NikolasG έγραψε: |
Γιεα σας.
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι φυσιολογηκος ο ηχος(σαν ξεφουσκωμα, λες και χανει αερα) που ακουγεται απο το πενταλ του φρενου μετα απο πατημα του. Τις περισσοτερες φορες ακουγεται για 10 δευτερα περιπου. Οταν το ακινητοποιησω το αμαξι και σταματαει μετα απο 2 πατηματα του πενταλ . Εχω 206 1.4 , 75ιππους , A/C , ABS TOY 11/03 . Σημερα γυρισα απο την αντιπροσωπεια(αλλαγή αντλιας υδραυλικου και παλιοτερα αλλαγη ταμπλο,αστοχια υλικου ειπαν) και τους το ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και ακουγεται διοτι σε εκεινο το σημειο υπαρχει ενα σαν ''μπαλονακι'' για να μην μπαινει αερας απο την μηχανη προς τα μεσα και επειδη εχει αερα με το πατημα του πενταλ αυτος φευγει και γι αυτο ακουγεται μου ειπαν. Με τον καιρο μπορει να φυγει. Ο klain σε αλλο topic( εγραψα εκει πρωτα απο βιασυνη) μου ειπε οτι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε κι αυτος πρίν μερικές μέρες. Μου προτεινε να παω( ειχα παει πριν παρω απαντηση) στην αντιπροσωπεία και σου αλλάξουν σεβρό. σωληνάκι σεβρό και να ελέγξουν και την βαλβίδα του στόπ. Το AUTOΤρίτη μου ειπε οτι μπορει να χρειαζεται εξαέρωση. Τι να φταει? Λετε να ειναι σοβαρο προβλημα για τα φρενα? Μην τα πληρωσω ακριβα αργοτερα? Τωρα που τρεχει η εγγυηση. Ακουει κανεις αυτον τον ηχο που ακουω εγω? Που να το παω να το δω? Ειμαι απο Κομοτηνη και πηγαινω Αλεξανδρουπολη για σερβις διοτι εδω δεν υπαρχει εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Ευχαριστω |