PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Προεκτάσεις πίσω προφυλακτήρα

Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 01:44:45
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Προεκτάσεις πίσω προφυλακτήρα
Οι έχοντες πίσω προφυλακτήρα από XS και άνω, μπορούνε να βάλουνε κάτι τέτοιο Cool

Για εμένα είναι σχεδόν ότι καλύτερο έχω βρεί για προέκταση πίσω Wink (φυσικά λατρεύω τον πίσω προφυλακτήρα της LD tuning αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε γμτ Sad )

Anyway, άν έχει κάποιος να δείξει κάτι άλλο σε προέκταση πίσω προφυλακτήρα έτσι για να πάρουμε ιδέες πριν την αγορά, ας το δείξει... αν και προσωπικά έχω καταλήξει σε αυτό που ανέφερα Wink
MEMsound - Δευ 22 Νοέ 2004, 13:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
σαν πιο οικονομικη λυση σε σχεση με ολοκληρο προφηλακτηρα ειναι αρκετα ομορφη. Αναρωτιεμαι ομως αν επηρεαζει την ροη του αερα στο πισω μερος με αποτελεσμα να επιβραδυνει το αυτοκινητο.
Υπαρχουν επισης αυτη η προεκταση:

...αυτη:

....αυτη:

....και αυτη:

Προσωπικα παντως θα πηγαινα για κατι τετοιο:

shark_zak - Δευ 22 Νοέ 2004, 13:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
αρκετα ομορφο...παει σετ με το μπροστα και ποσο...(πληροφοριακα) Question
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 14:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες Wink

Της Rieger το έχω απορρίψει προ πολλού, μόνο το μασκάκι μπροστά κ**ολέει το οποίο και έχω βάλει! Wink

Στην επόμενη φωτό, με την 2πλή αεροτομή της ecosse δεν μου αρέσει και τόσο... Sad Όπως και στην από κάτω Rolling eyes

Το μαύρο λέει λίγο, με το πολυεστερικό καπώ Wink Μ'αρεσει που έχει βάλει και σίτα κάτω! Twisted evil

Βέβαια υπάρχει και η λύση του τελευταίου bodykit της Mattig όπως έχεις πολύ σωστά δείξει, μόνο που δεν είναι προέκταση αλλά ολόκληρος προφυλακτήρας Sad Αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά που το ρίχνω τώρα, μάλλον θα πάω γι αυτόν... Wink
307cc alu - Πεμ 25 Νοέ 2004, 17:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve δες και τον HAMANN
Exclamation Exclamation Exclamation
DIMCHRI - Πεμ 25 Νοέ 2004, 18:24:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προεκτάσεις πίσω προφυλακτήρα
Steve έγραψε:
Οι έχοντες πίσω προφυλακτήρα από XS και άνω, μπορούνε να βάλουνε κάτι τέτοιο Cool

Για εμένα είναι σχεδόν ότι καλύτερο έχω βρεί για προέκταση πίσω Wink (φυσικά λατρεύω τον πίσω προφυλακτήρα της LD tuning αλλά είναι πολλά τα λεφτά ρε γμτ Sad )

Anyway, άν έχει κάποιος να δείξει κάτι άλλο σε προέκταση πίσω προφυλακτήρα έτσι για να πάρουμε ιδέες πριν την αγορά, ας το δείξει... αν και προσωπικά έχω καταλήξει σε αυτό που ανέφερα Wink

steeve σε προφυλακτήρα gt μπαίνει αυτό που είπες ?
Steve - Πεμ 25 Νοέ 2004, 19:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
Steve δες και τον HAMANN

Ευχαριστώ (αλλά τον είχα ήδη υπόψιν μου! Twisted evil )! Puke right Puke right Puke right

Καλό αλλά δεν μ'αρέσει Confused

DIMCHRI, όχι δεν μπαίνει σε GT προφυλακτήρες Sad
CELESTIAL - Παρ 26 Νοέ 2004, 20:27:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve αυτό που έχεις διαλέξει της ASD είναι πολύ καλής ποιότητας πλαστικό.

Εάν σου αρέσει πάρα πολύ το πίσω της LD το οποίο όντως είναι πολύ ακριβό υπάρχει το κάτω μέρος μόνο (ο διαχύτης) σε Universal το οποίο μπορεί να μπει και σε 206.
Steve - Σαβ 27 Νοέ 2004, 00:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
CELESTIAL έγραψε:
Steve αυτό που έχεις διαλέξει της ASD είναι πολύ καλής ποιότητας πλαστικό.

Εάν σου αρέσει πάρα πολύ το πίσω της LD το οποίο όντως είναι πολύ ακριβό υπάρχει το κάτω μέρος μόνο (ο διαχύτης) σε Universal το οποίο μπορεί να μπει και σε 206.

Της LD είναι πανάκριβο όντως, γι αυτό και το έχω απορρίψει, δεν αξίζει τα λεφτά του (600 ευρώ περίπου Confused Mad )

Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις μια φωτό του "διαχύτη"? Smile
MEMsound - Σαβ 27 Νοέ 2004, 11:44:45
Θέμα δημοσίευσης:
αυτος ο διαχυτης με ενδιαφερει και μενα.
μια φωτο παρακαλω!?!
BUBA - Κυρ 28 Νοέ 2004, 05:15:53
Θέμα δημοσίευσης:

Μα που βρεθηκε αυτη η φωτογραφια ξαφνικα ? ?
Ε λοιπον απο το συγκεκριμενο Βελγικο 206 το οποιο μαλιστα ειναι ...Diesel ... εμπνευστικα και εγω και φοραω ακριβως το ιδιο πολυεστερικο προσθετο της Εsquiss στον πισω προφυλακτηρα , και ακριβως τα ιδια side skirts τα οποια ειναι απο ευκαμπτο πλαστικο. Το προσθετο πισω εχει και μια μικρη σιτα στο κεντρο, φαινεται καλυτερα στις φωτο κανοντας click στην υπογραφη μου.
Μια παρατηρηση, μετα την προσθηκη του προσθετου στον πισω προφυλακτηρα και το χαμηλωμα, η ρεζερβα δεν χωραει να περασει απο κατω για να βγει, θα πρεπει να ανεβει ο ενας πισω τροχος σε πεζοδρομιο ...οποτε αφαιρεθηκε και αυτη
CELESTIAL - Δευ 29 Νοέ 2004, 10:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τα Side skirts αυτά είναι της ASD γι΄αυτό είναι πλαστικά εύκαμπτα.
Εάν για τον πίσω διαχύτη ενδιαφέρεστε 3,4 άτομα ενημερώστε με για να κοιτάξω πως μπορεί να μπει στο 206 χωρίς να πειραχτεί ο προφυλακτήρας, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν τα 2 αυτιά στις γωνίες του προφυλακτήρα που σίγουρα εμποδίζουν.
Ivang - Δευ 29 Νοέ 2004, 11:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
O πίσω διαχυτής (rear spoiler) είναι της Esquiss Auto που τον έχει και η Ecosse, έχει βρει κανείς τιμή μ'ενδιαφέρει κι εμένα. Η Esquiss Auto στο site της τον έχει 150 ευρώ με Φ.Π.Α., το θέμα είναι ότι δεν τον στέλνει διότι υπάρχει αντιπρόσωπος στην Αθήνα ο οποίος μου τον δίνει 240 euro + μεταφορικά. Υπάρχει κανείς που έχει ψάξει για καλύτερες τιμές ?

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες