Kouzman έγραψε: |
φιλε πανο εσυ πως τα βλεπεις? εγω τα ξερω μονο σαν ονομα και φυσικα εχω διαβασει πως ειναι απο τα κορυφαια...
απο θεμα προσφυσης πως τα βλεπεις? αυτο ειναι που μας καιει περισσοτερο... |
και μαλλον τα corsa |
volvos έγραψε: |
παλιοτερα ειχα δει 205/50/15 pzero σε σιερα
δεν ξερω αν βγαινουν ακομα σε αυτη τη διασταση...μακαρι... αξεπεραστο λαστιχο ακομα και οι πιο παλιες σειρες. |
sps έγραψε: |
Κορυφαιο λαστιχο οπως ειχαν αποφανθει και οι 4Τ στο τευχος Σεπτ. 2003, αλλα ακριβο και με γρηγορη φθορα! |
![]() |
γενικως δεν ξερω... ουσιαστικα ψαχνουμε για dragster radials |
τα p zero c παντως τα εχουμε βρει και ειναι μονο κατα παραγγελια και μιλαμε για κοστος περι το 1000ικο για το σετ... |
MEMsound. έγραψε: |
Παρεπιπτοντως μετα την Ελατη (και την εμπειρια p zero σε απανωτο στροφιλικι με 2λιτρο 206) ξερω τι λαστιχα θα βαλω στην επομενη αλλαγη... Bye bye F1..., hello p zero...! ![]() |
pduke έγραψε: |
Ο άνθρωπος τουρίστηκε..... αυτό ήταν... ![]() |
Τι διαφoρες εχεi το pzero nero απο το rosso?
Ποιο απο τα 2 θεωρειτε καλυτερο? |
petrosgt έγραψε: |
οντως σε 16'' ζαντες δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο απο το pzero.εγω φοραω τα nero μετα και απο συνομιλια με ξαδερφο λαστιχά της pirelli και τα λαστιχα απλα δεν παιζονται...α ποιες ηταν οι εντυπωσεις των τουριστων απο τα pilot sx-gt που φοραγε το αμαξι απο το εργοστασιο?δεν τα προλαβα στο αμαξι λογω μεταχ αγορας...εχω ακουσει καλα λογια αν και σταματησαν |
Ronin έγραψε: | ||
Εγώ τα πρόλαβα τα sx-gt Πέτρο,και ο pduke.Εγώ στα τελευταία τους,αλλα φαινόταν για φοβερό λάστιχο.Ο Πάνος λογικά θα μπορεί να μας πεί περισσότερα. Το οτι σταμάτησαν,το έχω ακούσει κι εγώ.Το κουλό είναι το οτι τα είδα επάνω σε ένα τουμπανιασμένο saxo στον εξατμισά μου,πριν 10 μέρες περίπου. Το λάστιχο φαινόταν φρέσκο,με τα κλασικά μπιμπίκια στο πλαινό. Ψιλοκουφάθηκα.Δυστυχώς το παλικάρι με το saxo,είχε αφήσει το αμάξι για χταπόδι και δεν ήταν εκει.Θα τον ρώταγα απο περιέργεια που τα βρήκε. |
pduke έγραψε: | ||||
Τουριστικές απορίες....χμμμμ αυτά είναι, λοιπόν... Τα SXGT ήταν ένα καλό λάστιχο από την αρχή μέχρι το τέλος.Και εννοώ αυτό που λέω, τα φορούσε από μαμά και του κάθονταν κουτί.από μπιμπίκι μέχρι σλικ ήταν πολύ καλά. Γενικά ήταν ένα με το αυτοκίνητο. Όταν έβαλα το pzero(assymetrico) άλλαξαν όλα. αυξήθηκαν πολύ τα περιθώρια πρόσφυσης αλλά έχασα τιμόνι και άρχισε το αυτοκίνητο να δείχνει "λίγο" μπρος στα λάστιχα. Γενικά ο διάλογος είχε ως εξής: (λάστιχο) - ΤΡΕΧΑΑΑ (GT) - ΚΟΨΕ!!Δεν περνάω καλά. - είμαστε 4 και είσαι ένας τρέχα και θα περάσεις. - ξέρεις ρε αναλφάβητε τι σημαίνει Tourisme?? έ? ξέρεις? - ε και τότε γιατι μας φόρεσες ρε φλώρε? ΤΡΕΧΑ... ε τότε το χαμήλωσα...και... - Αααα τώρα τρέχεις... καιρός ήταν... - καλός??? ε? ε? - ε? ναι βέβαια μόλις μου έφυγε ένα μπιμπίκι... δεν έχει αλλο? - ....έχει ...πάρε.. - ουπς ακούμπησα μάγουλο...άρα υπάρχω.. - είδες που γκρίνιαζες - Είδα, τώρα δεν σταματάς να χοροπηδας σαν κόπανος πάνω μου μπας και το φχαριστηθούμε κιόλας? .... ε τώρα θέλω αμορτισέρ... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Pzero corsa φοραει ο συνοδηγος του Γκαλφα στο EVO.Σε 18 αρα ζαντα.Φοβερο κρατημα αλλα ετσι και αλλιως αυτο το κτηνος στριβει με οτι λαστιχο του δωσεις ![]() |
Τουριστικές απορίες....χμμμμ
αυτά είναι, λοιπόν... Τα SXGT ήταν ένα καλό λάστιχο από την ............... .... ε τώρα θέλω αμορτισέρ... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Εισαι απιστευτος ρε ατιμε.... ![]() ![]() Απο τα πιο καλα και παραστατικα posts που διαβασα τον τελευταιο καιρο.... ![]() ![]() ![]() |
.........εγώ πάλι αρχίζω και ανησυχώ όταν ακούω φωνές τέτοιου είδους...
