PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Lambo - Style Πόρτες

DIMCHRI - Τετ 24 Νοέ 2004, 15:24:51
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Lambo - Style Πόρτες
Πως σας φαίνονται αυτές οι πόρτες?

http://www.auto-option.fr/php/template.php?page=./news/news_display.php&news=661&lang=1
TiMoRiS - Τετ 24 Νοέ 2004, 15:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ε οχι και 1500 maximum 1200! Εγω δεν θα το εβαζα στο αμαξι μου γιατι δεν ταιριαζει με ολη την βελτιωση του αυτοκινητου!
MEMsound - Τετ 24 Νοέ 2004, 22:00:57
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικα μου αρεσουν πολυ και ανεξαρτητα τιμης θα της εβαζα.
Ομως ειναι το απ τα τελευταια πραγματα που θα εφτιαχνα σε ενα 206.
Θεωρω οτι ενα αυτοκινητο πρεπει να δειχνει ¨τουμπανο¨ αλλα και να ειναι!
Αρα το κανουμε να πηγαινει αξιοπρεπως (για την κατηγορια του) και μετα αρχισουμε τις επεμβασεις στην εμφανιση. Εκτος και αν δεν μας ενδιαφερει καθολου το γκαζι οποτε παω πασο!
Οπως και να χει οτι κανει τα Pug μας ομορφοτερα με βρησκει συμφωνο!! Cool Cool Cool Cool Wink Wink Wink
klain - Πεμ 25 Νοέ 2004, 04:58:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τέλειο!!! (αν και θα παίζει προβληματάκι στα πράγματα που έχεις στις πλαΐνές πόρτες... θα κάνουν καθημερινά ελεύθερη πτώση... επίσης δεν μου φαίνεται και πολύ βολικό - πρακτικό..)
Απο ομορφιά όμως!!!!!!!
Steve - Πεμ 25 Νοέ 2004, 08:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
Γουστάρω με χίλια και είναι ένα από τα must που θα κάνω όπως έχω αναφέρει σε παρόμοιο topic Cool

Και επειδή το link που μας έδωσες δεν δουλεύει, πάρε αυτό. Cool

Τα σέβη μου Very happy
DIMCHRI - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:10:45
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Γουστάρω με χίλια και είναι ένα από τα must που θα κάνω όπως έχω αναφέρει σε παρόμοιο topic Cool

Τα σέβη μου Very happy

ΑΥΤΌ ΤΟ link έβαλα στην αρχή αλλά μάλλον το σβήσανε εκ της διευθύνσεως Laughing

όμως έχω βρει και φτυνότερες.

Δεν ξέρω αν οι μηχανισμοί είναι οι ίδιοι.
DIMCHRI - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:13:45
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Τα σέβη μου Very happy

και κάτι άλλο. το link δουλεύει κανονικά που σου έδωσα. τώρα το τσέκαρα.
shark_zak - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
καλες αλλα υπερβολικες με 1500 euro το κανεις αεροπλανο που λεει ο λογος το τουτου σου.... Idea
Steve - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα, προτιμώ να το κάνω lamborgini Cool Laughing
DIMCHRI - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:48:30
Θέμα δημοσίευσης:
σορρυ[/url]
Steve - Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ας το σβήσει κάποιος αυτό και το παραπάνω Rolling eyes
DIMCHRI - Πεμ 25 Νοέ 2004, 12:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Όχι δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν φτάνουνε για όλους Cool Το ποτό το έχω σαν ένα από τα χόμπυ μου, αλλά χθες το βράδυ δούλευα οπότε εν ώρα εργασίας απαγορεύεται το αλκοόλ Sad

Οπότε είμαι νηφαλιότατος και εσύ μάλλον θες ένα ζευγάρι καινούρια μάτια Wink ΜΕΓΕΙΑ!

sorry , sorry, sorry, you are correct !!!!

έχασα ένα επεισόδιο οπότε είπα και μαλ...

το σβήνω.
Baphomet - Πεμ 25 Νοέ 2004, 12:56:14
Θέμα δημοσίευσης:
καγκουριά μου φαίνεται... Confused
Ydwr - Πεμ 25 Νοέ 2004, 17:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ'αρχην απο οτι βλέπω την φορανε μόνο σε CC οποτε δεν ξερω αν θα σε απογοητευσω Steve... Rolling eyes Confused

Και κατα δευτερον αν αυτο ειναι το ολο ανοιγμαπου κανει θα ηθελα να σε δω ρε ορθιο χιλιομετρο πως το διαολο θα μπαινεις μεσα. Razz Laughing Razz Laughing Silly Shocked Razz Laughing Laughing Laughing

Λουμπαγκο σε δυο μερες θα εχεις ρε!!! Σταματ να σκεφτεσαι τετοια Laughing Laughing Laughing
Steve - Πεμ 25 Νοέ 2004, 19:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
Που 'σαι ρε γείτονα Salute

Εγώ θα σε απογοητεύσω, διότι βγαίνουνε ΚΑΙ για 3πορτο Wink

Τώρα, το πως θα μπαίνω μέσα, θα είναι μια καλή γυμναστική αφού με τόσες κινήσεις που θα κάνω, θα έχω τέλειους κοιλιακούς Razz
kazanovas - Πεμ 25 Νοέ 2004, 20:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτες οι πορτεσ ειναι οτι πρεπει για να ριχνεις τισ γκομενες!Παει η ανυποψιαστη κοπελιτσα να ανοιξει την πορτα και την τρωει στα μουτρα!παρτην κατω!! Laughing Laughing
HYPER_Piccolo - Παρ 26 Νοέ 2004, 02:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παιδια οσο μοστρα και να ειναι δεν τις βαζω... και ειδικα αν η τελικη τος θεση ειναι εκει που την βλεπω.... ΠΟΛΥ χαμηλα... θα πρεπει να κρεμιεσαι στην οροφη για να μπαινεις/βγαινεις....
προσωπικη αποψη... μπλιαχ
DIMCHRI - Παρ 26 Νοέ 2004, 11:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Που 'σαι ρε γείτονα Salute

Εγώ θα σε απογοητεύσω, διότι βγαίνουνε ΚΑΙ για 3πορτο Wink

Τώρα, το πως θα μπαίνω μέσα, θα είναι μια καλή γυμναστική αφού με τόσες κινήσεις που θα κάνω, θα έχω τέλειους κοιλιακούς Razz

αυτός ο celestial μου έστειλε φώτο για τρίπορτο.

με 1600 ευρώ. είναι πάρα πολλά !!!!!
ultra-one - Παρ 10 Δεκ 2004, 20:48:16
Θέμα δημοσίευσης: 206cc GullWing
Και όμως το έχουν συναρμολογήσει στην Κύπρο!

To βρήκα στο Κυπριακό Peugeot Club - http://www.pug-club.com

MEMsound - Σαβ 11 Δεκ 2004, 09:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
Λιτο και πανεμορφο!
Οι μηχανισμοι στις πορτες ειναι απο LSD (lambo style door)
Καπου εχω και φοτο του μηχανισμου.
Θα την βρω και θα την ποσταρω.!
silverpug206 - Σαβ 11 Δεκ 2004, 11:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το αυτοκινητο για οσους θέλουν να ξέρουν ανήκει σε ενα νεαρό απο τη Λεμεσό και στοιχισε αναλόγος φτηνά (σε σύνγκριση με την τιμή που περίμενα να ακούσω) 1230 ευρο στοιχισε να του φέρουν στην Κυπρο τους μηχανισμους αλλα ρωτησα εκτος απο το νεαρο στη λεμεσό και μια αλλη εταιρία που τα φερνει με 965 ευρο.
Οσο για το μηχανισμό το φιλαρακι τον εφάρμοσε μόνος του και του πηρε λιγο περισσοτερο απο μια μερα.(Μου ειπε του πηρε Δευτέρα απογευμα και ολο το πρωι της Τρίτης)
MEMsound - Σαβ 11 Δεκ 2004, 13:27:32
Θέμα δημοσίευσης:
το κιτ υπαρχει ετοιμο και ειναι bolt-on.
Κοινως βιδωνει στις εργοστασιακες τρυπες χωρις πατεντες (με αφαιρεση του εργοστασιακου μηχανισμου).
Η πορτα ανοιγει πρωτα λιγο προς τα εξω και μετα προς τα πανω.
Η τιμη που ανεφερες ειναι πολυ ενδιαφερουσα.... Wink
Steve - Σαβ 11 Δεκ 2004, 13:31:59
Θέμα δημοσίευσης:
Κωνσταντίνε, μιας που βλέπω ότι υπάρχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε μια φωτογραφία από το πλάι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου?

Με ενδιαφέρουνε και εμένα οι πόρτες τύπου Lamborgini αλλά λόγω ύψους θέλω να δω αν θα τα καταφέρνω να μπαίνω στο αμάξι Embarassed
silverpug206 - Σαβ 11 Δεκ 2004, 14:26:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια για να λεμε και του στραβου το δικιο, οι πορτες ειναι ωραιες αλλα το να μπεις στο αμαξι, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Προσωπικα δυσκολευτηκα να μπω και το ιδιο μου ειχε πει και ο ιδιοκτητης.

Ενα πολυ σημαντικο θεμα επισης ειναι οτι απο οτι λεει ο ιδιοκτητης(Μαρινος Χριστοδουλου το ονομα του) το αυτοκινητο στις ψηλες ταχυτητες μπαζει αερα. Δηλαδη πρεπει να σκεφτει καποιος πριν τις βαλει αυτες τις πορτες οτι πρεπει να κανει ορισμενους συμβιβασμους. Εισοδο στο αμαξι, αερας, ισως και στεγανοτητα.

Δυστυχως αυτες ειναι οι μονες φωτογραφιες που εχω. Δεν εχω ακριβως απο το πλαι.

Steve - Σαβ 11 Δεκ 2004, 15:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
silverpug206 έγραψε:
Παιδια για να λεμε και του στραβου το δικιο, οι πορτες ειναι ωραιες αλλα το να μπεις στο αμαξι, αυτο ειναι αλλη υποθεση. Προσωπικα δυσκολευτηκα να μπω και το ιδιο μου ειχε πει και ο ιδιοκτητης.

Ενα πολυ σημαντικο θεμα επισης ειναι οτι απο οτι λεει ο ιδιοκτητης(Μαρινος Χριστοδουλου το ονομα του) το αυτοκινητο στις ψηλες ταχυτητες μπαζει αερα. Δηλαδη πρεπει να σκεφτει καποιος πριν τις βαλει αυτες τις πορτες οτι πρεπει να κανει ορισμενους συμβιβασμους. Εισοδο στο αμαξι, αερας, ισως και στεγανοτητα.

Δυστυχως αυτες ειναι οι μονες φωτογραφιες που εχω. Δεν εχω ακριβως απο το πλαι.

Κωνσταντίνε, οι πληροφορίες σου είναι πολύτιμες επί του θέματος! Very happy

Προσωπικά, δεν περίμενα να υπάρξει θέμα στεγανότητας! Ίσως στην 3θυρη έκδοση να είναι καλύτερα... Rolling eyes

Πάντως θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να μπω με αυτές τις πόρτες, αν και μου φαίνεται πως εγώ συγκεκριμένα τζάμπα κόπο θα κάνω Laughing
DIMCHRI - Κυρ 12 Δεκ 2004, 23:12:23
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ έχω δει και κάτι άλλες , που έχουν παιδιά και αμορτισέρ για να ανοίξουν και αφήνουν πολύ μεγαλύτερο χώρο.

είναι στο σιτε του FRENCH POWER.

έχει και φωτογραφίες του μηχανισμου για το πως λειτουργεί .

με 1500 ευρώ. είναι πολύ ποιό σωστος σαν μηχανισμός.

τώρα για τα νερά , τι να πω ???
πάντως τα λεφτά είναι πολλά.
Steve - Δευ 13 Δεκ 2004, 07:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
2 εταιρίες βγάζουνε απόσο ξέρω τις lambo πόρτες, οπότε δεν πρέπει να υπάρχει και τόσο τεράστια διαφορά... Rolling eyes
STELIOS - Δευ 13 Δεκ 2004, 14:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ηθελα να προσθεσω πως αυτου του ειδους οι πορτες ΔΕΝ λεγοντε GullWing. Οι GullWing ανοιγουν ολοκληρες προς τα πανω (οι μεντεσεδες ειναι στην οροφη) οπως οι Mercedes SL της δεκατιας του 50 και η Delorian της ταινιας Επιστροφη στο μελλον.
Αυτες λεγοντε, οπως σωστα ειποθηκε παραπανω, LSD (Lamborgini Style Doors).
Ετσι απλα για να μην μπερδευομαστε. Εξαλου θα ταν πολυ δυσκολο να εχει ενα 206 CC GullWing πορτες απο τη στιγμη που η οροφη του αναδηπλωνεται (εκτως φισικα αν ηταν μονιμα κλειστη). Very happy Very happy
MEMsound - Δευ 13 Δεκ 2004, 14:58:38
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Θα ηθελα να προσθεσω πως αυτου του ειδους οι πορτες ΔΕΝ λεγοντε GullWing. Οι GullWing ανοιγουν ολοκληρες προς τα πανω (οι μεντεσεδες ειναι στην οροφη) οπως οι Mercedes SL της δεκατιας του 50 και η Delorian της ταινιας Επιστροφη στο μελλον.
Αυτες λεγοντε, οπως σωστα ειποθηκε παραπανω, LSD (Lamborgini Style Doors).
Ετσι απλα για να μην μπερδευομαστε. Εξαλου θα ταν πολυ δυσκολο να εχει ενα 206 CC GullWing πορτες απο τη στιγμη που η οροφη του αναδηπλωνεται (εκτως φισικα αν ηταν μονιμα κλειστη). Very happy Very happy

Αυτο ηθελα να το επισημαμω και εγω.
Gullwing (αντε και λιγο φιλολογια gull = γλαρος, wing = φρερο) λεγονταν αυτες οι Mercedes.

Mercedes SL

Σχετικα με το ιστορικο τους μπορειτε να διαβασετε εδω
http://www.gullwinggroup.org/history.php

Και οντως στο cc δεν γινεται...
Στο 3ποτρο ομως....??? Wink
Steve - Δευ 13 Δεκ 2004, 15:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Και οντως στο cc δεν γινεται...
Στο 3ποτρο ομως....??? Wink

Πριν σκεφτείς αυτό που σκέφτηκα και εγώ σκέψου την φάση που θα βρίσκεσαι σε πάρκινγ με 2 αμάξια εκατέροθεν σε απόσταση μικρότερη των 40 εκατοστών... από το παράθυρο θα βγεις Sad

¶ ρε Ελλάδα... Rolling eyes
MEMsound - Τρι 14 Δεκ 2004, 10:27:08
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πριν σκεφτείς αυτό που σκέφτηκα και εγώ σκέψου την φάση που θα βρίσκεσαι σε πάρκινγ με 2 αμάξια εκατέροθεν σε απόσταση μικρότερη των 40 εκατοστών... από το παράθυρο θα βγεις

Και καλα αντε εγω να βγω απ το παραθυρο εσυ πως θα βγεις.... Very happy Very happy Laughing ???
Steve - Τρι 14 Δεκ 2004, 12:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είμαι στο αμάξι σου, από την ηλιοροφή... Αλλιώς... Mad Evil
206xs - Τετ 23 Νοέ 2005, 13:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά δηλαδή με αυτές τις πόρτες δεν είναι ευκολότερο σε σημεία που είναι κοντά κοντά παρκαρισμένα τα αμάξια να βγεις έξω; Εμένα μια ζωή το παράπονο μου με το 206 στην αθηναική ζούγκλα είναι οτι με τις μεγάλες πόρτες είναι δύσκολο να βγεις πολλές φορές και για αυτό θα σκεφτόμουν πόρτες τύπου LSD που παρεπιπτόντως τις φέρνει στην ελλάδα ο αντιπρόσωπος των αναρτήσεων KW
silverpug206 - Τετ 23 Νοέ 2005, 13:26:21
Θέμα δημοσίευσης:
οι πορτες lambo απο την εταιρια LSD εχουν να πουν οτι ειναι απο τις καλυτερες στο παζαρι.

τωρα δεν ξερω περισσοτερες πληροφοριες.

Οσο αφορα παρκαρισμα, οι πορτες ανοιγουν μεχρι την μεση. Εκει που οταν ανοιγεις την κανονικη πορτα τωρα, κανει μια σταση ασπουμε, και μετα που ανοιγουν φυσιολογικα μεχρι την μεση, τοτε γυριζουν πανω.Δεν ανοιγουν απο την αρχη προς τα πανω οποτε χρειαζεσαι και με αυτες καποιο χωρο.

Στο φιλο μου το Μαρινο που τις εχει, του εκανε προβλημα η αστυνομια, τον εβαλαν να τις βγαλει... Τωρα φυσικα μετα που του εκαναν ελενχο τις ξαναβαλε. Evil χεχεχε

Τελοσπαντων το θέμα πορτες lambo ειναι λιγο extreme για μενα και δεν θα το εκανα. Ακομα ενας λογος ειναι επειδή το γκαραζ μου εινα χαμηλο και δεν θα μπορουσα να τις ανοιγα εντελως και θα ειχα προβλημα.
UnderTaker - Τετ 23 Νοέ 2005, 13:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας ξενερώσω λίγο...???

Γενικά μιλώντας, αυτές οι πόρτες έχουν φοβερά προβλήματα στεγανότητας και εφαρμογής... Ειδικά μετά από κάποια χιλιόμετρα, οι πόρτες κλείνουν στο περίπου αφού χάνεται η ακρίβεια της κίνησης του μηχανισμού...

Γενικά μιλώντας πάντα...
kanelj - Τετ 23 Νοέ 2005, 15:27:53
Θέμα δημοσίευσης:

Φανταζομαι την ΨΩΝΑΡΑ που θα παρκαρει μπροστα απο μια καφετερια με το 206 του,ανοιγει την πορτα προς τα πανω,μενουν ολοι με ανοιχτο το στομα και εκει που παει να βγει με το κεφαλι ψηλα και ενα γελιο μεχρι τα αυτια,του σκανε στο κεφαλι τα CD της Πεγκυ Ζηνα που τα ειχε βαλει στην θηκη της πορτας Exclamation Exclamation Exclamation Rotfl Rotfl Rotfl Ha Ha Ha Ha Ha Ha
silverpug206 - Τετ 23 Νοέ 2005, 17:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
παντως το συγκεκριμενο αυτοκινητο οχι μονο εχει lambo πορτες αλλα εχει βαλει και συναγερμο που του επιτρεπει να ανοιγει τις πορτες,την οροφη και τα παραθυρα , μεχρι και να ξεκινα το αυτοκινητο σαν καθετε στο καφε απενταντι....!! Shocked Μιλουμε για μεγαλη ψωναρα να το κανεις αυτο και να σε βλεπουν ολοι απο απεναντι...
tirokomos - Τετ 23 Νοέ 2005, 19:46:39
Θέμα δημοσίευσης:
Χεχεχεχεχεχεχε καλη φαση.....!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Τετ 23 Νοέ 2005, 19:55:29
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Λιτο και πανεμορφο!

απο το τμημα εγκληματων αισθητικης. Splat
MEMsound - Πεμ 24 Νοέ 2005, 02:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
¶ντε βρε σαχλαμάρα που θα μου πεις εσύ για αισθητική... Laughing Laughing Laughing
Τι δεν σου αρέσει στο συγκεκριμένο cc?

Φυσικά με το "λιτό και πανέμορφο" εννοώ ότι δεν έχει κάνει υπερβολές με καγκουροπροφυλακτήρες/αεροτομές/φτερά/πούπουλα κλπ κλπ....

Οι πόρτες δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν κρίνεις το αμάξι με ανοιχτές πόρτες αλλά με κλειστές,όπου είναι ίδιες με τις μαμά...

Το "ίσιωμα" μπροστά μαμάει....

και τα μπροστινά φανάρια θέλουν βάψιμο... και οι καθρέπτες ξήλωμα....

Έχει και ένα ωραίοτατο χαμήλωμα και ζάντούλες που (αν και εγώ δεν θα τις έβαζα ποτέ....) δεν δείχνουν άσχημες πάνω του.

Αυτά... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool
nickspyropoulos2005 - Σαβ 11 Φεβ 2006, 12:00:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: 206cc GullWing
εγω εχω το κιτ.
MEMsound - Πεμ 07 Σεπ 2006, 09:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
ξεχαστε τις LSD....μερικοί είναι πολλοί μπροστά....
Δεν είναι 206 αλλά σίγουρα σε λίγο καιρό κάποιος τρελοάγγλος θα το κάνει στο δικό του.... Laughing Laughing Laughing

http://www.wirecrack.com/media/1157548291/Awesome_Car_Tuning

Εμένα γιατί μου θυμίζει λίγο τις προπέλες που είχαν στο πλάι τα ποταμόπλοια.... Laughing Laughing Laughing

Αλλά "καμπερομένο" ποταμόπλοιο??!?!?!?!?!?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΕΛΕΟΣ!!!!

(υ.γ. η κλίση της πίσω ρόδας γίνεται λόγο χαμυλώματος από την αερανάρτηση.....)
COOL ALEXIS - Πεμ 07 Σεπ 2006, 10:45:24
Θέμα δημοσίευσης:
Απίστευτο Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Έχει και όπισθεν για να βγαίνει από τα λιμάνια Exclamation
MEMsound - Πεμ 07 Σεπ 2006, 11:01:27
Θέμα δημοσίευσης:

brz20 - Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:47:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη φαση οι LamboDoors αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειναι και καταλληλο το αμαξι.Τι εννοω με αυτο.Το 206CC,το 307CC,το Mini και αλλα πολλα αμαξια δεν εχουν πλαισιο στην πορτα.Σε αυτα τα αμαξια παει καλυτερα αυτο του ειδους.Ενω σε αυτα που εχουν πλαισιο δεν νομιζω οτι θα παει.
vinman - Πεμ 07 Σεπ 2006, 19:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
SmileyCentral.com SmileyCentral.com
DIMCHRI - Παρ 08 Σεπ 2006, 09:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Καλη φαση οι LamboDoors αλλα πιστευω οτι πρεπει να ειναι και καταλληλο το αμαξι.Τι εννοω με αυτο.Το 206CC,το 307CC,το Mini και αλλα πολλα αμαξια δεν εχουν πλαισιο στην πορτα.Σε αυτα τα αμαξια παει καλυτερα αυτο του ειδους.Ενω σε αυτα που εχουν πλαισιο δεν νομιζω οτι θα παει.

εννοείς ότι πάει και στο 406 το κουπέ ? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Παρ 08 Σεπ 2006, 10:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
Σχεδιαστικά γιατί όχι. Wink
Αλλά λόγω της "φιλοσοφίας" του 406 coupe εγώ δεν θα το έκανα εκτός και αν είχα μπει σε γενικό "καγκουρο-mode" Laughing Laughing Cool
COOL ALEXIS - Παρ 08 Σεπ 2006, 10:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
Οι Lambo-Style πόρτες πηγαίνουν μόνο στις Lamborghini πάει και τέλειωσε Exclamation
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Παρ 08 Σεπ 2006, 10:43:51
Θέμα δημοσίευσης:
τι τελείωσε και που πήγε????
χαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing
DIMCHRI - Παρ 08 Σεπ 2006, 11:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Σχεδιαστικά γιατί όχι. Wink
Αλλά λόγω της "φιλοσοφίας" του 406 coupe εγώ δεν θα το έκανα εκτός και αν είχα μπει σε γενικό "καγκουρο-mode" Laughing Laughing Cool

Ακαδημαϊκά μιλάω....

Σιγά μην χαλάσω το κόσμημα που έφτιαξε ο pininfarina.... Wink
brz20 - Παρ 08 Σεπ 2006, 11:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
brz20 έγραψε:

εννοείς ότι πάει και στο 406 το κουπέ ? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Φυσικα.Ειπα σε ολα τα αμαξια που δεν εχουν πλαισιο γυρο απο το παραθυρο θα παει.Φαντασου να τις βαλω εγω στο 307.Πιστευω οτι θα ειναι πολυ εσχος.Αν και δεν το εχω δει ακομα.Απλα φαντασια μου ειναι.
ΜΑΝΟΣ - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 14:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα σας Very happy έχω ένα FIAT DOBLO και είμαι ΑμΕΑ (κινούμαι μονο με αναπηρικό αμαξίδιο) και θέλω να αντικαταστήσω τις πόρτες ή τους μηχανισμούς των πορτών του αμαξιού μου με LSD ή Gull-wing ώστε να μου είναι πιο εύκολο να μπαίνω μέσα σε αυτό, μήπως θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε για το που θα μπορούσα να απευθυνθώ ? (sites εταιρειών, συνεργεία κλπ.)

Ευχαριστώ προκαταβολικά
DIMCHRI - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 15:28:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΝΟΣ έγραψε:
Καλησπέρα σας Very happy έχω ένα FIAT DOBLO και είμαι ΑμΕΑ (κινούμαι μονο με αναπηρικό αμαξίδιο) και θέλω να αντικαταστήσω τις πόρτες ή τους μηχανισμούς των πορτών του αμαξιού μου με LSD ή Gull-wing ώστε να μου είναι πιο εύκολο να μπαίνω μέσα σε αυτό, μήπως θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε για το που θα μπορούσα να απευθυνθώ ? (sites εταιρειών, συνεργεία κλπ.)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Για lsd ξέχνα το γιατί αποκλε΄΄ιεται να μπορέσεις να μετακινηθείς από το καρότσι μέσα στο αμάξι.

Πές μου κάτι.
που έχεις χτυπήσει; σπονδυλική στήλη ; και σε ποιό ύψος (σπόνδυλο) .
Στα χέρια σου έχεις κίνηση ;

Σε ρωτάω γιατί ο αδελφός μου είναι τέτραπληγικός και έχει ψάξει το θέμα των μετατροπών αυτοκινήτων.

ένα site είναι αυτό http://www.zawatzky.de/zawatzky/show.php?IDPage=69&ShowLang=en

βέβαια είναι στην γερμανία αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσεις.
Εκεί έκανε μοντίφα ο αδελφός μου στο δικό του .
brz20 - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 16:05:15
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα και απο μενα.
Υπαρχουν δυο μεγαλες εταιριες που κανουν μηχανισμους για Lambo Styles Doors.
Η μια λεγετε LSD και η σελιδα της ειναι www.lsd-doors.com και η αλλη ειναι η Vertical Doors που η σελιδα της ειναι www.verticaldoors.com.
Προκειτε για εναν μηχανισμο ο οποιος μπαινει μεσα στο φτερο του αυτοκινητου και σηκωνει τις πορτες προς τα πανω.
Δυο κινησεις ειναι.Η μια ειναι το ελαφρυ τραβηγμα της πορτας προς τα εξω και μετα ανυψωνετε μεσω του μηχανισμου.
Δεν ειναι Universal.Βγαινει για το καθε αμαξι ξεχωριστα.
Καποτε ειχα ρωτησει κοστος και μου ειχαν πει οτι παιζουν στα 1800 ευρω για LSD πριν δυο χρονια.
ΜΑΝΟΣ - Πεμ 03 Μάϊ 2007, 19:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Γειά σας και πάλι,

DIMCHRI είμαι παραπληγικός εκ γενετής με οσφυική μυελομηνιγγοκήλη και αυτό όλο ειναι κάπου στην 5η οσφυική μοιρα οπότε στα χέρια μου έχω κίνηση 100 % (γυμνάζομαι και λίγο οπότε έχω αρκετή δύναμη. Δεν έχω πρόβλημα να πάω Γερμανία και μάλλον είναι καλύτερα απο το να ψαξω εντός Ελλάδος επειδή εχω μια θεία στη Γερμανια οπότε έχω διασύνδεση και ως γνωστόν οι Γερμανοί σε αυτά ειναι THE BEST.

Here's the thing...Είμαι φοιτητής Πανεπιστημίου (Ιστορία-Αρχαιολογία) και επειδή ακόμα δεν οδηγάω θα με πηγαίνει κάποιος απο τους γονείς μου στο uni και ακόμα επειδή ο πατέρας μου δουλεύει όλη μέρα, η μητέρα μου είναι αυτή που θα αναλάβει να με πηγαίνει εκεί και λόγω σωματικής διάπλασης (είμαι λίγο βαρύς) η ίδια δεν μπορεί να με καταφέρει όπως και είναι λογικό βέβαια και ψάχνω έτσι ένα τρόπο για να τα καταφέρνω σ'αυτό αν ειναι δυνατόν χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια.

Είδα προ ημερών την εκπομπή "Pimp my Ride" και ένας τύπος έβαλε ενα lsd μηχανισμό σ'ένα αμάξι και σκέφτηκα να το ψάξω καλύτερα μήπως με βοηθήσει κι εμένα αυτό κι έτσι έφτασα σ'εσάς.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Very happy

Edit: Απ'οτι είδα στα links που μου δώσατε μάλλον DIMCHRI έχεις δίκιο, το lsd θα με δυσκολεύσει περισσότερο παρά να με βοηθήσει γιατί η πόρτα δεν ανοίγει εντελώς και μάλλον θα μ'εμποδίζει.
DIMCHRI - Παρ 04 Μάϊ 2007, 00:17:01
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΝΟΣ έγραψε:
Γειά σας και πάλι,

DIMCHRI είμαι παραπληγικός εκ γενετής με οσφυική μυελομηνιγγοκήλη και αυτό όλο ειναι κάπου στην 5η οσφυική μοιρα οπότε στα χέρια μου έχω κίνηση 100 % (γυμνάζομαι και λίγο οπότε έχω αρκετή δύναμη. Δεν έχω πρόβλημα να πάω Γερμανία και μάλλον είναι καλύτερα απο το να ψαξω εντός Ελλάδος επειδή εχω μια θεία στη Γερμανια οπότε έχω διασύνδεση και ως γνωστόν οι Γερμανοί σε αυτά ειναι THE BEST.

