PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Παράξενοι θόρυβοι

-=N4X=- - Σαβ 20 Νοέ 2004, 21:02:05
Θέμα δημοσίευσης: Παράξενοι θόρυβοι
Ρε παιδια κοντευω να τρελαθω....το αμαξι κανει 3 ηχους....εκανε 4 αλλα ο ενας σταματησε!!!
1)Ακουγετε το πρωι που ειναι κρυο πολυ λιγο αλλα κυριως οταν περιμενω να κρυωσει μετα απο σκισιμο...ακουγετε ενα τακατακατακατακατα απο τον κινητηρα...δεν το κανει παντα.
2)Απο το δεξι αμορτισερ απο τοτε που επεσα σε εκεινη την μικρη λακουβιτσα (σαν απο βομβα ενα πραγμα) ακουγεται οταν περναω κυριως απο οριζοντιες ανωμαλιες ενα τρρρτρτρρρρρρρρτρρρρρ μεταλικο αλλα στιγμιαια.
3)Οταν ανοιγω το κλιμα ακουγεται ενα τακατακατακατα για 2-3 δευτερολεπτα κ μετα τιποτα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ???????????????????????????????????????????
Touristas - Σαβ 20 Νοέ 2004, 23:18:48
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Υπομονή μέχρι το turing να το ακούσουμε !!!
Silly Silly
DIMCHRI - Κυρ 21 Νοέ 2004, 18:36:20
Θέμα δημοσίευσης:
το τάκα τάκα μετά από σκ΄σιμο θα είναι καμία βαλβίδα. αλλά είναι φυσιολογικό.

πολλα μοτόρια το κάνουν για να μην πω όλα τα πεζώ.
sps - Κυρ 21 Νοέ 2004, 19:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Το Νο 3 ειναι φυσιολογικο.
Ετσι κανουν ολα τα κλιμά οταν ανοιγουν.

Το Νο 1 επισης φυσιολογικο.

Εγω τα εχω παρει με ενα γκουπ που ακουγεται απο πισω δεξια οταν αφηνω το γκαζι απο πρωτη ή απο δευτερα αντιστοιχα.Τι να ειναι????
-=N4X=- - Κυρ 21 Νοέ 2004, 23:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για τις απαντησεις....κυριως για τον ηχο απο τον κινητηρα ανησυχουσα αλλα αφου το κανουν κ αλλα οκ.
Παντως τον ηχο το κλιμα το κανει μονο τον τελευταιο μηνα.
Τεσπα...αφου δουλευει ειναι οκ
pduke - Δευ 22 Νοέ 2004, 13:28:31
Θέμα δημοσίευσης:
για τον δεύτερο ήχο,
μήπως κάνει σαν ντέφι ένα πράγμα?Γιατί έχει ένα λαμάκι εκεί που λασκάρει.
-=N4X=- - Τετ 24 Νοέ 2004, 01:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο για εξηγησε μου καλυτερα αν θες που ακριβως ειναι αυτο το λαμακι να το δω.

Και σημερα το απολυτο!!!!....Βαζω το πρωι μπροστα...ξεκιναω...γκντουπ!!!
Τι εγινε λεω?...παταω γκαζι....γκντουπ!....αφηνω γκαζι γκντουπ!
Να μην τα πολυλογω καθε πατημα γκαζιου σημαινε χτυπημα απο την δεξθια μερια που μαλιστα σαν συνοδηγος το ενιωθες στα ποδια σου....
Παω μεχρι το συνεργριο ετσι(αποσταση 4+ χλμ.....το βαζουμε επανω να δουμε τι χτυπαει τιποτα....!Το βαζει μπρος πανω στην ραμπα κ δινει λιγο τιποτα!
Του λεω ελα να σε παω βολτα να το ακουσεις...μπαινει μεσα κ δν ακουγετε τιποτα!!!!!!!!!!!
Αυτο το αμαξι ειναι στοιχιωμενο μου φαινεται!
DIMCHRI - Τετ 24 Νοέ 2004, 09:43:55
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

Να μην τα πολυλογω καθε πατημα γκαζιου σημαινε χτυπημα απο την δεξθια μερια που μαλιστα σαν συνοδηγος το ενιωθες στα ποδια σου....
Παω μεχρι το συνεργριο ετσι(αποσταση 4+ χλμ.....το βαζουμε επανω να δουμε τι χτυπαει τιποτα....!Το βαζει μπρος πανω στην ραμπα κ δινει λιγο τιποτα!
Του λεω ελα να σε παω βολτα να το ακουσεις...μπαινει μεσα κ δν ακουγετε τιποτα!!!!!!!!!!!

