volvos έγραψε: |
Συνεχίζω όμως να πιστεύω ότι υπάρχουν radar detectors-detectors. |
Steve έγραψε: | ||
Όλα τα κατάλαβα εκτός από αυτό... Μήπως πήρες φόρα και έγραψες κάτι λάθος? ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
εννοεί προφανως οτι η αστυνομια εχει ρανταρ που ανιχνευουν τα αντιρανταρ των αυτοκινητων μας... ![]() |
the_kangur έγραψε: |
Ρε παιδιά θυμάστε κάτι που λέγανε παλιά για τα κινιτά NOKIA οτι γράφεις έναν κωδικό καπου και οταν υπάρχει ρανταρ σε καποια απόσταση χτυπαει το κινητο και όταν το σηκώνεις δεν κάνει τιποτα?(τουλάχιστον έτσι είχα ακούσει)
Τι συμβαίνει με αυτό? Ισχύει? Και αν ναι, πώς γίνεται? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Παιδια επειδη το εχω ψαξει λιγουλακι το θεμα, δεν αξιζει να πληρωσεις λεφτα για καποια τετοια συσκευη εκτος αν εισαι μαγκας και σκασεις τα τρελα φραγκα για συνδυασμο jammer+antiradar.
Οσο για το κολπο με τα Nokia ειναι η τρελη μουφα. (Για οτι λεω εχω και σχετικα αρθρα που το υποστηριζουν). |
RASTAVIPER έγραψε: |
Παιδια επειδη το εχω ψαξει λιγουλακι το θεμα, δεν αξιζει να πληρωσεις λεφτα για καποια τετοια συσκευη εκτος αν εισαι μαγκας και σκασεις τα τρελα φραγκα για συνδυασμο jammer+antiradar.
Οσο για το κολπο με τα Nokia ειναι η τρελη μουφα. (Για οτι λεω εχω και σχετικα αρθρα που το υποστηριζουν). |
PHSYBORG έγραψε: |
Eγω που το χω ψαξει ΠΟΛΥ αξιζει γιατι ηδη εχω σωθει 3 φορες απο ρανταρ ! |
PHSYBORG έγραψε: | ||
Eγω που το χω ψαξει ΠΟΛΥ αξιζει γιατι ηδη εχω σωθει 3 φορες απο ρανταρ ! |
volvos έγραψε: |
επειδη ειδα οτι υπαρχει και αλλου παρομοιο τοπικ ενεργο μηπως θα επρεπε καποιος να τα ενωσει.... |