PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Βίντεο ΣΟΚ από ανάβαση "σέατ"!!

SnakeMJK - Δευ 08 Νοέ 2004, 00:04:39
Θέμα δημοσίευσης: Βίντεο ΣΟΚ από ανάβαση "σέατ"!!
Πλάκα κάνω, χεχεχεχε

Απλά όπως έχω πει σε 2-3 κάνω μία ταινία... Shocked Και ιδού το πρώτο μονταρισμένο πλάνο! Όπως βλέπετε είναι από αττικό άλσος. Η ταχύτητα του video είναι η κανονική. Απλά έχει αλλαχθεί ο ήχος προς το τέλος γιατί μιλάω με τον συνοδηγό και λέμε κάτι αηδίες!

Απολαύστε με τον κάγκουρα!

http://www.modszone.com/federal/LCF/galatsi-low.mpg (~ 1,16mb)
DimiP - Δευ 08 Νοέ 2004, 00:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
στην τελευταια στροφη φρενα ειναι αυτα ;;;;
Baphomet - Δευ 08 Νοέ 2004, 02:44:07
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι ετσι αγορινα..!!! και εις ανώτερα... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Recifees - Δευ 08 Νοέ 2004, 08:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
Είχες αφήσει φώτα θέσεως ανοικτά ,για να νομίζουν όλοι οι άλλοι ότι πατάς φρένο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Το τίτλο σου Twisted evil Twisted evil

--------
Το διόρθωσα είχα γράψει ¨"πορείας "
SnakeMJK - Δευ 08 Νοέ 2004, 10:30:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ε όχι και φρένα!!! Φώτα "θέσεως" όπως είπε και ο recifees. Τα είχα ανοιχτά γιατί ήταν μουντός ο καιρός και δεν έβλεπα καλά τις ενδείξεις του καντράν. Άντε κ αύριο θα ανεβάσω και την κατάβαση Very happy Από βδομάδα το full video... Κάτι παραπάνω από 5 λεπτά drifting και στροφιλίκι. Razz
crusader - Δευ 08 Νοέ 2004, 10:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
Την επόμενη φορά τράβα και κανα drift σε video να σε θαυμάσουμε Very happy
shark_zak - Δευ 08 Νοέ 2004, 10:33:42
Θέμα δημοσίευσης:
δωσε θεαμα στον κοσμο... Silly
zippy - Δευ 08 Νοέ 2004, 14:35:45
Θέμα δημοσίευσης: Καλη φαση
Καλη ειναι αυτη η στροφη αλλα στο κατεβασμα ειναι ακομα καλυτερα.Το λεω αυτο γιατι μενω εκει διπλα και ξερω. Very happy Very happy Very happy Επεισης SnakeMJK δοκιμασε κοντα στο zeppelin την καφετερια!!!!!!!!!!Ο περιφεριακος και το Ψυχικο ενδικνινται για τετοια Exclamation Exclamation Very happy Cool Laughing Cool Laughing
zzzleepy - Δευ 08 Νοέ 2004, 14:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσα χιλιόμετρα έχεις στο κοντέρ μέσα στη στροφή;
zippy - Δευ 08 Νοέ 2004, 14:52:16
Θέμα δημοσίευσης: Δεν κατεω
Τι να σου ρε zzzleepy δεν ξερω εγω και δεν νομιζω να ξερει και κανενας Question Question .Αμα το ξεραμε και αυτο θα ειχαμε γεροτερες βασεις για συζητηση. Smile Smile
vio - Δευ 08 Νοέ 2004, 15:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΕΕΕΕΕτσΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
zzzleepy - Δευ 08 Νοέ 2004, 15:31:08
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεν κατεω
zippy έγραψε:
Τι να σου ρε zzzleepy δεν ξερω εγω και δεν νομιζω να ξερει και κανενας Question Question .Αμα το ξεραμε και αυτο θα ειχαμε γεροτερες βασεις για συζητηση. Smile Smile

Στον Παναγιώτη που έφτιαξε το βιντεάκι απευθυνόμουν αλλά δεν πειράζει, χεχεχε Razz Απ'ότι βλέπω πρέπει να είσαι κι εσύ "γνώστης" της συγκεκριμένης στροφής Wink Twisted evil
netblaster - Δευ 08 Νοέ 2004, 17:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εεετσι...Διοτι, ως γνωστον, το στριβειν (και driftin'...) εστι "φιλοσοφειν" (για μας τους πεζοφιλους)!!! Wink
Baphomet - Δευ 08 Νοέ 2004, 20:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη την κανω κι εγω καθημερινα την στροφη αυτη θα ελεγα εμπειρικα οτι ειναι γυρω στα 70-80χαω στο βιντεο η ταχυτητα...ας με επιβεβαιωσει ο ζησης...
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 04:32:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεν κατεω
zzzleepy έγραψε:
zippy έγραψε:

Στον Παναγιώτη που έφτιαξε το βιντεάκι απευθυνόμουν αλλά δεν πειράζει, χεχεχε Razz Απ'ότι βλέπω πρέπει να είσαι κι εσύ "γνώστης" της συγκεκριμένης στροφής Wink Twisted evil

Βασικα πλακα στην πλακα ειμαι γνωστης της στροφης γιατι μενω λιγο πιο πανω Very happy Cool Laughing
SnakeMJK - Τρι 09 Νοέ 2004, 10:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 75. Μπορείς να μπεις και με λίγα παραπάνω αλλά πρέπει να έχεις πάρει φόρα (τα 75 άλογα μου τουλάχιστον!) από γαλατσίου και να μην σε κόψει κανάς βλαμένος που θέλει να περάσει στην κάθοδο της γαλατσίου. Έχω βίντεο επίσης από την κατάβαση με τελικιασμένη 2α, drifts σε πλατείες πετρουπόλεως, ηλιουπόλεως και ψυχικού (παλαιού και νέου!). Τιμητική θέση έχουν επίσης η "άρτεμις" στο παπάγου, η διαδρομή πεντέλη - ν. μάκρη, ο κόμβος κηφισού-παραλιακής και σύντομα ίσως βάλω κ κάτι από (πολύ) νότια προάστεια. Τέλος, υπάρχουν μερικές ανωριμότητες εντός πόλης/κίνησης. Όλα αυτά σε non-stop δράση 7 λεπτών video. Σύντομα σε μια αίθουσα κοντά σας!
zippy - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:12:28
Θέμα δημοσίευσης: Νατος!!!!!!!!!!!!
Ελα ρε Παναγω μας εφτιαξες με την αναβαση δεν θα μας το ολοκληρωσεις με την καταβαση?εεεεεεεεε Laughing Cool Very happy Τωρα ειμαστε σαν να εχουμε την γκομενα αλλα δεν εχουμε οργασμο <για οσες δεσποινιδες δυχτικαν,εεε τι να κανουμε συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενιες,χεχεχεχχε>.Θα μας το(ν) δοσεις, για να μας φτιαξεις? Cool Cool Cool
Baphomet - Τρι 09 Νοέ 2004, 14:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 75

με επιβεβαιωσες....εχω μπει και με 90 αλλα πρεπει οπως λες να εισαι πολυ τυχερος και να μη βρεθει κανενας μπροστα σου και φυσικα να ανεβαινεις κομματια απο πριν...Wink
kavaliotis - Τρι 23 Νοέ 2004, 11:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ανεβηκε πουθενα το βιντεακι?????? Αν τυχον και δεν μπορεις να το ανεβασεις πουθενα, δεν κανεις μια την καλη να μου το στειλεις??? Laughing Laughing Laughing Εχω DSL οποτε απο την μερια μου ειμαι ΟΚ...
SnakeMJK - Πεμ 25 Νοέ 2004, 17:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.modszone.com/federal/LCF/206Trailer.mp4 (~7mb)

the trailer Razz
zippy - Πεμ 25 Νοέ 2004, 22:51:06
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
http://www.modszone.com/federal/LCF/206Trailer.mp4 (~7mb)

the trailer Razz

Δεν μου το ανοιγειιιιιιιιιιιιι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
kavaliotis - Παρ 26 Νοέ 2004, 05:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εισαι σιγουρος? Εγω το ειδα κανονικα και τωρα που ξαναδοκιμασα! Ισως ο media player να μην τα παιζει τα mp4, δεν θυμαμαι, αλλα μιας και επεσες στην περιπτωση, κατεβασε τον vlc player που ειναι μακραν ο καλυτερος player και με δικους του codecs και θα βρεις την υγεια σου μιας και παιζει τα παντα...

Τον κατεβαζεις απο εδω αν θελεις ( http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.8.1/win32/vlc-0.8.1-win32.exe ) και ειναι 6-7ΜΒ...

Οσο για το βιντεακι, ΤΕΛΕΙΟ!!! Αντε περιμενουμε το κανονικο βιντεο με ανυπομονησια!!!!
zippy - Παρ 26 Νοέ 2004, 13:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το player το κατεβασα και τον εγκατεστησα.Το προβλημα ομος δεν εντοπιζετε εκει.Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να το ανοιξω πετιεται το firewall των windows και λεει για restricted content.Εγω του λεω να το διξει και μου λεει save kai open.ΕΕΕ οτι και να πατησω κανει κανενα 5 λεπτο και μετα μου λεει οτι δεν μπορει να βρει το file.Ξερω οτι ειναι προβλημα με το μπρικι μου αλλα δεν ξερω τι.Παντως το κονε δεν ειναι γιατι εχω 3m.

Οργωνω στο net Twisted evil Twisted evil
Federal - Παρ 26 Νοέ 2004, 14:29:44
Θέμα δημοσίευσης:
Hi... Το videακι το έκανα σε mp4 σε μια στιγμή αδυναμίας (Razz) σκεπτόμενος ότι όλοι θα είχαν το απαραίτητο codec. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι τα mp4 τα ανοίγει πρωτίστως το Quicktime, οπότε αν δεν θέλετε να μπλέξετε με codecs και ψαξίματα τέτοιου είδους, απλώς κατεβάστε (αν δεν έχετε ήδη) το εν λόγω προγραμματάκι και δείτε το μέσω αυτού.
kavaliotis - Σαβ 27 Νοέ 2004, 13:02:06
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
Το player το κατεβασα και τον εγκατεστησα.Το προβλημα ομος δεν εντοπιζετε εκει.Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να το ανοιξω πετιεται το firewall των windows και λεει για restricted content.Εγω του λεω να το διξει και μου λεει save kai open.ΕΕΕ οτι και να πατησω κανει κανενα 5 λεπτο και μετα μου λεει οτι δεν μπορει να βρει το file.Ξερω οτι ειναι προβλημα με το μπρικι μου αλλα δεν ξερω τι.Παντως το κονε δεν ειναι γιατι εχω 3m.

Οργωνω στο net Twisted evil Twisted evil

Windows firewall? Το πρωτο που εκανα οταν εβαλα το SP2 ητανε να κλεισω εντελως τον firewall των windows, ειναι οτι πιο ηλιθιο πραγμα εχει βγαλει η microsoft (μετα τα ιδια τα windows! Razz )!

Αντε ομως αργει το βιντεακι και ανησυχω!!!!!!!!!! Μην με βαλετε τωρα να γυρισω δικο μου! Laughing Laughing Laughing
ultra-one - Σαβ 27 Νοέ 2004, 21:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:

Windows firewall? Το πρωτο που εκανα οταν εβαλα το SP2 ητανε να κλεισω εντελως τον firewall των windows, ειναι οτι πιο ηλιθιο πραγμα εχει βγαλει η microsoft (μετα τα ιδια τα windows! Razz )!

Άν είσαι κάπως έμπειρος με υπολογιστές να βάλεις το Zonealarm για firewall. www.zonealarm.com
Steve - Κυρ 28 Νοέ 2004, 02:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ζήση ωραίος ρε! Very happy Δείξτους πως στρίβει ο γάλλος! Very happy

Επειδή με κ****σες όμως, θα εισάγω και εγώ μετά το touring βιντεάκια με driftαρίσματα Wink Είναι κάτι που εδώ και καιρό ήθελα να κάνω αλλά δεν μπορούσα λόγω του ότι δεν έχω webspace και δεν είχα ψηφιακή κάμερα Sad Η κάμερα βρέθηκε, ο χώρος θα βρεθεί κι αυτός τώρα θέλει δεν θέλει Wink
SnakeMJK - Κυρ 28 Νοέ 2004, 13:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
Η μλκία είναι ότι έχουμε πολλά εσωτερικά πλάνα, στα οποία απλά δεν φαίνεται τίποτα! Και ο καιρός ήταν πολύ κακός για να δεχτεί ο κάμεραμαν (βλ. Federal) να κάτσει όξω στο κρύο. Ίσως βγούμε προς Ν.Μάκρη σήμερα που χει λιακάδα. Ε, Γιωργάκι; Θα σου πάρω και σόμπα! Razz
kavaliotis - Πεμ 09 Δεκ 2004, 00:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK αγορι μου εχουμε κανενα νεωτερο απο το βιντεακι?? Αντε μας αναψες με το τρειλερ και μας εχεις αφησει ετσι! Razz Razz Razz
zippy - Σαβ 18 Δεκ 2004, 01:08:41
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
SnakeMJK αγορι μου εχουμε κανενα νεωτερο απο το βιντεακι?? Αντε μας αναψες με το τρειλερ και μας εχεις αφησει ετσι! Razz Razz Razz

σιμφωνω με τον παιχτη Very happy Cool Laughing
SnakeMJK - Κυρ 19 Δεκ 2004, 17:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Χεχεχεχχεχεχ, ελπίζω μέσα στις γιορτές να έχουμε κάτι έτοιμο. Τώρα που βρέχει συχνά έχει πιο πολύ πλάκα. Δεν τρώμε και τα λάστιχα... Cool
zippy - Τρι 21 Δεκ 2004, 02:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Χεχεχεχχεχεχ, ελπίζω μέσα στις γιορτές να έχουμε κάτι έτοιμο. Τώρα που βρέχει συχνά έχει πιο πολύ πλάκα. Δεν τρώμε και τα λάστιχα... Cool

Ααααα καταλαβα ειναι το λεγομενω μπαινω με τις πορτες και οπου παω!!!! Very happy Cool Laughing
HYPER_Piccolo - Τρι 21 Δεκ 2004, 22:58:35
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο το βιντεακι σου... τελικα μια χαρα δουλεια κανει το pinnacle studio ε ? Wink
εχω φτιαξει και εγω 6-7 βιντεκια... αλλα ειναι πιο πολυ "παρουσιαση" και οχι τοσο "δραση" οπως εσενα... δυστηχως τα λαστυχα μου εχουν αρχισει και με εγκαταλειπουν... και πολυ νωρις μαλιστα... μου φενεται οτι οταν ερθει η ωρα για αλαγη θα τα καψω στην καμερα για να γελασουμε Razz Razz
κακγουρε τι καθομαστε και λεμε Razz αλοι κανουν αμαν και πως να παρουν ενα αμαξι και εμεις καιμε τα λαστυχα μας Razz Razz Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες