PSClub - Hellas

Νέα - Peugeot 107, Toyota Aygo και Citroen C1

Sidobre - Τρι 08 Ιούλ 2003, 12:31:23
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 107, Toyota Aygo και Citroen C1
Τα 2 μοντέλα του Γαλλικού ομίλου PSA είναι μάλλον έτοιμα και πλέον είναι ζήτημα χρόνου να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Ηδη σε κάποιες αγορές η πώληση των 106 και Saxo έχει σταματήσει και πλέον μένει να παρουσιαστούν επίσημα τα 2 νέα μοντέλα.

Φωτo C2:

alemao - Τρι 08 Ιούλ 2003, 12:45:36
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν πηρα το rallye πριν 1,5 χρόνο μου είχαν πει ότι η παραγωγή του 106 θα σταματησει το τελος του 2003. Απο περσι η παραγωγη εχει μειωθει και εχει αυξηθει η παραγωγη του 206 και 307.
Petros - Τρι 08 Ιούλ 2003, 13:49:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: Mυρίζομαι 107 και C2 πολύ πιο γρήγορα απ'ότι φανταζόσαστ
[quote="Sidobre"]Τα 2 μοντέλα του Γαλλικού ομίλου PSA είναι μάλλον έτοιμα και πλέον είναι ζήτημα χρόνου να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Ηδη σε κάποιες αγορές η πώληση των 106 και Saxo έχει σταματήσει και πλέον μένει να παρουσιαστούν επίσημα τα 2 νέα μοντέλα.

Φωτo C2:

Κουκλί το ξαδερφάκι!
Το πρόβλημα είναι επικρατεί σύγχιση σχετικά με το δικό μας "μικρό" αδερφάκι...
SnakeMJK - Τρι 08 Ιούλ 2003, 14:14:19
Θέμα δημοσίευσης:
το c2 το παρουσίασε πριν καμιά βδομάδα το auto alter... Οι ίπποι που έδωσε με ανυσήχησαν, καθώς είπε τα κλασικά νούμερα 60-76-110 (1.1, 1.4, 1.6), ενώ περίμενα να ακούσω ??-95-135...;
Vaggelis - Τρι 08 Ιούλ 2003, 14:56:34
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
το c2 το παρουσίασε πριν καμιά βδομάδα το auto alter... Οι ίπποι που έδωσε με ανυσήχησαν, καθώς είπε τα κλασικά νούμερα 60-76-110 (1.1, 1.4, 1.6), ενώ περίμενα να ακούσω ??-95-135...;

Αυτό το Auto Alter, είναι τελικά για τα μπάζα.....
Αν δεις το σχετικό topic για το C2, θα διαπιστώσεις οτι σύμφωνα με την ίδια την Citroen, το C2 θα εξοπλίζεται και με ένα κινητήρα 1400 16V 95 ίππων, με κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων πάνω στο τιμόνι, ίδια με αυτά του C3 Pluriel.
Για το 107, δεν υπάρχει πουθενά, κανένα νέο, απλά περιμένουμε....
alemao - Τρι 08 Ιούλ 2003, 15:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
Στουτγκάρδη, Σεπτέμβριος 2003, η επίσημη πρώτη του 107:

http://www.caradisiac.com/php/essai_tun/ess_nou/nouv112/mg_3969_peugeot_1073.php
alemao - Τρι 08 Ιούλ 2003, 15:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
επισης δειτε το

http://www.infomotori.com/a_115_IT_514_1.html

και πηγαινετε στα video Wink
Vaggelis - Τετ 09 Ιούλ 2003, 07:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
Και αυτά τα site δεν έχουν καμία καινούργια φωτογραφία...
Απλώς λένε τα γνωστά...
kavaliotis - Δευ 14 Ιούλ 2003, 05:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
Sugnwmh gia na katalavw, h ekseliksh tou 106 den einai to 107??? Auto to amaksi sthn photo einai h ekseliksh tou??? Emena gia mini tzipaki mou paei pio polu!!! An einai dunaton!!!

Vaggelis - Δευ 14 Ιούλ 2003, 08:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι ένα πρωτότυπο το οποίο διαθέτει κάποιες σχεδιαστικές ομοιότητες με το 107, όπως το εμπρός μέρος, οι συρόμενες πόρτες κλπ...
Δυστυχώς και το ύψος θα είναι παρόμοιο, καθώς η "μόδα" στα αυτοκίνητα πόλης, επιβάλει να έχουν μεγάλο ύψος προς όφελος του εσωτερικού χώρου (βλέπε Atos, Jazz, Wagon R, Agila...)
Όσο για τη ρεζέρβα, δεν νομίζω οτι θα παραμείνει εκεί...
kavaliotis - Δευ 14 Ιούλ 2003, 10:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
Οποτε το ξεγραφω απο τωρα οτι δεν προκειται να παρω 107.. Για το 207? Εχω δει διαφορες φωτογραφιες, καμμια πιο κοντα στην πραγματικοτητα υπαρχει?
t69sniper - Τρι 15 Ιούλ 2003, 16:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
re pedia pos to kanane etsi to 107? ti viasmos itan autos....san to "P"atos ine! ti na po!!! pou ine ta megalia tou 106? perimename ena anta3io antikakastati....& mas dinoun enan kouva Sad
Anonymous - Τρι 15 Ιούλ 2003, 20:17:03
Θέμα δημοσίευσης:
Bρήκα Πεζώ για τα playmobile που έχω Evil Καλά τι είναι αυτό??
Μόνο το C2 φαίνεται να κρατά λίγο την σημαία του γκρούπ.
klain - Κυρ 20 Ιούλ 2003, 23:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως είπαμε όμως είναι ακόμα ένα πρωτότυπο. Πιστεύω πως οι τύποι στην peugeot είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να κάνουν τίς απαραίτητες μετατροπές για να το κάνουν κουκλί. Η φωτό αυτή πάντως είναι πράγματι "μπλιαχ"!
Είδωμεν!
Petros - Κυρ 03 Αύγ 2003, 10:46:15
Θέμα δημοσίευσης: 107 - Κατωχυρώθηκε (μπλιαχ)
Τελικα σύμφωνα με τους 4Τ το νέο 107 που θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2004 θα έχει το παρακάτω... σχήμα! Shocked

Η πλάκα είναι ότι οι Γάλλοι θα του φορέσουν και τον 1600άρη των 120 ίππων (αμφιβάλω γιατί ο εν λόγω κινητήρας δεν πληροί τους περιορισμούς ρύπων 2005, μάλλον για τον 110άρη μιλάμε).
Ady - Δευ 04 Αύγ 2003, 08:23:48
Θέμα δημοσίευσης:
Έλεος !!!!!!!

Θα το βγάλουνε και σε Rallye ;;
alemao - Δευ 04 Αύγ 2003, 09:07:30
Θέμα δημοσίευσης:
H παραγωγη του 106 σταματησε οριστικά, μου το ειπε στελεχος της Lion.
Στην αγορα δεν υπαρχει ουτε δειγμα.
Οπότε το 107 πιο γρήγορα θα βγει...
Vaggelis - Δευ 04 Αύγ 2003, 11:44:00
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχουμε ξαναματαπεί.....
Δεν είναι αυτό το τελικό σχήμα....
Αυτό είναι το πρωτότυπο Sesame στο οποίο οι σχεδιαστές πειραματίστηκαν και απλώς θα μοιάζει σε μερικά σημεία, όπως στο μεγάλο ύψος (βλέπε και το "ξαδερφάκι" C2...), στις συρόμενες πόρτες και λίγο στα πίσω και εμπρός φώτα.....
Το 107 σίγουρα θα είναι πιο κομψό, αλλά δεν θα έχει τη φινέτσα του 106 και θα μοιάζει με Atos, δηλαδή με μίνι πουλμανάκι....
Όσο για κινητήρες, αν έχω ακούσει καλά, θα μιλάμε για τους γνωστούς 1100 και 1400 + έναν νέο 1400 16V με 95 ΗΡ και έναν 1600 125 ΗΡ (όπως και στο C2...)
Petros - Δευ 04 Αύγ 2003, 12:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν κατάλαβες Βαγγέλη, κι εγώ μέχρι πρότινος επέμενα ότι το εν λόγω κατσαρολοειδές σχήμα αφορούσε το μελλοντικό 007 και πως το 107 θα αποτελούσε σμίκρυνση του 206/207, όμως τελικά είναι επίσημο καθώς τα στοιχεία της είδησης και η φωτογραφία που μπήκε στους 4Τ προέρχεται (κατά 99,99%) από δελτίο τύπου της Peugeot και δεν αποτελούν "φήμες"... άρα χέσε μέσα! Sad
Vaggelis - Δευ 04 Αύγ 2003, 14:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον έχεις δίκιο.....
Κοίτα μια φωτογραφία που δημοσίευσε το Βρεταννικό Auto Express...

DimiP - Δευ 04 Αύγ 2003, 16:21:13
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ! ολο και χειροτερα!
mick206 - Δευ 04 Αύγ 2003, 17:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πάμε καλά ρε; Confused Shocked
Τί είναι αυτά τα κουτσούβελα;;
Τι περιμένουν; Να... χιονίσει;; Laughing
shark_zak - Τρι 05 Αύγ 2003, 07:29:52
Θέμα δημοσίευσης:
μια ομορφια ειναι....μην Puke right

κριμα το αυτοκινητο.... Silly
cactus - Τρι 26 Αύγ 2003, 23:12:10
Θέμα δημοσίευσης: αν' να χαθουνε!!!
Παιδες..εμεις φταιμε..πιστεψτε με...που δεν μαζευτηκαμε χιλiaδες ραλλυ εξω απο την αντιπροσωπια και να την αποκλεισουμε για μερες..να απαιτησουμε να σταματησει ο απιστευτος βιασμος του 106..αν' να χαθουν τα ζωντοβολα...μας φερνουνε τους κουβαδες..

Ζοπας
nikapos - Παρ 12 Σεπ 2003, 11:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
me lypi mou sas ankoinwnw oti pwlitis pou iksere gia tis fimes gia syllektika 106, tis diepseuse.

se aggelia eida na poulietai rally metaxeirismeno me 0 km , 15.000 eurw. skeftomai to diko mou na to balw se garage kai na to poulisw se 10 xronia 150.000 eurw Smile
Vaggelis - Κυρ 21 Μάρ 2004, 22:13:16
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 107

Σύμφωνα με το τελευταίο Auto Τρίτη......

" ......η Peugeot, σε συνεργασία με τη Citroen (το άλλο μέλος του Ομίλου PSA) αλλά και την Toyota, στην προσπάθεια για μείωση του κόστους παραγωγής, εξελίσουν από κοινού ένα νέο μικρό αυτοκίνητο που στην περίπτωση της Peugeot θα αποτελέσει από το 2005 τον αντικαταστάτη του 106, της Toyota τον αντικαταστάτη του Yaris και της Citroen μιας πεντάθυρης έκδοσης του C2.....
.......η τιμή του μοντέλου παραγωγής, θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα, λόγω της κοινής παραγωγής...."

Πηγή: autotriti.gr
DRAKE - Δευ 22 Μάρ 2004, 17:20:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό θα είνα ο αντικαταστάτης του 106; Ωραίο αλλά 106 δεν θα είναι. Να υποθέσω ότι δεν θα υπάρξει έκδοση κάτι σαν ραλύ;
Baphomet - Δευ 22 Μάρ 2004, 19:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα μου φαινεται χαλι μαυρο... Shocked
Skull - Δευ 22 Μάρ 2004, 20:19:14
Θέμα δημοσίευσης:
H εμφάνιση του θα ειναι αυτη???? Confused

Δηλαδη μπροστα στην μούρη που υπαρχει ο λεοντας θα υπαρχει και στα αλλα αυτοκινητα που ειναι φτιαγμενα σε αλλων εταιριων εργοστασια??? Confused
netblaster - Δευ 22 Μάρ 2004, 22:44:12
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω κιεγω με τον Πετρο!!! Ειναι αυτοκινητο αυτο εδω?!?!? Shocked
p206Mike - Δευ 22 Μάρ 2004, 22:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Θα λεγα να περιμένουμε να το δούμε από κοντά σε τρίθυρη και γρήγορη έκδοση, καθώς και σε άλλο χρωματάκι....με 16αρες ζάντες

Το βλέπω να βγαίνει σαν C2 με φώτα πεζό...και είδη αν κοιταξουμε το κόψιμο πίσω μοιάζει πολύ...τι λέτε? Rolling eyes

Για να δούμε...τι θα δούμε... Roll eyes
Baphomet - Τρι 23 Μάρ 2004, 08:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Θα λεγα να περιμένουμε να το δούμε από κοντά σε τρίθυρη και γρήγορη έκδοση, καθώς και σε άλλο χρωματάκι....με 16αρες ζάντες

Το βλέπω να βγαίνει σαν C2 με φώτα πεζό...και είδη αν κοιταξουμε το κόψιμο πίσω μοιάζει πολύ...τι λέτε? Rolling eyes

Για να δούμε...τι θα δούμε... Roll eyes

Εμένα και το C2 χαλια μου φαίνεται οπότε... Confused Αυτή η μόδα των τελευταίων χρόνων πάντως να τα κάνουν τα αμαξια ανεξαρτήτως μεγέθους πολυμορφικά εχει αρχίσει να μου την βαράει. Δηλαδή όλοι τα αμαξια, ακόμα και το 107, τα θελουν για να βαζουν οικογενεια, φορτια και βαλίτσες??? Σκεφτείτε το, καθε νεο μικρομεσαίο μοντελο σχεδόν όλων των εταιριών μοιάζει με πολυμορφικο. Civic,C2,Yaris,C3,Ignis,Megane και πόσα ακόμα... Evil
Vaggelis - Τρι 23 Μάρ 2004, 08:32:53
Θέμα δημοσίευσης:
Συνέχεια....

Σύμφωνα με το Auto Τρίτη και πάλι...:
".....η Peugeot θα παρουσιάσει ένα πολυμορφικό μοντέλο, μικρότερο από το 107 σε διαστάσεις, που θα μοιάζει με το Peugeot Sesame*, για να ανταγωνιστεί το Fiat Panta....
.....οι πόρτες του θα ανοίγουν συρόμενα, όπως δηλαδή και στο πρωτότυπο..."

*Peugeot Sesame

Δηλαδή, antios Rallye....
Recifees - Τρι 23 Μάρ 2004, 08:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ σε ολα πιο πάνω ...
Είχανε δει ότι πουλάει η κατηγορία (κατα το έιδα φως και μπήκα) και είπανε να τα κάνουνε όλα ετσι Puke right

Τώρα γιατί όλα τα παλυμορφικά που έχω συναντήσει είχα λιγότερους συνεπιβάτες και απο Seicento (συνήθως μόνος ο οδηγός άντε και κανα δύο επιβάτες ακόμα..) ε αυτό είναι επιστημονικό πρόβλημα ..

Αν είναι ετσι το επόμενο 107 και ακολουθήσουν αντίστοιχα ο αντικαταστάτης του 206 τότε την κάτσαμε την βάρκα
άστο καλύτερα το 206 και με το ζουάν του ,το θεοπάλαβο κιβώτιο ,το ηλεκτρονικό γκάζι κτλ κτλ κτλ και το χαμογελο στην φάτσα
Daloup-man - Τρι 23 Μάρ 2004, 11:59:52
Θέμα δημοσίευσης:
Παρόμοιο με το C2 !!!
Για να το δούμε στην γρήγορη έκδοση που είπε και ο Μιχάλης και . . . βλέπουμε!!!
Πάντως έχω σπαστεί και εγώ πολύ με το σχήμα των τελευταίων αυτοκινήτων!!!
argonaftis - Τρι 23 Μάρ 2004, 12:26:56
Θέμα δημοσίευσης:
Συμπαθάτε με αλλά σας βρίσκω υπερβολικούς.Δηλαδή τι Question Η peugeot πρέπει να βγάζει μόνο spor και γρήγορα αυτοκίνητα?Μια χαρά είναι το 107.Τι έχει δηλαδή Question Ένα αυτοκίνητο είναι καλό μόνο όταν έχει 16αρες ζάντες και πολλά άλογα Question Για μικρό το βλέπω πολύ καλό.Θα έχει και την επιτυχία του 106 και σίγουρα θα τραβίξει πολλές γυναίκες να το αγοράσουν
zzzleepy - Τρι 23 Μάρ 2004, 12:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είπαμε ότι άμα δεν είναι rallye δε μας κάνει απλώς ας το βγάζανε λίγο πιο όμορφο και λιγότερο "ενός όγκου" ρε γα**το. Αφού ξέρουν να σχεδιάζουν αυτοκίνητα, γιατί ακολουθούν τους υπόλοιπους;
SnakeMJK - Τρι 23 Μάρ 2004, 16:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως... Τα τελευταία μοντέλα όλο και Yaris-οποιούνται! Μπλιαχ!!!! Μόνο κανα Mazda μας γλιτώνει...
Skull - Τρι 23 Μάρ 2004, 16:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε μην ειστε δυσπιστοι!!! Twisted evil

Προσπαθουνε απλα να σας καλητερεψουν την ζωη με αυτα τα τελευταια σχηματα αυτοκινητων...

Τι θελετε ενα μικρο σπορ αυτοκινητο(=106) που να μην μπορεις να βαλεις ενα ηχειο μπροστα,να μην μπορεις να τεντωθεις λιγακι μεσα,τα ποδια των πισω να μην χωρανε και με τα γονατα να σας ενοχλουν στην οδηγηση,να θελεις να βαλεις μια βαλιτσα παραπανω πισω στο πορτ-παγκαζ και να την εχεις στα πισω καθησματα και να σε ενοχλει στην οδηγηση κ.α...

Ή ενα σπορ που να εξυπειρετει την καθημερινη σας ζωη να μπαινουν μεσα,αν και 3θυρο,ολοι οι φιλοι(και οι γκομενες Wink ),να εχει και τα γκαζια του και αν και φορτομενος να τρεχεις σαν παλαβος! Wink

Αυτα που ξερετε να τα ξεχασετε.... Razz

Αλλαζουν οι εποχες και μαζι και τα αυτοκινητα! Very happy
nikapos - Τετ 24 Μάρ 2004, 09:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
οποιος λεει οτι το 106 δεν ειχε χωρους απλα δεν ειχε 106.
voudas - Τετ 24 Μάρ 2004, 10:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα μου θυμίζει το νέο μικρό lancia... δεν είναι κακό πάντως... απλά δεν είναι και πολύ καλό... σίγουρα ξεφεύγει από τη νοοτροπία του 106 και δεν είναι αντικαταστάτης του με την στενή έννοια του όρου...

ένα σύγχρονο αμαξάκι πόλης με κλίση προς το ωραίο φύλο το κόβω...
netblaster - Τετ 24 Μάρ 2004, 12:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Κωστας εχει δικιο!!! Το 107, αυτο στη φωτο τελος παντων, δεν νομιζω οτι μπορει να τρβηξει τα βλεματα των αντρων!!! Αν δειτε και το C2 που ειναι αναλογης φιλοσοφιας το οδηγουν απι το πλειστον γυναικες!!! Οσο για χωρους που προαναφερθηκαν, το 106 ειχε και παραειχε χωρους για το μεγεθος του!!! Το C2, αν εχετε μπει, θα εχετε παρατηρησει οτι εχει αυστηρα 4 θεσεις, και μικροτερο χωρο για τα ποδια σε σχεση με το 106!!! Και αν τραβηξεις πισω τα καθισματα για να καθονται πιο ανετα οι πισω επιβατες, παει περιπατο ο χωρος αποσκευων, που ηδη ειναι μικρος!!! Απλα πιστευω, και δεν ξερω το γιατι, οτι οι εταιριες παραγουν πλεον πιο lifestyle αυτοκινητα!!!
Baphomet - Τετ 24 Μάρ 2004, 14:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Ο Κωστας εχει δικιο!!! Το 107, αυτο στη φωτο τελος παντων, δεν νομιζω οτι μπορει να τρβηξει τα βλεματα των αντρων!!! Αν δειτε και το C2 που ειναι αναλογης φιλοσοφιας το οδηγουν απι το πλειστον γυναικες!!! Οσο για χωρους που προαναφερθηκαν, το 106 ειχε και παραειχε χωρους για το μεγεθος του!!! Το C2, αν εχετε μπει, θα εχετε παρατηρησει οτι εχει αυστηρα 4 θεσεις, και μικροτερο χωρο για τα ποδια σε σχεση με το 106!!! Και αν τραβηξεις πισω τα καθισματα για να καθονται πιο ανετα οι πισω επιβατες, παει περιπατο ο χωρος αποσκευων, που ηδη ειναι μικρος!!! Απλα πιστευω, και δεν ξερω το γιατι, οτι οι εταιριες παραγουν πλεον πιο lifestyle αυτοκινητα!!!

Ακριβώς!!! Εγώ πλέον αυτα τα αυτοκίνητα τα βλέπω αυτοκίνητα του στύλ "εγώ το έχω σε θαλασσί, αλλα και το δικό σου το μπεζακι μια χαρά ειναι"! Είναι αμαξακια για να πηγαινεις στο γυμναστηριο και μετά για καφέ και κουτσομπολιό με την φίλες σου. Ειναι αμαξάκια που τα βλέπουν στο δρόμο και αναφωνούν "αχ, τι γλυκούλι που ειναι"... Κι αν τολμησει κανεις και βάλει καμμια εξατμισούλα..." κοιτα τον λακαμα τι έκανε στο αυτοκινητακι"...
Αποψη μου...κράξτε τωρα. Wink
SnakeMJK - Τετ 24 Μάρ 2004, 15:59:25
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
Αποψη μου...κράξτε τωρα. Wink

ΚΡΑ ΚΡΑ!!!

Συμφωνώ απόλυτα... Τα νέα αυτοκίνητα έχουν χάσει την αγριάδα τους! Η παραγωγή των rallye έχει σταματήσει εδώ και καιρό και δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος αξιόλογος διάδοχος... (μικρό, άγριο και θανατηφόρο αυτοκίνητο)
zzzleepy - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το καλοσκεφτείτε, έχουμε ένα αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται στο μεταίχμιο δυο γενεών: τη γενιά της αγριάδας και τη γενιά της στρογγυλάδας Smile Το 206 τα συνδυάζει αυτά στον ίδιο βαθμό γι'αυτό και αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και εμπορικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Πω πω ξαφνικά νιώθω πολύ υπερήφανος!!! Laughing
Ntinos - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
nikapos έγραψε:
οποιος λεει οτι το 106 δεν ειχε χωρους απλα δεν ειχε 106.

συμφωνω η απλα ηταν πανω απο 1,95 σε υψος (εγω 1,90 βολευομαι μια χαρα και το καθισμα δεν ειναι και τερμα πισω)

Παντως περιμενετε την τριθυρη σπορ εκδοση και μην βιαζεστε.Το μονο που με χαλαει ειναι το φουσκωμα στην μουρη που στην ουσια χανει ολη την επιθετικοτητα,κατα ταλλα με σπορ προφυλακτηρες,φρυδακια,χαμηλωτερο και τριθυρο μπορει να ειναι καλο για τα τωρινα δεδομενα σχεδιαστικα.
Δηλαδη τι περιμενατε?Ενα 106 με φωτα απο 307?και χαλια θα ηταν και πισω σε σχεδιο.
Απλα το αμαξι δεν ειναι καθαρα αντρικο οπως το 106,θα αρεσει και στο ασθενες φυλλο(το 106 το μισουν Twisted evil ).Καθαρα αντρικα αυτοκινητα εχουν πλεον μονο οι ιαπωνικες εταιρειες (s2000,mr2,rx8,civic type-r,impreza,mitsu evo) με λογικες τιμες και βεβαιως οι παραδοσιακες Ευρωπαικες σπορ φιρμες (Αλφα-πλην 147-,Φερραρι,Πορσε-πλην boxter-,aston martin κτλ)
Ο βασιλιας των λιονταριων πεθανε...
Skull - Τετ 24 Μάρ 2004, 20:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Αν το καλοσκεφτείτε, έχουμε ένα αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται στο μεταίχμιο δυο γενεών: τη γενιά της αγριάδας και τη γενιά της στρογγυλάδας Smile Το 206 τα συνδυάζει αυτά στον ίδιο βαθμό γι'αυτό και αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και εμπορικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Πω πω ξαφνικά νιώθω πολύ υπερήφανος!!! Laughing

ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!! Very happy

Μεσα στο μυαλο μου εισαι ρε..... Very happy

Για το 106 πιο πανω τα λεω γιατι εδω εγω με 206 εχω κατι παραπονα χορου οταν παω στην Εδεσσα και η μανα μου με γεμιζει με φαγητα και ρουχα για κανα μηνα και δεν εχει που να τα βαλω,φανταζεστε να ειχα 106! Razz

Αμεσως ολοι οι 106ιδες να πειραχτουνε.... Twisted evil
Vaggelis - Πεμ 25 Μάρ 2004, 00:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι όσοι μιλάνε για χώρους στο 106, ας γνωρίσουν πρώτα τον danielos και μετά θα αναρωτιούνται πως χωράει αυτός ο άνθρωπος στο Rallye του.......... Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing
christhehealer - Παρ 26 Μάρ 2004, 11:54:23
Θέμα δημοσίευσης:
Eμένα γιατί η φωτογραφία μου θυμίζει αυτό που πιο παλιά είχε παρουσιαστεί σαν 207 Question Question Question Question
klain - Σαβ 27 Μάρ 2004, 15:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θυμάμαι καλά εκείνο ήταν λαχανί και είχε πολύ πιο καμπύλη μούρη...!
Οτι φέρνει κάπως στο πλάι φέρνει... αλλα λιγουλάκι μόνο...
Παρεπιπτόντως τώρα που είδα κάτι παλιές photo... tο 207cc θα είναι πολύ baby!!
Όσον αφορά το 107 τώρα; Cute...
DRAKE - Τρι 20 Απρ 2004, 14:16:55
Θέμα δημοσίευσης:
Peugeot 1007

Η Peugeot, θέλοντας να τονίσει με σαφήνεια την διαφορετικότητα των επόμενων μοντέλων της, προσθέτει ακόμη ένα ψηφίο στην κωδική τους ονομασία. Η «διεύρυνση» της αριθμοδότησης δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το 2003, μέσα στα πλαίσια του δεύτερου διαγωνισμού σχεδίασης της εταιρείας. Όμως, η νέα ονομασία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην αγορά μέσα στη χρονιά που διανύουμε, με την άφιξη του μίνι αυτοκινήτου της, με τις χαρακτηριστικές συρόμενες πόρτες. Το ενός όγκου «1007» το γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου των Παρισίων το 2002, ως πρωτότυπο «Sesame». Το τότε όνομά του μας παρέπεμπε στο δημοφιλές παιδικό παραμύθι «Ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες», όπου με την έκφραση «Άνοιξε σουσάμι!» αποκαλυπτόταν η είσοδος της σπηλιάς με τον μεγάλο θησαυρό.

Το «1007» σπάζει μια παράδοση 83 χρόνων, κατά την οποία η εταιρεία χρησιμοποιούσε μόνο τριψήφιους κωδικούς ονομασίας. Το υπερυψωμένο mini υιοθέτησε την λύση των συρόμενων θυρών, που ως τώρα ανήκε στα μεγάλα MPV, όπως το «ομογάλακτο» 807. Πέρα από αυτό όμως, διακρίνεται και για άλλες του επιλογές, που αφορούν στην έξυπνη διαμόρφωση των εσωτερικών του χώρων.

To νέο Peugeot βασίζεται στο επίσης νέο δάπεδο της PSA «Platform One», που θα χρησιμοποιηθεί από το μελλοντικό Citroen C2 και το Peugeot 207 που θα κάνει την εμφάνισή του το 2005. Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τρεις τύπους κινητήρων, βενζίνης και diesel. Σίγουρη θεωρείται η τοποθέτηση του ΤDCi της Ford των 1.4 λίτρων, που «φορούν» τα 206 και Fiesta. Επίσης, το «1007» στην δίλιτρη Gti έκδοσή του, θα εξοπλίζεται με κινητήρα άμεσου ψεκασμού ισχύος 150 ίππων, σχεδιασμένο από την Ford. Aκόμη, η τελευταία σχεδιάζει για το μοντέλο κι ένα τρικύλινδρο μηχανικό σύνολο άμεσου ψεκασμού, 1.200 κυβικών εκατοστών.

πηγή: http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2215&part=1
Ntinos - Τρι 20 Απρ 2004, 16:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
βανακι με 150 ιππους διλιτρο? δεν νομιζω.αυτο το 1007 που εχει στην φωτο ειναι καμια εκδοση του 107 με mpv χαρακτηρα οπως το megane scenic η το ροβερ 200 η κατι να χτυπησει την κατηγορια του panda και οχι ο διαδοχος του 106.Αναμονη και σας λεω οτι κατι καλο θα παρουσιασει η πεζω.Σιγα μην αφησει το c2 μονο του στην κατηγορια να κανει πωλησεις η citroen και αυτοι να χανουν.Ποτε το επετρεψε για να το κανει τωρα?
Sidobre - Τρι 20 Απρ 2004, 17:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί τέτοια λάθη από την "πηγή";

Παράθεση:
To νέο Peugeot βασίζεται στο επίσης νέο δάπεδο της PSA «Platform One», που θα χρησιμοποιηθεί από το μελλοντικό Citroen C2 και το Peugeot 207 που θα κάνει την εμφάνισή του το 2005.

Ναι μεν το 1007 βασίζεται στο πάτωμα «Platform One» αλλά το C2 παράγεται ήδη ενώ το 207 όχι απλώς δεν έχει ανακοινωθεί αλλά το 107 θα παραχθεί το 2005 σύμφωνα πάντα με τα δελτία τύπου της PSA Group.

Επίσης το 1007 δεν θα δει το φως της δημοσιότητας πριν το τέλος του 2004.

Παράθεση:
Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τρεις τύπους κινητήρων, βενζίνης και diesel. Σίγουρη θεωρείται η τοποθέτηση του ΤDCi της Ford των 1.4 λίτρων, που «φορούν» τα 206 και Fiesta.

Επίσης, το «1007» στην δίλιτρη Gti έκδοσή του, θα εξοπλίζεται με κινητήρα άμεσου ψεκασμού ισχύος 150 ίππων, σχεδιασμένο από την Ford. Aκόμη, η τελευταία σχεδιάζει για το μοντέλο κι ένα τρικύλινδρο μηχανικό σύνολο άμεσου ψεκασμού, 1.200 κυβικών εκατοστών.

Αυτό μου φαίνεται παραείναι αστείο!

Οι Common Rail κινητήρες κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PSA
και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο Trιmery.

Ο Ομιλος PSA συνεργάζεται με την Ford για την κατασκευή ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ κινητήρων Diesel στα εργοστάσια της πρώτης για τον εξοπλισμό των αυτοκινήτων και των δύο. Αρα μόνο κινητήρες της Ford δεν μπορούν να ονομαστούν.

Πιο συγκριμένα στο 2ο στάδιο της συνεργασίας τους έχουν κατασκευαστεί:

- ένας 1,6 κινητήρας με την ονομασία ΗDi για την PSA και Duratorq TDCi για την Ford με δύο ρυθμίσεις ο ένας 110 ίππων και ο άλλος 90 ίππων.

- ένας 2,0 κινητήρας με την ονομασία ΗDi για την PSA και Duratorq TDCi για την Ford. Ο κινητήρας έχει κατασκευαστεί από την PSA και υπάρχει από το 1998! Η συμφωνία περιλαμβάνει απλώς την εξέλιξή του.

Από την πρώτη φάση της συμφωνίας είχε προκύψει ο 1,4 HDi ενώ η αρχική συμφωνία αφορούσε κινητήρες 2,7 V6 και αρκετές εφαρμογές νέων κινητήρων για μικρά οχήματα.

Τέτοιες δημοσιεύσεις -χωρίς να γνωρίζω τον λόγο- προκαλούν κακές εντυπώσεις στον κόσμο που δεν γνωρίζει τις συμφωνίες!
PHSYBORG - Σαβ 12 Ιούν 2004, 10:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

http://users.telenet.be/sidd.viscius/1007_01.jpg

http://server5.uploadit.org/files/carrera4-1007.jpg

http://users.telenet.be/sidd.viscius/1007_02.jpg

http://server5.uploadit.org/files/carrera4-1007int.jpg
Baphomet - Σαβ 12 Ιούν 2004, 11:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

χειροτερο κι απο το matiz...
netblaster - Σαβ 12 Ιούν 2004, 11:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ειναι αυτο??? Καπου πρεπει να τα εχασαν οι σχεδιαστες της Peugeot αυτη τη φορα!!! Το μπροστα μερος ειναι μοιαζει υπερβολικα ογκωδες για το μεγεθος του αυτοκινητου και θυμιζει "μπασμενο" 407!!! Οσο για το πισω, εμενα μου θυμισε το Range Rover...
Vaggelis - Σαβ 12 Ιούν 2004, 11:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικά, το 1007 μου αρέσει πολύ, ειδικά η μάσκα με την τεραστια εισαγωγή Shocked .......
Το μόνο που με χαλάει, είναι το πολύ μεγάλο ύψος του....
Ελπίζω το 107 να είναι ένα 1007 χαμηλωμένο, με κοντύτερη οροφή......
PHSYBORG - Σαβ 12 Ιούν 2004, 11:43:12
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Puke left

Κανενα δεν θα εχει την ομορφια του 206 ! Wink
zzzleepy - Σαβ 12 Ιούν 2004, 15:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
Τι μόδα είναι αυτή τελευταία να τείνουν όλα τα αυτοκίνητα σε σχεδίαση ενός όγκου; Το 1007 μοιάζει σαν να έγινε από κομμάτια άλλων αυτοκινήτων. Δεν έχει την αρμονία του 206 ούτε καν την αγριάδα του 106... Ελπίζω το 107 να είναι καλύτερο... Αν και έχω την εντύπωση ότι το 206 θα είναι το τελευταίο όμορφο μικρό αυτοκίνητο παραγωγής... Sad
Recifees - Σαβ 12 Ιούν 2004, 15:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Τουλάχιστον το Ματίζ είναι και 4θέσιο .
Αυτό τώρα τι είναι? 3θέσιο? 2θέσιο ?

Σμαρτ μου θυμίζει Puke right Puke right
Baphomet - Σαβ 12 Ιούν 2004, 15:40:53
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Τι μόδα είναι αυτή τελευταία να τείνουν όλα τα αυτοκίνητα σε σχεδίαση ενός όγκου; Το 1007 μοιάζει σαν να έγινε από κομμάτια άλλων αυτοκινήτων. Δεν έχει την αρμονία του 206 ούτε καν την αγριάδα του 106... Ελπίζω το 107 να είναι καλύτερο... Αν και έχω την εντύπωση ότι το 206 θα είναι το τελευταίο όμορφο μικρό αυτοκίνητο παραγωγής... Sad

μάγος εισαι...? Wink
SnakeMJK - Σαβ 12 Ιούν 2004, 15:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πόρτα αλά βαν... Ήμαρτον ρε!!

Το τιμόνι δεν μοιάζει απίστευτα σε C2-C3; Αισχρό δηλαδή... Γενικά όλο το αυτοκίνητο είναι ένα μαύρο χάλι.
DRAKE - Σαβ 03 Ιούλ 2004, 18:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τις πρώτες πληροφορίες για το νέο supermini της, το Peugeot 1007 έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική εταιρεία. Το μοντέλο θα λανσαριστεί σε πρώτη φάση στη γαλλική αγορά, στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ η διάθεσή του στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα ξεκινήσει το πρώτο μισό του 2005.
Στόχος της Peugeot με το 1007, το οποίο θα έχει ως άμεσους ανταγωνιστές το νέο Renault Modus, καθώς επίσης μοντέλα όπως τα Opel Agila και Meriva, είναι η διάθεση 130.000 μονάδων ετησίως. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με κινητήρες 1,4 και 1,6 λίτρων, ισχύος 75 και 110 ίππων, ενώ θα υπάρχει και ο ντιζελοκινητήρας 1.4 HDi των 70 ίππων.

Το Peugeot 1007 εισάγει καινοτομίες στην κατηγορία B, όπου εντάσσεται, όπως για παράδειγμα η ύπαρξη μίας ηλεκτρικά συρόμενης πόρτας σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό υπάρχει άνεση για τέσσερις επιβάτες, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην τομέα της ασφάλειας.

Από autopress.gr
SnakeMJK - Σαβ 03 Ιούλ 2004, 18:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με κινητήρες 1,4 και 1,6 λίτρων, ισχύος 75 και 110 ίππων, ενώ θα υπάρχει και ο ντιζελοκινητήρας 1.4 HDi των 70 ίππων.

Όχι άλλο κάρβουνο!!
PHSYBORG - Κυρ 04 Ιούλ 2004, 09:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
Κ αλλες φωτος απο το 1007 το οποιο παρουσιαστηκε επισημα πλεον!

http://www.xpphotoalbum.com/data/500/875513a_450.jpg

http://www.xpphotoalbum.com/data/500/875514_450_55534.jpg

http://www.xpphotoalbum.com/data/500/875507_450_55518.jpg
Ntinos - Σαβ 31 Ιούλ 2004, 01:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Τις πρώτες πληροφορίες για το νέο supermini της, το Peugeot 1007 έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική εταιρεία. Το μοντέλο θα λανσαριστεί σε πρώτη φάση στη γαλλική αγορά, στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ η διάθεσή του στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα ξεκινήσει το πρώτο μισό του 2005.
Στόχος της Peugeot με το 1007, το οποίο θα έχει ως άμεσους ανταγωνιστές το νέο Renault Modus, καθώς επίσης μοντέλα όπως τα Opel Agila και Meriva, είναι η διάθεση 130.000 μονάδων ετησίως. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με κινητήρες 1,4 και 1,6 λίτρων, ισχύος 75 και 110 ίππων, ενώ θα υπάρχει και ο ντιζελοκινητήρας 1.4 HDi των 70 ίππων.

Το Peugeot 1007 εισάγει καινοτομίες στην κατηγορία B, όπου εντάσσεται, όπως για παράδειγμα η ύπαρξη μίας ηλεκτρικά συρόμενης πόρτας σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό υπάρχει άνεση για τέσσερις επιβάτες, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην τομέα της ασφάλειας.

Από autopress.gr

Λοιπον το 1007 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ του 106 και επισημα πλεον απο την peugeot.Το 1007 ξεκινα μια νεα στην ουσια κατηγορια μινι πολυμορφικων και το δευτερο 0 στην ονομασια του προσδιδει οτι προκειται για ενα εντελως ξεχωριστο μοντελο απο το νεο 107 που ανακοινωθηκε οτι θα παρουσιαστει ΕΠΙΣΗΜΑ το 2005 και συγκεκριμενα προς τα μεσα της χρονιας.
Παντως θα πρεπει να περιμενουμε αρκετες ομοιοτητες του 107 με το 1007 και στο εξωτερικο αλλα και το εσωτερικο του.
το 1007 παντως αναμενεται απο το χειμωνα στις εκθεσεις της Peugeot για οσους ενδιαφερονται.
Steve - Κυρ 01 Αύγ 2004, 21:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε και βγήκε το 107, 1007 ή όπως τελικά απόφασίσουν να το βγάλουν. Rallye ή maxi kit car δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Πάει ο "junior" μηχανοκίνητος αθλητισμός Crying or Very sad
Ydwr - Δευ 02 Αύγ 2004, 10:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Άντε και βγήκε το 107, 1007 ή όπως τελικά απόφασίσουν να το βγάλουν. Rallye ή maxi kit car δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Πάει ο "junior" μηχανοκίνητος αθλητισμός Crying or Very sad

Μην ορκιζεσαι κιολας... Ετσι θα το αφησουν δηλαδη το C2? Να αλωνιζει στην κατηγορια που η ιδια η Πεζο ανοιξε?

Ολο και κατι θα βγει. Υπομονη Steve. Cool
Steve - Δευ 02 Αύγ 2004, 13:36:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν να έχεις δίκιο... Rolling eyes
PHSYBORG - Παρ 20 Αύγ 2004, 16:13:03
Θέμα δημοσίευσης:
1007
Sidobre - Πεμ 02 Δεκ 2004, 01:10:45
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 107, Toyota Aygo και Citroen C1
H PSA Peugeot Citroen και η Toyota, παρουσιάζουν τα μοντέλα της κοινής συνεργασίας τους.

Η PSA Peugeot Citroen και η Toyota Motor Corporation (TMC) ανακοίνωσαν την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, ότι μετά από 3 χρόνια πλησιάζουν στους καρπούς της κοινής τους συνεργασίας στον σχεδιασμό, εξέλιξη και παραγωγή τριών μικρών αυτοκινήτων που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Για να αποδείξουν την μέχρι τώρα εξέλιξη, αποφάσισαν να παρουσιάσουν την μορφή των ήδη επονομαζόμενων Peugeot 107,Toyota Aygo και Citroen C1 κάνοντας έτσι την πρώτη παρουσίαση τους σε φωτογραφία ενώ θα κάνουν την επίσημη πρώτη εμφάνιση, στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου, στην Γενεύη, τον Μάρτιο.

Peugeot 107

Citroen C1

Toyota Aygo

Ενώ τα μοντέλα αυτά μοιράζονται ένα πολύ μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων, τα Peugeot 107, Toyota Aygo και Citroen C1 έχουν ξεχωριστή σχεδίαση όπου εκφράζουν την προσωπικότητα της κάθε εταιρίας.

Και τα 3 μοντέλα έχουν μήκος περίπου 3,4 μέτρα, 1,6 μέτρα πλάτος και 1,4 μέτρα ύψος. Εξοπλισμένα με τους νέους βενζινοκινητήρες των 1,0 και 1,4 λίτρων, τα μικρά οικονομικά μοντέλα έχουν επίσης υψηλή ασφάλεια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τα 3 αυτά μοντέλα εγκαινιάζουν μία νέα οδηγική εμπειρία και απόλαυση.

Κατασκευασμένα κάτω από μια κοινή πλατφόρμα, τα 3 αυτά αυτοκίνητα θα παραχθούν στο εργοστάσιο της συνεργασίας Toyota Peugeot Citroen Automobile (TPCA), στην Τσεχία το 2005.Το εργοστάσιο θα έχει παραγωγή 300.000 μονάδων ετησίως εκ των οποίων 200.000 για Peugeot και Citroen και 100.000 για την Toyota.
MEMsound - Πεμ 02 Δεκ 2004, 02:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμμ....
τα κοιτω και δεν μπορω να αποφασισω πιο ειναι πιο ασχημο.....!!! Very happy Very happy
Σοβαρα τωρα πλακα εχουν ιδιως το 107.
Μελλοντικα μικρα αυτοκινηταα.....bye bye rallakia....
Προβληματισμος:
Ειναι αναγκη ολα να γινουν πολυμορφικα??? Question Question
nikapos - Πεμ 02 Δεκ 2004, 08:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
To togiota έχει το πιο πετυχυμενο ονομα: ΑΥΓΟ ονομα και πραμα!
Πάντως δεν ειναι άσχημα για αυτοκίνητα πόλης, μ ένα ενδιαφέρον εσωτερικό θα μπορέσουν να πάρουν μερίδιο της αγοράς. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι αυρό το μερίδιο θα μοιραστεί στα τρία.
TiMoRiS - Πεμ 02 Δεκ 2004, 08:55:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ας σκοτωσει καποιος αυτον τον σχεδιαστη!!!!! Αισθανομαι τυχερος που προλαβα και πηρα το pug μου που ανηκει στην παλια σχολη!!!!!!!!!!!!!
crusader - Πεμ 02 Δεκ 2004, 09:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ λέω ότι θα κάνουν θραύση..... στον Γυναικείο Πληθυσμό!!!
Μα τι κακό είναι αυτό; Όλα έτσι θα βγαίνουν από εδώ και πέρα; Σαν καρούμπαλα Question Rolling eyes Question
Vaggelis - Πεμ 02 Δεκ 2004, 11:49:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 107, Toyota Aygo και Citroen C1
Sidobre έγραψε:

Peugeot 107: "θέλω να γίνω 206 GT, στην θέση του 206 GT..."

Sidobre έγραψε:

Citroen C1="θέλω να γίνω Nissan Micra, στην θέση του Nissan Micra..."

Sidobre έγραψε:

Toyota Aygo="θέλω να γίνω Ευρωπαίος..."

Το 107 το βρίσκω συμπαθητικό, θα διαμορφώσω άποψη όταν δω και άλλες φώτο...

Υ.Γ. Εμένα γιατί από τα 3, μου αρέσει το Aygo περισσότερο;;; Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 02 Δεκ 2004, 14:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
Απο automoto.flash.gr

Οι Citroen, Peugeot και Toyota έδωσαν την Τετάρτη 1/12 στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία των αυτοκινήτων που εξέλιξαν από κοινού και τα οποία θα ξεκινήσουν να πωλούνται το καλοκαίρι του 2005. Και τα τρία μοντέλα (Citroen C1, Peugeot 107 και Toyota Aygo) θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη Γενεύη τον προσεχή Μάρτιο και θα παραχθούν με 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα. Αν και εξελίχθηκαν από κοινού και μοιράζονται την πλειοψηφία των τμημάτων που τα απαρτίζουν, καθένα από αυτά έχει διαφορετικό αμάξωμα και σχεδιαστικά στοιχεία που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του κάθε κατασκευαστή.

Επιπλέον, οι προδιαγραφές και οι τιμές καθενός εκ των τριών μοντέλων, θα ορίζονται από την εταιρία του και δεν θα είναι κοινές για όλα. Το φτηνότερο εκ των τριών λογικά θα είναι το Citroen C1 που αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 8.000 ευρώ, ενώ σε κάθε περίπτωση, οι τιμές των βασικών εκδόσεων και των τριών, λογικά θα βρίσκονται κάτω από τα 10.000 ευρώ. Σε επίπεδο κινητήρων, θα υπάρχει μία έκδοση με κινητήρα βενζίνης 1.000 κ.εκ. (64 ίπποι) και μία ντίζελ 1.4 με 70 ίππους.

Η διαφορετική αισθητική του καθενός εκ των τριών μοντέλων που αναφέρουμε και πιο πάνω, έχει επιφέρει και τις μικρές διαφοροποιήσεις στις διαστάσεις. Τα C1 και 107 πάντως, έχουν διαφορά 1 μόλις εκατοστού στο μήκος υπέρ του Citroen (3.429 χλστ. έναντι 3.428 χλστ.) και ίδιο πλάτος και ύψος στα 1.630 και 1.470 χλστ. αντίστοιχα. Όσο για το Toyota Aygo, αυτό είναι το πιο συμπαγές απ’ όλα, με μήκος 3.405 χλστ., πλάτος 1.615 χλστ. και ύψος 1.465 χλστ. Ως μέτρο σύγκρισης πάντως, να αναφέρουμε πως και τα τρία είναι μικρότερα π.χ. από ένα Ford Ka.

http://automoto.flash.gr/_img/news/bigimage13776.jpg
Τα μοντέλα και των τριών εταιριών, θα παράγονται στο εργοστάσιο που έχει κατασκευαστεί στο Kolin της Τσεχίας. Το εργοστάσιο αυτό είναι σε θέση να παράγει 300.000 αυτοκίνητα ετησίως, 100.000 για το μοντέλο κάθε μάρκας. Να σημειωθεί πως η δημιουργία του συγκεκριμένου εργοστασίου είναι ιδιαίτερα σημαντική για την οικονομία της χώρας, καθώς ήδη έχουν δημιουργηθεί 1.500 θέσεις εργασίας, ενώ υπάρχουν σκέψεις για την πρόσληψη ακόμη 1.500 ατόμων. Το συνολικό ύψος της επένδυσης από πλευράς Toyota και PSA έφτασε το 1.5 δις ευρώ.

Και τρεις λιγο μεγαλυτερες φωτο:
http://automoto.flash.gr/_img/news/bigimage13779.jpg
http://automoto.flash.gr/_img/news/bigimage13777.jpg
http://automoto.flash.gr/_img/news/bigimage13778.jpg
DimiP - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:41:25
Θέμα δημοσίευσης:
ο Τασος τα εβαλε στις φωτογραφιες και κατα σειρα ασχημιας απο το πιο ασχημο στο λιγοτερο ασχημο.
ολα χαλια ειναι.

γιατι γινονται πολυμορφικα τα αυτοκινητα ;
ελα μου ντε!

δειτε τις ηπιες μορφες πολυμορφικων:
yaris,
307
atos
lancia ypsilon
νεο golf

και τις νεες πολυμορφικοτητες
colt
a2
civic
astra
c2,c3,c4
107
altea

και αλλα που ξεχναω...

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

αυτοκινητα που εχουν μεινει αυτοκινητα:
saab (ολα)
volvo (ολα)
a3,a4,....
mercedes ((ολα) εκτος σειρας Α)
mitsu lancer
subaru
bmw (ολα)
accent
celica
leon
ibiza
focus
147
407
και αλλα που ξεχναω....
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 16:18:18
Θέμα δημοσίευσης:
φαντάζομαι ότι αυτό το 107 είναι κάτι σαν την έκδοση C3 και ελπίζω ότι θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη 2πορτη, πιο σπορ κτλ,
γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορεί να είναι ο διάδοχος του 106!!!!
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 18:17:14
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
και αλλα που ξεχναω....

Porsche Boxster S Cool
Vaggelis - Παρ 03 Δεκ 2004, 11:08:26
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
φαντάζομαι ότι αυτό το 107 είναι κάτι σαν την έκδοση C3 και ελπίζω ότι θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη 2πορτη, πιο σπορ κτλ,
γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορεί να είναι ο διάδοχος του 106!!!!

και όμως....
η αντίστοιχη έκδοση του C2, είναι το Peugeot 1007.......
MEMsound - Παρ 03 Δεκ 2004, 12:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικα οι αντιστοιχιες ειναι καπως ετσι:
407 - C5
307 - C4
206 - (προς το παρον δεν παιζει κανει στην citroen)
207 (μελλοντικο) - C3
1007 - C2
107 - C1
Wink
ultra-one - Παρ 03 Δεκ 2004, 13:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρετε αν αυτή η συνεργασία με την ΤΟΥΟΤΑ θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα? (Κάτι σαν την Renault-Nissan & Mazda-Ford)

Δηλαδή π.χ αν το νέο Corolla θα είναι βασισμένο σε 307/C4 κλπ

Αν είναι έτσι ελπίζω τότε να παίρνεις Peugeot/Citroen με Γαλλική ανάρτηση/στήσιμο και Ιαπώνική αξιοπιστία και όχι το αντίθετο!!!!!Shocked

Το "Αυγό" θα αντικαταστήσει το Yaris?
the_kangur - Σαβ 04 Δεκ 2004, 00:59:09
Θέμα δημοσίευσης: -
Ρε μήν τα βλέπετε όλα με στραβό μάτι! Δεν λέω πσιλο μλκίες τα πολυμορφικά αλλα καθίστε να δείτε και καμιά 3θυρη έκδοση, ίσως να έιναι καλύτερα!!!!! Και δεν ξέρετε και πώς/πόσο μπορούν να φτιαχτούν(τα συγκεκριμένα)........! Wink
netblaster - Σαβ 04 Δεκ 2004, 11:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Ξέρετε αν αυτή η συνεργασία με την ΤΟΥΟΤΑ θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα? (Κάτι σαν την Renault-Nissan & Mazda-Ford)

Δηλαδή π.χ αν το νέο Corolla θα είναι βασισμένο σε 307/C4 κλπ

Αν είναι έτσι ελπίζω τότε να παίρνεις Peugeot/Citroen με Γαλλική ανάρτηση/στήσιμο και Ιαπώνική αξιοπιστία και όχι το αντίθετο!!!!!Shocked

Η συνεργασια αυτη αφορουσε μονο την εξελιξη αυτου του αυτοκινητου!!! Δεν εχει ακουστει τιποτα για περαιτερω συνεργασια...
Οσο για το Aygo τι να σου πω, ισως και να ειναι ο αντικαταστατης του Yaris!!! Ειναι πολυ καιρο στην αγορα, εχει γινει και facelift, μαλλον εφτασε ο καιρος της αλλαγης!!!
Η προσωπικη μου αποψη γιαυτα τα μικρα δεν ειναι και η καλυτερη!!! Τουλαχιστον ετσι οπως τα βλεπω τωρα στις φωτο μου προκαλλουν κατι στομαχικες διαταραχες...Βεβαια καπως ετσι αισθανομουν και για το 3θυρο C4, μεχρι που το ειδα απο κοντα και το "εξετασα" απολες τις αποψεις και αλλαξα γνωμη!!!
kanelj - Σαβ 04 Δεκ 2004, 12:55:00
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
ελπίζω τότε να παίρνεις Peugeot/Citroen με Γαλλική ανάρτηση/στήσιμο και Ιαπώνική αξιοπιστία και όχι το αντίθετο!!!!!Shocked

Ε Question
Λες να κανουν κανενα τετοιο αστειο Question ειναι που ειναι τερατουργηματα αν χαλασουν και το στησιμο του γαλλικου καταστραφηκαμε Exclamation

ultra-one έγραψε:

(το Αυγο ΕΙΝΑΙ το yaris εχοντας φαει 2 πλαγιομετωπικες Exclamation Laughing )
ΗΜΑΡΤΟΝ Exclamation Exclamation Exclamation
Μα αυτοκινητα ειναι αυτα ή κουβαδακια Question
HackerWerger - Πεμ 09 Δεκ 2004, 12:30:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνε να μας κόψουν την οδήγηση! Evil
Θέλουν να οδηγούν μόνο γυναίκες από δω και στο εξής.. Razz
rallye man - Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:14:03
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια το 107 ειναι Sad Shocked Crying or Very sad Embarassed Confused Exclamation Exclamation Question απο κινητηρα ομως διαβασα οτι θα βγει σε εκδοση gti με 150hp Shocked η σχεδιαση ομως ειναι "ΑΜΑΝ" Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation 106 και παλι 106!!!!
klain - Τρι 14 Δεκ 2004, 13:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να αστειεύεστε...!
Το μόνο το οποίο διαφέρει στο c1 και το 107 είναι τα τάσια και το σήμα στο καπό...
Κατα τα άλλα είναι το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό χρώμα και απο διαφορετική οπτική γωνία!!
Ενδεικτικά.... Μπροστινός προφυλακτήρας.... μπρός-πίσω φώτα... πόρτα μπρός και πίσω... Ημιανοιγόμενο παράθυρο πίσω... μπρος και πίσω φτερό...
κεραία... Κοψίματα ακριβώς τα ίδια... και τέλος όσο φαίνεται το εσωτερικό φαίνεται πανομοιότυπο!
Με ποια λογική βγάζεις το ίδιο αυτοκίνητο με δύο διαφορετικά ονόματα;
Τι να πώ...
Μήπως είναι μια καλοστημένη φάρσα; Η έχουν χάσει το μυαλό τους εκεί στην psa... αλλά να μου πείς... και στο saxo και στο 106 τα ίδια έκαναν..

Όσο για το aygo... καλούτσικο φαίνεται για αρχή...
MEMsound - Τρι 14 Δεκ 2004, 13:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
klain έγραψε:
Μπροστινός προφυλακτήρας.... μπρός φώτα... ακριβώς τα ίδια...

Ξαναδες τα!
δεν ειναι τελειως ιδια
Εχουν μικροδιαφορες. Wink
klain - Τρι 14 Δεκ 2004, 21:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
True Στο c1 είναι λίγο πιο οβάλ ο προφυλακτήρας ενώ στο 107 έχουμε το κλασσικό χαμόγελο.
Στα φώτα, του 107 κάνουν γωνία ενώ του c1 καμπύλη... Μιλάμε όμως για ελεινά μικρές διαφορές έτσι;
PUGMAD - Τρι 14 Δεκ 2004, 22:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
το aygo ειναι ανεξαρτητο μοντελο μικρότερο απο το yaris. Το πρωτο τρίμηνο του 2005 κυκλοφορει στην ιαπωνια ως vitz .Στην ευρωπη μετα τον Σεπτεμβριο

[img]http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet?attachImage=true&contentType=image%2Fpjpeg&attachment=1433[/img]

[img]http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet?attachImage=true&contentType=image%2Fpjpeg&attachment=1446[/img]

To T-SPORT παραμενει διακριτικο και sport αλλα (κρατηθειτε) ακουστηκε οτι θα εφοδιαζετε μα κινητηρα 1500 kompressor !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sidobre - Τρι 14 Δεκ 2004, 23:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
PUGMAD έγραψε:
το aygo ειναι ανεξαρτητο μοντελο μικρότερο απο το yaris. Το πρωτο τρίμηνο του 2005 κυκλοφορει στην ιαπωνια ως vitz .Στην ευρωπη μετα τον Σεπτεμβριο

[img]http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet?attachImage=true&contentType=image%2Fpjpeg&attachment=1433[/img]

[img]http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet?attachImage=true&contentType=image%2Fpjpeg&attachment=1446[/img]

To T-SPORT παραμενει διακριτικο και sport αλλα (κρατηθειτε) ακουστηκε οτι θα εφοδιαζετε μα κινητηρα 1500 kompressor !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δώσε τους χαιρετίσματα, γιατί ως vitz κυκλοφορεί το yaris εδώ και πολλάαααα χρόνια.....

Αυτό που μόλις έδειξες είναι το facelift του yaris... Wink
PUGMAD - Τετ 15 Δεκ 2004, 00:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Δώσε τους χαιρετίσματα, γιατί ως vitz κυκλοφορεί το yaris εδώ και πολλάαααα χρόνια.....

Αυτό που μόλις έδειξες είναι το facelift του yaris...

Friday, December 03, 2004
New Toyota Yaris

This is the japanesse version of the all new Yaris (called Vitz there). In Europe nexr summer!!

PUGMAD - Τετ 15 Δεκ 2004, 01:21:46
Θέμα δημοσίευσης: PHOTOSHOPED 107

PUGMAD - Τετ 15 Δεκ 2004, 01:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
H παραπανω φωτο εχει επεξεργαστει με PHOTOSHOP

και μια φωτο απο το πισω μερος του Yaris

No revolution, but a beautiful one restyling in order to remain competitive on the domestic market and that European, where the competition is more and more pitiless.
The new Toyota Yaris (in the photos in Japanese version Vitz) has been revealed in run version (the RS) and it is perceived endured that the muscular tone has been subordinate to a little healthy arena with decided curves more and a lot grinta.

Sure the calmer sorelline will have kinder orders and some orpello in less, but the look it will remain decidedly gradevole.
The Yaris new is attended for 2005 with a motor range that will be able to count on three benzine (1000 from 71 CV, 1300 from 87 and 1500 RS from 110 puledri) and turbodiesel 1400 from 75 CV.
In 2006 a 1800 benzine from very 140 CV will be then available.

The dimensions not subiranno large variations with a length of 3,75 meters, a 1,7 width of and a height di1,52 that however they will improve the habitability ulteriorly, species that posterior one, are above all that one of the baggage that will increase of 69 liters arriving to quota 275.
It does not remain therefore that to attend that the Vitz is transformed in Yaris!
13/12/2004
PUGMAD - Τετ 15 Δεκ 2004, 01:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
thanks MEMsound δεν καταφερα να τα διαγραψω αλλα το upload δουλεψε επιτελους
Recifees - Τετ 15 Δεκ 2004, 16:22:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 107, Toyota Aygo και Citroen C1
Vaggelis έγραψε:

...Υ.Γ. Εμένα γιατί από τα 3, μου αρέσει το Aygo περισσότερο;;; Rolling eyes Rolling eyes

..γιατί σε μεταφέρει πνευματικά σε μάσα Shocked και τα σκευάσματα που φτίαχνονται και με αυγό -ομελέτες ,γλυκά ...και γιατί σε βοηθά να καταλάβεις τι ακριβώς είναι κατάλληλο να πετάξεις στο σχεδιαστή του Evil
Vaggelis - Παρ 25 Φεβ 2005, 13:50:21
Θέμα δημοσίευσης:

"Η Citroen λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Σαλονιού της Γενεύης, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του εσωτερικού και του πίσω μέρους του νέου C1. Το αυτοκίνητο, το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ Toyota και PSA Citroen-Peugeot, θα κατασκευάζεται στην Τσεχία.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες, το πίσω μέρος του C1 διαθέτει αρκετά σύγχρονη και συνάμα νεανική σχεδίαση, που χαρακτηρίζεται από τους δύο ξεχωριστούς προβολείς των τριγωνικών φωτιστικών σωμάτων. Ξεχωριστό σημείο αποτελεί το μεγάλο πίσω παρμπρίζ, που εκτείνεται ως το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και εκτελεί χρέη πόρτας του χώρου των αποσκευών.
Στο εσωτερικό, η νεανική διάσταση του αυτοκινήτου τονίζεται από τις πολλές καμπύλες γραμμές, αλλά και τη «μίνιμαλ» αισθητική της κεντρικής κονσόλας, με την ξεχωριστή σχεδίαση των οργάνων της θέρμανσης.
Το νέο Citroen C1 θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύης και θα διατίθεται τόσο σε 3θυρες, όσο και σε 5θυρες εκδόσεις, με κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου."

Πηγή: autotriti.gr
vinman - Παρ 25 Φεβ 2005, 19:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Aντικειμενικα το 107 ειναι το πιο "ασχημο"σχεδιαστικα απο τα αριστουργηματα της τελευταιας 7ετιας.....(106,206,307,607 και 407....),οχι ομως οτι δεν θα πουλησει αφου υπαρχει τελευταια μια στροφη σε οχηματα αυτης της σχεδιαστικης φιλοσοφιας...εξαλλου εκει ακριβως πονταρε η psa μαζι με την toyota.
zippy - Κυρ 27 Φεβ 2005, 01:03:10
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο θα πει πλυντηριο με ροδες.Τι ειναι τουτο μωρε???????????και θελουν να πουλησουμε με αυτα τα καρναβαλια? Confused
TZAG - Κυρ 27 Φεβ 2005, 15:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: το "Aygo" απο που βγαίνει; Απο το ΑΥΓΟ;; Shocked Laughing Laughing Laughing
Αν ναί, τότε πάρτε ένα πασχαλιάτικο καλύτερα θα σας βγεί φτηνότερο και γλυκήτερο!! Wink
zippy - Δευ 28 Φεβ 2005, 00:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Ερώτηση: το "Aygo" απο που βγαίνει; Απο το ΑΥΓΟ;; Shocked Laughing Laughing Laughing
Αν ναί, τότε πάρτε ένα πασχαλιάτικο καλύτερα θα σας βγεί φτηνότερο και γλυκήτερο!! Wink

axaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxa.Καλη η απορια σου Very happy
vinman - Δευ 28 Φεβ 2005, 00:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:

Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!
Στην ουσια ειναι σαν το "παρτο αυγο και κουρευτο!!!" Wink
MEMsound - Κυρ 06 Μάρ 2005, 17:53:56
Θέμα δημοσίευσης:
Φωτογραφίες από την έκθεση της Γενεύης:

Citroen C1:
--- ---- ----

Peugeot 107:
---- ----
MEMsound - Δευ 07 Μάρ 2005, 20:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
2 σχετικά links από το site της Peugeot:

107 (.com)

107 (.uk)
zippy - Τρι 08 Μάρ 2005, 00:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα καταλαβα γιατι το 206 εχει πουλησει σαν στραγαλια.Γιατι ειδανε τι ειναι το 107 και σου λεει παρε αυτο που ειναι και οραιο και γρηγορο γιατι το αλλο μπορει να ειναι σχετικα γρηγορο αλλα ειναι κακασχημο Scratch
MEMsound - Τετ 11 Μάϊ 2005, 05:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
Από www.automoto.flash.gr

Toyota Aygo: Το πρώτο μέρος της τριλογίας

Καθώς η τιμή του πετρελαίου έχει πια οριστικά εγκατασταθεί στα $50 και βάλε, τα μικρά αυτοκίνητα ξαναγίνονται της μόδας, όπως στην περίοδο του 74-75 με την τότε πετρελαϊκή κρίση. Το καινούργιο Aygo της Toyota δεν θα μπορούσε να έχει έρθει σε καλύτερη χρονική στιγμή. Είναι μικρό σε διαστάσεις (3,40μ) και βάρος (από 790 κιλά) με έναν 3κύλινδρο, ελαφρύ (67 κιλά) και οικονομικό κινητήρα. Μπορεί να μεταφέρει μέσα στην πόλη 4 άτομα, αλλά και εκτός πόλης σε μικρές διαδρομές, με αξιοπρεπείς επιδόσεις και σχετική άνεση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Το Αygo είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας Α που φέρνει η Toyota στην Ευρώπη. Είναι προϊόν της κοινοπραξίας με την Citroen και Peugeot, κατασκευάζεται δε στο Κολίν της Τσεχίας, σε ένα εργοστάσιο που χτίστηκε από τις τρεις εταιρίες ειδικά για το αυτοκίνητο αυτό. Θα προσφέρεται ως εκ τούτου και ως Citroen C1 και Peugeot 107, με συνολική ετήσια παραγωγή 300.000 μονάδες. Τον πρώτο χρόνο όμως της λειτουργίας του εργοστασίου, η παραγωγή θα είναι 75-80.000 αυτοκίνητα, οπότε αναλογούν στην κάθε μάρκα περί τις 25.000 αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει ότι με δεδομένη τη δυναμική των τριών ονομάτων, τα αυτοκίνητα αυτά θα μπορέσουν να πουληθούν σε τιμή σχετικά υψηλότερη απ' ότι αν η αγορά θα έπρεπε να απορροφήσει 300.000.

Στα χνάρια του Yaris

Αισθητικά, το Aygo, ακολουθεί τη γραμμή του Yaris, πιο φρέσκια και λίγο πιο πικάντικη αν θέλετε, το δε αμάξωμά του είναι 3πορτο ή 5πορτο. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τροχοί βρίσκονται στις τέσσερις άκρες του αυτοκινήτου, για όσο καλύτερη εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου. Ασυνήθιστα όμορφο για την κατηγορία είναι και το εσωτερικό του, τόσο σε ότι αφορά στην ταπετσαρία όσο και στο σχεδιασμό του ταμπλό και των καθισμάτων. Το μόνο που δεν συμβαδίζει με τον μοντέρνο και νεανικό χαρακτήρα του, όπως επισημάνθηκε από την πλειοψηφία των δημοσιογράφων, είναι το απέραντο... μαύρο σε μοκέτες, ταμπλό και ταπετσαρία!

Το Aygo είναι 23,5 εκ. πιο μικρό από το Yaris σε μήκος (3,40 μ), το πλάτος του είναι 1,615 μ και το ύψος του 1,465 μ. Για σύγκριση, το Twingo έχει μήκος 3,43 μ, και τα Matiz-Picanto 3,49 μ.Το μεταξόνιό του είναι 2,34 μ, ίδιο με του Matiz και 30 εκ. πιο μικρό από του Yaris. Αν και το κάθισμα του οδηγού δεν ρυθμίζεται στο ύψος, με 1,75 μ.βρήκα εύκολα καλή θέση οδήγησης. Κοιτώντας το ευχάριστο και μοντέρνα σχεδιασμένο ταμπλό, καταλαβαίνεις αμέσως ότι λείπει το παιχνίδισμα των χρωμάτων, αυτό που κάνει την ζωή μας πιο ευχάριστη. Αισθητικά, ίσως είναι το πιο αδύνατο σημείο του Aygo, ειδικά όταν η εταιρία επιστράτευσε επτά ευρωπαίους ζωγράφους και έκαναν (μάλλον μετρίου επιπέδου) body painting σε ισάριθμα αυτοκίνητα.

Είναι μια ιδέα που είχε εφαρμοστεί πριν 30 χρόνια από την ΒMW και το 1993 από την ελληνική Nissan, με το Micra 2ης γενιάς. Κρίμα που η Toyota δεν ανέθεσε και σε έναν Έλληνα, παρά το ότι ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της στην Ευρώπη είναι συμπατριώτης μας. Από την άλλη πλευρά τα τρία, μόνο, διαθέσιμα χρώματα (προς το παρόν, λένε) είναι μια έξυπνη κίνηση για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, σε ένα αυτοκίνητο που πρέπει να είναι φθηνό από τη φύση του. Θυμίζουμε πως ο Χένρυ Φόρντ έβαφε σε ένα χρώμα τα αυτοκίνητα της μάρκας του για να είναι φθηνά, μόνο... μαύρα!

Μοντέρνος σχεδιασμός

Μένοντας πάντα στο ταμπλό, η κεντρική κονσόλα με τους διακόπτες καλοριφέρ-εξαερισμού είναι χαριτωμένη σαν σχέδιο, αλλά θα μπορούσε να δείχνει λιγότερο φθηνή. Ταχύμετρο και στροφόμετρο (αριστερά από το τιμόνι, στη φιλοσοφία του Smart) ανεβοκατεβαίνουν με το τιμόνι. Τα καθίσματα είναι μικρά αλλά, παρακαλώ, μην παραπονιέστε διότι όλο το αυτοκίνητο είναι μικρό. Το ότι οι εμπρός επιβάτες έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους, οφείλεται στο ότι βρίσκονται πολύ κοντά στις πόρτες, ακριβώς για εξοικονόμηση χώρου.

Γυρίζοντας τον διακόπτη, ακούς τον ασυνήθιστο θόρυβο από την τραχειά λειτουργία του κινητήρα στο ραλαντί και μέχρι τη μέση της ωφέλιμης κλίμακας των στροφών. Από την άλλη έχει το καλό ότι σου δίνει να καταλάβεις και χωρίς να κοιτάξεις το στροφόμετρο, πότε έχεις περάσει τις 3.500 σ.α.λ., καθώς στη συνέχεια γίνεται πιο γεμάτος. Πρόκειται για το γνωστό 3κύλινδρο, 4βάλβιδο κινητήρα της Daihatsu, (ανήκει στην Toyota) τον βρίσκουμε δε και στο νέο Sirion. Είναι καινούργιος κινητήρας με διαφορετική διάμετρο-διαδρομή (71x84 χλστ) και τώρα το μπλοκ του είναι αλουμινένιο (67 κιλά μόνο) η δε διαδρομή είναι μεγαλύτερη, αλλά αποδίδει δύο ίππους (68) λιγότερους, πάντα στις 6.000 στροφές.

Η μακριά διαδρομή και οι τρεις κύλινδροι, εξασφαλίζουν περισσότερη ροπή χαμηλά και οικονομία λόγω τριβών των τριών κυλίνδρων και με ένα κουζινέτο λιγότερο. Η συμπίεση είναι αρκετά υψηλή (10,5) στο όριο για τη φθηνή βενζίνη των 95 οκτανίων. Οδηγώντας στα περίχωρα της Ρώμης, λίγες ώρες πριν το habemus papam, ήταν εμφανής η περιέργεια των κατοίκων της στη θέα του Aygo. Τιμόνι, μοχλός ταχυτήτων και διακόπτης φλας, έρχονται εύκολα στα χέρια του οδηγού. Μέσα στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης, το Aygo κινείται αρκετά σβέλτα, αλλά επιταχύνεται ικανοποιητικά μετά τις 2.700, οπότε γίνεται αισθητή και η δυνατή πιστονιά από την ώθηση των τριών εμβόλων. Αν είσαι μόνος σου και θέλεις να ανοίξεις το δεξί παράθυρο, δεν έχεις αριστερά σου δεύτερο κουμπί, αλλά πρέπει να τεντωθείς μέχρι τον διακόπτη της δεξιάς πόρτας.

Αξιοπρεπείς επιδόσεις

Ίσως λόγω και των σχετικά μακριών σχέσεων του 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου και με 790-890 κιλά (αναλόγως εξοπλισμού), η επίσημη τιμή των 14,2'' για την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα δεν είναι η καλύτερη που θα περιμέναμε. Να σημειωθεί ότι προσφέρεται και με αυτοματοποιημένο συμπλέκτη, που το κάνει σαφώς πιο ξεκούραστο στην πόλη, αλλά λίγο πιο αργό στις αλλαγές. Στον δρόμο μαζεύει εύκολα χιλιόμετρα, που για τα μέτρα του είναι γύρω στα 135 (ανωτάτη ταχύτητα 160 χλμ/ω). Στο γρήγορο αυτόν ρυθμό, η οδική του συμπεριφορά παραμένει ασφαλής και ουδέτερη, αλλά αρχίζει να γίνεται αισθητή και κάποια τάση ανεξαρτητοποίησης του πίσω μέρους, ιδίως όταν περνάς από σχετικά κλειστά κομμάτια, στα οποία η εμπρός ανάρτηση (από το Yaris) κρατάει καλά την πορεία του αυτοκινήτου και στέλνει την όποια... ανησυχία πίσω.

Ευτυχώς, διότι η υποστροφή, αν και μέχρις ενός σημείου είναι ασφάλεια, δεν αρέσει σε κανέναν(!) οπότε, αν το πίσω μέρος το παρακάνει (εμείς δεν το φθάσαμε μέχρι εκεί), τότε παρεμβαίνει το -προαιρετικό- σύστημα σταθεροποίησης (ESP). Το ηλεκτικό τιμόνι είναι ακριβές, αλλά οι 3,3 στροφές από άκρη σε άκρη είναι πάρα πολλές. Κάτι θετικό είναι ότι οι αεροδυναμικοί και οι άλλοι θόρυβοι κύλησης είναι σχετικά περιορισμένοι, οπότε ακούς τη μουσική από το ραδιο-cd ή συνομιλείς άνετα με την παρέα που ταξιδεύεις μαζί.

Οι άνθρωποι της Toyota απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά στην τιμή του Aygo, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην πανευρωπαϊκή στη Ρώμη. Αλλωστε, ούτε και οι Citroen-Peugeot έχουν δώσει τιμή για τα δικά τους μοντέλα. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ότι σε όλη την Ευρώπη, η τιμή (και των τριών) θα διαμορφωθεί λίγο πιο ψηλά από αυτή των βασικών ανταγωνιστών τους. Που είναι το Renault Twingo, το Chevrolet Matiz, το KΙΑ Picanto και το Daihatsu Cuore του οποίου, άλλωστε, τα τρία της κοινοπραξίας φορούν τον 3κύλινδρο κινητήρα.

Για μεγαλύτερες φωτογραφίες "κλικ" εδώ.
MEMsound - Σαβ 11 Ιούν 2005, 19:32:50
Θέμα δημοσίευσης:
από auto.exress.co.uk

Peugeot 107 Urban 1.0 5dr

hile Citroen's C1 is tempting buyers with three specs and a low price, the Peugeot 107 is banking on a simple gameplan. When sales of the little Lion start this week, there will be only one trim on offer.

Μεγέθυνση

At £6,995 for the three-door and £7,345 for the five-door, both with 68bhp 1.0-litre petrol power, the 107 Urban has virtually the same spec as the C1 Rhythm. In fact, the only item it omits is a rev counter - although it is optional, as is air-con, for £50 and £500 respectively. Visually, the 107 marks itself out from the Citroen with larger elliptical headlights, a restyled bumper and a prominent central Peugeot badge.

At the back there are coloured light clusters - the C1 gets clear plastic units - and as on the Citroen, the rear doors differ from the Toyota Aygo's by incorporating the C-pillar in the opening.

On the inside, the 107 is identical to its French and Japanese brothers. That is no bad thing, though. There is plenty of space up front, the seats are soft and comfortable, and the dash design is both contemporary and logical.

Μεγέθυνση

Items such as the big-buttoned, high-mounted CD player impress, and so do the plastics - they may not be of the highest quality, but there are plenty of contrasting colours to brighten things up. An array of cubbyholes in the doors, centre console and dashboard make up for the lack of a glovebox, too. On the move, the 107 drives similarly to the C1 and Aygo. Handling is nimble, the steering is light but positive both around town and at higher speeds, while performance from the throaty three-cylinder engine is peppy.

Long gearing means the 107 copes well on motorways as well, and fuel returns of 61.4mpg and 109g/km CO2 emissions match its brothers' figures. But if you want a diesel, you will have to go for the C1 or Aygo, as Peugeot has no current plans to offer one. Conversely, the 107 is available with an auto (for an extra £500), whereas the Citroen is not.

Negatives? Only a few - and they are the same for all these cars. The boot is big enough for the weekly shop, but its high lip makes loading tricky. And it is a shame there is no Smart ForFour-style sliding rear bench. The back windows on five-door models do not wind down, either, and the box is notchy.

But that's it! Add in group 1E insurance and a four-star Euro NCAP safety rating for all three, and you have got a cracking package. Right now, choosing between the cars appears to depend on no more than the badge you prefer.
Sam Hardy
MEMsound - Σαβ 11 Ιούν 2005, 19:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
από Auto.Express.co.uk

Citroen C1 Rhythm 1.0 5dr

t last! Citroen's C1 has hit UK roads, and at £6,495 the three-door 1.0-litre petrol Vibe is the cheapest of the new family of PSA-Toyota-built city cars. Meanwhile, the five-door version is £500 less than Peugeot's 107, at £6,845. Standard kit is basic, but includes power-steering, twin airbags, electronic brakeforce distribution and stability control, as well as a CD player.

Μεγέθυνση

The Rhythm model driven here adds electric front windows, side airbags, velour seats, a rev counter and remote central locking, plus 50/50 split-fold seats. At £7,345, it is identically priced and equipped to the 107 Urban. The C1's 1.0-litre petrol engine sounds good and performs well; a 55bhp 1.4-litre HDi diesel arrives in a few weeks.

Μεγέθυνση

The driving experience is identical to the excellent Peugeot/Toyota Aygo, yet the C1's low price sets it apart. But has the Citroen got what it takes to be crowned top of the class? It is a tough question to answer; check out our exclusive 107 drive for more.
Sam Hardy
Vaggelis - Τρι 19 Ιούλ 2005, 09:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
Peugeot 107: Nouvelle cuisine...

"Πίνοντας τις τελευταίες γουλιές του Beaujolais μέσα στο TGV, κατά τη διάρκεια της επιστροφής από τη Ντιζόν στο Παρίσι, το μυαλό μου τριγυρνάει στον τίτλο. Λίγη ώρα νωρίτερα η όραση, η αφή και οι υπόλοιπες αισθήσεις ήταν γεμάτες χρώμα. Οι Γάλλοι ξέρουν σίγουρα να κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Μπορεί το Peugeot 107 να κατασκευάζεται στην Τσεχία, στο ίδιο εργοστάσιο με τα "αδερφά" Citroen C1 και Toyota Aygo, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η "γεύση" που αφήνει είναι πανομοιότυπη με αυτά. Οι σχεδιαστικές πινελιές των υπευθύνων, ευτυχώς, έδωσαν άποψη σε ένα μοντέλο που, υπό άλλες προϋποθέσεις, θα περνούσε απλά αδιάφορο.

Τι είναι το 107; Σίγουρα πολύ περισσότερα από μία «συνεταιριστική» πρόταση, από το φυσικό αντικαταστάτη του 106. Ενα νέο μοντέλο! Ενα concept που έχει κάτι να πει, παρότι απευθύνεται σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία.

Αν το δει κανείς ψυχρά θα δει στο πρόσωπό του ένα μαζεμένο όχημα με τη μάσκα του 407, ένα αυτοκίνητο που συμπνέει με το νέο σχεδιαστικό προσανατολισμό της Peugeot. Οι αεροδυναμικές γραμμές, ο ενιαίος επιθετικός αεραγωγός, τα σφηνοειδή φώτα, όλα προδίδουν την καταγωγή του.

Στην πράξη αυτή η ομοιομορφία -ανάλογο "πρόσωπο" υιοθετεί και το αναβαθμισμένο 307- δεν οδηγεί σε μία απώλεια προσωπικότητας αλλά μάλλον σε ένα έντονα δυναμικό παρουσιαστικό, από τα ομορφότερα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.

Αλλωστε, το 107 δεν παύει να αποτελεί ένα πληρέστατο όχημα πόλης, με συνολικό μήκος 3,43 μέτρα και αρετές που θα ζήλευαν πολλοί ανταγωνιστές του. Μπορεί βεβαίως στην κατηγορία των supermini να μην έκανε την έκπληξη, καθώς προηγήθηκε η παρουσίαση του Toyota Aygo και έπεται αυτή του Citroen C1, σίγουρα όμως δεν θα τεθεί ζήτημα διάθεσης για τα 100.000 οχήματα που θα κατασκευάζονται ετησίως.

Η πλέον διφορούμενη πτυχή του χαρακτήρα του, θα έλεγε κανείς, έχει να κάνει με τον εσωτερικό διάκοσμο. Σε πολλούς αυτός θα φανεί αρκετά προχωρημένος, κάποιοι άλλοι, όμως, ίσως προβληματιστούν από το γεγονός ότι δεν διαφοροποιείται σχεδόν σε τίποτα από τον Ιάπωνα αδερφό του.

Αυτά, βεβαίως, οφείλονται στο μάρκετινγκ, την ομοιοτυπία, τη μείωση του κόστους και σε πολλούς άλλους παράγοντες. Ακόμη όμως και έτσι, στο 107 δεν φαίνεται να λείπει σχεδόν τίποτα. Τρίθυρο ή πεντάθυρο, διαθέτει ένα μοντέρνο και νεανικό ταμπλό, με καλή, τηρουμένων των αναλογιών, ποιότητα υλικών, λίγα εργονομικά λάθη και χώρο ικανό για την άνετη, αστική, μετακίνηση τεσσάρων ενηλίκων.

Ο -κατά 25 εκατοστά μικρότερος σε μήκος- αντικαταστάτης του 106, κάνει χρήση ενός εξαιρετικά συμπαγούς και αποδοτικού κινητήρα, χωρητικότητας 998 κ.εκ. και απόδοσης 68 ίππων. Η μέση κατανάλωση, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, βρίσκεται στα 4,6 λίτρα / 100 χλμ., ενώ το σύνολο συνεργάζεται με δυο κιβώτια ταχυτήτων, ένα μηχανικό, 5 σχέσεων και ένα ημιαυτόματο, 2 Tronic. Η τελική ταχύτητα του οχήματος αγγίζει τα 157 χλμ./ώρα, με τα πρώτα 100 χιλιόμετρα να έρχονται από στάση σε 13,7 δευτερόλεπτα. Στην Ευρώπη, βεβαίως, διατίθεται και μία πετρελαιοκίνητη έκδοση, 1,4 λίτρων, αυτό όμως λίγο αφορά τη χώρα μας.

Από εκεί και πέρα, ο βενιαμίν της γαλλικής εταιρίας διαθέτει ένα οικονομικό και εύχρηστο σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση, καθώς και αρκετά ακόμη ηλεκτρονικά συστήματα. Τα ABS και CSC -για τον έλεγχο της ευστάθειας κατά το φρενάρισμα στις στροφές-, ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό, το ESP όμως δεν διατίθεται ούτε ως έξτρα, καθώς κρίθηκε άνευ ουσίας, τουλάχιστον προς στιγμή.

Για την παθητική ασφάλεια, πάντως, δεν υπήρξαν περιορισμοί. Πέρα από το άκαμπτο, ενισχυμένο αμάξωμα υπάρχουν εξαρχής δυο εμπρόσθιοι αερόσακοι, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί -με επιπλέον χρέωση- να τοποθετήσει πλευρικούς και αερόσακους κεφαλής, φτάνοντας συνολικά τον αριθμό των αερόσακων στους έξι. Η προστασία που προσφέρει το αυτοκίνητο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού στο σχετικό τεστ πρόσκρουσης του EuroNCAP απέσπασε βαθμολογία τεσσάρων αστέρων.

Στο "δια ταύτα" τώρα, το Peugeot 107 αναμένεται να έρθει στη χώρα μας στις αρχές του 2006, σε δύο εκδόσεις, Urban και Trendy. Η τιμή παραμένει άγνωστη αλλά πιθανότατα θα κυμαίνεται σε επίπεδα χαμηλότερα από αυτά του Toyota Aygo. Το αυτοκίνητο ήδη διατίθεται σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της γαλλικής, η πολιτική της εταιρίας όμως είναι η διάθεση να μην γίνει ταυτόχρονα παντού, ώστε να υπάρχει ικανό απόθεμα αυτοκινήτων και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα έλλειψης.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Peugeot μέσα στο 2006 θα παρουσιάσει, πιθανότατα, και το 207, με το 206 όμως να συνεχίσει να παράγεται έως το 2010 (!), σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις στελεχών της Peugeot. Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να την φέρει σε πλεονεκτική θέση καθώς θα διαθέτει μία υπερπλήρη γκάμα -συμπεριλαμβανομένου του 1007- στις μικρότερες των κατηγοριών."

Πηγή: in.gr/auto

SnakeMJK - Τρι 19 Ιούλ 2005, 09:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Peugeot μέσα στο 2006 θα παρουσιάσει, πιθανότατα, και το 207, με το 206 όμως να συνεχίσει να παράγεται έως το 2010 (!), σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις στελεχών της Peugeot.

Μακάρι Θεούλη μου να μην το κάνουν κ αυτό σαν αυγό...! Και μακάρι να χει τους νέους κινητήρες PSA-BMW... Very happy
Baphomet - Τρι 19 Ιούλ 2005, 14:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά το 207 το ειδα σε φωτο στο τελευταιο ams και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι διαδοχος του 206... είναι σαν ένα πολύ ανανεωμένο 206 με το πίσω μέρος να θυμίζει πολύ έντονα τα αυτοκίνητα μας. Προσωπικά μου άρεσε και πιστευω θα πάει πολύ καλα...
Tomakos - Τρι 19 Ιούλ 2005, 14:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
παιδιά το 207 το ειδα σε φωτο στο τελευταιο ams και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι διαδοχος του 206... είναι σαν ένα πολύ ανανεωμένο 206 με το πίσω μέρος να θυμίζει πολύ έντονα τα αυτοκίνητα μας. Προσωπικά μου άρεσε και πιστευω θα πάει πολύ καλα...

Ναι, το ειδα και γώ.Όντως πίσω θυμίζει το 206 αλλά μπροστα είναι σαν ένα μικρο 407... Exclamation Πάντως είναι αρκετά επιθετικό σαν εμφάνιση!Καμία σχεση με 107!!!Και απ'όσο θυμάμαι δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξουν εκδόσεις με τους παλιούς οκταβάλβιδους κινητήρες 1.1 και 1.4 ...
nOkpos - Σαβ 23 Ιούλ 2005, 05:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια το 107 με το c1 ειναι τελειως ειδια ελεος!!!ειπαμε να μιαζουν οχι και ετσι Razz
Lef205 - Σαβ 23 Ιούλ 2005, 20:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Συμφωνω απολυτα! Wink

(μην ασελγησουμε αλλο στο τοπικ,εδω δεν μιλαμε για 207! Wink Rolling eyes )
MEMsound - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/toyotaaygo.jpg Shocked Shocked Shocked
Κοιτα να δεις τι γίνεται με λίγο photoshop....
Ghost Dog - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
http://www.digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/toyotaaygo.jpg Shocked Shocked Shocked

ΤΟΥΜΠΑΝΟ η αυγουμπα πλακα πλακα! Shocked Very happy Very happy (ιδιαιτερως το ιντερκουλερ-ακι ειναι ολα τα λεφτα Thumb Left )
Την πισω πορτα πως την εξαφανισαν? Razz
SnakeMJK - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Παναία μου... πως τουμπάνιασε έτσι;;;

Μιας και μιλάμε για Aygo.... Να δώσω yaris για aygo ή να περιμένω yaris2;;; yaris2, ε;; Smile
Touristas - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Παναία μου... πως τουμπάνιασε έτσι;;;

Μιας και μιλάμε για Aygo.... Να δώσω yaris για aygo ή να περιμένω yaris2;;; yaris2, ε;; Smile

Και γιατί όχι 107;;;;;;
SnakeMJK - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Και γιατί όχι 107;;;;;;

Γιατί μιλάμε για το αμάξι της αδερφής μου, η οποία δεν τα πάει καθόλου τα γαλλικά καθώς πιστεύει ότι χαλάνε... (επειδή στο δικό μου έχω σπάσει σασμάν κλπ)
Touristas - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Touristas έγραψε:
Και γιατί όχι 107;;;;;;

Γιατί μιλάμε για το αμάξι της αδερφής μου, η οποία δεν τα πάει καθόλου τα γαλλικά καθώς πιστεύει ότι χαλάνε... (επειδή στο δικό μου έχω σπάσει σασμάν κλπ)

Α κατάλαβα.
Πάντως πες τις να ξέρεις ότι το αυγουλάκι είναι γαλλικό ένα πράμα
Wink
Sidobre - Πεμ 04 Αύγ 2005, 15:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Με 3κύλινδρο ιαπωνικό μοτεράκι...
UnderTaker - Πεμ 04 Αύγ 2005, 15:26:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!! Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Διαβάζω τα παραπάνω ποστ και είναι σα συνταγή της Βέφας για ομελέτες...

Είστε με τα καλά σας... Question Question Question

Θα τρίζουν τα κόκκαλα των μηχανικών που κατασκεύασαν το ραλί....
Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Με τέτοια αυτοκίνητα μόνο σε ένα πράγμα θα διακριθεί η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία... ΣΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ!!!!
MEMsound - Παρ 14 Οκτ 2005, 18:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
Οδηγούμε τα ανανεωμένα C2-C3 και -επιτέλους- το C1!

- -

crusader - Παρ 18 Νοέ 2005, 15:11:49
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα τα θέματα σχετικά με το νέο Peugeot 107 ενώθηκαν με το παρών.
volvos - Πεμ 12 Ιαν 2006, 16:55:28
Θέμα δημοσίευσης: Nεο Peugeot 107
εχουμε ιδεα ποτε θα ερθει ποσο θα εχει και ποση αναμονη??
πηγε φιλος να παρει το αυγο και ειχε αναμονη μεχρι μαη!!!!!!!! Shocked

merged by MEMsound Whistling
Stevon - Πεμ 12 Ιαν 2006, 17:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη εξαρτάται άν θα είναι 3πορτο - 5πορτό και απο τον εξοπλισμό του.
Χοντρικά υπολόγισε απο 1,5μήνα - 2,5μήνες. Wink

Ά ..... τα πρώτα εκθεσιακά κομμάτια (πέρα απο το κόκκινο που υπάρχει στην Lion) θα έρθουν στα τέλη Ιανουαρίου.
volvos - Πεμ 12 Ιαν 2006, 17:27:43
Θέμα δημοσίευσης:
to c1 ειναι ετοιμοπαραδοτο.......................................
και βεβαια αυτο θα παρει!
MEMsound - Πεμ 12 Ιαν 2006, 17:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
Puke right Puke right Puke right Puke right Puke right
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 12 Ιαν 2006, 17:40:56
Θέμα δημοσίευσης:
καλα καλα μανθο ποσο καιει το δικο σου αθηνα???

για μεσα στην αθηνα ειναι νο.1 επιλογη η συγκεκριμενη τριαδα μοντελων...
εγω του λεω για πικαντο αλλα θελει αυτοματο και οχι κια!
Stevon - Πεμ 12 Ιαν 2006, 18:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
και οχι κια!

Laughing Laughing χά χα...ρατσιστές...... Silly Silly
MEMsound - Πεμ 12 Ιαν 2006, 19:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
καλα καλα μανθο ποσο καιει το δικο σου αθηνα???

για μεσα στην αθηνα ειναι νο.1 επιλογη η συγκεκριμενη τριαδα μοντελων...
εγω του λεω για πικαντο αλλα θελει αυτοματο και οχι κια!

βρε κουκουρουκου δεν είπα ότι δεν είναι καλά.
Το " Puke right " (το οποίο μάλιστα συνοδευόταν από " Laughing ") πήγαινε στο C1. Wink
Εμένα πιο πολυ απο τα 3 μου αρεσει το Aygo και μπορω να σου πω ότι θα το αγόραζα χαλαρά...!
Μετά το 107 και μετά το C1.

Επίσης και το Picanto μου αρέσει πολύ. Wink

den ime rachisti Laughing Laughing
volvos - Παρ 13 Ιαν 2006, 09:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα το επαιρνα με κλειστα ματια το πικαντο αν ειχε το mmt του αυγου.... για μεσα στην αθηνα ειναι ονειρο.6καταναλλωση μετρα χαλαρα φιλος με πικαντο 1.0
ultra-one - Παρ 13 Ιαν 2006, 10:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εγω θα το επαιρνα με κλειστα ματια το πικαντο αν ειχε το mmt του αυγου.... για μεσα στην αθηνα ειναι ονειρο.6καταναλλωση μετρα χαλαρα φιλος με πικαντο 1.0

Στα πολύ μικρά αυτοκίνητα πόλης εγώ πάντως επειδή είμαι λίγο "ρατσιστής" αν δεν έπαιρνα Aygo/107/C1 θα έπαιρνα Fiat Panda.........

Έχω "ξεσκίσει" ένα Atos στη Ζάκυνθο το καλοκαίρι και τουλάχιστον αυτό, δεν στρίβει, υποστρέφει τρελά, ο κινητήρας του είναι πολύ ψόφιος χαμηλά αλλά επίσης ψοφάει ψηλά. Επίσης το βρίσκω κακάσχημο και πολύ στενό και ψηλό.

Δε νομίζω το Matiz και το Picanto να είναι καλύτερα.......
volvos - Σαβ 14 Ιαν 2006, 00:46:31
Θέμα δημοσίευσης:
ααα χαρη το ατος ειναιι η αδυναμια μου...
τι και αν δε στριβει φρεναρει πηγαινει περα δωθε εθνκη...
κανει ομως τελειο αυτο παρπακατω....
http://i30.photobucket.com/albums/c319/pskarm/709389c5.jpg

επισης καποια στιγμη θα σου στειλω φωτο με το πεζο και 7 σακια 50αρια τσιμεντο οπως και επισης αλλη μια γα**τη που εχω με 2 4μετρα μαδερια στην οροφη σε σχαρες...τρελλο χαμηλωμα!
για τετοια ειναι τελεια και το ατος και ολα τα υπολοιπα.ασε που ο ξαδερφος μου εχει 270000χλμ με ενα ατος πρωτης γενιας και ακομα δε λεει να απθει τιποτα το βρωμοσκυλο.καθε φορα που με βλεπει με ρωτα τι εφτιαξα αυτο το μηνα σε βλαβες στο 206 και αυτος ουτε κιχ...καμια μερα με βλεπω να κατουραω στο τεποζιτο μπας και διαλυθει το ρημαδι
MEMsound - Τρι 28 Μάρ 2006, 17:58:40
Θέμα δημοσίευσης:
http://i6.photobucket.com/albums/y202/sjwdavies/Smiley.jpg
brz20 - Τετ 29 Μάρ 2006, 01:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μπροστα στο 206 δεν πιανει μια.Ουτε στο 106.Πειτε με οπισθοδρομικο αλλα δεν γουσταρω τα νεα σχεδια της Peugeot εκτος απο το 407.
MEMsound - Τετ 29 Μάρ 2006, 08:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά είναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας (ιδίως από το 106*...)

Επίσης μην το βλέπεις συγκριτικά με τα άλλα μοντέλα της Peugeot αλλά με άλλα αυτοκίνητα της κατυγορίας.

Δηλαδή αυτός που πάει για αυτοκίνητο μεγέθους 107 δεν τον ενδιαφέρει αν το 206 πχ είναι πιο όμορφο.

Τον ενδιαφέρει τι άλλο υπάρχει στην κατηγορία (μεγέθους / κόστους) του 107 και μεταξύ αυτών συγκρίνει και επιλέγει. Wink

*..Σημείωσε εδώ ότι το 106 το έχουμε συνδέσει άμμεσα με το Rallye...ενώ υπάρχουν και οι απλές (καθώς και οι 5πόρτες εκδόσεις) που δεν "λένε" τίποτα (ιδιαίτερο)... Wink
brz20 - Τετ 29 Μάρ 2006, 12:03:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγουρα.Το 107 ειναι πολυ ομορφο σε σχεση με αλλα μοντελα της κατηγοριας αυτης.Το rallye ειναι μυθος γι'αυτο και το εχουν συνδεσει ετσι.Οταν λες 106 σου ερχετε ενα σπορ αυτοκινητο.Τι να κανεις?Ας συμβιβαστουμε με το παρον.
bob - Τετ 29 Μάρ 2006, 12:26:45
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Β
*....ενώ υπάρχουν και οι απλές (καθώς και οι 5πόρτες εκδόσεις) που δεν "λένε" τίποτα (ιδιαίτερο)... Wink

Shocked ευχαριστω για τα καλα σου λογια μανθο ...
ετοιμασου για Shoot Salute
Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 29 Μάρ 2006, 12:32:57
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχα

δηλαδή εσένα σου αρέσει το ίδιο το rallye με το δικό σου?

Αν ναι πάω πάσσο... Wink

υ.γ. από όσο θυμάμαι και στο δικό σου έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις αισθητικές...
bob - Τετ 29 Μάρ 2006, 12:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
χαχαχαχαχαχα

δηλαδή εσένα σου αρέσει το ίδιο το rallye με το δικό σου?

Αν ναι πάω πάσσο... Wink

υ.γ. από όσο θυμάμαι και στο δικό σου έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις αισθητικές...

ρε συ πλακα κανω!!εχω πει πολλες φορες οτι δεν εχει καμια σχεση σε εμφανιση το δικο μου με ενα rallye !!!ειδικα το δικο μου χωρις χαμηλωμα (για μενα ειναι Puke right
βεβαια για διαφορους λογους επιμενω να το εχω οχι rallye εξωτερικα..
το rallye και στο μαμα υψος ειναι πολυ πολυ υποφερτο απο εμφανιση!!!

το 107 παντως δεν ειναι και τελειως χαλια, το εχει δει κανενας με καμια ζαντα κτλ..??
MEMsound - Τετ 29 Μάρ 2006, 12:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing το ξέρω ότι κάνεις πλάκα. Wink

και πλάκα στην πλάκα για εξτρα-μινι-πολυμορφικο-πόλης το 107 ειναι μια χαρά.

βέβαια εμένα μου αρέσει και το "Αυγό" πολύ.

Αυτό που κάθεται λίγο στο λαιμό είναι το C1.
bob - Τετ 29 Μάρ 2006, 12:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Laughing το ξέρω ότι κάνεις πλάκα. Wink

και πλάκα στην πλάκα για εξτρα-μινι-πολυμορφικο-πόλης το 107 ειναι μια χαρά.

βέβαια εμένα μου αρέσει και το "Αυγό" πολύ.

Αυτό που κάθεται λίγο στο λαιμό είναι το C1.

το μονο που με χαλαει στο "αυγο" ειναι να σε ρωτανε ποιο πηρες και να λες
..το "αυγο" Shocked ονομα ειναι αυτο ?????ενω 107 ή c1 ποιο τυπικό ονομα.. Cool
MEMsound - Τετ 29 Μάρ 2006, 13:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
το ερώτημα είναι τι απαντάς όταν σε ρωτήσουν από που το πήρες το Aygo.

Τι τους απαντάς?

Από το παραδίπλα κοτέτσι? Question Confused Laughing Laughing Laughing
bob - Τετ 29 Μάρ 2006, 13:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
το ερώτημα είναι τι απαντάς όταν σε ρωτήσουν από που το πήρες το Aygo.

Τι τους απαντάς?

Από το παραδίπλα κοτέτσι? Question Confused Laughing Laughing Laughing

απο το σουπερ μαρκετ Cool
να δω που θα το πας για σερβις μετα Laughing Laughing
θα κανει την κοτα ο μαστορας!!!!!
brz20 - Πεμ 30 Μάρ 2006, 02:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
Οι πωλησεις του "Αυγου" επρεπε να ειχαν πεσει κατακορυφα μετα το σκανδαλο με την νοσο τον πουλερικων.Και το εχει ενας κοντα στο σπιτι μου.Θα παρω τηλεφωνο να τον βαλουν σε καραντινα.Τι πραγματα ειναι αυτα.
shiba - Πεμ 30 Μάρ 2006, 02:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα προσωπικα μαρεσει το αυγο...το πηρε μια φιλη μ σε κοκκινο και πλεον την φωναζω νεοσσο... Razz κυριολεκτικα μεσα στο πνευμα των γιορτων..επισης σημερα ειδα κα ιτο c1...δεν ξερω αν ητανε τησ ιδεασ μ αλλα μου φανηκε σχεδον ιδιο με το ''δικο μασ'' το 107...εμφανισιακα απλα Confused
brz20 - Πεμ 30 Μάρ 2006, 11:04:34
Θέμα δημοσίευσης:
Σχεδον ιδιο ειναι.Λιγο ο προφυλακτηρας με την μασκα αλλαζει λιγο.
MEMsound - Πεμ 30 Μάρ 2006, 11:42:19
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=92865#92865 Wink
brz20 - Πεμ 30 Μάρ 2006, 11:49:23
Θέμα δημοσίευσης:
Λαθος.Τα μπροστινα φωτα ειναι διαφορετικα.Αλλιως τα ειχα στο μυαλο μου παντως.
brz20 - Τετ 12 Απρ 2006, 23:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια βρηκα ενα πολυ ωραιο παιχνιδακι.
Πατηστε εδω και δοκιμαστε να το παρκαρετε.Ειναι ακριβως αυτο που λεει και στην διαφημιση του C1.
MEMsound - Πεμ 21 Σεπ 2006, 09:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow Citroen C1 Airplay 3dr

Arrow Long Term Tests Toyota Aygo 1.0+ five-door
brz20 - Πεμ 21 Σεπ 2006, 14:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια αν παθει κατι αυτο το αμαξι πως θα μπει χερι εκει μεσα.Πολυ μικρο χωρο εχει.
Steve - Πεμ 12 Οκτ 2006, 16:17:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα μπει τίποτα. Θα περάσει ο παλιατζής γύφτος της γειτονιάς και θα το μαζέψει μπας και βγάλει κανα ψιλό Cool
pappaki - Δευ 29 Ιαν 2007, 18:45:24
Θέμα δημοσίευσης: 107 sport XS

PEUGEOT SPORT XS FOR 107

· New 107 model introduces racy-looks for the young and young at heart

· Available at £8,345 with four specific colour choices

· Distinctive stripes and extra equipment features enhance value

Peugeot’s popular 107 range entry-model is, from February, to be available in a new 3-door ‘Sport XS’ trim level for young-minded individuals who like a more racy and personalised vehicle. Available from just £8,345, the 107 Sport XS is a combination of distinctive appearance with great value, and is available in four colour combinations.

Customers can choose between Diamond White (with red stripes and silver edges), Laser Red (with white stripes and black edges), Raven Black metallic (with red stripes and silver edges) or Zircon Grey metallic (with graphite stripes and white edges).

Key specification features (over the well-specified Urban model) include: 14” ‘Magna’ 6-spoke alloy wheels with locking wheel nuts, a rev counter, front bumper spoilers, twin racing stripes, door mirror housings to match the stripes and a twin sports exhaust system. On the inside there’s a leather trimmed steering wheel with red stitching, a red sports gearknob plus leather gaiter with red stitching and a red finish to the centre console and air vent surrounds.

Ends…

Editor’s note – The Peugeot 107 is a well-equipped, stylish hatchback, standardising many extra features over conventional entry-level competitors. The range starts with the ‘Urban Lite’ at £6,995, through to the ‘Urban’ and new ‘Sport XS’ model, all powered by a lively 68 bhp 1.0-litre engine that gives 68.8 mpg economy, crucially with a low CO2 of 109 g/km.
netblaster - Τρι 30 Ιαν 2007, 12:58:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λιγο Ford κανουν οι γραμμες...

Καλα ειμαστε σοβαροι??? Εκδοση ειναι αυτη??? Τστστστς...
volvos - Τρι 30 Ιαν 2007, 13:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ξερω οτι το παπακι ελαχιστες φορες ποσταρει..
και οταν ποσταρει ποτε δε βαζει μαλ***ες...

για να το βαζει αυτο κατι θα ξερει εκ των εσω...

προφανως ερχεται απο οτι υποπτευομαι 107ραλλυ βασιζμενο στο αντιστοιχο καπ... Cool
Gr@lly - Τρι 30 Ιαν 2007, 17:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
Μακαρι αλλα δεν το κοβω.. 107 rallye καλη φαση
Lef205 - Τρι 30 Ιαν 2007, 19:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:

Οντως,και οπως και στο φορντ δε μου αρεσουν ουτε εδω!
Οσο για το ονομα rallye ειναι πολυ βαρυ . . .
pappaki - Τρι 30 Ιαν 2007, 20:04:09
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
netblaster έγραψε:

Οντως,και οπως και στο φορντ δε μου αρεσουν ουτε εδω!
Οσο για το ονομα rallye ειναι πολυ βαρυ . . .

Όσες τιράντες και να βάλουν, δεν πρόκειται να γίνουν 106...
volvos - Τρι 30 Ιαν 2007, 21:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
ψαρια....μια λεξη ειπα και τσιμπησαν Laughing

σιγα μη γινει ραλλυ το μπουρδελο το χιλιαρι...στο τελος θα βγαλει και atos gti η hundai Laughing
p206Mike - Τετ 02 Μάϊ 2007, 10:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα βράδυ ένας τυπάς με ένα c2 1.4 vts πρέπει ακόμα να με θυμαται.... Evil Αυτός μόνος του και εγώ με άλλους δύο μέσα,,, και να μην μπορεί να μου ξεκολλήσει...

ΘΕΛΩ KW ή Peugeot Sport για το 107 !!!!!!!!!!!!! Cool

Υ.Γ. Ζητείται μαμα 206 1.4 για κόντρα.....χαχαχαχαχαχαχαχα Laughing
Touristas - Τετ 02 Μάϊ 2007, 10:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ένα καλό κόκκινο τα στήνουμε Very happy
p206Mike - Τετ 02 Μάϊ 2007, 10:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι να κανονίσουμε όποτε θες, έλα από την έδρα...

Αλλά θέλουμε και ένα 1.4αρη...
Touristas - Τετ 02 Μάϊ 2007, 10:54:30
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω κάνει κι εγώ πολλές πλάκες σε αρκετούς αν βρεθώ πρώτος σε φανάρι και ρίχνουμε πολύ γέλιο Laughing Laughing Laughing
Steve - Τετ 02 Μάϊ 2007, 11:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Ένα βράδυ ένας τυπάς με ένα c2 1.4 vts πρέπει ακόμα να με θυμαται.... Evil Αυτός μόνος του και εγώ με άλλους δύο μέσα,,, και να μην μπορεί να μου ξεκολλήσει...

ΘΕΛΩ KW ή Peugeot Sport για το 107 !!!!!!!!!!!!! Cool

Υ.Γ. Ζητείται μαμα 206 1.4 για κόντρα.....χαχαχαχαχαχαχαχα Laughing

Μήπως είναι καμιά Georgio Armani (αντί της Sbarro) edition? Laughing
p206Mike - Τετ 02 Μάϊ 2007, 11:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
1.4αρη, μιλάμε για το 75αρη, μην τρελλαθούμε...
Steve - Τετ 02 Μάϊ 2007, 11:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
Και μένα με το καπώ που λείπει τόσο καιρό, στα 75 έπεσε Laughing
PHSYBORG - Τρι 24 Ιούν 2008, 14:41:12
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.netcarshow.com/toyota/2008-aygo_crazy_concept/
Steve - Τρι 24 Ιούν 2008, 15:51:00
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
http://www.netcarshow.com/toyota/2008-aygo_crazy_concept/

Παράθεση:
PERFORMANCE

* Max speed: 127 mph (est)
* 0-62 mph: 5.75 s
* Max. power: 200 hp @ 6,700 rpm
* Max. torque: 240 Nm @ 3,400 rpm

Προτιμώ το C1 του Sbarro Cool
WilDuck - Τρι 24 Ιούν 2008, 18:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
Νοίκιασα το C1 για 10 μέρες.

Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

Έχει πολύ γκάζι (δυναμομετρήθηκε 70+hp), είναι αρκετά σταθερό και ταξιδεύεις άνετα με 140-150km/h.

Σε κατηφόρα είδα 180!

Σε φιλική κοντρίτσα με corolla 1.4 g6 μέχρι τα 120 ήμουν πίσω μισό με ένα αμάξι.

Πάει απίστευτα καλά για 1000άρι!!!

Και αυτά που λένε για θορυβώδη κινητήρα είναι χαζομάρες.
ΟΚ, αν είσαι 50άρης και έχεις μεγαλώσει μέσα σε BMW, θα σου κακοφανεί.

Αλλά για κάποιον που έχει συμβιώσει με αυτοκίνητο με aftermarket εξάτμιση, απλά δεν ακούς θόρυβο.
Ειδικά στο ρελαντί, ψαχνόμουν να δω αν είναι σβηστό ή όχι! Shocked

Στρίβει αρκετά καλά.

Να φανταστείτε, σε μια προκαθορισμένη διαδρομή που με το ραλλάκι μου (βράδυ) έκανα 35 λεπτά, με το C1 έκανα τον ίδιο ακριβώς χρόνο (πρωί).
Ή το C1 ΣΤΡΙΒΕΙ ή το ραλλάκι θέλει ΛΑΣΤΙΧΑ. Laughing Laughing Laughing

Σου εμπνέει αρκετή εμπιστοσύνη και έχει και 14άρια.
Στο όριο παραμένει αρκετά φιλικό και όταν το μάθεις πάει αέρα.

ΑΑΑ!! Επίσης, έχει απίστευτα φρένα. Shocked
Πολύ καλή αίσθηση, πιάνουν αμέσως και έχουν δύναμη.

Με λίγα λόγια, το αγόραζα άνετα.
Steve - Τρι 24 Ιούν 2008, 18:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τα σπάει λέμε, και είναι γεγονός Very happy
kanelj - Τρι 24 Ιούν 2008, 18:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Ναι να κανονίσουμε όποτε θες, έλα από την έδρα...

Αλλά θέλουμε και ένα 1.4αρη...

Mηπως θελεις και ενα 1.300αρη με 87 αλογα??? Laughing Laughing Laughing Laughing
WilDuck - Τρι 24 Ιούν 2008, 18:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑ!!!

Αν θέλετε να ψαρώσετε κόσμο, ανοίγετε το φιλτροκούτι, βγάζετε το φίλτρο αλλά αφήνετε το καπάκι του μισάνοιχτο (απλά, βάζετε τα 4 κλιπσάκια προς τα μέσα).

Αν κλείσετε το φιλτροκούτι και το ασφαλίσετε με τα κλιπσάκια του, χάνεται το 70% του ήχου. Sad

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ !!! Very happy

Έκανα τρελή μοντίφα στο νοικιάρικό μου... Laughing
ath7 - Τρι 24 Ιούν 2008, 23:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
Την επομενη φορα ξηλωσε του το χταποδι και ξεριζωσε τον παπα!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πλακα στην πλακα εχω πετυχει πολες φορες C1 & 107 που τα οδηγουν κατι παλικαρια και δεν μπορω να τους πιασω με το Punto της δουλειας!

Πανε καλα!!!! Wink Wink Wink Wink Wink
Pughell - Σαβ 24 Ιαν 2009, 10:28:41
Θέμα δημοσίευσης: Προσφορα σε Peugeot 107 / -1000Ε
Μολις βγηκε προσφορα οτι σε 85 συνολικα αυτοκινητα θα υπαρχει εκπτωση 1000Ε απο την αρχικη τιμη του καταλογου.
Τα αυτοκινητα ειναι προκαθορισμενα(συγκεκριμενα δηλαδη) και υπαρχουν σχεδον σε ολες τις μορφες εξοπλισμου(Urban,Trendy,RC Line - 3θυρα και 5θυρα).

Η προσφορα ισχυει μεχρι εξαντλησεως του αποθεματος των 85 αυτοκινητων.

Οποιος ειχε σκοπο να παρει 107 ειναι μια καλη περιπτωση.
Πληροφοριες στις εκθεσεις τις Lion Hellas.
SnakeMJK - Πεμ 30 Σεπ 2010, 09:24:56
Θέμα δημοσίευσης:
ξέρουμε τι κιβώτια φοράνε τα τρίδυμα;

έχω την εντύπωση πως "yarisίζει" επικίνδυνα... (με ότι θετικό και αρνητικό συνεπάγεται....)
SnakeMJK - Πεμ 11 Νοέ 2010, 09:02:58
Θέμα δημοσίευσης:
1,5 μήνα μετά την αγορά του 107... πρώτες εντυπώσεις!

Θετικά...
- κατανάλωση, δύο γεμίσματα έχω κάνει μόνο, το πρώτο πήγε στα 6,4λ/100χλμ και το δεύτερο στο 6,1. με a/c αρκετές φορές. εντός πόλης πάντα. με τέρμα γκάζι και αλλαγή σε ψηλές στροφές Razz

- το μισό μέτρο λιγότερο σε μήκος σε σχέση με το 206, τα πρωινά που ψάχνω στον αγ.αντώνη να παρκάρω μ έχει σώσει! μισό μέτρο κάνει την διαφορά...

- κουλ μοτέρ, αξιοπρεπές για εντός πόλης. μέχρι τα 120 είσαι κύριος... μετά ζεις ένα δράμα... τελική δεν το χω πιέσει πολύ ακόμα, αλλά δείχνει να πιάνει πάνω από 170 μόνο σε γκρεμό.

- θεόμακρο κιβώτιο. ότι πιο μακρουλό έχω οδηγήσει Razz 2α πιάνει τα 105-110 χλμ/ω! ενώ με 5η και 135-140 χλμ/ω (ταχύτητα ταξιδίου) ίσα ίσα που αγγίζεις τις 4.000 στροφές. στο 206 με αυτή την ταχύτητα πλησίαζα επικίνδυνα τις 5.000, πράγμα που επηρρέαζε τραγικά την κατανάλωση του σε ταξίδια.

- τρελό στήσιμο όμως ε... χωρίς πλάκα, το χω πιέσει όσο δεν πάει, δεν φεύγει με τίποτα το σκασμένο. σου δίνει μια ασάφεια όταν είσαι με πολλά χλμ, πχ στροφές περιφερειακής οδού, αλλά σε πιο σφιχτή διαδρομή κάνει παπάδες.

Αρνητικά...
- Ένα γαμημένο κουμπάκι για να ανοίγεις το παραθυρο του συνοδηγού από την μεριά του οδηγού πόσο ακριβό μπορεί να ήταν;;; έλεος! ευτυχώς η μόντα είναι σχετικά εύκολη.

- τα πλαστικά μέσα είναι φουλ φτήνια... το 206 μπροστά του είναι ρολς ρόις!...

- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟΙ!!!!!!! φρίκη...

Συνεχίζεται... Cool
mesastoura - Πεμ 11 Νοέ 2010, 09:24:02
Θέμα δημοσίευσης:
ρολοί; πως, έχει στο ραδιόφωνο (τουλάχιστον το aygo)
Για τα δικά μου σχόλια δες εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=14978&sid=98d1d83c36c2f4adc6f6cfacb12704c7&start=150 με το ίδιο username (καλά, χωρίς την τελευταία συλλαβή)

γιατί λες ότι ζεις ένα δράμα μετά τα 120;
SnakeMJK - Πεμ 11 Νοέ 2010, 10:02:08
Θέμα δημοσίευσης:
mesastoura έγραψε:
ρολοί; πως, έχει στο ραδιόφωνο (τουλάχιστον το aygo)
Για τα δικά μου σχόλια δες εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=14978&sid=98d1d83c36c2f4adc6f6cfacb12704c7&start=150 με το ίδιο username (καλά, χωρίς την τελευταία συλλαβή)

γιατί λες ότι ζεις ένα δράμα μετά τα 120;

η peugeot δεν το δίνει με το εργοστασιακό radiocd. και αυτό που έχει (clarion) να σου πω την αλήθεια δεν το χω ψάξει αν έχει ρολόι...

το ζω ένα δράμα το είπα, σε σύγκριση πάντα με το προηγούμενο μου αυτοκίνητο (206 ~ 75hp). απλά δεν περίμενα τόσο αισθητή διαφορά στο γκάζι, καθώς έχουν μόνο 5 άλογα διαφορά στα χαρτιά και το 107 είναι κ αρκετά ελαφρύτερο!
πχ αν είμαι με 120 και θέλω να προσπεράσω σε φυσιολογικό χρόνο, πρέπει σίγουρα να κατεβάσω ταχύτητα...

γενικά μετά τα 120, οι χρόνοι που κάνει το αμάξι είναι τραγικοί. το 120->130, το 130->140 κλπ κάνει πολύ ώρα με 5η ταχύτητα μέσα. (πάντα σε σχέση με το προηγούμενο 206 μου)
ίσως να φταίει και το ότι είναι καινούριο ακόμα, μετά βίας έχω κάνει 1.000χλμ. πιο μετά μπορεί να στρώσει Smile

όσο για το μήνυμα σου στο 4Τφόρουμ,
τριγμούς δεν έχω, αλλά είναι καινούριο ακόμα. εν καιρώ θα δούμε Razz
αυτά με τα φωτάκια δεν τα είχα παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια! βασικά το φως της πλαφονιέρας το έχω πάντα στο εντελώς οφφ, από συνήθεια.
θόρυβο δεν έχω ιδιαίτερο... ίσως είναι κ τα καινούρια ηχομονωτικά υλικά που χρησιμοποίησαν στο facelift. ένα από αυτά που έχω δει είναι μοκέτα μέσα απ το καπό. δεν ξέρω αν είχε και το παλιό.
γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. απλά πιστεύω ότι ήθελε λίγο περισσότερο ποιότητα στον εσωτερικό χώρο.
COOL ALEXIS - Πεμ 11 Νοέ 2010, 10:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=PEUGEOT+107+RADIO&_sacat=See-All-Categories

Διάλεξε...
SnakeMJK - Πεμ 11 Νοέ 2010, 10:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=PEUGEOT+107+RADIO&_sacat=See-All-Categories

Διάλεξε...

επειδή το radiocd δείχνει να είναι καλούλι (4χ50 watt rms) θέλω να το κρατήσω... και σκέφτομαι για κάτι από αυτά:

http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Car-Indoor-Outdoor-Thermometer-Alarm-Clock-K-/270620297541?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f023a0945

http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Car-Thermometer-Backlight-Clock-Battery-Voltage-/320612034039?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4aa5f765f7

http://cgi.ebay.co.uk/Car-Thermometer-Backlight-Clock-Battery-Voltage-Alarm-/220691341913?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33623aa259
mesastoura - Πεμ 11 Νοέ 2010, 10:39:39
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
...
το ζω ένα δράμα το είπα, σε σύγκριση πάντα με το προηγούμενο μου αυτοκίνητο (206 ~ 75hp). απλά δεν περίμενα τόσο αισθητή διαφορά στο γκάζι, καθώς έχουν μόνο 5 άλογα διαφορά στα χαρτιά και το 107 είναι κ αρκετά ελαφρύτερο!
πχ αν είμαι με 120 και θέλω να προσπεράσω σε φυσιολογικό χρόνο, πρέπει σίγουρα να κατεβάσω ταχύτητα...

γενικά μετά τα 120, οι χρόνοι που κάνει το αμάξι είναι τραγικοί. το 120->130, το 130->140 κλπ κάνει πολύ ώρα με 5η ταχύτητα μέσα. (πάντα σε σχέση με το προηγούμενο 206 μου)
ίσως να φταίει και το ότι είναι καινούριο ακόμα, μετά βίας έχω κάνει 1.000χλμ. πιο μετά μπορεί να στρώσει Smile

Μπορεί η διαφορά των ίππων να είναι μικρή αλλά δες και την ροπή!
Και επίσης, όπως έγραψες και εσύ οι σχέσεις είναι μακριές, οπότε ένας λόγος παραπάνω.
Έτσι λοιπόν την 5η την έχεις μόνο για να διατηρείς ταχύτητα (και όχι σε ανηφόρα Smile ), και για προσπεράσεις 4η ή και 3η. Κάπως έτσι γίνεται και με τις περισσότερες ... μοτοσυκλέτες Very happy

Τουλάχιστον το κατέβασμα είναι πολύ γρήγορο και εύκολο. Επίσης, ο κινητήρας αν και θορυβώδης κάνει μάλλον ευχάριστο θόρυβο (γούστα είναι αυτά) και δείχνει άνεση και προθυμία στης ψηλές στροφές. Smile

Τέλος, για να σχολιάσω και τα περί κρατήματος που έγραψες, συγκρίνοντας με 106 θα έλεγα και εγώ πως έχει πολύ καλή συμπεριφορά αλλά οι αποσβέσεις των αναρτήσεων, ειδικά πίσω, το κάνουν χειρότερο σε άνεση και από 106 Rallye και σαφώς χειρότερο από άλλα μικρά που έχω οδηγήσει (π.χ. το corsa αρκετά ποιό άνετο, το jazz επίσης είναι καλύτερο αλλά ποιό σφιχτό, κάτι ανάμεσα)
Υποψιάζομαι ότι το Aygo/107/C1 θα γίνεται κουραστικό σε επαρχιακούς δρόμους με έστω και λίγες ανωμαλίες, μετά από 30+ λεπτά Sad
Ευτυχώς η οικογένεια δεν το έχει για ταξίδια (μέχρι Λουτράκι έχει πάει), αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας πει.
SnakeMJK - Πεμ 11 Νοέ 2010, 10:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
mesastoura έγραψε:
Ευτυχώς η οικογένεια δεν το έχει για ταξίδια (μέχρι Λουτράκι έχει πάει), αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας πει.

αύριο το απόγευμα θα πάει το 107άκι μου το πρώτο ταξίδι... Κόνιτσα, 500 χλμ με δρόμους όλων των ειδών! εντυπώσεις - καταναλώσεις - τελικές από δευτέρα!
p206Mike - Πεμ 11 Νοέ 2010, 11:23:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ σε μια ημερήσια με 500 περίπου χιλιόμετρα, αυτό που με είχε κουράσει λίγο ήταν τα καθίσματα, αλλά ξεκουραζόμουν ψυχικά βλέποντας το δείκτη βενζίνης,,,,

Τώρα όσον αφορά το Ζήση,,,
Η πέμπτη είναι overdrive στο 107 μην περιμένεις από 120 να σου ανεβάσει με Πέμπτη γρήγορα χιλιόμετρα,,,, ξεζούμιζε την τετάρτη μέχρι το κόφτη σχεδόν,αν θες σχετικά σβέλτο ανέβασμα χιλιομέτρων και αφού έχεις αναπτύξει χιλιόμετρα βάλε μια Πέμπτη να ηρεμήσει ο κινητήρας,.,,
Sinanai - Πεμ 11 Νοέ 2010, 12:01:00
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
mesastoura έγραψε:

αύριο το απόγευμα θα πάει το 107άκι μου το πρώτο ταξίδι... Κόνιτσα, 500 χλμ με δρόμους όλων των ειδών! εντυπώσεις - καταναλώσεις - τελικές από δευτέρα!

Άμα έχεις χρόνο, τηλ για καφέ στο Ρίο, ακόμα κ στο πόδι, πριν το φέρρυ. Wink
SnakeMJK - Πεμ 11 Νοέ 2010, 12:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Άμα έχεις χρόνο, τηλ για καφέ στο Ρίο, ακόμα κ στο πόδι, πριν το φέρρυ. Wink

θα το έψηνα το καφεδάκι, αλλά από τότε που έγινε η εγνατία, ανεβαίνω από λαμία-καρδίτσα-τρίκαλα-καλαμπάκα κλπ!
Sinanai - Πεμ 11 Νοέ 2010, 12:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστός. Wink
Bill207 - Πεμ 11 Νοέ 2010, 14:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
έχω κάνει 2 ταξίδια με το 107 της οικογενειας

Καρπενήσι (πήγαινε έλα ίδια μέρα)
και πάτρα το ίδιο

το αμάξι σκοτώνει
το κάνεις σχετικά άνετα το ταξίδι

τα μόνα θέματα που είχα, ήταν με τα καθίσματα που στις στροφές ο κώλος μου κόντευε να βγει έξω από το παράθυρο Laughing , και το air condition που για 40 βαθμούς που είχε δεν με κάλυπτε και έσταζα..

αλλά σε γενικές γραμμές το αμαξάκι κάνει άνετα ταξίδια
SAKIS-LEMANS - Πεμ 11 Νοέ 2010, 15:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
To 107 και το C1 πολυ καλα στημενα αυτοκινητάκια. Αυτό έχω να πω εγώ.
SnakeMJK - Δευ 15 Νοέ 2010, 11:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ταξίδι, τελικά, πάρα πολύ άνετο! Δεν κούρασε καθόλου, αποσκευές 2ημέρου χώρεσαν άνετα στο πορτπαγκάζ για 2 άτομα και είχα κ το πίσω κάθισμα για να πετάω τα πιτόγυρα Razz

Έκανα 1.200χλμ αυτό το σ/κ και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος σε όλες τις συνθήκες δρόμου (στροφοδιαδρομές, εγνατία, κλπ).

Αν πηγαίνεις με 120 - 130χλμ/ω η κατανάλωση κυμαίνεται στο 5 - 5,5 λ.
Στην επιστροφή, επειδή βιαζόμουν κ ήμουν μονίμως με ταχύτητες 160 - 180 ανέβηκα στα 7 λ / 100 χλμ.
Jim207GT - Δευ 15 Νοέ 2010, 12:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Στην επιστροφή, επειδή βιαζόμουν κ ήμουν μονίμως με ταχύτητες 160 - 180 ανέβηκα στα 7 λ / 100 χλμ.

Ναι και μετα τα 210χλμ/ω καπου στο 8,5 καίει.....Δεν μας χέζεις ρε Ζήση Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Δευ 15 Νοέ 2010, 12:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί ρε Τζιμ; Πάντως με χιλιάρι Γιάρις φίλου ταξιδεύαμε μια φορά με 180, ψιλοσταθερά. Με ούριο άνεμο, εννοείται. Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Δευ 15 Νοέ 2010, 12:27:17
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Ναι και μετα τα 210χλμ/ω καπου στο 8,5 καίει.....Δεν μας χέζεις ρε Ζήση Laughing Laughing Laughing Laughing

Ζηλεύεις επειδή την έχω μικρότερη! Razz

Σοβαρά τώρα, με σταθερό γκάζι κ εντελώς μόνος μου στον δρόμο (3 το πρωί, ξημερώματα Δευτέρας, πριν λίγες ώρες δηλαδή) ήμουν κολλημένος στο 160 και όποτε είχε κατηφόρα (χωρίς να πατάω περισσότερο γκάζι), έβλεπα άνετα τα 170 και αν ήταν μεγάλης διάρκειας η κατηφόρα ερχόντουσαν κ τα 180!
Sinanai - Δευ 15 Νοέ 2010, 12:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ασ' τον, Ζήση. Ζηλεύει επειδή τέτοιες ταχύητες με το 207 δε μπορεί να τις ακουμπήσει. Παίζει από 210 κ πάνω. Laughing
RoadRunner122 - Δευ 15 Νοέ 2010, 13:03:25
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
επειδή το radiocd δείχνει να είναι καλούλι (4χ50 watt rms) θέλω να το κρατήσω... και σκέφτομαι για κάτι από αυτά:

...

xmmm ψηφιακά καγκουρομπιχλιμπίδια Laughing

εδώ είσαι:

http://s971.photobucket.com/albums/ae200/RoadRunner122/107/?action=view&current=Stackon107038.jpg

http://s971.photobucket.com/albums/ae200/RoadRunner122/107/?action=view&current=Stackon107049.jpg

http://s971.photobucket.com/albums/ae200/RoadRunner122/107/?action=view&current=Stackon107054.jpg

Wink
SnakeMJK - Πεμ 05 Ιαν 2012, 13:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ανανεωμένο και πιο μοντέρνο Peugeot 107

Mε αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση, σαφώς πιο φρέσκια εικόνα αλλά και με περισσότερο οικολογικό προφίλ (CO2 99 γρ./χλμ. που σημαίνει και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας) το 107 φιλοδοξεί να συνεχίσει τη θέση του στην ελληνική αγορά.

Η ώρα της ανανέωσης ήρθε για το 107. Το μίνι μοντέλο της Peugeot απέκτησε πιο μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση, με αλλαγές κυρίως στο εμπρός άκρο του. Συνολικά υιοθετεί το νέο σχεδιαστικό ύφος της γαλλικής φίρμας, με look που είναι απλό και εκλεπτυσμένο. Επιπλέον, η γκάμα των χρωμάτων ενισχύεται με την προσθήκη ενός νέου αποκλειστικού χρώματος "Plum", που είναι μοντέρνο και ελκυστικό, και ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του. Ανάλογα την έκδοση, το 107 θα μπορεί πλέον να αποκτηθεί και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Eνδιαφέρουσες είναι και οι αλλαφές στο εσωτερικό του ανανεωμένου 107. Συγκεκριμένα, εκεί συναντάμε νέους συνδυασμούς χρωμάτων και επενδύσεων στις ταπετσαρίες αλλά και επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία όπως τα 2 επιπλέον ηχεία στο ηχοσύστημα, λειτουργία PC Bluetooth και δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων.

Τέλος, σε επίπεδο κινητήρων, το 107 θα συνεχίσει με το πολύ καλό μοτέρ του 1,0 λίτρου σε δύο εκδόσεις, μια με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και μία κιβώτιο 5 σχέσεων two-tronic. H «είδηση» στην προκειμένη περίπτωση είναι πως το μοτέρ αυτό απέκτησε ακόμα πιο οικολογικό προφίλ, με μειωμένες εκπομπές CO2 που διαμορφώνονται πλέον σε 99 και 104 γρ./χλμ. για την έκδοση με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο αντίστοιχα. Ουσιαστικά δηλαδή για το 107 με χειροκίνητο κιβώτιο δεν θα χρειάζονται τέλη κυκλοφορίας.

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Peugeot 107 στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται σε λίγο καιρό.
Steve - Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καυλιδερότερο απο το πρώην Cool
Vasilhs_10 - Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μοιάζει όμως λίγο παραπάνω με citroen?? Confused
Steve - Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ε σιγά... Laughing

Με βλέπω να το τσιμπάω και να του κοτσάρω το υγραέριο πάνω... Evil Very happy
Vasilhs_10 - Πεμ 05 Ιαν 2012, 15:38:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αποσβεση σε χρονο 0!!Κυκλοφορουσα με ενα απο τα πρωτα για λιγο καιρο,με 10 ευρω ξεχνουσα να ξαναγεμισω ακομα κ αν εκανα καγκουριες..(κοφτες 1η,2α)
SnakeMJK - Δευ 09 Ιαν 2012, 12:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
Citroen C1 F/L

Toyota Aygo F/L

Χαλαρά με διαφορά πιο όμορφο το peugeot πλέον! Μέχρι το προηγούμενο f/l μου άρεσε το aygo (άσχετα αν πήρα το 107 Razz).
bab2112 - Τετ 11 Ιαν 2012, 17:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
ομορφο ειναι αλλα οταν στην εξισωση μπαινει το ΚΙΑ PICANTO το καινουριο μαλλον χωλαινει πολυ. κ οχι μονο λογω εγγυησης.
(εχω κανει τεστ ντραιβ και τα 2 και το σπαρκ και το Ι10)
Sinanai - Τετ 11 Ιαν 2012, 17:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Laughing

Επίσης νέο Παντάκι... Προσεχώς. Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες