PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Quicksilver Vs XS

ikaros - Παρ 12 Νοέ 2004, 00:17:54
Θέμα δημοσίευσης: Quicksilver Vs XS
Ρε παιδιά....έχω δίλημμα για την έκδοση του αυτοκινήτου που θα κλείσω...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;

Το Quicksilver έχει πιο σπορ εσωτερικό αλλά έχει απλό Α/C,βγαίνει μόνο σε ασημί και έχει 12510.....

Από την άλλη το XS δεν έχει σπορ πινελιές στο εσωτερικό αλλά έχει Clima,βγαίνει σε μαύρο που το γουστάρω απίστευτα και έχει 13000.....
Confused Confused Confused

Εσείς τι λέτε;;; Ποιά είναι η άποψη σας;
ΣΦΗΝΑΣ! - Παρ 12 Νοέ 2004, 00:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
xs me ta matia kleista....
CC-Gio - Παρ 12 Νοέ 2004, 02:19:15
Θέμα δημοσίευσης:
E τι θα ελεγε ο xs-ακιας???? Rolling eyes

εγω παλι λεω οποιο σαρεσει εξωτερικα(χρωμα δηλαδη) (αυτο βλεπουν τα πιπινια που ειναι απ'εξω Wink )!!!

απ'οτι καταλαβα γουσταρεις xs=πισσα και οχι το silver...........χτυπα το!!! Wink
shark_zak - Παρ 12 Νοέ 2004, 07:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
το πρόβλημα με το a\c και το clima λύνεται = απλά κάντο παραγγελιά και θα φτάσει τα λεφτά του xs τώρα για το χρώμα... Confused
zzzleepy - Παρ 12 Νοέ 2004, 08:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ξεχνάτε επίσης ότι το Quiksilver δεν έχει ούτε ΑΒS... (τουλάχιστον πριν 2 χρόνια που πήρα εγώ το δικό μου δεν είχε). Κι από την άλλη: ποιες είναι οι "σπορ πινελιές" που λείπουν από το XS;
ikaros - Παρ 12 Νοέ 2004, 12:18:40
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Μην ξεχνάτε επίσης ότι το Quiksilver δεν έχει ούτε ΑΒS... (τουλάχιστον πριν 2 χρόνια που πήρα εγώ το δικό μου δεν είχε). Κι από την άλλη: ποιες είναι οι "σπορ πινελιές" που λείπουν από το XS;

Τώρα έχει ΑΒS....

To Quicksilver απομίμμηση αλουμινίου στο ταμπλό και στις χειρολαβές στις πόρτες,λεβιέ από το GTi και μεταλλικά πετάλια...δε θυμάμαι αν ξέχασα κάτι...με λίγα λόγια γλιτώνεις λ7 από το tuning του εσωτερικού αλλά κάθε μέρα που το βλέπεις τσαντίζεσαι που δεν βγαίνει μαύρο.............
zzzleepy - Παρ 12 Νοέ 2004, 12:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
ikaros έγραψε:
Παράθεση:

Τώρα έχει ΑΒS....

To Quicksilver απομίμμηση αλουμινίου στο ταμπλό και στις χειρολαβές στις πόρτες,λεβιέ από το GTi και μεταλλικά πετάλια...δε θυμάμαι αν ξέχασα κάτι...με λίγα λόγια γλιτώνεις λ7 από το tuning του εσωτερικού αλλά κάθε μέρα που το βλέπεις τσαντίζεσαι που δεν βγαίνει μαύρο.............

Δε νομίζω ότι αξίζει για ένα λεβιεδάκι ή ένα σετ πετάλια να πάρεις ένα αυτοκίνητο που δε θα έχει το χρώμα που αγαπάς, έτσι; Wink Εξάλλου αν τελικά θέλεις ΚΑΙ clima, τότε έρχεσαι στα ίδια λεφτά με το XS, μη σου πω και περισσότερα...
nikapos - Παρ 12 Νοέ 2004, 13:05:15
Θέμα δημοσίευσης:
gia mena το κλιμα δεν λέει, και το ασημί είναι μια χαρά χρώμα (αν και προτιμω το γαλαζωπο)
Stevon - Παρ 12 Νοέ 2004, 13:11:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα ikaros για το ζήτημα του Q.Silver μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα με αλουμινέμια ζαντολάστιχα και clima,σε αρκετά δελεαστική τιμή συζητάμε πάντα για καινουριο άν θέλεις κάτι επιπλέον στείλε π.μ.
Τώρα βέβαια το μαύρο χρώμα είναι άλλη ιστορία!!!!
Άν το πάρεις μαύρο πολλές φορές θα βρίσεις ότι βρείς εύκαιρο εκείνη την στιγμή για την <<κατάντια>> του αυτοκινήτου σου και για το πώς έγινε έτσι ενώ θα το έχεις πλύνει μόλις π.χ: 4 ώρες πρίν.
Βέβαια απο την άλλη όταν θα το δείς φρεσκο-πλυμένο είτε πρωί είτε βράδυ θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου για την απόφαση αυτή!!!!!
Ιt's your decision...... Very happy
Steve - Παρ 12 Νοέ 2004, 15:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
ρε... ΡΕ... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

XS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ QUICKSILVER, ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ XS!!!!

Δώσε τα 1000 περίπου ευρώ παραπάνω, αξίζει κάθε cent Cool

Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα το Quicksilver θα ήτανε για τα καθισματάκια με την επίσημη ετικέτα Quicksilver Cool (την πάω πολύ σαν μάρκα σε ρούχα Very happy )
Bluewinter - Παρ 12 Νοέ 2004, 17:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
XS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ QUICKSILVER, ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ XS!!!!

Δώσε τα 1000 περίπου ευρώ παραπάνω, αξίζει κάθε cent Cool

xs Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy
ikaros - Σαβ 13 Νοέ 2004, 11:16:35
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά μάλλον ΧS θα πάρω αλλά δεν είναι std,πήγα και τα ξαναείδα και το μαύρο χρώμα δεν πάιζεται....όσο για το πακέτο αλουμινίου θα μου το κάνουν δώρο.....άρα τάπα λεβιέ και πετάλια θα τα βάλω μετά........

Τhanx all of U!!!
shark_zak - Δευ 15 Νοέ 2004, 10:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
ikaros έγραψε:
Τελικά μάλλον ΧS θα πάρω αλλά δεν είναι std,πήγα και τα ξαναείδα και το μαύρο χρώμα δεν πάιζεται....όσο για το πακέτο αλουμινίου θα μου το κάνουν δώρο.....άρα τάπα λεβιέ και πετάλια θα τα βάλω μετά........

Τhanx all of U!!!

αντε με το καλο.... Wink
harist - Δευ 15 Νοέ 2004, 18:11:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το QUIKSILVER τα εχει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!
και το ασημι χρωμα δεν παιζεται!!!!!!!!!!!!
(προσωπικη αποψη παντα)
οτι και να παρεις καλοριζικο και καλοταξιδο να ναι
peugeot 206 να ναι και οτι να ναι!!!!!!!!!

παντα....φιλικα
kanelj - Τρι 16 Νοέ 2004, 02:50:32
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

μαθετε να το γραφετε πρωτα ρεεεεε!

οσο για το χρωμα ειναι the best! (αν και ο καθενας θα πει τα δικα του...)
Παντως το χρωμα του quiksilver ΔΕΝ ειναι το ιδιο με ενα ασημι XS!
ειναι διαφορετικο και η διαφορα φαινεται.... Exclamation Wink Wink Wink Wink Wink
επισης η κεντρικη κονσολα δεν εχει τοσο χτυπητο αλουμινενιο χρωμα με καμια αλλη aftermarket Exclamation ειναι
επισης:
τα καθισματα ειναι super....
ο λεβιες....
αν δεν κανω λαθος η κεραια ειναι μπροστα ενω στο qs πισω...
η τιμη.... Exclamation

(ειπαμε...οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα Wink )
Steve - Τρι 16 Νοέ 2004, 11:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Steve έγραψε:

μαθετε να το γραφετε πρωτα ρεεεεε!

Σώρρει Embarassed Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες