-=N4X=- έγραψε: |
Πανο για εξηγησε μου καλυτερα αν θες που ακριβως ειναι αυτο το λαμακι να το δω.
Και σημερα το απολυτο!!!!....Βαζω το πρωι μπροστα...ξεκιναω...γκντουπ!!! Τι εγινε λεω?...παταω γκαζι....γκντουπ!....αφηνω γκαζι γκντουπ! Να μην τα πολυλογω καθε πατημα γκαζιου σημαινε χτυπημα απο την δεξθια μερια που μαλιστα σαν συνοδηγος το ενιωθες στα ποδια σου.... Παω μεχρι το συνεργριο ετσι(αποσταση 4+ χλμ.....το βαζουμε επανω να δουμε τι χτυπαει τιποτα....!Το βαζει μπρος πανω στην ραμπα κ δινει λιγο τιποτα! Του λεω ελα να σε παω βολτα να το ακουσεις...μπαινει μεσα κ δν ακουγετε τιποτα!!!!!!!!!!! Αυτο το αμαξι ειναι στοιχιωμενο μου φαινεται! |
-=N4X=- έγραψε: |
Πανο για εξηγησε μου καλυτερα αν θες που ακριβως ειναι αυτο το λαμακι να το δω.
Και σημερα το απολυτο!!!!....Βαζω το πρωι μπροστα...ξεκιναω...γκντουπ!!! Τι εγινε λεω?...παταω γκαζι....γκντουπ!....αφηνω γκαζι γκντουπ! Να μην τα πολυλογω καθε πατημα γκαζιου σημαινε χτυπημα απο την δεξθια μερια που μαλιστα σαν συνοδηγος το ενιωθες στα ποδια σου.... Παω μεχρι το συνεργριο ετσι(αποσταση 4+ χλμ.....το βαζουμε επανω να δουμε τι χτυπαει τιποτα....!Το βαζει μπρος πανω στην ραμπα κ δινει λιγο τιποτα! Του λεω ελα να σε παω βολτα να το ακουσεις...μπαινει μεσα κ δν ακουγετε τιποτα!!!!!!!!!!! Αυτο το αμαξι ειναι στοιχιωμενο μου φαινεται! |
Mimis έγραψε: |
Εγώ ακούω συνεχώς ενα τσακ- τσουκ απο την ηλιοροφή, ποιό δυνατό όταν έχω ανοιχτό το σκίαστρο και ποιό απαλό με κλειστό. Οι ήχοι ακούγονται με την ηλιοροφή κουμπωμένη. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό, ακούγεται και με την παραμικρή λακουβίτσα, έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
Mimis ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα. Βαλε λιγο γρασο στους οδηγους της ηλιοροφης καθως και στα δυο πλαστικα πλακακια που συγκρατουν το μπροστινο κομματακι της ηλιοροφης (αυτο που ανασηκωνεται οταν η οροφη ανοιγει) και δεν θα ξανακουσεις τιποτε.!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έχω γράσο σε σπρει κάνει; λες αν πάρω ενα torx και σγίξω λίγο τις βίδες να ηρεμήσει? |
Δεν ξερω για το σπρει γρασου αλλα μαλλον δεν θα σου κανει δουλεια. Εγω εβαλα κανονικο γρασο με μια σπατουλιτσα στους οδηγους , ανοιγοκλεισα την οροφη μερικες φορεσς και τερμα η φασαρια! Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το σφυξιμο αλλα δεν χανεις και τιποτα να δεις μηπως εχουν ξεσφηξει λιγο απο τους κραδασμους του αυτοκινητο. ![]() |
Ο θόρυβος που ακούω δεν είναι όταν την ανοιγοκλείνω αλλα όταν είναι κλειστή και πέφτω σε λακουβίτσες κάνει τσακ τσουκ κάτι τέτοιο, έβαλα γράσο αλλα τίποτα... στο δικό σου έκανε θόρυβο παρόμοιο με κλειστή την ηλιοροφή; |
Ναι και σε μενα το εκανε με κλειστη οροφη και μετα εστρωσε. Θελει και λιγο γρασαρισμα εκει που εφαρμοζει η οροφη οταν κλεινει. |
DIMCHRI έγραψε: |
Ασχετο , αλλά βάλε μια μπάρα θόλων και θα σταματήσει να στα κάνει όλα αυτά.
αφού λες ότι δεν σταματάει με το γράσσο. |
rallye man έγραψε: |
Παιδια μιας και πιασαμε τους ηχους μηπως μπορει να ριξει κανεις καμια ιδεα στο τι μπορει να ειναι ενας ηχος που ακουγετε και σε εμενα ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||||
Ασχετο , αλλά βάλε μια μπάρα θόλων και θα σταματήσει να στα κάνει όλα αυτά. αφού λες ότι δεν σταματάει με το γράσσο. |
Μπάρα θόλων;;; Και πόσο περίπου κοστίζει;, απο μάρκα προτείνετε κάποια συγκεκριμένη; |
Καλα ρε Mimis απο 2002 εισαι μελος και δεν εχεις δει το θεμα "ΜΠΑΡΑ ΘΟΛΩΝ" ???? Ριξε μια ματια: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=396 Θα βρεις ολες τις σχετικες πληροφοριες που χρειαζεσαι! ![]() |
Mimis έγραψε: | ||||||
Μπάρα θόλων;;; Και πόσο περίπου κοστίζει;, απο μάρκα προτείνετε κάποια συγκεκριμένη; |
pduke έγραψε: |
Μεταλλικός ήχος από το πίσω κάθισμα, ο ίδιος που συναντάτε στο 206 σας όταν κάθεται κάποιος πίσω δεξιά τώρα και χωρίς άτομο!!!!σε μικρολακουβίτσες τρρρρρρρρρρρίζει πολύ, μα πάρα πολύ.
Από που έρχεται να τον σταματήσω ?ξέρει κανείς? έχω βάλει αφρλέξ στα δύο μανταλάκια την κάθε πλάτης αλλά τίποτα. |
Antonis78 έγραψε: | ||
Εισαι σιγουρος οτι ειναι απο τα μανταλακια? μηπως ειναι απο την εταζιερα γιατι το δικο μου εκει τριζει,ειδικα οταν την εκοψα και εβαλα ηχεια. Ειναι πολυ ευκαμπτη.Δοκιμαζω τροπους να την κανω να σταματησει και ως ενα σημειο τα εχω καταφερει. |
kanelj έγραψε: |
υπαρχει παντως τροπος να σταματησει να τριζει (αλλα και να χοροπηδαει) η εταζερα αλλα δεν θα το πω γιατι θα πεσουν ντοματες και μαρουλια..... ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Βρες ενα αφρολεχ (σφουγγαροειδες) και κολλα απο μια λουριδα στα πλαστικα που ακουμπα/παταει η εταζερα. |