PSClub - Hellas

Ελαστικά και Τροχοί - 206 - O M.Jackson φοράει PZero !!!!

Kouzman - Τετ 17 Μάρ 2004, 10:22:23
Θέμα δημοσίευσης: Pirelli P Zero Nero
σημερα αλλαζονται τα μπροστα (ξανα...) με τα p zero nero βασικα σαν δοκιμη...

εν αναμονης της παραγγελιας μας των P Zero C (corsa)

Εντυπωσεις προς το σαβατοκυριακο μολις πατηθουν...
Ronin - Τετ 17 Μάρ 2004, 10:29:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φοράω εδω και 1-1,5 μήνα επάνω Γιάννη,σε διάσταση 195/45/16.
Μόλις τα στρώσεις,πες μας εντυπώσεις.
Kouzman - Τετ 17 Μάρ 2004, 10:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε πανο εσυ πως τα βλεπεις? εγω τα ξερω μονο σαν ονομα και φυσικα εχω διαβασει πως ειναι απο τα κορυφαια...

απο θεμα προσφυσης πως τα βλεπεις? αυτο ειναι που μας καιει περισσοτερο...
p206Mike - Τετ 17 Μάρ 2004, 11:11:33
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικό μου φοράω τα F1 GD3 ...κανά 6μηνο..
Εχω οδηγήσει και του Πάνου με τα p-zero και μπορώ να πω ότι είναι αψογα ίσως και λίγο καλύτερη γόμα από τα F1....
Τσεκαρέ το και συ φίλε Γιάννη, και να μας πεις εντυπώσεις ανάμεσα στα 2 μιας και ξέρω ότι έχεις εμπειρία από F1...

Πάντως πολύ καλή επιλογή τα P-Zero ... Wink
Ronin - Τετ 17 Μάρ 2004, 11:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
φιλε πανο εσυ πως τα βλεπεις? εγω τα ξερω μονο σαν ονομα και φυσικα εχω διαβασει πως ειναι απο τα κορυφαια...

απο θεμα προσφυσης πως τα βλεπεις? αυτο ειναι που μας καιει περισσοτερο...

Λοιπών.

Γιάννη,θα σου μιλήσω ειλικρινά.
Το λάστιχο ακόμα,δεν έχω δει τι μπορεί να κάνει,γιατί το αμάξι μου απο setup έχει τα μαύρα του τα χάλια.
Όσο όμως μου επιτρέπουν τα αμορτισέρ μου να στρίβω,βλέπω οτι κρατάνε θαυμάσια.

Τώρα για πρόσφυση...χμμμ...

Προφανώς μιλάς για φανάρια.Μια-δυο φορές που το έχω δοκιμάσει (με τα αμορτισέρ να κοιμούνται και τη μούρη να σηκώνει σούζα),κράτησαν μια χαρά.Φαντάζομαι οτι με σκληρότερα αμορτισέρ,το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

Γενικά να έχεις υπόψην σου,οτι η P-ZERO σειρά της Pirelli,έχει στροφάδικους προσανατολισμούς.Ελπίζω να καλύψει και εσένα ,που έχεις διαφορετικές βλέψεις.
Επίσης,να έχεις υπ'όψιν σου οτι είναι θορυβώδες λάστιχο.

Αυτά απο εμένα...Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω περισσότερες πληροφοριές,αλλα ακόμα,δεν τα έχω δει κι εγώ όπως θέλω.Μέχρι τέλος Απρίλη,θα μπορώ να πω περισσότερα πράγματα...

Περιμένω και την δική σου άποψη,που έχεις σχετικά στημένο αυτοκίνητο...
Kouzman - Τετ 17 Μάρ 2004, 18:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
νικολα μιας και τα ξερεις απο πρωτο χερι...

εχεις γνωμη για τα P Zero C? ειναι μετα τα P Zero Corsa...
Θεωρουνται Street legal slicks και ειναι οτι πρεπει για track days και λοιπα...

Μεχρι στιγμης ξερω πως ειναι κολλα, τρελο κρατημα, θελουν φυσικα ζεσταμα, σεβασμο στη βροχη και φυσικα η διαρκεια ζωης τους δεν ειναι και η μεγαλυτερη δυνατη...

Εσυ τι λες???
Περικλής - Σαβ 20 Μάρ 2004, 23:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τα P ZERO C είναι αρκετά καλά,από ό,τι έχω διαβάσει,τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο και μπορούν να συγκριθούν μόνο με αγωνιστικά ελαστικά,αλλά
-Βγαίνουν σε περιορισμένο αριθμό διαστάσεων
-Έρχονται μόνο με παραγγελία
-Είναι αρκετά ακριβά
-Έχουν μάλλον μικρή διάρκεια ζωής(κι εγώ έχω βαρεθεί να αλλάζω λάστιχα κάθε 15000km)
pduke - Τρι 30 Νοέ 2004, 20:15:38
Θέμα δημοσίευσης: 206 - O M.Jackson φοράει PZero !!!!

Μπήκε ο δεύτερος κουαρτέτος Πίρελλος ο Ασυμέτρικος σήμερα το πρωί...

Διαπιστώσεις ξανά μανά και ωδή στον Πίρελλο.

Το Pzero εξακολουθεί να είναι ένα όνειρο φιαγμένο από λάστιχο, ιδιόμορφο ιδιότροπο και ερωτεύσιμο για την διαφορετικότητά του και το απίστευτο κράτημα του!!!.

Το γνωστό στους παλαιότερους Michael Jackson effect έκανε και πάλι την εμφανισή του σε πολύ πιο φυσιολογικά επίπεδα μιας και τώρα είμαι χαμηλώτερος και σκληρότερος. (Σκληρότερος βέβαια νιώθει οποιοσδήποτε οδηγεί με πζέρο μιας και η οδηγική στύση φτάνει μέχρι το σκιάδι.....). Το φαινόμενο θα εκλείψει με το στρώσιμο των ελαστικών, η εμπειρία το λέει αυτό.

Ευθεία, 130, κόβεις απότομα το τιμόνι δύο τρεις μοίρες και το αυτοκίνητο έρχεται στη θέση του με χρονοκαθυστέρηση(M.J. effect)
Στροφή, ανοιχτή παρατεταμένη , 170 , κόβεις τιμόνι να διαγράψεις την σωστή καμπύλη και μετά το M.J. "κλειδώνει" το λάστιχο και γελάει με τα λίγα χιλιόμετρα σου!!!

- Κύριο χαρακτηριστικό το πέλμα που κλέβει από το προφίλ και πατάει μόνο όταν στρίβεις στρίβεις στρίβεις στρίβεις
- ίσως το πιο άσχημο λάστιχο που έχω δει .....
-σχετικά γρήγορη φθορά
- δύστροπο και κουραστικό για όσους δεν θα το ψάξουν, για τους υπόλοιπους απλά ερωτεύσιμο
- Ο δείκτης Y (320+) δεν πρέπει να τρομάζει γιατί το ελαστικό έχει ενώσεις πυριτίου για ταχύτερο ζέσταμα.

Γενικά , Απίστευτο λάστιχο, όπως και όλη η σειρά PZero.
H Pirelli είναι μπροστά και,το καλύτερο, από πίσω ο Μανίκας, όπου μανίκας ο πιο εξυπηρετικός άνθρωπος εταιρείας που μίλησα ποτέ, με πολλές γνώσεις και έτοιμος να βοηθήσει ανα πάσα στιγμή.

Μιας και γράφουμε για Pzero θα ήθελα και τη γνώμη όσων φοράνε κάποιο από τη σειρά(και κυρίως του κυρίου Ronin που το έχει ψάξει το θέμα)
Ronin - Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
Pirellόπληκτος-P-ZEROπληκτός κι εγώ λοιπών.Ακολούθησα την οδό που είχε ακολουθήσει πρώτος ο συν-Gtουρας p-duke,επιλέγοντας τα p-zero nero.

Το λάστιχο το φοράω 8 μήνες περίπου,με 100% μαμίσιο setup στο αυτοκίνητο.
Εντυπώσεις...

Πρόκειτε για λάστιχο το οποιο φτιάχτηκε για να στρίβει.Σου το δείχνει αυτο.
Στην ευθεία,δεν πρόκειτε για κάτι το ιδιαίτερο.Ίσα ίσα που κάνει και κάποιο θόρυβο.
Στις στροφές όμως βλέπεις ένα ακούραστο λάστιχο.Όσο στρίβεις,δείχνει να ξυπνάει και να θέλει κι άλλο.

Συγκεκριμένα,είχα ανέβει βόρεια Εύβοια το καλοκαίρι με ένα φιλαράκι.Την γυρίσαμε ολόκληρη.
Διαδρομές με πολλές στροφές.Καλοκαίρι,με υψηλές θερμοκρασίες.Όπου βόλευε πηγαίναμε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.Πουθενά το p-zero δεν έδειξε σημάδια κόπωσης.Αρκετές φορές πετυχαίναμε εντελώς άδεια κομμάτια δρόμου,όπου το λάστιχο δούλευε συνεχώς,χωρίς να πέφτει ο ρυθμός έτσι ώστε να κρυώσει.Έ σε αυτα τα κομμάτια (20-25 λεπτά συνεχώς 2έρα-3η στον κόφτη),τα χέρια μου ομολογώ οτι κουράζονταν και έκοβα ρυθμό .Το p-zero ομως δεν είχε καταλάβει τίποτα.Ακλόνητο με μηδαμικές στρεβλώσεις και απιστευτη σταθερότητα στο φρενάρισμα.Αύξηση ρυθμού ξανά,ξανά εκεί το p-zero.Πραγματικά εντυπωσιακό.
Αυτό ισχύει σέ όλες τις περιπτώσεις φυσικά που έχουν δοκιμαστεί σε σχετικά υψηλούς ρυθμούς οδήγησης.
Για εθνικό δίκτυο,ούτε λόγος φυσικά.Ειλικρινά,για τα δικά μου χέρια είναι too much.Εώς το σημέιο που μπορώ να στρίψω το αυτοκίνητο,το λάστιχο είναι εκεί.Για παραπάνω δεν ξέρω και μεταξύ μας,δεν θέλω και να δοκιμάσω.Στρίβεις σε καμπές με κάμποσα χλμ,και ακούς τα χαρακτηριστικά τριξίματα του πλαισίου...Ούτε λόγος φυσικά για σαπούνιασμα στο λάστιχο.Θεικά πλαινά.

Οσοι έχετε 16άρες ζάντες (ολη η σειρά p-zero είναι διαθέσιμη απο 16 ίντσες και πάνω) και είστε fan της στροφάτης οδήγησης,πιστεύω οτι αξίζει να τα δοκιμάσετε.

Εδώ είμαστε για σχολιασμό-κουβεντούλα-ερωτήσεις...
Kouzman - Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:45:40
Θέμα δημοσίευσης:
Φορωντας p zero nero μονο εμπρος !!! !!!Να πω πως και απο προσφυση ειναι πολυ καλυτερα απο τα F1 (και τις δυο γομες)...

Μετα την τοποθετηση της καινουριας αναρτησης που αναμενεται θα κοιταξουμε για αλλαγη ολοκληρου του σετ με λαστιχα της σειρας p zero... και μαλλον τα corsa
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 13:06:02
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
και μαλλον τα corsa

αααα τα corsa!!! καθαρόαιμα!

Πολύ θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις από αυτά, σύμφωνα με την Pirelli είναι μακράν καλύτερα στο στεγνό από τα υπόλοιπα PZERO!!!! αλλά βέβαια με το τίμημα της ταχύτατης φθοράς.

άντε καλοφόρετα
volvos - Πεμ 02 Δεκ 2004, 19:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
παλιοτερα ειχα δει 205/50/15 pzero σε σιερα
δεν ξερω αν βγαινουν ακομα σε αυτη τη διασταση...μακαρι...
αξεπεραστο λαστιχο ακομα και οι πιο παλιες σειρες.
sps - Πεμ 02 Δεκ 2004, 21:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
παλιοτερα ειχα δει 205/50/15 pzero σε σιερα
δεν ξερω αν βγαινουν ακομα σε αυτη τη διασταση...μακαρι...
αξεπεραστο λαστιχο ακομα και οι πιο παλιες σειρες.

Σε 15 " βγαινουν τα pzero c και ειναι ημισλικ με αδεια χρησης δρομου, αλλα για κυρια χρηση στην πιστα.
Εχω δει οτι βγαινουν σε 195-50-15 και 205-50-15.
Κορυφαιο λαστιχο οπως ειχαν αποφανθει και οι 4Τ στο τευχος Σεπτ. 2003, αλλα ακριβο και με γρηγορη φθορα!
Ronin - Παρ 03 Δεκ 2004, 13:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Κορυφαιο λαστιχο οπως ειχαν αποφανθει και οι 4Τ στο τευχος Σεπτ. 2003, αλλα ακριβο και με γρηγορη φθορα!

Σε αυτό δέν έχεις άδικο Σπύρο.

Στο παραπάνω σχεδιάγραμμα βλέπουμε τα χαρακτηριστικά του Corsa και του Nero ,αναφορικά με το Rosso το οποίο θεωρείτε το entry level της σειράς p-zero.
Βλέπουμε ξεκάθαρα τα υπέρ και τα κατα των ελαστικών.Πολυ λογικό το corsa (το top αυτη τη στιγμή) να έχει το top grip αλλα και το χαμηλότερο treadwear, οπως και τον υψηλότερο θορυβο κύλισης.
Το Nero είναι κάπου ανάμεσα.Λίγο πάνω απο το Rosso και λίγο κάτω απο το Corsa.
gavanas - Παρ 03 Δεκ 2004, 14:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
Κράτα μια επιφύλαξη για τα 195/50/15 γιατί πριν το καλοκαίρι σε τηλέφωνο σε μεγάλο έμπορο ειπώθηκε ότι δεν υπάρχουν πια. Τώρα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν τα βγάζει η εταιρία ή οτι δεν τα φέρνει ο αντιπρόσωπος.
pduke - Δευ 06 Δεκ 2004, 11:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Ronin"]
sps έγραψε:

αυτό το σχεδιάγραμμα είχα καιρό να το δω!!! Εϊναι απίστευτο αν σκευτείς ότι το
κατώτερο λάστιχο σε κράτημα είναι το ....ROSSO........!!!!!!!!! ?????????
αστείο
Kouzman - Δευ 06 Δεκ 2004, 12:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
γενικως δεν ξερω... ουσιαστικα ψαχνουμε για dragster radials αλλα ειναι δυσκολο να βρουμε κατι καλο σε 16αρα που φοραμε... Εδω σκεφτομαστε να περιμενουμε λιγο ακομα και να βαλουμε 15αρες (που θα κοντυνει και το βημα ακομα) και τοτε εχουμε μια πληθωρα επιλογων για αυτα τα ειδικα λαστιχα που ψαχνουμε...

τα p zero c παντως τα εχουμε βρει και ειναι μονο κατα παραγγελια και μιλαμε για κοστος περι το 1000ικο για το σετ...
pduke - Δευ 06 Δεκ 2004, 13:10:52
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
γενικως δεν ξερω... ουσιαστικα ψαχνουμε για dragster radials

PARADA....άκουσα ότι στέκονται για τέτοια χρήση

Kouzman έγραψε:

τα p zero c παντως τα εχουμε βρει και ειναι μονο κατα παραγγελια και μιλαμε για κοστος περι το 1000ικο για το σετ...

κρίμα δεν είναι τέτοιο λάστιχο να το λιώσεις με τη μία?
MEMsound - Δευ 06 Δεκ 2004, 13:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα ντε!?!
Δεν νομιζω οτι τα κοινα λαστιχα δρομου κανουν για απανοτες εκκινησεις και Burn out.!
Ασε που κοστιζουν μια περιουσια!
Εκτος και αν ενα λαστιχο το βαζουμε στο αυτοκινητο για 5000 και μετα παμε για αλλαγη!
Αλλα τοτε για μενα που κανω γυρω στα 20.000 το χρονα θα ηθελα περι τα 2000 το χρονο για λαστιχα για 4 τετραδες F1 195/45/16!
Μηπως ειναι λιγο υπρβολη??!
Παρεπιπτοντως μετα την Ελατη (και την εμπειρια p zero σε απανωτο στροφιλικι με 2λιτρο 206) ξερω τι λαστιχα θα βαλω στην επομενη αλλαγη...
Bye bye F1..., hello p zero...! Wink
pduke - Τρι 07 Δεκ 2004, 12:03:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Παρεπιπτοντως μετα την Ελατη (και την εμπειρια p zero σε απανωτο στροφιλικι με 2λιτρο 206) ξερω τι λαστιχα θα βαλω στην επομενη αλλαγη...
Bye bye F1..., hello p zero...! Wink

Ο άνθρωπος τουρίστηκε.....

αυτό ήταν... Wink
MEMsound - Τρι 07 Δεκ 2004, 13:38:10
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Ο άνθρωπος τουρίστηκε.....

αυτό ήταν... Wink

Για την ακριβεια ΕΛΑΤΟΠΙΖΕΡΟΔΥΛΙΤΡΟΣΤΡΟΦΟΤΟΥΡΙΣΤΗΚΕ!!

Σοβαρα τωρα το pzero δουλεψαν παρα πολυ καλα σε απανωτο στροφιλικι (δεν πηγαιναμε τεζα βεβαια) και ειχαν πολυ καλη κατευθυντηκοτητα.
Αυτα! Wink
Ronin - Δευ 20 Δεκ 2004, 16:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
...επανερχόμεθα στο βωμο του στριψίματος.

P zero Nero με πίεση 34 μπροστά και 32 πίσω.
Πρίν τα δούλευα με 30 μπροστά-30 πίσω.

Η μέρα με τη νύχτα.
Στην αρχή,ψιλοχάθηκε η αίσθηση του τιμονιού,αλλα μετα απο λίγα χλμ,έστρωσε.
Με 100% μαμά setup,το λάστιχο έχει τέτοιο grip που πλέον η μαμά ανάρτηση δυσκολεύεται να ακολουθήσει.
Είναι φανταστική αίσθηση να αισθάνεσε τα 4 λάστιχα κολλημένα στο δρόμο
και το σασί να γέρνει τα μάλα...
Μάλλον αυτή είναι η ιδανική τους πίεση,αλλα θέλουν ανάρτηση...

Λογικά ο pduke θα φορέσει αμορτισέρ που γρήγορα απο εμένα,οπότε αναμένουμε εντυπώσεις...

Το τίμημα?

Κοπανάει περισσότερο.Λογικό...
sps - Δευ 20 Δεκ 2004, 23:00:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τι διαφoρες εχεi το pzero nero απο το rosso?
Ποιο απο τα 2 θεωρειτε καλυτερο?
Ronin - Τρι 21 Δεκ 2004, 14:46:50
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Τι διαφoρες εχεi το pzero nero απο το rosso?
Ποιο απο τα 2 θεωρειτε καλυτερο?

Κάνε scroll up Σπύρο και μερικά post ποιο πάνω θα δείς ένα σχεδιάγραμμα των p-zero που έχω ανεβάσει.

Ρίξε μια ματιά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
pduke - Τρι 21 Δεκ 2004, 16:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι κι αλλιώς το Rosso δεν βγαίνει για μας.

Μένουν το Nero και το Gialo(assymetrico)
sps - Τετ 22 Δεκ 2004, 15:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο, εχεις δκιο,πως μου διεφυγε αυτη η απαντηση σου?
Πραγματικα δεν την ειχα δει καθολου Shocked
sps - Τετ 22 Δεκ 2004, 15:52:01
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα parada που ειπε παραπανω ο Kouzman, ειχα δει τον οκτωβριο ενα πουντο gt που τα φορεσε ολοκαινουρια σε 16ρες.
Ετυχε να το δω προχτες το πουντο και ο τυπος ειχε καταφερει να τα φαει ρε παιδια μεσα σε 2 μηνες Shocked

Κουφο ή οχι?
Φυτιλια λεμε!
petrosgt - Σαβ 15 Ιαν 2005, 16:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
οντως σε 16'' ζαντες δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο απο το pzero.εγω φοραω τα nero μετα και απο συνομιλια με ξαδερφο λαστιχά της pirelli και τα λαστιχα απλα δεν παιζονται...α ποιες ηταν οι εντυπωσεις των τουριστων απο τα pilot sx-gt που φοραγε το αμαξι απο το εργοστασιο?δεν τα προλαβα στο αμαξι λογω μεταχ αγορας...εχω ακουσει καλα λογια αν και σταματησαν
Ronin - Τρι 18 Ιαν 2005, 11:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
petrosgt έγραψε:
οντως σε 16'' ζαντες δεν υπαρχει καλυτερο λαστιχο απο το pzero.εγω φοραω τα nero μετα και απο συνομιλια με ξαδερφο λαστιχά της pirelli και τα λαστιχα απλα δεν παιζονται...α ποιες ηταν οι εντυπωσεις των τουριστων απο τα pilot sx-gt που φοραγε το αμαξι απο το εργοστασιο?δεν τα προλαβα στο αμαξι λογω μεταχ αγορας...εχω ακουσει καλα λογια αν και σταματησαν

Εγώ τα πρόλαβα τα sx-gt Πέτρο,και ο pduke.Εγώ στα τελευταία τους,αλλα φαινόταν για φοβερό λάστιχο.Ο Πάνος λογικά θα μπορεί να μας πεί περισσότερα.

Το οτι σταμάτησαν,το έχω ακούσει κι εγώ.Το κουλό είναι το οτι τα είδα επάνω σε ένα τουμπανιασμένο saxo στον εξατμισά μου,πριν 10 μέρες περίπου.
Το λάστιχο φαινόταν φρέσκο,με τα κλασικά μπιμπίκια στο πλαινό.
Ψιλοκουφάθηκα.Δυστυχώς το παλικάρι με το saxo,είχε αφήσει το αμάξι για χταπόδι και δεν ήταν εκει.Θα τον ρώταγα απο περιέργεια που τα βρήκε.
pduke - Τρι 18 Ιαν 2005, 17:51:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
petrosgt έγραψε:

Εγώ τα πρόλαβα τα sx-gt Πέτρο,και ο pduke.Εγώ στα τελευταία τους,αλλα φαινόταν για φοβερό λάστιχο.Ο Πάνος λογικά θα μπορεί να μας πεί περισσότερα.

Το οτι σταμάτησαν,το έχω ακούσει κι εγώ.Το κουλό είναι το οτι τα είδα επάνω σε ένα τουμπανιασμένο saxo στον εξατμισά μου,πριν 10 μέρες περίπου.
Ψιλοκουφάθηκα.Δυστυχώς το παλικάρι με το saxo,είχε αφήσει το αμάξι για χταπόδι και δεν ήταν εκει.Θα τον ρώταγα απο περιέργεια που τα βρήκε.

Τουριστικές απορίες....χμμμμ
αυτά είναι, λοιπόν...

