PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Video σοκ με 206 που φεύγει σε στροφή!

p206Mike - Δευ 01 Νοέ 2004, 14:30:24
Θέμα δημοσίευσης: Video σοκ με 206 που φεύγει σε στροφή!
Αυτό το βιντεάκι το βρήκα τυχαία κάπου στο Internet και πραγματικά με σοκάρισε... Confused

Exclamation video Exclamation

Δείτε πως του έφυγε... Shocked

Ελπίζω να μην χτύπησαν τα παιδιά... Sad
zzzleepy - Δευ 01 Νοέ 2004, 15:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κλασική λάθος αντίδραση: το 206 διώχνει κώλο και πλακώνεται στα φρένα για να το μαζέψει... Πάντως όλοι οι παρόντες στη φάση ήταν πολύ κωλόφαρδοι, ειδικά αυτοί που ερχόντουσαν από απέναντι με το μηχανάκι...
crusader - Δευ 01 Νοέ 2004, 15:30:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά τα παλικάρια στο μηχανάκι πρέπει να ανταλλάξανε χειραψία με τον Χάρο...
Ελπίζω να την γλύτωσαν και αυτοί που ήταν μέσα στο pug.
-=N4X=- - Δευ 01 Νοέ 2004, 16:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Mπορει να το ειδα κ πανω απο 10 φορες κ ακομα να καταλαβω την εντελως αψυχολογητη κινηση του φρενου που το παταει απο πολυ νωριτερα αν προσεξετε!!!...οπως κ το οτι δεν προσπαθει να διορθωσει με αναποδο αν παλι προσεξετε τους τροχους!!!!
Παντως κ γ***ω τις στουκες!!!!! Very happy
klain - Δευ 01 Νοέ 2004, 16:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ouch!...
Προσέξατε και την μηδενική αντίδραση των παιδιών στο μηχανάκι... Αμα είναι να σε βρεί.... Καημένο Xsaki.. Μακάρι τα παιδιά να βγήκαν καλά...
glf - Δευ 01 Νοέ 2004, 16:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα μου φαίνεται για προβοκάτσια χοντάκηδων που θέλουν να μας βγάλουν οτι δεν έχουμε καλό κράτημα...
Kouzman - Δευ 01 Νοέ 2004, 18:14:04
Θέμα δημοσίευσης:
καθαρη απειρια...

αυτο το βιντεο ειναι απο ελλαδα μαλλον...
μπορει να βρει κανενας απο που?
ultra-one - Δευ 01 Νοέ 2004, 21:34:34
Θέμα δημοσίευσης:
Kitrino Avensis Taxi pou pernaei apo kei + to Papaki.......
Mallon Ellada einai!

To 206 (opws ligo poly ola ta Peugeot ektos apo to 307) exei arketa entones yperstrofikes taseis sto afhma tou gkaziou. Twra an frenareis kiolas tote to tet-a-ke den to glytoneis!

Emas mas to esteilan sth douleia kai me plakwsan oloi sto doulema legontas mou ti mpourouxa einai afth pou phra!!!!!!!!

Prepei na sas pw oti oi perissoteroi odhgoun aftokinita me 4-5 portes, paidiko ka8isma pisw kai 1400 kyvika max.............
DimiP - Δευ 01 Νοέ 2004, 22:05:44
Θέμα δημοσίευσης: Re: Video σοκ με 206 που φεύγει σε στροφή!
p206Mike έγραψε:
Αυτό το βιντεάκι το βρήκα τυχαία κάπου στο Internet και πραγματικά με σοκάρισε... Confused

Exclamation http://kotsos.cretaforce.net/funnyvideo/drinkndrive.zip Exclamation

Δείτε πως του έφυγε... Shocked

Ελπίζω να μην χτύπησαν τα παιδιά... Sad

το βιντεακι θεωρειται "παλιο"
παιζει τουλαχ. 3 βδομαδες τωρα στο internet.

ξερει κανεις απο ποια χωρα ειναι;;;

εμενα δεν μου φαινεται για Ελλαδα Confused
madjas - Δευ 01 Νοέ 2004, 22:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Mπορει να το ειδα κ πανω απο 10 φορες κ ακομα να καταλαβω την εντελως αψυχολογητη κινηση του φρενου που το παταει απο πολυ νωριτερα αν προσεξετε!!!...οπως κ το οτι δεν προσπαθει να διορθωσει με αναποδο αν παλι προσεξετε τους τροχους!!!!

Σε 1 στροφή πάντως που είχα μπει κατά λάθος (δεν γνώριζα το δρόμο και άργησα να δω την ταμπέλα γιατί προσπέρναγα) με 40-50 χλμ παραπάνω απ'όσα έλεγε η ταμπέλα(40 χλμ έλεγε και ήταν κάτι σαν αναστροφή) δεν άφησα το πόδι απ'το γκάζι,ίσως ελάχιστα, αλλά δεν παρουσίασε τόσο υπερστροφική τάση. Χέστηκα λίγο, γιατί έχω κανα μήνα που το πήρα το 206 και δεν το έχω ζορίσει λόγω στρωσίματος αλλά έχει τελικά και γα** τα κρατήματα. Που να χαμηλώσει κιόλας 4-5 πόντους.. Θα μπαίνει με το πόδι σανίδα κάτω...
MiLLeR - Δευ 01 Νοέ 2004, 22:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα δεν ξερεις να το κανεις, μην το κανεις... Confused

Ευτυχως που δεν χτυπησε κανεις.
madjas - Δευ 01 Νοέ 2004, 22:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:

Το είδα και το άκουσα πάνω από 10 φορές για να καταλάβω τι κατάφερε ο παίκτης!! Αν ακούσετε προσεκτικά πριν τη στροφή θα προσέξετε ότι αφήνει το γκάζι ..Ακούγονται οι στροφές του κινητήρα να πέφτουν..Οπότε αφού αφήνεις το γκάζι πάνω στη στροφή,λογική είναι η υπερστροφή. Αν δεν κάνω λάθος εκέι είναι που πρέπει να πατήσεις για να "κάτσει" το αμάξι στο έδαφος. Αν κάνω λάθος διορθώστε με..Ήταν και το δίλιτρο το gti..Είναι σίγουρα εξωτερικό: 1.Ακούγονται οι ξενέρωτοι οι ξένοι απ'τα επιφωνήματά τους πάνω στην σύγκρουση.2. Η ταμπέλα πίσω απ'το ντελεπαρισμένο 206 που υποδηλώνει την επικίνδυνη δεξιά στροφή δεν έχει μαύρο χρώμα, ενώ όπως ξέρουμε στην Ελλάδα έχει μαύρο.Τελικά είναι εύκολο να πετάξεις κώλο με 206!!!!
klain - Τρι 02 Νοέ 2004, 00:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αν προσέξετε , ουδέποτε δεν στρίβει το παλικάρι εκτός απο τη στιγμή που τον έχει ήδη γυρίσει και κολλάει τότε τις ρόδες στους θόλους. Το σφύριγμα απο τα λάστιχα αρχίζει απο την ευθεία ακόμα και όχι όταν μπαίνει στην στροφή... Οπότε κάτι άλλο έκανε... ίσως λέω ίσως ένα απίστευτα ανόητο και ανούσιο για την περίπτωση χειρόφρενο; (Ίσως και γι αυτό άργησε να στρίψει (διαδρομή χειρόφρενο - τιμόνι)) Who knows... Δέν πρέπει να είναι Gti γιατί άν δεν κάνω λάθος τα Gti βγαίνουν εργοστασιακά με ζάντες αλουμινίου ενώ ο τύπος ήταν με τα τάσια. Τέλος δεν είναι σίγουρα ελλάδα παρατηρώντας αυτό που είπε ο madjas και παρατηρώντας ακόμα μια κόκκινη πινακίδα με άσπρο περίγραμμα (δεν βγάζω τι είναι) που δεν υπάρχει στην ελλάδα...
Αυτά....

Υγ: Για οποιοδήποτε λάθος μην αρχίσετε τις ντομάτες... Splat
Steve - Τρι 02 Νοέ 2004, 00:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
madjas έγραψε:
Που να χαμηλώσει κιόλας 4-5 πόντους.. Θα μπαίνει με το πόδι σανίδα κάτω...

Ε τότε γιατί να μην το χαμηλώσεις 10 πόντους? Η μάλλον, γιατί να μην πετάξεις τα αμορτισέρ, να κολλήσεις σκέτα σίδερα και να βάλεις το λάστιχο μέσα στο θόλο? Τότε θα κάνεις αναστροφή με 200 χ.α.ω. Cool

Συγνώμη που θα στο πώ έτσι, αλλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... Δεν παίζει ρόλο το χαμήλωμα αλλά γενικά το όλο στήσιμο... Και με 3μισι πόντους είσαι τέλεια... ψάξε λίγο παραπάνω το forum και θα καταλάβεις τι λέω Wink

Και για να μην αλλάζουμε θέμα, όντως το παληκάρι στο βίντεο πρέπει να ήτανε νέος οδηγός... δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια αντίδραση Sad
madjas - Τρι 02 Νοέ 2004, 10:20:10
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
madjas έγραψε:
Που να χαμηλώσει κιόλας 4-5 πόντους.. Θα μπαίνει με το πόδι σανίδα κάτω...

Ε τότε γιατί να μην το χαμηλώσεις 10 πόντους? Η μάλλον, γιατί να μην πετάξεις τα αμορτισέρ, να κολλήσεις σκέτα σίδερα και να βάλεις το λάστιχο μέσα στο θόλο? Τότε θα κάνεις αναστροφή με 200 χ.α.ω. Cool

Συγνώμη που θα στο πώ έτσι, αλλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι... Δεν παίζει ρόλο το χαμήλωμα αλλά γενικά το όλο στήσιμο... Και με 3μισι πόντους είσαι τέλεια... ψάξε λίγο παραπάνω το forum και θα καταλάβεις τι λέω Wink

Και για να μην αλλάζουμε θέμα, όντως το παληκάρι στο βίντεο πρέπει να ήτανε νέος οδηγός... δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια αντίδραση Sad

Sorry αλλά χρησιμοποίησα λάθος έκφραση. Γράψε λάθος. Εννοείται ρε οτι παίζει ρόλο όλο το στήσιμο του αυτοκινήτου. Αυτό ήταν μια έκφραση ρε. Φαντάσου τώρα να έχεις χαμηλώσει ένα αμάξι και να φοράς λάστιχο 135-50-13 (λέμε τώρα) και να θες να μπεις με το γκάζι σανίδα! Παίζουν ρόλο πάρα πολλοί παράγοντες . Απο τη διάσταση του ελαστικού και το μέγεθος της ζάντας μέχρι και και 'γω δεν ξέρω τι άλλο..
STELIOS - Τρι 02 Νοέ 2004, 12:13:35
Θέμα δημοσίευσης:
Tο βιντεακι δεν ειναι Ελλαδα σιγουρα. 1) Τα επιφωνιματα ειναι ξενων 2) Η πινακιδα στα δεξια που δειχνει απαγορευεται δεν ειναι στρογγιλη αλλα 8γωνη (σαν του STOP). Επισης καποιος ανεφεραι ενα ταξι Avensis. Λαθος, ειναι ειναι κιτρινο Megane Coupe (οχι τελευταιο μοντελο).
Το ατυχιμα ωφειλεται σε καθαρη απειρια. 1) Μπαινει με πολλα χιλιομετρα στη στροφη. 2) Επειδη μπηκε με πολλα επρεπε να κατεβασει ταχυτητα (πραγμα που δεν εκανε γιατι θα ακουγωταν το αποτομο ανεβασμα στροφων). 3) Πλακωνεται στα φρενα MEGA λαθος!!! Αν εμπαινε με λιγοτερα τα φρενα μπορει να σωζαν τη κατασταση (θα εχανε την ουρα αλλα μαλλον δεν θα εσκαγε εξω) 4) Αν προσεξεται καλα κανει αναποδο τιμονι (λιγο αργα βεβαια) αλλα με φουλ φρενα δεν τον βοηθαει ιδιαιτερα.
TONY PAP - Τρι 02 Νοέ 2004, 13:38:21
Θέμα δημοσίευσης:
Λάθος ταχύτητα - λάθος γραμμή είδε το μηχανάκι φάτσα κάρτα φοβήθηκε πάτησε φρένο και μπαμ.

Το video είναι απο Ισπανία.

Υ.Γ. Αμα ήταν απο Ελλάδα τα μηχανάκια δεν θα φορούσαν κράνος !
και μετά το μπαμ θα ακούγαμε το κλασικό ΡΕ Μ@Λ@ΚΑΑΑ !!!!
MEMsound - Τρι 02 Νοέ 2004, 13:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καθως και το πολυ γνωστο..."ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.....!!!''
TONY PAP - Τρι 02 Νοέ 2004, 13:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μπαμπά δεν έτρεχα απλά γλυστρούσε ο δρόμος... Τα κ@Λ@ continental φταίνε. Very happy
DimiP - Τρι 02 Νοέ 2004, 15:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
TONY PAP έγραψε:
Λάθος ταχύτητα - λάθος γραμμή είδε το μηχανάκι φάτσα κάρτα φοβήθηκε πάτησε φρένο και μπαμ.

ευγε!!!
η πιο εμπεριστατωμενη αποψη για τη χωρα προελευσης με επιχειρηματα!!!!
πολυ γελιο!!! Laughing Laughing Laughing
Recifees - Τρι 02 Νοέ 2004, 16:36:07
Θέμα δημοσίευσης:
To είδα πριν λίγο καιρό απο κάποιον φίλο που μου έδειξε πως στρίβουν τα 206....Μετά του είπα ότι ο τύπος σε τέτοια στροφή πατάει την λάθος λωρίδα ,η σωστή είναι η εξωτερική λίιιιγο και όχι το μισό αμάξι στην αντίθετη λωρίδα Evil στρίβει μετά την κορυφή της στροφής και πατά φρένο γιατί είδε μηχανάκι και υπολόγισε λάθος την απόσταση μέχρι την επόμενη στροφή .
Για νέοπα δεν τον κόβω η περιοχή είναι σαν τα Λιμανάκια μέρα οπότε έκανε τον Ταρζάν και εφαγε την μπανάνα απο αλλού .....
Για την χώρα προέλευσης ο Τοny με κάλυψε ...
netblaster - Τρι 02 Νοέ 2004, 20:53:18
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω με το Γιαννη οτι δεν προκειται περι νεου οδηγου, αφου ο τοσος μαζεμενος κοσμος και τα σφυριγματα που ακουγονται πριν το μπαμ υποδηλωνουν μερος αναλογο των Λιμανακιων!!! Για το πως το βαζει ο τυπος κτλ δεν μπορω να μιλησω με σιγουρια, αλλα αυτο που ειναι οφθαλμοφανες ειναι η λαθος αντιδραση του!!! Πιθανοτατα ξαφνιαστηκε απο το μηχανακι και εκει εχασε τη μπαλα!!! Ξερουμε πως ειναι η ψυχολογια καποιου οταν ερχομενος για να μπει ακουει γιουχουουου, χωστοοο, λιωστοοο, μπιιιιιπ κτλ...
Επισης δεν μπορουμε να γνωριζουμε την κατασταση του αυτοκινητου σε λαστιχα, αμορτισερ κτλ!!! Ενα ειναι το σιγουρο ομως, δεν εφταιγε σε καμια περιπτωση το αυτοκινητο (ουτε ο βραχος που ηταν εκει)!!!

Ασχετο...Εντυπωση μου εκανε η ζανταρισμενη ρεζερβα!!! Ηταν και πεντακαθαρη!!! Very happy Λετε να ειχε προβλεψει το τουμπαρισμα ο τυπος?!?!?!?
Recifees - Τρι 02 Νοέ 2004, 22:35:24
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:

Ασχετο...Εντυπωση μου εκανε η ζανταρισμενη ρεζερβα!!! Ηταν και πεντακαθαρη!!! Very happy Λετε να ειχε προβλεψει το τουμπαρισμα ο τυπος?!?!?!?

Για ouragan την 9μπρατση την κόβω Rolling eyes μάλλον 2.0 gti κατακαίνουργιο
Τώρα που το λές για πρόβλεψη μήπως ο οδηγός ήταν στην μοίρα μάστορας και στο τιμόνι κάστορας ?
Shocked Very happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Συνοδηγό είχε Question Scratch
TONY PAP - Τετ 03 Νοέ 2004, 09:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Τώρα που το λές για πρόβλεψη μήπως ο οδηγός ήταν στην μοίρα μάστορας και στο τιμόνι κάστορας ?

