...... έγραψε: |
Αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα στην δηλωση συμμετοχης...
δεν μου ανοιγει το παραθυρο... |
Εχω να ρωτησω και κατι.... Μονοκλινο ηηη τρικλινο δεν υπαρχει??? |
p206Mike έγραψε: |
Πάνο στην υπογραφή σου η μούρη του 206 είναι η δικιά μου...???? ![]() ![]() ![]() ![]() Η δικιά σου δεν είναι σίγουρα... ![]() |
Xεχεχεχεχε, βιαστικός ο Ζαχαρίας με το πόδι στο γκάζι....
Κάτσε να συμπληρωθούν οι συμμετοχές φίλε Ζachs να δούμε ποιοί θα ανέβουν από Παρασκευή και ποιοί από Σάββατο και θα βγούν και οι αναχωρήσεις.. Εγώ πάντως δαγκωτό Παρασκευή, δεν χάνω ούτε λεπτό του touring... ![]() |
Έεεεετσι
Εγώ δήλωσα ήδη από σήμερα άρρωστος για τις 3 του μήνα.... Υ.Γ. Απλά αιτήθηκα άδεια...για να μαι ξεκούραστος... ![]() |
micho έγραψε: |
2 δικλινα για μας μεσιε πρεζινταντ
ΑΠΟ ΒΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΜΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΝ ΠΑΝΟ! |
DIMCHRI έγραψε: |
να ΄φερουμε τις γυναίκες ή θα είμαστε τσουτσουνοπαρέα ???? |
pduke έγραψε: | ||
με πικραίνεις, 1. το κλαμπ δεν έχει μόνο τσουτσούνια. έχει πάρα πολλές και όμορφες γυναίκες.Άσχετα που δεν ανταποκρίνονται στα τοπικ. τελικά έρχοντε. είναι ο γυναικείος τρόπος αυτός, μην ψάχνεις, ξέρουν αυτές εμείς δεν ξέρουμε. 2. Το αν θα έρθουν γυναίκες μαζί σου εξαρτάται από σένα και εκείνες και κανέναν άλλο. 3. Δε βλέπεις το micho που έχει κλείσει 2 δίκλινα... Εχει έφεση στις λεπτοκαμωμένες, με λίγες αποσκευές και με περιορισμένη όρεξη, για να χωράνε όλες στο 206 του και να μην έχει μεγάλη απώλεια σε ισχύ, και να κρατάει το κόστος τις εκδρομής σε χαμηλά επίπεδα, αλλά και να πουλαέι μούρη μετά. 4. το κακό είναι πως ο p206mike θα έρθει ασυνόδευτος οπότε τώρα που το σκέφτομαι .... έλα μόνος σου γιατί με το Μιχαλάκη ελεύθερο όλοι μόνοι θα γυρίσουμε ![]() |
pduke έγραψε: |
4. το κακό είναι πως ο p206mike θα έρθει ασυνόδευτος οπότε τώρα που το σκέφτομαι .... έλα μόνος σου γιατί με το Μιχαλάκη ελεύθερο όλοι μόνοι θα γυρίσουμε ![]() |
Steve έγραψε: |
Επίσης, η τιμή των 55 ευρώ είναι για το ΠΣΚ η για κάθε μέρα μόνο? ![]() ![]() |
ημερήσια, 110 το ΠΣ με πρωινό! |
AAAAAAAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Περαν της πλάκας δεν παίζουν τέτοια κόλπα, τόσσες ελεύθερες υπάρχουν... ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Την κάτσαμε την βάρκααααα....... ![]() Άντε να βρώ παρτενέρ τώρα ![]() |
Την κάτσαμε την βάρκααααα....... ![]() Άντε να βρώ παρτενέρ τώρα ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
βρες παρτενέρ.
θα σου δείξω και την θολόμπαρα live !!!!! |
eve έγραψε: |
Χμμμμμμμ!!!Αυτά βλέπω και...![]() Δεχεστε καμία έκτακτη συμμετοχή,τελευταίας στιγμής ![]() ![]() |
Ρε σεις, σίγουρα είναι 55 ευρώ το δίκλινο ανά ημέρα? Πάρα πολλά μου φαίνονται... Στην Μύκονο, 15Αύγουστο έχω βρει και δωμάτιο με 30 ευρώ την ημέρα φέτος... ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() δηλαδη ποσα ειναι τα γενικα στανταρ εξοδα ? 110 ? |
christhehealer έγραψε: |
Έχω συγκλονιστεί από το γεγονός...
Το πρωί είχε ένα post τώρα έχει δυο σελίδες... Θα κοιμηθούμε σε δωμάτιο με δύο μονά κρεββάτια και όχι ένα διπλό. Εάν και το μπάνιο είναι μέσα στο δωμάτιο κι όχι δίπλα, τότε θα μιλάω για πραγματική χλιδή. Τόσο ενθουσιασμένος είμαι, που δεν θα πάρω την κιθάρα μου μαζί. Άντε τυχεροί την γλιτώσατε... ![]() |
Ronin έγραψε: |
Όσοι δεν έχουν έρθει σε touring ξανα πάντος, τα έξοδα ανα άτομο είναι περίπου στα 240-250 ευρώ.
110 το δωμάτιο 40-50 οι βενζίνες * 30-40 λοιπά έξοδα (διόδια-τσιγάρα-νερά-καφέδες σούπα-μούπες)** 40-50 το φαγητό*** * αυτό εξαρτάται απο τα κυβικά και απο το πόσο βαρύ είναι το πόδι σας... **αυτο εξαρτάται απο το αν καπνίζετε ή απ το αν κατεβάζετε το μισο Λεβέντη στις ταξιδιωτικές στάσεις σας. *** είναι 3 γεύματα (1 την Παρασκευή το βράδυ-οσοι έρθουν,2 το Σάββατο).Ίσως κάποιο να γίνει skip βέβαια,αλλα αυτο είναι στο χέρι του καθενός. |
Όσοι δεν έχουν έρθει σε touring ξανα πάντος, τα έξοδα ανα άτομο είναι περίπου στα 240-250 ευρώ.
110 το δωμάτιο 40-50 οι βενζίνες * 30-40 λοιπά έξοδα (διόδια-τσιγάρα-νερά-καφέδες σούπα-μούπες)** 40-50 το φαγητό*** |
mick206 έγραψε: | ||
Σου λεει τίποτα το High season? ![]() ![]() ![]() |
3. Δε βλέπεις το micho που έχει κλείσει 2 δίκλινα... Εχει έφεση στις λεπτοκαμωμένες, με λίγες αποσκευές και με περιορισμένη όρεξη, για να χωράνε όλες στο 206 του και να μην έχει μεγάλη απώλεια σε ισχύ, και να κρατάει το κόστος τις εκδρομής σε χαμηλά επίπεδα, αλλά και να πουλαέι μούρη μετά. |
Πιο high season από τον 15Αύγουστο στην Μύκονο υπάρχει? ΘΑΝΑΑΑΑΣΗΗΗΗΗΗ!!! μη λες τέτοια γιατί... ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙ ![]() ![]() |
Ότι βρήκες στην Μύκονο βρήκες και ίσως να βρήσκες και με λιγότερα, το θέμα είναι πού και σε τι κατηγόριας...Γιατί τα καλά δεν νομίζω να χαν τόσο... Τέσπα είμαστε καλοπερασάκηδες και κοιτάμε τα καταλύματα να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις μας.Στο κάτω κάτω δεν πάμε κάθε μέρα touring... Εξάλλου υπάρχει και ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης... Στην Μύκονο από καταλύματα είναι γεμάτη, και το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν τουριστικά και ότι καλύτερο...Στην Ελάτια και τέτοια εποχή δεν παίζεις με τα ίδια δεδομένα... ![]() |
Ότι βρήκες στην Μύκονο βρήκες και ίσως να βρήσκες και με λιγότερα, το θέμα είναι πού και σε τι κατηγόριας...Γιατί τα καλά δεν νομίζω να χαν τόσο...
Τέσπα είμαστε καλοπερασάκηδες και κοιτάμε τα καταλύματα να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις μας.Στο κάτω κάτω δεν πάμε κάθε μέρα touring... Εξάλλου υπάρχει και ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης... Στην Μύκονο από καταλύματα είναι γεμάτη, και το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν τουριστικά και ότι καλύτερο...Στην Ελάτια και τέτοια εποχή δεν παίζεις με τα ίδια δεδομένα... ![]() |
παιδιαααα! ακομα δεν ξεκινησαμε αρχισαμε τετοια!!!! ![]() η τιμη που κλεισαν τα παιδια ειναι αυτη τελος. οποιος θελει ακολουθα! δεν το λεω με κακια αλλα περσυ ειδαν πολλα τα ματια μας κ ακουσαν τα αυτια μας! μην ξεκιναμε ετσι!!!! ![]() ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΦΙ!!!!! |
konstantinos έγραψε: |
ps... Φέτος θα έρθουμε 3 άτομα... (θα ακολουθήσει και η μικρή) |
Πάνο (Ronin), αν σου βγούνε 50 ευρώ μόνο οι βενζίνες και τα διόδια, εγώ σου γεμίζω το ντεπόζιτο όλο... Λάρισα-Αθήνα θέλω το λιγότερο 30 ευρώ πήγαινε και άλλα τόσα έλα ![]() ![]() |
γνωστοί κύκλοι έγραψε: |
Και γιατί, παρακαλώ, δεν πάμε Μύκονο???? |
Sachs έγραψε: | ||
ε οχι και ετσι.... ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
Ειρήνη ημιν παίδες… απλα παμε για να περασουμε καλα.... ![]() |
110 το δωμάτιο |
christhehealer έγραψε: | ||||
Zαχαριά μου, πιδίμ' τι σου καναν και κλαις? Έχει και δωμάτιο με ντιβανοκρέββατο... Πάρε ένα τέτοιο. Άσε και το άλλο. Mην αμολύσεις χαρταετό ένα Σαββατοκύριακο, ρε αδερφέ... Eδώ ολόκληρος p206mike έρχεται ασυνόδευτος ![]() |
Ζachs σε βλέπω στην χαραμάδρα όλο το βράδυ..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μην ξαναακούαω τίποτα για τιμές και άλλα σας παρακαλω έχω οργώσει την ορεινή Ελλάδα. Και πανούλη μου μην κάνεις λάθος υπολογισμούς σε παρακαλώ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ 55 ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ 55 ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ!!!!!! εκτός και αν μείνει μόνος του στο δίκλινο αυτά ευχαριστώ |
Anyway, 200 ευρώ? 200 ευρώ... τί να κάνουμε... όπως είπε και ο Ζαχαρίας, "ναι αλλά η εμπειρία είναι ανεκτίμητη...." ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
![]() Εσύ έχω την εντύπωση οτι είσαι ποιο κοντά απο όλους μας στην Ελάτη... |
pugsang έγραψε: | ||
Και στην πιστα η εμπειρια ειναι ανεκτιμητη αλλα εκει δεν τα δινεις τα 200.Τοτε επρεπε να αγορασεις WRC Body kit. Τελος παντων καλα να περασετε και καλα κρασια |
underage έγραψε: |
Εμείς που προτιμούμε μονόκλινο (διπλό βέβαια), ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? ![]() ![]() |
Εμείς που προτιμούμε μονόκλινο (διπλό βέβαια), ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? ![]() ![]() |
Tους Bούλα-Bαγγέλης τους ειδοποιήσατε συγκάτοικε στην τρέλλα και στο δωμάτιο ? |
Νταλικέρης, συνάδερφος του άντρα μου, μας είπε ότι ο δρόμος για Τρίκαλα είναι πιο καλός από Λάρισα να πάμε και όχι από Λαμία. |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
εγω να ειμαι ηληκρινης απο το σημειο που αρχισες να μιλας για τα δρομολογια ηταν σαν να διαυαζα κινεζικα ![]() την γλητωσαμε στο στικ.... να μην την φαμε στο ταξιδακι μας και ξενεροσουμε ![]() |
τωρα οσο για τον p206mike κατι θα κανει ο καλος μας φιλος micho... ![]() ![]() |
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΒΟΡΑ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡ?
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ PDUKE, STEVE ΕΛΑ AΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡ.... |
Steve έγραψε: | ||
ΠΩ ΠΩ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ ![]() ![]() ![]() ![]() Και ο -=Ν4Χ=- είναι μέσα εκτός απροόπτου ![]() |
έτσι πρέπει , αργά και χαλαρά.
Περιμένω Βουλα-Βαγγέλης βέβαια.Από τα βόρεια must. οπότε φεύγουμε τριάδα ή διάδα από εδώ βρίσκουμε steve και -=Ν4Χ=- στο δρόμο, κοπανάμε κανα τσιπουράκι σε τοπικό κουτούκι, συνεχίζουμε, σταματάμε για γλυκάκι κουταλιού όταν αρχίζει να μυρίζει το βουνό, κάπου στον πρόποδα δηλαδή(εκτός και αν φυσσαέι κόντρα οπότε συνδυάζουμε τσιπουράκι και γλυκάκι μαζί), τι έλεγα, α ναι, και κατόπιν ανηφορίζουμε για ελάτη χωρίς να παραλείψουμε μία στάση για κατούρημα στη φύση (με πλάτη στο προαναφερθέντα άνεμο, αν υπάρχει) δίπλα στους τσαλαπετεινούς και τους κοκκινολαίμηδες, έτσι να κοινωνικοποιηθούν και τα πουλιά μας και στη συνέχεια αφού χτυπήσουμε μία πεστροφα στο τιγάνι φτάνουμε ξενοδοχείο και λιώνουμε στον ύπνο μέχρι την κυριακή γιατί μας περιμένουν τα ίδια αλλά με αντίστροφη φορά. αντε και καλό δρόμο |
Βασικά, εκτός του ότι δεν έχεις ψευδώνυμο (τελείες γαρ...) για ψυχολογικούς λόγους ίσως, δεν έχεις συμπληρώσει και την τοποθεσία που βρίσκεσαι στο προφίλ σου... οπότε πώς να σου πούμε πόσες ώρες διαδρομή είναι?... ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
εγω παιδια το ξερετε το ποιηματακι... οποιος μενει κοντα στον πειραια (εκει δεν ειναι το λιμανι? ![]() |
Βάλε μερικές τελείες ακόμα και θα με πείσεις ότι είσαι η Έφη ![]() ![]() |
Yπέροχα χιόνισε!!!!!!! ![]() |
Ναι ήδη ψάχνουμε για αλυσίδες....
τσ τσ τσ Όλο έξοδα αυτό το κλούμπ, σκηνές το καλοκαίρι και υπνόσακους, αλυσίδες, πέδιλα του σκι και παλτά το χειμώνα... ![]() Τι τα θες όμως έτσι είναι ο τουρισμός... Ας το κυλήσουμε....λοιπόν...roll it baby...roll it... ![]() |
Ναι ήδη ψάχνουμε για αλυσίδες.... |
Κοίτα Πάνο, εγώ είμαι μέσα. Απλά μάλλον δεν θα έχω παρτενέρ ![]() Ο -=Ν4Χ=- μου κάνει νερά, σύζυγος δεν παίζει αυτό το καιρό ![]() ![]() Την αίτηση θα την κάνω τελευταία στιγμή δυστυχώς εκτός κι αν βρώ "συγκάτοικο" πιο νωρίς ![]() ΜΦΧ Το ότι θα έρθω είναι σίγουρο, δεν μου την γλυτώνετε κουφάλες... ![]() |
ρε δήλωσε να ξέρουμε ποιοι είμαστε και σου είπα, πολλά γίνονται και τρίκλινα θα βρθεί άκρη. |
αλλά συνήθως φεύγουμε στα Touring κατά τις 8:00 το βράδυ... |
Αργάμιση..... ![]() Εσύ ρε ψηλούλη, δίπλα είσαι...δεν σου αλλάζει κάτι, μπορείς να πας και από το πρωί...(μετά τις 12 εννοείτε) ![]() |
Παιδιά η αναχώρηση για όσους ξεκινήσουν από Παρασκευή μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά συνήθως φεύγουμε στα Touring κατά τις 8:00 το βράδυ...
Το λέω αυτό γιατί κάποιοι προβληματίζονται ότι δουλεύουν την Παρασκευή... Οι περισσότεροι δουλεύουμε γι αυτό και Παρασκευή αναχωρούμε τέτοιες ώρες... |
υπαρχει κανεις που μπορει και νωριτερα... ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Για λόγους ασφαλείας δεν μπρορεί να ανακοινώθει τίποτα ακόμα ![]() PS: Mπορείται να πείτε στον άλλο ότι οι δωρεές φορολογούνται όπως έγραψε το ραδιόφωνο εκτός εάν γίνει αθλητικό σωματείο? |
shark_zak έγραψε: | ||||
Να είσαι σίγουρος ότι θα τηρηθεί η δέουσα εχεμύθεια…. ![]() |
konstantinos έγραψε: | ||||||
θα ενημερωθείς Ζαχαρία απο την τηλεόραση, συντονίσου στο ΤΗΛΕΦΩΣ(!!!!) στην εκπομπή "Φυσιολατρία" ps... οι δωρεές προς ημάς ΔΕΝ φορολογούνται... τι σόι άκρες έχουμε με τους γνωστούς απογραφείς!!!! |
christhesnorer έγραψε: |
O Bόρειος path-siga_min_to-finder, θα ξεκινήσει στις 6 τα χαράματα (με απείλισε). Aντί να πάει στα Tρίκαλα, θα πάει στην Kαρδίτσα, κατά την παράδοση που όταν λέμε Kαρδίτσα, πάει Tρίκαλα...
Kανα δυο ώρες αφότου φτάσουμε, θα έρθει και αυτός... |
Τι έγινε δημητράκη? 2 δικλινάκια φέτος?? το χαρέμι θα φέρεις ή τον καραφλούλη??? Εννοείται πως μιλάμε για παρασκευή έτσι παπαράκο? |
glf έγραψε: |
εγώ δήλωσα τελικά συμμετοχή στο Αττικό Ράλλυ που θα γίνει στις 5 Δεκ, οπότε δε θα κατέβω κατά Τρίκαλα μεριά αλλά κατά Αθήνα μερια.... |
ποσοι ειμαστε... ![]() |
τι έγινε προχωράει το θέμα.... ![]() ποσοι ειμαστε... ![]() |
Mε τους γνωστούς κύκλους μέσα; ![]() |
παλι η παραγκα θα κανει την εμφανιση της.... ![]() ![]() |
παλι η παραγκα θα κανει την εμφανιση της.... ![]() ![]() |
Παράγκες υπάρχουν μόνο έξω απο τα καταφύγια Ζαχαρία,για να τοποθετούμε τα ξύλα.Όχι εδω μέσα...
Εδω έχουμε κέφι,χαρά,χαβαλέ και λοιπά όμορφα...(ξέρεις εσυ,σαν και αυτα που αρέσουν στα λιοντάρια... ![]() Α και ξέχασα να σου πω και το αλλο...Έχεις μουρλαθεί να στέλνεις ανέκδοτα...Κανόνισε να στερέψεις και να μην έχεις να μας πείς κανένα στην Ελάτη... ![]() ![]() |
Α και ξέχασα να σου πω και το αλλο...Έχεις μουρλαθεί να στέλνεις ανέκδοτα...Κανόνισε να στερέψεις και να μην έχεις να μας πείς κανένα στην Ελάτη... ![]() ![]() |
Kαι πάνω στην χαρά με τις 12άρες Elixir...
... η κεραμύδα. Mπροστινό δεξί μπλιστάει, στραβό. ![]() Eλπίζω να προλάβω να τ' αλλάξω, όπως ελπίζω να μην προκύψει κανά ψαλίδι. ![]() Nταξ μωρέ, όλο και κάποιο δίλιτρο θα βρεθεί να μ' ανεβάσει κατά Eλάτη μεριά... Πανοτζιτί θα είναι ![]() ![]() ![]() |
pugsang έγραψε: |
Και επι τη ευκαιρια να σου δωσω εναυσμα για το φετεινο επισημο ασμα του τουρινγκ:
Ήθελες και συ κατακαημένε VIP μ ενα στραβό μπιλστάει να πας ως την Ελάτεια μ αμάξι που μπιστάει ή Εβράκιασε λοιπόν το δεξιό μπιλστάει και ήρθες τωρα εκδρομή με Πάνοτζιτιαι Sorry Πανο για το gti αλλα δεν εκανε αλλιως ρίμα Τα υπόλοιπα στιχάκια με συναίσθημα τ αφηνω σε σενα |
Και επι τη ευκαιρια να σου δωσω εναυσμα για το φετεινο επισημο ασμα του τουρινγκ:
Ήθελες και συ κατακαημένε VIP μ ενα στραβό μπιλστάει να πας ως την Ελάτεια μ αμάξι που μπιστάει ή Εβράκιασε λοιπόν το δεξιό μπιλστάει και ήρθες τωρα εκδρομή με Πάνοτζιτιαι Sorry Πανο για το gti αλλα δεν εκανε αλλιως ρίμα Τα υπόλοιπα στιχάκια με συναίσθημα τ αφηνω σε σενα |
Πανοδούκααααα! Πρόεδρεεεεεε! Αν ακούει κανείς ας με βάλει 2κλινο με τον μ@λ@κ@ που έκανε post ακριβώς από πάνω μου ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
Γιατί,εσύ ψηλέ κουλός είσαι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πανοδούκααααα! Πρόεδρεεεεεε! Αν ακούει κανείς ας με βάλει 2κλινο με τον μ@λ@κ@ που έκανε post ακριβώς από πάνω μου ![]() ![]() |
καλημερα θα μπορουσε καποιος να μου πει τις ωρες αναχωρισεις για παρασκευη και σαββατο, για να δω ποτε μπορω... ![]() |
καλημερα θα μπορουσε καποιος να μου πει τις ωρες αναχωρισεις για παρασκευη και σαββατο, για να δω ποτε μπορω... ![]() |
chris υ.γ:κατα τις 21:00 με βολευει... |
είσαστε καλααααααα??????? |
vip έγραψε: |
Το πρώτο group αναχωρεί την Παρασκευή στις 15:00... ραντεβού στο γνωστό μπαράκι... (Λαϊνόπουλος, στα φανάρια) |
shark_zak έγραψε: | ||
λοιπον αν φυγουμε κατα τις 15:30 - 16:00 ειμαι μεσα για παρασκευη.... ![]() |
Δεν ξέρω πόσοι έχουνε ξαναπάει Ελάτη ή έχουνε πάει για Τρίκαλα, πάντως μπορώ να σας δώσω οδηγίες για τον περιφερειακό από Λάρισα να μην μπλέκετε μέσα από την πόλη ![]() Θέλετε ή όχι? |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Ο καιρος απο οτι βλεπω θα ειναι βροχερος με πολυ υγρασια! Συνηστω οσους θα φυγουν παρασκευη βραδυ να ειναι προσεκτικη στο Δομοκο γιατι πιθανοτατα να εχει ομιχλη! Αν ερθεται απο Λαρισα ακομα καλυτερα! Σταυρακα ποτε θα ερθεις εσυ; Αν ειναι περνα απο το μαγαζι να τα πουμε! Ειναι λαρισης πριν απο τη Σ.Μ.Υ αριστερα! |
Bασιλιάς της Zούγκλας έγραψε: |
Αυτά είναι!!!! Γουστάρω οδήγηση στην ομίχλη... να έχω τα αλάρμ αναμμένα σε κάτι τύπους που το παίζουν γρήγοροι (ακούς γηπεδοκράτορα???!!!???) |
οποια πληροφορια καλη ειναι... ![]() |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Ο καιρος απο οτι βλεπω θα ειναι βροχερος με πολυ υγρασια! Συνηστω οσους θα φυγουν παρασκευη βραδυ να ειναι προσεκτικη στο Δομοκο γιατι πιθανοτατα να εχει ομιχλη! Αν ερθεται απο Λαρισα ακομα καλυτερα! Σταυρακα ποτε θα ερθεις εσυ; Αν ειναι περνα απο το μαγαζι να τα πουμε! Ειναι λαρισης πριν απο τη Σ.Μ.Υ αριστερα! |
konstantinos έγραψε: |
Το πρώτο group αναχωρεί την Παρασκευή στις 15:00... ραντεβού στο γνωστό μπαράκι... (Λαϊνόπουλος, στα φανάρια) |
underage έγραψε: | ||
Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια διόρθωση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ group αναχωρεί την Παρασκευή στις 08:30 ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Για την ακριβεια πριν τα διοδια των Αφιδνών στην έξοδο για Άγιο Στέφανο αμέσως μετά!
Είναι κρίμα μιας και μπορουμε να μην ευχαριστηθούμε ΟΛΗ τη μέρα!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! |
MEMsound. έγραψε: |
Εγω λογικα κατα απογευμα κατα τις 1900-2000 θα μπορω λογω εργασιας.
Τελικα θα υπαρχει "επισημη ωρα αναχωρησης"??? ![]() |
Ο Σκοπός μας είναι να απολαύσουμε την διαδρομή να πάμε χαλαρά στο δρόμο (έχουν αγριέψει και τα στρουμφάκια και δεν έχω όρεξη να μου την χαλασούν) να κάνουμε και μια βόλτα από τα Μετέωρα καθώς και όπου αλλού μας την καρφώσει! |
Παράθεση: |
Τί μαγαζί είναι όμως δε μου είπες! Θα ξεκινήσουμε από Λάρισα στις 8 περίπου. Μέχρι τί ώρα είστε ανοικτά?
|
konstantinos έγραψε: | ||
Είπαμε, είστε πειρασμός!!! |
Επειδή σας συμπαθώ και θέλω να σας τσιτώσω λίγο θα σας πω και το άλλο:
Στην υπέροχη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα κάνουμε αρκετές στάσεις είτε για καφέ είτε για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατα και να βγάλουμε φωτογρφίες είτε για να ξεπιαστούμε! Μαζί μας θα έχουμε εξαίσια εδέσματα έτοιμα προς κατανάλωση καθως και μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων! Η ταχύτητα του ταξιδιού θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα (120-130) για μην κάνουμε τους άραβες ακόμα πιο πλούσιους άλλα και για να μην μαζέψουμε πληθώρα κλήσεων! Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά δεν είναι για να σας κάνω να ζηλέψετε άλλα για να σας κάνω να έρθετε παρέα!!! Το καραβάνι του πειρασμού θα εκκινήσει στις 8:30 ! ! ! ![]() ΥΓ Κωνσταντίνε ο Αγ.Στεφανος είναι δύο βήματα απο τα Μελίσσια κάθε μέρα το κάνω!!! |
Στην υπέροχη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα κάνουμε αρκετές στάσεις είτε για καφέ είτε για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατα και να βγάλουμε φωτογρφίες είτε για να ξεπιαστούμε! Μαζί μας θα έχουμε εξαίσια εδέσματα έτοιμα προς κατανάλωση καθως και μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων! Η ταχύτητα του ταξιδιού θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα (120-130) για μην κάνουμε τους άραβες ακόμα πιο πλούσιους άλλα και για να μην μαζέψουμε πληθώρα κλήσεων! Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά δεν είναι για να σας κάνω να ζηλέψετε άλλα για να σας κάνω να έρθετε παρέα!!! Το καραβάνι του πειρασμού θα εκκινήσει στις 8:30 ! ! ! ![]() ΥΓ Κωνσταντίνε ο Αγ.Στεφανος είναι δύο βήματα απο τα Μελίσσια κάθε μέρα το κάνω!!! |
... θα φύγω κατά 13. |
konstantinos έγραψε: | ||
φυλλλλλαράκι τις 13 του μήνα που θα φύγεις, εμείς θα στολίζουμε το δένδρο(που λένε και οι μορφωμένοι)... |
Ένα είναι σίγουρο ότι το βράδυ που θα φτάσετε εσείς κουρασμένοι και κατά πάσα πιθανότητα πεινασμένοι, εμείς θα σας υποδεχτούμε χαλαροί χαλαροί μετά τον απογευματινό μας ύπνο.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όχι Χρήστο δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω νωρίτερα, ΔΕΝ μπορώ να ξυπνήσω νωρίτερα ![]() ![]() |
Όταν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ακούσεις από μακρυά στο σκοτάδι την φυσαρμόνικα του Mπαντούκ και την Strato του Hλία να ανασαίνουν σαν ατμομηχανή στην κατηφόρα, να ξέρεις ότι θα φτάνει το jazzmobile και τα δύο δίλιτρα... ... μετά στο τζάκι, θα σου διηγηθώ την ιστορία με τα δύο GT στην Tσιμισκή. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τέσπα...Είναι κανένας να αναχωρήσουμε μαζί βραδάκι για Ελάτη??
Όσοι πιστοί,προσέλθετε στο Λαινόπουλο,κατα τις 20.00 την Παρασκευή το βραδάκι... Anybody?? |
Touristas is goink to be there !!!! ![]() |
Οκεικ....Till now εκκίνηση απο Λαινόπουλο,στις 20.00 το βράδυ πέρνουν :
ChrisTheHealer Ronin Touristas |
Εγώ θα περιμένω παρέα με τους άλλους στο τζάκι ![]() Κανονίστε πάλι σαν τις Ροβιές, 00:00 να σηκώσουμε όλο το ξενοδοχείο ![]() ![]() Πάνο (Ronin) θες λίγα μαθήματα ωρθωγραφίας στην υπωγραφή σου ![]() |
Οκεικ....Till now εκκίνηση απο Λαινόπουλο,στις 20.00 το βράδυ πέρνουν :
ChrisTheHealer Ronin Touristas |
Sidobre έγραψε: |
Πάλι κανονίζετε χωρίς να ρωτήσετε τον Πρόεδρο;;
Καλά να πάθετε λοιπόν! ΚΥΡΙΟΙ, να είστε όσοι περισσότεροι θέλετε στον Σείριο, την Παρασκευή 19:30 ακριβώς! Στους Αθηναίους που ταξιδεύουν Παρασκευή, θα αποσταλλεί SMS με την ώρα και τον τόπο της αναχώρησης. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! |
Sidobre έγραψε: |
Πάλι κανονίζετε χωρίς να ρωτήσετε τον Πρόεδρο;;
|
Έχουμε χάσει την μπάλα, έχουμε χάσει και το γήπεδο... |
Μου αρέσει ο βορράς, είμαστε στυλάτοι δεν μπορείτε να πείτε.
Ουτε ένα ποστ, καμία ανησυχία, τίποτα. |
Tώρα μπορείς ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς ![]() |
Tο 'χω τυπώσει Άλφα Δύο...
και επειδή θα ρωτήσεις τι είναι το Aλφα δύο, σου λέω ότι είναι το διπλάσιο του άλφα τρίο, που είναι το διπλάσιο του Άλφα τέσσερο |
Ετσι να το τυπωσεις να το παρεις μαζι σου και να το κρεμασεις στο δωματιο που θα μεινεις ψηλα στον τοιχο ετσι για να σε καμαρώνω αφ υψηλού μούργο |
ξερει κανεις ποση ωρα εναι η καλαμπακα απο κει???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: | ||
Απο τα Τρικαλα εφη ειναι περιπου 15 με 20 λεπτα! Ο δρομος ειναι αρκετα καλος με μεγαλες ευθειες αλλα ξεφυτρωνουν και κατι γραμμες του τραινου πολυ μοβορες! Απο Ελατη τωρα πρεπει να ειναι τρια 15 γατι ειναι περιπου στο μισαωρο τα Τρικαλα απο εκει! |
christhehealer έγραψε: | ||||
Pε φσσσσσστη μου έτσι όπως μας τα λέτε είναι κάτω από τέσσερις ώρες από Aθήνα. ![]() Δίπλα με λίγα λόγια ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Ζαχαρια εγω παλι θα σου προτεινα μια λιγο πιο ακριβη αλλα και πολυ πιο ακριβειας λυση:
Αγοραζεις loptop με bluetooth και κανεις συνδεση μεσω το κινητου την ωρα που θα ειμαστε στο δρομο ή μαλλον μπορεις να εισαι Online παρακολουθοντας την προγνωση απο την στιγμη της αναχωρησης μεχρι την αφιξη στη Ελατη μπας και μας ξεφυγει καμια σταγονα βροχης!!!! ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Ρε Ζαχαρία, πως θα οδηγήσεις σήμερα;;;;
Δεν είσαι κουρασμένος από το bowling χτες βράδυ;;; ![]() ![]() ![]() Πότε θα παίξουμε μια γύρα;;; |
Ναι, είμαι ο πρώτος που καταφέρνω να γράψω το μετα-touring post ![]() |
Ροβιές που πήγα, απλά θα επισημάνω πως όποιος δεν έρχεται είναι κρίμα να χάνει τέτοιες καταστάσεις ![]() |
Συγχαρητήρια στην όλη οργάνωση, συγχαρητήρια στα άτομα που παρευρέθηκαν και περάσαμε μια χαρά χωρίς γκρίνιες και υστερίες και συγχαρητήρια στο ξενοδοχείο που μας ανέχτηκε ![]() ![]() |
Εύχομαι περισσότερες συμμετοχές στο επόμενο Touring και να είστε όλοι καλά μέχρι τότε! ![]() |
Υ.Γ: Ελπίζω να έχετε μάθει να οδηγάτε ή να με βάλετε πρώτο στο καραβάνι γιατί βαριέμαι πλέον να σμπρώχνω ![]() ![]() |
ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?????????????????????? |
Παράθεση: |
Ειχα μια εξοδο στην πρωινη διαδρομη που ειχε ως αποτελεσμα να διαλυθει προφυλακτηρας κ ψυγεια.Γυρισα με γερανο κοινως!!!!!
Η αιτια εντελως ηλιθια...ειχαμε φαει λη την διαδρομη τεζα τα διλιτρα μαζι με τα 2 καυλωμενα 1600 απο πισω (τι κανει το cc?) κ ουσιαστικα στο τελος στο τελος προς το τελος της διαδρομης εκανα τιμονια γιανα αποφυγω μια μεγαλη πετρα που πεταξε ο μπροστα αλλα λογου χαλικιου στην διορθωση το αμαξι δεν ακουσε κ ανεβηκαμε λιγο το βουνο! ![]() |
Οποίος δεν ήρθε έχασε αυτό έχω να πω !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: |
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑ ![]() ![]() ![]() -no money, no honey..... |
παρε κοσμεεεεεεεεεε ![]() http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/352809/0/PC040024.JPG http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/352810/0/PC040018.JPG |
Πω Πω !!!
Πολύ σεξ ρε παιδί μου!! όλοι το βουνό περιμένατε.... |
![]() |
Ady έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() Αυτό το σκηνικό είναι από άλλο έργο..... Πάντως Ελάτη δεν είναι.... |
Καλά είσαι πολύ παιδί εσύ!!! Ο μοναδικός άνθρωπος που ρίχνει δύο καρότσες στο χέρι του που φωτογραφίζει......... ΞΑΝΑ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!! |
Και ενω εσεις εισασταν στην Ελατη καποιοι αλλοι ηταν εδω:
![]() και ετρωγαν αυτο: ![]() Οταν ξαναπαω πειτε μου να φερω κι αλλα |
Φίλε Μάκη για να μάθεις και να ζηλέψεις φτιάχνουν ένα ζαρκαδάκι με κάστανα στην Ελάτη άλλο πράγμα!!!
Και για να προλάβω τον αγαπητό οικολόγο κύριο Pduke να πω πως σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές όλα είναι εκτροφείου!!! |
Ο ουρανός το βράδυ πάνω απ' το ξενοδοχείο |
νομιζω η καλητερη φωτο της εκδρομης....χιχιχι ![]() ![]() ![]() |
Οι υπόλοιπες θα μπουν σε CD και θα διανεμηθούν την Πέμπτη!!! |
Οι 2 αιθέριες υπάρξεις του Touring ![]() |