χε χε, να σαι καλά Αρούλη και αν ποτέ νοιώσεις μοναξιά βάλε πζέρο... ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Μπα πιστα δεν παμε....Θελουμε ομως καποια στιγμη που θα ανοιξει ο καιρος |
PoLiThS έγραψε: |
Εγώ πάντως τα παρείγγειλα.. P Zero Giallo(Asymmetrico) 195/45/16 |
PoLiThS έγραψε: |
Εγώ πάντως τα παρείγγειλα.. P Zero Giallo(Asymmetrico) 195/45/16 |
vio έγραψε: |
Βγήκαν και νεα pzero ... |
Steve έγραψε: |
Όσον αφορά τον δείκτη ταχύτητας, δεν τον πρόσεξα, θα τον δώ το βράδυ και θα το γράψω εδώ. Πάντως ζεστένεται αρκετά εύκολα το λάστιχο(τελικά τα χέρια κάνουν το ζέσταμα και όχι το αμάξι). Είμαι αρχικά με πιέσεις 34ε-32π (στα S-Drive 195/50/15 είχα 38ε-36π) και είναι με άζωτο και όχι με αέρα. |
Εν πάσει περιπτώσει, με την ευκαιρία τώρα, ενδιαφέρεστε να κοιτάξω για διαστάσεις και τιμές για τα PZero και να σας πώ? (τα 205/40/17 κατάφερε και έχει τιμή χαμηλότερη από Θεσ/νίκη και Αθήνα ![]() ![]() Κόστος μεταφορικών: 15-20 ευρώ για Αθήνα... ![]() |
Αν του είναι εύκολο, να πάρει έναν πίσω προφυλακτήρα έτοιμο βαμμένο στο χρώμα του, να μην τρέχει τελευταία στιγμή... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
μάθε για τα Pirelli
195/45-16 205/45-16 |
Steve έγραψε: | ||
Εντός της αυριανής ημέρας θα ξέρω ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Αυριανή ημέρα (του επόμενοιυ μήνα όμως), ζητώ συγνώμη ![]() 195/45-16 στα 370,00 ευρώ η τετράδα |
AlienHack έγραψε: |
*στην ροπή λετε οτι χάνει ενα car με 17αρες & 205 αλλα όταν σου περισεύει λίγη? και εννοώ οτι οταν επιταχύνω αποτομα τα λαστικα δεν πατανε κατω σπινιάρουνε και παει το αμαξι δεκσια αριστερα , με 205 απο 195 δεν θα μειωθεί αυτό? με αποτέλεσμα να "πιανει" τον δρομο καλυτερα το αμαξι και να κανει καλυτερη εκίνηση.. |
AlienHack έγραψε: |
μα και με τα 15 σπινιαρει ομως ! για 2-3 sec ! δεν θα γραπονεται με φαρδύτερο λαστυχο? |
Jim207GT έγραψε: |
Ωραία και ας υποθέσουμε οτι θα γραπώνει το κέρδος θα είναι το πολύ ένα 0,2δ σε 0-100 και λιγότερο στο 0-400. Θα έχεις αργότερα ρεπρίζ, τελική ταχύτητα και υψιλότερη κατανάλωση. Χώρια οτι θα κοπανάει περισσότερο και ειδικά στο CC δεν είναι και ότι καλύτερο. Το μόνο θετικό και αυτό ίσως, λίγο καλύτερο κράτημα. |
Αυτοκτόνα ΤΩΡΑ. |