sotamax έγραψε: |
Περιμένουμενα το δούμε στην πίστα με τον ανταγωνισμό... |
sotamax έγραψε: |
Έχει δίκιο ο Kamatsos υπάρχει και το RS...
Τελικά έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική η μικρή κατηγορία... |
kamatsos έγραψε: | ||
![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Body kit οκ......Αλλα πως το φαρδενεις μετα ![]() ![]() ![]() |
zippy έγραψε: |
Και ποτε θα το εχουμε στην Ελλαδα για να το δουμε απο κοντα? |
Ronin έγραψε: | ||
Απο αρχές Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο. |
zippy έγραψε: | ||||
Ξερει κανεις αν θα εχει και εκδοση περα απο 150 αλογα?Το λεγομενο rs.Γιατι αυτο ακουγετε απο την ford εδώ και κατι χρονια για αυτην την εκδοση. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αυτό το ρημάδι το Fiesta μόνο σαν RS τρώγεται!!! Γιατί κατα τ'άλλα είναι ένα απολύτως αδιάφορο κάρο!!! Ούτε όμορφο είναι ούτε καν άσχημο!!!
Είναι τέλειως αδιάφορο! Είμαι σίγουρος πως άμα εξαφανιζόταν από τους δρόμους κανένας μα κανένας δεν θα το πρόσεχε!!! |
Stevon έγραψε: |
-Το Fiesta των 150 ίππων διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά έναντι 18.526 ευρώ....... |
sps έγραψε: |
Το ειδα την Κυριακη στα Μεγαρα!
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ χαμηλο για εργοστασιακο. Οι θολοι δεν ειχαν καθολου κενο με τους τροχους. Κατα τα αλλα αδιαφορο, δειχνει και ειναι μικρο αμαξι. Σε σχεση με το 206 που δειχνει πιο αμαξι. Το ιδιο επαθα και με το ιμπιζα cupra. Μπαινω μεσα, και λες και μπηκα στο πολο που ειχα το 98! |
volvos έγραψε: |
Κυριοι ως 28/2 προσφορα
φιεστα στ σε μπλε-μαυρο-κοκκινο μονο 16700 με ριγες στο πλαι... σκετο δεν υπαρχει τελικα..... ειμαι στο τσαααακκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ |
volvos έγραψε: |
θα δωσω 12000 δικο μου + 3500 που εχω υπολογισει να μου παει το 206 για να γινει αμαξι...... |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() Έτσι κάτι γίνεται αν και εμφανισιακά δεν μου αρέσει πολύ ... (τουλάχιστον σε σχέση με το 206) Πάντως αν όπως λένε (λέτε) είναι καλύτερο οδηγικά είναι μια πολύ καλή επιλογή.... (άλλωστε το 2λιτρο GTI έχει σταματήσει...) |