PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 206 - Αntipollution fault

-=N4X=- - Δευ 29 Νοέ 2004, 00:35:59
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αntipollution fault
Επειδη ολοι το εχουμε ακουσει λιγο πολυ αλλα δεν το εχουμε αναλυσει ανοιγω αυτο το τοπικ που μπορει να μεταφερθει καπου αλλου αν δεν εχει θεση εδω.
Σημερα καθως πηγαινα στην Σαλλονικα για την συναντηση μου αναψε αυτη η ενδειξη μεσα.
Εχω αλλαξει ολη την εξατμιση κ εχω αγωνιστικο καταλυτη τον οποιο ακριβωπληρωσα μαλλιστα.Εχω αυτη κανει αυτη την αλλαγει εδω κ 500+ χλμ περιπου με αρκετα σκισιματα κ μου φαινεται παραξενο που αναψε τωρα.
Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο προβλημα για το αμαξι...σε τηλ. με τον προεδρο μου ειπε να μην ανησυχω αλλα περνοντας την peugeot assistant ετσι απο περιεργεια μου ειπαν να μην κινησω το αμαξι κ να το παω στο πλησιεστερο συνεργειο με γερανο.
Βεβαια το αμαξι το δουλεψα κανονικοτατα κ μαλλιστα δεν ειχε κ καμια διαφορα στις επιδοσεις η γενικα στην αισθηση του γκαζιου.
Ομως ενας φιλος παλιοτερα σε 2.0 με μαμα εξατμιση του αναψε αυτη η ενδειξη κ διαπιστωθηκε οτι λειτουργουσε με 3 αντι για 4 κυλινδρους.
Ρωταω λοιπον τι γινετε με αυτο το θεμα?...θα παρουσιασει καποιο προβλημα?...θα μπει ο κινητηρας σε καποιο ειδος safe mode τι?
Να ζητησω τα λεφτα μου πισω για τον καταλυτη η μπορει ακομα κ ετσι να βγαζω καρτα καυσαεριων.?
TONY PAP - Δευ 29 Νοέ 2004, 09:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
Κλασσικό πρόβλημα όταν αλλάζεις καταλύτη στο 206 multiplex.
Τα ίδια είχε και ο ΚΟΥΖΜΑΝ που τελικά έβαλε ενα θαυματουργό κουτάκι ώστε να μην έχει προβλημα με το πολύ βελτιωμένο του αμάξι...
Ρωτώντας παλαιότερα την SUPERSPRINT μου είχαν πει και επέμεναν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα ΟΚ. Shocked
Και επειδή έχω στο παρελθόν αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα σε τέτοιες ιστορίες Evil βαρέθηκα το κλασσικό ''βάλτο εσυ και εδω είμαστε εμείς''

Αν ψάξεις υπάρχουν και άλλα παρόμοια topic για καταλύτη.
-=N4X=- - Δευ 29 Νοέ 2004, 12:35:55
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα πηγα στην πεζο κ κατι καναν μεσω του laptop κ η ενδειξη εσβησε.
Μου ειπαν οτι αφου δεν το ειχε κανει κ πιο παλια μαλλον ηταν κατι το παροδικο ισως κ απο την βενζινη.
Επισης θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην εδω αντιπρωσωπια τοσο για την εξυπηρετηση καθε φορα που παω (στο τελος θα χτυπαω καρτα εκει) οσο κ για το οτι οταν τους ειπα για την εγγυηση μηπως υπαρχει προβλημα κ να μου την κοψουν γελασαν κ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα απλα οτι ζημια παθει η εξατμιση αποκλειστικα δεν προκειται να την καλυψουν πραγμα καθολα αποδεκτο αφου δεν ειναι πια η μαμα της πεζο.
Baphomet - Δευ 29 Νοέ 2004, 13:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
κι εμενα μου ειχε αναψει και ηταν απλα ο αισθητηρας λ που ειχε ψιλοξεχαρβαλωθει...τον κουμπωσαμε, σβησαμε το fault απο το διαγνωστικο και ολα οκ
nikolas206gti - Πεμ 14 Ιαν 2010, 19:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμένα ανάβει από τότε που το πήρα (εδώ και 8 μήνες) και λογικά πρέπει να είναι ο αισθητήρας λάμβα που από μπροστά μετακινήθηκε πίσω λόγω χταποδιού. Το παιδί που το πήρα μου ανέφερε πως και να το σβήσεις από τον εγκέφαλο θα ξανα-ανάψει. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό?
volvos - Σαβ 16 Ιαν 2010, 12:29:26
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ....

σε κανενα δεν αναβει επειδη το πηγε πισω το λ
προφανως καποια μαλ***α εχει γινει...

ειτε συνδεση ειτε καταλυτης σου ειναι μαπα. και βεβαια να ξερεις οτι κοβει αυτο το πραμα
nikolas206gti - Σαβ 16 Ιαν 2010, 17:55:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχει καταλάβει ότι κόβει μερικές φορές και κάποιες άλλες το αυτοκίνητο μπερδεύει λίγο. Τέλος πάντων, θα το πάω στην peugeot να το σηκώσουμε, να κοιτάξουμε την βαλβίδα, θα το σβήσουμε από τον εγκέφαλο και μετά βλέπουμε.
nikolas206gti - Δευ 01 Μάρ 2010, 09:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, το θέμα λύθηκε. Πάρθηκε ένας αντάπτορας ο οποίος κουμπώνει μπροστά στον αισθητήρα λάμδα, σε αυτόν μετά τον καταλύτη και το λαμπάκι της μηχανής δεν ξανά-άναψε. Το κόστος ήταν 130 ευρώ χώρια την τοποθέτηση.

Τι γίνεται όμως με το συγκεκριμένο θέμα? Βιάστηκα, προσωπικά να τον αγοράσω μιας και χρησιμοποιώντας δύο "παιξιμάδια", τραβώντας με αυτόν τον τρόπο τον αισθητήρα πιο έξω, τότε θα ήταν και πάλι όλα μια χαρά.

Οπότε, αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα μην βιαστείτε. Δοκιμάστε πρώτα αυτό και αν δεν πετύχει, πάρτε μετά τον αντάπτορα.
leodas - Κυρ 14 Νοέ 2010, 00:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια sos...
αναλογο προβλημα κ εγω...

το αμαξι εδω κ 300 χλμ περιπου,ειναι με προγραμμα κ ολοκληρη εξατμιση...
μεχρι σημερα κανενα προβλημα ολα καλα...
σημερα,στην επιστροφη απο εκδρομη κ αφου ειχα πιεσει αρκετα το αμαξι,σε ενα φαναρι διαπιστωνω οτι ειναι καρφωμενο στις 1500 στροφες κ δεν επεφτε με τιποτα...
πριν απο λιγο που το ξαναπηρα,τα ιδια εκανε...
το πατησα λιγο μπας κ φαει καμια φλασια κ τοτε αναψε το μαγικο μηνυματακι "antipollution fault".

μιλαμε για 1.4 16v φυσικα 206...
το μεσαιο εχει φυγει κ εχει μπει εκει καταλυτης απο ραλυ 106...

ακομα,στο ξεκινημα της εκδρομης εβαλα βενζινη απο βενζιναδικο που βαζω σπανια σχεδον ποτε...

τι λετε?
βοηθειστε γιατι κοντευω να τρελλαθω...

1000 ευχαριστω για το χρονο κ το ενδιαφερον σας... Very happy
leodas - Δευ 15 Νοέ 2010, 13:41:35
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ενας-ενας με τις απαντησεις...
μη πεφτετε ολοι μαζι... Cool Cool

τεσπα,να δωσω εγω την απαντηση μπας κ τη χρειαστει κανενας ακομα...

αισθητηρας μεταβλητου χρονισμου...

να'στε καλα... Wink
reselie - Δευ 15 Νοέ 2010, 14:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
Wacko έχουν τα 1.4(16v) μεταβλητό χρονίσμό? τα rc νόμιζα μόνο έχουν στον εισαγωγής
takis_206 - Δευ 15 Νοέ 2010, 15:21:36
Θέμα δημοσίευσης:
φυσικα το 1,4 16v εχει μεταβλητο χρονισμο. μονο στον εισαγωγης ομως μην τρελενεστε με τα check ρε παιδια ουτε οδικη χρειαζεστε ουτε τιποτα απλα κοιταξτε τη βλαβη βγαζει και διορθοστε το προβλημα...

