PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Επαγγελματίες στο psclub!

LuNa - Τετ 15 Δεκ 2004, 13:18:54
Θέμα δημοσίευσης: Επαγγελματίες στο psclub!
Εκεί που διάβαζα ένα άλλο post σε άλλο θέμα, είδα ότι ένας χρήστης τελεί το επάγγελμα του οπτικού Exclamation Το μόνο που μου ήρθε αστραπιαία στο μυαλό είναι ότι τα γυλιά ηλίου μου έχουν σπάσει και θέλω εδώ και μέρες να τα αντικαταστήσω Exclamation Η επόμενη ακριβώς σκέψη μου ήταν ότι θα ήταν καλή ιδέα να μιλήσω στον συγγκεκριμένο χρήστη, γιατι ρε αδερφέ, αφού θα πάρω που θα πάρω γυαλιά, γιατί να μην τα πάρω από κάποιον δικό μας Question
Αχ και να υπήρχε και κανας υδραυλικός που έψαχνα τις προάλες με τις ώρες Exclamation
Και τότε άστραψε μια Idea στο πανούργο μυαλό μου

(τις Splat στο τέλος pls Laughing )

ένας χρυσός οδηγός του psclub Question
Αφού οι περισσότεροι δουλεύουμε ( Sad ) και οι δουλειές μας είναι κατά ένα ποσοστό παροχή προς τρίτους.....
Γιατί να μην ξέραμε ότι ο τάδε χρήστης είναι οπτικός Question ο δείνα χρήστης γιατρός Shocked ή δεν ξέρω και γω τι άλλο Question
όπως και να έχει, είμαστε μια οικογένεια..... αν έχεις κουμπάρο, μπάρμπα, ξάδερφο που έχει συνεργείο και κάνει και καλή δουλειά.... θα το πας αλλού το αμάξι για service Question

ε Question τι λέτε Question θα μπορούσε να λειτουργήσει κάτι τέτοιο Question και αν ναι με ποιόν τρόπο Question

κάθε Idea καλοδεχούμενη, κάθε Splat να κάνει υπομονή για το καλοκαίρι γιατί τώρα είναι ακριβές Razz
nickzotos - Τετ 15 Δεκ 2004, 13:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αναστασια πιστευω πως εχεις απολυτο δικιο...μια πεζωοικογενεια ειμαστε ολοι!!!οποιος θελει βεβαια...θα μπορουσαν να δηλωνουν εδω το επαγγελμα τους και να φτιαξουμε οπως ειπες και εσυ κατι σαν ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ!!! Thumb right Thumb right X-mas X-mas
Για παραδειγμα:ειμαι φοιτητης...(συγνωμη αλλα τι να κανουμε..... Crying or Very sad )ομως εχω πολυ καλες ακρες και στην αντιπροσωπεια αλλα και σε αλλα εξιδικευμενα συνεργεια! Wink
LuNa - Τετ 15 Δεκ 2004, 13:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
ειμαι φοιτητης...(συγνωμη αλλα τι να κανουμε..... Crying or Very sad )

να μας πεις τι σπουδάζεις και πότε με το καλό τελειώνεις να σε βάλουμε στη λίστα επαγγελματιών του 2015 Laughing Laughing

Ευχαριστώ για την συμμετοχή σου Νίκο Smile

Εγώ λοιπόν είμαι σχεδιάστρια διακοσμήτρια και είμαι σε μία εταιρία που εξοπλίζει εμπορικά και μη, καθώς και αποθήκες με ράφια Exclamation

Αρα αν χρειαστείτε ανακαίνιση καταστήματος ή ράφια για αποθηκευτικό χώρο, μπορώ να βοηθήσω Exclamation
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, υπάλληλος είμαι ε Question
nickzotos - Τετ 15 Δεκ 2004, 13:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω περασει β΄εξαμηνο στο Μεσσολογγι τεχνολογος αγρωτικων μηχανηματων και αρδευσεων (ΓΕΜΑ)!Αλλα ξαναδινω για να περασω μηχανολογος μηχανικος!!!σε 6 χρονακια ο,τι θελετε απο εμενα Exclamation Wink Very happy
CC-Gio - Τετ 15 Δεκ 2004, 14:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
Εχω περασει β΄εξαμηνο στο Μεσσολογγι τεχνολογος αγρωτικων μηχανηματων και αρδευσεων (ΓΕΜΑ)!Αλλα ξαναδινω για να περασω μηχανολογος μηχανικος!!!σε 6 χρονακια ο,τι θελετε απο εμενα Exclamation Wink Very happy

Μηχανολογος μηχανικος εεε???

χμμμμ Στον Πειραια???? Σε ΤΕΙ????

Θα ειμαστε μαζι δηλαδη??? Εγω τωρα ειμαι ε' εξαμηνο βεβαια!
MEMsound - Τετ 15 Δεκ 2004, 14:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη εχω την αισθηση οτι ο οπτικος που αναφερεσαι ειμαι εγω (εκτος και αν υπαρχει και αλλος εδω στο forum) θα πω οτι δεν ειναι καθολου κακη ιδεα το να γνωριζουμε ο ενας το επαγγελμα του αλλου γιατι ολο και καπου θα μας φανει χρησιμος.
Για να πω την αληθεια δεν εκανα θεμα το επαγγελμα με την εγγραφη μου στο forum για να μην φανει οτι κανω δωρεαν διαφημιση στο καταστημα μου Προφανως ουτε και τωρα εχω τετοιο σκοπο (οπως καταλαβαινεται ο ζητημα ειναι πολυ λεπτο).
Παντως θα ειναι χαρα μου να βοηθησω οποιoδηποτε μελος της πεζοοικογενειας μας σε θεματα ορασης. Wink Cool
LuNa - Τετ 15 Δεκ 2004, 14:31:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Επειδη εχω την αισθηση οτι ο οπτικος που αναφερεσαι ειμαι εγω

oh yes! εσύ είσαι! χεχεχε

πήρα την πρωτοβουλία και σε έκανα add στο msn μου για να μου δώσεις πληροφορίες που θα σε βρω κλπ Rolling eyes

μπορείς κάλιστα να με διαγράψεις και να μου δώσεις πληροφορίες μέσω email. ότι σε βολεύει!!!
Steve - Τετ 15 Δεκ 2004, 14:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
Πολιτικών Έργων Υποδομής, ΤΕΙ Λάρισας.

Ετοιμαστείτε για νέα στέγαστρα Καλατράβα, νέες γέφυρες Ρίο-Αντίρριο (πιο μεγάλες και όμορφες Razz ) και γενικά ότι κατασκευάζεται σε 2 χρόνια περίπου θα το κατασκευάζω.

Αν είστε καλά παιδιά, θα σας φτιάξω και πίστα για το club Very happy
nickzotos - Πεμ 16 Δεκ 2004, 11:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι μηχανολογια στον πειραια!!!Αν ολα πανε καλα τον Ιουνιο θα ειμαστε μαζι του χρονου Thumb right
COOL ALEXIS - Πεμ 16 Δεκ 2004, 11:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εμπορία Συστημάτων Αρδεύσης ! ! !

Τα ΠΑΝΤΑ σε ότι έχει να κάνει με πότισμα! ! !
Ghost Dog - Πεμ 16 Δεκ 2004, 11:28:27
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
Ναι μηχανολογια στον πειραια!!!Αν ολα πανε καλα τον Ιουνιο θα ειμαστε μαζι του χρονου Thumb right

Αντε με το καλο ρε συ!! Very happy
καλη επιτυχια! Very happy (Εεεεετσι, να ανεβαινει ο Πειραιας!! Wink )
argonaftis - Πεμ 16 Δεκ 2004, 11:34:42
Θέμα δημοσίευσης:
Κατασκευές ιστοσελίδων (στατικών - δυναμικών)
Στησίματα τοπικών δικτύων - συντήρηση
Σχεδίαση διαφημηστικών εντύπων
Μηχανογραφικές εφαρμογές

και γενικότερα προγραμματισμός...

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε Wink Very happy Cool
Ydwr - Πεμ 16 Δεκ 2004, 12:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εχετε ζωα ή θελετε κατι για αυτά ή τον εαυτο σας? Laughing Laughing Razz
Just Tell me.

Εξοπλισμοι και φαρμακα για ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα ζώα. Cool
Ghost Dog - Πεμ 16 Δεκ 2004, 12:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Just Tell me.

