STELIOS έγραψε: |
Ε, αν πας και τους πεις ετσι μην εκπλαγεις αν προσπαθουν να μην γελασουν. Απλα σκεψου ποσα 206 θα ηταν μεσα για να τους φτιαξουν τους τριγμους εντος εγγυσης. Δεν θα ειχαν χρονο για τιποτε αλλο οι μηχανικοι. Εγω οποτε εχω παει σε αντιπροσωπια με συνεργειο μια ζωη ειναι φισκα, παντα εχουν πολυ δουλεια (πληροφοριακα ποτε δεν το παω στη Πεζο για μαστορεματα). Σιγα μην κατσουν να κατεβαζουν ταμπλο και πορτες και παραθηρα και πλαστικα για να μας φταξουν τους τριγμους. Εκτως απ'αυτο το τι ειναι στην εγγυηση και τι οχι και για ποσο χρονικο διαστημα καθοριζεται απ'το εργοστασιο. Ξερεις τι θα σου πουν? " Φιλε εχεις κανει 20.000 χλμ σε Ελληνικους σκατο-δρομους, αυτο φταιει οχι τ'αμαξι." Και ξερεις τι? Δυστυχος θα εχουν και δικιο!!! Η μονη περιπτωση που θα καναν κατι ειναι να ηταν το αμαξι σου σχεδων καινουριο (π.χ. 3-4 μηνων) και να εκανε καποιον εντονο ασυνηθιστο τριγμο.
Αν ηθελες στιβαροτητα και ησιχια ας επαιρνες VW (Φολκβαγκεν Group). Προς το παρων υπαρχει μια πολυ απλη λυση στο προβλημα σου (τζαμπα πραμα σου λεω) : ΔΗΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΜΟΥΣΗΚΗ !!! Υ.Γ. Ισως σου φανει λιγο ηρωνικο το στυλ που σου απαντησα, αλλα θελω να ξερεις πως αυτη η ειρωνια δεν στρεφεται πρως εσενα αλλα πρως το ιδιο το προβλημα. Αν σε καθησιχαζει σκεψου πως και εγω που εχω κανει 70.000χλμ δεν εχω περισσοτερους τριγμους απ'οτι ειχα στα 25.000. Οποτε μαλλον θα το συνηθισεις. Α, ναι. Τα τακακια ουτως η αλλος θα πρεπει να αλλαζοντε λιγο μετα τα 20.000χλμ γιατι ειναι αναλωσιμα (δεν αλλαζοντε στη εγγυηση αφου ο σκοπος τους ειναι να φθειρονται) |
volvos έγραψε: |
εμενα αρχισε να τριζει κατι κοντα στη κολωνα του τιμονιου οταν πεφτω σε συνεχεις μικρες λακουβες.... καμια ιδεα???
eπισης τριζει καθισμα οδηγου τσικ τσικ... τριζει παραθυρο οδηγου-συνοδηγου τριζει ασφαλεια πορτας οδηγου αυτο που ανεβοκατεβαινει διοτι η τρυπα του ειναι καποια χιλιοστα μεγαλυτερη απο κατασκευης.... τριζουν πισω καθισματα εκει που πιανουν στο γνωστο σημειο... τριζουν στις ραμπες των γκαραζ τα πισω πλαστικα ενωση ασπρου-μαυρου... αλλα κυριλε πεζο πηρα το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου......... περα απο τη πλακα καμια ιδεα κανεις ? πριν αρχισω τα καντηλια στη πεζο... |
Makis77 έγραψε: |
...έντυσα τις πόρτες με ένα υλικό (νομίζω πισσόχαρτο) για να έχω καλύτερη ακουστική. Το αποτέλεσμα ήταν οι πόρτες να αποκτήσουν μια στιβαρότητα, ο ήχος όταν κλείνουν έγινε πιο γερμανικός ![]() |
georgep206 έγραψε: |
Παιδιά εμένα το αμάξι μου έχει κάνει κοντά στα 52000 χιλιόμετρα και δεν έχω ακούσει ούτε ένα κιχ από το 206 μου (και το έχω πάει εκεί που δεν μπορείτε να φανταστείτε ούτε καν δρόμος δεν υπήρχε εκεί), το μόνο που με ενοχλεί από την συμβίωση μου με το 206 μου είναι ο λίγο έντονος ήχος του κινητήρα ειδικά όταν ανεβαίνουν οι στροφές(αλλά μάλλον θα επενδύσω το καπό του κινητήρα με κάποιο ηχοαποροφητικο για να ηρεμήσω). |
klain έγραψε: |
Θα κάνω την νύξη στο επερχόμενο (έπρεπε ήδη να το είχα κάνει) service και θα δώ....
Πάντως είναι κάτι που το πιστεύω ακράδαντα και γι αυτό πιστεύω πως δεν πρέπει να κράζω και την peugeot... Άν δεν το ανέβαζα σε κατσάβραχα, δεν το τάραζα στα χειρόφρενα, δεν το υπερφόρτωνα, δεν το ανέβαζα όπου έβρισκα, και αν απέφευγα που και που και καμιά λακούβα, τότε το αμάξι δέν θα είχε κανένα πρόβλημα... I suck λοιπόν και καλά να πάθω... Sport οδήγηση μου ήθελα.... Πάρε τώρα τα κλαπατσίμπανα στη μάπα! (Αυτό γι αυτούς που δεν τα έχουν πάθει ακόμα) Κρίση ειλικρίνειας η υπερβολικής ξυδοποσίας; Φιλικά, kl@inm@inGr |