PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 7o Touring: Ελάτη. 3-5 Δεκεμβρίου 2004

Sidobre - Τετ 17 Νοέ 2004, 23:32:43
Θέμα δημοσίευσης: 7o Touring: Ελάτη. 3-5 Δεκεμβρίου 2004
Μετά από σύσκεψη Αθήνας και Θεσσαλονίκης για την εύρεση του πιο μαγευτικού μέρους για το τελευταίο μή συνδρομητικό Touring που οργανώνει το PSClub, ενώ είναι ταυτόχρονα και το πρώτο που επίσημα πια αγκαλιάζει όλα τα μοντέλα Peugeot, αποφασίσαμε ότι το πιο ιδανικό μέρος είναι η Ελάτη!

Ετοιμάστε τα μπαγκάζια σας, πάρτε και καλού-κακού αλυσίδες, ετοιμαστείτε για πολύ τρέλλα και ελάτε στο πιο ωραίο Τouring που έχουμε οργανώσει ποτέ!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ακολουθώντας τον ανηφορικό δρόμο στις πλαγιές του Κόζιακα 13 χιλιόμετρα μετά την Πύλη και σε υψόμετρο 900 μέτρων φτάνουμε στην Ελάτη , το μεγαλύτερο από τα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων και το πιο τουριστικά ανεπτυγμένο. Το παλιό όνομα του χωριού ήταν μέχρι το 1955 Τύρνα. Μεταξύ μας, οι ντόπιοι αποκλειστικά Τύρνα της αποκαλούν... Πιθανολογείται ότι ιδρύθηκε μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Χτισμένη κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο , η Ελάτη διαθέτει σήμερα όλες εκείνες τις υποδομές και προδιαγραφές που την αναδεικνύουν ως τουριστικό προορισμό «πρώτης γραμμής» για όλες τις εποχές του έτους. Παρέχει στον επισκέπτη ένα μοναδικού κάλους φυσικό περιβάλλον, φιλοξενία σε άφθονα γραφικά καταλύματα , και ανεπανάληπτους για τις παραδοσιακές γεύσεις τους χώρους εστίασης. Είναι το ορμητήριο για μοναδικές σε ομορφιά διαδρομές, μέσα στο πυκνό ελατόδασος , για οδηγούς και... Peugeotπόρους.

TΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑΣ

Ολα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, τηλέφωνο και μπαλκόνια με μαγευτική θέα στις βουνοκορφές του Κόζιακα. Την χειμερινή σεζον λειτουργούν τζάκια.
Υπάρχει μεγάλη αίθουσα υποδοχής και πρωινού με σαλόνι και παταράκια, που ζεσταίνεται από ένα παραδοσιακό τζάκι.
Από τους ιδιοκτήτες λειτουργεί και η γνωστή ταβέρνα "Καλαμαράς" ,με τοπικές γευσεις κυνηγιού, ελάφι, λαγό, ζαρκάδι. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το αγριογούρουνο και τις χωριάτικες πίτες.

TIMH ΔΙΚΛIΝΟΥ 55 ευρώ.
Προκαταβολή 20 ευρώ.

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Το Touring θα διεξαχθεί από Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2004

Αναχωρήσεις: Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου η πρώτη αναχώρηση.
Εναλλακτικά αν δεν επιθυμείτε να ταξιδέψετε βράδυ, μπορείτε να έρθετε Σάββατο πρωΐ.

Ολες οι αναχωρήσεις θα εξαρτηθούν από εσάς. Γι'αυτό δηλώστε το στην φόρμα συμμετοχής.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Στην συνέχεια της συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής θα σας αποσταλλεί ο αριθμός λογαριασμού του σωματείου για την καταβολή της προκαταβολής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 09:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

ΕΝΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΧΤΥΠΗΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

ανωριμοι!!! Δεν θα μεγαλώσετε ποτέ.
shark_zak - Πεμ 18 Νοέ 2004, 10:12:06
Θέμα δημοσίευσης:
ας αρχισουν οι χοροι - τα οργανα...και μια που ειπα οργανα, αντε να μαζευεται η ορχιστρα να κανει προβες για την φετινη της πρεμιερα.... Afroman Silly
MEMsound - Πεμ 18 Νοέ 2004, 10:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕΣΑ Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α!!!!!!!!!!!|
Δυστυχως βεβαια χωρις to PUG.... αλλα ειναι το λιγοτερο....
p206Mike - Πεμ 18 Νοέ 2004, 10:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαγή πορείας....

Από βουνό των Κεντάυρων κατεύθηνση προς Ελάτη...
Arrow

Και μόνο το ότι θα ναι το 7ο τα λέει όλα....

Μέσα δικλινάκι και φύγαμεεεεε.....

Μάνθο γιατί χωρίς το pug σου τι έπαθε...?
Ronin - Πεμ 18 Νοέ 2004, 10:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ας απλωθούμε λοιπών... Afroman
...... - Πεμ 18 Νοέ 2004, 11:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα στην δηλωση συμμετοχης...
δεν μου ανοιγει το παραθυρο...

Εχω να ρωτησω και κατι....
Μονοκλινο ηηη τρικλινο δεν υπαρχει???

ps.θα βοσκησουμε κιολας απο οτι βλεπω στην φωτο...γουσταρωωωω...
σκυλια επιτρεποντε???(ρεεε τι κολλημα τραβαει αυτη με τον σκυλο της???)

ααα ποσες ωρες ειναι με ενα μεσαιας κατηγοριας αμαξι??
με μια μονο σταση για την αναγκη μου... Laughing Laughing
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 11:24:09
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα στην δηλωση συμμετοχης...
δεν μου ανοιγει το παραθυρο...

απενεργοποίησε το pop up stopper.

...... έγραψε:

Εχω να ρωτησω και κατι....
Μονοκλινο ηηη τρικλινο δεν υπαρχει???

έχει και τρίκλινα με διπλό και μονό κρεβάτι, αλλά και δίκλινα με ντιβανοκρέβατο(!) .
p206Mike - Πεμ 18 Νοέ 2004, 11:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο στην υπογραφή σου η μούρη του 206 είναι η δικιά μου...???? Laughing Laughing Laughing Laughing

Η δικιά σου δεν είναι σίγουρα... Rolling eyes

Όπως και να χει πολύ ωραία.....

Αμα είσαι Καλλιτέχνης....ρε παιδί μου... Wink
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 11:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Πάνο στην υπογραφή σου η μούρη του 206 είναι η δικιά μου...???? Laughing Laughing Laughing Laughing

Η δικιά σου δεν είναι σίγουρα... Rolling eyes

χμμμμ αμ ετούτη??? λες να τη φέρω στην ελάτη???
p206Mike - Πεμ 18 Νοέ 2004, 11:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί όχι,,,
Σίγουρα από άλλα θηλυκά είναι η πιο πιστή! Twisted evil
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Εμενα να με υπολογιζεται στανταρ! Μενω 30 λεπτα μακρια και δεν θα ερθω; Βεβαια δεν θα μεινω μαζι σασ λογο λεφτων αλλα θα κανω την αποσταση Τρικαλα- Πυλη, τουαλετα καναπες!
Recifees - Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν να βλέπω στροφές εκει πέρα και μερικούς πέζουλες ακόμα ...Μέσα.

Οπου νά είναι θα δώσω και στοιχειά ...έχω και ένα φιλαράκι ,μπάς και τον κάνω Πεζάκια και αυτόν .........
shark_zak - Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
τι ωρα ειναι οι αναχωρησεις(παρασκευη-σαββατο)... Question
p206Mike - Πεμ 18 Νοέ 2004, 13:54:17
Θέμα δημοσίευσης:
Xεχεχεχεχε, βιαστικός ο Ζαχαρίας με το πόδι στο γκάζι....

Κάτσε να συμπληρωθούν οι συμμετοχές φίλε Ζachs να δούμε ποιοί θα ανέβουν από Παρασκευή και ποιοί από Σάββατο και θα βγούν και οι αναχωρήσεις..

Εγώ πάντως δαγκωτό Παρασκευή, δεν χάνω ούτε λεπτό του touring... Wink
shark_zak - Πεμ 18 Νοέ 2004, 14:01:13
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Xεχεχεχεχε, βιαστικός ο Ζαχαρίας με το πόδι στο γκάζι....

Κάτσε να συμπληρωθούν οι συμμετοχές φίλε Ζachs να δούμε ποιοί θα ανέβουν από Παρασκευή και ποιοί από Σάββατο και θα βγούν και οι αναχωρήσεις..

Εγώ πάντως δαγκωτό Παρασκευή, δεν χάνω ούτε λεπτό του touring... Wink

και εγω ετσι λεω απλα να δω με την δουλεια τι θα κανω....να δουλεψω το πρωι η να αρρωστισω ξαφνικα.... Wink
p206Mike - Πεμ 18 Νοέ 2004, 14:05:56
Θέμα δημοσίευσης:
Έεεεετσι

Εγώ δήλωσα ήδη από σήμερα άρρωστος για τις 3 του μήνα....

Υ.Γ. Απλά αιτήθηκα άδεια...για να μαι ξεκούραστος... Wink
shark_zak - Πεμ 18 Νοέ 2004, 14:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Έεεεετσι

Εγώ δήλωσα ήδη από σήμερα άρρωστος για τις 3 του μήνα....

Υ.Γ. Απλά αιτήθηκα άδεια...για να μαι ξεκούραστος... Wink

βλεπω αγριες διαθεσεις...πολυ καλη αρχη.... Silly
micho - Πεμ 18 Νοέ 2004, 14:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
2 δικλινα για μας μεσιε πρεζινταντ

ΑΠΟ ΒΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΜΒΟΥ
ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΝ
ΠΑΝΟ!
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 15:03:21
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

ΠΑΝΟ!

Τι έγινε δημητράκη?
2 δικλινάκια φέτος?? το χαρέμι θα φέρεις ή τον καραφλούλη???

Εννοείται πως μιλάμε για παρασκευή έτσι παπαράκο?
MEMsound - Πεμ 18 Νοέ 2004, 15:22:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιες ωρες περιπου θα ειναι οι αναχωρησεις για να δουμε ποτε βολευει με τις δουλειες μας (παει θα με απολυσει ο father απ' την επιχειρηση...)??? Question
DIMCHRI - Πεμ 18 Νοέ 2004, 15:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
να ΄φερουμε τις γυναίκες ή θα είμαστε τσουτσουνοπαρέα ????
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:

με πικραίνεις,

1. το κλαμπ δεν έχει μόνο τσουτσούνια. έχει πάρα πολλές και όμορφες γυναίκες.Άσχετα που δεν ανταποκρίνονται στα τοπικ. τελικά έρχοντε. είναι ο γυναικείος τρόπος αυτός, μην ψάχνεις, ξέρουν αυτές εμείς δεν ξέρουμε.

2. Το αν θα έρθουν γυναίκες μαζί σου εξαρτάται από σένα και εκείνες και κανέναν άλλο.

3. Δε βλέπεις το micho που έχει κλείσει 2 δίκλινα... Εχει έφεση στις λεπτοκαμωμένες, με λίγες αποσκευές και με περιορισμένη όρεξη, για να χωράνε όλες στο 206 του και να μην έχει μεγάλη απώλεια σε ισχύ, και να κρατάει το κόστος τις εκδρομής σε χαμηλά επίπεδα, αλλά και να πουλαέι μούρη μετά.

4. το κακό είναι πως ο p206mike θα έρθει ασυνόδευτος οπότε τώρα που το σκέφτομαι .... έλα μόνος σου γιατί με το Μιχαλάκη ελεύθερο όλοι μόνοι θα γυρίσουμε Rolling eyes
DIMCHRI - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:

με πικραίνεις,

1. το κλαμπ δεν έχει μόνο τσουτσούνια. έχει πάρα πολλές και όμορφες γυναίκες.Άσχετα που δεν ανταποκρίνονται στα τοπικ. τελικά έρχοντε. είναι ο γυναικείος τρόπος αυτός, μην ψάχνεις, ξέρουν αυτές εμείς δεν ξέρουμε.

2. Το αν θα έρθουν γυναίκες μαζί σου εξαρτάται από σένα και εκείνες και κανέναν άλλο.

3. Δε βλέπεις το micho που έχει κλείσει 2 δίκλινα... Εχει έφεση στις λεπτοκαμωμένες, με λίγες αποσκευές και με περιορισμένη όρεξη, για να χωράνε όλες στο 206 του και να μην έχει μεγάλη απώλεια σε ισχύ, και να κρατάει το κόστος τις εκδρομής σε χαμηλά επίπεδα, αλλά και να πουλαέι μούρη μετά.

4. το κακό είναι πως ο p206mike θα έρθει ασυνόδευτος οπότε τώρα που το σκέφτομαι .... έλα μόνος σου γιατί με το Μιχαλάκη ελεύθερο όλοι μόνοι θα γυρίσουμε Rolling eyes

Πάνο !!!

Θα φέρω και γυναίκα . Δεν με αφήνει με τίποτα να έρθω μόνος. Sad Laughing Wink
Steve - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:45:41
Θέμα δημοσίευσης:
Βάλτε με και εμένα μέσα στάνταρ! Wink Θα προσπαθήσω να βρω 2ο άτομο για το δίκλινο εκτός κι αν θέλει κανείς από εδώ να κοιμηθούμε αγγαλίτσα Embarassed

50 ευρώ στις 28 ανέβα κατέβα στην Θεσ/νικη για το meeting, άλλα 100+ το επόμενο ΠΣΚ για Touring... πάει το ταμείο ΚΑΙ αυτό το μήνα Crying or Very sad ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Very happy Very happy Very happy

Βασικά, πειράζει να έρθω την παρασκευή το απόγευμα διότι τελειώνω μάθημα στο ΤΕΙ στις 8? Rolling eyes

Επίσης, η τιμή των 55 ευρώ είναι για το ΠΣΚ η για κάθε μέρα μόνο? Rolling eyes Να ξέρω τι θα γίνει με το ταμείο Razz

p206Mike - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

AAAAAAAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Idea Φοβάσαι και συ τρομάρα σου...... Razz Razz Razz

Υ.Γ. Περαν της πλάκας δεν παίζουν τέτοια κόλπα, τόσσες ελεύθερες υπάρχουν... Wink
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:49:04
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Επίσης, η τιμή των 55 ευρώ είναι για το ΠΣΚ η για κάθε μέρα μόνο? Rolling eyes Να ξέρω τι θα γίνει με το ταμείο Razz [/size]

ημερήσια,
110 το ΠΣ

με πρωινό!
Steve - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:50:24
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Steve έγραψε:

Επίσης, η τιμή των 55 ευρώ είναι για το ΠΣΚ η για κάθε μέρα μόνο? Rolling eyes Να ξέρω τι θα γίνει με το ταμείο Razz [/size]

ημερήσια,
110 το ΠΣ

με πρωινό!

Την κάτσαμε την βάρκααααα....... Rolling eyes

Άντε να βρώ παρτενέρ τώρα Sad
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

AAAAAAAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Idea Φοβάσαι και συ τρομάρα σου...... Razz Razz Razz

Υ.Γ. Περαν της πλάκας δεν παίζουν τέτοια κόλπα, τόσσες ελεύθερες υπάρχουν... Wink

Γιατί γουστάρω Μιχάλη με χίλια....

πρώτα κατουριέσαι στο γέλιο και μετά ....... κύριος. ήθος και σοβαρότητα.(μην αφήσουμε γκρίζα σημεία)

σε πάω!!!!πως να το κάνουμε δηλαδή!!!

Αντε να βρεθούμε και μου λείψατε ρεεεεεεεεεεεε!!!!
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
pduke έγραψε:
Steve έγραψε:

ημερήσια,
110 το ΠΣ

με πρωινό!

μην σε απασχολεί , παίζουν και τρίκλινα και ξέμπαρκοι...
DIMCHRI - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:54:31
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
pduke έγραψε:
Steve έγραψε:

ημερήσια,
110 το ΠΣ

με πρωινό!

βρες παρτενέρ.

θα σου δείξω και την θολόμπαρα live !!!!!
Steve - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:58:30
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
βρες παρτενέρ.

θα σου δείξω και την θολόμπαρα live !!!!!

ο καθένας με τον καημό του... Razz

ΟΚ ρε Μήτσο Wink
eve - Πεμ 18 Νοέ 2004, 20:01:30
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμμμμ!!!Αυτά βλέπω και...Onfire !!!
Δεχεστε καμία έκτακτη συμμετοχή,τελευταίας στιγμής Question Very happy
Touristas - Πεμ 18 Νοέ 2004, 21:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Onfire Onfire Onfire Onfire Silly Silly Silly i'm in
christhehealer - Πεμ 18 Νοέ 2004, 22:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω συγκλονιστεί από το γεγονός...

Το πρωί είχε ένα post τώρα έχει δυο σελίδες...

Θα κοιμηθούμε σε δωμάτιο με δύο μονά κρεββάτια κι όχι ένα διπλό. Εάν και το μπάνιο είναι μέσα στο δωμάτιο κι όχι δίπλα, τότε θα μιλάω για πραγματική χλιδή.

Τόσο ενθουσιασμένος είμαι, που δεν θα πάρω την κιθάρα μου μαζί. Άντε τυχεροί την γλιτώσατε... Twisted evil
DIMCHRI - Πεμ 18 Νοέ 2004, 23:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
eve έγραψε:
Χμμμμμμμ!!!Αυτά βλέπω και...Onfire !!!
Δεχεστε καμία έκτακτη συμμετοχή,τελευταίας στιγμής Question Very happy

eva δεχομαστε εκτακτες συμμετοχες , τακτικές , όλοι είναι ευπροσδεκτοι Laughing !!!
Steve - Πεμ 18 Νοέ 2004, 23:47:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις, σίγουρα είναι 55 ευρώ το δίκλινο ανά ημέρα? Πάρα πολλά μου φαίνονται... Στην Μύκονο, 15Αύγουστο έχω βρει και δωμάτιο με 30 ευρώ την ημέρα φέτος... Rolling eyes Τί να πώ... Evil
mick206 - Παρ 19 Νοέ 2004, 00:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ρε σεις, σίγουρα είναι 55 ευρώ το δίκλινο ανά ημέρα? Πάρα πολλά μου φαίνονται... Στην Μύκονο, 15Αύγουστο έχω βρει και δωμάτιο με 30 ευρώ την ημέρα φέτος... Rolling eyes Τί να πώ... Evil

Σου λεει τίποτα το High season? Rolling eyes Laughing Wink
HYPER_Piccolo - Παρ 19 Νοέ 2004, 00:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Onfire Onfire Onfire Onfire Silly Silly Silly ΜΕ ΤΟΟ

δηλαδη ποσα ειναι τα γενικα στανταρ εξοδα ? 110 ?
DIMCHRI - Παρ 19 Νοέ 2004, 00:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
Touristas έγραψε:

Onfire Onfire Onfire Onfire Silly Silly Silly ΜΕ ΤΟΟ

δηλαδη ποσα ειναι τα γενικα στανταρ εξοδα ? 110 ?

Onfire Onfire Onfire Onfire Silly Silly Silly ΜΕ three !!! Razz Very happy
αυτά και οι βενζίνες !!!
shark_zak - Παρ 19 Νοέ 2004, 07:30:00
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Έχω συγκλονιστεί από το γεγονός...

Το πρωί είχε ένα post τώρα έχει δυο σελίδες...

Θα κοιμηθούμε σε δωμάτιο με δύο μονά κρεββάτια και όχι ένα διπλό. Εάν και το μπάνιο είναι μέσα στο δωμάτιο κι όχι δίπλα, τότε θα μιλάω για πραγματική χλιδή.

Τόσο ενθουσιασμένος είμαι, που δεν θα πάρω την κιθάρα μου μαζί. Άντε τυχεροί την γλιτώσατε... Twisted evil

ε οχι και ετσι.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ronin - Παρ 19 Νοέ 2004, 09:28:46
Θέμα δημοσίευσης:
Όσοι δεν έχουν έρθει σε touring ξανα πάντος, τα έξοδα ανα άτομο είναι περίπου στα 200 ευρώ.

55 το δωμάτιο
40-50 οι βενζίνες *
30-40 λοιπά έξοδα (διόδια-τσιγάρα-νερά-καφέδες σούπα-μούπες)**
40-50 το φαγητό***

* αυτό εξαρτάται απο τα κυβικά και απο το πόσο βαρύ είναι το πόδι σας...
**αυτο εξαρτάται απο το αν καπνίζετε ή απ το αν κατεβάζετε το μισο Λεβέντη στις ταξιδιωτικές στάσεις σας.
*** είναι 3 γεύματα (1 την Παρασκευή το βράδυ-οσοι έρθουν,2 το Σάββατο).Ίσως κάποιο να γίνει skip βέβαια,αλλα αυτο είναι στο χέρι του καθενός.

shark_zak - Παρ 19 Νοέ 2004, 09:42:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Όσοι δεν έχουν έρθει σε touring ξανα πάντος, τα έξοδα ανα άτομο είναι περίπου στα 240-250 ευρώ.

110 το δωμάτιο
40-50 οι βενζίνες *
40-50 το φαγητό***

* αυτό εξαρτάται απο τα κυβικά και απο το πόσο βαρύ είναι το πόδι σας...
**αυτο εξαρτάται απο το αν καπνίζετε ή απ το αν κατεβάζετε το μισο Λεβέντη στις ταξιδιωτικές στάσεις σας.
*** είναι 3 γεύματα (1 την Παρασκευή το βράδυ-οσοι έρθουν,2 το Σάββατο).Ίσως κάποιο να γίνει skip βέβαια,αλλα αυτο είναι στο χέρι του καθενός.

της Α.Σ.Ο.Ε εισαι... Question Silly

ναι αλλά η εμπειρία είναι ανεκτίμητη....
shark_zak - Παρ 19 Νοέ 2004, 10:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
δειτε αυτο για να ενημερωνεστε για τον καιρο της περιοχης... Study

http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=141
HYPER_Piccolo - Παρ 19 Νοέ 2004, 10:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Όσοι δεν έχουν έρθει σε touring ξανα πάντος, τα έξοδα ανα άτομο είναι περίπου στα 240-250 ευρώ.

110 το δωμάτιο
40-50 οι βενζίνες *
40-50 το φαγητό***

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΝΟΣ !!!!!!!!! ευχαριστω....
Steve - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Steve έγραψε:

Πιο high season από τον 15Αύγουστο στην Μύκονο υπάρχει? ΘΑΝΑΑΑΑΣΗΗΗΗΗΗ!!! μη λες τέτοια γιατί... ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙ Twisted evil Razz
micho - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Laughing Laughing ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!

τα παντα φιλοι μου ειναι υπολογισμένα! 75 αλογακια ειναι αυτα!!!! Very happy
p206Mike - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
mick206 έγραψε:
Steve έγραψε:

Πιο high season από τον 15Αύγουστο στην Μύκονο υπάρχει? ΘΑΝΑΑΑΑΣΗΗΗΗΗΗ!!! μη λες τέτοια γιατί... ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙ Twisted evil Razz

Ότι βρήκες στην Μύκονο βρήκες και ίσως να βρήσκες και με λιγότερα, το θέμα είναι πού και σε τι κατηγόριας...Γιατί τα καλά δεν νομίζω να χαν τόσο...

Τέσπα είμαστε καλοπερασάκηδες και κοιτάμε τα καταλύματα να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις μας.Στο κάτω κάτω δεν πάμε κάθε μέρα touring...

Εξάλλου υπάρχει και ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης...
Στην Μύκονο από καταλύματα είναι γεμάτη, και το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν τουριστικά και ότι καλύτερο...Στην Ελάτια και τέτοια εποχή δεν παίζεις με τα ίδια δεδομένα... Wink
konstantinos - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:17:23
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

Ότι βρήκες στην Μύκονο βρήκες και ίσως να βρήσκες και με λιγότερα, το θέμα είναι πού και σε τι κατηγόριας...Γιατί τα καλά δεν νομίζω να χαν τόσο...

Τέσπα είμαστε καλοπερασάκηδες και κοιτάμε τα καταλύματα να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις μας.Στο κάτω κάτω δεν πάμε κάθε μέρα touring...

Στην Μύκονο από καταλύματα είναι γεμάτη, και το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν τουριστικά και ότι καλύτερο...Στην Ελάτια και τέτοια εποχή δεν παίζεις με τα ίδια δεδομένα... Wink

Και γιατί, παρακαλώ, δεν πάμε Μύκονο????

(Ο Μπάκας να είναι ανοιχτός τέτοια ώρα?)
Steve - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:24:23
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

Επειδή τέλοσπάντων, θα φάμε πολλά posts για να το αναλύσουμε αυτό, απλά θα πώ ότι με 50 ευρώ έμενες σε δίκλινο 5 αστέρων Wink Η Μύκονος είναι τελείως αλλού, δεν έχει καμία σχέση με τα τουριστικά δρώμενα της Έλλάδας όλης Wink 3 χρόνια από την ζωή μου έφαγα σε αυτό το νησί, χειμώνα καλοκαίρι!

Άνω τελεία εδώ, και η συνέχεια όταν θα είμαστε στο τζάκι παρέα με ένα καφάσι μπύρες Wink

Πάνο (Ronin), αν σου βγούνε 50 ευρώ μόνο οι βενζίνες και τα διόδια, εγώ σου γεμίζω το ντεπόζιτο όλο... Λάρισα-Αθήνα θέλω το λιγότερο 30 ευρώ πήγαινε και άλλα τόσα έλα Twisted evil Με ηπιότατους ρυθμούς Wink

Anyway, 200 ευρώ? 200 ευρώ... τί να κάνουμε... όπως είπε και ο Ζαχαρίας, "ναι αλλά η εμπειρία είναι ανεκτίμητη...." Wink Ροβιές 2004... Very happy
konstantinos - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα φυλαράκι... θα σου μιλήσω ανοιχτά και όμορφα...
πέρισυ ακούστηκαν κάποιες φωνούλες οτι το ξενοδοχείο που πήγαμε ήταν φώλα και τα ευρώπουλα που δώσαμε έστριψαν στην γωνία.

Γι αυτό λοιπόν για να μην επαναληφθούν τα περσινά, μπορεί ο καθείς που έχει αμφιβολίες για τις τιμές και τις υπηρεσίες του εν λόγω καταλύματος να πάρει ένα τηλεφωνάκι και να ρωτήσει τις τιμές που δίνει ο κάθε ξενοδόχος στην περιοχή αυτήν και στις ανωτέρω ημερομηνίες.

Τώρα για Μύκονο για Σαντορίνη κλπ όμορφα νησιά... άφησέ το καλύτερα...
ιδοκτήτης ενοικιαζόμενων είμαι σε νησί, 5 χρόνια σε ταξιδιωτικό γραφείο δούλευα... γνωρίζω ολίγο πρόλογο.

(Ο Μπάκας πρέπει να άνοιξε... πάω για το καταϊφι μου)
micho - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιαααα! ακομα δεν ξεκινησαμε αρχισαμε τετοια!!!! Very happy
η τιμη που κλεισαν τα παιδια ειναι αυτη τελος.
οποιος θελει ακολουθα!
δεν το λεω με κακια αλλα περσυ ειδαν πολλα τα ματια μας κ ακουσαν τα αυτια μας! μην ξεκιναμε ετσι!!!! Wink

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΦΙ!!!!!
konstantinos - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
παιδιαααα! ακομα δεν ξεκινησαμε αρχισαμε τετοια!!!! Very happy
η τιμη που κλεισαν τα παιδια ειναι αυτη τελος.
οποιος θελει ακολουθα!
δεν το λεω με κακια αλλα περσυ ειδαν πολλα τα ματια μας κ ακουσαν τα αυτια μας! μην ξεκιναμε ετσι!!!! Wink

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΦΙ!!!!!

Δεμ μου λες εσύ, με το smart θα έρθεις?

ps... Φέτος θα έρθουμε 3 άτομα... (θα ακολουθήσει και η μικρή)
micho - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
με την τεραστια αμαξαρα (βλεπε 206 μπροστα στο σμαρτ)!!!
ασε μην μας παρει κανα αγιαζι με το smart στα βουνα κ μας ριξει πουθενα!

αναλαμβανουμε και χρεη μπειμπι σιτερ αν θελεις! Smile
p206Mike - Παρ 19 Νοέ 2004, 11:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

ps... Φέτος θα έρθουμε 3 άτομα... (θα ακολουθήσει και η μικρή)

Όοοοοοοοολε

Υ.Γ. Τις πυτζαμούλες μην ξεχάσεις... Razz
Ronin - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Πάνο (Ronin), αν σου βγούνε 50 ευρώ μόνο οι βενζίνες και τα διόδια, εγώ σου γεμίζω το ντεπόζιτο όλο... Λάρισα-Αθήνα θέλω το λιγότερο 30 ευρώ πήγαινε και άλλα τόσα έλα Twisted evil Με ηπιότατους ρυθμούς Wink

Very happy Ρε αγορίνα συγκεντρώσου...Τι σχέση έχει η διαδρομή Λαρισα-Αθήνα??
Εσύ έχω την εντύπωση οτι είσαι ποιο κοντά απο όλους μας στην Ελάτη...
shark_zak - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:27:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ειρήνη ημιν παίδες… απλα παμε για να περασουμε καλα.... Wink
christhehealer - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:33:36
Θέμα δημοσίευσης:
γνωστοί κύκλοι έγραψε:
Και γιατί, παρακαλώ, δεν πάμε Μύκονο????

Kαλά όλα τ' άλλα... αλλά να μου φορτωθείτε και στο νησί;
Eρχόσαστε όλοι και πιάνετε τις θέσεις με τα φουσκωτά και δεν μπορώ να δέσω αρόδου την ψαρότρατα στο Caprice...
Eάν θες έχω Villa Romana, δίπλα στο γήπεδο, άπειρων αστέρων...

Sachs έγραψε:
Eγώ αυτοπροσώπος έγραψε:
Θα κοιμηθούμε σε δωμάτιο με δύο μονά κρεββάτια και όχι ένα διπλό.

Zαχαριά μου, πιδίμ' τι σου καναν και κλαις? Έχει και δωμάτιο με ντιβανοκρέββατο... Πάρε ένα τέτοιο.
Άσε και το άλλο. Mην αμολύσεις χαρταετό ένα Σαββατοκύριακο, ρε αδερφέ... Eδώ ολόκληρος p206mike έρχεται ασυνόδευτος Shocked

michoooooooooooooooo εκτός από την Bαγγελίτσα και τις 528971 φίλες της, δεν κάνεις κι ένα τελέφωνο στην Bούλα να φορτώσει τον Bαγγέλη στο cc και να ροβολήσουν κατά Eλάτη μεριά να γίνουμε κομπλέ-σεμπλόν!!!!!!!!!!!
Ronin - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Confused Scratch Scratch Γιατί είπε κανένας το αντίθετο?? Laughing Laughing Laughing
konstantinos - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:34:13
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Προϋποθέσεις Ζαχαρία... Προϋποθέσεις λέγονται αυτά.

Ξεκαθαρίζεις... για να μην καείς (πάλι).

Μεγάλα παιδιά είμαστε...
MEMsound - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:37:25
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Συμφωνω και επαυξανω
pduke - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:

110 το δωμάτιο

Μην ξαναακούαω τίποτα για τιμές και άλλα σας παρακαλω
έχω οργώσει την ορεινή Ελλάδα.

Και πανούλη μου μην κάνεις λάθος υπολογισμούς σε παρακαλώ

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ 55 ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ,

ΔΗΛΑΔΗ 55 ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ!!!!!!

εκτός και αν μείνει μόνος του στο δίκλινο

αυτά

ευχαριστώ
shark_zak - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:41:58
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Sachs έγραψε:
Eγώ αυτοπροσώπος έγραψε:
Θα κοιμηθούμε σε δωμάτιο με δύο μονά κρεββάτια και όχι ένα διπλό.

Zαχαριά μου, πιδίμ' τι σου καναν και κλαις? Έχει και δωμάτιο με ντιβανοκρέββατο... Πάρε ένα τέτοιο.
Άσε και το άλλο. Mην αμολύσεις χαρταετό ένα Σαββατοκύριακο, ρε αδερφέ... Eδώ ολόκληρος p206mike έρχεται ασυνόδευτος Shocked

λες.... Confused
μπα η εξοχη μου ανοιγει την ορεξη.... Sleeping Smile colors Sleeping

τωρα οσο για τον p206mike κατι θα κανει ο καλος μας φιλος micho... Idea Exclamation
p206Mike - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ζachs σε βλέπω στην χαραμάδρα όλο το βράδυ..... Laughing Laughing Laughing Laughing

Αλλά δεν έχεις ανάγκη γυμνασμένο παιδί είσαι... Wink all weather and conditions
shark_zak - Παρ 19 Νοέ 2004, 12:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Ζachs σε βλέπω στην χαραμάδρα όλο το βράδυ..... Laughing Laughing Laughing Laughing

μπα ... να απλα για να ειμαι πιο ευρυχωρα στο κρεβατι το λεω...χιχιχι Onfire
Ronin - Παρ 19 Νοέ 2004, 13:08:06
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Ronin έγραψε:

110 το δωμάτιο

Μην ξαναακούαω τίποτα για τιμές και άλλα σας παρακαλω
έχω οργώσει την ορεινή Ελλάδα.

Και πανούλη μου μην κάνεις λάθος υπολογισμούς σε παρακαλώ

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ 55 ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ,

ΔΗΛΑΔΗ 55 ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ!!!!!!

εκτός και αν μείνει μόνος του στο δίκλινο

αυτά

ευχαριστώ

Έχεις δίκιο Πάνο...Έκανα λάθος.Διόρθωσα και το αρχικό μου post.
pugsang - Παρ 19 Νοέ 2004, 13:19:35
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Anyway, 200 ευρώ? 200 ευρώ... τί να κάνουμε... όπως είπε και ο Ζαχαρίας, "ναι αλλά η εμπειρία είναι ανεκτίμητη...." Wink

Και στην πιστα η εμπειρια ειναι ανεκτιμητη αλλα εκει δεν τα δινεις τα 200.Τοτε επρεπε να αγορασεις WRC Body kit.

Τελος παντων καλα να περασετε και καλα κρασια
Steve - Παρ 19 Νοέ 2004, 14:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Steve έγραψε:

Very happy Ρε αγορίνα συγκεντρώσου...Τι σχέση έχει η διαδρομή Λαρισα-Αθήνα??
Εσύ έχω την εντύπωση οτι είσαι ποιο κοντά απο όλους μας στην Ελάτη...

Εγώ, ο -=Ν4Χ=- και ο GFG Razz

Την τιμή απλά της βενζίνης, την αναφέρω για εσένα Twisted evil Razz

pugsang έγραψε:
Steve έγραψε:

Anyway, 200 ευρώ? 200 ευρώ... τί να κάνουμε... όπως είπε και ο Ζαχαρίας, "ναι αλλά η εμπειρία είναι ανεκτίμητη...." Wink

Και στην πιστα η εμπειρια ειναι ανεκτιμητη αλλα εκει δεν τα δινεις τα 200.Τοτε επρεπε να αγορασεις WRC Body kit.

Τελος παντων καλα να περασετε και καλα κρασια

Τα δίνω, αλλά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων Evil

Εσύ φίλε Μάκη δεν θα δηλώσεις το παρόν? Rolling eyes
pugsang - Παρ 19 Νοέ 2004, 14:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ειναι το προβλημα Σταυρε οι προτεραιοτητες που εχουμε εδω μεσα

Οχι εγω δεν θα δηλωσω το παρον , μην χαλασω και το σερι μου.....
konstantinos - Παρ 19 Νοέ 2004, 15:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
Για να εμπλουτίσουμε ολίγον τις γνώσεις μας...

http://www.touristorama.com/ELATHTrikalwn1.html

http://www.3kala.gr/elatipertouli/
HYPER_Piccolo - Παρ 19 Νοέ 2004, 19:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
μια ερωτησουλα παιδια... στην αιτηση ελεγε κατι για 20 ευρο προκαταβολη να μπουν σε τραπεζα... η εγω ειμαι τυφλος και δεν το ειδα η δεν εχω δει ακομα τον αριθμο... αν τυχων τον εχετε γραψει καπου και δεν τον εχει παρει το ματι μου πες τε τον να παω να βαλω το χρημα Razz Wink Razz
underage - Παρ 19 Νοέ 2004, 20:28:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς που προτιμούμε μονόκλινο (διπλό βέβαια), ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? Embarassed Embarassed
pduke - Παρ 19 Νοέ 2004, 20:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Εμείς που προτιμούμε μονόκλινο (διπλό βέβαια), ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? Embarassed Embarassed

φαντάζομαι εννοείς δίκλινο με διπλό κρεβάτι.αν και σωστά το έθεσες.

ε λοιπόν ,

ΕΧΟΜΕ...

απόλα έχομε
christhehealer - Παρ 19 Νοέ 2004, 20:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

Bεβαίως.

Aφενός μεν χωράνε δύο και σε μονό...

... ο ένας από πάνω.... Idea Laughing Laughing Laughing

Aφετέρου δε υπάρχει και το ντιβανοκρέβατο. Mην ρωτήσεις περισσότερα τι είναι... εδώ εμπλέκεται ο βόρειος γκρίνιας....
christhehealer - Παρ 19 Νοέ 2004, 20:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Mε πρόλλλλλλλαβε Rolling eyes

Tους Bούλα-Bαγγέλης τους ειδοποιήσατε συγκάτοικε στην τρέλλα και στο δωμάτιο ?
pduke - Παρ 19 Νοέ 2004, 20:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Tους Bούλα-Bαγγέλης τους ειδοποιήσατε συγκάτοικε στην τρέλλα και στο δωμάτιο ?

μόλις
underage - Παρ 19 Νοέ 2004, 21:21:33
Θέμα δημοσίευσης:
Νταλικέρης, συνάδερφος του άντρα μου, μας είπε ότι ο δρόμος για Τρίκαλα είναι πιο καλός από Λάρισα να πάμε και όχι από Λαμία.

Αν και εμείς θα φύγουμε Παρασκευή πρωί για να πάμε στην Καλαμπάκα, γιατί θέλω να δω τα Μετέωρα.

Θέλει κανένας άλλος να πάμε παρέα?
Steve - Παρ 19 Νοέ 2004, 21:50:36
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Νταλικέρης, συνάδερφος του άντρα μου, μας είπε ότι ο δρόμος για Τρίκαλα είναι πιο καλός από Λάρισα να πάμε και όχι από Λαμία.

Αυτό στο επιβεβαιώνω και εγώ, αν και δεν είμαι Νταλικιέρης, αλλά 19,5 χρονών σκ*το φοιτητής Cool

Κάποια άλλη πρόταση.

Επειδή όλοι σας θα έρθετε από Εθνική Οδό (a.k.a. Ε-75 Razz) και θα μπείτε Λάρισα και θα συνεχίσετε στα ενδότερα, προτείνω την εξής λύση:

Στην πρώτη έξοδο από Θεσ/νίκη προς Λάρισα, σας περιμένει ο -=Ν4Χ=- και στην πρώτη έξοδο από Αθήνα προς Λάρισα (αν τα καταφέρω με το ΤΕΙ να είμαι στην ώρα μου) σας περιμένω εγώ. Από εκεί και πέρα, σας πάμε στον δρόμο για Τρίκαλα, όποιο καραβάνι φτάσει πρώτο, περιμένει στο τεράστιο πάρκινγ ενός supermarket που υπάρχει προς τον δρόμο για Τρίκαλα αμέσως έξω από την Λάρισα, ανταμώνουμε και οι 2 και συνεχίζουμε όοοοολοι μαζί Cool

Δεν ξέρω κατά πόσο καλή σας φαίνεται η ιδέα ή κατά πόσο θα βολέψουνε οι ώρες, πάντως επειδή και από τις Ροβιές είδα ότι τα ΠΣΚ σας αρέσουνε τα απογεύματα για ταξίδια, πιστεύω θα σας βολέψει όλους τους συμμετέχοντες...

Λοιπόν? Λάε του PSClub? Κ. Πρόεδρε? Τί έχετε να πείτε?! Very happy
HYPER_Piccolo - Παρ 19 Νοέ 2004, 23:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
εγω να ειμαι ηληκρινης απο το σημειο που αρχισες να μιλας για τα δρομολογια ηταν σαν να διαυαζα κινεζικα Razz δεν ξερω ΓΡΙ... θα πρωτιμουσα καποιους δρομους αν οχι με καθολου με ελαχιστες πιθανοτηες "ζωγραφισματος"
την γλητωσαμε στο στικ.... να μην την φαμε στο ταξιδακι μας και ξενεροσουμε Wink
Steve - Σαβ 20 Νοέ 2004, 01:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
εγω να ειμαι ηληκρινης απο το σημειο που αρχισες να μιλας για τα δρομολογια ηταν σαν να διαυαζα κινεζικα Razz δεν ξερω ΓΡΙ... θα πρωτιμουσα καποιους δρομους αν οχι με καθολου με ελαχιστες πιθανοτηες "ζωγραφισματος"
την γλητωσαμε στο στικ.... να μην την φαμε στο ταξιδακι μας και ξενεροσουμε Wink

Πες μου που ακριβώς μπερδεύτικες!!!
micho - Σαβ 20 Νοέ 2004, 01:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

τωρα οσο για τον p206mike κατι θα κανει ο καλος μας φιλος micho... Idea Exclamation

βρε κοιτα μπελας μου μας βρηκε βαγγελιτσα μου! αναλαβαμε χρεη βασιλειαδου!
ορεξη να χετε σεις και ολα θα γινουν, κατι θα φερει ο θειος μητσος. Wink

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΒΟΡΑ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡ?
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ PDUKE, STEVE

ΕΛΑ AΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡ....
Steve - Σαβ 20 Νοέ 2004, 04:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

ΠΩ ΠΩ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ Razz Razz Razz Laughing

Και ο -=Ν4Χ=- είναι μέσα εκτός απροόπτου Wink
pduke - Σαβ 20 Νοέ 2004, 11:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
micho έγραψε:

ΠΩ ΠΩ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ Razz Razz Razz Laughing

Και ο -=Ν4Χ=- είναι μέσα εκτός απροόπτου Wink

έτσι πρέπει , αργά και χαλαρά.
Περιμένω Βουλα-Βαγγέλης βέβαια.Από τα βόρεια must.

οπότε φεύγουμε τριάδα ή διάδα από εδώ βρίσκουμε steve και -=Ν4Χ=- στο δρόμο, κοπανάμε κανα τσιπουράκι σε τοπικό κουτούκι, συνεχίζουμε, σταματάμε για γλυκάκι κουταλιού όταν αρχίζει να μυρίζει το βουνό, κάπου στον πρόποδα δηλαδή(εκτός και αν φυσσαέι κόντρα οπότε συνδυάζουμε τσιπουράκι και γλυκάκι μαζί), τι έλεγα, α ναι, και κατόπιν ανηφορίζουμε για ελάτη χωρίς να παραλείψουμε μία στάση για κατούρημα στη φύση (με πλάτη στο προαναφερθέντα άνεμο, αν υπάρχει) δίπλα στους τσαλαπετεινούς και τους κοκκινολαίμηδες, έτσι να κοινωνικοποιηθούν και τα πουλιά μας και στη συνέχεια αφού χτυπήσουμε μία πεστροφα στο τιγάνι φτάνουμε ξενοδοχείο και λιώνουμε στον ύπνο μέχρι την κυριακή γιατί μας περιμένουν τα ίδια αλλά με αντίστροφη φορά.

αντε και καλό δρόμο
Steve - Σαβ 20 Νοέ 2004, 18:32:10
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
έτσι πρέπει , αργά και χαλαρά.
Περιμένω Βουλα-Βαγγέλης βέβαια.Από τα βόρεια must.

οπότε φεύγουμε τριάδα ή διάδα από εδώ βρίσκουμε steve και -=Ν4Χ=- στο δρόμο, κοπανάμε κανα τσιπουράκι σε τοπικό κουτούκι, συνεχίζουμε, σταματάμε για γλυκάκι κουταλιού όταν αρχίζει να μυρίζει το βουνό, κάπου στον πρόποδα δηλαδή(εκτός και αν φυσσαέι κόντρα οπότε συνδυάζουμε τσιπουράκι και γλυκάκι μαζί), τι έλεγα, α ναι, και κατόπιν ανηφορίζουμε για ελάτη χωρίς να παραλείψουμε μία στάση για κατούρημα στη φύση (με πλάτη στο προαναφερθέντα άνεμο, αν υπάρχει) δίπλα στους τσαλαπετεινούς και τους κοκκινολαίμηδες, έτσι να κοινωνικοποιηθούν και τα πουλιά μας και στη συνέχεια αφού χτυπήσουμε μία πεστροφα στο τιγάνι φτάνουμε ξενοδοχείο και λιώνουμε στον ύπνο μέχρι την κυριακή γιατί μας περιμένουν τα ίδια αλλά με αντίστροφη φορά.

αντε και καλό δρόμο

Ρε τί είπε το άτομο τώρα Laughing Laughing Laughing

Για να δούμε τι θα γίνει και με τους Νότιους, αν θα μαζευτούμε τελικά να συνεχίσουμε όλοι μαζί ή αν θα πάμε μόνοι μας οι Βόρειοι προς Ελάτη Twisted evil

Υ.Γ: Δείτε και στην προηγούμενη σελίδα την πρόταση μου Cool
HYPER_Piccolo - Σαβ 20 Νοέ 2004, 19:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παιδια το ξερετε το ποιηματακι... οποιος μενει κοντα στον πειραια (εκει δεν ειναι το λιμανι? Embarassed ) και θα ερθει στο turing και αν εχει και την ευγενικη καλοσυνη να ερθει να με παρει θα τον ευγνομονω... η μαλον... θα του εχω μια εκπληξη χιχιχιχιχχιχιχιχιχχιχιχι
...... - Σαβ 20 Νοέ 2004, 21:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
αγαπητε συμπατριωτη....εγω θα φυγω το σαββατο πρωι κατα πανω...
αμα θες σε μαζευω απο το καραβι κατα τις πεντε....εκει που σας ξεβραζει το κυμα...

αυτα....

θα μου πει κανεις που κανει πολλες εκδρομες ποση ωρα ειναι για να υπολογησω ποσους απο σας θα ξυπνησω....
εχω εναν δυο κατα νου....
Πανοδουκας εχει το νουμερο ενα στο χαρτακι αναμονης....χιχιχι...
θυμαμαι εκεινη την φορα που με στειλανε στην θεσ/νικη οι υπολοιποι να τον ξυπνησω....σκιαχτηκαααα...μαα το θεο....
αλλα τωρα θα κανω ενεσεις...εμβολια...καλαζααρ....κλπ....
οτι να ναι...οπως ολοι...μας...
Steve - Σαβ 20 Νοέ 2004, 21:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά, εκτός του ότι δεν έχεις ψευδώνυμο (τελείες γαρ...) για ψυχολογικούς λόγους ίσως, δεν έχεις συμπληρώσει και την τοποθεσία που βρίσκεσαι στο προφίλ σου... οπότε πώς να σου πούμε πόσες ώρες διαδρομή είναι?... Rolling eyes
CC-Gio - Σαβ 20 Νοέ 2004, 23:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Βασικά, εκτός του ότι δεν έχεις ψευδώνυμο (τελείες γαρ...) για ψυχολογικούς λόγους ίσως, δεν έχεις συμπληρώσει και την τοποθεσία που βρίσκεσαι στο προφίλ σου... οπότε πώς να σου πούμε πόσες ώρες διαδρομή είναι?... Rolling eyes

αααααχ!!! το ευχαριστηθηκα!!!!! Razz

Αν ειναι και δεν φυγω Παρασκευη πρωι,θα ερθω μαζι σου Εφη να παρουμε τον Piccolo!!!
Touristas - Σαβ 20 Νοέ 2004, 23:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
εγω παιδια το ξερετε το ποιηματακι... οποιος μενει κοντα στον πειραια (εκει δεν ειναι το λιμανι? Embarassed ) και θα ερθει στο turing και αν εχει και την ευγενικη καλοσυνη να ερθει να με παρει θα τον ευγνομονω... η μαλον... θα του εχω μια εκπληξη χιχιχιχιχχιχιχιχιχχιχιχι
Ορρέ σύντεκνε ποια μέρα θα έρθεις ???
...... - Δευ 22 Νοέ 2004, 00:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμ....Σταυρο...ρωτας ποια ειμαι εγω???
Θυμασαι παρασκευη απογευμα καλοκαιρι που εκανες μετακομιση το σπιτι μου... επειτα το βραδυ...εσυ επλεκες ενα ζιπουνακι και γω καθαριζα πατατες...και προσπαθουσα με τον αγωνιαρη πρωταθλητη να ψησω κατι μπριζολες μαμουθ στα καρβουνα...και στο τελος...γιναμε μουσκεμα...με τα νεροπιστολα μου....ενω ολοι προσπαθουσαν να στησουν τα σπιτια τους....
.....................................................................................
....................................................................................
....................................................................................
ακομα δεν ξερεις ποια ειμαι???
Evil Evil
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 01:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
Βάλε μερικές τελείες ακόμα και θα με πείσεις ότι είσαι η Έφη Twisted evil Razz
shark_zak - Δευ 22 Νοέ 2004, 07:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Βάλε μερικές τελείες ακόμα και θα με πείσεις ότι είσαι η Έφη Twisted evil Razz

ολε ολε ολε Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
christhehealer - Δευ 22 Νοέ 2004, 11:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
Yπέροχα χιόνισε!!!!!!! Devil
shark_zak - Δευ 22 Νοέ 2004, 11:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Yπέροχα χιόνισε!!!!!!! Devil

θα κανουμε και διαγωνισμο καλητερου χιονανθρωπου..... Idea Question Silly
p206Mike - Δευ 22 Νοέ 2004, 11:20:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ήδη ψάχνουμε για αλυσίδες....

τσ τσ τσ
Όλο έξοδα αυτό το κλούμπ, σκηνές το καλοκαίρι και υπνόσακους,

αλυσίδες, πέδιλα του σκι και παλτά το χειμώνα... Laughing

Τι τα θες όμως έτσι είναι ο τουρισμός...

Ας το κυλήσουμε....λοιπόν...roll it baby...roll it... Cool
shark_zak - Δευ 22 Νοέ 2004, 11:40:26
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

τσ τσ τσ
Όλο έξοδα αυτό το κλούμπ, σκηνές το καλοκαίρι και υπνόσακους,

αλυσίδες, πέδιλα του σκι και παλτά το χειμώνα... Laughing

Τι τα θες όμως έτσι είναι ο τουρισμός...

Ας το κυλήσουμε....λοιπόν...roll it baby...roll it... Cool

και δεν ηξερα τι μου ελειπε... Idea
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 11:47:02
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:

Έτσι έτσι, ψάξτεεεε Twisted evil

Εμένα μου τις κάνανε δώρο μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου Twisted evil Twisted evil Twisted evil Λες και ξέρανε ότι θα πάμε Touring στην Ελάτη όταν μου παρέδιδαν το αμάξι Laughing

Για snowboard κανείς??? Rolling eyes
pduke - Δευ 22 Νοέ 2004, 14:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
ανακοίνωση :

Οσοι σκοπεύουν να έρθουν στην Ελάτη και δεν έχουν συμπληρώσει τη φόρμα ας το κάνουν έγκαιρα για να ξέρουμε τον αριθμό τον δωματίων.

Το θέμα της προκαταβολής θα έρθει μετά.
προς το παρόν δηλώστε για να είμαστε ξεκάθαροι με τα δωμάτια γιατί οι μέρες κοντεύουν και δεν έχουμε την πολυτέλεια της τελευταίας στιγμής.
Θυμίζω ότι τελευταία ημερομηνία είναι 26

ευχαριστώ
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 14:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα Πάνο, εγώ είμαι μέσα. Απλά μάλλον δεν θα έχω παρτενέρ Embarassed

Ο -=Ν4Χ=- μου κάνει νερά, σύζυγος δεν παίζει αυτό το καιρό Twisted evil Razz οπότε πρέπει να βρώ κάποιον άλλο για "συγκατοίκηση"

Την αίτηση θα την κάνω τελευταία στιγμή δυστυχώς εκτός κι αν βρώ "συγκάτοικο" πιο νωρίς Wink

ΜΦΧ

Το ότι θα έρθω είναι σίγουρο, δεν μου την γλυτώνετε κουφάλες... Twisted evil
pduke - Δευ 22 Νοέ 2004, 16:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Κοίτα Πάνο, εγώ είμαι μέσα. Απλά μάλλον δεν θα έχω παρτενέρ Embarassed

Ο -=Ν4Χ=- μου κάνει νερά, σύζυγος δεν παίζει αυτό το καιρό Twisted evil Razz οπότε πρέπει να βρώ κάποιον άλλο για "συγκατοίκηση"

Την αίτηση θα την κάνω τελευταία στιγμή δυστυχώς εκτός κι αν βρώ "συγκάτοικο" πιο νωρίς Wink

ΜΦΧ

Το ότι θα έρθω είναι σίγουρο, δεν μου την γλυτώνετε κουφάλες... Twisted evil

ρε δήλωσε να ξέρουμε ποιοι είμαστε και σου είπα, πολλά γίνονται και τρίκλινα θα βρθεί άκρη.
p206Mike - Δευ 22 Νοέ 2004, 16:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά η αναχώρηση για όσους ξεκινήσουν από Παρασκευή μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά συνήθως φεύγουμε στα Touring κατά τις 8:00 το βράδυ...

Το λέω αυτό γιατί κάποιοι προβληματίζονται ότι δουλεύουν την Παρασκευή...

Οι περισσότεροι δουλεύουμε γι αυτό και Παρασκευή αναχωρούμε τέτοιες ώρες...
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 16:32:24
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
ρε δήλωσε να ξέρουμε ποιοι είμαστε και σου είπα, πολλά γίνονται και τρίκλινα θα βρθεί άκρη.

OK, μη βαράς!!! Razz

p206Mike έγραψε:
αλλά συνήθως φεύγουμε στα Touring κατά τις 8:00 το βράδυ...

Και τι ώρα θα είστε εδώ ορέ παληκάρια? Τί ώρα θα κάνουμε το check-in στο ξενοδοχείο? Razz
p206Mike - Δευ 22 Νοέ 2004, 16:35:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αργάμιση..... Laughing

Εσύ ρε ψηλούλη, δίπλα είσαι...δεν σου αλλάζει κάτι, μπορείς να πας και από το πρωί...(μετά τις 12 εννοείτε)
Rolling eyes
STELIOS - Δευ 22 Νοέ 2004, 16:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες κ εγω γουσταρω να ρθω. Την τελεθταια φορα στη συναντηση της Κυριακης δεν τα καταφερα. Τωρα το παλευω να παρω αδεια απολησεως στις 3 Δεκ. οποτε αν τα καταφερω θα ερθω.
Steve - Δευ 22 Νοέ 2004, 17:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Αργάμιση..... Laughing

Εσύ ρε ψηλούλη, δίπλα είσαι...δεν σου αλλάζει κάτι, μπορείς να πας και από το πρωί...(μετά τις 12 εννοείτε)
Rolling eyes

Ναι να πάω εγώ και ο Κούκος Twisted evil Razz
christhehealer - Δευ 22 Νοέ 2004, 17:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
O Bόρειος path-siga_min_to-finder, θα ξεκινήσει στις 6 τα χαράματα (με απείλισε). Aντί να πάει στα Tρίκαλα, θα πάει στην Kαρδίτσα, κατά την παράδοση που όταν λέμε Kαρδίτσα, πάει Tρίκαλα...

Kανα δυο ώρες αφότου φτάσουμε, θα έρθει και αυτός...
shark_zak - Τρι 23 Νοέ 2004, 08:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Παιδιά η αναχώρηση για όσους ξεκινήσουν από Παρασκευή μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά συνήθως φεύγουμε στα Touring κατά τις 8:00 το βράδυ...

Το λέω αυτό γιατί κάποιοι προβληματίζονται ότι δουλεύουν την Παρασκευή...

Οι περισσότεροι δουλεύουμε γι αυτό και Παρασκευή αναχωρούμε τέτοιες ώρες...

υπαρχει κανεις που μπορει και νωριτερα... Question
christhehealer - Τρι 23 Νοέ 2004, 11:38:55
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Για λόγους ασφαλείας δεν μπρορεί να ανακοινώθει τίποτα ακόμα Cool

PS: Mπορείται να πείτε στον άλλο ότι οι δωρεές φορολογούνται όπως έγραψε το ραδιόφωνο εκτός εάν γίνει αθλητικό σωματείο?
206ccsimos - Τρι 23 Νοέ 2004, 11:55:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά και εγώ μεσααααααααα..
Άντε επιτέλους να γνωριστούμε καλύτερα !
shark_zak - Τρι 23 Νοέ 2004, 11:56:14
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
shark_zak έγραψε:

PS: Mπορείται να πείτε στον άλλο ότι οι δωρεές φορολογούνται όπως έγραψε το ραδιόφωνο εκτός εάν γίνει αθλητικό σωματείο?

Να είσαι σίγουρος ότι θα τηρηθεί η δέουσα εχεμύθεια…. Cool :alien:
konstantinos - Τρι 23 Νοέ 2004, 12:00:53
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Γιαλαντζή VIP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

θα ενημερωθείς Ζαχαρία απο την τηλεόραση, συντονίσου στο ΤΗΛΕΦΩΣ(!!!!)
στην εκπομπή "Φυσιολατρία"

ps... οι δωρεές προς ημάς ΔΕΝ φορολογούνται... τι σόι άκρες έχουμε με τους γνωστούς απογραφείς!!!!
shark_zak - Τρι 23 Νοέ 2004, 12:14:15
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Γιαλαντζή VIP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

θα ενημερωθείς Ζαχαρία απο την τηλεόραση, συντονίσου στο ΤΗΛΕΦΩΣ(!!!!)
στην εκπομπή "Φυσιολατρία"

ps... οι δωρεές προς ημάς ΔΕΝ φορολογούνται... τι σόι άκρες έχουμε με τους γνωστούς απογραφείς!!!!

θα μου το τραγουδήσει η κυριούλα.... Question Silly
pduke - Τρι 23 Νοέ 2004, 13:17:57
Θέμα δημοσίευσης:
christhesnorer έγραψε:
O Bόρειος path-siga_min_to-finder, θα ξεκινήσει στις 6 τα χαράματα (με απείλισε). Aντί να πάει στα Tρίκαλα, θα πάει στην Kαρδίτσα, κατά την παράδοση που όταν λέμε Kαρδίτσα, πάει Tρίκαλα...

Kανα δυο ώρες αφότου φτάσουμε, θα έρθει και αυτός...

να εύχεσαι γιατί έτσι και φτάσω πρώτος το δωμάτιο θα κλειδωθεί πάραυτα οσάν τόπικ που έχει ανοιχτεί και αλλού(βλέπε 2 χρόνια πίσω στο λήμμα κυρα κατερίνα). οπότε σε βλέπω με τα μπογαλάκια σου να την κάνεις για πήλιο ή να ψάχνεις για το κάτω σαλόνι σε μια κρίση μνημονικού μπερδέματος και οξείας ροχαλικής στέρησης Laughing
christhehealer - Τρι 23 Νοέ 2004, 16:09:09
Θέμα δημοσίευσης:

Ήρθα απόψε μπροστά στην πόρτα μας
να τραγουδίσω στερνή φορά,
δεν υποφέρεται άλλο η γκρίνια σου,
συγκεντρώσου πριν να 'ναι αργά.

Eίν' η καντάδα η τελευταία μου
με συγχορδίες ροχαλιτά... ααα... ααααααααα!!!!!! Crying or Very sad
γελάει μαζί μας ο Παπαγιαννόπουλος,
γελάνε μαζί μας και τα μπετά. Παμ. Παμ.

Σαν τον Clapton μπροστά στην πόρτα μας
παίζω ακόμα μια blues-ιά
η αμνησία στις συγχορδίες της
θα είναι απ' τα ροχαλιτά.

Eίν' η καντάδα η τελευταία μου
με συγχορδίες ροχαλιτά... ααα... ααααααααα!!!!!! Crying or Very sad
γελάει μαζί μας ο Παπαγιαννόπουλος,
γελάνε μαζί μας και τα μπετά. Παμ. Παμ.

pduke - Τρι 23 Νοέ 2004, 16:51:13
Θέμα δημοσίευσης:
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τετ 24 Νοέ 2004, 11:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
Eδώ που τα λέμε, εμείς μάλλον θα χρειαστούμε τρίκλινο...

Eτοιμάζω, ταμπελάκι "Θάλαμος Eπιχειρήσεων"
MEMsound - Τετ 24 Νοέ 2004, 11:48:45
Θέμα δημοσίευσης:
Οσον αφορα εμενα θα ερθω τελικα μαζι με τον Δημητρη το παλικαρι που εβγαζε φωτογραφιες στην συναντηση στις 14/11 για να μπορεσουμε να εχουμε και πληρη φωτογραφικη καλυψη του γεγονοτος...
Περιμενω και μια απαντηση απο 3ο ατομο για να δω αν θα ειναι 2 ή 3κλινο το δωματιο και συμπληρωνω φορμα για να ειμαστε κομπλε!
Ελπιζω μονο να μην εχει χιονισει εκει πανω γιατι βλεπω τα pug να τσουλιθριζουν μονιμως...! ( Rolling eyes παντα κατα λαθος και ποτε εσκεμενα φυσικα...!)
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τετ 24 Νοέ 2004, 16:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
Χιονησε το προηγουμενο Σαββατο αλλα δεν προλαβε να το στωσει και κατι λενε οτι σημερα το βραδυ και αυριο το πρωι μπορει να δουμε χινη και στην πολη! Φαντασου τη θα γινει Ελατη!
pduke - Τετ 24 Νοέ 2004, 16:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
Θυμίζω ότι:

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στην εκδρομή είναι μέχρι την παρασκευή 26 !!

μεθαύριο δηλαδή !!!!!

τα σέβη μου
Steve - Τετ 24 Νοέ 2004, 20:04:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε κουφάλες, σας έρχομαι λέμε!!! Very happy Ψήνω και μια 5άδα ακόμα... ελπίζω να έχει χώρο το ξενοδοχείο Wink
CC-Gio - Τετ 24 Νοέ 2004, 23:47:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια δηλωσα οτι θα ερθω 1 ατομο και Παρασκευη.....τωρα ομως κανονισα 2 ατομα (ακομα 1 δηλαδη) και Σαββατο!!!!

Κατι συναιβει και δεν παιζει με τιποτα να φυγω Παρασκευη!!! Crying or Very sad

Τι να κανω?? Rolling eyes
glf - Πεμ 25 Νοέ 2004, 02:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δήλωσα τελικά συμμετοχή στο Αττικό Ράλλυ που θα γίνει στις 5 Δεκ, οπότε δε θα κατέβω κατά Τρίκαλα μεριά αλλά κατά Αθήνα μερια....
DIMCHRI - Πεμ 25 Νοέ 2004, 15:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
μ πορεί κάποιος να μας πει που στέλνουμε τα λεφτά ????
Sidobre - Πεμ 25 Νοέ 2004, 15:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
Για τον αριθμό λογαριασμού, Θα σας έρθει ειδοποίηση μέσω e-mail και μέσω SMS...
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 25 Νοέ 2004, 18:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
micho έγραψε:

ΠΑΝΟ!

Τι έγινε δημητράκη?
2 δικλινάκια φέτος?? το χαρέμι θα φέρεις ή τον καραφλούλη???

Εννοείται πως μιλάμε για παρασκευή έτσι παπαράκο?

Ωπα......Δικλινο ο Κοτσιδακιας Question Question Scratch Δεν με λε ρε Παναή.......Θα φερεις και τα παπαγαλακια σου εσυ Question
Ghost Dog - Παρ 26 Νοέ 2004, 07:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
εγώ δήλωσα τελικά συμμετοχή στο Αττικό Ράλλυ που θα γίνει στις 5 Δεκ, οπότε δε θα κατέβω κατά Τρίκαλα μεριά αλλά κατά Αθήνα μερια....

ΩΡΑΙΑ!, θα τα πουμε εκει εμεις.... Wink
shark_zak - Παρ 26 Νοέ 2004, 09:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
τι έγινε προχωράει το θέμα.... Question
ποσοι ειμαστε... Question
p206Mike - Παρ 26 Νοέ 2004, 09:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Αυτό πάντα το βλέπουμε όταν πάμε ....πριν κάθε υπολογισμός πέφτει έξω...
christhehealer - Παρ 26 Νοέ 2004, 11:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Mε τους γνωστούς κύκλους μέσα; Mr. Green
shark_zak - Παρ 26 Νοέ 2004, 11:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
shark_zak έγραψε:

παλι η παραγκα θα κανει την εμφανιση της.... Question Silly
christhehealer - Παρ 26 Νοέ 2004, 11:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
christhehealer έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Aκριβώς. Δεν δηλώνει ακριβή αριθμό ατόμων, για να μην μπορούμε να μετρήσουμε. Cool
Ronin - Παρ 26 Νοέ 2004, 12:23:40
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
christhehealer έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Παράγκες υπάρχουν μόνο έξω απο τα καταφύγια Ζαχαρία,για να τοποθετούμε τα ξύλα.Όχι εδω μέσα...

Εδω έχουμε κέφι,χαρά,χαβαλέ και λοιπά όμορφα...(ξέρεις εσυ,σαν και αυτα που αρέσουν στα λιοντάρια... Wink )

Α και ξέχασα να σου πω και το αλλο...Έχεις μουρλαθεί να στέλνεις ανέκδοτα...Κανόνισε να στερέψεις και να μην έχεις να μας πείς κανένα στην Ελάτη... Laughing Laughing
shark_zak - Παρ 26 Νοέ 2004, 13:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Παράγκες υπάρχουν μόνο έξω απο τα καταφύγια Ζαχαρία,για να τοποθετούμε τα ξύλα.Όχι εδω μέσα...

Εδω έχουμε κέφι,χαρά,χαβαλέ και λοιπά όμορφα...(ξέρεις εσυ,σαν και αυτα που αρέσουν στα λιοντάρια... Wink )

Α και ξέχασα να σου πω και το αλλο...Έχεις μουρλαθεί να στέλνεις ανέκδοτα...Κανόνισε να στερέψεις και να μην έχεις να μας πείς κανένα στην Ελάτη... Laughing Laughing

αστειευομαι φυσικα φυσικα..... Wink

Ronin έγραψε:

ααα ολα κι ολα στην Ελατη θα εχει φαγητο και τραγουδι.... beer beer beer
christhehealer - Παρ 26 Νοέ 2004, 13:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι πάνω στην χαρά με τις 12άρες Elixir...

... η κεραμύδα.

Mπροστινό δεξί μπλιστάει, στραβό. Sad

Eλπίζω να προλάβω να τ' αλλάξω, όπως ελπίζω να μην προκύψει κανά ψαλίδι. Shocked

Nταξ μωρέ, όλο και κάποιο δίλιτρο θα βρεθεί να μ' ανεβάσει κατά Eλάτη μεριά... Πανοτζιτί θα είναι Question Aπαντοτζιτιάι θα είναι Question Θα δείξει Wink
pugsang - Παρ 26 Νοέ 2004, 13:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
Και επι τη ευκαιρια να σου δωσω εναυσμα για το φετεινο επισημο ασμα του τουρινγκ:

Ήθελες και συ κατακαημένε VIP
μ ενα στραβό μπιλστάει
να πας ως την Ελάτεια
μ αμάξι που μπιστάει

ή

Εβράκιασε λοιπόν
το δεξιό μπιλστάει
και ήρθες τωρα εκδρομή
με Πάνοτζιτιαι

Sorry Πανο για το gti αλλα δεν εκανε αλλιως ρίμα

Τα υπόλοιπα στιχάκια με συναίσθημα τ αφηνω σε σενα
Ronin - Παρ 26 Νοέ 2004, 13:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Kαι πάνω στην χαρά με τις 12άρες Elixir...

... η κεραμύδα.

Mπροστινό δεξί μπλιστάει, στραβό. Sad

Eλπίζω να προλάβω να τ' αλλάξω, όπως ελπίζω να μην προκύψει κανά ψαλίδι. Shocked

Nταξ μωρέ, όλο και κάποιο δίλιτρο θα βρεθεί να μ' ανεβάσει κατά Eλάτη μεριά... Πανοτζιτί θα είναι Question Aπαντοτζιτιάι θα είναι Question Θα δείξει Wink

Τι λες τωρα...!!!

Βράκιασε το μπλιστάει?? Evil

Τέσπα....Καλή καρδια...Θα γευτείς για ακόμα μια φορά το φασολάδιασμα του EW10J4... Wink...(είτε με ταμπελάκι είτε σκέτο...)
christhehealer - Παρ 26 Νοέ 2004, 14:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Και επι τη ευκαιρια να σου δωσω εναυσμα για το φετεινο επισημο ασμα του τουρινγκ:

μ ενα στραβό μπιλστάει
να πας ως την Ελάτεια
μ αμάξι που μπιστάει

ή

Εβράκιασε λοιπόν
το δεξιό μπιλστάει
και ήρθες τωρα εκδρομή
με Πάνοτζιτιαι

M' αυτά που γράφεις, μετά το γνωστό λιβάδι, θα αρχίσω τα mp3....

Mε τις παπ***ές σας, μου πέρασε και η στεναχώρια... Άιντε - Άιντε κάθομαι σαν ηλίθιος και γελάω μπροστά στην οθόνη... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pduke - Παρ 26 Νοέ 2004, 21:05:07
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:

μ ενα στραβό μπιλστάει
να πας ως την Ελάτεια
μ αμάξι που μπιστάει

ή

Εβράκιασε λοιπόν
το δεξιό μπιλστάει
και ήρθες τωρα εκδρομή
με Πάνοτζιτιαι

ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μακη είσαι έτοιμος για εκδρομή και δεν το ξέρεις!!!!!!!!!

τι λες τωρα!!!!!τι ποστ είναι αυτό?? από σένα το τελευταίο που περίμενα.
Θα λιώσω τα σινεμπλοκ μου και θα τα φαω σούπα!!!!!
the_kangur - Κυρ 28 Νοέ 2004, 00:19:32
Θέμα δημοσίευσης: Ρεεεεεεεεεεε!
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτα?
Κάθεστε και κανονίζετε εκδρομές χωρίς να ρωτάτε αμα μπορούν οι μικροί του club:evil: !!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν για όποιον είναι 19 και κάτω τα δωμάτια είναι τζαμπέ και τα πληρώνουν οι αλλοι!!!! Wink
Και για κάθε meeting εμείς οι μικροί που δεν δουλέυουμε θα πρέπει να ερχόμαστε ΔΩΡΕΑΝ!
Αα! και εκτός απο αυτό θα ρωτάτε εμάς για το πιό θα είναι το μέρος συνάντησης!

Συνενοηθήκαμε??????????????? Cool

για να μην γίνουμε κώλος εδω μέσα
Laughing
nickzotos - Κυρ 28 Νοέ 2004, 00:26:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ε,ναι βρε παιδια.....καντε κατι και για μας τα πολυ νιατα (<19)!!!που θα βρουμε τα 85 ευρωπουλακια για εκδρομουλα;;;;;ποιος θα το πει στα ΠΑΤΕΡΑ;;;;;;;;;; Sad Sad Question Question
Ενω....αν ειχαμε ενα για π.χ 80% εκπτωση....θα ηταν καλα πιστευω.....νεα παιδια ειμαστε και εμεις....να ακολουθησουμε θελουμε.... Sad Sad Very happy Exclamation Exclamation Exclamation Wink Cool Wink Cool
the_kangur - Κυρ 28 Νοέ 2004, 00:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε πες τους τα!
Όχι μόνο 80% αλλα 100%

Guyz πάντα κάνουμε πλάκα!!!!

Αλλα πρέπει να γίνει κάτι και για τους μικρούς του club!!!!!?
nickzotos - Κυρ 28 Νοέ 2004, 00:35:52
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΥΣΙΚΑ και κανουμε πλακα........ Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Exclamation Exclamation Exclamation
ολα ειναι τελεια...και λιγα λεφτα....και τελειο μερος....ολα αψογα.......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!! Laughing Very happy Smile Very happy Very happy Very happy Wink Wink
Steve - Κυρ 28 Νοέ 2004, 01:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ δεν έχετε λεφτά για εκδρομή, θέλετε και αμάξι? Razz Cool Laughing
the_kangur - Κυρ 28 Νοέ 2004, 14:53:37
Θέμα δημοσίευσης: -
Μου φένεται οτι έγραψα πως κάνουμε πλάκα! Όσο για τα λεφτά για το αμάξι δεν ξέρεις αμα τα έχουμε η όχι!!!!
Για τον nickzotos δεν ξέρω. ΚΑι εκτός απο αυτό εγώ θέλω ακόμα 1,5 χρόνο για αμαξάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Exclamation Question Idea Arrow
-=N4X=- - Κυρ 28 Νοέ 2004, 22:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες τελικα κ εγω μεσα για το τουρινγκ...ελπιζω να μην ειναι αργα για συμμετοχες!!!! Very happy
Steve - Δευ 29 Νοέ 2004, 10:35:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πανοδούκααααα! Πρόεδρεεεεεε! Αν ακούει κανείς ας με βάλει 2κλινο με τον μ@λ@κ@ που έκανε post ακριβώς από πάνω μου Laughing Cool
Ronin - Δευ 29 Νοέ 2004, 10:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Πανοδούκααααα! Πρόεδρεεεεεε! Αν ακούει κανείς ας με βάλει 2κλινο με τον μ@λ@κ@ που έκανε post ακριβώς από πάνω μου Laughing Cool

Γιατί,εσύ ψηλέ κουλός είσαι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής... Question Question Question Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
christhehealer - Δευ 29 Νοέ 2004, 11:59:06
Θέμα δημοσίευσης:
Nάτο το πειρατικό το βλέπω να 'ρχεται...

Δεν αστειευόμαστε... πάμε πειρατές σ' αυτό το touring!!!!! Rambo Devil
crusader - Δευ 29 Νοέ 2004, 12:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω για τους άλλους πειρατές του club, αλλά το "τσούρμο" του Μαύρου Πειρατή (aka Morgan) δεν θα δώσει το παρών σε αυτό το touring λόγω απανωτών και ανελέητων χτυπημάτων της μοίρας...

Θα ανασυνταχθούμε όμως και θα επανέλθουμε!!!

Έως τότε εύχομαι να περάσετε όλοι πολύ καλά Wink
Steve - Δευ 29 Νοέ 2004, 15:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Steve έγραψε:

Γιατί,εσύ ψηλέ κουλός είσαι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής... Question Question Question Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ρ@ μ@λ@κ@ και συ, αίτηση έκανα, απλά δήλωσα μόνο εμένα διότι η γκόμενα μου (βλέπε -=Ν4Χ=-) μου έκανε νάζια και αποφάσισε ότι θα έρθει μετά τις 26 που έληξαν οι αιτήσεις Twisted evil
pduke - Δευ 29 Νοέ 2004, 17:45:40
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

ok!
shark_zak - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:06:52
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα θα μπορουσε καποιος να μου πει τις ωρες αναχωρισεις για παρασκευη και σαββατο, για να δω ποτε μπορω... Question
christhehealer - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
Για σένα ειδικά...

πότε θες να φύγεις?

Θα έχει δέκα λεπτά πιο πριν αναχώρηση για να τρέχεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ronin - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:16:40
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
καλημερα θα μπορουσε καποιος να μου πει τις ωρες αναχωρισεις για παρασκευη και σαββατο, για να δω ποτε μπορω... Question

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα Ζαχαρία,αλλα συνήθως οταν αναχωρούμε Παρασκευή για touring το ραντεβού είναι στο Σείριο στις 20.00 μμ .

Για Σάββατο,είναι ποιο ελεύθερα τα πράγματα.Οι ενδιαφερόμενοι κανονίζουν την ώρα και το σημείο που τους βολεύει.

Λογικά θα έχουμε μέσα στις ημέρες επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ώρα-σημείο αναχώρησης.
konstantinos - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:21:48
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

Το πρώτο group αναχωρεί την Παρασκευή στις 15:00...
ραντεβού στο γνωστό μπαράκι... (Λαϊνόπουλος, στα φανάρια)
shark_zak - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
οκ θα περιμενω... ευχαριστω Wink

chris υ.γ:κατα τις 21:00 με βολευει...
christhehealer - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
chris υ.γ:κατα τις 21:00 με βολευει...

21.00 το βράδυ Zαχαρία θα είμαι ήδη στην Eλάτη και θα πίνω καφέ στο τζάκι παρέα με τον βόρειο γκρίνια!!!!!!!
pduke - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
Οποιος έχει να πει κάτι να το πει τώρα γιατί μετά θα είναι αργά!!!

Δεχόμεθα και έκτακτες συμμετοχές μιας και τελευταία στιγμή ακυρώθηκαν 2 δωμάτια.

Κατα τα άλλα καλά????

Αισθάνεσθε όμορφα???

καμια ενόχληση?

κανένας πονοκέφαλος τελευταίας στιγμής?

κρατάμε σταθερό κύκλο εμμήνου ρήσεως ή αγνοήσαμε τις συμβουλές της μαμάς πανσέληνου?

είσαστε καλααααααα???????
christhehealer - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
είσαστε καλααααααα???????

Eγώ έχω ένα κρυωματάκι γιατρέ μου, και αρκετό βήχα. Mήπως έχεις να μου δώσεις κάτι, γιατί αυτό το "Touclase" που μου έδωσε ο κανονικός γιατρός, του κλασε κανονικά...
shark_zak - Τρι 30 Νοέ 2004, 11:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειμαι καλα ο κυκλος μου εχει περασει αρα δεν υπαρχει περιπτωση να χασω το γλεντη... Silly

τωρα παρασκευη θα ειναι σαββατο μεχρι τις 14:00 θα ξερω....
COOL ALEXIS - Τρι 30 Νοέ 2004, 12:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς οι πρωινοί θα σας ανοιξουμε τον δρόμο και θα σας περιμενουμε με το καθαρο και στρωμενο κοκκινο χαλί!!!

Οσο για το αν είμαστε καλά η απάντηση είναι μια:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ!!!

ΥΓ Ζαχαρία να αποφασίσεις πριν την Κυριακή!!!
shark_zak - Τρι 30 Νοέ 2004, 12:41:03
Θέμα δημοσίευσης:
vip έγραψε:

λοιπον αν φυγουμε κατα τις 15:30 - 16:00 ειμαι μεσα για παρασκευη.... Wink
Steve - Τρι 30 Νοέ 2004, 12:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω πόσοι έχουνε ξαναπάει Ελάτη ή έχουνε πάει για Τρίκαλα, πάντως μπορώ να σας δώσω οδηγίες για τον περιφερειακό από Λάρισα να μην μπλέκετε μέσα από την πόλη Wink

Θέλετε ή όχι?
konstantinos - Τρι 30 Νοέ 2004, 12:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
vip έγραψε:

λοιπον αν φυγουμε κατα τις 15:30 - 16:00 ειμαι μεσα για παρασκευη.... Wink

Για το Σάββατο μίλαγα ρεεεεεεεε Shocked Shocked (έλα, πλάκα κάνω!!!)

οκ Θα μιλήσουμε... σου στέλνω με pm το κινητό μου... να μου στείλεις με sms το δικό σου... να σου κάνει αναπάντητη ο Χρήστος... για να του στείλεις με mail το δικό σου...

Αυτά...

Thank you (κε Σαϊμον... καλά το μιλάω το εγγλέζικο?)
shark_zak - Τρι 30 Νοέ 2004, 12:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δεν ξέρω πόσοι έχουνε ξαναπάει Ελάτη ή έχουνε πάει για Τρίκαλα, πάντως μπορώ να σας δώσω οδηγίες για τον περιφερειακό από Λάρισα να μην μπλέκετε μέσα από την πόλη Wink

Θέλετε ή όχι?

οποια πληροφορια καλη ειναι... Arrow
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 30 Νοέ 2004, 13:08:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ο καιρος απο οτι βλεπω θα ειναι βροχερος με πολυ υγρασια! Συνηστω οσους θα φυγουν παρασκευη βραδυ να ειναι προσεκτικη στο Δομοκο γιατι πιθανοτατα να εχει ομιχλη! Αν ερθεται απο Λαρισα ακομα καλυτερα! Σταυρακα ποτε θα ερθεις εσυ; Αν ειναι περνα απο το μαγαζι να τα πουμε! Ειναι λαρισης πριν απο τη Σ.Μ.Υ αριστερα!
konstantinos - Τρι 30 Νοέ 2004, 13:21:21
Θέμα δημοσίευσης:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
Ο καιρος απο οτι βλεπω θα ειναι βροχερος με πολυ υγρασια! Συνηστω οσους θα φυγουν παρασκευη βραδυ να ειναι προσεκτικη στο Δομοκο γιατι πιθανοτατα να εχει ομιχλη! Αν ερθεται απο Λαρισα ακομα καλυτερα! Σταυρακα ποτε θα ερθεις εσυ; Αν ειναι περνα απο το μαγαζι να τα πουμε! Ειναι λαρισης πριν απο τη Σ.Μ.Υ αριστερα!

Αυτά είναι!!!! Γουστάρω οδήγηση στην ομίχλη... να έχω τα αλάρμ αναμμένα σε κάτι τύπους που το παίζουν γρήγοροι (ακούς γηπεδοκράτορα???!!!???)
-=N4X=- - Τρι 30 Νοέ 2004, 14:42:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ποσοι θα ειμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????????
christhehealer - Τρι 30 Νοέ 2004, 15:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
Bασιλιάς της Zούγκλας έγραψε:
Αυτά είναι!!!! Γουστάρω οδήγηση στην ομίχλη... να έχω τα αλάρμ αναμμένα σε κάτι τύπους που το παίζουν γρήγοροι (ακούς γηπεδοκράτορα???!!!???)

Kάνε με ένα Print Screen στον Λαϊνόπουλο να με 'χεις, γιατί θα πάω στην Eλάτη πετώντας...

...απ' την χαρά μου!!!
Steve - Τρι 30 Νοέ 2004, 20:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Steve έγραψε:

Θέλετε ή όχι?

οποια πληροφορια καλη ειναι... Arrow
'

Όπως έρχεστε από Αθήνα, μπαίνετε στην 1η έξοδο για Λάρισα. Ακολουθείτε τον δρόμο ως έχει. Συνεχίζετε μέχρι να δείτε στο δεξί σας χέρι την "ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ" (ναι, εκεί που γίνονταν τα περίφημα μπλόκα από τους αγρότες...). Θα διακρίνεται μια γέφυρα κάθετα στον δρόμο. Σκοπός είναι να την διασχίσετε. Οπότε μόλις δείτε το εργοστάσιο "ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ" (είναι λίγο πριν το τέλος μιας μεγάλης παρατεταμένης δεξιά στροφής), τον νού σας, θα δείτε δρόμο που κόβει δεξιά για να ανεβείτε την γέφυρα. Αν είστε τυχεροί ίσως προλάβετε να δείτε και ταμπέλα για Τρίκαλα Laughing

Συνεχίζετε μετά την γέφυρα, φτάνετε στο φανάρι. Συνεχίζετε ευθεία όπου και θα δείτε το Praktiker (στο αριστερό σας χέρι) και απλά το προσπερνάτε. Συνεχίζετε όπως πάει ο δρόμος. Συναντάτε φανάρια μετά από δεξιά παρατεταμένη στροφή. Διατηρείτε την ευθεία πορεία σας. Συναντάτε τα επόμενα φανάρια (στα οποία στο αριστερό σας χέρι είναι το ΤΕΙ Λάρισας Very happy Cool ). Συνεχίζετε πάλι ευθεία. Φτάνετε στα επόμενα φανάρια και αν συνεχίσετε ευθεία, βγαίνετε στο Super Market LIDL. Όχι, δεν θα πάτε ευθεία για ψώνια Laughing, θα στρίψετε αριστερά για Τρίκαλα. Ο δρόμος είναι πάρα μα πάρα πολύ άνετος και οι ταμπέλες θα σας βοηθήσουν! Μετά τα Τρίκαλα, για Ελάτη, δεν ξέρω τον δρόμο Razz

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:

Τί μαγαζί είναι όμως δε μου είπες! Θα ξεκινήσουμε από Λάρισα στις 8 περίπου. Μέχρι τί ώρα είστε ανοικτά?
CC-Gio - Τρι 30 Νοέ 2004, 23:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
Steve πιστευω απο εκει και κατω να εχει πινακιδες ε? Για Ελατη εννοω!!

Θα περασω και μια βολτα απο Λαρισα, να δω τι κανει Smile !!! Αρε Λαρισα!

Μαλλον κατα τις 16 θα ειμαι Λαρισα Σαββατο απ'οτι φαινεται!
(Ακου Σαββατιατικα εργαστηριο στα τει Πειραια)
underage - Τρι 30 Νοέ 2004, 23:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια διόρθωση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ group αναχωρεί την Παρασκευή στις 08:30 Razz Razz Razz στα Goody's μετά τα διόδια των Αφίδνων.
konstantinos - Τετ 01 Δεκ 2004, 09:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
konstantinos έγραψε:

Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια διόρθωση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ group αναχωρεί την Παρασκευή στις 08:30 Razz Razz Razz στα Goody's μετά τα διόδια των Αφίδνων.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??? Shocked Laughing
COOL ALEXIS - Τετ 01 Δεκ 2004, 10:08:40
Θέμα δημοσίευσης:
Για την ακριβεια πριν τα διοδια των Αφιδνών στην έξοδο για Άγιο Στέφανο αμέσως μετά!

Είναι κρίμα μιας και μπορουμε να μην ευχαριστηθούμε ΟΛΗ τη μέρα!!!

Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

ΥΓ Θα γίνει του χιλιομετρου το κάγκελο!!!

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
konstantinos - Τετ 01 Δεκ 2004, 10:43:49
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Για την ακριβεια πριν τα διοδια των Αφιδνών στην έξοδο για Άγιο Στέφανο αμέσως μετά!

Είναι κρίμα μιας και μπορουμε να μην ευχαριστηθούμε ΟΛΗ τη μέρα!!!

Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Εσείς εδώ μέσα είστε μεγάλος πειρασμός...

ps Προσοχή!!!! μην πάτε στο ξενοδοχείο πριν τις 12... έχει χρέωση για επιπλέον βραδιά...!!!
MEMsound - Τετ 01 Δεκ 2004, 10:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω λογικα κατα απογευμα κατα τις 1900-2000 θα μπορω λογω εργασιας.
Τελικα θα υπαρχει "επισημη ωρα αναχωρησης"??? Question
konstantinos - Τετ 01 Δεκ 2004, 10:49:48
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Εγω λογικα κατα απογευμα κατα τις 1900-2000 θα μπορω λογω εργασιας.
Τελικα θα υπαρχει "επισημη ωρα αναχωρησης"??? Question

"Επίσημη"?

Το μόνο επίσημο... θα είναι το δείπνο

(αστειεύομαι)

Θα βγει ακόμη μια ανακοίνωση (άντε Πάνο παιδί μου... έχεις να πας και απο του Μπάκα) για Παρασκευή απόγευμα.
COOL ALEXIS - Τετ 01 Δεκ 2004, 10:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
[/quote]
ps Προσοχή!!!! μην πάτε στο ξενοδοχείο πριν τις 12... έχει χρέωση για επιπλέον βραδιά...!!![/quote]

Είπαμε θα φύγουμε πρωι δεν είπαμε ότι θα διακτινιστούμε!!!

Ο Σκοπός μας είναι να απολαύσουμε την διαδρομή να πάμε χαλαρά στο δρόμο (έχουν αγριέψει και τα στρουμφάκια και δεν έχω όρεξη να μου την χαλασούν) να κάνουμε και μια βόλτα από τα Μετέωρα καθώς και όπου αλλού μας την καρφώσει!
konstantinos - Τετ 01 Δεκ 2004, 10:57:06
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Ο Σκοπός μας είναι να απολαύσουμε την διαδρομή να πάμε χαλαρά στο δρόμο (έχουν αγριέψει και τα στρουμφάκια και δεν έχω όρεξη να μου την χαλασούν) να κάνουμε και μια βόλτα από τα Μετέωρα καθώς και όπου αλλού μας την καρφώσει!

Είπαμε, είστε πειρασμός!!!
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τετ 01 Δεκ 2004, 11:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Τί μαγαζί είναι όμως δε μου είπες! Θα ξεκινήσουμε από Λάρισα στις 8 περίπου. Μέχρι τί ώρα είστε ανοικτά?

Shocked Ρε Σταυρακα με δουλευεις; Δεν σου εχω πει οτι δουλευω σε μαγαζι με αξεσουαρ αυτοκινητου; Wink Το βραδυ της Παρασκευης στις 8 εννοεις; Εμεις κλεινουμε κατα τις 8.30 αλλα θα σας περιμενω να τα πουμε λιγο πριν πατε πανω γιατι θα ειμαι ψοφιος και δεν νομιζω να ερθω πανω μαζι σας!
shark_zak - Τετ 01 Δεκ 2004, 11:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:

Είπαμε, είστε πειρασμός!!!

μην υποκύπτεις...μην υποκύπτεις...

εμείς θα φύγουμε το μεσημέρι είπαμε.... Wink
COOL ALEXIS - Τετ 01 Δεκ 2004, 11:35:08
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή σας συμπαθώ και θέλω να σας τσιτώσω λίγο θα σας πω και το άλλο:
Στην υπέροχη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα κάνουμε αρκετές στάσεις είτε για καφέ είτε για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατα και να βγάλουμε φωτογρφίες είτε για να ξεπιαστούμε! Μαζί μας θα έχουμε εξαίσια εδέσματα έτοιμα προς κατανάλωση καθως και μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων! Η ταχύτητα του ταξιδιού θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα (120-130) για μην κάνουμε τους άραβες ακόμα πιο πλούσιους άλλα και για να μην μαζέψουμε πληθώρα κλήσεων!

Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά δεν είναι για να σας κάνω να ζηλέψετε άλλα για να σας κάνω να έρθετε παρέα!!!

Το καραβάνι του πειρασμού θα εκκινήσει στις 8:30 ! ! ! Pirat

ΥΓ Κωνσταντίνε ο Αγ.Στεφανος είναι δύο βήματα απο τα Μελίσσια κάθε μέρα το κάνω!!!
konstantinos - Τετ 01 Δεκ 2004, 11:40:26
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Στην υπέροχη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα κάνουμε αρκετές στάσεις είτε για καφέ είτε για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατα και να βγάλουμε φωτογρφίες είτε για να ξεπιαστούμε! Μαζί μας θα έχουμε εξαίσια εδέσματα έτοιμα προς κατανάλωση καθως και μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων! Η ταχύτητα του ταξιδιού θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα (120-130) για μην κάνουμε τους άραβες ακόμα πιο πλούσιους άλλα και για να μην μαζέψουμε πληθώρα κλήσεων!

Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά δεν είναι για να σας κάνω να ζηλέψετε άλλα για να σας κάνω να έρθετε παρέα!!!

ΥΓ Κωνσταντίνε ο Αγ.Στεφανος είναι δύο βήματα απο τα Μελίσσια κάθε μέρα το κάνω!!!

Αλέξη... παρακολουθεί κβαντομηχανική η κόρη μου και ήδη έχει κάνει πολλές απουσίες... θα πρέπει να την περιμένω να τελειώσει τα εργαστήρια και μετά να ξεκινήσουμε....

Ευχαριστώ πάντως

Thank You
shark_zak - Τετ 01 Δεκ 2004, 11:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

σσσσσ.....ρε τι μαρτυριαρεις εισαι εσυ..... Scratch κρυβε λογια..... Silly
christhehealer - Τετ 01 Δεκ 2004, 12:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
Aλλάξανε τα σχέδια.

Aναχώρηση Παρασκευή πρωί 5.00 τα χαράματα. Θα σου πω εγώ η Σοφία θα ξεκινήσει με τον Mπάμπη πιο νωρίς.

Tα αυτοκίνητα θα τα πηγαίνουμε σμπρώχνωντας, και κάθε πέντε λεπτά θα έχουμε στάση για τσιγάρο, καφέ και κ..τ..ρημα. Πόσο πιο αργά μπορούν να πάνε?

Aρχική κατεύθυνση Θεσσαλονίκη να πάρουμε τους αλλοινοί, μετά γυρνάμε από Φλώρινα, Kαστοριά, Πρέσπες, Γιάννενα, Eλάτη... Άμα είναι να κάνεις βόλτα την κάνεις. Eκπτώσεις θα κάνουμε τώρα?

Eντάξει τους πατήσαμε Silly
COOL ALEXIS - Τετ 01 Δεκ 2004, 12:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σε δαγκώσω!!!

Ε όχι και 5 το πρωι το γάλα θα μοιράσουμε???

Ξέχασες το Μέτσοβο βρεεε ενα κοντοσουβλι θα είναι ότι πρέπει!!!

ΥΓ Και 5 να φύγετε εγώ θα σας προλάβω!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???
pduke - Τετ 01 Δεκ 2004, 12:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:

ε δώστε με μπρε με ένα pm τα τηλέφωνά σας μπας και βρεθούμε και πιούμε κανα καφέ γιατί μόνος θα κατεβαίνω. θα φύγω κατά 13.
konstantinos - Τετ 01 Δεκ 2004, 12:35:46
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

... θα φύγω κατά 13.

φυλλλλλαράκι τις 13 του μήνα που θα φύγεις, εμείς θα στολίζουμε το δένδρο(που λένε και οι μορφωμένοι)...
pduke - Τετ 01 Δεκ 2004, 12:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:
pduke έγραψε:

... θα φύγω κατά 13.

φυλλλλλαράκι τις 13 του μήνα που θα φύγεις, εμείς θα στολίζουμε το δένδρο(που λένε και οι μορφωμένοι)...

αντί για δωμάτιο σε βλέπω να κοιμάσαι πάνω σε 13 κανταιφια!!!! Laughing
RASTAVIPER - Τετ 01 Δεκ 2004, 14:26:04
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες καλα να περασετε.Ισως καποια στιγμη ακολουθησω και γω. Smile Smile
underage - Τετ 01 Δεκ 2004, 16:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα είναι σίγουρο ότι το βράδυ που θα φτάσετε εσείς κουρασμένοι και κατά πάσα πιθανότητα πεινασμένοι, εμείς θα σας υποδεχτούμε χαλαροί χαλαροί μετά τον απογευματινό μας ύπνο.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Όχι Χρήστο δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω νωρίτερα, ΔΕΝ μπορώ να ξυπνήσω νωρίτερα Crying or Very sad Crying or Very sad
christhehealer - Τετ 01 Δεκ 2004, 16:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο ότι το βράδυ που θα φτάσετε εσείς κουρασμένοι και κατά πάσα πιθανότητα πεινασμένοι, εμείς θα σας υποδεχτούμε χαλαροί χαλαροί μετά τον απογευματινό μας ύπνο.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Όχι Χρήστο δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω νωρίτερα, ΔΕΝ μπορώ να ξυπνήσω νωρίτερα Crying or Very sad Crying or Very sad

Όταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ακούσεις από μακρυά στο σκοτάδι την φυσαρμόνικα του Mπαντούκ και την Strato του Hλία να ανασαίνουν σαν ατμομηχανή στην κατηφόρα, να ξέρεις ότι θα φτάνει το jazzmobile και τα δύο δίλιτρα...

... μετά στο τζάκι, θα σου διηγηθώ την ιστορία με τα δύο GT στην Tσιμισκή. Wink Razz Laughing Laughing Laughing
Ronin - Τετ 01 Δεκ 2004, 17:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Όταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ακούσεις από μακρυά στο σκοτάδι την φυσαρμόνικα του Mπαντούκ και την Strato του Hλία να ανασαίνουν σαν ατμομηχανή στην κατηφόρα, να ξέρεις ότι θα φτάνει το jazzmobile και τα δύο δίλιτρα...
... μετά στο τζάκι, θα σου διηγηθώ την ιστορία με τα δύο GT στην Tσιμισκή. Wink Razz Laughing Laughing Laughing

Πςςςςςςςςςςς......Τι είπες τώρα ρε άνθρωπα.....
Νομίζω οτι βλέπω μπροστά μου τα Μάλγαρα...
Είναι η στιγμή που η επιβλητική φωνή του Αγγέλακα δίνει τη σκυτάλη στον Ηλία,και το δίλιτρο ρολάρει απαλά...

Τέσπα...Είναι κανένας να αναχωρήσουμε μαζί βραδάκι για Ελάτη??

Όσοι πιστοί,προσέλθετε στο Λαινόπουλο,κατα τις 20.00 την Παρασκευή το βραδάκι...

Anybody??
christhehealer - Τετ 01 Δεκ 2004, 17:40:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Τέσπα...Είναι κανένας να αναχωρήσουμε μαζί βραδάκι για Ελάτη??

Όσοι πιστοί,προσέλθετε στο Λαινόπουλο,κατα τις 20.00 την Παρασκευή το βραδάκι...

Anybody??

Cheers Zεμουά!!!!!

Δεν μου έδωσαν άδεια άρα αναχώρηση την γνωστή ταξιδιωτική ώρα, in the shuffling madness of the locomotive breath... Laughing

Kαημό το έχω να κάνω αυτό το δρόμο μια φορά μέρα Rolling eyes
Ronin - Τετ 01 Δεκ 2004, 17:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
Οκεικ....Till now εκκίνηση απο Λαινόπουλο,στις 20.00 το βράδυ πέρνουν :

ChrisTheHealer
Ronin
Touristas

Touristas - Τετ 01 Δεκ 2004, 18:06:47
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas is goink to be there !!!! Cool
Ronin - Τετ 01 Δεκ 2004, 18:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Touristas is goink to be there !!!! Cool

Touristas just added at the list Wink Very happy
206ccsimos - Τετ 01 Δεκ 2004, 22:10:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:

ChrisTheHealer
Ronin
Touristas

Παιδια κανεις λιγο πιο νωρις???
Αν οχι κι εγω μεσα 20.00 !
Steve - Τετ 01 Δεκ 2004, 22:46:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα περιμένω παρέα με τους άλλους στο τζάκι Laughing

Κανονίστε πάλι σαν τις Ροβιές, 00:00 να σηκώσουμε όλο το ξενοδοχείο Laughing Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε παραλία όμως... εξοχή και ψ***κρυο Wink

Πάνο (Ronin) θες λίγα μαθήματα ωρθωγραφίας στην υπωγραφή σου Laughing
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 01:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ θα περιμένω παρέα με τους άλλους στο τζάκι Laughing

Κανονίστε πάλι σαν τις Ροβιές, 00:00 να σηκώσουμε όλο το ξενοδοχείο Laughing Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε παραλία όμως... εξοχή και ψ***κρυο Wink

Πάνο (Ronin) θες λίγα μαθήματα ωρθωγραφίας στην υπωγραφή σου Laughing

Νεαρέ και άπειρε Μητσιμπόνα...

μην αρχίζουμε πάλι τα ίδια, περί άφιξης

Και μην λέτε για ορθογραφία και συντακτικό όταν είμαι μπροστά.... Rolling eyes Twisted evil Laughing Laughing Shocked Laughing Laughing Cool Twisted evil Laughing
Sidobre - Πεμ 02 Δεκ 2004, 01:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πάλι κανονίζετε χωρίς να ρωτήσετε τον Πρόεδρο;;

Καλά να πάθετε λοιπόν!

ΚΥΡΙΟΙ, να είστε όσοι περισσότεροι θέλετε στον Σείριο, την Παρασκευή 19:30 ακριβώς!

Στους Αθηναίους που ταξιδεύουν Παρασκευή, θα αποσταλλεί SMS με την ώρα και τον τόπο της αναχώρησης.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
MEMsound - Πεμ 02 Δεκ 2004, 02:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:

ChrisTheHealer
Ronin
Touristas

Θα ελεγα και γω μεσα για τις 2000 στο Λαινοπουλο αλλα...

Sidobre έγραψε:
Καλά να πάθετε λοιπόν!
ΚΥΡΙΟΙ, να είστε όσοι περισσότεροι θέλετε στον Σείριο, την Παρασκευή 19:30 ακριβώς!
Στους Αθηναίους που ταξιδεύουν Παρασκευή, θα αποσταλλεί SMS με την ώρα και τον τόπο της αναχώρησης.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Οποτε με βλεπω Σειριο στις 1930 (φανταζομαι θα ακολουθησετε και εσεις?)
shark_zak - Πεμ 02 Δεκ 2004, 07:05:10
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα κανεις για μεσημερι...(16:00) Question Question Question
...... - Πεμ 02 Δεκ 2004, 09:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει κανεις ποση ωρα εναι η καλαμπακα απο κει???
Evil Evil Evil Twisted evil Twisted evil
Ronin - Πεμ 02 Δεκ 2004, 09:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχηγού παρόντος...

Sidobre έγραψε:

...πάσα αρχή πέρνει την άγουσα...

Το βραδυνό ραντεβού λαμβάνει χώρα την Παρασκευή στις 19.30 στο Σείριο στην εθνική...

Be there...
elias - Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:46:26
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα πολύ να έρθω και εγώ, έστω και μονοήμερα. Αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω. Υπάρχει μια πιθανότητα να έρθω Κυριακή. Την Κυριακή τι ώρα θα αναχωρήσετε? Έχετε κάτι στο πρόγραμμα ή ξύπνημα και δρόμο?
Αν δεν σας δω, καλά να περάσετε, έχω πάει αρκετές φορές και η περιοχή είναι φανταστική. Για όσους δεν έχουν πάει Μετέωρα, αξίζει πολύ μια βόλτα προς τα εκεί.
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 11:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουμε χάσει την μπάλα, έχουμε χάσει και το γήπεδο...
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 11:15:29
Θέμα δημοσίευσης:
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 12:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως...

Μου αρέσει ο βορράς, είμαστε στυλάτοι δεν μπορείτε να πείτε.
Ουτε ένα ποστ, καμία ανησυχία, τίποτα. Βέβαια είμαστε και σταθερή αριθμητική αξία. 3 στο πρώτο τουρ 3 και στο 7ο ....

ερε φάπα που έχει να πέσει!!!!
COOL ALEXIS - Πεμ 02 Δεκ 2004, 13:04:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τον δρόμο μην χάσετε και για την μπάλα μην ανησυχείς θα σου πάρω άλλη να παίζεις!!!
Όχι τιποτα άλλο θα αναγκαστώ να φάω όλα τα έλαφια και τα ζαρκάδια και τα αγριογούρουνα που θα έχουν για εσάς!!!
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 14:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Ουτε ένα ποστ, καμία ανησυχία, τίποτα.

Tώρα μπορείς ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς Cool
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
pduke έγραψε:
Ουτε ένα ποστ, καμία ανησυχία, τίποτα.

Tώρα μπορείς ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς Cool

Ελπίζω να εκτυπώνεται τόυτο το αριστούργημα για προφανείς λόγους....
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
Tο 'χω τυπώσει Άλφα Δύο...

και επειδή θα ρωτήσεις τι είναι το Aλφα δύο, σου λέω ότι είναι το διπλάσιο του άλφα τρίο, που είναι το διπλάσιο του Άλφα τέσσερο
pugsang - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:51:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι να το τυπωσεις να το παρεις μαζι σου και να το κρεμασεις στο δωματιο που θα μεινεις ψηλα στον τοιχο ετσι για να σε καμαρώνω αφ υψηλού μούργο
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 15:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Tο 'χω τυπώσει Άλφα Δύο...

και επειδή θα ρωτήσεις τι είναι το Aλφα δύο, σου λέω ότι είναι το διπλάσιο του άλφα τρίο, που είναι το διπλάσιο του Άλφα τέσσερο

Αν και το χιούμορ σου είναι φτωχό και μου προκαλεί διαταραχές στο πεπτικό μου σύστημα, θα πρέπει να σε συγχαρώ γιατί εν αγνοία σου η χρήση των πολλαπλάσιων είναι πολύ κοντά στο νόημα της εκδρομής που ο κύριος Ronin τόσο σωστά έθεσε.....
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 16:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Ετσι να το τυπωσεις να το παρεις μαζι σου και να το κρεμασεις στο δωματιο που θα μεινεις ψηλα στον τοιχο ετσι για να σε καμαρώνω αφ υψηλού μούργο

Στην πόρτα θα το βάλω για να τρομάζει ο άλλος και να μην μας ενοχλεί.

Aλλά μου φαίνεται πως έτσι είναι πιο σωστό το σήμα Arrow

Θα πάρω μαζί κι ένα laptop με ένα photoshop και το γνωστό λιβάδι, αχρείαστο να είναι...
pduke - Πεμ 02 Δεκ 2004, 16:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε είναι πέμπτη ρεεεεεεεεεεεεεεεε

βαλίτσες κάνατε??????????

Ronin - Πεμ 02 Δεκ 2004, 18:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι κάποιοι...που...δεν βλέπουν την ώρα...

...κοιτάξτε μένος-οργή-επιθυμία...ΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΜΕ!!!
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Πεμ 02 Δεκ 2004, 18:15:55
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:

Απο τα Τρικαλα εφη ειναι περιπου 15 με 20 λεπτα! Ο δρομος ειναι αρκετα καλος με μεγαλες ευθειες αλλα ξεφυτρωνουν και κατι γραμμες του τραινου πολυ μοβορες! Απο Ελατη τωρα πρεπει να ειναι τρια 15 γατι ειναι περιπου στο μισαωρο τα Τρικαλα απο εκει!
christhehealer - Πεμ 02 Δεκ 2004, 18:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
...... έγραψε:

Απο τα Τρικαλα εφη ειναι περιπου 15 με 20 λεπτα! Ο δρομος ειναι αρκετα καλος με μεγαλες ευθειες αλλα ξεφυτρωνουν και κατι γραμμες του τραινου πολυ μοβορες! Απο Ελατη τωρα πρεπει να ειναι τρια 15 γατι ειναι περιπου στο μισαωρο τα Τρικαλα απο εκει!

Pε φσσσσσστη μου έτσι όπως μας τα λέτε είναι κάτω από τέσσερις ώρες από Aθήνα. Shocked

Δίπλα με λίγα λόγια Laughing
MEMsound - Πεμ 02 Δεκ 2004, 19:04:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ποσοι εχουμε μαζευτει???? Question
Θα μας χωραει το ξενοδοχειο?? Wink
Παρεπιπτοντως με δεχεστε φανταζομαι με το polaki? E? ε?
Bluewinter - Πεμ 02 Δεκ 2004, 22:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε καλά να περάσετε όλοι!!!!! Very happy
Οι εναπομένοντες εδώ.. θα περιμένουμε φώτο! Cool
Steve - Πεμ 02 Δεκ 2004, 22:56:09
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλίτσες αύριο ρε Πάνο Laughing

Το ΤΕΙ δυστυχώς είναι ανοικτό και τελικά πριν τις 7 δεν μπορώ να φύγω. Οι "Βόρειοι" θα κατηφορήσετε νωρίτερα ή θα πάμε όλοι μαζί Ελάτη? Cool

Ronin, το καταϊφι μου μη ξεχάσεις... Το θέλω με κόκκινη κορδελίτσα... Cool
shark_zak - Παρ 03 Δεκ 2004, 07:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη της άσκησης
" ΕΛΑΤΗ 2004 "
παρακαλούνται όπως όλοι οι συμμετέχοντες να βρίσκονται σε 2 ωρη ετοιμότητα..... Armed Silly Armed
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Παρ 03 Δεκ 2004, 09:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
...... έγραψε:

Pε φσσσσσστη μου έτσι όπως μας τα λέτε είναι κάτω από τέσσερις ώρες από Aθήνα. Shocked

Δίπλα με λίγα λόγια Laughing

Συγκεκριμενα Αθηνα - Τρικαλα με μεση ταχυτητα 130-140 και απο Δομοκο ειναι 3 ωρες και 30 λεπτα. Τωρα αν ξερεις και λιγο τον δρομο μπορεις να εισαι Τρικαλα σε 2ωρες και 50 λεπτα με 1,4 8ν!
Steve - Παρ 03 Δεκ 2004, 10:19:12
Θέμα δημοσίευσης:
Το γκρουπ της Λάρισας (εγώ και ο -=Ν4Χ=- Laughing ) θα είμαστε στο ξενοδοχείο κατά τις 9 το βράδυ.

Γιώργη, πριν μπούμε Τρίκαλα θα σου κάνω ένα τηλ μήπως σε πετύχω Wink
shark_zak - Παρ 03 Δεκ 2004, 11:53:01
Θέμα δημοσίευσης:
η τελευταία μετεωρολογική πρόγνωση :
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=141
christhehealer - Παρ 03 Δεκ 2004, 12:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε Zαχαρία βάλε και κανένα link για τον καιρό.

Tρεις ολόκληρες σελίδες, χωρίς link.... Shocked

Mόλις φτάσετε στα Tρίκαλα, μπές σ' ένα Internet Cafe και βάλε κι από κει ένα link τι καιρό κάνει...
MEMsound - Παρ 03 Δεκ 2004, 13:03:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ζαχαρια εγω παλι θα σου προτεινα μια λιγο πιο ακριβη αλλα και πολυ πιο ακριβειας λυση:
Αγοραζεις loptop με bluetooth και κανεις συνδεση μεσω το κινητου την ωρα που θα ειμαστε στο δρομο ή μαλλον μπορεις να εισαι Online παρακολουθοντας την προγνωση απο την στιγμη της αναχωρησης μεχρι την αφιξη στη Ελατη μπας και μας ξεφυγει καμια σταγονα βροχης!!!!
Wink Laughing Laughing
ultra-one - Παρ 03 Δεκ 2004, 13:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά σας εύχομαι να περάσετε καλά και να μας κάνετε post φωτογραφίες που θα βγάλετε.

Πολύ θα το ήθελα να ερχόμουνα και εγώ αλλά τα οικονομικά είναι χάλια αυτή την περίοδο! Crying or Very sad

Θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να είμαι στο επόμενο touring.... Cool
shark_zak - Παρ 03 Δεκ 2004, 13:23:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Ζαχαρια εγω παλι θα σου προτεινα μια λιγο πιο ακριβη αλλα και πολυ πιο ακριβειας λυση:
Αγοραζεις loptop με bluetooth και κανεις συνδεση μεσω το κινητου την ωρα που θα ειμαστε στο δρομο ή μαλλον μπορεις να εισαι Online παρακολουθοντας την προγνωση απο την στιγμη της αναχωρησης μεχρι την αφιξη στη Ελατη μπας και μας ξεφυγει καμια σταγονα βροχης!!!!
Wink Laughing Laughing

λες..... Confused Confused Confused
τωρα που μου το λετε ολοι με βαζεται σε σκεψεις.... Silly Idea
Vaggelis - Παρ 03 Δεκ 2004, 13:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Ζαχαρία, πως θα οδηγήσεις σήμερα;;;;
Δεν είσαι κουρασμένος από το bowling χτες βράδυ;;; Laughing Laughing Wink

Πότε θα παίξουμε μια γύρα;;;
shark_zak - Παρ 03 Δεκ 2004, 13:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ρε Ζαχαρία, πως θα οδηγήσεις σήμερα;;;;
Δεν είσαι κουρασμένος από το bowling χτες βράδυ;;; Laughing Laughing Wink

Πότε θα παίξουμε μια γύρα;;;

ασε ασε 3 παιχνιδια παιξαμε... στις μια φυγαμε... Exclamation

οποτε θες, θα εχει πολυ γελιο.... Silly
MEMsound - Παρ 03 Δεκ 2004, 15:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον η υπερτατη γκαντεμια!!! για να μην πω μ@λ@κι@!!!
Μολις γυρησα απο τον gratsia και το polo εχει ασυχρονιστο ιμαντα και μου ειπε να μην το κινησω μεχρι να φτιαχτει!
Οποτε ακυρη η συμμετοχη μου στην εκδρομη εκτος και αν υπαρχει κανενας συκλαμπιτης που να εχει χωρο στο αμαξακι του για ενα ακομη ατομο!
Υπαρχει κανεις??
MEMsound - Παρ 03 Δεκ 2004, 15:29:50
Θέμα δημοσίευσης:
Christhehealer και Ronin!
Ευχαριστω παιδια!
Λοιπον το ολο σκηνικο με το PSClub ειναι πολυ γα**το!
Ευγε ΜΑΣ!! Multi color
Steve - Κυρ 05 Δεκ 2004, 20:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, είμαι ο πρώτος που καταφέρνω να γράψω το μετα-touring post Razz

Χεχ, τώρα δεν θα μπω στον κόπο να περιγράψω τι έγινε όπως στις Ροβιές που πήγα, απλά θα επισημάνω πως όποιος δεν έρχεται είναι κρίμα να χάνει τέτοιες καταστάσεις Wink

Συγχαρητήρια στην όλη οργάνωση, συγχαρητήρια στα άτομα που παρευρέθηκαν και περάσαμε μια χαρά χωρίς γκρίνιες και υστερίες και συγχαρητήρια στο ξενοδοχείο που μας ανέχτηκε Twisted evil Razz

Εύχομαι περισσότερες συμμετοχές στο επόμενο Touring και να είστε όλοι καλά μέχρι τότε! Very happy

Υ.Γ: Ελπίζω να έχετε μάθει να οδηγάτε ή να με βάλετε πρώτο στο καραβάνι γιατί βαριέμαι πλέον να σμπρώχνω Razz (εεε Σίμο?!? Laughing )
MEMsound - Δευ 06 Δεκ 2004, 00:13:23
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ναι, είμαι ο πρώτος που καταφέρνω να γράψω το μετα-touring post Razz

Καλα ας εμενα πιο κοντα και θα σου λεγα πιο θα ηταν ο πρωτος που θα εγραφε εντυπωσεις!!! Cool Cool

Steve έγραψε:
Ροβιές που πήγα, απλά θα επισημάνω πως όποιος δεν έρχεται είναι κρίμα να χάνει τέτοιες καταστάσεις Wink

Και να μπουμε στο κοπο δεν νομιζω πως μπορει να περιγραψουμε με λογια το ολο σκηνικο!!!
Ισως με μια λεξη......:
Multi color Multi color ( ΤΕΛΕΙΑ!!!! ) Multi color Multi color

και αρκετες φωτογραφιες....

Steve έγραψε:
Συγχαρητήρια στην όλη οργάνωση, συγχαρητήρια στα άτομα που παρευρέθηκαν και περάσαμε μια χαρά χωρίς γκρίνιες και υστερίες και συγχαρητήρια στο ξενοδοχείο που μας ανέχτηκε Twisted evil Razz

Συγχαρητηρια και απο μενα σε ολους οσους συνεβαλαν ωστε αυτο το ΠΣΚ να ειναι τοσο ομορφα διαφορετικο!!! Exclamation Exclamation
Και ενα προσωπικο ευχαριστω στους Ronin και Christhehealer που διευθετησαν την γκαντεμια μου με τον καλυτερο τροπο! (Σας χρωσταω...!)

Steve έγραψε:
Εύχομαι περισσότερες συμμετοχές στο επόμενο Touring και να είστε όλοι καλά μέχρι τότε! Very happy

Δεν προκειται να παθουμε τιποτα ωστε να μην χασουμε το επομενο Touring!!! Wink Wink

Steve έγραψε:
Υ.Γ: Ελπίζω να έχετε μάθει να οδηγάτε ή να με βάλετε πρώτο στο καραβάνι γιατί βαριέμαι πλέον να σμπρώχνω Razz (εεε Σίμο?!? Laughing )

...τρελοκομειο....! Wink
Steve - Δευ 06 Δεκ 2004, 07:46:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ώπα, 2 πράγματα που ξέχασα να επισημάνω!

1) Ευχαριστώ τα παληκάρια που με βοήθησαν στην "δύσκολη στιγμή" (ξέρετε ποιοι είστε Wink )

2) Στο επόμενο ξενοδοχείο ας πάρουμε ένα τηλ πρώτα να δούμε αν θα με χωράει το κρεβάτι ή τουλάχιστον αν θα με σκεπάζουνε ολόκληρο οι κουβέρτες και τα σεντόνια Laughing Laughing
-=N4X=- - Δευ 06 Δεκ 2004, 09:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
Απο οσο μπορεσα να ειμαι δηλαδη μεχρι Σαββατο μεσημερι η εκδρομη ηταν φοβερη...χαρηκα που μπορεσα να μιλησω επιτελους με καποιους face to face λυπηθηκα που δυστυχως δεν μπορεσα να γνωριστω με ολους.
Ειχα μια εξοδο στην πρωινη διαδρομη που ειχε ως αποτελεσμα να διαλυθει προφυλακτηρας κ ψυγεια.Γυρισα με γερανο κοινως!!!!!
Η αιτια εντελως ηλιθια...ειχαμε φαει λη την διαδρομη τεζα τα διλιτρα μαζι με τα 2 καυλωμενα 1600 απο πισω (τι κανει το cc?) κ ουσιαστικα στο τελος στο τελος προς το τελος της διαδρομης εκανα τιμονια γιανα αποφυγω μια μεγαλη πετρα που πεταξε ο μπροστα αλλα λογου χαλικιου στην διορθωση το αμαξι δεν ακουσε κ ανεβηκαμε λιγο το βουνο! Sad
Τεσπα....σας ευχαριστω ολους για την στιγμιαια συμπαρασταση....κ Mr.President περιμενω μια νταμιτζανα ε? Laughing Laughing
Παντως πολυ γελιο, πολυ κρασι, κ ακομα περισσοτερα πεζο την επομενη φορα!...τωρα που πηρα φορα δεν αφηνω touring για touring!
pduke - Δευ 06 Δεκ 2004, 11:41:56
Θέμα δημοσίευσης:
Τι έγινε ρε ?????????????????

ακόμα ξεσουρώνετε????????????????????

Φτου σας!!! ούτε 2 μέρες δεν αντέχετε!!!!!!!

και ερωτώ...............

ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ??????????????????????
konstantinos - Δευ 06 Δεκ 2004, 11:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ??????????????????????

Ψιλοκαλά
shark_zak - Δευ 06 Δεκ 2004, 11:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λογια ειναι περιττά....
..."ΠΟΘΟΣ"...
206ccsimos - Δευ 06 Δεκ 2004, 11:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Ειχα μια εξοδο στην πρωινη διαδρομη που ειχε ως αποτελεσμα να διαλυθει προφυλακτηρας κ ψυγεια.Γυρισα με γερανο κοινως!!!!!
Η αιτια εντελως ηλιθια...ειχαμε φαει λη την διαδρομη τεζα τα διλιτρα μαζι με τα 2 καυλωμενα 1600 απο πισω (τι κανει το cc?) κ ουσιαστικα στο τελος στο τελος προς το τελος της διαδρομης εκανα τιμονια γιανα αποφυγω μια μεγαλη πετρα που πεταξε ο μπροστα αλλα λογου χαλικιου στην διορθωση το αμαξι δεν ακουσε κ ανεβηκαμε λιγο το βουνο! Sad

Περαστικά είναι αυτά..!
Αν αφαιρέσεις ένα μικρό πρόβλημα με τον αισθητήρα, όλα τέλεια ! Very happy ( ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα ανταλλακτικά και τον ηλεκτρολόγο της παρέας για την εργασία, ώστε να μην την έκανα από νωρίς Very happy )

Steve συνέχισε το σπρώξιμο φίλε !!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
nickzotos - Δευ 06 Δεκ 2004, 15:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπιζω ολοι να περασατε καλα!!!φωτογραφιες να δωσετε για να χαρουμε και εμεις που μειναμε πισω....!
Touristas - Δευ 06 Δεκ 2004, 17:33:33
Θέμα δημοσίευσης:
Οποίος δεν ήρθε έχασε αυτό έχω να πω !! Multi color Multi color Multi color Onfire Onfire

Και να μερικές Φώτο έτσι για να δείτε τι χάσατε
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/352672/0/PC040012.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/352673/0/PC040017.JPG
ultra-one - Δευ 06 Δεκ 2004, 17:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Οποίος δεν ήρθε έχασε αυτό έχω να πω !! Multi color Multi color Multi color Onfire Onfire

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Την επόμενη φορά! Ελπίζω τα οικονομικά μου να είναι καλύτερα από τώρα.....
underage - Δευ 06 Δεκ 2004, 17:56:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και οι παραπάνω με καλύψανε πλήρως θα το επαναλάβω κι εγώ χωρίς κανένα άλλο σχόλιο:

ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ Razz Razz Razz , περάσαμε τέλεια, όσοι δεν ήρθαν....... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
CC-Gio - Δευ 06 Δεκ 2004, 18:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
Aργυρη οι ΦΩΤΟ σου ηταν ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Κριμα που ελειπα..... Crying or Very sad το Σαββατο πρωι!!!

Αλλα ηρθα το απογευμα....Εγω παντως δεν θα το ξανα κανω αυτο.....
να ερθω μονο για μια μερα!!! Μονο κουραση ηταν......αλλα και μεσα στη κουραση μου μια χαρα περασα!!!

Στο επομενο τουρ απο Παρασκευη.........!!! Wink
COOL ALEXIS - Δευ 06 Δεκ 2004, 19:38:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα έχω να πω για όλους όσους δεν ήρθαν:
ΧΑΣΑΤΕ

Το μέρος εκπληκτικό, η παρέα κορυφαία, το κλίμα ανεπανάληπτο!!!

Μόλις κατεβάσω στο PC τις φώτο και το τηλέφωνο δουλέψει κανονικά
θα πάρετε μια μικρη γεύση!!!!

Την επόμενη φορά θα πάρω μαστίγιο να σας μαζέψω ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ!!!!
Touristas - Δευ 06 Δεκ 2004, 20:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
παρε κοσμεεεεεεεεεε Laughing
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/352809/0/PC040024.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/352810/0/PC040018.JPG
Steve - Δευ 06 Δεκ 2004, 20:11:38
Θέμα δημοσίευσης:
Δώστε φωτό στο λαό ρεεεεεεεε Very happy Cool Wink
pygolabida - Δευ 06 Δεκ 2004, 21:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑ Sad Sad Sad

-no money, no honey.....

Shocked ωρέ ποιός πήγε με το suzuki???
Καλή φάση πάντως!!! Wink
underage - Δευ 06 Δεκ 2004, 22:19:12
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑ Sad Sad Sad

-no money, no honey.....

Εγώ Γιάννα από τον Αύγουστο και μετά (touring Ροβιές) έβαζα 10€ την εβδομάδα στον κουμπαρά, για το επόμενο touring. Embarassed
Αν δεν το είχα κάνει αυτό τώρα θα ήμουν Crying or Very sad και όχι Laughing

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ Thumb right Thumb right Thumb right
HYPER_Piccolo - Δευ 06 Δεκ 2004, 23:13:02
Θέμα δημοσίευσης:
!ΑΧ!
τιποτα αλλο....
christhehealer - Τρι 07 Δεκ 2004, 00:28:48
Θέμα δημοσίευσης:

Ένα touring στην Ελάτη κάναμε ρε παιδιά, πως με κοιτάτε έτσι?

Ήντα θέλει μωρέ όλο αυτό το αυτοκινηταριό εκιαπά στα όρη στ' άγρια βουνά;

Να κατεβαίνει το κάραβανι σ' ένα φιδίσιο δρόμο... Σχολαριώτικα όνειρα!!!!!

Ο ουρανός το βράδυ πάνω απ' το ξενοδοχείο

Χαρταετό εσείς; Γκάζια εμείς...

Την ώρα που κάποιοι άλλοι έπαιρναν πρωταθλήματα

... εκεί που περίμενα, είδα λίγο σκουριά μέσα από το μπροστινό φτερό. Να
πάω σε φαναρτζή ή να πάρω κάτι από το Praktiker και να το φτιάξω μόνος μου;

Άμα το αυτοκίνητο δεν ταξιδεύει όλο χαλάει...

Για καλαΜπάκα από δω πάνε τώρα;

PeugeotSportClub

Βούλα πάρε με video, τώρα που περνάω...

Κάπου εδώ πέρασε ένα Vitara, που είναι να τα στήσουμε μία;

Ωπ, νάτος. Θα κάτσεις να τα στήσουμε ή θα ερχόμαστε γυρω-γύρω;

Εδώ είμαι και σας καμαρώνω μούργοι!!!!!!!!!
HYPER_Piccolo - Τρι 07 Δεκ 2004, 02:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΥΡΟ !!!!!!
τωρα που εβλεπα τις φωτογραφιες (για 100στη φορα) κατι ειχα ακουσει για αυτοκολητα του club και μπουζακια... πεζει κανενα ? (ερωτηση προς τα μεγαλα κεφαλια Razz Wink )
pduke - Τρι 07 Δεκ 2004, 11:49:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε ποιος έμενε στο 8 ρεεεεεεε????

Πω Πω !!!

Πολύ σεξ ρε παιδί μου!! όλοι το βουνό περιμένατε....

Ο κουλαλέξης έφυγε ή ακόμα δοκιμάζει κρεβάτια????

Ερε τι κλαμπ είμαστε, ή καλόγεροι ή ζιγκολό......

ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!
pduke - Τρι 07 Δεκ 2004, 11:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/352809/0/PC040024.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/352810/0/PC040018.JPG

Καλά είσαι πολύ παιδί εσύ!!!
Ο μοναδικός άνθρωπος που ρίχνει δύο καρότσες στο χέρι του που φωτογραφίζει.........

ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!
nickzotos - Τρι 07 Δεκ 2004, 13:15:01
Θέμα δημοσίευσης:
Κλαψ,κλαψ...σνιφ,σνιφ. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad μπουχουχου κλαψψψψψ Crying or Very sad Crying or Very sad τελικα μαλλον περασατε τελεια...κλαψ..και εγω δεν ημουν εκει Crying or Very sad Crying or Very sad σνιφ,κλαψ Crying or Very sad
Steve - Τρι 07 Δεκ 2004, 13:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Πω Πω !!!

Πολύ σεξ ρε παιδί μου!! όλοι το βουνό περιμένατε....

Παθών? Razz Laughing
Ady - Τρι 07 Δεκ 2004, 14:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Scratch Scratch Scratch Scratch

Αυτό το σκηνικό είναι από άλλο έργο.....

Πάντως Ελάτη δεν είναι....
christhehealer - Τρι 07 Δεκ 2004, 15:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Scratch Scratch Scratch Scratch

Αυτό το σκηνικό είναι από άλλο έργο.....

Πάντως Ελάτη δεν είναι....

Παιδί μου Aνδριανέ, δημιουργός αισθήσεων και παραισθήσεων είμαι, δεν είμαι ρεπόρτερ...

Άσε που και οι ρεπόρτερ λένε "μην αφήνεις την αλήθεια, να σου χαλάσει ένα υπέροχο story"!!!!!!!!!!!!!
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 07 Δεκ 2004, 17:18:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ν απω κι εγω οτι ηταν παρα πολυ ωραια παρολο που δεν καταφερα να ακολουθησω τους υπολοιπους στις βολτες! ΑΛΛΑ περασα αρκετες ωρες με τα παιδια και χαρηκα που γνωρισα περισσοτερους! Να πω για την μορφη τον Αργυρη που σε καθε νεα εμφανισει που εκανε φοραγε και κατι διαφορετικο απο την Peugeot Sport! Μηπως εχεις κανει συμβαση;;;;;;
Sidobre - Τρι 07 Δεκ 2004, 21:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Touristas έγραψε:

Καλά είσαι πολύ παιδί εσύ!!!
Ο μοναδικός άνθρωπος που ρίχνει δύο καρότσες στο χέρι του που φωτογραφίζει.........

ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!

Aν δεις αυτήν...

αριστερά θα δεις ένα halmeter της autogauge... Ποιό παιδάκι έχει τέτοιο; ε;

o πονηρίδης αργύρης έβαλε άλλον (ή μάλλον άλλη) να φωτογραφίζει για να το παίξει γρήγορος...

(μάλλον ήθελε να βλέπει συχνά πυκνά το 307 του Razz )
Steve - Τρι 07 Δεκ 2004, 21:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως φαίνομαι σε όλες τις φωτό του Αργύρη Cool

2FAST4U Laughing
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Τρι 07 Δεκ 2004, 23:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣΟΧΗ Evil ΠΡΟΣΟΧΗ Evil ΠΡΟΣΟΧΗ

Μάθαμε ότι καποιοι που μας έμοιαζαν εμφανίστηκαν στην εκδρομή προσποιούμενοι εμάς, χωρίς καν να έχουν PEUGEOT.
με σκοπό να αποσπάσουν μυστικά του club μας, από ανθρώπους ευάλωτους στο αλκοόλ, όπως και πιστωτικές κάρτες τους.

Είναι μέλη του SUZUKI VITARA club και προσπάθησαν να καταστρέψουν την εκδρομή, όπως και τα αυτοκίνητα των μελών, παρασύροντας τον Μιχάλη να τους ακολουθήσει σε εκτός δρόμου διαδρομή. (μασάνε τα peugeot!!)

Να μας ενημερώνετε για μελλοντικές εκδηλώσεις προς αποφυγή συγχύσεων.

Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για πρόσωπα και αυτοκίνητα που δε μας μοιάζουν.

Τελικά κανένα ΤΖΟΚΕΡ θα παίξουμε ρε παιδιά?
Εγώ βάζω το 2. Οι λοιποί που τρώγαμε Σάββατο βράδυ ας δώσουν και από ένα νούμερο. Αν μας κατσει τζακ-ποτ θα γίνουμε μέλη του JAGUAR CLUB Laughing Laughing
pugsang - Τετ 08 Δεκ 2004, 11:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και ενω εσεις εισασταν στην Ελατη καποιοι αλλοι ηταν εδω:

και ετρωγαν αυτο:

Οταν ξαναπαω πειτε μου να φερω κι αλλα
MEMsound - Τετ 08 Δεκ 2004, 12:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΛΟΥΡΠ.....
ΕΙΚΟΝΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ......!!!
εμεις παλι τρωγαμε αλλου ειδους πιατα...βλ....!
Αντε καλη μας ορεξη... Wink
crusader - Τετ 08 Δεκ 2004, 13:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙΟΛΑΣ???
nickzotos - Τετ 08 Δεκ 2004, 13:14:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω λεω την επομενη συναντηση να την κανουμε σε ενα σουβλατζιδικο!! Very happy Very happy δεν ντρεπεσται;;;κοκορετσια πρωι πρωι;;;!!!!
COOL ALEXIS - Τετ 08 Δεκ 2004, 13:29:34
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Μάκη για να μάθεις και να ζηλέψεις φτιάχνουν ένα ζαρκαδάκι με κάστανα στην Ελάτη άλλο πράγμα!!!
Και για να προλάβω τον αγαπητό οικολόγο κύριο Pduke να πω πως σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές όλα είναι εκτροφείου!!!
Steve - Τετ 08 Δεκ 2004, 13:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μάκη, ας είναι καλά ο κύριος Ronin που μας έταξε λαγούς με πετραχήλια... Rolling eyes
ultra-one - Τετ 08 Δεκ 2004, 16:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Και ενω εσεις εισασταν στην Ελατη καποιοι αλλοι ηταν εδω:

και ετρωγαν αυτο:

Οταν ξαναπαω πειτε μου να φερω κι αλλα

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! Laughing Laughing Evil

pduke - Τετ 08 Δεκ 2004, 16:53:30
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Φίλε Μάκη για να μάθεις και να ζηλέψεις φτιάχνουν ένα ζαρκαδάκι με κάστανα στην Ελάτη άλλο πράγμα!!!
Και για να προλάβω τον αγαπητό οικολόγο κύριο Pduke να πω πως σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές όλα είναι εκτροφείου!!!

ανώριμε Ζαρκαδοφάγε, δεν έχεις αφήσει ζωντανό στο δάσος!!!μέχρι και τα κέρατα για οδοντογλυφίδες κράτησες!!!
HYPER_Piccolo - Τετ 08 Δεκ 2004, 18:18:42
Θέμα δημοσίευσης:
πω πω πω πω πω τι κανταιφακι ειναι αυτο ?!?!?!?!!? Razz
ωραιο πραμα !!!!!
ultra-one εισαι πολυ τυχερουλης με κατι τετοιο κοντα :pppppp
pduke... ευχαριστω που με ενημερωσες και προσπαθησες... (u know) Wink (καλιο αργα παρα ποτε Razz )
underage - Πεμ 09 Δεκ 2004, 01:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονικα πρέπει ο Μπάκας να συμμετέχει στα έξοδα του club, λόγω της μεγάλης διαφήμισης που του κάνετε Razz
christhehealer - Πεμ 09 Δεκ 2004, 11:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
Συμμετέχει, συμμετέχει...

που νομίζεις ότι βρίσκει τα σιρόπια για τα κανταΐφια; Aπ' τα χαράματα ξεφορτώνουν τα Volvo τ' ανατερεπόμενα στην Πεντέλη Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
shark_zak - Δευ 13 Δεκ 2004, 10:26:04
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

νομιζω η καλητερη φωτο της εκδρομης....χιχιχι Wink Wink Wink
shark_zak - Δευ 13 Δεκ 2004, 10:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
κατά την γνώμη μου μια από τις καλύτερες εκδρομές.... Exclamation Exclamation Exclamation

μπράβο σε όλους "συμμετέχοντες και διοργανωτές"....
christhehealer - Δευ 13 Δεκ 2004, 16:55:05
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
christhehealer έγραψε:

νομιζω η καλητερη φωτο της εκδρομης....χιχιχι Wink Wink Wink

Ήσυχα εσείς στον "Πόθο"!!!!!!!!!!!! Twisted evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green Lol LolLolLolLol
Steve - Δευ 13 Δεκ 2004, 18:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ζάχο! Κουλαλέξη! Τί γίνεται ρε σεις? Φωτό θα δούμε? Rolling eyes Τι παπαράτσι είστε εσείς δηλαδή? Μόνο για την πάρτη σας κρατάτε τις φωτό? Sad
COOL ALEXIS - Τρι 14 Δεκ 2004, 01:22:57
Θέμα δημοσίευσης: Πάρε Κόσμε !!!!!
Να μερικές από τις φωτογραφίες του Touring:
[url]
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/Picture001.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/Picture003.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/RotationofPicture008.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/Picture010.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/Picture017.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/Picture023.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/Picture025.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/Picture036.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v624/COOLALEXIS/Picture054.jpg
[/url]

Οι υπόλοιπες θα μπουν σε CD και θα διανεμηθούν την Πέμπτη!!!

Όποιος έχει φώτο από το Τouring να μου στείλει PM για να τις συγκεντρώσουμε όλες μαζί!!!
konstantinos - Τρι 14 Δεκ 2004, 10:36:53
Θέμα δημοσίευσης:
καλά όλα τ άλλα....
αλλά περιμέναμε τρεις βδομάδες για να δούμε τα Μετέωρα?

αλλά καλά σε πλήρωσε με "πλάτη" η Μαγδαλινή!!!!
Steve - Τρι 14 Δεκ 2004, 12:22:31
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πάρε Κόσμε !!!!!
COOL ALEXIS έγραψε:
Οι υπόλοιπες θα μπουν σε CD και θα διανεμηθούν την Πέμπτη!!!

Και όσοι δεν έρχονται την Πέμπτη τί γίνεται? Mad Evil

Anyway, πάρτε και από εμένα λίγες Twisted evil

Το δωμάτιο

Προ του χιονοδρομικού κέντρου

Επί του τελεφερίκ (δεν φαίνεται καλά το δάχτυλο μου όμως Mad )

Οι 2 αιθέριες υπάρξεις του Touring Razz
MEMsound - Τρι 14 Δεκ 2004, 12:42:26
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πάρε Κόσμε !!!!!
Steve έγραψε:
Οι 2 αιθέριες υπάρξεις του Touring Razz

Ρε συ Steve κατι μου θυμιζουν αυτοι οι δυο στην φωτο.....!!!
Wink Wink
shark_zak - Τρι 14 Δεκ 2004, 13:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
ρε ετσι ειναι οι αιθεριες υπαρξεις.... Question Wink
Steve - Τρι 14 Δεκ 2004, 23:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
t3h true γαμιάδ0ρζ Very happy Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες