kanelj έγραψε: |
χε χε!
Τι να πω και εγω που τις εχω διαλυσει τις καημενες..... ![]() τις ακριβοπληρωσα και τις εχω διαλυσει ![]() στην αρχη μαλιστα που τις ειχα βαλει τις προσεχα σαν τα ματια μου αλλα χωρις να το θελω τις χτυπαγα συνεχεια! τωρα πια βαρεθηκα να ασχολουμε και τις εχω κανει χαλια! Απ'οτι ξερω υπαρχουν μαγαζια που τις φτιαχνουν-οχι μονο τις γρατζουνιες αλλα και ολοκληρα σπασιματα!!! |
CC-Gio έγραψε: | ||
Εγω λεω να τις βγαλουμε και να βαλουμε τασιες ετσι ωστε οταν σπαμε καμια....θα αλλαζουμε τις τασιες και θα ειναι σαν καινουριο... ![]() ![]() ![]() ![]() Αποτι ρωτησα καποια παιδια ομως δεν συμφερει η επισκευη! |
kanelj έγραψε: |
χε χε!
Πριν κανα μήνα χτύπησα σε ένα κράσπεδο τη μια ζάντα μου με αποτέλεσμα πολλές και βαθιές γρατζουνιές. Σε ένα σημείο ειδικά είναι σαν να έχει φύγει κομμάτι. Ρώτησα σε 2 ζαντάδες για επισκευή... ο ένας μου είπε 60€ και ο άλλος 35€. ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
δώστε μου διευθύνσεις γρήγορα. έχω 2 σπασμένες. |
crusader έγραψε: | ||
Αυτή τη στιγμή έχω τα στοιχεία μόνο του ενός από τους δύο... Μπορείς να δεις εδώ |
crusader έγραψε: | ||||
Και ο 2ος... Υπεύθυνος:ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 10 , Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ , ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 2102521712 , 2102582184 ΕΛΑΣΤΙΚΑ:MICHELIN-YOKOHAMA-BRIDGESTONE |
DIMCHRI έγραψε: | ||||||
είσαι θεος !!! thanks |
MEMsound. έγραψε: |
και 3ος...
ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΤΤΑΣ στην γεφυρα καλβαλας / κηφισου. εχω φτιαξει εκει 2 φορες απο 2 ζαντες την καθε φορα και κανει γ@μω τις δουλειες |
crusader έγραψε: | ||
και πόσα σου πήρε; |
CC-Gio έγραψε: |
Kαι πως γινεται ρε παιδια???
Τοπικα σου φτιαχνουν την γρατζουνια η' σου ξυνουν ολη τη ζαντα και στην ξανα περνανε με το χρωμα της?? ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
όταν τις φτιάψω θα σου πω. έχω 2 σπασμένες !!!! ![]() ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
Και θα κουβαλας και την ρεζερβα πισω???? ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
οι δικες μου ηταν μαγνησιου |