Και δεν το ελεγες τοσο καιρο..... θα σου κανω μεσα στις μερες μια λιστουλα με πραγματακια που θελω!
307 ARMY! - Πεμ 16 Δεκ 2004, 21:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ φίλοι μου είμαι στρατιωτικός οπότε το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι ψυχολογική βοήθεια σε όσους φίλους ετοιμάζονται για να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα, και λίγο "μέσον" σε όσους καταταγούν στο Σ.Ε.Μ. Armed
ultra-one - Παρ 17 Δεκ 2004, 14:05:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Φόλα για το Κανίς του γείτονα έχεις?? .....ΧΕ ΧΕ! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Αστειεύομαι Laughing

Αφού μου αφαιρέσατε το post σαν Ζιγκολό... Cussing out, στην πραγματικότητα έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός και δουλεύω σε μια εταιρεία σαν Σύμβουλος Πληροφορικής και Ειδικός Δικτύων (Τρομάρα μου! )
Eίμαι επίσης ΗΡ OpenView Certified Consultant.
Επειδή δεν πουλάμε σε ιδιώτες, αν έχετε μια μεγάλη εταιρεία μπορούμε να σας κάνουμε risk assesment και να σας πουλήσουμε εξοπλισμό πληροφορικής, ασφάλειας κλπ Cool
CC-Gio - Παρ 17 Δεκ 2004, 15:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
A ρε Χαρη (δεν μιλησαμε και στο ΚΑΦΕ Sad )

Εγω σπουδαζω ακομα Μηχανολογος Μηχανικος, τελικα ιδιες δουλειες περιπου κανουμε!!! Laughing !
underage - Παρ 17 Δεκ 2004, 15:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είμαι άνεργη Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
underage - Παρ 17 Δεκ 2004, 15:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
Κατά λάθος έδωσα λάθος την ψήφο μου. Πως μπορώ να το αλλάξω; αν δεν γίνεται υπολογίστε ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΨΗΦΟ Rolling eyes
Όσο για τις ντομάτες τις τρώω μόνη μου Splat SplatSplat Splat Splat Splat SplatSplatSplatSplat μη σας κουράζω κι όλας Mad
LuNa - Παρ 17 Δεκ 2004, 15:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Κατά λάθος έδωσα λάθος την ψήφο μου. Πως μπορώ να το αλλάξω;

Δώσε δύο σωστές Laughing η μία αναιρεί την λάθος, και η άλλη είναι η ψήφος σου Laughing
micho - Παρ 17 Δεκ 2004, 16:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα οι περισσοτεροι καποτε ητανε η γραφιστες η web designers η art directors η προγραμματιστες....

εγω προσωπικα ειμαι στο web design οπως και ο φιλτατος pduke
Touristas - Παρ 17 Δεκ 2004, 21:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν λέω δεν λέω δεν λέω !!!
Lol Lol Είμαι ένας Τουρίστας ……..!!!!

underage - Παρ 17 Δεκ 2004, 22:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
underage έγραψε:
Κατά λάθος έδωσα λάθος την ψήφο μου. Πως μπορώ να το αλλάξω;

Δώσε δύο σωστές Laughing η μία αναιρεί την λάθος, και η άλλη είναι η ψήφος σου Laughing

Δε γίνεται αυτό, γιατί από τη στιγμή που ψήφισα Rolling eyes , δεν με ξαναφήνει να ψηφίσω, δείχνει κατευθείαν τα αποτελέσματα Crying or Very sad
LuNa - Παρ 17 Δεκ 2004, 22:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Δε γίνεται αυτό, γιατί από τη στιγμή που ψήφισα Rolling eyes , δεν με ξαναφήνει να ψηφίσω, δείχνει κατευθείαν τα αποτελέσματα Crying or Very sad

SGROUMF.... Devil ...... έχει γίνει πρόβλεψη για τους ζαβολιάρηδες (γιατί όμως? έχουμε ζαβολιάρηδες εδώ? Shocked )

Ε τι να κάνουμε κοριτσάκι.... η καλή πρόθεση μετράει περισσότερο απ την καθ' αυτό ψήφο Thumb right
harist - Παρ 17 Δεκ 2004, 23:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλεκτρολογος Μηχανικος & Μηχανικος Ηλεκτρονικων Υπολογιστων
5ο ετος

.......at your service!
HYPER_Piccolo - Σαβ 18 Δεκ 2004, 11:16:59
Θέμα δημοσίευσης:
Κανωνικη δουλεια μου εινια Κομμωτης... λογο εκμεταλευσης ομως και ανεργειας ειμαι βοηθος οικοδομου,μαραγκου και σιδερα (μπαμπας,νονος,θειος)
εγω ειμαι αυτο που λενε μαθε τεχη κι'αστηνε και αμα ζωριστεις πιαστηνε
Wink
christhehealer - Σαβ 18 Δεκ 2004, 15:13:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ είμαι μουσικός - αγρότης. Tα απογεύματα.

Τα πρωινά είμαι φιδέμπορας, γιατρός του πόνου...

Παλιότερα, το '52... έχω διατελέσει φιλόσοφος, rock star, celebrity...
-=N4X=- - Τρι 21 Δεκ 2004, 18:07:31
Θέμα δημοσίευσης:
Φοιτητης διοικησης επιχηρεισεων...κ αν χρειαζεστε κατι σε ασφαλεια ο πατερας ειναι διευθυντης ασφαλιστικης εταιριας....αν δεν χρειαζεστε παλι αλλα 8ελετε κατι σε οικοδομη...οκ γιατι εχουμε κ μια οικοδομικη εταιρια...!
....Δεν χρειαζετε να το πειτε....ξερω...πειναω! Very happy Very happy Splat
pappaki - Τρι 21 Δεκ 2004, 19:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
Φοιτητής και εγώ.Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο-Αθήνα(4ο ετος).Αν και 21,θέλω να τελειώνω να πιάσω καμιά δουλειά,να φτιάξω λίγο το peugeot μου!!!Γιατι με αυτά που βλέπω εδώ μέσα ,έχω αρχίσει να ζηλευω.........
nik7 - Πεμ 23 Δεκ 2004, 21:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
fiska stous mixanologous re pedi mou...
Foititis mixanologos kai ego sto TEI Peirea me ton cc-Gio kai o pateras mou itan xronia naftikos (xiotis vlepete pos na min ginei kapetanios)...
PoLiThS - Παρ 24 Δεκ 2004, 02:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ τι να πώ τώρα... Εϊμαι ο Ταβερνιάρης σας... κατα βαση.... Ο Γιατρος της Πείνας...
klain - Παρ 24 Δεκ 2004, 06:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Και άν φάτε πολύ στον Νίκο και γίνετε Τεράστιοι έλατε απο μένα να σας κάνω ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης...

Άν πάλι έχετε κάποιον με μυοσκελετικό-διανοητικό πρόβλημα τότε πέσατε στην ειδικότητα μου... (Ειδική αγωγή)

Άν ενδιαφέρεστε για εργολαβίες εκκλησιών/προσκυνητάρια/παρεκκλήσια τότε ο father είναι της δουλειάς...

Τέλος ο μπαχτσές έχει και Ιδιαίτερα Αγγλικά και Ιταλικά... Smile
nik7 - Παρ 24 Δεκ 2004, 11:35:11
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Εγώ τι να πώ τώρα... Εϊμαι ο Ταβερνιάρης σας... κατα βαση.... Ο Γιατρος της Πείνας...

pouse re tavernier...xathikes... kala fetos i tou xronou(sintoma) pou tha anevo tha ertho na se do.. opos kai dipote..... ise kala re file?
HYPER_Piccolo - Παρ 24 Δεκ 2004, 17:48:25
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο το ταβερνακι... αν με βγαλει ποτε ο ανεμος προς τα εκει πανω θα επισκευτω... Wink
PoLiThS - Σαβ 25 Δεκ 2004, 01:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ελληνες.. ακούσανε για φαγητό και τους τρέχουν προκαταβολικά τα σαλια..
volvos - Κυρ 26 Δεκ 2004, 23:37:59
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες απο βολο..... ο κυριος πολιτης μεταφερει τις πρωτες υλες του εν λογω μαγαζιου με τη κουλα οποτε καταλαβαινετε ολοι τι θα τρωνε οι ανθρωποι.....

π.χ κουνελακι βαλβολινης
ντοματα χτυπημενη στη φουρκετα
κοτοπουλο πισσατο
κοκα κολλα με αυτοκολλητο psclub
λαχανο γκριν
καρυδοπιτα με φεροντο
Orgix - Παρ 04 Μάρ 2005, 19:13:52
Θέμα δημοσίευσης:
Φοιτητης ειμαι και εγω.Για γραφιστας παω...στη πορεια θα δουμε!
kanelj - Παρ 04 Μάρ 2005, 19:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια αυτο το τοπικ ειναι 3 μηνες περιπου εδω και ακομα δεν εχω καταλαβει τις επιλογες "ΦΥΣΙΚΑ" και "ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ" του δημοψηφισματος!
Arrow Σημαινει
"ΦΥΣΙΚΑ" και κολλαω να το ανακοινωσω ή "ΦΥΣΙΚΑ" και το λεω???
"ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ" δεν κολλαω ή "ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ" δεν το λεω???

Confused Confused Confused Confused Confused Confused Cool Cool Cool Cool Cool
MEMsound - Παρ 04 Μάρ 2005, 19:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΥΣΙΚΑ Θα κολλούσα (κοινώς δεν θέλω να ξερουν οι άλλοι την δουλεια μου)

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ δεν κολλάω (κοινώς θα ήθελα να ξέρουν οι άλλοι τι δουλειά κάνω και αν μπορώ να τους φανώ σε κάτι χρήσιμος να επικοινωνήσουν μαζί μου)

Go it my friennd??? Wink
kanelj - Παρ 04 Μάρ 2005, 19:46:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
ΦΥΣΙΚΑ Θα κολλούσα (κοινώς δεν θέλω να ξερουν οι άλλοι την δουλεια μου)

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ δεν κολλάω (κοινώς θα ήθελα να ξέρουν οι άλλοι τι δουλειά κάνω και αν μπορώ να τους φανώ σε κάτι χρήσιμος να επικοινωνήσουν μαζί μου)

Go it my friennd??? Wink

I LOVE YOU,YOU LOVE I?
OK Καταλαβα! Idea
MEMsound - Παρ 04 Μάρ 2005, 19:47:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τρελός έρωτας σου λέω.... Laughing Laughing
vinman - Σαβ 05 Μάρ 2005, 08:49:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω διευθυνω καταστηματα αρτοποιιας και snacks....οποτε για ψωμακι,σφολιατα,καφεδακι,σαντουιτς,κουλουρια,παξιμαδια,βουτηματα,γλυκα και τοοοοσαααα αλλα ειμαι στην διαθεση σας Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Και οποιος η' οποια χρειαζεται δουλεια στειλτε pm και μπορουμε να κανουμε κατι....η εταιρεια παντα εχει αναγκες ατομων για τα καταστηματα...
TiMoRiS - Σαβ 05 Μάρ 2005, 10:06:44
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον εγω σπουδαζω χρηματοοικονομικα στο Αμερικανικο κολεγιο(DEREE) δουλευω ως πωλητης σε εκθεση μεταχειρισμενων πολυτελειας στην καλιθεα και απο τον αλλο μηνα θα δουλευω ΚΑΙ σε αντιπροσωπεια της Peugeot μιας και την αγορασε το αφεντικο μου! Οποτε αμα θελει κανεις τιποτα απο Peugeot ας μιλησει! Laughing
asa1 - Σαβ 05 Μάρ 2005, 14:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παιδια ηλεκτρολογος εσωτερικων εγκαταστασεων ειμαι οποτε καμια μεζονετουλα βιλιτσα ανακενισουλα ξερετε που θα απευθυνθητε(απο ορθογραφια ομος αντε γεια στη δουλεια μου ειμαι πολυ καλυτερος)
Lef205 - Σαβ 05 Μάρ 2005, 15:53:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειμαι φοιτητης μαρκετινγκ στο Deree και οπαδος της προωρης συνταξιοδοτησης!
gianic - Σαβ 05 Μάρ 2005, 22:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
φοιτητης εργων υποδομης και παραλληλα δουλευω οποτε μπορω σαν ηχοληπτης στην εταιρια του πατερα μου (τηλεοπτικες παραγωγες) οποτε αν το club χρειαστει τηλεοπτικη καλυψη εδω είμαστε !
Anonymous - Κυρ 06 Μάρ 2005, 22:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
Oto/dental protetik=OTO/ODONTOGNA8OTEXNIKOS ... ELLINISTI
AXPIASTOS NA EIMAI (EPANOP8OSIS KPANIOY ME TEXNITA MELH). Shocked
MEMsound - Κυρ 06 Μάρ 2005, 22:27:25
Θέμα δημοσίευσης:
koulis έγραψε:
Oto/dental protetik=OTO/ODONTOGNA8OTEXNIKOS ... ELLINISTI
AXPIASTOS NA EIMAI (EPANOP8OSIS KPANIOY ME TEXNITA MELH). Shocked

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!! Shocked Shocked Wink
Προφανώς σπούδασες Σουηδία και ζεις ακόμα εκεί ή επέστρεψες Ελλάδα??
nik7 - Δευ 07 Μάρ 2005, 09:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
mallon to proto...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες