Lef205 έγραψε: |
Λοιπον,αυτο το οποιο συμβαινει ειναι οτι ενεργοποιειται αποτομα το abs γιαυτο ακουγεται αυτος ο ηχος,σε ακομη πιο αποτομο φρεναρισμα ακουγεται αυτο το μπιπ και ενεργοποιουνται και τα αλαρμ.Παντως το 206 χαιρεσαι να το φρεναρεις,πολυ καλα φρενα. |
Touristas έγραψε: |
Από τακάκια πως τα πάτε …παράξενο σας ακούγεται κι όμως δεν είναι
Για να καταλάβετε αν έχουν φαγωθεί αρκετά τα τακάκια τότε όπως είναι φυσικό κατεβαίνει και η στάθμη στο δοχείο των υγρών με αποτέλεσμα στα απότομα φρεναρίσματα να μετακινείτε τόσο που ενεργοποιείτε η βαλβίδα χαμηλής στάθμης για τα υγρά. Σαν αποτέλεσμα αυτό το προειδοποιητικό μπιμ που ακούτε ![]() |
Touristas έγραψε: |
Από τακάκια πως τα πάτε …παράξενο σας ακούγεται κι όμως δεν είναι
Για να καταλάβετε αν έχουν φαγωθεί αρκετά τα τακάκια τότε όπως είναι φυσικό κατεβαίνει και η στάθμη στο δοχείο των υγρών με αποτέλεσμα στα απότομα φρεναρίσματα να μετακινείτε τόσο που ενεργοποιείτε η βαλβίδα χαμηλής στάθμης για τα υγρά. Σαν αποτέλεσμα αυτό το προειδοποιητικό μπιμ που ακούτε ![]() |
Dio78 έγραψε: |
... Η στάθμη των υγρών μου έχει κατέβει, αλλά στο συνεργείο μου είπαν ότι δε συμπληρώνεται και ότι τα τακάκια δείχνουν να είναι ακόμα οκ... παρ'όλ'αυτά, σε κάθε λίγο απότομη στροφή και σε λίιιγο μη-ήρεμη επιβράδυνση, έχω ηχητική συντροφιά το μπιπ. |
Miltellas έγραψε: |
[...] Έτσι απλά! ![]() ΥΓ Το υγρό φρένων φυσικά και συμπληρώνεται... |
tsikis έγραψε: |
Ετυχώς για τα συνεργεία και δυστηχώς για εμάς τα προβλήματα του 307 δεν πρόκυται να σταματήσουν εδώ .... ![]() |
Makis77 έγραψε: |
Τώρα τελευταία ακούω κι εγώ μπιπ, χωρίς όμως οπιαδήποτε άλλη ένδειξη είτε στο καντράν είτε στον υπολογιστή. Αυτό δεν το καταλαβαίνω... Είναι φυσιολογικό; Να υπάρχει κάποια ηχητική προειδοποίηση χωρίς να ξέρεις γιατί;
Επίσης νομίζω ότι ακούγεται σε άσχετες στιγμές. Δηλαδή δεν το έχω συνδέσει (μέχρι στιγμής) με κάποια συγκεκριμένη κατάσταση (π.χ. φρενάρισμα). Είμαι στα 31500χλμ., με αλλαγμένα πίσω τακάκια πριν 4000χλμ και στο σερβις των 30000 δεν φάνηκε να θέλουν αλλαγή τα μπροστινά τακάκια ή συμπλήρωμα τα υγρά. Τι να υποθέσω; |
Dio78 έγραψε: |
Λογικά πρέπει να συνδέεται με στροφή/κλίση του αυτοκινήτου. Φαντάζομαι δε στο κάνει άσχετα στην ευθεία... μπορεί να το κάνει πάντως και σε κλειστές στροφές με μικρή ταχύτητα, χωρίς να αισθάνεσαι ότι παίρνει κλίση το αυτοκίνητο. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αν δεν προλαβαίνεις να κοιτάξεις την οθόνη προσπάθησε να δεις αν ανάβει η ένεδειξη STOP στα όργανα ![]() |
ozzy1948 έγραψε: |
Αν εχεις ταμπουρα πισω κοιτα μηπως εχει διαρροη κανενα κυλινδρακι.. Εχω παθει το ιδιο σε xsara picasso του πατερα μου.. Αν το βαζεις σε παρκινγκ κοιτα γυρω απο τις πισω ροδες για υγρα |