MEMsound. έγραψε: |
Θελω να πιστευω πως δεν χαλανε με την πρωτη πιεση....
Παντως η δικια σου περιπτωση μαλλον εχει να κανει με την λεγομενη "αστοχια υλικου/ανταλακτικου" και κανονικα θα πρεπει να σου τα αντικαταστησουν και τα δυο (ντιζα και δισκο) δωρεαν στα πλαισια της εγγυησης. ![]() |
ROLAND GARROS έγραψε: |
ΜΕ αυτό το Post χάρηκα... Νομίζω είναι το μοναδικό πρόβλημα που δεν είχε παρουσιάσει το 206cc Roland Garros μου...
Εύγε Εύγε!!! Τελικά βγάζω το συμπέρασμα ότι ο έλεγχος που μας ενημερώνουν οτι γίνεται πρίν παραλάβουμε το αυτοκίνητο μας... (το PDI) ή δεν γίνεται ή το κοιτάνε απέξω και λένε ΟΚ... [/flash] |
dor έγραψε: |
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΤΙΖΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ /ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΣΚΟΣ ![]() |
Ntinos έγραψε: | ||
Τωρα διαβασα το ποστ σου απο την αρχη. Καταρχας αποτι φενεται το αμαξι το εκανες οπισθεν σε ανηφορα πατιναρωντας πολυ τον συμπλεκτη.Η κομμενη ντιζα μου φενεται μεγαλη μουφα που σου λενε.Ετυχε δηλάδη και κοπηκε την ωρα που το ζορισες??? Η ντιζα οτι και νακανεις στο αμαξι δεν κοβεται ετσι απλα και βεβαια δεν εχει σχεση αν εσυ ζοριζεις το αμαξι η οχι αλλα το πενταλ. Η βρωμα παντως δεν φευγει ευκολα απο καμμενο δισκο.Θυμαμαι φιλο μου που τον ειχε καψει και βρωμαγε ενα μηνα το αμαξι. Παντως αν αλλαξανε ντιζα και συμπλεκτη και εσυ κανεις νορμαλ χρηση και δεν πηγαινεις πατιναριστη παντου τοτε τι να φοβηθεις? Εκτος αν εγινε ζημια στα ενδοτερα του σασμαν που κιαυτο απιθανο το βρισκω αν δεν υπαρχει προβλημα απο το εργοστασιο.Διαφορα στην αισθηση του πενταλ θα εχεις σιγουρα αφου η τοποθετηση και το ρεγουλαρισμα που κανουν διαφερει συνηθως απο το εργοστασιακο. Μπορει στην τοποθετηση να σου καργαρε το παξιμαδι που κραταει τεντομενη την ντιζα και ναλλαξε η διαδρομη του πενταλ και το σημειο συμπλεξης |
Παράθεση: |
ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΗΚΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ??Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ(ΜΗΧΑΝΗ). |
Ntinos έγραψε: | ||
Aυτο ειναι πολυ λογικο αμα κολησε η ντιζα. Τωρα αν συνεχιζει και πατιναρει και δεν εγινε σωστη δουλεια μπορεις να το εξακριβωσεις μονη σου,τουλαχιστον αν ειναι σε κακα χαλια. Παρκαρε το αμαξι σενα σημειο που να μην εχεις κατι μπροστα σου κοντα,σηκωσε χειροφρενο και βαλε τριτη η τεταρτη και αφησε με την μια τον συμπλεκτη.Αν δεν σβησει με την μια το αμαξι στο αφημα και κρατησει λιγο εχεις προβλημα.Ακομα καλητερα πηγαινε σε εναν μηχανικο εκτος πεζο και αστον να το τσεκαρει αυτος. Η μυρωδια παντως δυσκολα φευγει απο το καψιμο. |