Νέα - Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005: Το Toyota Prius chatasos - Πεμ 18 Νοέ 2004, 14:15:42 Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005: Το Toyota Prius
Το Toyota Prius ανακηρύχθηκε, τελικά, αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ευρώπη για το 2005. Το μοντέλο συγκέντρωσε 406 ψήφους έναντι 267 του δεύτερου Citroen C4.
Χαρακτηριστικό είναι πως το Prius έλαβε ψήφους και από τους 58 συνολικά κριτές - ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Έλληνας Στρατής Χατζηπαναγιώτου - που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Η βαθμολογία του τελευταίου ήταν Toyota Prius: 3 / Citroen C4: 6 / Ford Focus: 8 / Opel Astra: 4 / Renault Modus: - / Peugeot 407: 4 / BMW 1 series: -.
Η συνολική βαθμολογία και η κατάταξη των μοντέλων ήταν: Toyota Prius: 406 / Citroen C4: 267 / Ford Focus: 228 / Opel Astra: 180 / Renault Modus: 151 / Peugeot 407: 135 / BMW 1 series: 83.
Πηγή : autopress.grp206Mike - Πεμ 18 Νοέ 2004, 14:43:15 Θέμα δημοσίευσης:
Το χω δει και στο δρόμο και απορούσα με το παλικάρι που το χε γιατί ήταν και 25άρης και είχε μέσα την παρέα...
Aυτό έχω να πω.... DIMCHRI - Πεμ 18 Νοέ 2004, 15:09:05 Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Το χω δει και στο δρόμο και απορούσα με το παλικάρι που το χε γιατί ήταν και 25άρης και είχε μέσα την παρέα...
Aυτό έχω να πω....
ρε μπορεί να τους έκανε ένα test drive !!!! p206Mike - Πεμ 18 Νοέ 2004, 15:18:09 Θέμα δημοσίευσης:
Μπα όχι φαινόταν, πήγαινε καμαροτός για το καινούριο του απόκτημα.... MEMsound - Πεμ 18 Νοέ 2004, 15:31:11 Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι αν το κυκλοφορουσα θα ημουν μεσα καμουφλαρισμενος... μην τυχον και με δει κανενας γνωστος..!!
Σοβαρα τωρα το Prius ειναι μια πολυ καλη κινηση για μειωση των ρυπων αλλα και της καταναλωσης. Θεωρω πως σε αυτες τις τεχνολογιες ανηκει το μελλον της αυτοκινησης αρκει παντοτε να υπαρχουν και επιλογες για αλλου ειδους οχηματα, πχ με πιο σπορτιφ χαρακτηρα.
Αλλιως θα καταληξουμε να οδηγουμε κουτια με ροδες μιλωντας τους....
"Εμπρος καλο μου κουβαδακι στριψε εδω αριστερα και μετα κανε δεξια στο κεντρο ανεφοδιασμου να σε γεμισω ρευμα...." argonaftis - Πεμ 18 Νοέ 2004, 15:48:17 Θέμα δημοσίευσης:
Σαν Nissan (primera?) είναι... Vaggelis - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:27:28 Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω οτι αν κρίνουμε το Prius με βάση το τεχνολογικό του υπόβαθρο και οχι με βάση την εξωτερική του εμφάνιση (που δεν είναι και τόσο χάλια.....), νομίζω οτι άξια πήρε το βραβείο..... (αν και οι ψηφοι μου θα πήγαιναν στο C4....) COOL ALEXIS - Παρ 19 Νοέ 2004, 09:40:52 Θέμα δημοσίευσης:
Είναι μια κάλη λυση το Prius και ακόμα καλύτερη θα ήταν αν έβγαζε στη παραγωγή το GT που έτρεξε στο Goodwood Festival με κάμποσα άλογα παραπάνω λιγότερα κιλάκια και καλύτερο στήσιμο!!! netblaster - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:58:46 Θέμα δημοσίευσης:
Για να πω την αληθεια το περιμενα οτι θα ψηφιζαν το Prius ΙΙ!!! Οπως και να το κανουμε ειναι το πιο προηγμενο τεχνολογικα και πολλα υποσχομενο μελλοντικα αυτοκινητο σε σχεση με τα υπολοιπα που εφτασαν στον τελικο!!! Εχω την εντυπωση ομως οτι πρωτη η Honda ειχε βγαλει ενα παρομοιας τεχνολογιας αυτοκινητο στην παραγωγη, το Insight!!! Αρα δεν θα ελεγα οτι η Toyota εκανε καποια επανασταση!!! Anyway, δεν μπαινω στη διαδικασια να κρινω την εμφανιση του Prius ΙΙ (τα περισσοτερα τα ειπατε), αλλα απορω πως θα μπορεσει να προωθηθει ενα τετοιο αυτοκινητο τη σημερον ημεραν!!! Γιατι μην ξεχναμε οτι το "αυτοκινητο της (καθε) χρονιας" εχει extra προωθηση (διαφημιση κτλ.) με εξοδα που δεν επιβαρυνουν πληρως την εταιρια!!! Για μενα θα επρεπε να βγει το C4 , αν και δεν μαρεσει...