κοίτα το γκντουπ, μπορεί να ήταν κάτι στο ντουλαπάκι, ή κανένα μπουκάλι νερό που έκανε βόλτα στα πόδια του συνοδηγού....

ή κάτι στο πορτ μπαγκαζ. ασε σου λέω, έχω πάθει και εγώ πολλές φορές τέτοιες νύλες...

και γινόμαστε ρόμπες και στα συνεργεία Embarassed
MEMsound - Τετ 24 Νοέ 2004, 10:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
και μετα τσεκαρε ημιαξονια, ψαλιδια και βασεις μηχανης.
Ασχετο αλλα μετα απο σερβις σε ενα nissan που εχω δεν ειχαν σφιξει την μια βαση της μηχανης με αποτελεσμα σε καθε εκκινηση το μοτερ να χοροπηδαει!!! (για την ακριβεια ειχαν απλα ακουμπησει την βιδα.... Shocked)
pduke - Τετ 24 Νοέ 2004, 11:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

δύο λαμάκια,

ένα πίσω από τον τροχό που προστατεύει τον ελαστικό σύνδεσμο του ψαλιδιού από το δισκόφρενο.

Το άλλο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν βγάλεις τον τροχό ακριβώς στο κέντρο του. είναι πιασμένο με πύρρο(?) και λασκάρει εύκολα(ο πύρρος).
Mimis - Παρ 03 Δεκ 2004, 16:46:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ακούω συνεχώς ενα τσακ- τσουκ απο την ηλιοροφή, ποιό δυνατό όταν έχω ανοιχτό το σκίαστρο και ποιό απαλό με κλειστό. Οι ήχοι ακούγονται με την ηλιοροφή κουμπωμένη. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό, ακούγεται και με την παραμικρή λακουβίτσα, έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα Question Έχω ακούσει οτι θορύβους η ηλιοροφή κάνει μόνο ανοιχτή, αλλα και κλειστή... παραπάει Evil Twisted evil Καμια λύση; Confused
MEMsound - Δευ 06 Δεκ 2004, 10:20:52
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Εγώ ακούω συνεχώς ενα τσακ- τσουκ απο την ηλιοροφή, ποιό δυνατό όταν έχω ανοιχτό το σκίαστρο και ποιό απαλό με κλειστό. Οι ήχοι ακούγονται με την ηλιοροφή κουμπωμένη. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό, ακούγεται και με την παραμικρή λακουβίτσα, έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα Question Έχω ακούσει οτι θορύβους η ηλιοροφή κάνει μόνο ανοιχτή, αλλα και κλειστή... παραπάει Evil Twisted evil Καμια λύση; Confused

Mimis ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα.
Βαλε λιγο γρασο στους οδηγους της ηλιοροφης καθως και στα δυο πλαστικα πλακακια που συγκρατουν το μπροστινο κομματακι της ηλιοροφης (αυτο που ανασηκωνεται οταν η οροφη ανοιγει) και δεν θα ξανακουσεις τιποτε.!! Wink Wink
Exclamation ΟΧΙ ΛΑΔΙ θα γινει χειροτερο. Exclamation
Mimis - Τρι 07 Δεκ 2004, 16:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

Mimis ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα.
Βαλε λιγο γρασο στους οδηγους της ηλιοροφης καθως και στα δυο πλαστικα πλακακια που συγκρατουν το μπροστινο κομματακι της ηλιοροφης (αυτο που ανασηκωνεται οταν η οροφη ανοιγει) και δεν θα ξανακουσεις τιποτε.!! Wink Wink
Exclamation ΟΧΙ ΛΑΔΙ θα γινει χειροτερο. Exclamation

Έχω γράσο σε σπρει κάνει; λες αν πάρω ενα torx και σγίξω λίγο τις βίδες να ηρεμήσει?
MEMsound - Τρι 07 Δεκ 2004, 16:18:07
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Έχω γράσο σε σπρει κάνει; λες αν πάρω ενα torx και σγίξω λίγο τις βίδες να ηρεμήσει?

Δεν ξερω για το σπρει γρασου αλλα μαλλον δεν θα σου κανει δουλεια.
Εγω εβαλα κανονικο γρασο με μια σπατουλιτσα στους οδηγους , ανοιγοκλεισα την οροφη μερικες φορεσς και τερμα η φασαρια!
Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το σφυξιμο αλλα δεν χανεις και τιποτα να δεις μηπως εχουν ξεσφηξει λιγο απο τους κραδασμους του αυτοκινητο. Wink
pduke - Πεμ 09 Δεκ 2004, 16:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μεταλλικός ήχος από το πίσω κάθισμα, ο ίδιος που συναντάτε στο 206 σας όταν κάθεται κάποιος πίσω δεξιά τώρα και χωρίς άτομο!!!!σε μικρολακουβίτσες τρρρρρρρρρρρίζει πολύ, μα πάρα πολύ.

Από που έρχεται να τον σταματήσω ?ξέρει κανείς?

έχω βάλει αφρλέξ στα δύο μανταλάκια την κάθε πλάτης αλλά τίποτα.
Mimis - Πεμ 09 Δεκ 2004, 17:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

Δεν ξερω για το σπρει γρασου αλλα μαλλον δεν θα σου κανει δουλεια.
Εγω εβαλα κανονικο γρασο με μια σπατουλιτσα στους οδηγους , ανοιγοκλεισα την οροφη μερικες φορεσς και τερμα η φασαρια!
Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το σφυξιμο αλλα δεν χανεις και τιποτα να δεις μηπως εχουν ξεσφηξει λιγο απο τους κραδασμους του αυτοκινητο. Wink

Ο θόρυβος που ακούω δεν είναι όταν την ανοιγοκλείνω αλλα όταν είναι κλειστή και πέφτω σε λακουβίτσες κάνει τσακ τσουκ κάτι τέτοιο, έβαλα γράσο αλλα τίποτα... στο δικό σου έκανε θόρυβο παρόμοιο με κλειστή την ηλιοροφή;
MEMsound - Πεμ 09 Δεκ 2004, 17:45:51
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:

Ο θόρυβος που ακούω δεν είναι όταν την ανοιγοκλείνω αλλα όταν είναι κλειστή και πέφτω σε λακουβίτσες κάνει τσακ τσουκ κάτι τέτοιο, έβαλα γράσο αλλα τίποτα... στο δικό σου έκανε θόρυβο παρόμοιο με κλειστή την ηλιοροφή;

Ναι και σε μενα το εκανε με κλειστη οροφη και μετα εστρωσε.
Θελει και λιγο γρασαρισμα εκει που εφαρμοζει η οροφη οταν κλεινει.
DIMCHRI - Παρ 10 Δεκ 2004, 09:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

Ασχετο , αλλά βάλε μια μπάρα θόλων και θα σταματήσει να στα κάνει όλα αυτά.
αφού λες ότι δεν σταματάει με το γράσσο.
MEMsound - Παρ 10 Δεκ 2004, 09:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:

Ακριβως αυτο ειναι το επομενο βημα!
Η μπαρα δενει πολυ το μπροστινο τμημα του αμαξωματος και αποτρεπει την δημιουργια αρκετων στρεβλωσεων (που προκαλουν τριξιματα) απο ις ανωμαλιες του δρομου. Wink
Εεεε και αν συνεχισει βαλε roll cage!!
(Ο κανιβαλος...πλακα κανω..) Cool
rallye man - Παρ 10 Δεκ 2004, 10:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια μιας και πιασαμε τους ηχους μηπως μπορει να ριξει κανεις καμια ιδεα στο τι μπορει να ειναι ενας ηχος που ακουγετε και σε εμενα Question οταν εχω αρκετα χιλιομετρα δηλαδη 150+ και αφηνω το γκαζι ακουγετα ενα χρχρχρχρχρχρχρχρχρ παταω γκαζι σταματαη αφηνω γκαζι παλι τον ιδιο ηχο Shocked . Ακομα ακουγετε απο δεξια οταν ξεκιναω ενα τριξημο που εν κινησει δεν ακουγετε μονο οταν ξεκιναω. καμια ιδεα κανεις για αυτους τους 2 ηχους Question
DIMCHRI - Παρ 10 Δεκ 2004, 11:49:22
Θέμα δημοσίευσης:
rallye man έγραψε:
Παιδια μιας και πιασαμε τους ηχους μηπως μπορει να ριξει κανεις καμια ιδεα στο τι μπορει να ειναι ενας ηχος που ακουγετε και σε εμενα Question οταν εχω αρκετα χιλιομετρα δηλαδη 150+ και αφηνω το γκαζι ακουγετα ενα χρχρχρχρχρχρχρχρχρ παταω γκαζι σταματαη αφηνω γκαζι παλι τον ιδιο ηχο Shocked . Ακομα ακουγετε απο δεξια οταν ξεκιναω ενα τριξημο που εν κινησει δεν ακουγετε μονο οταν ξεκιναω. καμια ιδεα κανεις για αυτους τους 2 ηχους Question

ρε παιδιά ψιλοτριγμοί ακούγονται συνεχώς σε όλα τα αυτοκίνητα, και ιδιαίτερα στα δικά μας που τα οδηγούν ''κανίβαλοι''.

οπότε είναι άσκοπο νομίζω να ψάχνουμε συνεχώς. δυναμώστε λίγο την μουσική. βάλτε και λίγο σπρέι wyrth σιλικόνης για ταμπλό, και όλοι οι θόρυβοι εξαφανίζονται μονο μιας.

Εκτός και αν ακούμε γκουπ , ντουπ και τέτοια, οπότε πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε.
Mimis - Τρι 14 Δεκ 2004, 13:38:41
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

Μπάρα θόλων;;; Και πόσο περίπου κοστίζει;, απο μάρκα προτείνετε κάποια συγκεκριμένη;
MEMsound - Τρι 14 Δεκ 2004, 13:57:26
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
Μπάρα θόλων;;; Και πόσο περίπου κοστίζει;, απο μάρκα προτείνετε κάποια συγκεκριμένη;

Καλα ρε Mimis απο 2002 εισαι μελος και δεν εχεις δει το θεμα "ΜΠΑΡΑ ΘΟΛΩΝ" ????
Ριξε μια ματια:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=396
Θα βρεις ολες τις σχετικες πληροφοριες που χρειαζεσαι! Wink
Mimis - Τρι 14 Δεκ 2004, 14:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

Καλα ρε Mimis απο 2002 εισαι μελος και δεν εχεις δει το θεμα "ΜΠΑΡΑ ΘΟΛΩΝ" ????
Ριξε μια ματια:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=396
Θα βρεις ολες τις σχετικες πληροφοριες που χρειαζεσαι! Wink

ok thanks Smile απλά ρώτησα για να μην καθομαι και ψάχω Wink
DIMCHRI - Τρι 14 Δεκ 2004, 14:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
Mimis έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

momo 100 ευρώ.

και δεν κόβεις την λαμαρίνα.

υπάρχουν φώτος και τοπικ για αυτό το θέμα.
Antonis78 - Τετ 15 Δεκ 2004, 00:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Μεταλλικός ήχος από το πίσω κάθισμα, ο ίδιος που συναντάτε στο 206 σας όταν κάθεται κάποιος πίσω δεξιά τώρα και χωρίς άτομο!!!!σε μικρολακουβίτσες τρρρρρρρρρρρίζει πολύ, μα πάρα πολύ.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι απο τα μανταλακια?
μηπως ειναι απο την εταζιερα γιατι το δικο μου εκει τριζει,ειδικα οταν την εκοψα και εβαλα ηχεια.
Ειναι πολυ ευκαμπτη.Δοκιμαζω τροπους να την κανω να σταματησει και ως ενα σημειο τα εχω καταφερει.
pduke - Τετ 15 Δεκ 2004, 20:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
Antonis78 έγραψε:
pduke έγραψε:

Εισαι σιγουρος οτι ειναι απο τα μανταλακια?
μηπως ειναι απο την εταζιερα γιατι το δικο μου εκει τριζει,ειδικα οταν την εκοψα και εβαλα ηχεια.
Ειναι πολυ ευκαμπτη.Δοκιμαζω τροπους να την κανω να σταματησει και ως ενα σημειο τα εχω καταφερει.

σίγουρα είναι από τα καθίσματα γιατί το τσέκαρα πολλές φορές και είναι μεταλικός άρα δεν είναι από τα μανταλάκια αλλά από την πλάτη κάπου (μέσα ή έξω(?)) ή από τα βιδώματα στη λαμαρίνα...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!
kanelj - Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει παντως τροπος να σταματησει να τριζει (αλλα και να χοροπηδαει) η εταζερα αλλα δεν θα το πω γιατι θα πεσουν ντοματες και μαρουλια..... Cool
DIMCHRI - Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:19:36
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
υπαρχει παντως τροπος να σταματησει να τριζει (αλλα και να χοροπηδαει) η εταζερα αλλα δεν θα το πω γιατι θα πεσουν ντοματες και μαρουλια..... Cool

Ναι υπάρχει. βγάλτην εντελώς.

ή μπορείς να φτιάξεις και μία καινούργια δική σου από mdf (αν λέγεται έτσι- το ξύλο που φτιάχνουν και ηχεία.)
MEMsound - Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:39:19
Θέμα δημοσίευσης:
Βρες ενα αφρολεχ (σφουγγαροειδες) και κολλα απο μια λουριδα στα πλαστικα που ακουμπα/παταει η εταζερα.
Mimis - Πεμ 16 Δεκ 2004, 15:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται η λύση για τα τριξίματα της ηλιοροφή βρέθηκε, η μάλλον δόθηκε από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot εδώ στο Βόλο.
1. Καθαρίζουμε με ένα πανάκι τα λάστιχα και απομακρύνουμε τυχόν βρωμιά
2. Ψεκάζουμε με σπρέι γράσου τα ελατήρια στο μπροστινό μέρος και τις βάσεις που το στηρίζουν και το βοηθούν να ανοιγοκλείνει
3. Ψεκάζουμε με σπρέι σιλικόνης όλα τα λάστιχα την αφήνουμε να δράσει 5 λεπτά και μετά σκουπίζουμε με ένα πανάκι τυχόν περιττώματα
(Η δικιά μου ηλιοροφή αυτή τη στιγμή δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο)
Για το γράσο που μου είπατε να περάσω στους οδηγούς μου είπαν ότι δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα, αλλά αντιθέτως η σκόνη και η βρομιά θα κολλήσει πάνω του δυσχεραίνοντας την κατάσταση Wink
Antonis78 - Παρ 17 Δεκ 2004, 01:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Βρες ενα αφρολεχ (σφουγγαροειδες) και κολλα απο μια λουριδα στα πλαστικα που ακουμπα/παταει η εταζερα.

Σωστο και αυτο.Εγω της εβαλα κατι σαν δερμα τα οποια ειναι αυτοκολητα και συνηθως τα βαζουν στα ποδια καρεκλων για να μην τριζουν.Κατι ψιλοεκανα ετσι.
StorM_GmA - Τετ 05 Σεπ 2007, 19:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
για να μην ανοίγω καινούριο topic, θα παραθέσω εδώ τα προβλήματα που
έχω κι εγώ με ήχους!

1) μεταλλικό τρίξιμο κάτω απο το αμάξι στο ύψος των εμπρος καθησμάτων.
(το έχω αναφέρει και παλιότερα οπότε δεν χρειαζόμαστε και ιδιαίτερο σχολιασμό
σε αυτό)
2) μικρό τρίξιμο που μοιάζει να έρχεσαι μέσα απο το ταμπλό και ακούγεται
κυρίως σε απότομες αναταράξεις...είτε είναι κάποια μικρή σε διάμετρο λακούβα (αλλά βαθιά)
είτε μικρό αλλά ψηλό υψοματάκι στην άσφαλτο...
3) Τρίξιμο στο κάθισμα του συνοδηγού όταν κάθεται συνοδηγός...ακούγεται
πάλι στις περιπτώσεις του 2 αλλά χρειάζεται νομίζω περισσότερα χιλιόμετρα
(προφανώς γιατί το βάρος του συνοδηγού επιβαρύνει περισσότερο το κάθισμα
όταν τα χλμ είναι περισσότερα)
4) Κυρίως κρύο το αμάξι αλλά όχι κατα κανόνα, ήχος που φαίνεται να έρχεται
απο το σασμάν λες και έχεις 2-3 σιδερένιες μπίλιες σε ένα μπόλ και τις
"ανακατεύεις" με κάτι μεταλλικό...
5) τρίζει πολύ συχνά η πόρτα του οδηγού στο σημείο που κλείνει...μπορεί
να το κάνει σε απλές λακούβες αλλά κυρίως όταν το σασί δέχεται περισσότερη
πίεση απ ότι συνήθως... (απότομες στροφές κτλ)
αυτό το είχα αναφέρει και κάποια στιγμή στην αντιπροσωπία, μου είχαν
βάλει γράσο αλλά τίποτα δεν άλλαξε...
6) Η εξάτμηση όταν πηγαίνω με οποιαδήποτε χιλιόμετρα και πατήσω
συμπλέκτη, μερικές φορές κάνει ένα "μπουπ" σαν μια μικρή έκρηξη...μικρή
όμως! Επίσης σε 1η-2α αν αφήσω γκάζι (όχι απο πολλές στροφές) κάνει
πάλι τον παραπάνω ήχο αλλά επαναλαμβανόμενα...και σχετικά γρήγορα...
αυτό συμβαίνει απο τότε που μου έβαλαν το "καινούριο" προγραμμα στην
peugeot...και πρίν έκανε κάποιους ήχους απλά σε διαφορετικές στιγμές...
(δεν φοράω μαμά εξάτμηση...την είχα αλλάξει πρίν μπει το καινούριο
πρόγραμμα)

αυτά τα "λίγα" αλλά πολύ ενοχλητικά! εκτός απο την εξάτμηση που αν
δεν είναι κάτι "κακό", δεν θα είχα πρόβλημα να υπάρχει...αλλά μάλλον
κάτι κακό θα είναι!
StorM_GmA - Τρι 18 Σεπ 2007, 19:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
κανείς καμιά ιδέα για τους ήχους μου? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Giannis307 - Τρι 18 Σεπ 2007, 23:00:24
Θέμα δημοσίευσης:
Και το δικο μου ολο εφε ειναι...Οποτε μην τρελαινεσαι....
Θα το συνηθησει ταυτι σου... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Τρι 18 Σεπ 2007, 23:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
1) Μαλλον καποιο μεταλικο πραγματακι για θερμοπροστασια
2) Δεν εχω ιδεα
3) Μαλλον εχεις καποιο προβλημα με το καθισμα του συνοδηγου
4) Δες μηπως χανεις βαλβολινες
5) Βαλε WD40
6) Πλεον μπορεις να λες οτι το αμαξι σου κανει και σκασιματα.....

Και αυτο για την εξατμιση δεν ειναι κακο... Μην αγχωνεσαι...
StorM_GmA - Τετ 19 Σεπ 2007, 11:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
τι είναι το WD40?!
σκασίματα? μόνο με ένα τελικό (και χωρίς μεσαίο) κάνει τέτοια κόλπα?!
ωράιος ο λέοντας! Very happy
πέτυχα προχτές ένα τσούρμο rx8 στην παραλιακή μάλλον απο κανένα club
αν και δεν ειδα αυτοκόλλητα και ένα απ αυτά έκανε σκασίματα σαν τα δικά
μου! με την μόνη διαφορά οτι αυτουνού φενόταν φλόγα μέσα στην εξάτμηση
και οτι το σκάσιμο ακουγόταν 100 φορές πιο δυνατά απο το δικό μου Razz Razz

βαλβολίνες πώς μπορώ να δω οτι χάνω? αν και θα πάω να τις αλλάξω αλλά
μέχρι τότε καλύτερα να έχω τσεκάρει μόνος μου...
Giannis307 - Τετ 19 Σεπ 2007, 12:46:24
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.northarvestbean.org/html/images/09-18-06%20wd-40.jpg

WD-40 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Βαλβολινη θες οταν νιωσεις το σαζμαν σου να γρατζουναει την ωρα που βαζεις ταχυτητες...Ενδεικτηκα καθε 30.000χλμ θελει αλλαγμα!

Εμενα που οταν σκαει κανει λες και πεταει μπουρμπουληθρες τι να πω....
StorM_GmA - Τετ 19 Σεπ 2007, 13:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
λιπαντικό είναι δηλαδη?!

γρατζουνάει μια χαρά μην ανησυχείς Razz Razz Razz
και με μόλις 12.000χλμ...γι αυτό και θέλω να αλλάξω!

πλάκα πλάκα και μένα στις αλλαγές λες και θα βγάλει μπουρμπουλίθρα κάνει!
τι να κάνουμε...αφού δεν καταφέρνουμε να βγάλουμε φλογίδια...ας βγάλουμε
κι εμείς κάτι τουλάχιστον! έστω και μπουρμπουλίθρες!
Giannis307 - Πεμ 20 Σεπ 2007, 07:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι λιπαντικο ειναι...Και οταν ειναι σε καλη κατασταση ειναι παχυσευστο...Σαν μελι φαντασου....Αμα εχει τελειωσει θα εχει γινει σαν νερο!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες