chatasos έγραψε: |
2. Τα πάντα ρέει |
DimiP έγραψε: |
αλλα για τα επομενα να υπαρχει εφοσον η εργοστασιακη αξια ξεπερναει καποιο οριο προκλησης π.χ τζιπ 40000 Ε ![]() |
DimiP έγραψε: |
να πω κατι διαφορετικο;
εδω δεν εχουμε να φαμε , θελουμε και 2ο αυτοκινητο; δηλ. βενζινη δεν εχουμε να βαλουμε στο ενα , θα παρουμε και δευτερο και μας κοφτει που θα μπει τεκμηριο στο δευτερο; σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να φανω υπερ της θεσμοθετησης των τεκμηριων η να υπερασπιστω την κυβερνηση αλλα για σταθειτε! δηλ. απο τη μια λεμε ειμαστε φτωχη χωρα, ολοι ξεσηκωνονται για τις συνταξεις, τους χαμηλους μισθους, την ακριβεια και τις αυξησεις και απο την αλλη θεωρουμε δεδομενο το 2ο, 3ο, κ.,λ.π αυτοκινητο; ε οχι! αν δεν εχω να φαω θα βολευτω με το 1100 η 1400 και δεν θα παω να παρω 2ο αυτοκινητο, και αν το εχω και δεν με συμφερει και δεν μπορω να το συντηρησω θα το δωσω το ρημαδι. ![]() κατα τη γνωμη μου για το 1ο αυτοκινητο δεν θα πρεπει να υπαρχει καθολου τεκμηριο ασχετου κυβισμου και τιμης . αλλα για τα επομενα να υπαρχει εφοσον η εργοστασιακη αξια ξεπερναει καποιο οριο προκλησης π.χ τζιπ 40000 Ε ![]() |
Ntinos έγραψε: |
Να φορολογησει ΕΝΑΝ ΚΑΤΟΧΟ για δευτερο αμαξι ναι ενταξει, αλλα μια οικογενεια πως την φορολογεις?Με τι κριτηριο?Και τι σημαινει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στην εφορια τελοσπαντων? |
Ghost Dog έγραψε: |
Εμ, γι'αυτο εγω πηρα το 1400ακι μου με τα 75 αλογακια και εχω το κεφαλι μου ησυχο...! ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Λογικά αν κάνεις δική σου φορολογική δήλωση και οι γονείς σου άλλη, τότε μπορείτε ο καθένας σας να έχει και ένα αμάξι. Από την άλλη, αν οι γονείς σου κάνουν μία κοινή δήλωση (που λογικά έτσι γίνεται στα ζευγάρια) και όχι 2 ξεχωριστές, τότε μπορούν και οι 2 να έχουν μόνο ένα αμάξι. |
pygolabida έγραψε: |
Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων για αλλαγές στα τεκμήρια των ΙΧ αυτοκίνητων προχώρησε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης.
|
chatasos έγραψε: | ||
Τι έγινε? Έφαγε κράξιμο? ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||
μάλλον επειδή μπορεί να πλησιάζουν εκλογές και δεν τον παίρνει.... |
shark_zak έγραψε: |
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ![]() ![]() ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
H κυβέρνηση έκανε ελαφρώς πίσω.
Αυτή τι στιγμή συζητείται να παραμείνουν τα αυτοκίνητα έως 2000cc χωρίς τεκμήριο ... αλλά μάλλον θα μειωθεί το πλαφόν της εργοστασιακής αξίας στις 25000 ( απο 50 ) |
PHSYBORG έγραψε: |
H κυβέρνηση έκανε ελαφρώς πίσω.
Αυτή τι στιγμή συζητείται να παραμείνουν τα αυτοκίνητα έως 2000cc χωρίς τεκμήριο ... αλλά μάλλον θα μειωθεί το πλαφόν της εργοστασιακής αξίας στις 25000 ( απο 50 ) |
Lef205 έγραψε: | ||
αντε γιατι με 3 αυτοκινητα στο ονομα μου θα ειχαμε προβλημα. |
ultra-one έγραψε: |
Έλεος! Θα πάνε 20 χρόνια πίσω τη Χώρα και θα γεμίσουμε πάλι παν-αργά 1000άρια για να σκοτώνεται ο κόσμος! ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Ενώ με το RC δεν σκοτώνεται ε? |
Σκέψου το σενάριο:
Μπαμπάς, Μαμά, 2 παιδιά και Πεθερά, με τις αποσκεύες τους σε ανηφορικό επαρχιακό δρόμο με ένα 407 ...1100κυβικά να προσπαθούν να προσπεράσουν διπλή νταλίκα που τους πάει με 30...... Τι πιθανότητες έχουν να σκοτωθουν αυτοί αν συναντήσουν αυτοκίνητο που έρχεται από απέναντι και τι πιθανότητες κάποιος με ΓΡΗΓΟΡΟ και συνεπώς ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ αυτοκίνητο? Ξέχασες παλαιότερα τι σφαγή γινόταν στους δρόμους που όλοι είχαν οικογενειακά 1000άρια? Ειδικά για προσπεράσματα, το αργό αυτοκίνητο είναι κίνδυνος-θάνατος! |
Steve έγραψε: |
Επίσης δεν νομίζω να βγει 407 με 1100 μοτέρ.
Τραγικέ, ε τραγικέ. |
ultra-one έγραψε: | ||
Γιατί όχι?? Παλαιότερα υπήρχαν μοντέλα "μόνο" για Ελλάδα.... π.χ Lancia B 1300, Opel Ascona 1200, Citroen BX 1100, Mazda 323 1100, Golf, Jetta, Polo 1050 και άπειρα άλλα..... Οπότε, το σενάριο για 407 στα 1100 κυβικά δεν το βρίσκω ότι είναι επιστημονική φαντασία αν τα τεκμήρια είναι παρόμοια (ή χειρότερα) από παλαιότερα..... ![]() |
Οπότε, το σενάριο για 407 στα 1100 κυβικά δεν το βρίσκω ότι είναι επιστημονική φαντασία αν τα τεκμήρια είναι παρόμοια (ή χειρότερα) από παλαιότερα..... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 407 ΣΤΑ 1100 . ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΟ 107/C1/AYGO ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝΕ ΣΤΟ 407 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΑΣΙ?? ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ |
Κάτσε να έρθουν τα τεκμήρια και "Οn Popular Demand" στην Ελλάδα θα γίνει και αυτό! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 407 με τον κινητήρα του 107 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
ΑΛΛΟ το τεκμηριο αγορας αλλο το τεκμηριο διαβιωσης
το τεκμηριο διαβιωσης πως στο διαολο το λεγανε παλια ειχε σχεση με το ποσα λεφτα εβγαζες ησουν ας πουμε αρχιτεκτονας και δηλωνες 5000ευρω το χρονο αρα πληρωνες φορο για 5000 με τα τεκμηρια σου ελεγε εχεις 1600αρι? ελαχιστο εισοδημα 8500 εχεις και 2ο αμαξι βολβο? ελαχιστο εισοδημα 4500 εχεις και ιντεαλ μαγκα μου? βαλε αλλα 1000? τι εισαι μουλτιφακερ διπλα σε πισινα? βαλε αλλα 1000 αρα συνολο 15000 αρα θα πληρωσεις φορο για 15000 ευρω και οχι για 5000 που εσυ δηλωσες οτι ειχες φετος εισοδηματα!! πραγμα πολυ λογικο σα φιλοσοφια αφου σου λεει αμα εσυ θες να κοβεις μαυρα δικο σου θεμα αλλα δε γινεται να εχεις 2 αμαξια και ποδηλατο και να δηλωνεις 10000ευρω εσοδα για να μη πληρωσεις φορο απλα ειναι λαθος η συλλογιστικη να γινεται βαση των κυβικων ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Πρακτικά επανέρχεται για τον υδραυλικό μου που έχει Μ3 και δηλώνει 8.000 ευρώ εισόδημα... |
vinman έγραψε: |
...δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος........
Ο υδραυλικός με το Μ3 θα βρεί τρόπο να το καλύψει....ακόμα και να το κάνει εταιρικό..... Εγώ και εσύ όμως π.χ. θα πάμε αδιάβαστοι.... Το μονο που ξέρω να πώ είναι ότι μια ζωή το κράτος θα μας τα παίρνει απο παντού...χωρίς να προσφέρει καμμια παροχή προς τον απλό πολίτη.... |
το ερωτημα ειναι θα προσιθεται στο εισαοδημα?
π.χ εχει καποιος 10000ευρω εσσοδα και 1600 αμαξι πληρωνει 10% φορο αρα 1000ευρω (αν καταργηθει αφορολογητο) μετα θα ειναι αναγκασμενος να δηλωσει 10000+2452 (απο οτοτριτι) αρα 12452 αρα θα πληρωσει 1245 φορο??????????? οεο?????? ή αφου υπερκαλυτπει τα 2452 ειναι καλυμενος???? |
το ερωτημα ειναι θα προσιθεται στο εισαοδημα?
π.χ εχει καποιος 10000ευρω εσσοδα και 1600 αμαξι πληρωνει 10% φορο αρα 1000ευρω (αν καταργηθει αφορολογητο) μετα θα ειναι αναγκασμενος να δηλωσει 10000+2452 (απο οτοτριτι) αρα 12452 αρα θα πληρωσει 1245 φορο??????????? οεο?????? ή αφου υπερκαλυτπει τα 2452 ειναι καλυμενος???? |
shiba έγραψε: |
να κανω μια ερωτηση και εγω?επειδη σιγουρα καποιοι απο δω μεσα εχουν ασχοληθει..με τα σκαφη αναψυχης τι παιζεται?εχω ακουσει κατι για μεχρι 6 μετρα κλπ κλπ..ρωταω γιατι σκεφτομαι μεχρι το καλοκαιρι να αγορασω ενα φουσκωτο..αν τωρα η εφορια μου πιασει τον λοκο ισως το αφησω |
salex έγραψε: |
Δυστυχώς όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μόνο εμπιστοσύνη δεν μπορεί να δείξει κανείς στους πολιτικούς.
Εις ό,τι αφορά τα της αξιοκρατίας στο Δημόσιο, δε βαριέσαι, στην Ελλάδα αν λέγεσαι Παπανδρέου ή Καραμανλής αυτό σημαίνει θα είσαι πολιτικος και θα γίνεις αρχηγός κόμματος όσο έξυπνος ή μορφωμένος κι αν είσαι (ή όχι). Από εκεί όμως μέχρι να αφήνεις τον κάθε άσχετο να ορίζει τη ζωή του κοσμάκη και να ρυθμίζει την οικονομία ακολουθώντας το δόγμα ότι φόροι=έσοδα, πως να γίνει, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Που να είχε σπουδάσει και οικονομικά ο υπουργός... |
Sidobre έγραψε: |
Εδώ υπάρχει ένα μικρό θέμα (που αν ξέρει κανένας λογιστής να μας διαφωτίσει θα ήταν ευχής έργο).
Υπάρχουν κάποιοι "Ελεύθεροι επαγγελματίες" που έχουν επιχείρηση (ΟΕ ΕΕ κλπ) Αυτοί λοιπόν, υποχρεωτικά "σπάνε" την δήλωσή τους στα δύο... Τα μισά φορολογούται στην επιχείρηση (με μεγάλο μάλιστα φορολογικό συντελεστή -ανάλογα βέβαια τα κέρδη) και τα άλλα μισά στην προσωπική δήλωση. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα συνολικά εισοδήματα κάποιου είναι π.χ. 15.000 και τα μισά περίπου δηλώνονται στην εταιρία και αναγκαστικά λοιπόν δηλώσει τα άλλα μισα στην προσωπική του δήλωση, εκεί τί ακριβώς γίνεται; Θα τον Μαμήσουνε κανονικά γιατί θα δηλώσει χαμηλά εισοδήματα (π.χ. 7.500); Κατι έχω χάσει εδώ....... ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
αυτοί που έχουν ΟΕ,ΕΕ δεν έχουν καν αυτοκινητο στο ονομά τους... τα έχουν όλα με LEASING.... οπότε πάλι λεφτά γλυτώνουνε και εκεί γιατί εμφανίζουν λιγότερα κέρδοι... |
Εδώ υπάρχει ένα μικρό θέμα (που αν ξέρει κανένας λογιστής να μας διαφωτίσει θα ήταν ευχής έργο).
Υπάρχουν κάποιοι "Ελεύθεροι επαγγελματίες" που έχουν επιχείρηση (ΟΕ ΕΕ κλπ) Αυτοί λοιπόν, υποχρεωτικά "σπάνε" την δήλωσή τους στα δύο... Τα μισά φορολογούται στην επιχείρηση (με μεγάλο μάλιστα φορολογικό συντελεστή -ανάλογα βέβαια τα κέρδη) και τα άλλα μισά στην προσωπική δήλωση. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα συνολικά εισοδήματα κάποιου είναι π.χ. 15.000 και τα μισά περίπου δηλώνονται στην εταιρία και αναγκαστικά λοιπόν δηλώσει τα άλλα μισα στην προσωπική του δήλωση, εκεί τί ακριβώς γίνεται; Θα τον Μαμήσουνε κανονικά γιατί θα δηλώσει χαμηλά εισοδήματα (π.χ. 7.500); Κατι έχω χάσει εδώ....... ![]() ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
Μαλλον κατι δεν εχεις καταλαβει καλα ή τουλαχιστον μεσω της διατυπωσης σου δεν το καταλαβα εγω καλα. Στις νομικες μορφες που ανεφερες πιο πανω αυτο που σπαει δια του 2 δεν ειναι το εισοδημα σου. Ειναι η φορολογηση επι των κερδων. Δηλαδη σε μια ομορυθμη εταιρεια για να καταλαβεις η οποια παρουσιασε κερδη 100.000 ευρω. Το 50% παει στην εταιρεια και φορολογειται με ποσοστο πολυ πιο μικρο απότι ισχυε παλιοτερα ( με προοπτικη να φτασει μεσα στο ετος στο 20%,και 25% για τις ανωνυμες.) Αρα η εταιρεια θα φορολογηθει με :50.000 Χ 20%(με τα νεα ποσοστα που θα ισχυσουν)=10.000 ευρω φορος. Τα υπολοιπα 50.000 ευρω πανε στους 2 εταιρους και τα οποια αφου μιλαμε για 2 διαιρουνται δια του 2. Αρα ο καθενας θα φορολογηθει για 25.000 ευρω. Μεχρι τα 12.000 ειναι αφορολογητο. Αρα θα φορολογηθει για τα επομενα 13.000. 13.000Χ29%=3770. Αυτο ειναι και ενα πολυ συμαντικο πλεονεκτημα των παραπανω νομικων μορφων που αναφερεις. Αν καταλαβα λαθος εχω ολη τη καλη διαθεση να σε βοηθησω ειτε τηλεφωνικως ειτε μεσα απο δω περιμενοντας καλυτερη ισως διατυπωση. |
Πάνος έγραψε: |
Μαλιστα,καταλαβα.
Κοιταξε σε αυτες τις περιπτωσεις απ'οσο τουλαχιστον γνωριζω το χειροτερο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να συγχεεις το δικο σου εισοδημα με το εισοδημα τις εταιρειας. Εσυ θα φορολογηθεις σαν φυσικο προσωπο για τα 12.000 ευρω. Τα υπολοιπα 12 ανηκουν στην εταιρεια και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει βαση τυπικοτητας εσυ να τα χρησιμοποιησεις δικαιολογοντας αγορες δικες σου. Αυτο που μπορεις να κανεις και για το οποιο κραταω μια επιφυλαξη επιβεβαιωνωντας αυριο αν θελεις τηλεφωνικως ειναι να γραψεις το αυτοκινητο στο ονομα της εταιρεις καταχωροντας το σαν παγιο το οποιο θα αποσβενεται κι ολας εμφανιζοντας και εξοδα. Τωρα για πιο κρυφες λογιστικες λεπτομερειες αν θελεις αυριο πρωι τηλεφωνικως να ειμαι στο γραφειο οποτε να μπορω να εξαντλησω καθε ενδεχομενο. Τα παραπανω που σου γραφω ειναι καθαρα απο εμπειρια και απότι εχω συναντησει μεχρι τωρα. Τυχον κρυφες παραμετροι ισως να υπαρχουν και ειμαι διατεθιμενος αν θελεις να ψαξω να δω τι μπορεις να κανεις. |
Ακριβώς εκεί είναι το θέμα. Αυτοκίνητο στο όνομα της εταιρίας δεν μπορείς να γράψεις (εξ όσων γνωρίζω βέβαια έτσι;) γιατί αφ'ενός είναι ΟΕ και αφ'εταίρου δεν μπορεί να δικαιολογηθεί βάση του αντικειμένου της (δικαιολογείται μόνο απ'όσο ξέρω σε όσες εταιρίες το... χρειάζονται - είναι δηλαδή το αντικείμενό τους, μεταφορικές κλπ). Γι'αυτό και "συγχέω" τα εισοδήματα. Γιατί ενώ π.χ. θα πληρώσω κανονικά φόρους, κινδυνεύω να πληρώσω και άλλους (απ'όσο τα βλέπω τα πράγματα) από εκεί που δεν υπάρχουν.. ![]() (Τί να τα κάνει η εταιρία τα κέρδη... δικά μου είναι γιατί να μην τα μπερδεύω... ) |
AlienHack έγραψε: |
+1
οπως τα λες... τα παίρνουν απο μισθοτους και συνταξιουχους που ειναι ξεκαθαρο τι παιρνουν και οι ελευθεροι επαγγελαμτιες (οχι ολοι) δηλωνουν οτι γουστάρουν... 3 αμαξια, 1 εξοχικο, 2 σπιτια στην πόλη με εισόδημα 10.000! οκ! |
Ασε αυτό το κράτος είναι φιαγμένο μόνο για πλούσιους και δημόσιους υπάλληλους! |
salex έγραψε: |
Το πραγματικό πρόβλημα που οδήγησε σε όλες αυτές τις σκέψεις ήταν ότι δεν μπορούν να παρουσιάσουν στην Ευρωπαική Επιτροπή έναν προϋπολογισμό που να βρίσκεται εντός των κριτηρίων σύγκλισης.
|
O προβληματισμός μου δεν είναι εκεί... μέχρι στιγμής λέμε το ίδιο πράγμα...
Λεω ακριβώς το αντίθετο το χειρότερο σενάριο δηλαδή που σε περίπτωση που η εταιρία έχει χαμηλά κέρδη και η προσωπική δήλωση κινείται στα όρια του αφορολόγητου... Δηλαδή 48.000 ευρώ καθαρά κέρδη, τα 24 φορολογούνται στην εταιρία (20% φόρος), τα άλλα 24 στους δύο εταίρους 12 & 12 για τον κάθε έταιρο. Τα 12.000 είναι αφορολόγητα αλλά το παγματικό σου εισόδημα είναι 24.000 ευρώ (του κάθε έταιρου αφού τα κέρδη της εταιρίας είναι δια του 2). Με 24.000 ευρώ δικαιολογήσαι νά πάρεις αυτοκίνητα και να έχεις και ένα φουσκωτό κλπ., με τα 12.000 όμως όχι! Ετσι αν με βάση τα τεκμήρια (επειδή έχεις σπίτι, εξοχικό, 2-3 αυτοκίνητα κλπ) τα 12.000 που δηλώνες στην προσωπική σου δήλωση ΔΕΝ φτάνουν, τότε θα αναγκαστείς να πληρώσεις ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟ (ενώ ήδη έχεις πληρώσει το 20% στην εφορία του εισοδήματός σου λόγω εταιρίας. Κατάλαβες που το πάω τώρα; Το λέω γιατί βρίσκομαι ακριβώς πάνω σε αυτή την γραμμή και ψάχνω να δω αν για σαχλαμάρες έτσι όπως τα σκέφτονται θα πρέπει να πληρώσουμε καμία περιουσία από εκεί που δεν το περιμένουμε.... |
Πληρωνοντας φορο 20% το οποιο ισοδυναμει με 4800 αρα για τον καθε εταιρο 2400 ευρω φτανουμε στα 9600.
Αρα το δηλωθεν εισοδηαμ σου ειναι 12.000 + 9600= 21600. |
αφαιρεσουμε το 2400 που ειναι ο φορος |
MTerry έγραψε: |
Θα δούμε . . .
Πάντως το σίγουρο ειναι ότι τα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ 1000 cc δεν ξανάρχονται . . . δεν γίνεται να ξανάρθουν . . . Πέταξε μια μ@λ@κί@ ο αλογοτέτοιος και πάγωσαν τα πάντα στο εμπόριο αυτοκινήτων . . . Τώρα??? ![]() ![]() ![]() |
micra_iro έγραψε: |
απο αυτο που διαβασα καταλαβα οτι αναιρεθηκε η ολη φαση για αυτοκινητα ως 2000 κυβικα σωστα?
αν ισχυει ψιλοσωθηκαμε ![]() |
Μπορεί και να μην πέταξε μαλ***α ο Αλογοσκούφης... Μπορεί εσκεμένα να το έκανε... Γιατί θέλει να παγώσει την άνοδο του πληθωρισμού....έβγαλ στον αέρα την ιστορία με τα τεκμήρια, πάγωσαν τα πάντα...ακυρώθηκαν παραγγελίες....καθήστε να δείτε τον επόμενο μήνα πόσο θα έχει πέσει ο πληθωρισμός... (αν μείνουνε σταθερά τα πετρέλαια....) |
Μπορεί και να μην πέταξε μαλ***α ο Αλογοσκούφης... Μπορεί εσκεμένα να το έκανε... Γιατί θέλει να παγώσει την άνοδο του πληθωρισμού....έβγαλ στον αέρα την ιστορία με τα τεκμήρια, πάγωσαν τα πάντα...ακυρώθηκαν παραγγελίες....καθήστε να δείτε τον επόμενο μήνα πόσο θα έχει πέσει ο πληθωρισμός... (αν μείνουνε σταθερά τα πετρέλαια....) |
Pughell έγραψε: |
Για να μην παρεξηγηθω,δεν εννοουσα οτι ηταν εξυπνη κινηση,απλα μου αρεσε που καποια ατομα(ο Μητσος στην συγκεκριμενη περιπτωση) ειναι πιο διορατικοι και δεν βλεπουν μονο μια ξερη "εικονα"... |
Pughell έγραψε: |
Για να μην παρεξηγηθω,δεν εννοουσα οτι ηταν εξυπνη κινηση,απλα μου αρεσε που καποια ατομα(ο Μητσος στην συγκεκριμενη περιπτωση) ειναι πιο διορατικοι και δεν βλεπουν μονο μια ξερη "εικονα"... |
ρε μπας να πα να γίνω και εγω υπουργός Εθνικής οικονομίας ;;; Τι σας έλεγα;; http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/30/1570454.htm .............................................. ................................. ............ |
DIMCHRI έγραψε: | ||
ρε μπας να πα να γίνω και εγω υπουργός Εθνικής οικονομίας ;;; Τι σας έλεγα;; http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/30/1570454.htm έπεσε ο πληθωρισμός τον αυγουστο παρ'όλο που όλοι οι έλληνες πήγαν διακοπές και ξόδευαν αβέρτα... Και να δεις που ούτε τον Σεπτέμβριο θα ανέβει... Ούτως η άλλως εκεί που έχει πάει το πετρέλαιο (και θα πέσει και άλλο εως 70-80 το βλέπω τον Νοέμβριο)... δεν βλέπω να ανεβαίνει ο πληθωρισμός... |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Τα περί τεκμηρίων διέρρευσαν τον Σεπτέμβριο ![]() |
ρε μπας να πα να γίνω και εγω υπουργός Εθνικής οικονομίας ;;; |
όταν γίνω υπουργός Εθνικής Οικονομίας, θα αλλάξω το ονομά μου σε Αλογομούρης, και θα απαλλάσω όλους τους κατόχους πεζώ από τα τεκμήρια, με την προϋπόθεση να είναι γραμμένα μέλοι στον συλλογό μας!!!! |
MTerry έγραψε: | ||||
Για το όνομα δεν συμφωνώ . . . αλογοτέτοιος . . . ![]() Βρές κάτι αλλο . . . Για τα αλλα . . . Yes ! Yes ! Yes ! ![]() ![]() ![]() |
Athens έγραψε: |
Παιδια δηλ τι γλιτώσαμε οι 1600ακιδες??? ποπο εγώ θα έδινα 2400.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Athens έγραψε: |
μιλούσα εχθές με έναν φίλο μου και μ είπε ότι το τεκμήριο θα υπολογιζόταν ανάλογα με την αρχική του αξία και τα κυβικά και το ετήσιο εισόδημά μου....(εαν ψηφιστεί αυτο)....και μ είπε εκεί γύρω θα δώσω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ρε μπας να πα να γίνω και εγω υπουργός Εθνικής οικονομίας ;;; Τι σας έλεγα;; http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/30/1570454.htm έπεσε ο πληθωρισμός τον αυγουστο παρ'όλο που όλοι οι έλληνες πήγαν διακοπές και ξόδευαν αβέρτα... Και να δεις που ούτε τον Σεπτέμβριο θα ανέβει... Ούτως η άλλως εκεί που έχει πάει το πετρέλαιο (και θα πέσει και άλλο εως 70-80 το βλέπω τον Νοέμβριο)... δεν βλέπω να ανεβαίνει ο πληθωρισμός... |
ΥΓ Steve που είσαι ![]() |
..... σε ολόκληρη την Ευρωζώνη ![]() |
Και κάτι που είναι πολύ των ημερών και αρκετά off topic... Η κρίση στην τραπεζική αγορά θα περάσει πολύ σύντομα... και δεν είναι τόσο μεγάλη όσο τα παπαγαλάκια την εμφανίζουνε...(όπου παπαγαλάκια βλέπε : ΜΜΕ ) |
Μόνο εάν σαν λαός αλλάξουμε νοοτροπία θα δούμε προκοπή... |
.....
ΥΓ Και κάτι ακόμα όταν θα κάνουμε συγκρίσεις με έξω καλύτερα θα είναι να τις κάνουμε επί συνόλου ![]() |
...
2λιτρο είναι και του Μάνθου, δίλιτρη είναι και η 320... Πόσο έχει το ένα, πόσο έχει το άλλο.... |
μιλώ για τεκμήριο στο κόστος χρήσης.... και για αυτό αναφέρω κυβικά...πάνω κάτω τα ίδια καίνε 2 δίλιτρα, τα ίδια πληρώνουνε ασφάλεια και τέλη.... τώρα για το κόστος αγοράς υπάρχει το πόθεν έσχες.... ήτανε εντελώς άδικο αυτό που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με τα τεκμήρια, που για να έχεις το δίλιτρο έπρεπε να δηλώνεις 7500000 δραχμές ...λες και το αγόρασες με τους μισθούς μιας χρονιάς.... τόσο άικο ήτανε και ευτυχώς ο Σημίτης καταλαβαίνωντας την μ@λ@κί@ το κατάργησε.... Το πόθεν έσχες θα έπρεπε να παίζει τον μοναδικό ρόλο στην αγορά του κάθε αυτοκινήτου και γιατί όχι κάθε πράγματος αξίας πάνω από 3000....ευρώ.... τότε να βλέπατε πως θα εμφανιζότανε το μαυρο χρήμα !!!!! τεσπα.... ας ελπίσουμε ότι τα μέτρα θα είναι λογικά και θα έχουν ως κύριο στόχο να πιάσουν αυτούς που μπορούν και τα κρύβουνε και απότην άλλη θέλουνε να κυκλοφορούνε με cayenne.... ε όχι ρε μάγκα.... να κυκλοφορουνε με ακριβά αυτοκίνητα οι πραγματικοί λεφτάδες και όχι οι δήθεν που θελουν να μοστράρονται με leasing.... |
Steve έγραψε: |
...απολαύστε την ως έχει. |