nicolas206gti για να σου αναβει το check κατι πεζει το να κοροιδεψεις τον εγγεφαλο με αυτο που εβαλες δεν ειναι λυση,διαβασε στο διαγνοστικο τι βλαβη βγαζει και διορθοσε το και εγω εχω καταλυτη κατω και τα μπιχλιμπιδια απο το ραλλυε αλλα δεν αναβει τιποτα
nikolas206gti - Δευ 15 Νοέ 2010, 15:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
takis_206 έγραψε:
φυσικα το 1,4 16v εχει μεταβλητο χρονισμο. μονο στον εισαγωγης ομως μην τρελενεστε με τα check ρε παιδια ουτε οδικη χρειαζεστε ουτε τιποτα απλα κοιταξτε τη βλαβη βγαζει και διορθοστε το προβλημα...

nicolas206gti για να σου αναβει το check κατι πεζει το να κοροιδεψεις τον εγγεφαλο με αυτο που εβαλες δεν ειναι λυση,διαβασε στο διαγνοστικο τι βλαβη βγαζει και διορθοσε το και εγω εχω καταλυτη κατω και τα μπιχλιμπιδια απο το ραλλυε αλλα δεν αναβει τιποτα

Με το 250αρη καταλυτη που ειχα τι θα εκανε. Χιλιες φορες να βρω τροπο να μην αναβει παρα να το βλεπω στο καντραν αναμενο. Ειναι αντιαισθητικο Laughing Laughing

Ασε που κοβει κιολας Wink
takis_206 - Δευ 15 Νοέ 2010, 15:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
εγω φοραο 200αρι και δεν αναβει....δεν ξερω για το 250αρι παντως αυτο το μπιπ ειναι πολυ σπαστικο ρε φιλε Smile
εχω δει 206 χωρις καταλυτη και δεν αναβε παλι
nikolas206gti - Παρ 29 Απρ 2011, 20:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω μια απορια. Μου αναβει το antipollution fault αλλα αποκλειεται να αναβει απο τον δευτερο λ γιατι εχω βαλει τον ακριβο αποστατη Laughing

Παιζει να τα εχει κλασει ο μπροστα ??? Confused Αν το βαλω στο διαγνωστικο θα βγαλει που ειναι το προβλημα ??? Confused

Οταν βλεπω ενδειξεις στο καντραν μου σηκωνεται η τριχα Laughing
takis_206 - Παρ 29 Απρ 2011, 21:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
απλα νικολα βαλε ενα διαγνωστικο και πες μας τι βλαβη σου βγαζει!
HORHEGEO - Σαβ 30 Απρ 2011, 10:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα καταρχην...γιατι θα ξεχασουμε και την λεξη...και την εννοια...
λοιπον....το μυνημα εμενα μου το εβγαλε 2 εβδομαδες αφου πηρα το αμαξι...(μεταχ..)..η λεξη χεστηκα πανω μου...ειναι λιγη μπροστα στο αισθημα οτι ακομα μια φορα ενας γνωστος με επιασε μακακα,αγοραζοντας κατι απο γνωστο..και δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται...ουδεις λαθος που δεν αναγνωριστει δεν σταματα να επαναλαμβανεται...αλλα και να αναγνωριστει (που παντα γινεται...)παλι επαναλαμβανεται...
τεσπα...συνεχιζω..
βλεπω λοιπον το μυνημα και λεω την καναμε...ψαχνω απο δω ,ψαχνω απο κει,αποφασιζω να παρω ρισκο και να κιναω το αυτοκινητο μεχρι να βρω λεφτα και δυναμη να παω σε συνεργειο...σημειωνω οτι περα του μηνηματος κανενα προβλημα αλλο το οχημα..κανενα...
μετα απο 3 εβδομαδες και εχοντας 300 ευρω στην τσεπη το παω στο συνεργειο..και ειμαι ετοιμος για αγρια πραγματα...
το βαζουμε στον εγκεφαλο,το κανει μια βολτα,γυριζει και μου λεει ελα μεσα..(γιατι παντα αυτο το μεσα απο μικρος με φοβιζει,απο τα ποδηλατα ακομα,πιστευω οτι θα με περιμενει ή μαυρος..ή τραπεζιτης..αλλη ιστορια...)
μου λεει ή καταλυτης ή βενζινη...δηλαδη...ή 500 περιπου ή δωρεαν...αν σου ξανααναψει αμεσα καταλυτης..αν οχι βενζινη...
δεν μου αναψε αμεσα οποτε απλα ελπιζω ..εχμμμ ελπιζα να ειμαι ο τυχερος της ιστοριας..
σημερα λοιπον..30/04/11
μου αναψε ξανα...
σημειωση 1...την πρωτη φορα που μου αναψε ειχα μολις βγει απο βενζιναδικο που εβαζα πρωτη φορα..γιατι μαζι με αυτοκινητο..αλλαξα και σπιτι..(και γυναικα...)
σημειωση 2..για λογους ηθικης δεν βαζω το ονομα συνεργειου στην μεταμορφωση,με εξυπηρετησε πολυ καλα,και οποιος το θελει ας στειλει pm..
σημειωση 3..θα παω σε αλλο συνεργειο,χαχα.για λογους συλλογης πληροφοριων καθως ειμαι νεος στο peygeot..

ευχη...ελπιζω να μπει σε εγκεφαλο και να βαλει μυαλο...δωρεαν και παλι...
nikolas206gti - Παρ 17 Ιούν 2011, 17:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
Κωστη, οπως σου ειπα και στο τηλ, η συγκεκριμενη πατεντα εχει ως εξης:

Φαντασου μια προεκταση οσο ειναι το δαχτυλο (δεικτης) του χεριου σου το οποιο στην μπροστινη μερια εχει βολτες για να κουμπωσει ο λ του αυτοκινητου και στην πισω εχει παλι βολτες για να βιδωσει μεσα στην σωληνα της εξατμισης. Εκει λοιπον, κανουν 3 μικρες τρυπες ωστε να διαβαζει πολυ λιγα καυσαερια ο λ και να μην αναβει το λαμπακι του τσεκ.

Εγω, αυτο που πληρωσα 130 ευρω ειναι με την ιδια λογικη μονο που μπροστα εχει 10-15 μικρες τρυπες και μεσα του ενα μικρο καταλυτακι για να απορροφα τα καυσαερια. Αλλα τωρα και χωρις καταλυτη, δεν μπορει να κανει και γι αυτο αναβει.

Οπως σου ειπα λοιπον, θα φτιαξουμε στο μηχανουργειο ενα τετοιο με κοστος περι τα 10 ευρω, θα σου το στειλω να το δοκιμασεις και να δεις που θα γινει δουλεια.

Υποψην, οτι και παξιμαδια να χρησιμοποιησεις για να τραβηξεις πιο εξω τον λ παλι δεν κανεις τιποτα. Wink
Sinanai - Τρι 26 Ιούλ 2011, 16:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
Λόγω του ότι βιαζόμουν λίγο, το έβαλα σήμερα στον εξατμισά. Όχι με 10, αλλά ok, όχι κάνα τρελό ποσό. Το λαμπάκι του μοτέρ μένει, μεν, αναμμένο, αλλά το μοτέρ πήρε τα πάνω του χαμηλά. Μένει να βρεθώ με Στέλιο να σβήσουμε το σφάλμα και να δούμε αν όλα ok και κατά τα λοιπά.
nikolas206gti - Δευ 22 Αύγ 2011, 18:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα αναψε παλι το λαμπακι μηχανης και εβγαλε σφαλμα αυτη την φορα "Ανωμαλη λειτουργια συμπλεκτη". Υπαρχει καποια βαλβιδα που παιζει να εχει χαλασει ?? Crying or Very sad
volvos - Δευ 22 Αύγ 2011, 18:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
yes malaka
balbida symplekti
zwo
nikolas206gti - Δευ 22 Αύγ 2011, 18:35:21
Θέμα δημοσίευσης:
Που βρισκεται η ριμαδα και ποσο να κανει? Ντινος παιζει να εχει? Cool
volvos - Δευ 22 Αύγ 2011, 18:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
logika κατω απο 20ευρω...ζωο τραβα σε μια πεζο και αλλαξε τη
εκει εξω απο το πυργο ειναι γα** τα παιδια στην πεζο μου ειχαν αλλαξει ενα καλοκαιρι μπαταρια στην εγγυηση

επειδη εισαι ζουδι καποια στιγμη να σου πω να πας σε καμια σοβαρη παραλια εκει στη περιοχη γιατι αμφιβαλλω αν ξερεις που πηγαινεις
Sinanai - Δευ 22 Αύγ 2011, 18:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τι στροφάρισμα είναι αυτό ρε Τάκη; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
nikolas206gti - Δευ 22 Αύγ 2011, 19:40:32
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
logika κατω απο 20ευρω...ζωο τραβα σε μια πεζο και αλλαξε τη
εκει εξω απο το πυργο ειναι γα** τα παιδια στην πεζο μου ειχαν αλλαξει ενα καλοκαιρι μπαταρια στην εγγυηση

επειδη εισαι ζουδι καποια στιγμη να σου πω να πας σε καμια σοβαρη παραλια εκει στη περιοχη γιατι αμφιβαλλω αν ξερεις που πηγαινεις

Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλα ρε, κουλαρε λιγο γιατι εισαι και σε κρισιμη ηλικια Laughing Laughing

Θα παω οταν με αξιωσει ο θεος Cool
MEMsound - Τρι 23 Αύγ 2011, 00:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
volvos έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα παω οταν με αξιωσει ο θεος Cool

που θα πας ρε
αφου δεν σου ειπε την παραλια ο Πάνος ακομα
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 26 Αύγ 2011, 23:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις παει ρε σουργελο στη παραλια απο κορακοχωρι διπλα
οχι στη μεγαλη που πατε ολα τα καγκουρια
στη διπλα τη τρυπα που παμε οι γνωστες...

υ.γ. 5 χρονια με πυργιωτισα εγω τους εμαθα τα μερη εκει κατω λολ
nikolas206gti - Σαβ 27 Αύγ 2011, 04:24:27
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εχεις παει ρε σουργελο στη παραλια απο κορακοχωρι διπλα
οχι στη μεγαλη που πατε ολα τα καγκουρια
στη διπλα τη τρυπα που παμε οι γνωστες...

υ.γ. 5 χρονια με πυργιωτισα εγω τους εμαθα τα μερη εκει κατω λολ

Ασε ρε, ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Laughing Laughing

Αυτες οι παραλιες ειναι μυστικες, για λιγο κοσμο και καλο Laughing
salex - Σαβ 27 Αύγ 2011, 17:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το διάλογο θα ηθελα να τον παρακολουθήσω από κοντά... Smile

(φαντάζεστε τάκη να σκάει μύτη με μρ2 στην μυστική παραλία και το νικόλα με κόφτες από πίσω)
dimisboukis - Σαβ 24 Μάρ 2012, 12:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μου εβγαλε και εμενα antipolution fault επειτα απο αλλαγη ολης της εξατμισης με ραλλοχταποδο και ολα τα σχετικα...Αλλα μου το εβγαλε μετα απο 200χλμ απο οταν την περασα.Καμμια αλλαγη στην αποδοση δεν ειδα αλλα καθε φορα που βαζω μπρος το βγαζει στην κεντρικη οθονη και μενει μονιμα αναμμενο ενα κιτρινο λαμπακι στο κοντερ.Πολυ ενοχλητικο οντως αλλα θα στρωσει, ελπιζω να ειναι παροδικο μεχρι να προσαρμοστει ο εγκεφαλος.Αν παλι εχετε καποια λυση-παρατηρηση θα την δεχτω με σεβασμο.
reselie-206 - Σαβ 24 Μάρ 2012, 12:20:40
Θέμα δημοσίευσης:
me to λ τι έκανες?
dimisboukis - Σαβ 24 Μάρ 2012, 12:24:04
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
me to λ τι έκανες?

Τον εβαλα κανονικα μετα τον καταλυτη.Οι Λ ηταν σε καλη κατασταση διοτι τους ειχα στην μαμα εξατμιση.Να συμπληρωσω οτι ολη η μετατροπη εγινε σε αντιπροσοπεια..
volvos - Σαβ 24 Μάρ 2012, 12:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
θες αποστατη για το 2ο λ...
dimisboukis - Σαβ 24 Μάρ 2012, 14:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις εσβησα το σφαλμα με διαγνωστικο φιλου και ειναι ενταξει.Τουλαχιστον δεν το ξαναεβγαλε αμεσως.Βεβαια ειναι λιγο το χρονικο διαστημα για να βγαλω συμπερασμα.Μακαρι να μην ξαναεμφανιστει!!!!! Rolling eyes
nikolas206gti - Σαβ 24 Μάρ 2012, 14:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
Θα αναψει παλι σιγουρα. Στο 206, το check μου εχει δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα Laughing

Αν βαλεις αποστατη που λεει ο Τακης, ολα θα ειναι ενταξει. Εχω γραψει σε προηγουμενες σελιδες λεπτομερειες για τον ανταπτορα που εχω φορεσει και εγω Wink
takis_206 - Σαβ 24 Μάρ 2012, 15:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Θα αναψει παλι σιγουρα. Στο 206, το check μου εχει δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα Laughing

Αν βαλεις αποστατη που λεει ο Τακης, ολα θα ειναι ενταξει. Εχω γραψει σε προηγουμενες σελιδες λεπτομερειες για τον ανταπτορα που εχω φορεσει και εγω Wink

εμενα γιατι δεν αναβει???? ζηλιες
volvos - Σαβ 24 Μάρ 2012, 16:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
oyte emena anabe... Cool
Steve - Σαβ 24 Μάρ 2012, 16:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
oyte emena anabe... Cool
Ούτε εμένα Cool

Ούτε στον Δημήτρη θα ξαναανάψει Cool
dimisboukis - Σαβ 24 Μάρ 2012, 20:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
volvos έγραψε:
oyte emena anabe... Cool
Ούτε εμένα Cool

Ούτε στον Δημήτρη θα ξαναανάψει Cool

Laughing Laughing Laughing
dimisboukis - Τρι 10 Απρ 2012, 20:43:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τελος το ενοχλητικο λαμπακι-σφαλμα χρησιμοποιωντας εναν αποστατη-ακυρωτη.Εδω και 400χλμ κανενα απολυτως προβλημα που πριν σχεδον καθε 70χλμ αναβε το antipolution.Λιγο ακριβο σιγουρα,αλλα εγγυημενο.Και μια φωτο για οσους το χρειαστουν στο μελλον:

https://www.google.gr/search?tbm=isch&hl=el&source=hp&biw=1280&bih=880&q=ksl+bonalume&gbv=2&oq=ksl+bonalume&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=img.3...1495l5146l0l5450l12l12l0l7l7l0l185l731l1j4l5l0.frgbld.
fuji091 - Τρι 01 Μάϊ 2012, 03:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα καλο μηνα!Ειμαι κατοχος ενος peugeot 206 cc 2004 μοντελο.τον τελευταιο καιρο μου βγαζει το κιτρινο λαμπακι check engine και μου γραφει antipollution fault.Παραλληλα συμπτωματα ειναι λιγο υψηλοτερο ρελαντι πιο θορυβωδες.συνηθως θα μου το βγαλει σε χαμηλη σταθμη βενζινης..μπορει ομως την επομενη να σβησει η ενδειξη.πριν λιγο γυρισα απο μια βολτα οπου μου εβγακε την ενδειξη οταν τοβαλα μπρος απογευμα και οταν πατησα λιγο την τεταρτη γυρνωντας στις 5000 στροφες σταματησε να δινει γκαζι δεν εδινε καθολου σταματησα εσβησα μηχανη ξαναανοιξα κ γυρισα κανονικα αλλα με λαμπακι αναμμενο..να αναφερω οτι πριν περιπου 20μερες εκανα μια ηλεκτροσυγκολιση στο τελικο και στο μεσαιο ειχα τρυπες αλλα μου εβγαλε τον πολο στη μπαταρια πριν κανει εργασια..καποια γνωμη??
nikolas206gti - Τρι 01 Μάϊ 2012, 10:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν χρειαζεται να γραφεις σε καθε τοπικ ξεχωριστα για να παρεις υποτιθεται πιο γρηγορη απαντηση. Συνδεσε ενα διαγνωστικο να δεις τι σφαλμα σου βγαζει. Μονο ετσι θα βγαλεις καποια ακρη ή τουλαχιστον θα μπορέσουμε να σου πουμε την γνωμη μας Wink
fuji091 - Πεμ 03 Μάϊ 2012, 01:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
nikolas206gti έγραψε:
Δεν χρειαζεται να γραφεις σε καθε τοπικ ξεχωριστα για να παρεις υποτιθεται πιο γρηγορη απαντηση. Συνδεσε ενα διαγνωστικο να δεις τι σφαλμα σου βγαζει. Μονο ετσι θα βγαλεις καποια ακρη ή τουλαχιστον θα μπορέσουμε να σου πουμε την γνωμη μας Wink

Αυριο θα το περασω απο εγκεφαλο ,γκρρρ πανω που ετοιμαζομουν να δωσω 200 να αλλαξω πισω αριστερο γρυλο γιατο πισω αρ. τζαμακι ..αληθεια αν βγαλω πλεξουδα και το αφησω μονιμ ορθιο μπορω να ανοιγω καμπριο??
[

Uploaded with ImageShack.us][/img]
system_error86 - Τρι 05 Αύγ 2014, 21:35:49
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα κι απο μενα! Θα ηθελα την βοηθεια σας! αλλαξα εξατμηση , τη γνωστη πατεντα χταποδι rallye και απο κει και κατω χειροποιητη. αφου φτιαχτηκε η εξατμηση φευγοντας απο το μαστορα αναψε το check engine-> antipolution fault. Ο μονος λαμδα που ηταν κουμπωμενος ηταν ο πρωτος! η δουλεια εγινε σαββατο και δεν προλαβα να παω στον ηλεκτρολογο να μου τραβηξει την πριζα μεχρι το δευτερο λαμδα. Δευτερα λοιπον πηγα στον ηλεκτρολογο μου τραβηξε την πριζα μεχρι εκει που επρεπε κουμπωσα και τον δευτερο λαμδα και εσβησα και την ενδειξη!(ολα αυτα το πρωι) το μεσημερι που
εκανα κατι δουλειες και πηρα το αυτοκινητο να παω καπου αναψε παλι το λαμπιονι του check-> antipolution fault . πανικος! πηγα στον ηλεκτρολογο και το διαγνωστικο του εβγαλε οτι ο πρωτος λαμδα ειναι "γεια σας". πηγα σημερα και πηρα ενα μεταχειρα τον εβαλα και παλι τα ιδια! και ρωταω εγω τωρα, ειμαι οντως καντεμης και ο λαμδα οντως ειναι χαλασμενος αυτος που πηρα ή φταιει κατι αλλο; ο καταλυτης ειναι 200αρης που εβαλα της hjs
ευχαριστω για το χρονο σας
Road_Runner - Τρι 19 Αύγ 2014, 18:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω και εγω την παπαρια μου: Αν καταργησεις εντελως τον λαμδα, θεωρητικα το αυτοκινητο θα πηγαινει καλυτερα η χειροτερα στις χαμηλες?

Ρωταω γιατι θελω να δω αν οντως φταιει ο λαμδα σε ενα θεματακι που εχω με την μηχανη
system_error86 - Τετ 20 Αύγ 2014, 09:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα όντως τελικά ο λ ήταν ελαττωματικος και τον ξανά άλλαξα και τώρα δουλεύει χωρίς το λαμπάκι. Αυτό που μου απάντησαν όταν ρώτησα αν το αμάξι θα έχει πρόβλημα που δεν έχει πρώτο λ ήταν ότι απλά θα καεί λίγο παραπάνω. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι με το που έβαλα τον λ πριν σβήσω τη βλάβη το αμάξι άλλαξε, δούλευε ηδη καλύτερα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι θα γίνει εάν δεν έχει καθόλου λ επάνω.
volvos - Τετ 20 Αύγ 2014, 19:10:29
Θέμα δημοσίευσης:
χωρις το 1ο λ το αμαξι δε δουλευει.
απλα διορθωνει απο θεση γκαζιου και ο θεος μαζι μας.

απο 2ο λ ναι μεν δε παθαινει κατι αλλα σιγα σιγα κοβει ο εγκεφαλος μεχρι να σου πεταξει τσεκ και τοτε οντως κοβει σε αποδοση.
αρα αν σου αναβει τσεκ θα κοβει σιγουρα εστω και λιγο αν ειναι 2ος
system_error86 - Τετ 20 Αύγ 2014, 21:06:14
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν λες δε δουλεύει τι ακριβώς εννοείς ; γιατί εαν ο πρώτος λ είναι αυτός στο χταπόδι εγώ πήγα ταξίδι και το είχα έτσι για τρεις τέσσερις μέρες.ουτε στο ρελαντί είχα πρόβλημα ούτε τίποτα. Εμένα πάντως αυτός στο χταπόδι είχε θέμα τον άλλαξα και έσβησε το λαμπάκι και το αμάξι όπως προ είπα μου φάνηκε ότι άλλαξε λίγο προς το καλύτερο.μπορει να είναι κι η ιδέα μου σε αυτό. Αν και έχω πρόβλημα με την πεταλούδα οπότε δεν είναι και πολύ υποκειμενικό.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες