p206Mike έγραψε: |
Αυτό το βιντεάκι το βρήκα τυχαία κάπου στο Internet και πραγματικά με σοκάρισε... ![]() ![]() ![]() Δείτε πως του έφυγε... ![]() Ελπίζω να μην χτύπησαν τα παιδιά... ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Mπορει να το ειδα κ πανω απο 10 φορες κ ακομα να καταλαβω την εντελως αψυχολογητη κινηση του φρενου που το παταει απο πολυ νωριτερα αν προσεξετε!!!...οπως κ το οτι δεν προσπαθει να διορθωσει με αναποδο αν παλι προσεξετε τους τροχους!!!!
Παντως κ γ***ω τις στουκες!!!!! ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Mπορει να το ειδα κ πανω απο 10 φορες κ ακομα να καταλαβω την εντελως αψυχολογητη κινηση του φρενου που το παταει απο πολυ νωριτερα αν προσεξετε!!!...οπως κ το οτι δεν προσπαθει να διορθωσει με αναποδο αν παλι προσεξετε τους τροχους!!!!
Παντως κ γ***ω τις στουκες!!!!! ![]() |
madjas έγραψε: |
Που να χαμηλώσει κιόλας 4-5 πόντους.. Θα μπαίνει με το πόδι σανίδα κάτω... |
Steve έγραψε: | ||
Ε τότε γιατί να μην το χαμηλώσεις 10 πόντους? Η μάλλον, γιατί να μην πετάξεις τα αμορτισέρ, να κολλήσεις σκέτα σίδερα και να βάλεις το λάστιχο μέσα στο θόλο? Τότε θα κάνεις αναστροφή με 200 χ.α.ω. ![]() Συγνώμη που θα στο πώ έτσι, αλλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... Δεν παίζει ρόλο το χαμήλωμα αλλά γενικά το όλο στήσιμο... Και με 3μισι πόντους είσαι τέλεια... ψάξε λίγο παραπάνω το forum και θα καταλάβεις τι λέω ![]() Και για να μην αλλάζουμε θέμα, όντως το παληκάρι στο βίντεο πρέπει να ήτανε νέος οδηγός... δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια αντίδραση ![]() |
TONY PAP έγραψε: |
Λάθος ταχύτητα - λάθος γραμμή είδε το μηχανάκι φάτσα κάρτα φοβήθηκε πάτησε φρένο και μπαμ.
Το video είναι απο Ισπανία. Υ.Γ. Αμα ήταν απο Ελλάδα τα μηχανάκια δεν θα φορούσαν κράνος ! και μετά το μπαμ θα ακούγαμε το κλασικό ΡΕ Μ@Λ@ΚΑΑΑ !!!! |
netblaster έγραψε: |
Ασχετο...Εντυπωση μου εκανε η ζανταρισμενη ρεζερβα!!! Ηταν και πεντακαθαρη!!! ![]() |
Παράθεση: |
Τώρα που το λές για πρόβλεψη μήπως ο οδηγός ήταν στην μοίρα μάστορας και στο τιμόνι κάστορας ?
|
zippy έγραψε: |
Παιδια οντως ηταν απιστευτη η στουκα.Διαβασα τις περισσοτερες αποψεις και εχω να πω οτι αμα το παλικαρι αφινε το φρενο το περνε δεξια μπορει να μην ειχε στουκαρει αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το παπι θα ειχε παει για βρουβες.Οποτε κατα την γνωμη την δικη μου καλα εγινε και το εσκασε ετσι στους βραχους.Τωρα το εκανε ηθελιμενα η οχι μονο αυτος και ο μεγαλος <μεγαλος=θεος> το ξερουν αυτο. ![]() |
nikapos έγραψε: |
γεια σας, είμαι ο τύπος στο βιντεάκι... ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια... τίποτα από αυτά δεν συνέβη , απλά γυρίσαμε ένα διαφημιστικό για την ασφάλεια στους δρόμους. θα προβληθεί στην τηλεόραση...
![]() (με τόσα που ακούστηκαν δεν άντεξα να μην πω κάτι...) |
nikapos έγραψε: |
γεια σας, είμαι ο τύπος στο βιντεάκι... ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια... τίποτα από αυτά δεν συνέβη , απλά γυρίσαμε ένα διαφημιστικό για την ασφάλεια στους δρόμους. θα προβληθεί στην τηλεόραση...
![]() (με τόσα που ακούστηκαν δεν άντεξα να μην πω κάτι...) |
peugeot206cc έγραψε: |
Πιστεύω ότι αργοπορημένο ανάποδο έκανε για να έχει καλύτερη γραμμή για την επόμενη στροφή που ακολουθούσε. |
DimiP έγραψε: | ||
ευγε!!! η πιο εμπεριστατωμενη αποψη για τη χωρα προελευσης με επιχειρηματα!!!! πολυ γελιο!!! ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: | ||||
Να σημειωσω πως αν ηταν Ελλαδα μπορει και να μην ανοιγε και ο αεροσακος... ![]() αν παρατηρησετε την ωρα που χτυπαει μεσα σε ενα δεκατο του δευτερολεπτου εχει ανοιξει ο αεροσακος ![]() επισης αν παρατηρησετε καλυτερα με το που χτυπαει πεταγεται και σκονη απο το παραθυρο... ![]() απο τον αεροσακο ηταν ή ο τυπος δεν το ειχε πλυνει ποτε απο μεσα ![]() ![]() ![]() |
vanvan έγραψε: |
Ποιές πιστεύετε ότι θα ήταν οι επόμενες κουβέντες του? Πχ
-- Μεγάλη διαφορά αυτή η super αμολυβδη, σχεδόν δεν μπορούσα να το κρατήσω στο δρόμο. -- έπρεπε να είχα κρατήσει το Golf που δεν πήγαινε μία -- ελπίζω να είχε βάλει κασέτα στην κάμερα γιατί δεν το ξανακάνω με τίποτα. -- τι εννοείς είσαι έγγυος ? |
-- Μεγάλη διαφορά αυτή η super αμολυβδη, σχεδόν δεν μπορούσα να το κρατήσω στο δρόμο. -- έπρεπε να είχα κρατήσει το Golf που δεν πήγαινε μία -- ελπίζω να είχε βάλει κασέτα στην κάμερα γιατί δεν το ξανακάνω με τίποτα. -- τι εννοείς είσαι έγγυος ? |
kavaliotis έγραψε: |
Εμενα με νευριασαν πιο πολυ τα κωλοπαιδα που ουρλιαζαν απο χαρα και ενθουσιασμο, κατι που σημαινει οτι δεν δειχνουν καθολου συμπονια στο τι μπορει να επαθε ο αλλος αλλα απλα χαιρονται γιατι θα εχει "νταβαντουρι" ακομα και αν ο αλλος σκοτωθηκε ή οτιδηποτε... |
pduke έγραψε: | ||
απίστευτος!!!! ![]() προς συνοδηγό - πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι αυτό το σημάδι είναι για τα εσάκια και όχι για αριστερή φουρκέτα... μακάβριο - είσουν έγγυος.... |
Kouzman έγραψε: |
καθαρη απειρια...
αυτο το βιντεο ειναι απο ελλαδα μαλλον... μπορει να βρει κανενας απο που? |
nOkpos έγραψε: |
εγω γιατι δε μπορω να δω το video??? |
volvos έγραψε: |
εγω παλι πιστευω οτι μετα απο τοσα χρονια ο τυπος θα εχει μαθει να οδηγει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gonakinen έγραψε: |
Ενας φευγει .. δύο φυτρώνουν.. (μαλ**ες?) |
AlienHack έγραψε: | ||
Thanks gonakinen, εισαι άκρος ευγενικός! ![]() |