PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Γουβιτσα στο φτερο...!

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Πεμ 04 Νοέ 2004, 17:56:55
Θέμα δημοσίευσης: Γουβιτσα στο φτερο...!
Γραφω αυτο το θεμα γιατι εχω απορια απο που προηλθε αυτη η γουβα! Αν και πιστευω οτι ειναι απο το αμορτισερ! Λοιπον και στα δυο φτερα φανταστητε στο πανω μερος στην επιφανεια (του φτερου) που βλεπει στον ουρανο γουβιτσα πολυ μικρη που δεν φενεται αν το αμαξι δεν ειναι πλυμενο και εισαι απο το μπροστα μερος του αυτοκινητου! Να σημειωσω οτι το αυτοκινητο ειαναι χαμηλομενο 5 ποντους μπροστα με ρυθμιζομενη αναρτηση! Αυτα!
Steve - Πεμ 04 Νοέ 2004, 18:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή ρε Γιώργη, το αμορτισέρ ετοιμάζεται να βγεί προς τα πάνω από τον θόλο?! Shocked Ή δεν κατάλαβα καλά? Rolling eyes
madjas - Πεμ 04 Νοέ 2004, 20:02:38
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο έχει ένας φίλος μου με χαμηλωμένο saxo vts αλλά το πήρε χαμπάρι 5-6 μέρες αφού έβαλε τα αμορτισέρ γιατί ήταν βρώμικο το αμάξι. Μου είπε ότι το έκανε ο μαλ**ας που του έβαλε τα αμορτισέρ γιατί πίεζε το φτερό ο καραγκιόζης για να "κάτσουν" τα αμορτισέρ. Βέβαια το είχε μόνο στην 1 πλευρά και τώρα πρόσφατα του εμφανίστηκε και στην άλλη. Ποιός ξέρει τι είναι; Είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι.. όχι οι Γαλάτες..
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Σαβ 06 Νοέ 2004, 00:03:19
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δηλαδή ρε Γιώργη, το αμορτισέρ ετοιμάζεται να βγεί προς τα πάνω από τον θόλο?! Shocked Ή δεν κατάλαβα καλά? Rolling eyes

Δεν ξερω ρε Σταυρακα! Λες να τα ψαχνω πουθενα; Παντως αφτες οι λακουβες δεν υπηρχαν οταν εβαλα τα αμορτισερ. Μια εξηγησησ ειναι οτι συμβαινει επειδη εχει τερματισει αρκετες φορες (Ελλαδαρα)! Αλλα ειπα να το γραψω μηπως και το εχει παρατηρησςι κι αλλος!
Steve - Σαβ 06 Νοέ 2004, 01:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
Φαντάζεσαι εκεί που θα πας σε καμιά λακούβα να σου βγεί το αμορτισέρ σουβλάκι στο καπώ? Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες