Vini έγραψε: |
Ναι καλά διαβάσατε! Χθες αργά το βράδι Παρασκευή....γύρναγα στο σπίτι (αχ! και χαιρόμουν το εργαλείο ![]() Ολοι στο μηδέν... Στροφόμετρο, ταχύμετρο (καλά! οκ! στα 10km/h!), βενζίνες, λάδια, όλα!!!! Τι γκάζι να πατώ, τι ταχύτητα, τίποτα δεν λειτουργούσε! Αμέσως στάση....πανικός! Σβήνω, ξανανάβω....τα ίδια.... Σβήνω, ξανανάβω....τα ίδια.... Σβήνω, ξανανάβω....τα ίδια.... αχ! και πάλι αχ! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT!!!! Φαντάσου να είχα και το περίφημο RC....ρόμπα ξεκούμπωτη!!!!! Και όπως λένε και πολλοί εδώ.... "ναι! αλλά στρίβει!!!!" Μήπως να το αλλάξουμε αυτό, με το: "ναι! αλλά στρίβει διά του αρραβώνος!!!!" Βαρέθηκα.... ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
Ναι καλά διαβάσατε! Χθες αργά το βράδι Παρασκευή....γύρναγα στο σπίτι (αχ! και χαιρόμουν το εργαλείο ![]() Ολοι στο μηδέν... Στροφόμετρο, ταχύμετρο (καλά! οκ! στα 10km/h!), βενζίνες, λάδια, όλα!!!! Τι γκάζι να πατώ, τι ταχύτητα, τίποτα δεν λειτουργούσε! Αμέσως στάση....πανικός! Σβήνω, ξανανάβω....τα ίδια.... Σβήνω, ξανανάβω....τα ίδια.... Σβήνω, ξανανάβω....τα ίδια.... αχ! και πάλι αχ! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT!!!! Φαντάσου να είχα και το περίφημο RC....ρόμπα ξεκούμπωτη!!!!! Και όπως λένε και πολλοί εδώ.... "ναι! αλλά στρίβει!!!!" Μήπως να το αλλάξουμε αυτό, με το: "ναι! αλλά στρίβει διά του αρραβώνος!!!!" Βαρέθηκα.... ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
Ρωτω λοιπον , οντως η Peugeot ειχε απο παλια "κακο ονομα" για τα ηλεκτρικα ; |
Alexandros έγραψε: |
Νικο εχω την εντυπωση οτι ισως σχετιζεται με την αλλαγη οργανων.
Δεν ξερω αν ησουν μπροστα οταν σου τα αλλαξαν αλλα απο πισω εχει δυο φισες μια κιτρινη και μια ασπρη οι οποιες δεν κουμπωνουν απλα αλλα εχουν κατι σαν λεβιεδακι με το οποιο ασφαλιζουν- απασφαλιζουν.Μηπως δεν τις ασφαλισαν καλα και με το ταρακουνημα επαψε να κανει επαφη και δεν εστελνε ο εγκεφαλος δεδομενα?Αυτο σαν πρωτη σκεψη χωρις να αποκλειω το εγκεφαλικο.Τα χλμ μετρουσαν κανονικα η ειχαν κολλησει και αυτα? |
Svstouk έγραψε: |
Δεν ξέρω αν λέει κάτι, αλλά εμένα, αφού το είχα πάρει κάνα δυο μήνες, μου κόλλησε ο δείκτης της βενζίνης μία σκάλα πριν το φουλ. Ενώ ήταν γεμάτο το τεπόζιτο, ο δείκτης ξεκινούσε να μετράει το φουλ μια μπάρα πιο κάτω και κατέβαινε μετά κανονικά. ![]() Μόλις ήταν να το πάω στην αντιπροσωπεία να μου το φτιάξουνε, ο δείκτης ξεκόλλησε! Λες και παίζει μαζί μου το άτιμο. Λέω, δε βαριέσαι, θα το πάω και βλέπουμε. Το πηγαίνω, και μου λέει ο ηλεκτρολόγος ότι αφού δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα μπροστά του, δεν μπορεί αυτός να βρει τι φταίει ![]() ![]() ![]() ![]() Για να μην στα πολυλογώ, δεν έχω έκτοτε πρόβλημα με το δείκτη. Μάλλον κάποιο σκουπιδάκι στο φλοτέρ του πρέπει να ήτανε και έφυγε (μήπως η χρήση V-POWER εκείνη την περίοδο έκανε δουλειά, ή καμία σχέση;) |
theflame έγραψε: |
............................ Υπάρχουν και ελαττωματικές ασφάλειες που ενώ δείχνουν ΟΚ δεν λειτουργούν όταν υπερθερμαίνονται!! ............................ Κάτι άλλο που μπορεί να παίζει είναι και η υγρασία αλλά αρκετά γιατί μάλλον θα σε τρελάνω!!!! |
Byron206 έγραψε: |
Φιλε Vini αν το ξαναπαθεις (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ![]() Φιλικα Αρης |
Miltellas έγραψε: |
Όπως συμβαίνει και με τους Η/Υ έτσι και οι εγκέφαλοι των αυτοκινήτων μπορεί να "κολλήσουν" σε κάποιο σημείο του λογισμικού τους, είτε λόγω bug είτε λόγω κάποιας εξωτερικής αιτίας (πχ. στιγμιαία αστάθεια στην τροφοδοσία ρεύματος, υγρασία, κραδασμός κλπ). Κλείνουμε τον H/Υ δηλαδή το αυτοκίνητο, πάμε σπίτι μας, γυρνάμε, ανοίγουμε τον Η/Υ δηλαδή το αυτοκίνητο και Ο.Κ.!!
Κι αν δεν πιάσει το hot reset υπαρχει πάντα και το cold reset... Πού και πού μας συμβαίνει και στον Η/Υ; Γιατί να μην συμβεί και στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου μας που αν και δεν είναι φορτωμένος με κάθε λογής λογισμικό, είναι όμως εκτεθειμένος σε ένα σωρό εξωτερικούς ασταθείς παράγοντες; Μάλλον, το πρόβλημα του Βίνι δεν είναι πρόβλημα για μηχανικούς αυτοκινήτων, αλλά για τεχνικούς Η/Υ... ![]() |