307Lucifer έγραψε: |
Παίδες..
Το ξέρω οτι μιλάτε για ελαστικά....αλλά θέλω την πολ΄θτιμή σας βοήθεια...δεν μπορώ να το βρώ πουθενά... Τι offset πρέπει να κοιτάξω για να βάλω 17άρες ζάντες στο 307 (215/45/17).... |
fynos έγραψε: |
Αυτό το λάστιχο, premium contact 2, το φοράω εδώ και 10,000χιλ. Είναι πολύ καλό σχεδόν σε όλα τα σημεία !! Ζεσταίνεται σχετικά εύκολα και στο βρεγμένο πιστεύω ότι είναι ‘μανούλα’ ! |
brz20 έγραψε: |
Ποιας εταιριας? |
Διαβασα παραπανω και συμπερασμα δεν εβγαλα.
Τι προτεινετε? |
Εγω λεω Michelin. |
Τα Bridgestone που ακουσα παραπανω ειναι πολυ σκληρα και κανουν θορυβο στην καμπινα.Τα φορουσε το Civic του ξαδερφου μου. |
Αφηστε οταν εβρεχε δεν εκανε σωστη αποστραγγισει με σκοπο να χανει απο ελαφρα υδρολυσθηση. |
Θελω ενα λαστιχο που θα ζεστενει ευκολα και δεν θα βγαζει πολυ θορυβο μεσα στην καμπινα. |
Touristas έγραψε: |
Δεν μου λες ρε ψιλέα τα έχεις δοκιμάσει τα Premium Contact 2 και ξέρεις αν είναι καλά η όχι????? ![]() Επίσης αυτά που είχαν τα 206 από το εργοστάσιο μια χαρά ήταν για καθημερινή χρήση απλά θέλουν ζέσταμα και το λέω αυτό γιατί το ίδιο λάστιχο σε 307 δεν έχει καμία σχέση το πώς συμπεριφέρεται που έχει περισσότερο βάρος. ![]() |
Δεν μου λες ρε ψιλέα τα έχεις δοκιμάσει τα Premium Contact 2 και ξέρεις αν είναι καλά η όχι????? ![]() Επίσης αυτά που είχαν τα 206 από το εργοστάσιο μια χαρά ήταν για καθημερινή χρήση απλά θέλουν ζέσταμα και το λέω αυτό γιατί το ίδιο λάστιχο σε 307 δεν έχει καμία σχέση το πώς συμπεριφέρεται που έχει περισσότερο βάρος. ![]() |
Για το δικό σου και μιας και το πατάς θα πρότεινα τα Sport Contact2 είναι πάρα πολύ καλό λάστιχο |
mikerrgp έγραψε: |
pe 2 οσο για το φεγγαρι ισως αυτη ξερουν κατι παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
380 avon zz3 |
bob sponge έγραψε: |
παιιδιά γνωρίζει κανείς κάτι για τα λαστιχα τησ ΝΕΧΕΝ και συγκεκριμένα για το Ν2000? |
ΤΑ 195 55 15 ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ
ΑΠΟ 260 ΜΕΧΡΙ 470 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ SUPER MARKET ΟΤΙ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΗΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟ ΧΡΕΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΑΞΙΩΠΙΣΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ............................ |
drdino έγραψε: |
Εχει βαλει κανεις 225 πλατους σε 307; |
drdino έγραψε: |
Με τι οφφσετ άραγε. ![]() |
mufcpavlos έγραψε: |
μαλιστα. το γεγονος ομως οτι πληρωσα αδικα 30ευρω για την ευθυγραμμιση σημαινει οτι θα παω και θα του πω -30ευρω αυτοματως. αν ομως τα παρω απο αλλου τα 30ευρω που εχω ηδη δωσει θα τα χασω οποτε παμε στην ιδια τιμη!
για το 307 τι λαστιχα μου προτεινεις να βαλω? σε τιμη γυρω στα 350ευρο (300-400 δλδ) σε διαστασεις 205χ55χR16 ? |
imaginas έγραψε: |
Πήρα αλυσίδες και καλές μάλιστα,είναι πανεύκολες στην τοποθέτηση αλλά η ουρά έφευγε πολλές φορές και ήμουν συνέχεια σε ανάποδο τιμόνι |
Tomahawk έγραψε: |
Η αδελφή μου έχει το 307 1.4 16V 06 μοντ (ναι αυτό που καίει φλάντζα κεφαλής ![]() Τι ελαστικό προτείνετε στις εργοστασιακές διαστάσεις (195/65/15), κάτω των 300Ε; Οι ζάντες που έχει πάνω είναι σιδερένιες και λέμε να τις ξεφορτωθούμε κάποια στιγμή και να βάλει αλουμινένιες. Αν ξέρετε κανένα λαστιχάδικο (και ζαντάδικο) με καλές τιμές δεκτό (με πμ αν δεν επιτρέπετε για λόγους διαφήμισης). Τέλος, βρήκα αυτή τη προσφορά, αξίζει; http://www.tasoselastika.gr/offers/P6000_prosfora.html Μένω Αιγάλεω, οπότε κάτι εδω γύρω θα με βόλευε! Ευχαριστώ! |
Tomahawk έγραψε: |
Μάλλον θα πάρω όλους τους λαστιχάδες τηλέφωνο γιατί δε θέλω να παραγγείλω απο εξωτερικό για ένα σχετικά μικρό κέρδος (αν συμπεριλάβεις μεταφορικά και τοποθέτηση κλπ).
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις! |