netblaster έγραψε: |
Τι λες βρε συ Γωγω τωρα??? ![]() |
shark_zak έγραψε: |
πολυ κακο για το τιποτα...κοινος περριτα εξοδα.... ![]() |
nickzotos έγραψε: |
κατι παρομοιο συναιβει και στον κηφισο στο φαναρι για π.ραλλη.μεσα στην κινηση ενας ανοιξε την πισω πορτα μιας γυναικας,πειρε την τσαντα,αφυσε ανοιχτη την πορτα και λιγο πιο περα,στο παρκινκ του ραδιο αθηνα περιμενε αλλος με μηχανη και φυγαν ανενοχλητοι!τι θα κανεις μεσα στην κινηση;;;μια λυση ειναι:ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ!!ετσι ωστε αν πανε να την παρουν να ειναι δεμενη με την ζωνη ![]() ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Πάντως σε ότι αφορά το πορτπαγκάζ, εαν οι ασφάλειες είναι κλειδωμένες στο χώρο της καμπίνας δεν ανοίγει ούτε αυτό...
Άρα γιατί τόσος κόπος? |
Πάντως σε ότι αφορά το πορτπαγκάζ, εαν οι ασφάλειες είναι κλειδωμένες στο χώρο της καμπίνας δεν ανοίγει ούτε αυτό...
Άρα γιατί τόσος κόπος? |
MEMsound. έγραψε: |
πολυ κακο για το τιποτα...κοινος περριτα εξοδα.... Στανταρ Μπορεις επισης να κανεις ομως και το εξης (καθοτι ειμαστε και ανθρωποι με χιουμορ).... Φτιαχνεις και μια ωραιοτατη ταμπελιτσα με ενα μεγαλο " SUCKER " (πιστευω ο chisthehealer μπορει να βοηθησει στην κατασκευη... ) την οποια τοποθετεις στον χωρο αποσκευων ο οποιος φυσικα θα ειναι αδειος... Για ακομα περισσοτερο γελιο μπορεις να τοποθετησεις και ενα εχτρα πιτσιλιστιρι στον χωρο αποσκευων που να κοιτα προς τα εξω για την ωρα του κακου...! Back off! I'm |
Άρα γιατί τόσος κόπος? |
....
Όταν μια γυναίκα δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό της ή δεν λέει και πολλά, για να σε κρατήσει σου κάνει ζήλιες σε καταπιέζει και προσπαθεί να σε κρατήσει με πλάγιους τρόπους... |
......Όταν όμως είναι γυναικάρα και ξέρει ότι μπορεί να σε έχει με την αξία της, σε αφήνει ελεύθερο και ξέρει ότι δεν θα της φύγεις ούτε έχει την ανάγκη να σε εγκλωβίσει με πλάγιους τρόπους.....Εσύ από μόνος μένεις εκεί, και κλείνεις και την ασφάλεια μόνος! και θες να σαι και συνέχεια μαζί της... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το πιάσατε έτσι....????? ![]() |
Κοίτα να δεις Νίκο,
Όταν μια γυναίκα δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό της ή δεν λέει και πολλά, για να σε κρατήσει σου κάνει ζήλιες σε καταπιέζει και προσπαθεί να σε κρατήσει με πλάγιους τρόπους... Όταν όμως είναι γυναικάρα και ξέρει ότι μπορεί να σε έχει με την αξία της, σε αφήνει ελεύθερο και ξέρει ότι δεν θα της φύγεις ούτε έχει την ανάγκη να σε εγκλωβίσει με πλάγιους τρόπους.....Εσύ από μόνος μένεις εκεί, και κλείνεις και την ασφάλεια μόνος! και θες να σαι και συνέχεια μαζί της... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το πιάσατε έτσι....????? ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Σας τρεχω ολους ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
την οποια τοποθετεις στον χωρο αποσκευων ο οποιος φυσικα θα ειναι αδειος... |
underage έγραψε: |
Αν κάποιος ανοίξει το δικό μου χώρο αποσκευών και "πάρει" έστω τα μισά που έχει μέσα θα τον ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...... έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() δηλαδη...σε φτυνουν να μην σε ματιασουν στην αλιμου???? και μετα???κλεβουν???ωωωωωωωωωωωω..... ![]() Εγω μενω διπλα στην Αλιμου και τα σκηνικα που γινοντε ειναι απιστευτα... Την προηγουμενη φορα ειδα μπροστα στα ματια μου να ανοιγουν την πισω πορτα να βουτανε την τσαντουλα απο το καρφουρ και να φευγουν...στην διασταυρωση αλιμου και βουλιαγμενης... Οσο για τους καθαριστες τζαμιων...κανενας τους δεν με πιστευει οτι θελω να ειναι βρωμικο το τζαμι μου..γιατι εχω βαλει σημαδια για να παρκαρω...χαχαχαχα... ![]() ειναι ολοι τους απαισιοι και βρωμικοι...μπλιαχ.... Εχω ομως να σας πω για την συμπαθεια μου... Στην ιδια διασταυρωση (αλιμου και βουλιαγμενης) υπαρχει ενας πακιστανουλης που ειναι η γλυκας...ειναι τοσο καλος ανθρωπος...ειναι συνηθως βραδυνες ωρες και καθαριζει τελεια τα τζαμια... αν περασετε ποτε απο κει...δωστε του χρηματα...φαγητο ή ακομα και ρουχαλακια... Τον ξερω 3 χρονια τωρα και ξερω ολη του την ιστορια... Αν ξερω οτι θα περασω απο κει...κουβαλαω φαγητο...να του δωσω παντα... Εχει απιστευτο χαμογελο...και φαινεται οτι ειναι ψυχουλα... |