Here's the thing...Είμαι φοιτητής Πανεπιστημίου (Ιστορία-Αρχαιολογία) και επειδή ακόμα δεν οδηγάω θα με πηγαίνει κάποιος απο τους γονείς μου στο uni και ακόμα επειδή ο πατέρας μου δουλεύει όλη μέρα, η μητέρα μου είναι αυτή που θα αναλάβει να με πηγαίνει εκεί και λόγω σωματικής διάπλασης (είμαι λίγο βαρύς) η ίδια δεν μπορεί να με καταφέρει όπως και είναι λογικό βέβαια και ψάχνω έτσι ένα τρόπο για να τα καταφέρνω σ'αυτό αν ειναι δυνατόν χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια.

Είδα προ ημερών την εκπομπή "Pimp my Ride" και ένας τύπος έβαλε ενα lsd μηχανισμό σ'ένα αμάξι και σκέφτηκα να το ψάξω καλύτερα μήπως με βοηθήσει κι εμένα αυτό κι έτσι έφτασα σ'εσάς.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Very happy

Edit: Απ'οτι είδα στα links που μου δώσατε μάλλον DIMCHRI έχεις δίκιο, το lsd θα με δυσκολεύσει περισσότερο παρά να με βοηθήσει γιατί η πόρτα δεν ανοίγει εντελώς και μάλλον θα μ'εμποδίζει.

πάντως τωρα που είπες ότι έχεις fiat να ξέρεις ότι η φιατ έχει εδώ και πολλά χρόνια το προγραμμα autonomy, και κάνει η ίδια μπόλικες μετατροπές στα αυτοκινητά της.

http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=99&cat=autonomy

Τσέκαρε και αυτό πριν ψάξεις αλλού. Wink

Ελπίζω να βοήθησα.

ότι άλλο θέλεις στείλε πμ. ο αδελφός μου έχει μετατρέψει ένα saab 9.3 aero (το παλιό) στην Γερμανία στον κύριο ζαβασκι, και το οδηγάει μόνος του.

Βέβαια το γεγονός ότι είναι τέτραπληγικός και δεν κουνάει και τα δάχτυλα δεν του επιτρέπει να μπαινοβγαίνει μόνος του άλλα αλλά από την στιγμή που θα κάτσει στο κάθισμα του οδηγού το πάει πολύ καλά.
Sentin3L - Τετ 26 Νοέ 2008, 11:11:15
Θέμα δημοσίευσης: Lambo Door System Kit
Lambo Door System Kit....γεια παιδες θελω να μου δωσετε τα φωτα σας και να μου πειτε αν αξιζει σκεφτομαι να παω να βαλω το κιτ lambo door system kit δλδ οι πορτες να ανοιγουνε πανο σαν lamborkini σε οτι μοιρες θελω ρωτησα Ελλαδα για αυτο και το κοστος και φτανει κοντα στα 2000 Ε,και δν αξιζει.Αλλα επειδη εψαξα και βρηκα το System Kit απο USA στα 400 Ε...εσεις τι Λετε Αξιζει κατι τετοιο....??(Ασγαλως το System Kit ειναι καινουργιο οχι μεταχειρισμενο και με εγγυηση)

Sentin3L - Τετ 26 Νοέ 2008, 11:12:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ασφαλως που ξεχασα να αναφερω το System Kit θα μπει σε Peugeot 206
MEMsound - Τετ 26 Νοέ 2008, 12:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
τι εννοείς "αν αξίζει"?
Sentin3L - Τετ 26 Νοέ 2008, 12:15:34
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
τι εννοείς "αν αξίζει"?

Απο λογους αισθητικης και λεφτων
MEMsound - Τετ 26 Νοέ 2008, 12:18:26
Θέμα δημοσίευσης:
απο αισθητικής... αμά σου αρέσει βαλτες...
ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στην αισθητική... στην αισθητική του ανοίγματος αλλάζει Laughing Laughing Laughing

από λεφτα... αν σου περισσευουν...

εγω θα εκανα αλλα πραγματα πάντως...
Sentin3L - Τετ 26 Νοέ 2008, 12:21:03
Θέμα δημοσίευσης:
Για ριξε καμια προταση στο τραπεζι που λεμε!!!
Steve - Τετ 26 Νοέ 2008, 12:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ο μόνος λόγος που θα έβαζα τις εν λόγω πόρτες θα ήταν αν δούλευα σε μια εταιρία με αρκετά στριμωγμένο πάρκινγκ στο οποίο δεν χωράνε να ανοίξουν οι εργοστασιακές πόρτες.
SnakeMJK - Τετ 26 Νοέ 2008, 14:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος βάλει τέτοιες πόρτες σε 206, θα τον κοροϊδεύει όποιος τον βλέπει. Έτσι απλά!
Steve - Τετ 26 Νοέ 2008, 15:05:33
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Όποιος βάλει τέτοιες πόρτες σε 206, θα τον κοροϊδεύει όποιος τον βλέπει. Έτσι απλά!

Εκτός αν είναι η περίπτωση που ανέφερα, όπου και είναι η μόνη λειτουργικότητα που πιάνει τόπο Laughing
206kwn - Τετ 26 Νοέ 2008, 15:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

αν εχει την καταλληλη εμφανιση δεν θα τον κοροιδευει κανεις...... μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα......τωρα αν ειναι κανενα 206 με τασια κ ουτε καν χαμηλωμενο εννοειται οτι θα χρειαζεται ντοματες για να ξυπνησει ο ιδιοκτητης κ να δει οτι υπηρχαν αλλα πραγματα που ειχαν προτεραιοτητα κ επρεπε να ειχαν μπει πριν απο τις πορτες....... ανετα θα τις εβαζα αν δεν ειχαν προβληματα στεγανοτητας,εφαρμογης της πορτας οταν ειναι κλειστη, τριξιμο στα πολλα χλμ τραμπαλισμα της πορτας οταν ειναι ψηλα (μετα απο καποιο χρονικο διαστημα) αν δεν χρειαζοταν να βγει το φτερο για να μπουν αν αν αν αν 1000 αν.............. εχει ενας φιλος σε ενα focus και το εχει χιλιομετανιωσει γιατι πλεον οι μπουκαλιτσες εχουν χαλαρωσει τρελα κ εχει αρχισει κ βγαζει απο την πορτα τα ηχεια ενα ενα για να στεκεται επανω (μεχρι να βρει μπουκαλες).... κ εχει κ ενας αλλος φιλος μου με μια bmw ε36 3πορτη κ φοβαται να ανοιξει την πορτα τερμα οταν εχει αερα γιατι οταν ειναι τερμα πανω εχει τρελο τραμπαλισμα δεξια-αριστερα κ οσο να ναι υπαρχει κινδυνος....
MEMsound - Τετ 26 Νοέ 2008, 15:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
τα περισσότερα γκαραζ εταιριών / σουπερ μαρκετ κλπ κλπ
εκτός από στριμόκωλα.. ειναι και χαμηλοτάβαν...
οπότε αν δεν βρησκει στο πλάι...
θα βρησκει πάνω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Τετ 26 Νοέ 2008, 15:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι κατασκευασμένες κατά ISO ύψους χαμηλοτάβανων χώρων στάθμευσης Cool

Tease
ath7 - Τετ 26 Νοέ 2008, 17:28:30
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

αν εχει την καταλληλη εμφανιση δεν θα τον κοροιδευει κανεις...... μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα.....

Tοινκ Τοινκ ..... ειναι ο καγκουρας.... Τοινκ Τοινκ

Αμα δεν τα εχει απο τη μανα του δεν παιζει να μην φας δουλεμα! Wink
206kwn - Τετ 26 Νοέ 2008, 23:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
206kwn έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

αν εχει την καταλληλη εμφανιση δεν θα τον κοροιδευει κανεις...... μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα.....

Tοινκ Τοινκ ..... ειναι ο καγκουρας.... Τοινκ Τοινκ

Αμα δεν τα εχει απο τη μανα του δεν παιζει να μην φας δουλεμα! Wink

δηλαδη να μην βαζουμε τιποτα πανω στα αυτοκινιτα εξτρα αφου δεν ειναι απο τη μανα τους για να μη φαμε δουλεμα? ωραιο σκεπτικο εχεις Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 27 Νοέ 2008, 00:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
αστον μωρε... απλά δεν εχει βγει αντιστοιχο κιτ για κορσα γι αυτό τα λέει...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ath7 - Πεμ 27 Νοέ 2008, 07:47:50
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
δηλαδη να μην βαζουμε τιποτα πανω στα αυτοκινιτα εξτρα αφου δεν ειναι απο τη μανα τους για να μη φαμε δουλεμα? ωραιο σκεπτικο εχεις Laughing Laughing

Oχι ρε Κωτσο δεν με πιανεις!Να βαλεις πραγματα πχ αγγελοματια ζαντες (που οπως ειδα εχεις αλλα ασχετο) κτλ κτλ αλλα οχι και τοσο μεγαλη ανουσια αλλαγη!Moνο supercars εχουν τετοιες πορτες τις οποιες τι βαζουν για να στα παρουν ποιο ευκολα!(Αν και μου αρεσουν σε τετοια αμαξια! Wink )

MEMsound έγραψε:
αστον μωρε... απλά δεν εχει βγει αντιστοιχο κιτ για κορσα γι αυτό τα λέει...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εχω γκαραζ που βαζω το θηριο και φοβαμαι μην βρουν πανω!
(Δεν εχουν βγει με το ISO του χαμηλου ταβανιου!)
Tease Tease Silly Silly Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
206kwn - Πεμ 27 Νοέ 2008, 11:08:47
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα σου λεω οτι ειναι ωραιες υπο καποιες προυποθεσεις.... ας πουμε μιας κ το ανεφερες στο δικο μου το αυτοκινιτο δεν θα μου αρεσαν....δεν κολλανε.... θα ειναι σαν τη μυγα μες στο γαλα....εχω ζαντες εχω αγγελακια εχω εχω εχω αλλα για να βαλω τις πορτες πρεπει να εχω ενα σωστο κουστουμακι,για να εχω ενα σωστο κουστουμακι πρεπει να εχω σωστες αναρτησεις(ξερει ο μανθος Thumb Left )και παει λεγοντας.... αν εχει τη σωστη εμφανιση σ λεω οτι θα ειναι τρελα γα**το να και ενα παραδειγμα στου steve το προηγουμενο 206 οι λευκες ζαντες εδιναν πιο μοτορσπορτ χαρακτηρα,εκει δεν θα μου αρεσαν οι πορτες... αν ειχε αλλες ζαντες με αυτο το κουστουμι που του ειχε+τις πορτες θα ηταν κορυφη Thumb Left ..... +φωνω για τα σουπερ καρς αλλα τη στιγμη που δεν μπορουμε να τα εχουμε κοιταμε να κανουμε αυτα που εχουμε σουπερ για την παρτη μας Wink .......
Steve - Πεμ 27 Νοέ 2008, 13:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
Μη ξύνεις πληγές Mad
206kwn - Πεμ 27 Νοέ 2008, 13:56:37
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Μη ξύνεις πληγές Mad

καθε κακο για καλο λεει μια παροιμια Wink ολα γινονται κ τιποτα δεν ειναι απιθανο να ξαναγινει Wink
ath7 - Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:02:21
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα 2 χιλιαρικα ή ποσο εχουν οι πορτες βαζεις τρελο κουστουμι για την παρτη σου! Wink
206kwn - Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:06:14
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
Με τα 2 χιλιαρικα ή ποσο εχουν οι πορτες βαζεις τρελο κουστουμι για την παρτη σου! Wink

και για αυτο ομως πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις Wink
ath7 - Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:07:53
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:

Shocked Shocked Shocked
Αστα να πανε ολα κατι θελουν!
Laughing Laughing Laughing Laughing
206kwn - Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:16:36
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
206kwn έγραψε:

Shocked Shocked Shocked
Αστα να πανε ολα κατι θελουν!

μολις ομως γινουν ολα?? Laughing Laughing
ath7 - Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:

Μολις γινουν ολα παει να παρκαρει η κουτση Μαρια και παμε παλι απο την αρχη! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Steve - Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
206kwn έγραψε:
Μολις γινουν ολα παει να παρκαρει η κουτση Μαρια και παμε παλι απο την αρχη! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μπα, αρκεί και ένας ταρίφας που θα περάσει με κόκκινο Confused Sad
ath7 - Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Μπα, αρκεί και ένας ταρίφας που θα περάσει με κόκκινο Confused Sad

off topic: Ειχε περασει ταριφας με κοκκινο χτυπησε ενα beverly και το εστειλε κατευθειαν πανω μου που ημουνα με το τρικυκλακι της δουλειας!Του το εσπασε το ποδι του ανθρωπου! Confused
orestis - Πεμ 27 Νοέ 2008, 17:44:43
Θέμα δημοσίευσης:

xrisa-xs - Παρ 28 Νοέ 2008, 12:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
περί ορέξεως... lambo-πορτα!!!!!!!!
άμα γουστάρεις κάντο! άμα βρε παιδί μου το έχεις ονειρευτεί να το δεις κάπως το 206 σου ΚΑΝΤΟ! και άσε τους άλλους να λένε για καγκουρό! τουλάχιστον θα είσαι πρωτότυπος, μη σου πω και πρωτοπόρος! Twisted evil
206kwn - Παρ 28 Νοέ 2008, 13:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
206kwn έγραψε:

γι αυτο οποιος φυλαει τα ρουχα του εχει τα μισα Wink Wink μηδενιζουμε τις αποστασεις με το αυτοκινιτο Laughing Laughing Laughing ..... κ αν ειμαστε παρκαρισμενοι κ μας χτυπησουν Armed 2gunfire
ath7 - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
περί ορέξεως... lambo-πορτα!!!!!!!!
άμα γουστάρεις κάντο! άμα βρε παιδί μου το έχεις ονειρευτεί να το δεις κάπως το 206 σου ΚΑΝΤΟ! και άσε τους άλλους να λένε για καγκουρό! τουλάχιστον θα είσαι πρωτότυπος, μη σου πω και πρωτοπόρος! Twisted evil

Γεια σου Χρυσατοινκ τοινκ τοινκ με τις πρωτοτυπιες-πρωτοποριες σου! Laughing Laughing
206kwn έγραψε:
μηδενιζουμε τις αποστασεις με το αυτοκινιτο Laughing Laughing Laughing .....

Αμα ειναι μονο να το κοιταω το κανω ενα fotoshop το εκτυπωνω και αφησα στο δωματιο! Laughing Laughing
xrisa-xs - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:14:04
Θέμα δημοσίευσης:
μήπως εννοείς "αφίσσα"????
ath7 - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
μήπως εννοείς "αφίσσα"????

Σε χαλασε και δεν ηξερες τι να πεις?
xrisa-xs - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
όχι δεν με χάλασε που με έκραξες!
είμαι καγκουρας και φαίνομαι και είμαι και περήφανη!
και lambo doors θα βάλω άμα λάχει!!!!!!

μήπως θες και συ να βάλεις στο corsa?????
ath7 - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:

Τρεχω! Beer Beer
206kwn - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
όχι δεν με χάλασε που με έκραξες!
είμαι καγκουρας και φαίνομαι και είμαι και περήφανη!
και lambo doors θα βάλω άμα λάχει!!!!!!

μπα μην διπλασιαστει η τιμη του αυτοκινιτου δε λεει Laughing
ath7 - Παρ 28 Νοέ 2008, 16:53:51
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
μπα μην διπλασιαστει η τιμη του αυτοκινιτου δε λεει Laughing

Kαι δεκαπλασια αξια να επερνε δεν θα τις εβαζα!

εσβησα κάποια περιττα ποστ...

MOD Team
MEMsound

AlienHack - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
http://cgi.ebay.de/LSD-Fluegeltueren-fuer-Peugeot-206-Lambo-Style-Doors_W0QQitemZ140279713915QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item140279713915&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

προς τα κατω εχει πολλες ομορφες φωτος απο 206 , cc και μη...
AlienHack - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑΑΑΑααα.... βρήκα παντος απο αγγλικό ebay κιτακι ΓΙΑ 206 που βιδονει πανω στις εργοστασιακες τρυπες με μονο 280Ε και μεταχειρα 100Ε....

ΠΟΛΛΥ καλες τιμές!!! μηπως να χτυπήσω ενα 300αρακι?
206kwn - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:20:50
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑααα.... βρήκα παντος απο αγγλικό ebay κιτακι ΓΙΑ 206 που βιδονει πανω στις εργοστασιακες τρυπες με μονο 280Ε και μεταχειρα 100Ε....

μην το παρεις γιατι το πιο πι8ανο ειναι να σου κανει ζημια στις πορτες Wink
Steve - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:24:02
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
Εσύ το έχεις δοκιμάσει και εκφέρεις άποψη για το προϊόν?
206kwn - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:24:45
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
AlienHack έγραψε:

αυτο φαινεται καλη ιστοριουλα αλλα ειανι ακριβουτσικο

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140279713938&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=140279713915&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DDR%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu%3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D4#ebayphotohosting
AlienHack - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
αχ.... δεν βαζουν μυαλο μερικοι

ΛΟΙΠΟΝ.

εχουμε 2 πρωιόντα που κανουν το ιδιο πραγμα..

Το ενα κανει 300Ε και το αλλο 1300Ε !!!

μπορει το πρωτο να ειναι απο ΝΟΝΑΜΕ εταιρια και να χαλαει σε 1μιση χρόνο... ΑΛΛΑ ΓΑΜΟΤΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ 300Ε!!!!

καλυτερα να παρω 3 τετοια και να τα αλλαζω καθε χρονο!!
1300 ειναι πολλα λεφτα!!! και ας φενεται καλυτερης ποιοτητας!!

ΣΤο 8χρονο αμαξι μου δεν θα δωσω εναμιση χιλιαρικο για πορτες!!!
3 κατοσταρικα δινω ομως!!!

ΚΑΙ στο φιναλε καλα λεει ο steve ! το εχει δοκιμασει κανεις και ξερει??
Τεσπα... ΟΛΟΙ οι λεφταδες εδω μεσα ειναι.. αν δεν κανει κατι πανω απο το κοστος του αμαξιου δεν αξιζει... Confused

για το φτηνιαρικο μαλιστα των 300 ευρο ειναι για να βιδώσει κατευθειαν πανω στις εργοστασιακες πορτες, μαλιστα διαβασα απο 1-2 ατομα οτι σε 2 ορες τις τοποθέτησαν και τις 2 πορτες.
Προσωπικα εχω βγαλει τις πορτες μου καποια στιγμη και αλλαξα μεντεσεδες (για καποιον λογο) , και ειναι πραγματικα υπόθεση 15 λεπτων... (αν ειναι 2 ατομα.. μονος σου λιγο δυσκολο)
206kwn - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:40:21
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Εσύ το έχεις δοκιμάσει και εκφέρεις άποψη για το προϊόν?

ναι το εχει δοκιμασει ο αδερφος μου Wink οκ/????

αλεκο στειλε μου το link απο αυτο το προιον στο ebay που λες να δω κατι
Steve - Τετ 10 Δεκ 2008, 13:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
ναι το εχει δοκιμασει ο αδερφος μου Wink οκ/????
Ναι ρε αστροναύτη Wink
AlienHack - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:01:01
Θέμα δημοσίευσης:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=360102219614&Category=23012&_trksid=p3907.m29&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2
206kwn - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:08:04
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=360102219614&Category=23012&_trksid=p3907.m29&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

χμμμ ναι.... ειναι λιγο φτηνοδουλειτσα οπως βλεπεις και εκτος αυτου οι μπουκαλιτσες ειναι λιγο ψευτικες με αποτελεσμα μετα απο 2,3, ανοιγματα της πορτας να μην μπορει να σταθει πανω...... κ απο οτι βλεπω,νομιζω, θελει λιγο κοψε ραψε για να καθησουν πανω στην πορτα σου.......
AlienHack - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα αυτά ρε θυρίο τα καταλαβες απο μια φώτο 200χ150 pixel??

εσυ εισαι μαστορας...

λοιπον, κοψε ράψε δεν θέλει, μπαινει ακριβος, ετσι λεει τουλαχιστον, οποτε αν τυχον και χρειαστει κοψε ράψε θα του τα στειλο πισω και θα αποζημειωθω απο το ebay ή paypal (το εχω κανει ήδη 2 φορες και πηρα ΟΛΑ τα χρηματα πισω, to ebay δεν παιζεται σε αυτα)

απο κει και πέρα τετοιες πνευματικες μπουκαλιτσες παιρνεις ευκολα, στο ebay εχει σκετες σε ολες τις διαστασεις - ποιοτητες τιμές... ΟΠΟΤΕ αν δεν με καλυπτουν αυτες παω παιρνω αλλες...

ΠΑΛΙ ΑΠΟ 1300 ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
206kwn - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

εσυ εισαι μαστορας...

λοιπον, κοψε ράψε δεν θέλει, μπαινει ακριβος, ετσι λεει τουλαχιστον, οποτε αν τυχον και χρειαστει κοψε ράψε θα του τα στειλο πισω και θα αποζημειωθω απο το ebay ή paypal (το εχω κανει ήδη 2 φορες και πηρα ΟΛΑ τα χρηματα πισω, to ebay δεν παιζεται σε αυτα)

απο κει και πέρα τετοιες πνευματικες μπουκαλιτσες παιρνεις ευκολα, στο ebay εχει σκετες σε ολες τις διαστασεις - ποιοτητες τιμές... ΟΠΟΤΕ αν δεν με καλυπτουν αυτες παω παιρνω αλλες...

α οκ αν παιρνεις μπουκαλιτσες και μπορεις να βρεις ανταλλακτικα τοτε παρτο και περιμενουμε εντυπωσεις Wink Wink Wink
206kwn - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
206kwn έγραψε:
AlienHack έγραψε:

εσυ εισαι μαστορας...

α οκ αν παιρνεις μπουκαλιτσες και μπορεις να βρεις ανταλλακτικα τοτε παρτο και περιμενουμε εντυπωσεις Wink Wink Wink

και οσο για το αν ειμαι μαστορας οχι δεν ειμαι Wink απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι Wink
AlienHack - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:46:55
Θέμα δημοσίευσης:
... Σορυ κιολας... αλλα γιαυτο που ειπες "απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι " .... ΔΕΝ πειθομαι..

ΟΧΙ για σενα, μην το παρεξηγησεις... αλλα κανενας μας δεν μπορει να κρινει ενα προιον που το ειδε σε μια εικονα 200χ150...

αν δεν το πιασεις, δεν το δεις σε λειτουργεια...

απλος μαλλον εισαι της νοοτροπιας οτι οσο ποιο πολυ σου πιάσουν τον κόλο τοσο καλυτερο ειναι αυτό που πηρες.. ΕΥΓΕ.. Ο σωστος καταναλωτης.

εχει τύχει παρα πολλες φορες να παρω ενα προιον φτηνό μεν αλλα οχι απλα εμεινα οικανοποιημενος αλλα ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ικανοποοιημενος καθε φορα που το εβλεπα και ηξερα οτι πληρωσα 3 και 4 φορες ποιο λιγα απο το επονυμο....

Ολοι μας ξερουμε οτι και αυτο το lambo door που κανει 1500 και αυτο που κανει 300 πιθανότατα να φτιαχνονται στην κινα.. οποτε τι να λεμε τώρα..
Sidobre - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:53:28
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
... Σορυ κιολας... αλλα γιαυτο που ειπες "απλα μπορω να καταλαβω τι ειναι σωστο και τι οχι " .... ΔΕΝ πειθομαι..

ΟΧΙ για σενα, μην το παρεξηγησεις... αλλα κανενας μας δεν μπορει να κρινει ενα προιον που το ειδε σε μια εικονα 200χ150...

απλος μαλλον εισαι της νοοτροπιας οτι οσο ποιο πολυ σου πιάσουν τον κόλο τοσο καλυτερο ειναι αυτό που πηρες.. ΕΥΓΕ.. Ο σωστος καταναλωτης.

εχει τύχει παρα πολλες φορες να παρω ενα προιον φτηνό μεν αλλα οχι απλα εμεινα οικανοποιημενος αλλα ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ικανοποοιημενος καθε φορα που το εβλεπα και ηξερα οτι πληρωσα 3 και 4 φορες ποιο λιγα απο το επονυμο....

Ολοι μας ξερουμε οτι και αυτο το lambo door που κανει 1500 και αυτο που κανει 300 πιθανότατα να φτιαχνονται στην κινα.. οποτε τι να λεμε τώρα..

Συγνώμη για την παρέμβαση,

Αλλά αν είναι έτσι γιατί δεν αγόρασες από την αρχή ένα κινέζικο αυτοκίνητο; Θα γλύτωνες πάνω από τα μισά χρήματα...

Μια που άρχισα με τις παροιμίες και τα γνωμικά, ας το συνεχίσω και εδώ...
Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι... Wink Wink
206kwn - Τετ 10 Δεκ 2008, 15:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

τεσπα εγω σου ειπα την αποψη μου και εσυ μου λες ευγε κλπ κλπ.... τεσπα δεν υπαρχει προβλημα... σου ειπα βαλτο..... και να μας πεις εντυπωσεις... εγω παντως δεν θα το εβαζα ρε φιλε.... τωρα οι επιλογες δικες σου... ειαμι της αποψης καλυτερα να βαλεις 2 πραγματα και να ειναι καλα πανω στο αυτοκινιτο σου και να το εχεις συνεχεια κουκλα γιατι μπορεις να το εχεις, παρα με τα ιδια χρηματα να βαλεις 10 και να ειναι ψευτικα κ μολις σου χαλανε αντε παλι απο την αρχη.....
Steve - Τετ 10 Δεκ 2008, 15:14:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πήρα με $1 από το ebay ένα usb stick 16GB και μέχρι τώρα είναι μια χαρά. Πλήρωσα και $14 για τα μεταφορικά, οπότε μου βγήκε $15 όλα μαζί. Τελωνείο ΔΕΝ είχε.

Το usb αυτό το χαίρομαι εδώ και 1 βδομάδα και δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Αν βγάλει, έχασα 12 ευρώ. Όταν φτάσουν τα 16GB εδώ στην Ελλάδα με 12 ευρώ, θα έχω ήδη κάτι άλλο με μεγαλύτερη χωρητικότητα στην ίδια τιμή Wink

Υπήρξα πολέμιος του ebay, αλλά μέχρι στιγμής, στα ψιλικά πράγματα (βλ. usb stick και τα λιοντάρια στο 206) έχει αποδειχθεί "καλό". Για τα 300 ευρώ, ή πόσο μάλλον για τα 1.300 ευρώ, δεν ξέρω πόσο πρόθυμος θα είμαι να το ρισκάρω. Αλλά με μια απλή νοοτροπία, αν μου περίσσευαν 300 ευρώ για το συγκεκριμένο αντικείμενο, θα τα έδινα για το γα**το Wink

Το αν θα το μετάνιωνα ή όχι, θα φαινόταν στην πορεία, αλλά χωρίς να το δοκιμάσω, θα έμενα με την απορία Wink
AlienHack - Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
+1000 steve .... μεχρι στιγμης εχω κανει ψώνια απο το ebay αξίας χιλιαδων ευρώ.. απο λαπτοπ μεχρι iphone (πολλυ πριν ερθουν εδώ) , φωτα για το αμαξι, και πολλά αλλα.. Δεν εχω απογοητευτει ποτέ.. οπότε θα το δοκιμάσω και θα σας πω..
souftasuk - Τετ 19 Μάϊ 2010, 12:27:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δοκιμασε κανεις ?
nikos 206cc - Σαβ 12 Ιούν 2010, 06:00:31
Θέμα δημοσίευσης:
Λιγο αργοπορημενα ποσταρω για το θεμα αυτο αλλα επειδη το φιλαρακι μου εβαλε πριν κανα 2 χρονια τετοιες πορτες(οι θεσσαλονικεις μπορει να τις εχετε δει στο συγκεκριμενο cc-κανει μπαμ)να σας πω την αποψη μου και εγω(για οσους σκεφτονται να βαλουν)....οι πορτες που μπηκαν ειναι απο την πιο γνωστη εταιρεια στο ειδος με τον υποτιθεται καλυτερο μηχανισμο!!!!!Οι γνωστες σε ολους μας LSD(LAMBO STYLE DOORS)...Μετα απο 2 χρονια ειναι στην δυσαρεστη θεση να τις εχει πληρωσει 1500 ευρω + αλλα 100 επειδη οι μπουκαλες απο μαμα ηταν πολυ μαλ**ες? και για να σηκωθει η πορτα ηθελε μπρατσα οποτε και τις αλλαξε Confused Και το καλυτερο..μετα απο καποιο χρονικο διαστημα οταν ανοιγε η πορτα εβρισκε στο φτερο το οποιο πηγε για βαψιμο(αλλα 130 ευρα)...Για να τελειωνουμε..μην βλεπετε το περιτυλιγμα...ναι ωραιο το αμαξι και εντυπωσιακες οι πορτες αλλα το τι τραβηξε (και κυριως τι πληρωσε)τον εκανε μαλλον να το μετανοιωσει..αν δεν ειστε σιγουροι για ενα προιον η δεν υπαρχει εγγυηση σωστης λειτουργιας για αυτο και τα 1300 και τα 300 και τα 50 ευρα που λεει ο λογος πολλα ειναι Wink
souftasuk - Σαβ 12 Ιούν 2010, 09:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο φιλε για το ποστ σου. Τωρα δυο χρονια μετα και αφου ελυσε τα προβληματα, δουλευουν πλεον καλα ?
Μπαζουν αερα κτλ ?
Που τις εβαλε ?
nikos 206cc - Σαβ 12 Ιούν 2010, 17:05:12
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα να δεις...τωρα ναι δεν μπαζουν ουτε βρισκουν στο φτερο και ανοιγουν προς τα πανω και γρηγορα (και ομορφες ηταν παντα)....ΑΛΛΑ μετα απο τοση ταλαιπωρια και τοσα φραγκα τι να το κανεις...Ασε που και λιγοτερα να του στοιχιζε δηστυχως ο μηχανισμος ο ιδιος δεν σου δινει τη σιγουρια ενος γερμανικου μηχανισμου(αν και ειναι γερμανικος)...δουλευει σαν μια πατεντα μην σου πω και χειροτερα..Οι πορτες μπηκαν σε γνωστο μαγαζι με προιοντα για αυτοκινητα ερχομενος απο αεροδρομιο προς Θεσσαλονικη Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες