Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προληπτική Ανάκληση 140000 Αυτοκινήτων Peugeot 307 απο 08/04 307BLUE - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:17:42 Θέμα δημοσίευσης: Προληπτική Ανάκληση 140000 Αυτοκινήτων Peugeot 307 απο 08/04
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ SITE peugeot307.jexiste.fr/ ΟΤΙ Η PEUGEOT ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ 140000 PEUGEOT 307 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ. ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2003 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ 2004.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 307 ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 307 ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ EMAIL ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 307BLUE - Παρ 26 Νοέ 2004, 10:21:25 Θέμα δημοσίευσης:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Stevon - Παρ 26 Νοέ 2004, 12:33:31 Θέμα δημοσίευσης:
307BLUE έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Καλησπέρα Φάνη,αρχικώς η απάντηση που πείρες απο τα κεντρικά είναι απολύτως λογική δι'οτι ακόμα και άν είχαν κάτι τέτοιο δέν πρόκειται να το έλεγαν στον πάσσα ένα...
Τώρα για το 2ο σχολιασμό που κάνεις εάν πάς σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο Service Peugeot δέν υπάρχει περίπτωση να σου ελέγξουν το αυτ/το σου προληπτικά εκτός και συνοδεύεται απο επιστολή των κεντρικών η οποία θα αναγράφει και αριθ.πλαισίου του αυτ/του σου αλλά και τον <<ακριβεί>> λόγω του ελέγχου.
Αυτά... 307BLUE - Παρ 26 Νοέ 2004, 13:09:17 Θέμα δημοσίευσης:
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ 307__:)(dimitris) - Παρ 26 Νοέ 2004, 14:12:05 Θέμα δημοσίευσης:
παιδια και εμενα το 307 ειναι 2ος 2004 αν μαθετε νεοτερα ενημερωστε αν και πιστευω οτι εδω στην ελλαδα δεν νομιζω να μας καλεσει κανενας. 307BLUE - Παρ 26 Νοέ 2004, 14:35:29 Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΩΤΕΡΑ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ: ΤΟ 307 ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΑΩ 307__:)(dimitris) - Παρ 26 Νοέ 2004, 14:41:02 Θέμα δημοσίευσης:
ενα αισθητηρα λαδιου αλλαξα που δειχνει την σταθμη στο ταμπλο αυτα τα τετραγωνακια τιποτα αλλο και ενα αλλο που δεν ειναι ακριβως προβλημα ενα μικρος ηχος πισω δεξια ελαχιστος 307BLUE - Παρ 26 Νοέ 2004, 15:29:24 Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ Η ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑ.