bakclima έγραψε: |
εχω φτασει τα 40000χιλ και εκανα service εντομεταξυ ο τυπος που μου το εκανε μου ειπε να του το παω μια αλλη μερα να μου ρυθμισει και τις βαλβιδες και ρωταω οι βαλβιδες δεν ειναι αυτορυθμιζομενες?????????? |
bakclima έγραψε: |
εχω φτασει τα 40000χιλ και εκανα service εντομεταξυ ο τυπος που μου το εκανε μου ειπε να του το παω μια αλλη μερα να μου ρυθμισει και τις βαλβιδες και ρωταω οι βαλβιδες δεν ειναι αυτορυθμιζομενες?????????? |
Vaggelis έγραψε: |
Στα 206 1.4 8V, οι βαλβίδες πρέπει να ρυθμίζονται κάθε 40.000 km... |
Cobras έγραψε: |
με τα 307 τι γινεται? χρειαζονται ρυθμιση αμιγκο? τα 1.4 |
elias έγραψε: |
Πιστεύω είναι ανάλογα το πως οδηγείς το αυτοκίνητο. Αυτό μου είχαν πει τουλάχιστον στην αντιπροσωπεία. Αν κάποιος σκίζει το αυτοκίνητο συνέχεια, πρέπει να ελέγχει και να ρυθμίζει τις βαλβίδες πιο συχνά. Εγώ κάνω έλεγχο στις βαλβίδες κάθε 20.000 km στο γενικό service. Επειδή δεν πολυσκίζω το αυτοκίνητο, σπάνια μου έχουν ρυθμίσει τις βαλβίδες. |
cipher έγραψε: |
Μου είπαν ότι τις ρυθμίζουν κάθε 60.000 χλμ και συμφώνησαν ότι αν το σκίζεις χρειάζεται πιο συχνά ρύθμιση. |
cipher έγραψε: | ||
Σήμερα πέρασα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία (για άλλο λόγο) και παρεπιπτώντως ρώτησα για τη ρύθμιση βαλβίδων, αφού σε 1500 χλμ είμαι για σέρβις 40.000. Μου είπαν ότι τις ρυθμίζουν κάθε 60.000 χλμ και συμφώνησαν ότι αν το σκίζεις χρειάζεται πιο συχνά ρύθμιση. Επίσης και ότι, αν χρειάζονται ρύθμιση, τις ακούς που χτυπάνε κατά την οδήγηση. |