takis_206 έγραψε: |
φυσικα το 1,4 16v εχει μεταβλητο χρονισμο. μονο στον εισαγωγης ομως μην τρελενεστε με τα check ρε παιδια ουτε οδικη χρειαζεστε ουτε τιποτα απλα κοιταξτε τη βλαβη βγαζει και διορθοστε το προβλημα...
nicolas206gti για να σου αναβει το check κατι πεζει το να κοροιδεψεις τον εγγεφαλο με αυτο που εβαλες δεν ειναι λυση,διαβασε στο διαγνοστικο τι βλαβη βγαζει και διορθοσε το και εγω εχω καταλυτη κατω και τα μπιχλιμπιδια απο το ραλλυε αλλα δεν αναβει τιποτα |
volvos έγραψε: |
logika κατω απο 20ευρω...ζωο τραβα σε μια πεζο και αλλαξε τη
εκει εξω απο το πυργο ειναι γα** τα παιδια στην πεζο μου ειχαν αλλαξει ενα καλοκαιρι μπαταρια στην εγγυηση επειδη εισαι ζουδι καποια στιγμη να σου πω να πας σε καμια σοβαρη παραλια εκει στη περιοχη γιατι αμφιβαλλω αν ξερεις που πηγαινεις |
nikolas206gti έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() Θα παω οταν με αξιωσει ο θεος ![]() |
εχεις παει ρε σουργελο στη παραλια απο κορακοχωρι διπλα
οχι στη μεγαλη που πατε ολα τα καγκουρια στη διπλα τη τρυπα που παμε οι γνωστες... υ.γ. 5 χρονια με πυργιωτισα εγω τους εμαθα τα μερη εκει κατω λολ |
reselie-206 έγραψε: |
me to λ τι έκανες? |
nikolas206gti έγραψε: |
Θα αναψει παλι σιγουρα. Στο 206, το check μου εχει δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα ![]() Αν βαλεις αποστατη που λεει ο Τακης, ολα θα ειναι ενταξει. Εχω γραψει σε προηγουμενες σελιδες λεπτομερειες για τον ανταπτορα που εχω φορεσει και εγω ![]() |
oyte emena anabe... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() Ούτε στον Δημήτρη θα ξαναανάψει ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Δεν χρειαζεται να γραφεις σε καθε τοπικ ξεχωριστα για να παρεις υποτιθεται πιο γρηγορη απαντηση. Συνδεσε ενα διαγνωστικο να δεις τι σφαλμα σου βγαζει. Μονο ετσι θα βγαλεις καποια ακρη ή τουλαχιστον θα μπορέσουμε να σου πουμε την γνωμη μας ![]() |