kanelj έγραψε: |
..........................................Μου το στειλανε και μενα και ευτυχως με ειχαν ειδοποιησει λιγες ωρες πριν( ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Φτουυυυυυυ ρε γμτ.... και εμεις πως θα <<παιζουμε>> τωρα? ![]() ![]() Πως καταλαβες ομως οτι πηγαν να σου στειλουν αυτο το αρχειο και οχι μια φωτο η εναν ηχο ας πουμε? ![]() |
ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι εχετε κινητα με Bluetooth ![]() ![]() ![]() Κυκλοφορει ιος που ονομαζεται cabir και σου το στελνουν με bluetooth ![]() ![]() το αρχειο που σου στελνουν ονομαζεται "caribe.sis" και με το που πατησεις να κανει την ληψη κανει αυτοματα εγκατασταση στο κινητο! Σε αυτη την περιπτωση σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες!. . . . ! |
σου καταστρεφει αρχεια του κινητου και βλεπει ολες τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμενες! |
netblaster έγραψε: |
Και γιατι να παρει καινουριο??? ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
Ο φιλος μου που μου το ειπε οτι κυκλοφορει ο ιος ειχε ενα 6600! Απο τοτε δεν του ξανανοιξε το κινητο και παει να σκασει αυριο 450ε για καινουργιο! Αν δεν σε νοιαζει εσενα αυτο τοτε βαλε τον ιο στον κινητο σου και πες μου αν δεν χρειαζεται να τρομοκρατηθεις ![]() Εντωμεταξυ το χειροτερο ειναι οτι μου ηρθε ενα mail πριν λιγες μερες και ελεγε οτι υπαρχει φοβος να ηρθε και στην Ελλαδα καποιος αλλος ιος που αν περαστει στο κινητο σου,βρισκει ο αλλος τον αριθμο σου και πλακωνεται στα τηλεφωνα ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
α)το πηγε στην ΝΟΚΙΑ και του ζητησαν 250ε! β) τα αρχει .sis αρχισε να τα χρησιμοποιει η ΝΟΚΙΑ και τωρα ειναι και σε Erricson(Πετακσον!!!!) και σε siemens και σε sharp ![]() |
rallye man έγραψε: |
ericsson πετακσον ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Αστον να λέει.... Εχει γίνει και εδώ σαν το "Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός" ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC και τα Ericsson σαν τα Mac. H αλήθεια είναι ότι οι πιστοί σε κάθε περίπτωση δεν αλλαξοπιστούν εύκολα. |
ultra-one έγραψε: | ||||
Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτοχοι ΝΟΚΙΑ έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν πόσα πράγματα (απλά κιόλας) ΔΕΝ μπορείς να κάνεις με ΝΟΚΙΑ που μπορείς να κάνεις με Ericsson ή Siemens για παράδειγμα. Για δοκιμάστε να στείλετε εργοστασιακό Ringtone, ή φώτο, ή wallpaper από ΝΟΚΙΑ σε άλλο κινητό π.χ!!!!!!!!!!!! Επίσης δοκιμάστε να τυπώσετε από ΝΟΚΙΑ κινητό σε εκτυπωτή με Υπέρυθρη θύρα!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα αποτύχετε!!! Αν κάτσω να γράψω τι ΔΕΝ κάνουν τα ΝΟΚΙΑ που κάνουν τα Ericcson & Siemens θα γράφω μέχρι το 2007!!!!!!! ![]() Για να μην λέτε ότι είμαι προκατελειμμένος σας λέω ότι έχω ένα Sony-Ericsson και ένα (εταιρικό) Νokia ( ![]() |
Sidobre έγραψε: |
ή ακόμα καλύτερα τα Νokia μοιάζουν με τα PC |
ultra-one έγραψε: | ||||
Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτοχοι ΝΟΚΙΑ έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν πόσα πράγματα (απλά κιόλας) ΔΕΝ μπορείς να κάνεις με ΝΟΚΙΑ που μπορείς να κάνεις με Ericsson ή Siemens για παράδειγμα. Για δοκιμάστε να στείλετε εργοστασιακό Ringtone, ή φώτο, ή wallpaper από ΝΟΚΙΑ σε άλλο κινητό π.χ!!!!!!!!!!!! Επίσης δοκιμάστε να τυπώσετε από ΝΟΚΙΑ κινητό σε εκτυπωτή με Υπέρυθρη θύρα!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Θα αποτύχετε!!! Αν κάτσω να γράψω τι ΔΕΝ κάνουν τα ΝΟΚΙΑ που κάνουν τα Ericcson & Siemens θα γράφω μέχρι το 2007!!!!!!! ![]() Για να μην λέτε ότι είμαι προκατελειμμένος σας λέω ότι έχω ένα Sony-Ericsson και ένα (εταιρικό) Νokia ( ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Ερωτήση ...για όποιον...................
Ξέρεις κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι με τους Ελληνικούς χαρακτήρες των NOKIA (6270) στα μηνύματα...γιατί μου βγαίνει ένα μήνυμα για κάθε 70 περίπου χαρακτήρες και είναι ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!! |
sps έγραψε: |
Εγω απο τοτε που πηρα motorola, δεν ξαναασχολουμαι με nokia και ericsson! ![]() |