MEMsound. έγραψε: |
Ναι ναι παρτο και πηγαινε στο κεντρο για ψωνια.
Ιδανικο! Παρτο και πηγαινε Χαλκιδα για καφε. Ιδανικο! Αλλα ΜΗΝ το παρεις για να κανεις καμια αναβαση γιατι ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ για ΤΟΥΜΠΕΣ! ![]() Το σειριακο του Punto ΔΕΝ ειναι το σειριακο της Μ3 ή της 360F1! Κοντα στο σπιτι μου πριν 2 χρονια μαζεψα απο ενα γκρεμο 2 παλικαρια που επαιζαν με ενα punto elx 85 αυτοματο της μαμας του ενος... Δεν ειναι για τετοια. ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
τα αυτόματα των audi, bmw κτλ είναι πολύ καλα και στην σειριακή λειτουργεία. πάντως εάν το αμάξι έχει δυναμη το προτιμώ αυτόματο. Ο αδελφός μου έχει το saab 9.3 aero (αυτό με τα 205 αλογα) και μπορώ να πω ότι σχεδόν δεν το χρειάζεσαι ποτέ το χειροκίνητο. Και απόκριση έχει και αμεσότητα έχει και στις ρεπριζ απλά δεν παίζεται. Γενικά τα καινούργια αυτόματα είναι παντού σε εκκινήσεις-ρεπρίζ ποιό γρήγορα από τα αντίστοιχα συμβατικά. Δηλαδή με τις ίδιες στροφές, στον κινητήρα φεύγει πάντα ποιό γρήγορα από το συμβατικο. το συμβατικό για να ξεκινήσεις πολύ γρήγορα πρέπει να το πηγαίνεις στον κόφτη. |
ultra-one έγραψε: |
Η μάνα μου έχει 307 1.6 με σειριακό κιβώτιο
Υπερ: -Τέλειο στην αυτόματη λειτουργία στην πόλη. -Δεν βαριέσαι να οδηγείς σε μποτιλιάρισμα και σταμάτα-ξεκίνα. -Ως αυτόματο, δεν αφήνει το αυτοκίνητο να πάει πίσω όταν είσαι σταματημένος σε ανηφόρα. -Στη σειριακή λειτουργία είναι γρήγορο στις αλλαγές από 2α σε 3η και 3η σε 4η και ανάποδα. Όταν οδηγείς σε δρόμο με στροφές και αλλάζεις συνέχεια μεταξύ 2ας και 3ης είναι μια χαρά! ![]() Κατά: -ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ αργό στην αλλαγή από 1η σε 2α! (ίσως 2 δευτερόλεπτα και βάλε). Στο αυτόματο δεν ενοχλεί τόσο αλλά στο σειριακό σου σπάει τα νεύρα διότι το αυτοκίνητο κτυπάει κόφτη μέχρι να αποφασίσει το κιβώτιο να αλλάξει από 1η σε 2α! -Το αυτοκίνητο ξεκινάει από στάση σαν ποδήλατο. (0-100 σε >14.6") -Μόνο 4 ταχύτητες -Καίει περισσότερη βενζίνη από το 5τάχυτο χειροκίνητο. |
Παράθεση: |
θα σου πω για αυτοματα που εχω οδηγησει τessera της οικογενειας... (jaguar x type 2.5, Mercedes ML320, Pontiac Gran Prix wide body, mercedes 190 E 2.3)
|
harist έγραψε: | ||
Θα ηθελα να ημουν και εγω μελος αυτης της οικογενειας!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||||
και εγώ βέβαια. Κουζμαν μήπως θέλετε, να με υιοθετήσεται ? |
Kouzman έγραψε: |
για να μην παρεξηγουμαι... αυτα ειναι αυτοκινητα της αραβωνιαστικιας μου και των πεθερικων μου και του αδερφου της. Ολα με εξαιρεση το 190Ε βρισκονται New York, οπου παω το αλλο σαββατο για διακοπες...
Εκει κατ'εξοχην οδηγουν αυτοματα, γι αυτο ειναι και κακοι οδηγοι οι περισσοτεροι, αλλα με τους δρομους τους και την κινηση τους το αυτοματο ειναι οτι καλυτερο. Φυσικα εκει ολα τα αμαξια εχουν κυβικα και το αυτοματο δεν πειραζει. μολις γυρισω θα σας πω εμπειρια και με το tiptronic του touareg (το εχουν κατι ξαδερφια) που για μενα ειναι απο τα καλυτερα αυτοματα κιβωτια που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη και ειναι και εξαρια... Επισης δεν θα εχω την τρομακτικη εμπειρια να βολταρω ενα Chevy Nova με 7.5 λιτρα οκτακυλινδρο και 690 αλογα ατμοσφαιρα με ενα ντραγκστεραδικο σασμαν με pro-shifter που του τα σκας καρφωτα τις ταχυτητες γιατι παει για rebuilt (αυτο το εχει ο πατερας της κουμπαρας μας που ειναι χομπιστας και το φτιαχνει τελειως μονος του... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |