zippy έγραψε: |
Τι να σου ρε zzzleepy δεν ξερω εγω και δεν νομιζω να ξερει και κανενας ![]() ![]() ![]() ![]() |
zzzleepy έγραψε: | ||
Στον Παναγιώτη που έφτιαξε το βιντεάκι απευθυνόμουν αλλά δεν πειράζει, χεχεχε ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 75 |
http://www.modszone.com/federal/LCF/206Trailer.mp4 (~7mb)
the trailer ![]() |
zippy έγραψε: |
Το player το κατεβασα και τον εγκατεστησα.Το προβλημα ομος δεν εντοπιζετε εκει.Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να το ανοιξω πετιεται το firewall των windows και λεει για restricted content.Εγω του λεω να το διξει και μου λεει save kai open.ΕΕΕ οτι και να πατησω κανει κανενα 5 λεπτο και μετα μου λεει οτι δεν μπορει να βρει το file.Ξερω οτι ειναι προβλημα με το μπρικι μου αλλα δεν ξερω τι.Παντως το κονε δεν ειναι γιατι εχω 3m.
Οργωνω στο net ![]() ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
Windows firewall? Το πρωτο που εκανα οταν εβαλα το SP2 ητανε να κλεισω εντελως τον firewall των windows, ειναι οτι πιο ηλιθιο πραγμα εχει βγαλει η microsoft (μετα τα ιδια τα windows! ![]() |
kavaliotis έγραψε: |
SnakeMJK αγορι μου εχουμε κανενα νεωτερο απο το βιντεακι?? Αντε μας αναψες με το τρειλερ και μας εχεις αφησει ετσι! ![]() ![]() ![]() |
Χεχεχεχχεχεχ, ελπίζω μέσα στις γιορτές να έχουμε κάτι έτοιμο. Τώρα που βρέχει συχνά έχει πιο πολύ πλάκα. Δεν τρώμε και τα λάστιχα... ![]() |