f1enigma έγραψε: |
Όσο και να του δίνω στροφές φτάνει στις 2.500 περίπου και "σπαστά" και "νευρικά" πέφτει στο 0. Ευχαριστώ! |
ultra-one έγραψε: | ||
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο 309 που είχα πριν. Τελικά κόλλαγε η βελόνα λόγο σκόνης μάλλον διότι όταν ξήλωσα το καντράν και το καθάρισα με καθαριστικό σπρέυ (αυτό με τον ξηρό αέρα για ηλεκτρονικά), μετά δούλεψε. Δεν χάνεις τίποτα να το καθαρίσεις πριν σκάσεις 400€ για νέο καντράν! |
Γειά χαρά σε όλους. Έχω ένα 206 1.4 XT Premiun στα 100.000χλμ. Έχω αλλάξει πολλαπλασιαστή στα 80.000 επειδή τα έπαιξε ο παλιός. Σήμερα έτσι ξαφνικά τα έπαιξε το στροφόμετρο. Όσο και να του δίνω στροφές φτάνει στις 2.500 περίπου και "σπαστά" και "νευρικά" πέφτει στο 0. Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά μέχρι στιγμής. Απο το ταμπλό ακούω κάτι σαν να εμποδίζει την βελόνα να κινηθεί κανονικά. Μήπως τα έπαιξε λόγω υγρασίας; Πόσο μπορεί να φτάσει το μαλλί ;
Ευχαριστώ! |
Πήγα σε Ντάσιο και σε ένα άλλο στην Παπαδά, παράλληλη στην Κατεχάκη. 402 ευρώ θέλει με 1 χρόνο εγγύηση. Ψάχνω για κάποιο μεταχειρισμένο τώρα. Το τραβάω για ακόμα γιατί στις 22Νοε έχω δικαστήριο για ταχύτητα (ραντάρ στο Άργος απο 2001, 117 αντί 50) και περιμένω γύρω στα 300 και απο εκει . |
Kouzman έγραψε: |
αν κοιταξε κανεις σε μεταχειρισμενα.... τι τιμες παιζουν τελικα? εγω που ειμαι multiplex μηπως θα θελω αλλο τυπο καντραν? |