Τα SXGT ήταν ένα καλό λάστιχο από την αρχή μέχρι το τέλος.Και εννοώ αυτό που λέω, τα φορούσε από μαμά και του κάθονταν κουτί.από μπιμπίκι μέχρι σλικ ήταν πολύ καλά. Γενικά ήταν ένα με το αυτοκίνητο.
Όταν έβαλα το pzero(assymetrico) άλλαξαν όλα. αυξήθηκαν πολύ τα περιθώρια πρόσφυσης αλλά έχασα τιμόνι και άρχισε το αυτοκίνητο να δείχνει "λίγο" μπρος στα λάστιχα. Γενικά ο διάλογος είχε ως εξής:
(λάστιχο) - ΤΡΕΧΑΑΑ
(GT) - ΚΟΨΕ!!Δεν περνάω καλά.
- είμαστε 4 και είσαι ένας τρέχα και θα περάσεις.
- ξέρεις ρε αναλφάβητε τι σημαίνει Tourisme?? έ? ξέρεις?
- ε και τότε γιατι μας φόρεσες ρε φλώρε? ΤΡΕΧΑ...

ε τότε το χαμήλωσα...και...

- Αααα τώρα τρέχεις... καιρός ήταν...
- καλός??? ε? ε?
- ε? ναι βέβαια μόλις μου έφυγε ένα μπιμπίκι... δεν έχει αλλο?
- ....έχει ...πάρε..
- ουπς ακούμπησα μάγουλο...άρα υπάρχω..
- είδες που γκρίνιαζες
- Είδα, τώρα δεν σταματάς να χοροπηδας σαν κόπανος πάνω μου μπας και το φχαριστηθούμε κιόλας?

.... ε τώρα θέλω αμορτισέρ...
mick206 - Τρι 18 Ιαν 2005, 21:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Ronin έγραψε:
petrosgt έγραψε:

αυτά είναι, λοιπόν...

Τα SXGT ήταν ένα καλό λάστιχο από την αρχή μέχρι το τέλος.Και εννοώ αυτό που λέω, τα φορούσε από μαμά και του κάθονταν κουτί.από μπιμπίκι μέχρι σλικ ήταν πολύ καλά. Γενικά ήταν ένα με το αυτοκίνητο.
Όταν έβαλα το pzero(assymetrico) άλλαξαν όλα. αυξήθηκαν πολύ τα περιθώρια πρόσφυσης αλλά έχασα τιμόνι και άρχισε το αυτοκίνητο να δείχνει "λίγο" μπρος στα λάστιχα. Γενικά ο διάλογος είχε ως εξής:
(λάστιχο) - ΤΡΕΧΑΑΑ
(GT) - ΚΟΨΕ!!Δεν περνάω καλά.
- είμαστε 4 και είσαι ένας τρέχα και θα περάσεις.
- ξέρεις ρε αναλφάβητε τι σημαίνει Tourisme?? έ? ξέρεις?
- ε και τότε γιατι μας φόρεσες ρε φλώρε? ΤΡΕΧΑ...

ε τότε το χαμήλωσα...και...

- Αααα τώρα τρέχεις... καιρός ήταν...
- καλός??? ε? ε?
- ε? ναι βέβαια μόλις μου έφυγε ένα μπιμπίκι... δεν έχει αλλο?
- ....έχει ...πάρε..
- ουπς ακούμπησα μάγουλο...άρα υπάρχω..
- είδες που γκρίνιαζες
- Είδα, τώρα δεν σταματάς να χοροπηδας σαν κόπανος πάνω μου μπας και το φχαριστηθούμε κιόλας?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Βράκιασε... Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τετ 19 Ιαν 2005, 14:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
Pzero corsa φοραει ο συνοδηγος του Γκαλφα στο EVO.Σε 18 αρα ζαντα.Φοβερο κρατημα αλλα ετσι και αλλιως αυτο το κτηνος στριβει με οτι λαστιχο του δωσεις Laughing Παντως εχει τα αρνητικα του σαν σλικ.Οταν ειναι κρυο γλυστραει του θανατα.Εμ Πανο μου σου τα λεγα να φορεσεις σλικ να δεις διαφορα.Και στο Clio οταν με το καλο φαγωθουν τα MICHELΙΝ slik θα βαλω.
Ronin - Δευ 24 Ιαν 2005, 13:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Pzero corsa φοραει ο συνοδηγος του Γκαλφα στο EVO.Σε 18 αρα ζαντα.Φοβερο κρατημα αλλα ετσι και αλλιως αυτο το κτηνος στριβει με οτι λαστιχο του δωσεις Laughing Παντως εχει τα αρνητικα του σαν σλικ.Οταν ειναι κρυο γλυστραει του θανατα.Εμ Πανο μου σου τα λεγα να φορεσεις σλικ να δεις διαφορα.Και στο Clio οταν με το καλο φαγωθουν τα MICHELΙΝ slik θα βαλω.

Σλίκ για καθημερινή χρήση ρε Νίκο??Σλίκ για ταξίδι,για υγρασία,για βροχή??

Τσάμπα τα λεφτά.Θα τα χρυσοπληρώσεις και θα τα χαρείς μόνο αν βρεθείς σε κανένα στροφιλίκι του θανάτου.
Σε ολες τις άλλες περιπτώσεις,τα φθείρεις τσάμπα και βερεσέ και έχεις φυσικά και το φόβο να το χάσεις οπουδήποτε.

Αν είναι για σλικ,τσίμπα μια τετράδα,ζάνταρε τα και άστα στην άκρη για κανένα Αιγίνιο ή Σέρρες (αλήθεια πάς καθόλου προς τα εκεί...?).
Ghost Dog - Δευ 24 Ιαν 2005, 19:06:19
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
αυτά είναι, λοιπόν...

Τα SXGT ήταν ένα καλό λάστιχο από την ...............

Εισαι απιστευτος ρε ατιμε.... Lol Lol
Απο τα πιο καλα και παραστατικα posts που διαβασα τον τελευταιο καιρο.... Very happy Very happy Very happy
pduke - Τρι 25 Ιαν 2005, 13:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
pduke έγραψε:
αυτά είναι, λοιπόν...

Τα SXGT ήταν ένα καλό λάστιχο από την ...............

Εισαι απιστευτος ρε ατιμε.... Lol Lol
Απο τα πιο καλα και παραστατικα posts που διαβασα τον τελευταιο καιρο.... Very happy Very happy Very happy

Αισιόδοξο σε βρίσκω...

εγώ πάλι αρχίζω και ανησυχώ όταν ακούω φωνές τέτοιου είδους...

χε χε, να σαι καλά Αρούλη και αν ποτέ νοιώσεις μοναξιά βάλε πζέρο... Rolling eyes
Ghost Dog - Τρι 25 Ιαν 2005, 15:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
.........εγώ πάλι αρχίζω και ανησυχώ όταν ακούω φωνές τέτοιου είδους...

χε χε, να σαι καλά Αρούλη και αν ποτέ νοιώσεις μοναξιά βάλε πζέρο... Rolling eyes

Γιατι ανησυχεις καλε?? Rolling eyes
Με το που λιωσω τα τωρινα F1 μου σιγουρα θα προβω στην κινηση αυτη φιλε Πανο... Wink
ΝΙΚΟΣ - Τρι 25 Ιαν 2005, 15:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα πιστα δεν παμε....Θελουμε ομως καποια στιγμη που θα ανοιξει ο καιρος
pduke - Πεμ 27 Ιαν 2005, 11:47:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μπα πιστα δεν παμε....Θελουμε ομως καποια στιγμη που θα ανοιξει ο καιρος

ε βέβαια, τ'ωρα που έιναι ελεύθερη η καστανιά τι να την κάνεις την πίστα...
PoLiThS - Πεμ 27 Ιαν 2005, 23:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως τα παρείγγειλα.. P Zero Giallo(Asymmetrico) 195/45/16
Ronin - Παρ 28 Ιαν 2005, 10:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Αυτά είναι...

Μετά τη Hurry (η οποία μας έδειξε τον p-zeroδρόμο), και η Κούλα θα ''φορέσει'' p-zero.
pduke - Κυρ 30 Ιαν 2005, 11:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
ρο ρο ρο
ρο ρο ρο
πως του πάνε τα ζερό
κοίτα πως του παν
κοίτα πω πω πω πως κρατάν

chorus
κοίτα πως κρατάν
και πως βρωμοκοπάν
στις στροφές του πηλίου γαμάν

............................
κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ
ευχαριστώ ευχαριστώ...
να στε καλά
ευχαριστώ
αύριο πάλι
ευχαριστώ
κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ
κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ
κλαπ κλαπ κλαπ
κλαπ κλαπ
κλαπ
Ghost Dog - Κυρ 30 Ιαν 2005, 18:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Very happy λοοολ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Δευ 31 Ιαν 2005, 08:12:25
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy Very happy Silly
lepou - Τρι 01 Φεβ 2005, 12:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
Για 15 υπαρχουν καποια για καθημερινη "λογικη" χρηση?
pduke - Τρι 01 Φεβ 2005, 12:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
Το assymetrico έβγαινε και σε 15, δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα.(195/50 και 185/55 νομίζω.)

Για λογική χρήση δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι αλλά θα σε προβληματίσει. αν διαβάσεις παραπάνω θα καταλάβεις
PoLiThS - Τρι 01 Φεβ 2005, 20:43:42
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Πάνο διέγραψε το post... Ανωτέρα βία... θα διαβάζεις σε άλλο topic...
Ronin - Τρι 20 Φεβ 2007, 15:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ανανεωμένο site

http://www.pirellipzero.com/
volvos - Τρι 20 Φεβ 2007, 18:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχως απο 2 ατομα με τα ροσο εχω ακουσει τα πλεον μετρια σχολια...
μαλλον ξεπεραστηκε αν και αυτο το σαιτ φαινεται καινουργιο σχεδιο.

για τα ασυμετρικο και τα πιο ακριβα μοντελα δε το συζηταμε λογω διαστασεων-τιμης
MEMsound - Τρι 20 Φεβ 2007, 19:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μας ενδιαφέρουν τα "ροσο"
τα "νερο" μας ενδιαφερουν σε 195/45-16... και μόνο... Wink
sod - Τετ 21 Φεβ 2007, 00:49:53
Θέμα δημοσίευσης:
Και ποσο πηγαινουν σε 195/45/16" ???Τα nero παρακαλω....
MEMsound - Τετ 21 Φεβ 2007, 01:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
βλ e-shop αν και χρειάζεται ενα μικρό update (sorry παίδες αλλά με την δουλειά πλέον που είμαι μόνος μου έχω πήξει)
vio - Πεμ 12 Απρ 2007, 17:01:43
Θέμα δημοσίευσης:
Βγήκαν και νεα pzero ...
Ronin - Πεμ 12 Απρ 2007, 17:36:21
Θέμα δημοσίευσης:
vio έγραψε:
Βγήκαν και νεα pzero ...

...και κόβουν κ@λους Exclamation (όπως όλα τα p-zero Very happy )
Miltellas - Τρι 17 Απρ 2007, 18:49:12
Θέμα δημοσίευσης:
Σε 15ρες βγαίνουν για μας;
Ronin - Τετ 18 Απρ 2007, 15:36:16
Θέμα δημοσίευσης:
Απ'όσο γνωρίζω ,απο 16" και πάνω.
volvos - Τετ 18 Απρ 2007, 16:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
oντως απο 16 και πανω...

και δε κοβουν κολους ολα τα pzero.... Wink
Steve - Πεμ 30 Αύγ 2007, 15:11:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αν όλα πάνε καλά, από αύριο θα είμαι με μια 4άδα PZero (Nero?) 205/40/17. Ελπίζω να μην αποδειχθεί στο τέλος πατάτα το ότι απαρνούμαι τα Parada, αν και έχω την υπόνοια ότι θα βγει μάπα το καρπούζι... Sad

Anyway, εντυπώσεις για αυτό το λάστιχο θα γράψω κάτι σαν πρώτη, αλλά πριν τα Χριστούγεννα δεν νομίζω να έχω κάποια ολοκληρωμένη άποψη... Rolling eyes

Τιμές κλπ. θα σας πω αύριο που θα πέσει και το κασέρι Razz

Εν πάσει περιπτώσει, με την ευκαιρία τώρα, ενδιαφέρεστε να κοιτάξω για διαστάσεις και τιμές για τα PZero και να σας πώ? (τα 205/40/17 κατάφερε και έχει τιμή χαμηλότερη από Θεσ/νίκη και Αθήνα Cool ) Να αναφέρω πως το μαγαζί είναι πρόθυμο για συνεργασία με το club και φέρνει και R888 για εσάς τους motorsportάδες Smile

Κόστος μεταφορικών: 15-20 ευρώ για Αθήνα... Smile
Steve - Κυρ 02 Σεπ 2007, 18:33:25
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα πήγανε καλά, ευτυχώς. Πλέον τα φοράω και εγώ Smile

500 ευρώ τα Pirelli PZero Nero σε 205/40/17. Το λάστιχο είναι DOT, και επίσης είναι κατασκευασμένα 19η και 20η εβδομάδα 2007 (Μάιος δηλαδή). Καλύτερα, ΔΕΝ γίνεται Smile

Από την Παρασκευή το απόγευμα, κατάφερα και έγραψα 600 χλμ περίπου, και έχω παρατηρήσει αρκετά πράγματα, αν και σε εντελώς πρώιμο στάδιο...

Στις ανοικτές καμπές (βλ. εθνική) υπάρχει πιο σίγουρη αίσθηση στο πάτημα, δείχνοντας ότι τα όρια του αυτοκινήτου έχουν αυξηθεί (το κατά πόσο όμως, είναι λίγο νωρίς να το κρίνω). Σε πιο κλειστές διαδρομές (εθνική πάλι αλλά στις γνωστές στροφές του Πλαταμώνα) δεν δείχνει να ζορίζεται ιδιαίτερα, ουρλιάζει λίγο, αλλά από όρια... είμαστε σχεδόν στα ίδια (είναι και επειδή φοβάμαι αρκετά και εγώ μέχρι να το μάθω).

Όσον αφορά τον δείκτη ταχύτητας, δεν τον πρόσεξα, θα τον δώ το βράδυ και θα το γράψω εδώ. Πάντως ζεστένεται αρκετά εύκολα το λάστιχο(τελικά τα χέρια κάνουν το ζέσταμα και όχι το αμάξι). Είμαι αρχικά με πιέσεις 34ε-32π (στα S-Drive 195/50/15 είχα 38ε-36π) και είναι με άζωτο και όχι με αέρα.

Anyway, στην πορεία βλέπουμε πως θα εξελιχθεί το λάστιχο, θέλει τουλάχιστον 3-4.000 χλμ όπως προανέφερα, για να μπορέσω να αρχίζω να βγάζω γνώμη.

Το M. Jackson effect (το οποίο είχα την τύχη να το δω σε ζωντανή αναπαράσταση στο Touring της Ελάτης, από τον pduke, ακόμα κλαίω από τα γέλια Laughing ) το έχω παρατηρήσει αλλά ελάχιστα. Το τιμόνι έχει γίνει σχετικά πιο απόλυτο, ενώ από κοπανήματα λόγω χαμηλού προφίλ, δυστυχώς ή ευτυχώς, ΔΕΝ παρατήρησα διαφορά (ίσως επειδή το προφίλ των S-Drive ήταν πέτρα επίσης).

Επίσης, ο μύθος των 17" που γονατίζουν το αμάξι, κόβουν, και το κάνουν να σέρνεται, έχει καταρριφθεί πλέον (Για εμένα βέβαια. Οποιοσδήποτε άλλος, μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, για τον εαυτό του.).

Η μόνη διαφορά στην κατανάλωση είναι περίπου 0,7~0,9lt/100km παραπάνω, στην ένδειξη της στιγμιαίας κατανάλωσης, ενώ στης μέσης κατανάλωσης, 0,4~0,5lt/100km. Τα ίδια βέβαια είχα συναντήσει και στο πρώτο πάτημα των S-Drive, οπότε μόλις γραφθούνε αυτά τα ρημάδια 3-4.000 χλμ, θα δούμε αν όντως καίει παραπάνω, ακόμα και με τα 90 ΜΟΝΟ άλογα.

Αυτά για την ώρα, στην πορεία προσθέτουμε ότι προκύπτει... Smile
Touristas - Κυρ 02 Σεπ 2007, 18:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ξεχάσεις να αλλάξεις την διάσταση των ελαστικών στο ABS για να έχεις ποιο σωστές μετρήσεις (αν και δεν θυμάμαι αν έχει το δικό σου).
Steve - Κυρ 02 Σεπ 2007, 18:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικά και έχω ABS, και είναι ήδη προγραμματισμένο την Δευτέρα, 13:00 να γίνει η διόρθωση Smile

Ευχαριστώ για την επισήμανση πάντως!

(έρχεται και η ώρα για 302... Rolling eyes )
Miltellas - Κυρ 02 Σεπ 2007, 19:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Όσον αφορά τον δείκτη ταχύτητας, δεν τον πρόσεξα, θα τον δώ το βράδυ και θα το γράψω εδώ. Πάντως ζεστένεται αρκετά εύκολα το λάστιχο(τελικά τα χέρια κάνουν το ζέσταμα και όχι το αμάξι). Είμαι αρχικά με πιέσεις 34ε-32π (στα S-Drive 195/50/15 είχα 38ε-36π) και είναι με άζωτο και όχι με αέρα.

Σύμφωνα με την θεωρία (που κατά κανόνα έχει δίκιο):
1) Όταν μικραίνει η ποσότητα αέρα στον αεροθάλαμο ανεβάζουμε πιέσεις.
2) Όταν φαρδαίνουμε στο πέλμα που έρχεται σε επαφή με το οδόστρωμα κατεβάζουμε πιέσεις.
3) Όταν βάζουμε μίγμα αζώτου που διογκώνεται πολύ λιγότερο από τον αέρα αυξάνουμε την αρχική πίεση των ελαστικών (ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνουμε μία αγαπημένη διαδρομή στον πλακωμένο ρυθμό που μας αρέσει με ατμοσφαιρικό αέρα - μετράμε την πίεση πριν ξεκινήσουμε και σταματάμε αμέσως μετά το πλάκωμα την ώρα που όλα ζεματάνε για να ξαναμετρήσουμε - η σωστή πίεση για άζωτο συνήθως είναι κάπου στη μέση μεταξύ της αρχικής και της τελικής πίεσης σε αέρα).
4) Σε ένα ελαστικό με σκληρό πλαϊνό μπορούμε να δοκιμάσουμε ευκολότερα χαμηλότερες πιέσεις χωρίς πρόβλημα μαγουλιάσματος.
5) Με χαμηλότερη πίεση το ελαστικό παραμορφώνεται περισσότερο άρα ζεσταίνεται ταχύτερα-περισσότερο. Αυτό πρέπει να το συνυπολογίζουμε ακόμη κι όταν χρησιμοποιούμε άζωτο. Δηλαδή, θα αντιμετωπίσουμε το πρωτόγνωρο φαινόμενο το ελαστικό μας να ζεματάει αλλά να μην έχει τόσο διογκωμένο αέρα και το κράτημα να "ξενίζει". Εδώ θέλει ψάξιμο.

Με βάση τα παραπάνω θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το άζωτο στην διάστασή σου με πιέσεις 36 έως 39ε και 34 έως 36π (τα πίσω παραμορφώνονται και ζεσταίνονται πολύ λιγότερο από τα μπροστινά στα μπροσθιοκίνητα). Θέλω και εντυπώσεις.
Steve - Κυρ 02 Σεπ 2007, 20:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μίλτο σε ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σου, έχουν ήδη ληφθεί υπ' όψιν όλα αυτά που λες. Γι αυτό και με το καλημέρα ξεκίνησα 34ε-32π, και όχι τα εργοστασιακά 30ε-29π ή 31ε-30π. Γι αυτό και στράφηκα στο άζωτο, για να δώ τι λέει όσον αφορά το στυλ οδήγησης μου.

Όπως ανέφερες και εσύ, το ζητούμενο είναι η μέγιστη δυνατή πρόσφυση, ανεξαρτήτως της πίεσης, σε σημείο όμως που να μην επιταχύνει την φθορά του ελαστικού Smile

Τώρα, όσον αφορά τα νέα λάστιχα, τις σοβαρές δοκιμές μου για την πίεση υπολογίζω να τις κάνω στα 5-6.000 χλμ, για να έχουν πατηθεί.

Πάντως υπολογίζω πως με το άζωτο, για εμένα, οι ιδανικές θα είναι 36ε-34π.

Όλα τα υπόλοιπα, εν καιρώ Smile
MEMsound - Κυρ 02 Σεπ 2007, 23:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εν πάσει περιπτώσει, με την ευκαιρία τώρα, ενδιαφέρεστε να κοιτάξω για διαστάσεις και τιμές για τα PZero και να σας πώ? (τα 205/40/17 κατάφερε και έχει τιμή χαμηλότερη από Θεσ/νίκη και Αθήνα Cool ) Να αναφέρω πως το μαγαζί είναι πρόθυμο για συνεργασία με το club και φέρνει και R888 για εσάς τους motorsportάδες Smile

Κόστος μεταφορικών: 15-20 ευρώ για Αθήνα... Smile

μάθε για τα Pirelli
195/45-16
205/45-16
205/40-17 (ξέρεις ήδη)
για να πάρουμε μια ιδεά... Wink

Για τα λάστιχα τώρα
Καταρχήν μεγειά!

Επίσης την όιπα διαφορα έχεις στις επιδόσεις θα την δεις μονάχα αν ανοίξεις με ένα μαμα 14άρι 16ν Wink
Steve - Δευ 03 Σεπ 2007, 02:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα 205/40-17 κάτω από τα 500 δεν πέφτουμε.

Για τις άλλες 2 διαστάσεις, θα σου πώ μέχρι Δευτέρα το απόγευμα.

Όσο για τις επιδόσεις... Ένα Golf GT ακόμα κλαίει Laughing
plaketokofths - Δευ 03 Σεπ 2007, 02:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
και golf gt έχουμε και μαμά 14αρι έχουμε και στην Λάρισα θα ερθω οταν τελειώσει η εξεταστική να δω εναν φίλο μου! Θα γίνει πόλεμοοοςς Hunter Hunter Hunter Hunter Razz Razz Razz Evil
Steve - Δευ 03 Σεπ 2007, 03:33:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν του είναι εύκολο, να πάρει έναν πίσω προφυλακτήρα έτοιμο βαμμένο στο χρώμα του, να μην τρέχει τελευταία στιγμή... Rolling eyes
plaketokofths - Δευ 03 Σεπ 2007, 15:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αν του είναι εύκολο, να πάρει έναν πίσω προφυλακτήρα έτοιμο βαμμένο στο χρώμα του, να μην τρέχει τελευταία στιγμή... Rolling eyes

κάτι θα γίνει...
Steve - Δευ 17 Σεπ 2007, 15:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μάθε για τα Pirelli
195/45-16
205/45-16

Εντός της αυριανής ημέρας θα ξέρω Smile
Steve - Πεμ 18 Οκτ 2007, 13:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
MEMsound έγραψε:
μάθε για τα Pirelli
195/45-16
205/45-16

Αυριανή ημέρα (του επόμενου μήνα όμως), ζητώ συγνώμη Razz

195/45-16 στα 370,00 ευρώ η τετράδα
205/40-16 ΔΕΝ βγαίνει
215/40-16 στα 430,00 ευρώ η τετράδα

Αυτές τις τιμές βρήκα.
dimkeras - Πεμ 18 Οκτ 2007, 17:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε να δούμε πόσο θα μου πάνε τα 17άρια σε τρεις - τέσσερις μήνες... Sad
Steve - Πεμ 18 Οκτ 2007, 17:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
Είπα 5 post παραπάνω, 500 ευρώ τα 205/40/17...
dimkeras - Πεμ 18 Οκτ 2007, 17:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αλλά εγώ φοράω 205/45/17...
MEMsound - Πεμ 18 Οκτ 2007, 17:57:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Steve έγραψε:
MEMsound έγραψε:
μάθε για τα Pirelli
195/45-16
205/45-16

Αυριανή ημέρα (του επόμενοιυ μήνα όμως), ζητώ συγνώμη Razz

195/45-16 στα 370,00 ευρώ η τετράδα

ακρως ενδιαφέρον...
(τόσο μας τα εδινε και ο Παντελιάδης αλλά δυστυχώς έχει κλείσει)

i'll let you know...

μια εκδρομή για φαγοποσία μέχρι τον Πολίτη... και "drambuie style" μεταφορά ελαστικών... (με πιάνεις φαντάζομαι)... δεν ειναι κακή ιδέα... Laughing Laughing

λέμε τώρα... Laughing

Steve - Πεμ 18 Οκτ 2007, 18:10:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ είμεθα, για ότι χρειαστεί μου λέτε.
206kwn - Τρι 08 Απρ 2008, 16:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη ετοιμαζομαι να αλλαξω και εγω τα παππουτσακια του πεζουλα μου θα ηθελα τα φωτα σας.... λοιπον φοραω τα sport contact2 σε διαστασεις 195/40-R17 (μην ακουσω αυτο που ακουω τις τελευταιες μερες οτι δεν υπαρχει τετοια διασταση)..... εχω ακουσει καλα λογια για τα p-zero.... υπαρχει ομως αυτη η διασταση στα συγκεκριμενα ελαστικα????? τελικα αξιζουν ναι η οχι????? ακουω γνωμες και σας ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας....... Wink Wink α κ κατι αλλο... λετε να παω σε 205/40-R17???????
MEMsound - Τρι 08 Απρ 2008, 16:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
οι 17άρες στο 1400 ειναι για εμένα λάθος ούτως ή άλλως...
δεν υπάρχει δείκτης ταχύτητας σε αυτή την διάσταση που να ταιριάζει στα 1400κιβικά με νορμάλ οδήγηση (εκτός και αν το πάς ταπά για να τα κρατάς ζεστά)
το πολύ 16άρες θα χρησιμοποιούσα...
τελος πάντων δεν εκεί το θέμα μας.

205-40 ξέχνα τα παρα ειναι... χωρίς λόγο..

τα P-zero ειναι πάρα πολύ καλό λάστιχο από όσα εχω ακουσει γενικώς
206kwn - Τρι 08 Απρ 2008, 16:28:41
Θέμα δημοσίευσης:
το ξερω οτι παει πολυ μια 17ρα στο 1400 απλα το ετοιμαζω να του φορεσω μοτερακι Laughing Laughing Laughing ...... θα γινω λιγο off topic τωρα και ζητω χιλια συγνωμη.... που μπορω να βρω ενα αυτοκολλητακι του PSCLUB???
MEMsound - Τρι 08 Απρ 2008, 16:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
στην Λέσχη (ή με αποστολή) όταν γραφτείς μέλος...
αφού ετοιμάζεις μοτεράκι... τότε οκ... Wink
Steve - Τρι 08 Απρ 2008, 18:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
205-40-17 .-
KONIORDOS - Τρι 08 Απρ 2008, 20:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
τα 195/40/17 παραειναι λεπτα , τα φοραγε φιλαρακι (δεν θυμαμαι μαρκα) και ειχε φαει ολη τη ζαντα Sad
και εγω p-zero nero 205/40/17 φοραω και ειμαι ευχαριστημενος.
Ghost Dog - Τετ 09 Απρ 2008, 01:49:53
Θέμα δημοσίευσης:
205/40 θα σου προτεινα και'γω
206kwn - Τετ 09 Απρ 2008, 02:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
λες να βαλω 205/40 ε????? κοιτα μια τι επαθα εκει που λεει (επαθα το εξης κουλο) Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
MEMsound - Τετ 09 Απρ 2008, 09:31:50
Θέμα δημοσίευσης:
από πλευράς αντοχής σε λακούβες εννοείται οτι το 205/40 ειναι καλήτερο από το 195/40

ΑΛΛΑ εγω θα συνιστουσα 205/40-16 και όχι 17...
ασε που στην 16άρα μπορείς να βάλεις και 205/45-16* (για ακόμα περισσότερη αντοχή στις λακούβες) και πάλι να εχεις κοντύτερο βημα από το 205/40-17...

αν και εγω την αισθηση στο τιμόνι του 195/45-16** την αλλάζω μόνο με ημισλίκ...

*αυτό φοράνε πλέον τα 206 gti 2,0
**αυτό φοραγαν τα 206 GT 2,0

206kwn - Τετ 09 Απρ 2008, 13:16:57
Θέμα δημοσίευσης:
δεν πεφτω πιο κατω απο 17 ιντσες ζαντα........ οπως και να το κανουμε μπορει να κοβει (ελαχιστα) το αυτοκινιτο αλλα εχει πολλα πλεονεκτηματα μια μεγαλη ζαντα........εχει και μειονεκτηματα ομως(δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα δικα μας Wink Wink Wink Wink )..........
MEMsound - Τετ 09 Απρ 2008, 13:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
για πες μου τα πλεονεκτήματα και να σου πω εγω τα μειονεκτήματα...
206kwn - Τετ 09 Απρ 2008, 14:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
καλυτερο πατημα,καλυτερο κρατημα καλυτερο φρεναρισμα καλυτερο διαβασμα του δρομου, πιο σταθερο και ακριβες τιμονι περισσοτερη στιβαροτητα του αυτοκινιτου και, οπως και να γινει, μια ωραια ζαντα ειναι το α και το ω στην εμφανιση......τα μειονεκτηματα που εχει μια μεγαλη ζαντα πανευκολα καλυπτονται(τωρα θα μου πειτε τι εννοω?) λοιπον....... οταν ειπα οτι θα βαλω 17 ιντσες ζαντα σε 1400 κυβικα αυτοκινιτο το πρωτο που κοιταξα ηταν να μην το γονατισω... ετσι λοιπον σκεφτηκα το βαρος της ζαντας και οταν πηγα να δω για ζαντες ειπα οτι θελω την πιο ελαφρια(και καλη)17ρα ζαντα για 206 και γι αυτο την πληρωσα οσο την πληρωσα Laughing Laughing Laughing .... ναι μου εκοψε λιγο τη ροπη μου αλλα δεν ειναι αυτο που παρουσιαζουν ολοι και γι αυτο υπαρχουν τα σασμαν Wink Wink Wink .......και για να ερθει στα ισια του το αυτοκινιτο με την νεα υπαρχουσα ζαντα μια αναρτησουλα απο 206rc (που αν θυμαμαι καλα εβγαινε απο μαμα με 17ρες)........ τωρα ολα τα υπολοιπα που (οπως λενε) καταπονουνται (πραγμα που δεν εχω δει εγω στο δικο μου 206) πχ ακρομπαρα ψαλιδια αντιστρεπτικες κτλ κτλ ειναι ανταλλακτικα ακρως καταναλωσιμα και σε μια στραβη μπορουν να σπασουν και με 15ρες ζαντες Wink Wink Wink ............ α ειναι και κατι αλλο που ξεχασα πολυ σοβαρο Wink Wink .... το θεμα της τιμης ελαστικων Wink Wink ....... ναι ειναι πανακριβα αλλα μιας και πανε καλα οι δουλειες και (προς το παρον) δεν εχω καμια οικονομικη υποχρεωση, και ειμαι πιτσιρικας ακομα και αυτη ειναι η κ**** μου και και και και 1000και.... τελος παντων αργοτερα μπορει και να σοβαρευτω Wink Wink Wink Wink ........εγω ειπα να γραψω και εγραψα ολη την ιστορια της ζωης μου Laughing Laughing Laughing Laughing ......σορυ Embarassed Embarassed
Ghost Dog - Τετ 09 Απρ 2008, 14:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
αλλα νταλα μαντουβαλα και της Παρασκευης το γαλα...... Laughing
206kwn - Τετ 09 Απρ 2008, 14:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
το γαλα της παρασκευης ειναι μιλκο η yoko-choco???? εχω καπου λαθος?????
Ghost Dog - Τετ 09 Απρ 2008, 18:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
Οποιο και απο τα δυο πιεις θα σε "παει τσέρλα", οποτε προτιμησε κατι σε μη σοκολατουχο............ Laughing

Στο αλλο θεμα τωρα, φυσικα και εχεις λαθη, και επειδη θα χρειαστει να γραψω 2πλασιο ποστ απο το δικο σου για να στα εξηγησω, αλλα δυστυχως την Παρασκευη δινω μαθημα, το αφηνω να στο εξηγησει ο Memsound που του αρεσει πολυ να γραφει στο φορουμ (Ελα Μανθο αγορι μου, καποιος πρεπει να κανει και αυτη τη "βρωμικη" δουλεια σε αυτο το φορουμ Laughing Laughing Laughing Laughing ),αλλιως θα το αναλαβω εγω μεσα στο Σ/Κ.... Wink
MEMsound - Τετ 09 Απρ 2008, 18:44:44
Θέμα δημοσίευσης:
μόλις τελειωσα το πετρελαίωμα κάποιον ανταλλακτικών του ποδηλάτου του Σταυρου
το φουσκωμα του φουσκωτου...
και την αλλαγή της πίσω ανάρτησης του 206...

πάω για καφέ... Laughing Laughing Laughing Laughing

θα απαντήσω μετά... Wink Wink
volvos - Τετ 09 Απρ 2008, 19:07:16
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω για καφε γλυφαδα με αιθεριες υπαρξεις...

παπιιιιιι Laughing Laughing Laughing Laughing
pappaki - Τετ 09 Απρ 2008, 19:28:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ κλείνω τεύχος και είμαι ακόμα γραφείο, τουλάχιστον θα γυρίσω σπίτι με το νέο Forester...ότι να ναι!
AlienHack - Τρι 02 Σεπ 2008, 13:18:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ontopic κανενας γραφει ασε αθτο το ποστ? ή να πω και εγω ενα παραμυθι?? χαχαχα Laughing Very happy Rolling eyes

Επειδη και εγω παω για 205/40/17 συντομα, σχολιαστε την άποψη του 206kwn, ειναι τα πλεονεκτήματα αυτα ή όχι? (θυμίζω οιτι εχω 206cc με περιπου 120 αλογα - ελευθερο φιλτρο και προγραμμα) οποτε ισως απο επιδώσεις καλυπτει τις 17αρες.

*στην ροπή λετε οτι χάνει ενα car με 17αρες & 205 αλλα όταν σου περισεύει λίγη? και εννοώ οτι οταν επιταχύνω αποτομα τα λαστικα δεν πατανε κατω σπινιάρουνε και παει το αμαξι δεκσια αριστερα , με 205 απο 195 δεν θα μειωθεί αυτό? με αποτέλεσμα να "πιανει" τον δρομο καλυτερα το αμαξι και να κανει καλυτερη εκίνηση..
Steve - Τρι 02 Σεπ 2008, 14:26:15
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
*στην ροπή λετε οτι χάνει ενα car με 17αρες & 205 αλλα όταν σου περισεύει λίγη? και εννοώ οτι οταν επιταχύνω αποτομα τα λαστικα δεν πατανε κατω σπινιάρουνε και παει το αμαξι δεκσια αριστερα , με 205 απο 195 δεν θα μειωθεί αυτό? με αποτέλεσμα να "πιανει" τον δρομο καλυτερα το αμαξι και να κανει καλυτερη εκίνηση..

Με 50kg ροπής κάτι γίνεται.

Με τα 14-15 που έχεις τώρα, αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
AlienHack - Δευ 08 Σεπ 2008, 12:18:56
Θέμα δημοσίευσης:
μα και με τα 15 σπινιαρει ομως ! για 2-3 sec ! δεν θα γραπονεται με φαρδύτερο λαστυχο?
Jim207GT - Δευ 08 Σεπ 2008, 12:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
μα και με τα 15 σπινιαρει ομως ! για 2-3 sec ! δεν θα γραπονεται με φαρδύτερο λαστυχο?

Ωραία και ας υποθέσουμε οτι θα γραπώνει το κέρδος θα είναι το πολύ ένα 0,2δ σε 0-100 και λιγότερο στο 0-400. Θα έχεις αργότερα ρεπρίζ, τελική ταχύτητα και υψιλότερη κατανάλωση. Χώρια οτι θα κοπανάει περισσότερο και ειδικά στο CC δεν είναι και ότι καλύτερο. Το μόνο θετικό και αυτό ίσως, λίγο καλύτερο κράτημα.
MEMsound - Δευ 08 Σεπ 2008, 13:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
ακριβως... μολις θα γραπωνεται θα "ψοφαει"...

τελος πάντων... βαλτα και θα δεις μετα... Wink
COOL ALEXIS - Δευ 08 Σεπ 2008, 13:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι διάσταση ζάντας και να βάλεις άμα δεν έχεις μάθει να κάνεις σωστές εκκινήσεις θα σου σπινιάρει πολύ εύκολα Exclamation
Steve - Δευ 08 Σεπ 2008, 14:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Ωραία και ας υποθέσουμε οτι θα γραπώνει το κέρδος θα είναι το πολύ ένα 0,2δ σε 0-100 και λιγότερο στο 0-400. Θα έχεις αργότερα ρεπρίζ, τελική ταχύτητα και υψιλότερη κατανάλωση. Χώρια οτι θα κοπανάει περισσότερο και ειδικά στο CC δεν είναι και ότι καλύτερο. Το μόνο θετικό και αυτό ίσως, λίγο καλύτερο κράτημα.

Αυτοκτόνα ΤΩΡΑ.
ath7 - Δευ 08 Σεπ 2008, 14:21:13
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αυτοκτόνα ΤΩΡΑ.

Tι θα κανεις?

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
206kwn - Σαβ 01 Νοέ 2008, 11:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο καιρο εχω να μπω στο τοπικ αυτο....... εμ ειδες γι αυτο δεν μπαινω..... ολοι ξερολλες ολοι ολοι μοτορσπορτ κ παμε για πιστα κ με τι θα παμε???? με το 1100 με τισ 12ρες ζαντες μπας κ το 0-100 το κανει σε μια βδομαδα αντι για ενα μηνα που θα το εκανε με τις 14ρες αλλοι λενε για 50 KG ροπης κ αλλοι λενε για μ***κιες διαφορες λες κ εμεις που εχουμε 17 ιντσες δεν ξερουμε η για να τις βαλουμε τραβηξαμε κληρο...... τελος παντων σορρυ απλα δεν κρατιεμαι AlienHack κοζαρε λιγο εδω

http://i195.photobucket.com/albums/z211/abaleo/psclub-psathopyrgos2/080923PSClub020.jpg

και εδω το τερμα αριστερα

http://i195.photobucket.com/albums/z211/abaleo/psclub-psathopyrgos2/080923PSClub007.jpg

κ μην το σκεφτεσαι καθολου 17 κ παλι 17.... το μαυρο ειναι το δικο μου κοιτα πως γεμιζει με τις 17ρες... δεν φαινεται κ πολυ καλα αλλα πιστευω οτι θα καταλαβεις....
Steve - Σαβ 01 Νοέ 2008, 14:03:42
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε νιάτα Laughing

Δεν φαίνονται καθαρά πάντως οι ζάντες σου και στις 2 φωτό Sad
206kwn - Σαβ 01 Νοέ 2008, 15:27:56
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε γα** οντως αλλα κατι φαινεται πιστευω...... καλες?
Steve - Σαβ 01 Νοέ 2008, 17:29:03
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ φαίνονται τόσο καθαρά ώστε να σχηματίσει κάποιος άποψη Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες