HARIS9797 έγραψε: |
Το γνωριζω οτι ειναι λιγο παραδοξο να ρωταω κατι τετοιο στο δικο σας site, αλλα επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη με καποιο site της Citroen, μηπως υπαρχει περιπτωση να γνωριζει κανεις εαν γινεται να μπει μοτερ απο κανενα rally η 206 rc σε C3? Αν δε κανω λαθος αδερφες εταιριες ειστε, κατι θα ξερει ο ενας για τον αλλο ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Δεν νομίζω ότι χωράει !
Ο 1.6 είναι της σειράς TU και είναι πολύ μικρότερος σε μέγεθος ιδικά σε ύψος από των μεγάλο της σειράς EW οι οποίοι ξεκινάνε από τα 1.8 CC και πάνω ! |
Touristas έγραψε: |
Εφόσον το C3 βγαίνει με το κινητήρα των 1.6 16V άρα μπαίνει του ραλλυ |
Baphomet έγραψε: |
Ε,και του RC σε 206 μπαινει...γιατι να μην κανει??? ![]() |
Steve έγραψε: |
Χάρη καλημέρα!
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά μιας που υπάρχουνε τόσα άτομα εκεί με Peugeot, γιατί να μην έρθουνε εδώ σε ενα club που τους εκφράζει και είναι νόμιμο? ![]() Σκέψου το και εσύ λίγο ![]() |
Το γνωριζω οτι ειναι λιγο παραδοξο να ρωταω κατι τετοιο στο δικο σας site, αλλα επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη με καποιο site της Citroen, μηπως υπαρχει περιπτωση να γνωριζει κανεις εαν γινεται να μπει μοτερ απο κανενα rally η 206 rc σε C3? Αν δε κανω λαθος αδερφες εταιριες ειστε, κατι θα ξερει ο ενας για τον αλλο ![]() ![]() |
rallye man έγραψε: | ||
Κανεις λαθος φιλε μου. αδερφες εταιρειες μονο στα χαρτια. κατα τα αλλα δες την ιστορια της μιας και δες και της αλλης. ουδεμια σχεση φιλε μου. και επειδη ανεφερες το ονομα "rallye" σε πληροφορω οτι δεν εχει καμια σχεση με το "αδεφακι" του saxo vts, οδηγησετα και τα δυο και θα καταλαβεις τις διαφορες. τωρα οσον αφορα την ερωτηση σου να βαλεις μοτερ "rallye" σε c3 σε τι θα κερδισεις εκτος απο ιπποδυναμη? παλι ενα "rallye" θα ειναι μπροστα σου παλι ενα "rallye" θα στριφει και θα μπαινει πιο καλα απο εσενα στις στροφες, πρεπει να ριξεις και αλλα λεφτα για το στησιμο του c3. και παρολα αυτα c3 θα παραμηνει. ακου αδερφες εταιρειες ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Κάποια μάλιστα από τα ανταλλάκτικά τα βρίσκεις σε σακουλάκια που έχουν και τα δύο σηματάκια απ'έξω. είτε τα πάρεις από lion είτε από την citroen hellas |
PoLiThS έγραψε: |
να δώσω και ένα αλλο στοιχείο τα Saxo (SuckSo) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saxo vs. Rallye - Rallye vs. Saxo. Να έχετε υπ'οψιν σας οτι μιλάμε για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με διαφορετικό setting όμως και με διαφορετικό brand name. Για να δώσω μια ιδέα περι ομοιότητας.. ακόμα και τις ιδιες πόρτες φοράνε... και για να δώσω και ένα αλλο στοιχείο τα Saxo (SuckSo) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rallye man έγραψε: | ||
Το rallye εχει μεγαλυτερο μεταξονιο απο το saxo vts και διοφορετικο πλαισιο (το vts εχει το πλαισιο του απλου saxo). ακομα και το μοτερ του rallye εχει λιγο υψηλοτερο ρυθμο περιστροφης απο οτι το vts. και δεν λεμε για την αισθηση στο τιμονι, το rallye εχει πιο σφιχτο τιμονη απο οτι το vts που σε ξενερωνει με την αισθηση της κρεμαργιερας του. και οσο για της επιδοσης τους εχω να αναφερω προσωπικη εμπειρια οταν το εστησα με vts φιλου μου, το δικο μου ηταν μαμα ενω το δικο του φοραγε σκουπα, χειροποιητη εξατμιση και παρολα αυτα ημουν μουρη μπροστα( ο φιλος μου δεν το πιστευε, δαγκωνε το τιμονη του και εκανε τον σταυρο του). |
volvos έγραψε: |
το γραφω............ οκτωβριος 96....
παντως εγω οσον αφορα τις γωνιες εμπρος-πισω νομιζω οτι ειναι ιδιες στα 106-σαξο και κανουν λαθος οι 4τ. τα υπολοιπα ειναι οφθαλμοφανη οτι οντως διαφερουν... |
MEMsound. έγραψε: | ||
χεχεχε Δεν το ειδα..! ![]() |
Οτι αλλάζουν αλλάζουν.. αλλα ρυθμιση δεν υπάρχει.. Δεν μπορεις να πας σε ενα συνεργειο να αλλαξεις γωνίες ... δεν γινεται |
Στα Saxo - 106 Πατάνε - Στραβώνουν τα άκρα για να πάρουν Camber |
Επίσης τροποποιούνε τα top mount για να πάρουν Caster. |
Πουλιούνται.. αλλα θέλει υπομονη... να βρεις αυτον.. που ψάχνει κατι σαν και το δικό σου.... |