PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Νέα ραδιοφωνική εκπομπή

Touristria - Δευ 20 Δεκ 2004, 18:15:52
Θέμα δημοσίευσης: Νέα ραδιοφωνική εκπομπή
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι με το νεο ετος θα ξεκινησει μια ραδιοφωνικη εκπομπη στην Θεσσαλονικη στο ραδιοφωνικο σταθμο ΠΛΑΝΗΤΗ 100,3 με θεμα το αυτοκινητο και τον μηχανοκινητο αθλητισμο. Η εκπομπη θα ειναι 2ωρη και θα βρισκεται στον αερα της πολης και συντομα στο νετ καθε Σαββατο και Κυριακη μεσημερι 14:00 - 16:00.
Τα θεματα που θα διαπραγματευτε θα ειναι επικαιρα και θα περιλαμβανει παρουσιασεις νεων μοντελων, συνεντευξεις και νεα απο το χωρο. Σκοπος αυτου του θεματος ειναι η προβολη του club σας και η παρουσιαση των δραστιριοτητων του κ.α.

Για περισσοτερες πληροφοριες στειλτε mail στο : caronair@yahoo.gr

Με εκτιμηση
Διαλεχτη
Χατζηπετρου
Steve - Δευ 20 Δεκ 2004, 19:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
Διαλεχτή σε ευχαριστούμε! Είναι όντως μια πολύ καλή κίνηση για να βρεί η Βόρεια Ελλάς την προβολή που χρειαζόταν και να επανέλθουν όλοι... Wink

Δεν ξέρω αν η εμβέλεια του σταθμού όμως φτάνει μέχρι την Λάρισα! Sad

Συγχαρητήρια και πάλι πάντως! Wink
Touristria - Τετ 22 Δεκ 2004, 19:28:48
Θέμα δημοσίευσης:
Προς το παρον δεν φτανει ως την Λαρισα αλλα πιστευω πως μεχρι να ξεκινησει η εκπομπη να μπορειτε να την ακουτε μεσω διαδυκτιου. Σιγουρα θα σας ενημερωσω για το ποτε θα γινει αυτο...
Οσο για την Λαρισα, καταλαβαινω πως νοιωθεις γιατι και εγω εκει σπουδαζω τα τελευταια 4 χρονια!!!!
Very happy Very happy Very happy Very happy
Steve - Πεμ 23 Δεκ 2004, 11:00:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα σπουδάζεις βρε θηρίο? Ποιά σχολή είσαι? Εγώ Πολιτικών Έργων Υποδομής! Very happy

Όσο για webradio, αν ψάχνετε για servers, έχω προσφορά αν ενδιαφέρεσαι Wink
Touristria - Πεμ 23 Δεκ 2004, 13:20:16
Θέμα δημοσίευσης:
Το προφανες... Τουριστικων Επιχειρησεων...!!!
Μονο που στην αρχη το σπουδασα και τωρα το κανω και στην πραξη παραλληλα... Exclamation Exclamation Exclamation
Touristas - Παρ 24 Δεκ 2004, 16:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
Silly Touristas καλή Touristria οβερ !!!! Very happy
Steve - Σαβ 25 Δεκ 2004, 13:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
Γράψτο με "ει" γιατί το "ή" θα την μπερδέψει! Laughing
Touristas - Σαβ 25 Δεκ 2004, 17:58:48
Θέμα δημοσίευσης:
Silly Ok !! Πάμε πάλι!
Touristas καλεί Touristria οβερ Very happy
kavaliotis - Κυρ 02 Ιαν 2005, 15:10:25
Θέμα δημοσίευσης:
Διαλεχτη ποτε αρχιζει η εκπομπη? Μιας και ειμαι Θεσσαλονικη, θα ειμαι ακροατης! Afroman Να μην χασουμε και την πρεμιερα... Wink
Touristria - Δευ 17 Ιαν 2005, 14:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον μετα απο συνεχες ακυρωσεις της εκπομπης, ξεκιναω σημερα στις 4 - 6 το απογευμα και για ολη τη βδομαδα και το σαββατοκυριακο 2 - 4 ... Απο την επομενη βδομαδα θα ειμαι μονο σαββατοκυριακα...
kavaliotis - Δευ 17 Ιαν 2005, 15:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
Touristria έγραψε:
Λοιπον μετα απο συνεχες ακυρωσεις της εκπομπης, ξεκιναω σημερα στις 4 - 6 το απογευμα και για ολη τη βδομαδα και το σαββατοκυριακο 2 - 4 ... Απο την επομενη βδομαδα θα ειμαι μονο σαββατοκυριακα...

Ευτυχως σε προλαβα! Θα σε ακουσω σημερα Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες