ROLAND GARROS έγραψε: |
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη, να είσαι καλα!
Καμία ιδέα για φτιάξιμο στο Me ![]() ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: |
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ φιλε μου.... ![]() ![]() ![]() χαιρομαι ιδιαιτερα για την επιλογη σου μιας και στην οικογενεια εχουμε τοσο το 206cc αλλα και ενα megane cabrio (το προηγουμενο μοντελο...) αν και το καινουριο ακολουθει τα βηματα του προηγουμενου πιστεψε με θα μεινεις ευχαριστημενος... δεν ειναι τυχαιο οταν την περιοδο που πηραμε το 206 ειχαμε ηδη το μεγκανο. το 206 το πηραμε 20 χιλιαρικα ενω το μεγκαν 25 με πολυ λιγοτερο εξοπλισμο αλλα η διαφορα στο πλαισιο και την ποιοτητα αλλα και την αξιοπιστια ειναι πολυ μεγαλη... αν θελεις μπορεις να επισκεφτεις και το www.greekrenaultclub.gr ![]() ![]() Φιλικα Kouzman |
volvos έγραψε: |
ελπιζω να παιρνεις το 2.0 τουρμπο με τα 165 αλογα που παει ευκολα με μια αλλη τουρμπινα στα 225 του κλειστου... αν παντως παιρνεις το 1.6....αστα το οδηγησα ψοφιμι σα το 307cc 1.6!!!
|
pduke έγραψε: |
OXI ρε Πάρι!!!
Μην τολμήσεις και εξαφανιστέις θα το πάρω βαρέως και ας μην σε ξέρω. Πάντως σαν ρενάκιας από τα γεννοφάσκια μου σου υπογράφω ότι ό,τι είναι ρενώ είναι κορυφή και σου εύχομαι να το χαρείς όσο σου αξίζει μετά από τόση ταλαιπωρία. Περιμένουμε νέα από την πρώτη βόλτα. Ανακλινόμενους καθρέπτες έχει το μεγκαν?... αν έχει πρόσεχε ... |
ROLAND GARROS έγραψε: |
Καμιά ιδέα τι τοπικ και πού να ανοίξω για τις διαφορές που εντόπισα? |