amebix έγραψε: |
Ρε παιδες τελικο συμπερασμα περι θορυβων -1ον οταν ειναι κρυα η μηχανη στις 1500-1800 σ.α.λ (πολλοι αλαζουν το ζουαν αλλα αποτελεσμα μηδεν,,, αν δεν το αλαξεις τι γινεται???) και -2ον τα ΠΥΡΑΚΙΑ, οταν ζεσταθει το αμαξι στην 1η-2η-3η ταχυτητα οταν ξεκινας τις ταχυτητες δηλαδη οταν ψιλοζοριζεται (αν τελικα ειναι πυρακια) τι λυση υπαρχει? Καινουριο αμαξι ειναι ρε γ...,,,,****@@@@@%%%%%!!!!!! |
Δημήτριος έγραψε: |
Και εγώ τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουνα όταν το αμάξι ήταν ολοκαίνουργιο. Και τώρα θέλω να είναι τζιτζί, απλά έχω χαλαρώσει λίγο... ![]() Το ζουάν μου δεν έκανε ποτέ θόρυβο, οπότε δεν ξέρω να σου πω τι να κάνεις... Στα πυράκια όμως έκανα μεταδιδακτορικό!!! ![]() Συνοπτικά μπορώ να πω ότι πρόκειται για πυράκια χαμηλής έντασης και διάρκειας, εξού και το απαλό "τσικ - τσικ" αντί του παραδοσιακού "ΤΑΚ - ΤΑΚ". Ο κινητήρας δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με αυτά. Μην τα φοβάσαι, είναι κάτι που μου έχουν πει όλοι οι μηχανικοί που ρώτησα μέχρι τώρα (15~20 στο σύνολο)... Με ultimate ή ΕΚΟ 100 εξαφανίζονται σχεδόν εντελώς. Είμαι πεπεισμένος ότι, για λόγους αντιρύπανσης, οι σχεδαστές επίτηδες αφήσανε τον κινητήρα να καίει (ψιλο)φτωχά μείγματα στα μερικά φορτία (μέσω κατάλληλης χαρτογράφησης). Για τον λόγο αυτόν ο κινητήρας είναι επιρρεπής σε αυτά τα ψιλο-πυράκια. Μάλλον θα αντιληφθήκανε την ύπαρξη του φαινομένου αυτού, αλλά είδαν οτι είναι αβλαβές, οπότε και "κάνανε το κορόιδο"... Στο φουλ γκάζι (όπου ο εγκέφαλος δεν διαβάζει τους αισθητήρες λ - open loop) το μείγμα υφίσταται έναν εμπλουτισμό (για απόδοση της απαιτούμενης ισχύος), οπότε απομακρύνεται και ο κίνδυνος των πυρακίων. |