SnakeMJK έγραψε: |
το c2 το παρουσίασε πριν καμιά βδομάδα το auto alter... Οι ίπποι που έδωσε με ανυσήχησαν, καθώς είπε τα κλασικά νούμερα 60-76-110 (1.1, 1.4, 1.6), ενώ περίμενα να ακούσω ??-95-135...; |
p206Mike έγραψε: |
Θα λεγα να περιμένουμε να το δούμε από κοντά σε τρίθυρη και γρήγορη έκδοση, καθώς και σε άλλο χρωματάκι....με 16αρες ζάντες
Το βλέπω να βγαίνει σαν C2 με φώτα πεζό...και είδη αν κοιταξουμε το κόψιμο πίσω μοιάζει πολύ...τι λέτε? ![]() Για να δούμε...τι θα δούμε... ![]() |
netblaster έγραψε: |
Ο Κωστας εχει δικιο!!! Το 107, αυτο στη φωτο τελος παντων, δεν νομιζω οτι μπορει να τρβηξει τα βλεματα των αντρων!!! Αν δειτε και το C2 που ειναι αναλογης φιλοσοφιας το οδηγουν απι το πλειστον γυναικες!!! Οσο για χωρους που προαναφερθηκαν, το 106 ειχε και παραειχε χωρους για το μεγεθος του!!! Το C2, αν εχετε μπει, θα εχετε παρατηρησει οτι εχει αυστηρα 4 θεσεις, και μικροτερο χωρο για τα ποδια σε σχεση με το 106!!! Και αν τραβηξεις πισω τα καθισματα για να καθονται πιο ανετα οι πισω επιβατες, παει περιπατο ο χωρος αποσκευων, που ηδη ειναι μικρος!!! Απλα πιστευω, και δεν ξερω το γιατι, οτι οι εταιριες παραγουν πλεον πιο lifestyle αυτοκινητα!!! |
πΕτΡοS έγραψε: |
Αποψη μου...κράξτε τωρα. ![]() |
nikapos έγραψε: |
οποιος λεει οτι το 106 δεν ειχε χωρους απλα δεν ειχε 106. |
zzzleepy έγραψε: |
Αν το καλοσκεφτείτε, έχουμε ένα αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται στο μεταίχμιο δυο γενεών: τη γενιά της αγριάδας και τη γενιά της στρογγυλάδας ![]() ![]() |
Παράθεση: |
To νέο Peugeot βασίζεται στο επίσης νέο δάπεδο της PSA «Platform One», που θα χρησιμοποιηθεί από το μελλοντικό Citroen C2 και το Peugeot 207 που θα κάνει την εμφάνισή του το 2005. |
Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τρεις τύπους κινητήρων, βενζίνης και diesel. Σίγουρη θεωρείται η τοποθέτηση του ΤDCi της Ford των 1.4 λίτρων, που «φορούν» τα 206 και Fiesta.
Επίσης, το «1007» στην δίλιτρη Gti έκδοσή του, θα εξοπλίζεται με κινητήρα άμεσου ψεκασμού ισχύος 150 ίππων, σχεδιασμένο από την Ford. Aκόμη, η τελευταία σχεδιάζει για το μοντέλο κι ένα τρικύλινδρο μηχανικό σύνολο άμεσου ψεκασμού, 1.200 κυβικών εκατοστών. |
χειροτερο κι απο το matiz... |
χειροτερο κι απο το matiz... |
zzzleepy έγραψε: |
Τι μόδα είναι αυτή τελευταία να τείνουν όλα τα αυτοκίνητα σε σχεδίαση ενός όγκου; Το 1007 μοιάζει σαν να έγινε από κομμάτια άλλων αυτοκινήτων. Δεν έχει την αρμονία του 206 ούτε καν την αγριάδα του 106... Ελπίζω το 107 να είναι καλύτερο... Αν και έχω την εντύπωση ότι το 206 θα είναι το τελευταίο όμορφο μικρό αυτοκίνητο παραγωγής... ![]() |
DRAKE έγραψε: |
Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με κινητήρες 1,4 και 1,6 λίτρων, ισχύος 75 και 110 ίππων, ενώ θα υπάρχει και ο ντιζελοκινητήρας 1.4 HDi των 70 ίππων. |
DRAKE έγραψε: |
Τις πρώτες πληροφορίες για το νέο supermini της, το Peugeot 1007 έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική εταιρεία. Το μοντέλο θα λανσαριστεί σε πρώτη φάση στη γαλλική αγορά, στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ η διάθεσή του στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα ξεκινήσει το πρώτο μισό του 2005.
Στόχος της Peugeot με το 1007, το οποίο θα έχει ως άμεσους ανταγωνιστές το νέο Renault Modus, καθώς επίσης μοντέλα όπως τα Opel Agila και Meriva, είναι η διάθεση 130.000 μονάδων ετησίως. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει με κινητήρες 1,4 και 1,6 λίτρων, ισχύος 75 και 110 ίππων, ενώ θα υπάρχει και ο ντιζελοκινητήρας 1.4 HDi των 70 ίππων. Το Peugeot 1007 εισάγει καινοτομίες στην κατηγορία B, όπου εντάσσεται, όπως για παράδειγμα η ύπαρξη μίας ηλεκτρικά συρόμενης πόρτας σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό υπάρχει άνεση για τέσσερις επιβάτες, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην τομέα της ασφάλειας. ![]() Από autopress.gr |
Steve έγραψε: |
Άντε και βγήκε το 107, 1007 ή όπως τελικά απόφασίσουν να το βγάλουν. Rallye ή maxi kit car δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Πάει ο "junior" μηχανοκίνητος αθλητισμός ![]() |
Sidobre έγραψε: |
![]() |
![]() |
![]() |
DimiP έγραψε: |
και αλλα που ξεχναω.... |
pduke έγραψε: |
φαντάζομαι ότι αυτό το 107 είναι κάτι σαν την έκδοση C3 και ελπίζω ότι θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη 2πορτη, πιο σπορ κτλ,
γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορεί να είναι ο διάδοχος του 106!!!! |
ultra-one έγραψε: |
Ξέρετε αν αυτή η συνεργασία με την ΤΟΥΟΤΑ θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα? (Κάτι σαν την Renault-Nissan & Mazda-Ford)
Δηλαδή π.χ αν το νέο Corolla θα είναι βασισμένο σε 307/C4 κλπ Αν είναι έτσι ελπίζω τότε να παίρνεις Peugeot/Citroen με Γαλλική ανάρτηση/στήσιμο και Ιαπώνική αξιοπιστία και όχι το αντίθετο!!!!! ![]() Το "Αυγό" θα αντικαταστήσει το Yaris? |
ελπίζω τότε να παίρνεις Peugeot/Citroen με Γαλλική ανάρτηση/στήσιμο και Ιαπώνική αξιοπιστία και όχι το αντίθετο!!!!!![]() |
Το "Αυγό" θα αντικαταστήσει το Yaris? |
klain έγραψε: |
Μπροστινός προφυλακτήρας.... μπρός φώτα... ακριβώς τα ίδια... |
PUGMAD έγραψε: |
το aygo ειναι ανεξαρτητο μοντελο μικρότερο απο το yaris. Το πρωτο τρίμηνο του 2005 κυκλοφορει στην ιαπωνια ως vitz .Στην ευρωπη μετα τον Σεπτεμβριο
![]() [img]http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet?attachImage=true&contentType=image%2Fpjpeg&attachment=1433[/img] [img]http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet?attachImage=true&contentType=image%2Fpjpeg&attachment=1446[/img] To T-SPORT παραμενει διακριτικο και sport αλλα (κρατηθειτε) ακουστηκε οτι θα εφοδιαζετε μα κινητηρα 1500 kompressor !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Δώσε τους χαιρετίσματα, γιατί ως vitz κυκλοφορεί το yaris εδώ και πολλάαααα χρόνια.....
Αυτό που μόλις έδειξες είναι το facelift του yaris... |
Vaggelis έγραψε: |
...Υ.Γ. Εμένα γιατί από τα 3, μου αρέσει το Aygo περισσότερο;;; ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Ερώτηση: το "Aygo" απο που βγαίνει; Απο το ΑΥΓΟ;; ![]() ![]() ![]() ![]() Αν ναί, τότε πάρτε ένα πασχαλιάτικο καλύτερα θα σας βγεί φτηνότερο και γλυκήτερο!! ![]() |
TZAG έγραψε: |
Ερώτηση: το "Aygo" απο που βγαίνει; Απο το ΑΥΓΟ;; ![]() ![]() ![]() ![]() Αν ναί, τότε πάρτε ένα πασχαλιάτικο καλύτερα θα σας βγεί φτηνότερο και γλυκήτερο!! ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Peugeot μέσα στο 2006 θα παρουσιάσει, πιθανότατα, και το 207, με το 206 όμως να συνεχίσει να παράγεται έως το 2010 (!), σύμφωνα τουλάχιστον με δηλώσεις στελεχών της Peugeot. |
Baphomet έγραψε: |
παιδιά το 207 το ειδα σε φωτο στο τελευταιο ams και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι διαδοχος του 206... είναι σαν ένα πολύ ανανεωμένο 206 με το πίσω μέρος να θυμίζει πολύ έντονα τα αυτοκίνητα μας. Προσωπικά μου άρεσε και πιστευω θα πάει πολύ καλα... |
Baphomet έγραψε: |
παιδιά το 207 το ειδα σε φωτο στο τελευταιο ams και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι διαδοχος του 206... είναι σαν ένα πολύ ανανεωμένο 206 με το πίσω μέρος να θυμίζει πολύ έντονα τα αυτοκίνητα μας. Προσωπικά μου άρεσε και πιστευω θα πάει πολύ καλα... |
MEMsound έγραψε: |
http://www.digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/toyotaaygo.jpg ![]() ![]() ![]() Κοιτα να δεις τι γίνεται με λίγο photoshop.... |
http://www.digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/toyotaaygo.jpg ![]() ![]() ![]() Κοιτα να δεις τι γίνεται με λίγο photoshop.... |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Παναία μου... πως τουμπάνιασε έτσι;;; Μιας και μιλάμε για Aygo.... Να δώσω yaris για aygo ή να περιμένω yaris2;;; yaris2, ε;; ![]() |
Touristas έγραψε: |
Και γιατί όχι 107;;;;;; |
Γιατί μιλάμε για το αμάξι της αδερφής μου, η οποία δεν τα πάει καθόλου τα γαλλικά καθώς πιστεύει ότι χαλάνε... (επειδή στο δικό μου έχω σπάσει σασμάν κλπ) |
volvos έγραψε: |
και οχι κια! |
καλα καλα μανθο ποσο καιει το δικο σου αθηνα???
για μεσα στην αθηνα ειναι νο.1 επιλογη η συγκεκριμενη τριαδα μοντελων... εγω του λεω για πικαντο αλλα θελει αυτοματο και οχι κια! |
εγω θα το επαιρνα με κλειστα ματια το πικαντο αν ειχε το mmt του αυγου.... για μεσα στην αθηνα ειναι ονειρο.6καταναλλωση μετρα χαλαρα φιλος με πικαντο 1.0 |
Β
*....ενώ υπάρχουν και οι απλές (καθώς και οι 5πόρτες εκδόσεις) που δεν "λένε" τίποτα (ιδιαίτερο)... ![]() |
χαχαχαχαχαχα
δηλαδή εσένα σου αρέσει το ίδιο το rallye με το δικό σου? Αν ναι πάω πάσσο... ![]() υ.γ. από όσο θυμάμαι και στο δικό σου έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις αισθητικές... |
![]() ![]() και πλάκα στην πλάκα για εξτρα-μινι-πολυμορφικο-πόλης το 107 ειναι μια χαρά. βέβαια εμένα μου αρέσει και το "Αυγό" πολύ. Αυτό που κάθεται λίγο στο λαιμό είναι το C1. |
το ερώτημα είναι τι απαντάς όταν σε ρωτήσουν από που το πήρες το Aygo.
Τι τους απαντάς? Από το παραδίπλα κοτέτσι? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Λιγο Ford κανουν οι γραμμες...
|
Lef205 έγραψε: | ||
Οντως,και οπως και στο φορντ δε μου αρεσουν ουτε εδω! Οσο για το ονομα rallye ειναι πολυ βαρυ . . . |
Ένα βράδυ ένας τυπάς με ένα c2 1.4 vts πρέπει ακόμα να με θυμαται.... ![]() ΘΕΛΩ KW ή Peugeot Sport για το 107 !!!!!!!!!!!!! ![]() Υ.Γ. Ζητείται μαμα 206 1.4 για κόντρα.....χαχαχαχαχαχαχαχα ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
http://www.netcarshow.com/toyota/2008-aygo_crazy_concept/ |
PERFORMANCE
* Max speed: 127 mph (est) * 0-62 mph: 5.75 s * Max. power: 200 hp @ 6,700 rpm * Max. torque: 240 Nm @ 3,400 rpm |
Ναι να κανονίσουμε όποτε θες, έλα από την έδρα...
Αλλά θέλουμε και ένα 1.4αρη... |
mesastoura έγραψε: |
ρολοί; πως, έχει στο ραδιόφωνο (τουλάχιστον το aygo)
Για τα δικά μου σχόλια δες εδώ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=14978&sid=98d1d83c36c2f4adc6f6cfacb12704c7&start=150 με το ίδιο username (καλά, χωρίς την τελευταία συλλαβή) γιατί λες ότι ζεις ένα δράμα μετά τα 120; |
COOL ALEXIS έγραψε: |
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=PEUGEOT+107+RADIO&_sacat=See-All-Categories
Διάλεξε... |
...
το ζω ένα δράμα το είπα, σε σύγκριση πάντα με το προηγούμενο μου αυτοκίνητο (206 ~ 75hp). απλά δεν περίμενα τόσο αισθητή διαφορά στο γκάζι, καθώς έχουν μόνο 5 άλογα διαφορά στα χαρτιά και το 107 είναι κ αρκετά ελαφρύτερο! πχ αν είμαι με 120 και θέλω να προσπεράσω σε φυσιολογικό χρόνο, πρέπει σίγουρα να κατεβάσω ταχύτητα... γενικά μετά τα 120, οι χρόνοι που κάνει το αμάξι είναι τραγικοί. το 120->130, το 130->140 κλπ κάνει πολύ ώρα με 5η ταχύτητα μέσα. (πάντα σε σχέση με το προηγούμενο 206 μου) ίσως να φταίει και το ότι είναι καινούριο ακόμα, μετά βίας έχω κάνει 1.000χλμ. πιο μετά μπορεί να στρώσει ![]() |
mesastoura έγραψε: |
Ευτυχώς η οικογένεια δεν το έχει για ταξίδια (μέχρι Λουτράκι έχει πάει), αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας πει. |
αύριο το απόγευμα θα πάει το 107άκι μου το πρώτο ταξίδι... Κόνιτσα, 500 χλμ με δρόμους όλων των ειδών! εντυπώσεις - καταναλώσεις - τελικές από δευτέρα! |
Sinanai έγραψε: |
Άμα έχεις χρόνο, τηλ για καφέ στο Ρίο, ακόμα κ στο πόδι, πριν το φέρρυ. ![]() |
Στην επιστροφή, επειδή βιαζόμουν κ ήμουν μονίμως με ταχύτητες 160 - 180 ανέβηκα στα 7 λ / 100 χλμ. |
Jim207GT έγραψε: |
Ναι και μετα τα 210χλμ/ω καπου στο 8,5 καίει.....Δεν μας χέζεις ρε Ζήση ![]() ![]() ![]() ![]() |
επειδή το radiocd δείχνει να είναι καλούλι (4χ50 watt rms) θέλω να το κρατήσω... και σκέφτομαι για κάτι από αυτά:
... |