Πολύ καλό ! Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ. Μήπως πουλάνε τα peugeot στην Ισπανία με την ρεζέρβα αλουμινίου ενω στην Ελλαδάρα με ρεζέρβα σιδερένια ανεξαρτήτως αν το αμάξι παραδίδεται με αλουμινίου???
peugeot206cc - Τετ 03 Νοέ 2004, 10:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μου αρέσει που βγάλατε όλοι το συμπέρασμα ότι ο τύπος είναι άσχετος. Εγω νομίζω το αντίθετο. Απλά ο τύπος είναι τρελός.
Προσπάθησε με χειρόφρενο να πάει για ώρα με το πλάι στην αριστερή στροφή και στη συνέχεια να το χώσει στη δεξιά αφήνοντας το χειρόφρενο και μπαίνοντας πάλι με το πλάι. Εαν σκεφτείται και την επόμενη στροφή η γραμμή του είναι ιδανική μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται το παπάκι. Γκάζι δεν το παίρνει να πατήσει γιατί η δεξιά είναι κλειστή και ελαφρώς κατηφορική.
Εγώ νομίζω ότι απλά είναι τρελός γιατί ποντάρισε ότι δεν θα ερχόταν κάποιος. Έτσι όπως είχε μπεί νομίζω ότι το φρένο ήταν το καλύτερο απλώς έπρεπε να κάνει πολύ περισσότερο ανάποδο λίγο πριν το φρένο.
TONY PAP - Τετ 03 Νοέ 2004, 11:38:31
Θέμα δημοσίευσης:
Είτε σχετικός είτε άσχετος σίγουρα πήγαινε γυρεύοντας.
Και ο Θεός ή η τύχη βοήθησαν και ευτυχώς δεν κτύπησαν οι υπόλοιποι
που απλά πέρναγαν απο κει.
Επίσης απ το Video φαίνονται λογικές-μικρές οι ταχύτητες των υπολοίπων ενω και το 206 πήγαινε γρήγορα αλλά όχι και με χίλια. Σκεφτείτε να πηγαίναν όλοι αέρα πατέρα θα είχε γίνει χαμός.
vanvan - Τετ 03 Νοέ 2004, 12:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως το ότι το κλιπ ονομάζεται drinkdrive έχει σχέση?
Μήπως έπαιζε drift στο NFS Underground πριν ξεκινήσει?
Πάντως με αυτό το κούνημα σίγουρα θα έχει τριγμούς μετά.
Αντε να βάλουν και τα 206 στο www.wreckedexotics.com.
zippy - Τετ 03 Νοέ 2004, 13:10:27
Θέμα δημοσίευσης: Στουκα
Παιδια οντως ηταν απιστευτη η στουκα.Διαβασα τις περισσοτερες αποψεις και εχω να πω οτι αμα το παλικαρι αφινε το φρενο το περνε δεξια μπορει να μην ειχε στουκαρει αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το παπι θα ειχε παει για βρουβες.Οποτε κατα την γνωμη την δικη μου καλα εγινε και το εσκασε ετσι στους βραχους.Τωρα το εκανε ηθελιμενα η οχι μονο αυτος και ο μεγαλος <μεγαλος=θεος> το ξερουν αυτο. Cool
206gti - Τετ 03 Νοέ 2004, 13:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
εντάξει ο τύπος απλά δεν ξέρει τι θα πει "ανάποδο"
άσε που πήγαινε γα***ντας και ξαφνικά για κάποιο λόγο τρόμαξε
ή είδε το μηχανάκι ή δεν είχε ξαναμπεί εκεί με τόσα και του φάνηκε κλειστή η στροφή και προσπάθησε να "κόψει"
peugeot206cc - Τετ 03 Νοέ 2004, 15:56:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ο τύπος δε είχε μπει στο όριο... Προσέξτε την κλίση του αυτοκινήτου. Απλά τραβάει χειρόφρενο και γι' αυτό ακούγονται τα λάστιχα. Εάν είχε μπει στο όριο και τραβουσε χερόφρενο για τόση ώρα θα έφερνε τετακέ.

Ίσως τελικά γι' αυτό και να έφυγε λόγω χειρόφρενου. Στην αρχή να μπήκε με σταθερό γκάζι και μόλις είδε το παπάκι να άφησε το γκάζι και να του γύρισε πολύ περισσότερο.
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τετ 03 Νοέ 2004, 16:08:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πιστευω οτι δεν παταει φρενο γιατι αν προσεξεται πουθενα δεν φενεται μπλοκαρισμενος τροχος! Πρεπει να μπηκε με χειροφρενο για περισσοτερο θεαμα και ειδε το μηχανακι και τα εχασε!
kazanovas - Τετ 03 Νοέ 2004, 16:25:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: Στουκα
zippy έγραψε:
Παιδια οντως ηταν απιστευτη η στουκα.Διαβασα τις περισσοτερες αποψεις και εχω να πω οτι αμα το παλικαρι αφινε το φρενο το περνε δεξια μπορει να μην ειχε στουκαρει αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το παπι θα ειχε παει για βρουβες.Οποτε κατα την γνωμη την δικη μου καλα εγινε και το εσκασε ετσι στους βραχους.Τωρα το εκανε ηθελιμενα η οχι μονο αυτος και ο μεγαλος <μεγαλος=θεος> το ξερουν αυτο. Cool

ετσι πιστευω και εγω οτι οποιαδηποτε κινηση για διορθωση θα χτυπαγε σιγουρα το μηχανακι.παντως αμα δείτε το βιντεακι σε αργη κινηση το φρενο το πατησε οταν πια του χε φυγει τελειωσ ο κωλος .μαλλον τότε είδε το μηχανακι και τα παιξε
Recifees - Τετ 03 Νοέ 2004, 16:28:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ο τύπος απο την είσοδο της στροφής είναι με σχεδόν το μισό αυτοκίνητο μέσα στην αντίθετη λωρίδα απο την αρχή της στροφής εώς την έξοδο που σημαίνει ότι δεν ανοίκτηκε ποτέ Για χειρόφρενο ίσως αλλά τα φώτα των φρένων άλλα δείχνουν (ESP???) υπάρχουν και λαστιχιές εκεί που του φεύγει που σημαίνει ότι και άλλοι έχουν αγοράσει οικόπεδο και μάλλον με τα μούτρα μπαριερα παρά βράχο .Γενικά μπήκε απο κουλά εώς αψυχολόγητα με πολύ αργές αντιδράσεις στο φεύγα του αυτοκινήτου ...μάλλον κάτι η κουλαμάρα κάτι κανα ποτήρι να πως γίνεσαι βίντεο στο ίντερνετ με τίτλο Drinkdrive .

Χωρίς να θέλω να το παίξω χεράς αλλά αντίστοιχο κομμάτι με πολύ χειρότερη άσφαλτο και ένα φορτηγό απο την απέναντι το έχω πάρει με ανάποδα στην έξοδο της πρώτης ,ίσιωμα και μπούκα στην επόμενη και ένα ακόμα ανάποδο στην επόμενη έξοδο με καμια κατοστάρα κάτι, χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, μερικά μπινελίκια για τα contiγλύστρα και ένα τεράστιο ερωτηματικό στο κεφάλι του μπούνια που ακολουθούσε για το πώς η απόστασή μας άνοιξε 10 αυτοκίνητα μετά απο δύο στροφές Laughing Laughing Laughing Laughing
zippy - Τετ 03 Νοέ 2004, 17:57:25
Θέμα δημοσίευσης: στουκα 206
Γιαννη να σου πω κατι.Εγω την επαθα στον περιφεριακο υμμητου επειδη ειναι γυαλι ο δρομος και ειχε φυγει νερο απο τα φυτα που ποτιζονται.Κατι αυτο πηγαινα και εγω με 140 και βρεθικα μετα την δεξια στροφη ποτε να βλεπω τα δεντρα απο δεξια μου και ποτε την μπαριερα απο αριστερα μου.Ευτιχος που δεν ειχε αλλο αμαξι δεξια μου γιατι αλλιος θα ειχαμε δοκιμασει αν αντεχει το αμαξι.Συμπερασμα αμα σε πιασει κοψιμο τραβα δεξια ανοιξε την πορτα και το ραδιο και απολαυσετο.Σωστος? Very happy Laughing

Το αμαξι στο βεντεακι αμα προσεχετε πριν μπει οι ροδες μου φενονται οτι ειναι λιγο δεξια,πραμα που με κανει να συμφονισω με τον Ακι για χειροφρενο ειτε οτι το εκωψε απο το τιμονι.Το θεμα ειναι οτι πηγε να πουλισει μαγκια χωρις να το κατεχει το αθλημα.

ΑΥΤΑΑΑΑΑ Razz Very happy Laughing Razz Very happy Laughing Cool
Recifees - Τετ 03 Νοέ 2004, 19:15:29
Θέμα δημοσίευσης:
Bασίλη εγώ τα προκάλεσα Smile δεν μου έκατσαν ...χωρίς να βγώ απέναντι Wink
zippy - Τετ 03 Νοέ 2004, 19:28:05
Θέμα δημοσίευσης: στουκα
Εισαι ενας εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χεχεχεχεχεχεχε Very happy Very happy Very happy Και να σου πω τι πιθανοτιτες ειχες να αστοχισεις στην προβλεψη σου?εεεεεεεεεεεε??????????????? Laughing Laughing Very happy
Recifees - Τετ 03 Νοέ 2004, 20:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
Η ευγενική χορηγία άφθονης ροπής και κρατήματος απο την αυτού μεγαλειότητα 206 ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες Twisted evil
Skull - Τετ 03 Νοέ 2004, 21:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ο τυπος στανταρ τα επαιξε οταν ειδε το μηχανακι..αλλα λιγο μυαλο να ειχε πριν,να σκεφτει οτι οταν κανω την απερισκεψια μπορει καποιος να ανεβαινει απο το δρομο...

Οσο για τις ζαντες,η 5η ζαντα ειναι πολυ φθηνη οταν αγοραζεις την 4αδα!
Θυμαμε οι OZ οι δικες μου εκαναν 900ευρο και οι 5 μαζι εκαναν 1000ευρο! Very happy
nikapos - Πεμ 04 Νοέ 2004, 10:46:25
Θέμα δημοσίευσης:
γεια σας, είμαι ο τύπος στο βιντεάκι... ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια... τίποτα από αυτά δεν συνέβη , απλά γυρίσαμε ένα διαφημιστικό για την ασφάλεια στους δρόμους. θα προβληθεί στην τηλεόραση...
Smile

(με τόσα που ακούστηκαν δεν άντεξα να μην πω κάτι...)
TONY PAP - Πεμ 04 Νοέ 2004, 10:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
nikapos έγραψε:
γεια σας, είμαι ο τύπος στο βιντεάκι... ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια... τίποτα από αυτά δεν συνέβη , απλά γυρίσαμε ένα διαφημιστικό για την ασφάλεια στους δρόμους. θα προβληθεί στην τηλεόραση...
Smile

Φυσικά θα προβληθεί στο ALTER ή στο STAR με τίτλο Τρελλή πορεία 206 !!
( ....''Δημοσιογράφος καναλιού" : ... σε πίστα έχουν μετατρέψει οι νεαροί τον δρόμο... )
206gti - Πεμ 04 Νοέ 2004, 12:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
και από κάτω θα γράφει "κόντρες θανάτου στην παραλιακή"
Steve - Πεμ 04 Νοέ 2004, 18:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
nikapos έγραψε:
Smile

Εχμ... Μάλλον είσαι μ*****ς... Μόνο μία τούμπα το έφερες? Ας το είχα εγώ αυτό το αμάξι να δεις πόσες τούμπες θα έφερνε! Παίζει και να έφευγε πέρα από τα κιγκλιδώματα!!! Wink
S16 - Πεμ 04 Νοέ 2004, 21:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως ασχετα με το αν ειναι GTI ή οχι και ασχετα αν του γυρισε ή το γυρισε με αφημα γκαζιου (ή χειροφρενο) τι στιγμη που παταει φρενο ειναι το καλυτερο που μπορουσε να κανει. Wink
Ειδε ειχε γυρισει πολυ το αμαξι και οποιαδηποτε περιπτωση για διορθωση θα ηταν ανουσια. Twisted evil
netblaster - Πεμ 04 Νοέ 2004, 23:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εμ...αυτα εχει το "αθλημα"!!! Razz
SnakeMJK - Σαβ 06 Νοέ 2004, 22:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
Χειρόφρενο δεν παίζει. Η ταχύτητα είναι τεράστια για να μπλοκάρουν τροχοί. Τα λάστιχα ακούγονται λόγω στροφής υποθέτω. Ο τύπος πήγαινε τέζα, αλλά με πάρα πολλά για να πάρει την επόμενη φαινομενικά κλειστή δεξιά. Κώλο πέταξε ελάχιστα, αυτό το 15% της πλαγιολίσθησης που λέμε. Υποθέτω ότι τελευταία στιγμή κατάλαβε ότι είναι με πάρα πολλά για να πάρει την επόμενη στροφή και κάπου μπλόκαρε. Έτσι εξηγείται και το απίστευτα αργοπορημένο ανάποδο τιμόνι. Τα φρένα πατήθηκαν όταν ήταν πλέον πολύ αργά και κοίταζε κατάματα τον βράχο! Δεν ξέρω αν σωζόταν η κατάσταση, καθώς δεν μπορώ να υπολογίσω με πόσα πήγαινε (καμιά 100άρα;) καθώς και πόσο κλειστή είναι η επόμενη στροφή. Ίσως αν έκανε πολύ νωρίτερα το ανάποδο, με τέρμα γκάζι και σε ευνοικές για την μέγιστη ισχύ στροφές, κάνωντας κάτι σαν φλικ και μειώνοντας δραστικά την ταχύτητα εισόδου για την επόμενη δεξιά με φουλ πλαγιολίσθηση... Ένα είναι σίγουρο. Το παπάκι δεν παίζει να τον τρόμαξε. Όταν κάνεις μλκιες σε δημόσιους δρόμους "συνήθως" υπολογίζεις για πεδίο δράσης και κίνησης μόνο την δική σου λωρίδα! Πας με την λογική, θα το βγάλω αντίθετο κ αν δεν έρχεται κανένας, καλώς;!;!
zippy - Κυρ 07 Νοέ 2004, 06:58:17
Θέμα δημοσίευσης: Χμμμ μπορει
Ειναι και αυτο μια αποψη επι του θεματος η οποια ευσταθει. Smile Smile Smile Επειδη πανω κατω ειναι ιδια με την δικια μου απωψη θα συμφωνησω απλα εχω ενα ενδιασμο για τα χιλιομετρα.Με φαινονται υπερβολικα τα 100 αλλα ποτε δεν ξερεις Exclamation Exclamation
peugeot206cc - Δευ 08 Νοέ 2004, 11:20:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: Χμμμ μπορει
Πιστεύω ότι αργοπορημένο ανάποδο έκανε για να έχει καλύτερη γραμμή για την επόμενη στροφή που ακολουθούσε.
zippy - Δευ 08 Νοέ 2004, 14:30:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: Χμμμ μπορει
peugeot206cc έγραψε:
Πιστεύω ότι αργοπορημένο ανάποδο έκανε για να έχει καλύτερη γραμμή για την επόμενη στροφή που ακολουθούσε.

Αν οντως εκανε αυτο που ειπες Ακι τοτε δεν επρεπε να ειχε κοκκαλοσει τα φρενα του.Ενταξει δεν εγινε και τιποτα.Τα παλικαρια ζουνε το μηχανακι χεστικε λιγο πανω του αλλα ειναι ενταξει.Ολα μελι γαλα!!!!!!!!!! Very happy Cool Laughing Cool Very happy Laughing
kanelj - Κυρ 14 Νοέ 2004, 04:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
TONY PAP έγραψε:

ευγε!!!

Να σημειωσω πως αν ηταν Ελλαδα μπορει και να μην ανοιγε και ο αεροσακος... Exclamation
αν παρατηρησετε την ωρα που χτυπαει μεσα σε ενα δεκατο του δευτερολεπτου εχει ανοιξει ο αεροσακος Exclamation

επισης αν παρατηρησετε καλυτερα με το που χτυπαει πεταγεται και σκονη απο το παραθυρο... Shocked
απο τον αεροσακο ηταν ή ο τυπος δεν το ειχε πλυνει ποτε απο μεσα Question Question Question
zippy - Κυρ 14 Νοέ 2004, 16:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
DimiP έγραψε:
TONY PAP έγραψε:

ευγε!!!

Να σημειωσω πως αν ηταν Ελλαδα μπορει και να μην ανοιγε και ο αεροσακος... Exclamation
αν παρατηρησετε την ωρα που χτυπαει μεσα σε ενα δεκατο του δευτερολεπτου εχει ανοιξει ο αεροσακος Exclamation

επισης αν παρατηρησετε καλυτερα με το που χτυπαει πεταγεται και σκονη απο το παραθυρο... Shocked
απο τον αεροσακο ηταν ή ο τυπος δεν το ειχε πλυνει ποτε απο μεσα Question Question Question

Μας ειπες για τον αεροσακο.Μας ειπες και για την σκονη.Αν μου πεις και τι χρωμα βρακι φορουσε τοτε θα σε παραδεχτο. Cheers Πλακα σε κανω το ειδα και εγω ξανα το βιντεο και σα να μου φενετε πως εχεις δικιο για τα αεροσακουλια. Lol Lol
SnakeMJK - Δευ 15 Νοέ 2004, 12:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
Η σκόνη είναι από τον αερόσακο ρε παιδιά. Σε φίλο με 307 που του είχαν ανοίξει οι πλαινοί, είχε γίνει όλο το σαλόνι κάτασπρο, καθώς και ο ίδιος!
pduke - Δευ 15 Νοέ 2004, 13:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
Από την εξαγωγή καταλαβαίνεις πως είναι δίλιτρο και από το κουτί κιόλας.

Κατά τα άλλα απαξ και έφυγε καλά που το στούκαρε γιατί αλλιώς για υπερδιόρθωση θα πήγαινε και τα παιδιά στο παπάκι θα είχαν αποτυπωθεί στην πόρτα το οδηγού και το βράχο...μπρρρρρ

Δυνατό βίντεο, το μαλ**α που φωνάζει ενθουσιασμένος και τους όμοιούς του φοβάμαι!!
vanvan - Τρι 16 Νοέ 2004, 13:01:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιές πιστεύετε ότι θα ήταν οι επόμενες κουβέντες του? Πχ
-- Μεγάλη διαφορά αυτή η super αμολυβδη, σχεδόν δεν μπορούσα να το κρατήσω στο δρόμο.
-- έπρεπε να είχα κρατήσει το Golf που δεν πήγαινε μία
-- ελπίζω να είχε βάλει κασέτα στην κάμερα γιατί δεν το ξανακάνω με τίποτα.
-- τι εννοείς είσαι έγγυος ?
zippy - Τρι 16 Νοέ 2004, 15:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
vanvan έγραψε:
-- Μεγάλη διαφορά αυτή η super αμολυβδη, σχεδόν δεν μπορούσα να το κρατήσω στο δρόμο.

axaxaxaxaxaxaxaxaxa.Καλο. Mr. Green Smile colors Να σου πω δεν μας λες και τι ειπαν με τα τι στουκα.

Σιγουρα ολοι συμφωνουμε οτι το μηχανακι ειπε," τι κανει ο μαλακ!ς" η "μαλακ!α".
pduke - Τρι 16 Νοέ 2004, 18:21:33
Θέμα δημοσίευσης:
vanvan έγραψε:

απίστευτος!!!! Laughing

προς συνοδηγό
- πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι αυτό το σημάδι είναι για τα εσάκια και όχι για αριστερή φουρκέτα...

μακάβριο
- είσουν έγγυος....
Ghost Dog - Τρι 16 Νοέ 2004, 19:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
vanvan έγραψε:
Εδωσες ρεστα παλικαρι... Laughing
kavaliotis - Τρι 23 Νοέ 2004, 11:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω νομιζω πως απλα για να εντυπωσιασει επαιξε με το γκαζι (δηλαδη προκαλεσε ο ιδιος το αμαξι να "του φυγει" για αυτο και το αφησε πριν την στροφη) και ΙΣΩΣ σηκωσε χειροφρενο οταν ειδε οτι με απλο αφημα γκαζιου δεν κανει ωραια "πορτα" Razz Razz Razz Σιγουρα δεν ηθελε να την παρει τελεια την στροφη γιατι αλλιως δεν εξηγειται ουτε το χειροφρενο (αν σηκωσε, που μαλλον σηκωσε) ουτε η θεση του αμαξιου... Αυτη ειναι η αποψη αν αυτος ητανε ασχετος ή ηθελε να εντυπωσιασει...Απο την αλλη, το βλεπω και το ξαναβλεπω και ισως απλα τα παιξε ο οδηγος οταν ειδε το μηχανακι και εκανε το καλυτερο δυνατο εκεινη την στιγμη, δηλαδη να δοκιμασει να παει μακρια απο το μηχανακι για να μην χτυπησει τα παιδια και να ελπιζει οτι δεν θα χτυπησει τα βραχια αλλα θα καταφερει με αναποδο τιμονι να περασει οριακα απο την ακρη. Βεβαια απο την τρομαρα του (λογικο) πλακωθηκε στα φρενα και οσα αναποδα τιμονια και να εκανε δεν γυρνουσε το αμαξι...

Εμενα με νευριασαν πιο πολυ τα κωλοπαιδα που ουρλιαζαν απο χαρα και ενθουσιασμο, κατι που σημαινει οτι δεν δειχνουν καθολου συμπονια στο τι μπορει να επαθε ο αλλος αλλα απλα χαιρονται γιατι θα εχει "νταβαντουρι" ακομα και αν ο αλλος σκοτωθηκε ή οτιδηποτε...
pduke - Τρι 23 Νοέ 2004, 12:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:

Εμενα με νευριασαν πιο πολυ τα κωλοπαιδα που ουρλιαζαν απο χαρα και ενθουσιασμο, κατι που σημαινει οτι δεν δειχνουν καθολου συμπονια στο τι μπορει να επαθε ο αλλος αλλα απλα χαιρονται γιατι θα εχει "νταβαντουρι" ακομα και αν ο αλλος σκοτωθηκε ή οτιδηποτε...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!
χώθηκαν πάρα πολύ και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία χρόνια λόγω έξαρσης της αγοράς και η παιδεία έχει μείνει πολύ πίσω!!!!
klain - Πεμ 02 Δεκ 2004, 14:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
vanvan έγραψε:

απίστευτος!!!! Laughing

προς συνοδηγό
- πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι αυτό το σημάδι είναι για τα εσάκια και όχι για αριστερή φουρκέτα...

μακάβριο
- είσουν έγγυος....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Έτσι! Σαπίλα! ΛΟΛ!
Peugeot 307 - Τετ 17 Αύγ 2005, 14:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
καθαρη απειρια...

αυτο το βιντεο ειναι απο ελλαδα μαλλον...
μπορει να βρει κανενας απο που?

arxige kouzman ti videaki kikloforise se ena vcd h tou max power h tou power techniques h burn out.pantos opianou kai na einai to exw sigoura!!!
an thes ela na to paris Nod
nOkpos - Κυρ 21 Αύγ 2005, 06:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
εγω γιατι δε μπορω να δω το video???
shark_zak - Δευ 29 Αύγ 2005, 11:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
εγω γιατι δε μπορω να δω το video???

ουτε 'γω τα βλεπω... Crying or Very sad
τουλαχιστον απο το pc της δουλειας... Idea
Sidobre - Δευ 29 Αύγ 2005, 11:37:43
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει και εδώ:

http://www.webjunkies.co.uk/blog/video/206raba.wmv
Sidobre - Δευ 29 Αύγ 2005, 12:05:26
Θέμα δημοσίευσης:
4η αριστερή και φρένα για 3η αριστερη..... ΜΠΑΜ

- Αριστερή σου είπα; Ουπς... Δεξιά εννοούσα (γα**το, σκόρδο, κρεμμύδι)
UnderTaker - Δευ 29 Αύγ 2005, 17:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αριστερή???? BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink

Ποια αριστερή????BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink

...και δεξιά...? Ποια δεξιά??? BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink
shark_zak - Τρι 30 Αύγ 2005, 06:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειχα δει ποτε 206 απο κατω...χιχιχι Silly Silly Silly
volvos - Τετ 31 Αύγ 2005, 18:10:09
Θέμα δημοσίευσης:
εχτες εζησα ενα ομορφο παρομοιο σκηνικο στη παρατεταμενη που ειναι κατω απο τη bp στον αγιο στεφανο- τη γνωστη που μαζευεται ολος ο κοσμος-
3 αναποδα και 2 κιλα σκατο στη καλτσα....

πολυ κολωπαιδο αυτος ο κωλος τελικα του 206 ρε κουλα....

το αστειο ομως ηταν οτι πηγα ενα φιλο στη βαρυμποπη να δει την αναρτηση.. φτανοντας στην επιστροφη εξω απο τη powerpress ebgaine ενα μαυρο ρχ-8 του εβο!!!!
ε ο τυπος μονο στο γκρεμο δεν επεσε για να μην τον περασουμε.
που παν ρε γα**το και τους βρισκουν..

οδηγαρα δεν ειμαι αλλα αυτοι ειναι σιγουρα κουλοι!
UnderTaker - Πεμ 01 Σεπ 2005, 12:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ξέρω ποιος ήταν!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
UnderTaker - Πεμ 01 Σεπ 2005, 12:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
Έπρεπε να τον ρίξεις στο γκρεμό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
volvos - Πεμ 01 Σεπ 2005, 12:44:25
Θέμα δημοσίευσης:
δε κοροιδευω ουτε το παιζω κανκουνεν αλλα ο τυπος ηταν ελεινος...

και αυτο που με τσαντισε ειναι οτι προσπαθουσε να μπει με γραμμες για να μας κανει αποσταση....
ρε φιλε σε τετοιο δρομο ΔΕΝ μπορεις να πας ετσι..τουλαχιστον δωσε μας λιγο θεαμα εμας που σε ακολουθουμε!
εχω και μαρτυρα εεεεεεεεεε.

επισης το παντηλικι που πηγε να τραβηξει στη τελευταια τη παρατεταμενη πριν τη γεφυρα στη μεση επιασε γκριπ και ισιωσε....ρε μεγαλε τι θες για να μην ισιωσεις 500αλογα????????????
UnderTaker - Πεμ 01 Σεπ 2005, 12:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ούτε εγώ κοροιδεύω... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Άφησέ του μια καρτούλα... ΜΠΑΚΑΚΟΣ!!!!!!!!! Για χέρια όλων των απαιτήσεων!!!!!
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl
AlienHack - Τετ 21 Μάϊ 2008, 14:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
back στο topic τώρα, ο τύπος στο βίντεο πιστεύω οτι πήγαινε να παρει την στροφη με αρκετα χλμ και εκει που κανει αριστερα με κολο έξω βλεπει το μηχανακι και ΔΕΝ κανει το αναποδο τιμόνι για δεξιά ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΙΩΝΕ το μηχανακι αλλιός, απο την μία έκανε τοι καλύτερο που μπορούσε... για να μην σκοτώσει τα παιδιά , απο την αλλη παει το τουτου...

ΑΝ προσέξετε κανει απο την αρχή αναποδο τιμόνι αλλα όχι τέρμα, ιλπιζε οτι θα πιασει τελευταία στιγμη και θα περάσει γλυφωντας τους βράχους αλλα... ΤΕΤΟΙΟΣ πατος του 206 δεν μαζεύεται...
Steve - Τετ 21 Μάϊ 2008, 15:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Έχουμε φάει ήδη 4 σελίδες ρε πο**τη* μου... πες κάτι διαφορετικό Sad
volvos - Τετ 21 Μάϊ 2008, 15:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι πιστευω οτι μετα απο τοσα χρονια ο τυπος θα εχει μαθει να οδηγει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
gonakinen - Τετ 21 Μάϊ 2008, 19:28:21
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
εγω παλι πιστευω οτι μετα απο τοσα χρονια ο τυπος θα εχει μαθει να οδηγει Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ενας φευγει .. δύο φυτρώνουν.. (μαλ**ες?)
AlienHack - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 13:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
gonakinen έγραψε:

Thanks gonakinen, εισαι άκρος ευγενικός! Rolling eyes

και αν δηλαδή εγώ το είδα τώρα το βιντεάκι? δεν μπορώ να πω την γνώμη μου? σορυ ρε παίδες , εγώ νομιζα οτι το forum ειναι free να πει ο καθένας την αποψη του. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΩΣΕΙ Ή ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΛΗΡΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΝ ΟΙ mod. ΑΦΟΥ ειναι ανοιχτο ακόμα μπορω να πω την "μαλ***ια" μου οπως ειπε και ο gonakinen
MEMsound - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 13:04:15
Θέμα δημοσίευσης:
συνηθως η αλήθεια ειναι κάπου στην μέση ... οπότε γενικως δεν χρειάζονται απότομες εκφράσεις...

πάντως το θεμά ειχε αναλυθεί εκτενώς... τότε Laughing
Steve - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 14:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
gonakinen έγραψε:

Thanks gonakinen, εισαι άκρος ευγενικός! Rolling eyes

Δεν νομίζω να το είπε για εσένα Smile
Sidobre - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 16:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστά! Αλλο ένα παράδειγμα πως γίνονται παρεξηγήσεις απ'το τίποτα!
Ο gonakinen είπε ο ένας βγαίνει από τον δρόμο αλλά ξεφυτρώνουν άλλοι δύο επικίνδυνοι... Wink
gonakinen - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 17:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Embarassed

ΑΠΤΗ ΜΙΑ ΓΕΛΑΩ ΚΙ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΤΡΑΠΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..

ΦΙΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ.
ΕΝΝΟΥΣΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΛΒΟΣ) ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ Η' ΣΕ ΘΕΩΡΕΙΣΕ μαλ**α, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Wink
volvos - Πεμ 22 Μάϊ 2008, 22:08:16
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω που νομιζα οτι ειπες εμενα και το steve τους δυο μαλ**ες? που πεταχτηκαμε και ειπαμε τη παπατζα μας Laughing Laughing Laughing

(οχι οτι θα ειχες αδικο βεβαια αν το ελεγες. το εχουμε κανει λιγο πουτανα το φορουμ αρκετες φορες με ανοητα ποστ και χαζοχαρουμενα γελακια ή αστεια, αλλα φορουμ ειναι πρεπει να ειναι λιγο λαιτ το κλιμα εντος οριων παντα)
AlienHack - Τετ 28 Μάϊ 2008, 10:49:59
Θέμα δημοσίευσης:
ok gonakinen, σορυ για την παρεξήγηση, νομιζα απλος οτι για μας πηγαινε το σχολειο... Wink

VOlvo δεν πειράζει που τα κανεις πουτ.. ανα που και που, εχουν γέλιο τα ποστ σου, και ο λιγος χαβαλές δεν βλάπτει...

Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες