CELESTIAL έγραψε: |
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα για 206 αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και για 307.
Υπάρχει και άλλος τύπος αεοροτομής για 307CC, επειδή όμως είναι καινούργια και δεν υπάρχει στο internet όποιος θέλει φωτογραφία με προσωπικό εμαιλ. |
307cc alu έγραψε: |
Σ΄ευχαριστώ φίλε MEMsound.
Τα ξερω αυτά τα links και τις εταιρείες. Ηδη έχω βάλει την μούρη της ΑΒΒΕS και τα φρυδάκια της CARZONE. Aπλά τώρα ψάχνω για πίσω αεροτομή και μάλλον θα βάλω του REIGER. Ψάχνω μήπως και βρώ αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. |
Παράθεση: |
Sport-Center
Konstantinos Ziaras Address: Etn. Antistasis 41 55133 Thessaloniki Telephone: 0030 314 569 41 Telefax: 0030 314 582 63 E-mail: sportcen@otenet.gr |
Steve έγραψε: | ||||
Το ότι είναι πάνω στο αμάξι η αεροτομή αυτή, δε σημαίνει πως είναι από την Rieger. Όσο για αντιπρόσωπο, στην Θεσσαλονίκη είναι. Μόλις όμως ακούσεις τιμές και συγκρίνεις με την Γερμανία, θα τα κάνεις παραγγελία από Γερμανία ![]()
|
Steve καλημέρα
Επικοινώνησα μαζί τους ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
καλησπερα πεζουκλες
θα μπορουσατε να μου πειτε που μπορω να βρω φρυδακια για το μπροστινα φαναρια που να εφαρμοζουν καλα και να μην εχουν και κανα τρελο κοσοτς |
john83 έγραψε: |
307cc alu wraia ta frydakia, thanks!!tha psaxtw na ta brw giati allazoun arketa tin mouri toy autokinitoy!! |
john83 βρήκα αυτές .................. αλλά στο307 δεν φαίνονται πολύ καλά.
![]() ![]() Ξεκινάει το φρυδάκι από το σημείο ένωσης προφυλακτήρα - φτερού και τελειώνει στο σημείο που ενώνονται καπό - προφυλακτήρας και είναι πολυεστερικά. |
john83 έγραψε: |
antwni, oxi den ta brika ta sygekrimena kapou kai an ta broume fantazomai tha ta zitane kala!!!moy exoyn zitisei kai 100 eyrw gia frydakia, e oxi........ |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε: |
καλημερα πεζουκλεσ
βρηκα αυτη την διευθηνση ειναι ο αντιπρωσοπος τησ carzone. Εχει φρυδακια για 307 με 40€ Integrated Tuning Solutions 25 Ploutonos street, 175 62 P. Faliro Athens - Greece Tel:+30-210-9845700 / Fax: +30-210-9843100 / Cell: +30-6947-269 415 |
307Lucifer έγραψε: |
Ξέρει κανείς ρε παίδες αν η Esquiss έχει κάποιον που τα φέρνει εδώ Ελλάδα...??
ΠΟλύ θα γούσταρα να βάλω τις ποδιές απο την Esquiss και το μπροστα μέρος (κάτω από το προφυλακτήρα) της Carcept... |
LEFT έγραψε: |
..Εστω και αργα σας βρηκα ! χαιρετω τους παντες και εχω μια δηλωση "φιλτατε 307 cc alu επιτελους βρηκες τον συμαχο σου στο tuning της αμαξαρας μας !Θα τα κανουμε F1! Θελω να πω προς ολους τους 307αδες πως ευχαριστως μπορω να δωσω οτι πληροφοριες μπορω για το tuning των αυτοκινητων μας καθως εδω και αρκετοοοο καιρο εχω σηκωσει καθε πετρα που υπαρχει για 307 ![]() Υ.Σ. 307 cc alu βγαλε καμια φοτο απο το καρο σου να δω πως το σινιαρισες!!εγω προς το παρον αναμενω καμια βδομαδα ακομη ...μετα ομως θα φοραω το body kit της RIEGER !!! ![]() ![]() Χαιρετω ![]() |
307 cc alu μπορεις να μου πεις πως βαζω foto στην υπογραφη??? |
Για κοίτα και την ABBES http://www.abbes-design.com/peugeot-307-CC/index.htm |
Της Esquiss είναι ![]() ![]() Το έχει τροποποιήσει λίγο όμως... ![]() Δεν παύει να είναι από τα πιο όμορφα! ![]() ![]() Αν έκαναν το bodykit της Carzone λίγο πιο χυτό θα ήταν super! Αχ αχ! Να δω πότε θα βρω κάτι σαν το vision της PAM!!! |
Της Esquiss είναι ![]() ![]() Το έχει τροποποιήσει λίγο όμως... ![]() Δεν παύει να είναι από τα πιο όμορφα! ![]() ![]() Αν έκαναν το bodykit της Carzone λίγο πιο χυτό θα ήταν super! Αχ αχ! Να δω πότε θα βρω κάτι σαν το vision της PAM!!! |
Και το δικό σου Μάνο δεν πάει καθόλου πίσω...Είναι κούκλα!
Αλλά εσυ πιστεύω να με καταλαβαίνεις... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μάνο...
Ασε το έψαξα και έφαγα πόρτα! Μίλησα με αυτόν που δημιουργεί τα bodykit της PAM (είναι αυτό το 206 που λες - το έχω δει) και μου είπε πως δεν προβλέπεται να φτιάξουν κάτι τέτοιο! Όσο για το πανέμορφο bodykit του Κύπριου δεν μπαίνει με τίποτα επάνω στο 307..μιλάμε για τελείως διαφορετικό σκάφος...Ασε ασε χάνω τις ελπίδες μου... Τι να κάνω...θα περιμένω μπας και περάσουν 1-2 χρόνια και ίσως ύστερα από το facelift που θα κάνουν στο 307, βγει και κάτι καινούργιο.... |
Υπομονετικό σε βρίσκω |
MEMsound. έγραψε: | ||
Έχεις "σχετικό" δίκιο ότι είναι της Esquiss. Εννοείς ότι το φτιάχνει η Esquiss??? Δεν μπορώ να σου πώ ποιός το φτιάχνει αλλά το έχουν και οι δύο με διαφορετική ονομασία!!!! Στο site της Εsquiss αναφέρεται σαν 307 CC NICKEL και στο site της Ecosse αναφέρεται σαν 307 CC VERVE Το περίργο είναι η Ecosse έχει το άλλο κιτ που ονομάζει 307 CC NICKEL ενώ η Εsquiss με το ίδιο όνομα εχεί και τα δύο kit!!!!! Προφανώς κάτι έχουν κάνει λάθος σε ένα από τα δύο site, (ή και στα δύο)!!!! Παρεπιπτόντως αν προσέξεις σε κανένα από τα δύο site τα φρύδια στα φτερά δεν είναι τόσο φουσκωμένα όσο στην φώτο που ανέβασα πιο πάνω (κόκκινο 307) ούτε και είναι ενωμένα τα μαρσπιέ με τα φρυδάκια πράγμα που σημαίνει ότι έχει πέσει τρελή πατέντα και χειροποιήτη δουλειά για να επιτευχθεί το παραπάνω πολύ καλό αποτέλεσμα. Τα υπερφουσκωμένα φρυδάκια πρέπει να είναι μετατροπή από το IMPACT kit για 206 (το οποίο υπάρχει και στην Esquiss και στην Ecosse) Αυτά τα ολίγα διαφωτιστικά. Είπα ότι θα το ψάξω....!!! ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
.....Μη με ρωτήσετε λεπτομέρειες από που/τι/πως/πόσο κλπ κλπ
Δεν έχω ιδέα αλλά θα μάθω (αν και μου θυμίζει ecosse).... |
Μάνο...
Ασε το έψαξα και έφαγα πόρτα! Μίλησα με αυτόν που δημιουργεί τα bodykit της PAM (είναι αυτό το 206 που λες - το έχω δει) και μου είπε πως δεν προβλέπεται να φτιάξουν κάτι τέτοιο! Όσο για το πανέμορφο bodykit του Κύπριου δεν μπαίνει με τίποτα επάνω στο 307..μιλάμε για τελείως διαφορετικό σκάφος...Ασε ασε χάνω τις ελπίδες μου... Τι να κάνω...θα περιμένω μπας και περάσουν 1-2 χρόνια και ίσως ύστερα από το facelift που θα κάνουν στο 307, βγει και κάτι καινούργιο.... |
...Περιμενα και εγω αρκετο καιρο για να βρω αυτα που ηθελα....! |
Για μενα παιδες εφτασε η ωρα!!!Πηγα τα ειδα στον φανοποιο μου ,ειναι ολα ετοιμα βαμενα και αυριο το μεσημερι θα γινει καλη δουλεια πιστευω!!Ειναι που ειναι καλα τα κομματια ,μου τα περιποιηθηκε και ο φιλαρακος μου (4 χερια ειδικα primer για ABS πλαστικο και αλλα τεσσερα χερια τα οποια ειναι: μεταλλικο,περλα,χρωμα,βερνικι)μιλαμε εγιναν μπομπες!Αεροτομη,μπροστα προφυλακτηρας,μασπιεδες αυριο και σε 10 μερες θα εχω φορεσει πισω spoiler και φουσκωματα φτερων!
ΧΕΧΕ!!Περιμενα και εγω αρκετο καιρο για να βρω αυτα που ηθελα! Καλο ψαξιμο! Χαιρετω! |
Παιδεεεεεεεες !!!!!
Τα φορεσα και καυλωσα!!! εεε οοο !!! Μπομπα εγινε!Εκανα μια βολτουλα και επεφταν τα ματια βροχη!!! Αντε παιδια με το καλο και τα δικα σας !! Χαιρετω! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Απο οτι καταλαβα εννοεις αν μπορεις ζεσταινωντας ενα πολυεστερικο κομματι να το παραμορφωσεις........δεν γινεται!Το μονο που θα καταφερεις ειναι να το καψεις!
Χαιρετω! |
Αυτά.....Δεν πιστεύω να κυκλοφοράει κάτι άλλο (ίσως μόνο σε Custom Bodykit) |
Καλά....με έπιασες Steve τ'αγόριμο!!! ![]() Πως μου ξέφυγε η Carzone ρε γα**το???? ![]() Ίσως γιατί ποτέ δεν με τρέλανε το συγκεκριμένο kit και ποτέ δεν μάζεψα φωτό του! ![]() Εχω δει τουλάχιστον 3 τέτοια στο δρόμο και υποκειμένικα πάντα δεν θα το έβαζα.... |
PS..
Θα μας ανέβεις τελικά??? ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Εγώ που το έχω δει από κοντά, μου άρεσε πάρα πολύ! ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
Αλλά υπάρχει και η επίσιμη εκδοχή της Peugeot... Monsieur Tourist ακούτε...?? ![]() |
Παίδες .... στην Γαλλία το έψαχνα....στην Τουρκία το βρήκα...
μάλλον custom-made προφυλακτήρας, σε 307 που σκίζει...το 307 δίχνει πολύ άγριο...και πολύ καλή δουλειά ο κουμπάρος....κάτι τέτοιο θέλω...μόνο να ψήσω κανά μάστορα να το φτιάξει.....ρίξτε μια ματιά... Καλο έ? ![]() |
Παίδες .... στην Γαλλία το έψαχνα....στην Τουρκία το βρήκα...
μάλλον custom-made προφυλακτήρας, σε 307 που σκίζει...το 307 δίχνει πολύ άγριο...και πολύ καλή δουλειά ο κουμπάρος....κάτι τέτοιο θέλω...μόνο να ψήσω κανά μάστορα να το φτιάξει.....ρίξτε μια ματιά... 307 - side 307 - front 307 - rear Καλο έ? ![]() |
PICASO έγραψε: |
Μητσο πολυ γ****το το μπροστα!!!!!που το βρηκες ρε θυριο????Βεβαια βεβαια ολη μερα στην δουλεια στο ιντερνετ εισαι......... ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Μήπως 407οφέρνει ο μπροστινός προφυλακτήρας? ![]() |
Πάρτε ένα νέο kit απο την Ibherdesign που το βρήκε ο Picaso....
Μου αρέσει ο πωπός του πολύ πολύ.... Μπροστά προφυλακτήρας... Και ο πωπός του.... Αυτά... |
brz20 έγραψε: |
Πολυ ενδιαφερον αυτο το Bodykit Δημητρη.Βρησκεις πολυ καλα κομματια τελικα. |
DrJekyll έγραψε: |
307 - side
307 - front 307 - rear |
MEMsound έγραψε: |
Όντως πολύ καλό.
Εγώ βέβαια δεν θα ένανα το V στο καπό αλλά θα το άφηνα ίσιο ή έστω με μια ελαφρά καμπύλη γιατί το V είναι τελείως άσχετο με το υπόλοιπο σχήμα του προφυλακτήρα και φυσικά δεν θα κάλυπτα καθόλου τα φανάρια. Οι 2 αεραφωγοί είναι πολύ όμορφοι. Το πίσω έτσι κι έτσι και μάλλον too much... Έχω δει και καλύτερα νομίζω. Και φυσικά δεν μπορώ παρά να μην σχολιάσω το χρώμα του 307... Απλά άριστο.... Αν ήταν και 3πορτο με 1 σετ λευκές 17αρες από το 307CC Sport.... Ααααα και φυσικά (Νο 2...) δεν θα έβαφα του καθρέπτες άσπρους.....Σαν κέρατα περισσέυουν πάνω στις πόρτες. Θα τους άφηνα μαύρους. |
Της Carzone ειναι καλο bodykit αλλα πολυφορεμενο.Τωρα εχω φτασει σε φαση να ψαχνω και σε αλλα αμαξια που εχουν αμυγδαλοτα φαναρια για μπροστινο προφυλακτηρα.Ειναι δυσκολο αλλα θα την βρω την λυση.Οτι ιδεα εχετε δεκτη. |
Δεν χριαζετε φοτο.Απλα κοιτα το αμαξι σου και παρατηρησε τα φαναρια σου.Εχουν ενα περιεργο σχημα.Δεν ειναι στρογγυλα οπως το Polo.Ουτε ορθογωνια οπως του Skyline.Κοιτα το 307 της υπογραφης μου και θα καταλαβεις.Ειναι σαν να εχουν σχημα αμυγδαλου στο περιπου.Ειναι και τραβιγμενα προς τα πανω.Τετοια περιπου φαναρια εχουν το 206,το Celica και το Astra. |
Μόλις μου πεις πως θα φέρεις τις ζάντες στην σωστή θέση χωρίς αποστάτες (τουλάχιστον για μπροστά) θα σου "δώσω" το "οκ" να το φτιάξεις...
|
Road_Runner έγραψε: |
Έλα ρε Μήτσο. Θες και Αγώνες.. Σε πληροφορώ το αγωνιστικό έχει χειροκίνητους καθρέπτες!!! ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: | ||
εγώ προειδοποίησα ότι μαύρη η νύχτα στα βουνά ![]() ![]() Αν και δεν περίμενα να έχει και ηλεκτρικούς το WRC. Ημαρτον ![]() φυσικά δεν εννοούσα ότι οι καθρέφτες που βρήκα είναι ίδιοι με του WRC. Απλά επισήμανα ότι δουλεύουν με δάκτυλο γιατί απ'ότι έχω καταλάβει ο brz20 απολαμβάνει τα ηλεκτρικά καλούδια της μητέρας peugeot, και η μετάβαση από ηλεκτρικό σε χειροκίνητο είναι 'κάπως'. ![]() |
nickzotos έγραψε: |
αυτο που με χαλαει ειναι οτι εκτος οτι δεν εχει βγαλει τα διακριτικα εχει προσθεσει κιολλας...το 2.0 απο γερμανια μου μυριζει... ![]() |
καφε κανγουρο τουτου...
http://www.tuningfever.com/Photos/u_6908/236858_max.jpg Not bud.... (εκτός ζαντών φυσικά...) |
καφε κανγουρο τουτου...
http://www.tuningfever.com/Photos/u_6908/236858_max.jpg Not bud.... (εκτός ζαντών φυσικά...) |
ultra-one έγραψε: | ||
Στρίβουν οι μπροστινοί τροχοί μέσα στους θόλους ή ο τύπος πάει μόνο ευθεία??????!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εγω θελω να παει σε κανενα δρομου ανωμαλου(οπως στο ελλαντα)και να παρκαρει καπου.Με το που κλεισει το αμαξι τα υδραβλικα τελιωνουν με αποτελεσμα να κατσει το αμαξι.
Τοτε να τον δω τον κυριο.Που θα του εχει παρει ολο το αμαξι απο κατω. Περαν της πλακας παντως η αεραναρτηση ειναι παρα πολυ αποτομη στην συμπεριφορα της. Καμια σχεση με αυτην της Citroen που κανει πολυ καλη δουλεια στις στροφες. Φερνει ενα μαγαζι στα 3καλα με 1300 ευρω.Ειναι της HPS και πραγματικα ειναι εξερετικης ποιοτητας. |
Δεν μου λεει κατι. |
Δειτε τι κανανε οι φιλοι μας οι γαλλοι.
http://www.forum307.com/viewtopic.php?t=11218 |
DrJekyll έγραψε: |
Και με τι θα το συνδιάσεις από μπροστά προφυλακτήρα???
Πλαϊνά? |
PICASO έγραψε: |
Εντυπωσεις? |
DrJekyll έγραψε: | ||
ΑΧ ΠΑΛΑΙΑ ΛΑΤΕΡΝΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ! ![]() Να πάω να δω τον ΠΑΟΚ στην 4 και να φάω μετά γυρούμπες στον Μάκη, 25 ευρώ, Να δω τον Λιάκο να οδηγάει την Λατέρνα του κάνοντας χειρόφρενα και ακούγοντας στην διαπασών το "ΣΙΝΑΝΑΪ ΓΙΑΒΟΥΡΟΥΜ'" ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ..." |
Το ειπε οραια ομως.
|
stefan307 έγραψε: |
Καλησπερα!! Ξερει καποιος ποσο κανει το γνησιο σποιλερ για τον πισω προφυλακτηρα? Ετυχε να δω ενα χθες που φορουσε και μου καλοαρεσε η ιδεα. |
stefan307 έγραψε: |
Μετα απο λιγο ψαξιμο την βρηκα την ακρη στην αντιπροσωπεια. Ειναι περιπου ο μισος προφυλακτηρας και μπαινει απο πανω απο τον ηδη υπαρχον του αυτοκινητου, στερεωνεται με κολα. Σημερα εγινε η τοποθετηση του και πραγματικα αλλαξε ολο το πισω μερος!!!!!!!!!!!! |