Steve έγραψε: |
Γουστάρω με χίλια και είναι ένα από τα must που θα κάνω όπως έχω αναφέρει σε παρόμοιο topic ![]() Και επειδή το link που μας έδωσες δεν δουλεύει, πάρε αυτό. ![]() Τα σέβη μου ![]() |
Γουστάρω με χίλια και είναι ένα από τα must που θα κάνω όπως έχω αναφέρει σε παρόμοιο topic ![]() Και επειδή το link που μας έδωσες δεν δουλεύει, πάρε αυτό. ![]() Τα σέβη μου ![]() |
Όχι δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν φτάνουνε για όλους ![]() ![]() Οπότε είμαι νηφαλιότατος και εσύ μάλλον θες ένα ζευγάρι καινούρια μάτια ![]() |
Που 'σαι ρε γείτονα ![]() Εγώ θα σε απογοητεύσω, διότι βγαίνουνε ΚΑΙ για 3πορτο ![]() Τώρα, το πως θα μπαίνω μέσα, θα είναι μια καλή γυμναστική αφού με τόσες κινήσεις που θα κάνω, θα έχω τέλειους κοιλιακούς ![]() |
silverpug206 έγραψε: |
Παιδια για να λεμε και του στραβου το δικιο, οι πορτες ειναι ωραιες αλλα το να μπεις στο αμαξι, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Προσωπικα δυσκολευτηκα να μπω και το ιδιο μου ειχε πει και ο ιδιοκτητης.
Ενα πολυ σημαντικο θεμα επισης ειναι οτι απο οτι λεει ο ιδιοκτητης(Μαρινος Χριστοδουλου το ονομα του) το αυτοκινητο στις ψηλες ταχυτητες μπαζει αερα. Δηλαδη πρεπει να σκεφτει καποιος πριν τις βαλει αυτες τις πορτες οτι πρεπει να κανει ορισμενους συμβιβασμους. Εισοδο στο αμαξι, αερας, ισως και στεγανοτητα. Δυστυχως αυτες ειναι οι μονες φωτογραφιες που εχω. Δεν εχω ακριβως απο το πλαι. |
STELIOS έγραψε: |
Θα ηθελα να προσθεσω πως αυτου του ειδους οι πορτες ΔΕΝ λεγοντε GullWing. Οι GullWing ανοιγουν ολοκληρες προς τα πανω (οι μεντεσεδες ειναι στην οροφη) οπως οι Mercedes SL της δεκατιας του 50 και η Delorian της ταινιας Επιστροφη στο μελλον.
Αυτες λεγοντε, οπως σωστα ειποθηκε παραπανω, LSD (Lamborgini Style Doors). Ετσι απλα για να μην μπερδευομαστε. Εξαλου θα ταν πολυ δυσκολο να εχει ενα 206 CC GullWing πορτες απο τη στιγμη που η οροφη του αναδηπλωνεται (εκτως φισικα αν ηταν μονιμα κλειστη). ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Και οντως στο cc δεν γινεται...
Στο 3ποτρο ομως....??? ![]() |
Πριν σκεφτείς αυτό που σκέφτηκα και εγώ σκέψου την φάση που θα βρίσκεσαι σε πάρκινγ με 2 αμάξια εκατέροθεν σε απόσταση μικρότερη των 40 εκατοστών... από το παράθυρο θα βγεις |
MEMsound έγραψε: |
Λιτο και πανεμορφο!
|
brz20 έγραψε: |
Καλη φαση οι LamboDoors αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειναι και καταλληλο το αμαξι.Τι εννοω με αυτο.Το 206CC,το 307CC,το Mini και αλλα πολλα αμαξια δεν εχουν πλαισιο στην πορτα.Σε αυτα τα αμαξια παει καλυτερα αυτο του ειδους.Ενω σε αυτα που εχουν πλαισιο δεν νομιζω οτι θα παει. |
Σχεδιαστικά γιατί όχι. ![]() Αλλά λόγω της "φιλοσοφίας" του 406 coupe εγώ δεν θα το έκανα εκτός και αν είχα μπει σε γενικό "καγκουρο-mode" ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
εννοείς ότι πάει και στο 406 το κουπέ ? ![]() ![]() ![]() |
ΜΑΝΟΣ έγραψε: |
Καλησπέρα σας ![]() Ευχαριστώ προκαταβολικά |
ΜΑΝΟΣ έγραψε: |
Γειά σας και πάλι,
DIMCHRI είμαι παραπληγικός εκ γενετής με οσφυική μυελομηνιγγοκήλη και αυτό όλο ειναι κάπου στην 5η οσφυική μοιρα οπότε στα χέρια μου έχω κίνηση 100 % (γυμνάζομαι και λίγο οπότε έχω αρκετή δύναμη. Δεν έχω πρόβλημα να πάω Γερμανία και μάλλον είναι καλύτερα απο το να ψαξω εντός Ελλάδος επειδή εχω μια θεία στη Γερμανια οπότε έχω διασύνδεση και ως γνωστόν οι Γερμανοί σε αυτά ειναι THE BEST. Here's the thing...Είμαι φοιτητής Πανεπιστημίου (Ιστορία-Αρχαιολογία) και επειδή ακόμα δεν οδηγάω θα με πηγαίνει κάποιος απο τους γονείς μου στο uni και ακόμα επειδή ο πατέρας μου δουλεύει όλη μέρα, η μητέρα μου είναι αυτή που θα αναλάβει να με πηγαίνει εκεί και λόγω σωματικής διάπλασης (είμαι λίγο βαρύς) η ίδια δεν μπορεί να με καταφέρει όπως και είναι λογικό βέβαια και ψάχνω έτσι ένα τρόπο για να τα καταφέρνω σ'αυτό αν ειναι δυνατόν χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια. Είδα προ ημερών την εκπομπή "Pimp my Ride" και ένας τύπος έβαλε ενα lsd μηχανισμό σ'ένα αμάξι και σκέφτηκα να το ψάξω καλύτερα μήπως με βοηθήσει κι εμένα αυτό κι έτσι έφτασα σ'εσάς. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ![]() Edit: Απ'οτι είδα στα links που μου δώσατε μάλλον DIMCHRI έχεις δίκιο, το lsd θα με δυσκολεύσει περισσότερο παρά να με βοηθήσει γιατί η πόρτα δεν ανοίγει εντελώς και μάλλον θα μ'εμποδίζει. |
τι εννοείς "αν αξίζει"? |
SnakeMJK έγραψε: |
Όποιος βάλει τέτοιες πόρτες σε 206, θα τον κοροϊδεύει όποιος τον βλέπει. Έτσι απλά! |
SnakeMJK έγραψε: |
Όποιος βάλει τέτοιες πόρτες σε 206, θα τον κοροϊδεύει όποιος τον βλέπει. Έτσι απλά! |
206kwn έγραψε: | ||
αν εχει την καταλληλη εμφανιση δεν θα τον κοροιδευει κανεις...... μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα..... |
ath7 έγραψε: | ||||
Tοινκ Τοινκ ..... ειναι ο καγκουρας.... Τοινκ Τοινκ Αμα δεν τα εχει απο τη μανα του δεν παιζει να μην φας δουλεμα! ![]() |
206kwn έγραψε: |
δηλαδη να μην βαζουμε τιποτα πανω στα αυτοκινιτα εξτρα αφου δεν ειναι απο τη μανα τους για να μη φαμε δουλεμα? ωραιο σκεπτικο εχεις ![]() ![]() |
αστον μωρε... απλά δεν εχει βγει αντιστοιχο κιτ για κορσα γι αυτό τα λέει...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μη ξύνεις πληγές ![]() |
ath7 έγραψε: |
Με τα 2 χιλιαρικα ή ποσο εχουν οι πορτες βαζεις τρελο κουστουμι για την παρτη σου! ![]() |
και για αυτο ομως πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Αστα να πανε ολα κατι θελουν! ![]() ![]() ![]() ![]() |
μολις ομως γινουν ολα?? ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Μπα, αρκεί και ένας ταρίφας που θα περάσει με κόκκινο ![]() ![]() |
Μολις γινουν ολα παει να παρκαρει η κουτση Μαρια και παμε παλι απο την αρχη! ![]() ![]() ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
περί ορέξεως... lambo-πορτα!!!!!!!!
άμα γουστάρεις κάντο! άμα βρε παιδί μου το έχεις ονειρευτεί να το δεις κάπως το 206 σου ΚΑΝΤΟ! και άσε τους άλλους να λένε για καγκουρό! τουλάχιστον θα είσαι πρωτότυπος, μη σου πω και πρωτοπόρος! ![]() |
μηδενιζουμε τις αποστασεις με το αυτοκινιτο ![]() ![]() ![]() |
μήπως εννοείς "αφίσσα"???? |
μήπως θες και συ να βάλεις στο corsa????? |
όχι δεν με χάλασε που με έκραξες!
είμαι καγκουρας και φαίνομαι και είμαι και περήφανη! και lambo doors θα βάλω άμα λάχει!!!!!! μήπως θες και συ να βάλεις στο corsa????? |
μπα μην διπλασιαστει η τιμη του αυτοκινιτου δε λεει ![]() |
AlienHack έγραψε: |
ΑΑΑΑΑΑααα.... βρήκα παντος απο αγγλικό ebay κιτακι ΓΙΑ 206 που βιδονει πανω στις εργοστασιακες τρυπες με μονο 280Ε και μεταχειρα 100Ε....
ΠΟΛΛΥ καλες τιμές!!! μηπως να χτυπήσω ενα 300αρακι? |
μην το παρεις γιατι το πιο πι8ανο ειναι να σου κανει ζημια στις πορτες ![]() |
μην το παρεις γιατι το πιο πι8ανο ειναι να σου κανει ζημια στις πορτες ![]() |
Steve έγραψε: | ||
|
ναι το εχει δοκιμασει ο αδερφος μου ![]() |
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=360102219614&Category=23012&_trksid=p3907.m29&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 |
Ολα αυτά ρε θυρίο τα καταλαβες απο μια φώτο 200χ150 pixel??
εσυ εισαι μαστορας... λοιπον, κοψε ράψε δεν θέλει, μπαινει ακριβος, ετσι λεει τουλαχιστον, οποτε αν τυχον και χρειαστει κοψε ράψε θα του τα στειλο πισω και θα αποζημειωθω απο το ebay ή paypal (το εχω κανει ήδη 2 φορες και πηρα ΟΛΑ τα χρηματα πισω, to ebay δεν παιζεται σε αυτα) απο κει και πέρα τετοιες πνευματικες μπουκαλιτσες παιρνεις ευκολα, στο ebay εχει σκετες σε ολες τις διαστασεις - ποιοτητες τιμές... ΟΠΟΤΕ αν δεν με καλυπτουν αυτες παω παιρνω αλλες... ΠΑΛΙ ΑΠΟ 1300 ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... |
α οκ αν παιρνεις μπουκαλιτσες και μπορεις να βρεις ανταλλακτικα τοτε παρτο και περιμενουμε εντυπωσεις ![]() ![]() ![]() |
... Σορυ κιολας... αλλα γιαυτο που ειπες "απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι " .... ΔΕΝ πειθομαι..
ΟΧΙ για σενα, μην το παρεξηγησεις... αλλα κανενας μας δεν μπορει να κρινει ενα προιον που το ειδε σε μια εικονα 200χ150... αν δεν το πιασεις, δεν το δεις σε λειτουργεια... απλος μαλλον εισαι της νοοτροπιας οτι οσο ποιο πολυ σου πιάσουν τον κόλο τοσο καλυτερο ειναι αυτό που πηρες.. ΕΥΓΕ.. Ο σωστος καταναλωτης. εχει τύχει παρα πολλες φορες να παρω ενα προιον φτηνό μεν αλλα οχι απλα εμεινα οικανοποιημενος αλλα ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ικανοποοιημενος καθε φορα που το εβλεπα και ηξερα οτι πληρωσα 3 και 4 φορες ποιο λιγα απο το επονυμο.... Ολοι μας ξερουμε οτι και αυτο το lambo door που κανει 1500 και αυτο που κανει 300 πιθανότατα να φτιαχνονται στην κινα.. οποτε τι να λεμε τώρα.. |
... Σορυ κιολας... αλλα γιαυτο που ειπες "απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι " .... ΔΕΝ πειθομαι..
ΟΧΙ για σενα, μην το παρεξηγησεις... αλλα κανενας μας δεν μπορει να κρινει ενα προιον που το ειδε σε μια εικονα 200χ150... αν δεν το πιασεις, δεν το δεις σε λειτουργεια... απλος μαλλον εισαι της νοοτροπιας οτι οσο ποιο πολυ σου πιάσουν τον κόλο τοσο καλυτερο ειναι αυτό που πηρες.. ΕΥΓΕ.. Ο σωστος καταναλωτης. εχει τύχει παρα πολλες φορες να παρω ενα προιον φτηνό μεν αλλα οχι απλα εμεινα οικανοποιημενος αλλα ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ικανοποοιημενος καθε φορα που το εβλεπα και ηξερα οτι πληρωσα 3 και 4 φορες ποιο λιγα απο το επονυμο.... Ολοι μας ξερουμε οτι και αυτο το lambo door που κανει 1500 και αυτο που κανει 300 πιθανότατα να φτιαχνονται στην κινα.. οποτε τι να λεμε τώρα.. |