GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Επειδη ειδα οτι δεν υπαρχει κατι παρομοιο για τα 1400ρακια και επειδη κι εμεις εχουμε ψυχή, ανοιγω αυτο το τοπικ! Λοιπον ακουω!!!!! |
Δημήτριος έγραψε: |
- Το Ibiza 1,4 75hp; Μάλλον το νικάτε... Νομίζω; ... |
PHSYBORG έγραψε: |
Corsa 1.4, yaris 1.3 , Golf 1.6 , Focus 1.6 Saxo 1.4 k 106 1.4!
Επισης μερικες 316 ακομα τριβουν τα ματια τους ! ![]() |
Δημήτριος έγραψε: | ||
Είσαι σίγουρος γι' αυτά που γράφεις; Υπό ποιες συνθήκες έγιναν αυτά; Μπορεί να δώσεις εκτεταμένες λεπτομέρειες; Εγώ γιατί αμφιβάλλω λίγο; ![]() ![]() ![]() |
Είσαι σίγουρος γι' αυτά που γράφεις; Υπό ποιες συνθήκες έγιναν αυτά; Μπορεί να δώσεις εκτεταμένες λεπτομέρειες; Εγώ γιατί αμφιβάλλω λίγο; ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
316, σαξο,106,φοκους 1.6 τα επιβεβαιωνω. στα άλλα δεν ημουν μπροστά αλλα δε το αμφισβητω... |
ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ δεν αμφιβαλεις .......
αν ειναι να σπαστω το σβηνω το ποστ κ ζηστε στη κοσμαρα σας ! Εξαλου ξεχασα πως το δικο μου δεν παει μια ! Με περνανε κ τα 1.1 ( μαλ***α που εβαλα προγραμμα τελικα...τζαμπα λεφτα ) ΑΥΤΑ ! ![]() |
Δημήτριος έγραψε: | ||||||
Κάτσε ρε φίλε γιατί αρπάζεσαι; Απλά είπα να μας περιγράψεις τα αντίσοτιχα περιστατικά... |
Αρπαζομαι γιατι απο τη στιγμη που ποσταρα ημουν σιγουρος οτι θα χουμε αμφισβιτησεις οπως σε πολλα αλλα τοπικ τα οποια προσωπικα με κουρασαν ασχημα !
Οσο για τα περιστατικα τι να εξηγησω ???ακομα κ σε ευθεια ολα αυτα που εγραψα τρωνε τσαγακι ! Οποιος το αμφισβητει καλα κανει ! Δεν ειμαι μικρο παιδακι παντως να κατσω να ποσταρω ΜΑ**ΚΙΕΣ κ φιδια !! κ ουτε εχω αναγκη να δειχτω ! |
Όχι γιατί μου φάνηκε περίεργο το 206 1,4 8v να κοντράρει και να νικάει το 106 1,4 8v... Υπάρχει μια διαφορά βάρους στην μέση και ένα (νομίζω) κοντύτερο κιβώτιο... Εκτός και αν είσαι πειραγμένος... |
Δημήτριος έγραψε: |
Όχι γιατί μου φάνηκε περίεργο το 206 1,4 8v να κοντράρει και να νικάει το 106 1,4 8v... Υπάρχει μια διαφορά βάρους στην μέση και ένα (νομίζω) κοντύτερο κιβώτιο...
Εκτός και αν είσαι πειραγμένος... |
netblaster έγραψε: |
Απο την αλλη, εχω πιει τσαϊ απο Starletακια (πως πανε ετσι ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
ibizakia καινουρια με 100ps χαλαρά, το ίδιο και ολα τα αδερφάκια τους του vag group. Το top gun με τις 17αρες στο χαλαρό, το άλλο με τις 16αρες ειμαστε στα ίδια. Το fabia RS αποδειχθηκε πιο δυνατό και μάλλον μας ριχνει ελάχιστα. Corsa 1.4, yaris 1.3 κτλ μικρομεσαία δε με εχει περάσει κανένα. Επίσης bmw 316 ευκολα. Χαλαρά και τα μεγαλύτερα 1.4 λογω βάρους corolla,focus,307,civic κτλ... Μερικά εξ'αυτών τα έχω και 1.6 ![]() |
Corsa 1.4, yaris 1.3 , Golf 1.4 k 1.6 , Focus 1.4 k 1.6 Saxo 1.4 k 106 1.4 k 307 1.4 ειναι γνωστοι πελατες μου !
Εχω παρει κ μερικα Pυnto sporting αλλα εχω τσαγιαστει κ απο sporting! Επισης μερικες 316 ακομα τριβουν τα ματια τους ! ![]() |
καλά απο hyundai μονο το S145 εχω δει να με περναει...πολύ ομως... ![]() |
pugsang έγραψε: |
Το focus 1.6 ειναι ταφος σε ρεπριζ το περναει ακομα και saxo 1.1 |
pugsang έγραψε: | ||
Δεν πειραζει Πετρο το περναω εγω....πολύ όμως..... Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας φαινονται περιεργα τα αυτοκινητα που εγραψε ο Φιλιππος Το focus 1.6 ειναι ταφος σε ρεπριζ το περναει ακομα και saxo 1.1 Επισης ο Φιλιππος δεν εχει ενα απλο 1.4 αρα το μειονεκτημα των κιλων αντισταθμιζεται ευκολα απο τα επιπλεον αλογα |
Recifees έγραψε: |
Kαι το αντίστοιχο Γκόλφ είναι τάφος ............ ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Γερμανία ολέ ![]() ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Σταυρουκο μαλλον σου εχει στοιχιωσει τα ονειρα το civic ε? |
Κριμα που δεν θα παρεις το αιμα σου πισω...
Αλλα γιατι ρε νομιζεις οτι θα στην πω?...ναι την ειχες φαει απο civic 1400 το οποιο μονο μαμα δεν ηταν...ασε τι ελεγε ο αλλος...αφου ολοι τον δουλευαμε. |
Εμενα θα μου αρεσε να δω τι κανουν τα 1400 τα καινουργια με τιις fabies με τα 115 αλογα(που τα βρηκαν?) γιατι μαλλον τα δικα μας 110(!) ειναι καθαροαιμα για να συγκριθουν με τα γαιδουρια τους!!! |
σημερα κερασα στα ισια και το αντιπαλο γαλλικο δέος... σταματημενος εγω στο φαναρι στην αρχη της καποδιστρίου (στο υψος της βεικου) ερχεται διπλα μου ενα θορυβώδες χρυσαφί clio 1.4... ξεκινάμε μαζι με το πρασινο και μεχρι 3ες ειμαι σταθερα μισο αμαξι μπροστα, τελειώματα 3ης και με το κουμπωμα της 4ης αυξάνω σταθερα διαφορα... μετα σταματησα να τα πουμε με το παλικαρι αλλα με γειωσε κι εφυγε.... ![]() |
Με πεταλωσε χτες corolla sedan 1.6 το προηγουμενο μοντελο η οποια εμοιαζε εντελως νορμαλ και τα 'χω παρει!!! ![]() |
!!! ![]() Μήπως κάπου έχασες (αλλαγές/εκκίνηση) ? ![]() ![]() |
δεν εχασα πουθενα και ενω στην πρωτη ημουν λιγο μπροστα στη συνεχεια με περασε και αυξανε και αργα αλλα σταθερα διαφορα. Το αμαξι ειναι 1120 κιλα και 110 αλογα και 0-100 το δινουν 10,2sec... απλα με ενα καινουριο hatchback 1.6 που ειχα παει το ειχα περασει και μου εκανε εντυπωση που με περασε αυτο τωρα... ![]() |
Ronin έγραψε: | ||||||
Its what inside that counts... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
3η βαράει κόφτη στην έξοδο της στροφής και βάζω νεκρά για να ηρεμήσουμε μέχρι να φτάσουμε το επόμενο φανάρι. |
...
Και μετά ελάτε πείτε μου για Ιάπωνα... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (δολοφονος....) |
konstantinos έγραψε: | ||
Του μίλησες για τον Μπάκα? |
Demis έγραψε: |
Φιλτατε GfG 206cc ουτε καν το ποιανεις στη πρωτη σου επειδη τυγχανει και η κοπελα μου να εχει peugeot και συγκεκριμενα το 1,4 και τα εχουμε ανοιξει.Και με πολλα ακομα Peugeot 1,4 χωρις να θελω να θιξω τα 1,4 αλλα ο καθενας στη κατηγορια του....
Καπου μυριζει μεντα...... ![]() |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: | ||
Φιλε μου δεν μυριζει πουθενα μεντα και δεν ειμαι ο ανθρωπος που θα ελεγε ψεματα για να δειχτει! Αυτο το συμβαν εχει γινει οπως ακριβως το περιεγραψα! Τις κοπελας σου το 1,4 ειναι πειραγμενο; Γιατι το δικο μου ειναι ξερεις! Οσο για το αν το περνουμε και ιδιως στην πρωτη πιστευω οτι ειναι αυτονοητο μονο και μονο λογο βαρους και κοντιτερου σασμαν και το σημαντικοτερο ηλεκτρονικο γκαζι ολε!!!!!!!!!!!!! Σταυρο τι λεει ρε;;;;;;;;;; ![]() |
Εμένα προσωπικά το μόνο 1.4 που μπορεί να με κοντράρει είναι το "αντίπαλο δέος" όπως ανέφερε ο Πέτρος πιο πάνω ![]() ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
Steve εχεις ανοιξει με polo 1,4 16v το προπρουγουμενο μοντελο, χρονολογιας 97-00 τα λεγομενα τοτε polo gt (oxi τα gti που ειναι 1,6) Απο περιεργεια ρωταω γιατι τα συγκκριμενα ηταν αρκετα δυνατα. |
με τα 100 αλογακια εννοεις? νομιζω οτι αυτα μας τον φορανε... |
Με πεταλωσε χτες corolla sedan 1.6 το προηγουμενο μοντελο η οποια εμοιαζε εντελως νορμαλ και τα 'χω παρει!!! ![]() |
Φιλε Ζηση το καινουριο Ibiza εννοεις??? |
το ignis sport παντως μας πετάει τα μάτια εξω χαλαρά... πετυχα ενα προχτες... ![]() |
MEMsound. έγραψε: | ||
ναι ρε συ αφού αυτά παίζουν (σχεδόν) στα επίπεδα του 1,6 16ν |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Ολοκαίνουριο... Το πήρε πριν κανα μήνα και είναι με 4.000χλμ. Απ ότι μου είπε το πήγαινε μέχρι 5-5,5 χιλ. στροφές και έτσι εξηγείται..... Πνίγονται 25 άλογα σε 1000 στροφές; ![]() |
Stevon έγραψε: |
Xωρίς παρεξήγηση και όμως χάνονται αυτά τα άλογα για 1000-1500 στροφές επειδή η μέγιστη δύναμη του είναι στις 6100(περίπου) και ο κόφτης στις 6700-6800 (επίσης η καμπύλη της ιπποδύναμης δεν είναι καθόλου ομαλή) σε αντίθεση με το 206 8V που έχει την μέγιστη δύναμη στις 5250 οπώτε στις ίδιες στροφές είχατε ίδια ιπποδύναμη με αποτελεσμα απο εκεί και πέρα να παίζει ρόλο το βάρος (το ibiza έχει αυξημένο) και σαφώς ο οδηγός... |
εγω το ξερω...απλα ειχε γραφτει απο καποιον οτι τα 109 αλογα του ειναι παραμυθια και οτι βγαζει γυρω στα 100 και οτι ειμαστε στα ιδια... ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ |
kanelj έγραψε: | ||||
Εγω παντως το ειχα φαει (οχι για πολυ αλλα δεν εχει σημασια... |
SnakeMJK έγραψε: |
Απλά υπέθεσα σε μία πιο ομαλή καμπύλη ιπποδύναμης, οπότε ακόμα και μέχρι τις 5,5Κ στροφές να το πήγαινε, και πάλι θεωρητικά θα είχε περισσότερα άλογα από εμένα. Εγώ έχω μία άλλη απορία... Το Yaris με τα 85 άλογα γιατί δεν το φτάνω με τίποτα (σε ευθεία), ενώ το ibiza το έχω "άνετα" κ ας έχει 100; Είπαμε διαφορά βάρους, αλλά όχι κ έτσι. |
kanelj έγραψε: | ||||||
Εγω παντως το ειχα φαει (οχι για πολυ αλλα δεν εχει σημασια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
το yaris με τα 83 το εχει ενας φιλος μου και τον πεταλωνω χαλαρα παντως... |
Stevon έγραψε: | ||
Aυτό ακούγεται λογικότατο...γιατί άν το δούμε καθαρά σαν νούμερα εσύ με βάρος 963kg έχεις 10,70kg/hp ενώ το Yaris 10,78 kg/hp έ και άν αναλογιστούμε και δυνατότητες οδηγών... ![]() |
Aυτό ακούγεται λογικότατο...γιατί άν το δούμε καθαρά σαν νούμερα εσύ με βάρος 963kg έχεις 10,70kg/hp ενώ το Yaris 10,78 kg/hp έ και άν αναλογιστούμε και δυνατότητες οδηγών... ![]() |
Με τα 1.4 16ν Puntakia τι γινεται??? Ταχουμε??? Μεχει φαει ενα φιλαρακι νανοιξουμε τωρα που πηρα το 206... Καλα, εννοειται πως ακομα δεν κανω τετοια (αστρωτος γαρ), αλλα για να ξερω... Με το παλιο (205) ημασταν μαζι μεχρι 2ες (λιγο πιο μπροστα εγω λογω καλυτερης εκκινησης που εκανα), αλλα μετα με περναγε... |
Baphomet έγραψε: | ||
το 95αρι εννοεις? εγω τωρα με 195/50,βολαν,τροχαλια,σκουπα το εχω παντως ενα αμαξι πισω μου μεχρι 4η... μαμα δεν ξερω... ![]() ![]() ![]() |
Αέρας στα ... μαλλιά μας και τα Punto με τα 95 hp
|
Πετρο το Puntaki που αφησες πισω σου ηταν μαμα??? Αποτι καταλαβαινω ειναι λιγο ζορικα δηλαδη...
Εσυ Steve μονο το φιλτρο με την πατεντα εισαγωγη εχεις ετσι??? Πρεπει να κανω και εγω καποια αντιστοιχη κινηση λιαν συντομως δηλαδη!!! ![]() (Ασχετο)Για την εγγραφη περιμενω να τελειωσω καποιες εκκρεμοτητες που υπαρχουν με το αμαξι και εφτασα!!! ![]() |
volvos έγραψε: |
στο τελευαταιο παουερ ειχε δυναμετρηση το στιλο κλαμπ και οσα στιλο ειχε 1.4 16βαλβιδα ολα εβγαλαν μαμα πανω απο 100 αλογα .......................
καποια 2-3 με φιλτρο 103-104!!!!!!!!!!!! |
στο τελευαταιο παουερ ειχε δυναμετρηση το στιλο κλαμπ και οσα στιλο ειχε 1.4 16βαλβιδα ολα εβγαλαν μαμα πανω απο 100 αλογα .......................
καποια 2-3 με φιλτρο 103-104!!!!!!!!!!!! |
MEMsound έγραψε: |
Πάντως τα 95αρια 1,4 16ν Puntakia είναι από τα πιο δυνατά 14αρια και από όσο λένε τα περιοδικά από τα πιο γρύγορα.
Έχει φίλος μου αλλά δεν έχω αξιωθεί να με πάει βόλτα ή να το οδηγήσω για να έχω ιδίαν άποψη επί του θέματος.... |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Παντως και τα νεα CLIO ειναι ζορικα 14αρια στα 100 αλογα.Πανε πολυ καλα. |
Δεν επέμενα άδικα για το φίλτρο, ε Ηλία? ![]() |
Παντως και τα νεα CLIO ειναι ζορικα 14αρια στα 100 αλογα.Πανε πολυ καλα. |
shiba έγραψε: | ||||
arketaζορικα θα ελεγα μιασ και το προηγουμενο clio με τα 98 ειναι απτα πιο γρηγορα τησ κατηγοριασ...τωρα δεν ξερω αν παιζoun ρολο τα 2 αλογα διαφορα |
Βασικα σε ειδα κ χτες κ προχτες.
Το puma αστο ειναι το καλο το 1700...εδω πριν αλλαξω εξατμιση κ μου εκανε δυσκολη την ζωη κ μενα.Για τα αλλα οκ... ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΡΕ ΡΕ.......μαθε το κωλομπλοκε στις στροφες κ αστο στις ευθειες!!!!...αν ηταν ετσι να εβαζες launch control...ειναι δυνατον να στριβεις με 90 στην στροφη στα εικονα-ηχος?...(εκτος αν λες αλλη κ δεν καταλαβα) Μπορει μεν να μαζευεις πιο λιγα χλμ απο το φαναρι αλλα κανονικα πρεπει να μπαινεις μονο με το δαχτυλο στο τιμονι. Υ.Γ->Ποτε θα παμε μαζι για τιποτα καγκουριες στην ηρωων??? |
Παράθεση: |
δεν προλαβαίνω να πιάσω παραπάνω από 90 χ.α.ω |
Lef205 έγραψε: |
Παντως τελικα ο Σταυρος αποδεικνειεται απο τους πιο μοτοσπορταδες εδω μεσα,οχι για τις κοντρες,αλλα γιατι σε οτιδηποτε βελτιωτικο ειναι μεσα! ![]() |
Οσο για το μπλοκε θελει συνηθεια και συνεση γιατι σε ενα "ασε" μπορει να συμβει το ασε μη μαθεις! ![]() |
(τα "επισημα" παπουτσια δεν ειναι και οτι καλυτερο στην οδηγηση... ![]() |
2fast106 έγραψε: |
εγω εχω 106 8βαλβιδο και απο οσο εχω δει τα 1.4 τα 206 μενουν πισω αιωνες ! |
pug206lims έγραψε: |
γιατι δεν κανονιζετε τιποτα? ![]() |
μηπως επειδη ειναι 15 αλογα λιγοτερο και 150 κιλα βαρυτερο?? αν δεν εμενε πισω αιωνες θα ηταν περιεργο. το 206 1.6 8V δεν εχει καμμια σχεση με εσενα παντως...ειναι κι αυτο 90 αλογα... οποτε, παραμενει η απορια. εγω θεωρω οτι το 1.4 ειναι μπροστα, αλλα αυτο μονο στην πραξη θα αποδειχθει. |
και ιδια ροπη να χουν το 8βαλβιδο κ ροπη κ δυναμη την βγαζει πιο χαμηλα αρα οταν εχει φυγει 2-3 αυτοκινητα μπροστα ασε το 16βαλβιδο να αρχισει να φορτωνει κ να προσπαθει να μαζεψει ! |
Οντως ακυρο.αν ηταν ετσι και το 1.6 8v τηα εριχνε στο αντιστοιχο 16v αλλα εχουν ελαχιστη διαφορα στο ξεκινημα και το 16v μαζευει απιστευτα γρηγορα.Οποτε δε μιλαμε ουτε για μισο αμαξι διαφορα, ποσο περισσοτερο για 2-3. |
και ιδια ροπη να χουν το 8βαλβιδο κ ροπη κ δυναμη την βγαζει πιο χαμηλα αρα οταν εχει φυγει 2-3 αυτοκινητα μπροστα ασε το 16βαλβιδο να αρχισει να φορτωνει κ να προσπαθει να μαζεψει ! |
14 κιλα ειναι για το 1.6 8β
οσο για 0-100 το κανει σε 10 ενω το 1.4 16β σε 12 νομιζω! και μια ερωτηση : μεχρι ποσες στροφες φτανει με 5η το 1.4 16β? |
.....κωροπηνειο , ....( δεν μπορω να ξερω αν ηταν μαμα)....! |
Το είδα και αυτό ακριβώς το μοτέρ φοράς εσύ.
Αλλά το Saxo VTR 1,6 8ν είναι (όπως λεεί εκεί) 928 κιλά και όχι 1025(+) (-) που είναι το 206... ![]() |
ΕΣΤΩ , λες με 100 κιλα παραπανω απο 9.3 που κανει το Saxo το 206 να κανει 11,7? |
RC tunned έγραψε: |
Πριν παρω το RC οδηγουσα 1.6 8βαλβιδο .
τελικη εβγαζε ανετα τα 195χιλιομετρα οσο για επιταχυνση σε φαναρι επαιζα ανετα με τα 1.6 16βαλβιδα .αν εχανα θα χανα μονο απο λαθος δικο μου κ παλι με λιγη διαφορα ! Οσο για ροπη...το αμαξι ειχε τρελη ροπη απο πολυ χαμηλα ! |
Τα στοιχεια που ανεφερα παραπανω σχετικα με τις ροπες, τις ιπποδυναμεις κτλ. ειναι στοιχεια απο τους πινακες των 4ΤΡΟΧΩΝ (οτι δημοσιευει η εταιρια δηλαδη) και απο το site της Peugeot!!!
Τωρα, το πως αποδιδει το 206 του pug206lims δεν μπορω να το ξερω καθως εχει τετοιο πειραγμα που αλλαζει αρκετα τα "μαμα" χαρακτηριστικα λειτουργιας του 1.6 8ν!!! Και ναι, ισως να ειναι και πιο γρηγορο απο ενα "μαμα" 1.4 16ν!!! Αν δεν ηταν αλλωστε, με τα λεφτα που εχει δωσει στις βελτιωσεις καλυτερα να το εβαφε μπλε... και η συνεχεια ειναι γνωστη!!! (Το λεω φιλικα ετσι, δεν πιστευω να παρεξηγηθω) Επισης, να συμπληρωσω οτι το 205 με το 1.6 8ν (οχι το GTi) μοτερ ηταν 890kg και ειχε 0-100 σε 10" (και ισως και λιγο λιγοτερο) και το σασμαν του ηταν αρκετα κοντο (τελικη γυρω στα 185)!!! Ρωτηστε τον Touristas που εχει ενα τετοιο να σας πει πως παει!!! Βεβαια, το 205 ειχε κινητηρα SPi, αλλα το οτι το 206 εχει MPi δεν αλλαζει σχεδον τιποτα (ιδια ροπη, ιδια δυναμη με το 205 να τα βγαζει πιο ψηλα) καθως το βαρος του 206 ειναι αρκετα μεγαλυτερο για να εκμεταλλευτει το οποιο λεονεκτημα του πολλαπλου ψεκασμου!!! Περιπου τα ιδια ισχυουν και για το Saxo!!! Αφηστε που δεν πολυστευω οτι το Saxo με 90ps εκανε 0-100 κοντα στο 8ν rallye!!! Να σημειωσω οτι με το 205 που ειχα (ηταν 1.4 8ν με ελευθερο φιλτρο και τελικο) ειχα ανοιξει με 206 1.6 8ν τελειως "μαμα" απο 2ες και στη 2α ημασταν διπλα διπλα (μαζεψε κατι χιλιοστα)!!! Μετα με περασε, πραγμα λογικο... Γενικα παντως, πιστευω οτι το 1.6 8ν ειναι πιο αργο... Τουλαχιστον ετσι φαινεται στα χαρτια!!! |
+1 οταν μιλαμε για συγκριση γενικα 2 αυτοκινητων εννοουμε μαμα και τα 2... ![]() |
Να σημειωσω οτι με το 205 που ειχα (ηταν 1.4 8ν με ελευθερο φιλτρο και τελικο) ειχα ανοιξει με 206 1.6 8ν τελειως "μαμα" απο 2ες και στη 2α ημασταν διπλα διπλα (μαζεψε κατι χιλιοστα)!!! Μετα με περασε, πραγμα λογικο... |
πληροφοριακα,το 205 στα χαρτια,ηταν πιο γρηγορο απο το 206 1.6,8ν και φυσικα πιο κοντο και πιο ελαφρυ συν του οτι μερικα 205 φορουσαν τα πρωτα 1.4 μοτερ τα οποια ηταν πιο δυνατα απο 75 αλογα.Επισης το 205 ειχε 13αρες αρα πιο κοντο βημα |
και μια ερωτηση : μεχρι ποσες στροφες φτανει με 5η το 1.4 16β? |
elias έγραψε: |
Το νέο Punto με το σηματάκι "16V" πίσω δεξιά πόσους ίππους βγάζει? Σε άνοιγμα 5ης μέχρι σχεδόν τελική με κόντρα άνεμο, το πέρασα σιγά-σιγά μέτρο-μέτρο. |
Το νέο Punto με το σηματάκι "16V" πίσω δεξιά πόσους ίππους βγάζει? Σε άνοιγμα 5ης μέχρι σχεδόν τελική με κόντρα άνεμο, το πέρασα σιγά-σιγά μέτρο-μέτρο. |
αποκλειεται να ηταν το 1.4... |
STELIOS έγραψε: |
Ενταξει ας αγνοησουμε τι λενε τα περιοδικα αν και δυσκολα πιστευω πως καποιο ΣΟΒΑΡΟ περιοδικο εγραψε ποτε οτι το Punto 1.4 βγαζει 100 αλογα στο τροχο. Ολα τα συγχρονα 1400αρια βγαζουν περιπου 100 αλογα (στο κινητηρα), κανενα δεν βγαζει τοσα στο τροχο, ουτε τα Ιαπονεζικα.
|
Στέλιο εξαρτάται ποιό λές ΣΟΒΑΡΟ περιοδικό...προσωπικά κανένα δεν εμπιστέυομαι...άν και για να βγάλει το Puntaκι 100+ ίππους,δέν είναι ανάγκη να μήν είναι σοβαρό το περιοδίκο...θυμηθείται το 98-99 ή 97?? με τα τότε καινούρια fiat marea 1.616v τα οποία βάση περιοδικών απέδιδαν 110+hp και όταν το έπαιρνε ο κακόμοιρος πελατάκος ήταν οριακά στα90hp. Βέβαια όλα αυτά όχι άδικα αφού μετέπειτα αποδείχθηκε ότι τα test-drive είχαν chipάρισμα,φίλτρο ελευθέρας και 100άρα βενζίνη... Με ότι αυτό συνεπάγεται γενικότερα για την πολιτική της FIAT στην Ελλάδα... ![]() |
Υπάρχει το 1242cc με 80hp και το 1,4 με 95hp άν ήταν το 2ο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ,πές το στον Εντυπο τύπο που το βγάζει 100+ στον τροχό... |
pug206lims έγραψε: | ||
![]() απο 2ες κ ησουν διπλα του μεχρ 3η εννοεις? ( δυσκολο ακομα κ αυτο παντως) |
Anyway. Αν στησεις δυο 1400αρια με διαφορα 20 ιππων σε αποδοση χλωμο να βγει το αδηναμο πρωτο (και μηλαμε για επηταχηνση με 5η ετσι?). |
Αν κατάλαβα καλά υπάρχουν 2 μοντέλα punto 16v. 1.2 με 80hp και 1.4 με 95hp. Αν ήμουν μαμά θα έλεγα ότι ήταν το 1.2. Εγώ πιστεύω ότι ήταν αυτό με τα 95hp. |
Πιστεύω ότι ήταν το 95hp γιατί:
1. Σε περιοδικό είδα ότι η 5η δεν είναι και ότι καλύτερο σε άνοιγμα (80-120 σε 21+ sec). Τελική το δίνει 178 km. 2. Είχε περισσότερο βάρος από μένα. 3. Είχε φαρδύ ελαστικό τουλάχιστον (185-195). 4. Είχα ελεύθερο φίλτρο, εξάτμιση, ανανέωση προγράμματος της peugeot, 100αρα βενζίνη. 5. Του έφυγα μόλις 10m περίπου που σε χρόνο αντιστοιχεί σε κάτι δέκατα. 6. Το προηγούμενο μοντέλο 1.2 16v το περνούσα χωρίς τίποτα από βελτιώσεις. |
Το θεωρεις μικρη διαφορα αυτο?!?!? ![]() |
σιγά την βελτίωση ρε παιδια... σκουπα,εξατμιση και 100αρα βενζινη ΑΝ είναι σωστή η εξάτμιση αντε να δώσουν 3-4 ίππους και πάλι η απόδοση στα ψηλά (οπου εγινε το ανοιγμα) θα ειναι προβληματική λόγω στεγνώματος σκούπας... |
Renault 19 cabrio!16s σημαινει οτι ηταν το 1800 16βαλβιδο που συμφωνα με τους 4 τροχους του 1994 Ιανουαριος αυτο το αυτοκινητο βγαζει 137 αλογα στις 6500 στροφες,ροπη 16,5 στις 4250,βαρος 1190 κιλα, 0-100 9,4 τελικη 208 χλμ.Πανεμορφο αυτοκινητο,να υπολογιζεις οτι τοτε ηταν στην κατηγορια που παιζει τωρα το 307 cc. ![]() |
ωραια...κι έλεγα τι ειναι τουτο που με πηγαινει προφυλακτηρες με 180... ![]() |
Σαν πολύ καιρό δεν έχετε να γράψετε εδώ μέσα;; Τι έγιναν οι 1400αρηδες; Ξεκουράζονται;;
Χθες το βράδυ στην κατεχάκη, με μπρίζωνε ένας φίλος να τα ανοίξουμε από στάση σε ευθεία, αν κ δεν είμαι της ευθύγραμμης φάσης δέχτηκα γιατί έχει πλάκα να τα βάζεις με μία BMW 520 (150 άλογα, εργοστασιακή). Έτσι στηθήκαμε στο φανάρι πριν το 401 κ είπαμε όποιος φτάσει πρώτος τα 100-110 βαράει κόρνα ή αλάρμ για να λήξει η φιλική μας κόντρα. 1η, πετάγετε ο πέζουλας μπροστά σαν ελατήριο! 2α, ανοίγει κ άλλο η διαφορά. Ακούω το μουγκρητό της μπέμπας να προσπαθεί να ανεβάσει στροφές! 3η, φτάνω τα 100-110 που είχαμε προσυμφωνήσει είμαι 2+ αμάξια μπροστά, λήγω την κόντρα. Πλάκα είχε! Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να την επαναλάβουμε μέχρι τα 150χλμ/ω για να δούμε αν θα προλάβει να μαζέψει το γερμανικό θηρίο. Κάποιο άλλο βράδυ.. |
Ρε φίλε, εσύ μόνο με 3η και πάνω "ανοίγεις";; Την στιγμή που το αμάξι μας δεν είναι κ ότι καλύτερο (μαλλόν είναι το χειρότερο) σε τέτοιες ταχύτητες. |
nOkpos έγραψε: |
xμμμ.. εδω ελπιζω να μην ειμαι off topic ![]() |
....Εγώ με 4 ατομα μεσα και κλειστο a/c ειχα δει 195 όταν ημουν μαμα στην αττικη οδο. |
Απλά από τα 1.4αρια, σε ταχύτητες που η "κόντρα" ξεκινά μετά τα 100χλμ/ω ΜΟΝΟ τα focus (που είναι ουσιαστικά μεγαλύτερης κατηγορίας), vag (ibiza/polo/etc) 75hp, εεε..... αυτά έχουμε σχετικά εύκολα. Όλα τα άλλα μας πατάνε ![]() |
'Οχι ρε φίλε μην τρελαθούμε κιόλας. Αυτός μου έριξε τσαγάκι με το που έγινε η αλλαγή σε 5η. Θεώρησα δεδομένο το αποτέλεσμα γι'αυτό το έγραψα έτσι. |
2fast106 έγραψε: |
Aκομα κ 316 απλη να ηταν εφοσον σου φευγε με 1η ουτε για πλακα δεν την εφτανες αν δεν εκοβε η ηταν κουλαδι η ειχε προβλημα η ηταν πιωμενος ! |
Dreamer Deceiver έγραψε: |
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια κυριε εφορε αλλα αν διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι δεν το προκαλεσα εγω και ανεφερα οτι δεν ηταν Μ3 αλλα Μουφα 3 και μαλιστα με οδηγο κλασσικο καγκουρο!!!!και εχω δει και εχω οδηγησει αρκετες φορες Μ3 και ξερω πολυ καλα τις δυνατοτητες του σαν αμαξι.Οποτε σε παρακαλω μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα για αλλους πρωτον χωρις να τους ξερεις και δευτερον χωρις να εχεις κατανοησει πληρως τα λεγομενα τους... |
roukzouk έγραψε: |
mou fenete pos poli pirablous ta bgalame ta 1.4 16v ! Xalarouita ligo ! Telika omos se ena thema pou me apasxoli den pira safi apantisi . Exo 1.4 16v quicksilver (profanos lol) mama teleios. To neo Punto sporting 95 ps mama ke auto me tsagiazi to tsiagiazo i paleuete i fasi ?? |
Ναι, πιστεύω να το ξέρει ![]() Τον δικαιολογώ γιατί πιθανότατα δεν έχει στρώσει το μοτέρ του ακόμα... ![]() |
Χθες ανοιξα με ενα Honda Civic Sport (αυτο που εχει τo look του Τype-R) φιλου!!! Απο 2ες και 2500rpm μεχρι και τα 160Km/h ηταν κατι λιγοτερο απο ενα αυτοκινητο μπροστα και απο 3ες και +3000rpm μεχρι και τα 160κατι ημασταν μαζι (του εφυγα πανω απο μισο αμαξι στο "μπαμ" της 3ης)!!! Και οι δυο ειμαστε στα ιδια km (γυρω στα 6000) και τελειως "μαμα"!!! |
είτε μου πως το Colt που γράφει "CZT" πίσω δεν είναι αυτό με τα 150τόσα άλογα...
Πείτε μου γιατί... ... ακόμα με ψάχνει... |
To punto με τα 95 είναι πυραυλάκι...
|
MaGeLaNoS έγραψε: | ||
Αυτος σιγουρα ουτε καν ασχοληθηκε.. |
Ου ναι, σίγουρα ουτε καν ασχολήθηκε! Το έλιωσε το αμάξι αλλά δεν ασχολήθηκε όταν είδε ότι μέχρι τα τελειώματα τρίτης δεν μπορούσε να μου ανοίξει την διαφορά που είχα... |
Μπορει το colt να ηταν CZT οπως υπαρχουν και πολλες M3 με ταμπουρα! |
kanelj έγραψε: |
Eπισης μια ερωτηση που σε μερικους θα φανει αστεια αλλα εγω θελω να το ακουσω...
Υπαρχει Starlet πισωκινητο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με περασε ενα με τις παντες σε μια πλατεια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ευτυχως που ημουν και εγω με Vitara και τον εμαθα τι θα πει Drift) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eδω δεν το περασα εγω,εσυ θα το περναγες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206.1.4 έγραψε: |
μετα tuning..: 206 1.4 16v sta 550 μετρα περιπου 2 αμαξια + μπροστα εγω. |
Καλα ντε,το ξεχασα οτι σταρλετ ειναι και εκεινα τα καρυδοτσουφλα της δεκαετιας του '40!!!
|
Τί tuning? ![]() |
...steve.. φοραω σκουπα,τελικο(χωρις καταλυτη,), εκκεντροφορο κεντ, γραναζι ρυθμιζομενο κεντ, κατεβασμενη κεφαλη, πολλαπλη εισαγωγης και πεταλλουδα απο παλι 1.3, ρυθμιστη πιεσης βενζινης. και θελω ακομα, ροικη,προγραμμα, χταποδι! αλλα δεν υπαρχει χρημα τωρα.... |
Συμπερασμα: τα δυο αμαξια ειναι παραπλησια σε επιδοσεις. Καλο ειναι να σκεφτομαστε λιγο, πριν γραψουμε μερικοι για το τσαγακι που κερασαμε στο δρομο σε διαφορα "μεγαλητερα" μοντελα, γιατι μερικες φορες κατανταει γελιο. |
....Οπως ειπα η κοντρα εγινε απο σταση. Τα αμαξια ηταν κηριολεκτικα διπλα διπλα με 1η, 2α και μονο στο γεμισμα της 3ης και αλλαγη στη 4η το 206 αρχισε να φτιαχνει διαφορα... |
RASTAVIPER έγραψε: |
Δηλαδη αν γραφουμε για τσαγακι που ριξαμε σε μικροτερα μοντελα ειναι οκ?? ![]() ![]() |
Στις πόσες στροφές κάνεις τις αλλαγές? |
τα μαμα 16ν τα περναω τωρα... μετα ..? |
Καλο ειναι να σκεφτομαστε λιγο, πριν γραψουμε μερικοι για το τσαγακι που κερασαμε στο δρομο σε διαφορα "μεγαλητερα" μοντελα, γιατι μερικες φορες κατανταει γελιο. |
Για πάρτο λίγο αλλιώς γιατί θα βρείς ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ωραίος... ![]() ![]() Αλλά πολλά λεφτά... ![]() |
206.1.4 έγραψε: | ||||
μανθο, αν σου πω οτι μου εχουν παει ολλα 640 ευρω (μοτερ) θα το πιστεψεις??? ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||||
H κοντρα εγινε τη Παρασκευη που δεν ειχε ανοιξει στο κοινο η εκθεση και ειχε λιγο κοσμο. Ηταν μερα οποτε και βλεπαμε και μας εβλεπαν. Ξεκινησαμε απ'το σημειο μολις περνας την εισοδο του αεροδρομιου μεχρι το κτιριο της εκθεσης. Ενταξει πουθενα δεν ειναι 100% ασφαλες αλλα πραγματικα πιο ασφαλες μερος δεν μπορουσαμε να βρουμε..... Σεκιουριταδες ??? Μπα.....
Αλλαγες εκανα καπου μεταξη 5000 και 5500 rpm. (πριν κρεμασει δηλαδη). |
ενα εχω να πω εκτος απο εκκινηση καλη το 206 μου 1.4 16v δεν παει.... καλα οταν φτασω τα 100-120 τελος! δεν παει αλλο !πατας το γκαζι και μετα απο 1-2 μερες λεει να δωσει..και εκτος απο αυτο το αυτοκινητο ειναι 4 μηνων και αρχισε να τριζουν μεσα τα πλαστικα ελεος! |
STELIOS έγραψε: | ||
Αλλαγες εκανα καπου μεταξη 5000 και 5500 rpm. (πριν κρεμασει δηλαδη). |
netblaster έγραψε: | ||||||
Καποια ακρη θα ειχες προφανως, ε?!?!? ![]() |
ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ!!! ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ! ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΡΙΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ 520... ![]() ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: | ||
Εσυ παιζει να μην εχεις το "κοντο" σασμαν των XS και QuickSilver!!! ![]() ![]() Αλλα και παλι, σε σχεση με ποιο κριτηριο δεν παει πανω απο τα 120??? ![]() Οσο για τα τριξιματα, ειναι κατι το αναποφευκτο!!! ![]() ![]() |
Alexel έγραψε: |
.....
Να μαζέψω κανένα λεφτό για κινητήρα από Rallye; Τι λέτε; |
Dynamike? ![]() |
Lion80 έγραψε: |
Το δικό μου φοράει ![]() |
Χμ... ![]() |
...Το προτελευταίο μοντέλο Ibiza στα 1.4 έβγαινε και με 100hp??Αλλιώς τι ήταν?1.4 με 75hp?
Τσάμπα χάρηκα?? ![]() |
(δυχτυχώς ποτέ δεν πρόσεξα αν είχε δίσκους και πίσω!!).
|
.
έβγαινε και με τα 2 μοτερ αλλά ακόμα και με το "100αρι" δεν "πάει" λόγω βάρους... ![]() Το μόνο πραγματικά αξιόλογο 1400άρι του group VAG είναι το 1ο 16v Polo (GT) άντε και το αντίστοιχο Ibiza, αν και πάλι ήταν λίγο πιο αργό από το Polo πάλι λόγω βάρους. |
.
Κανένα 14άρι απο τα προηγούμενα Ibiza δέν φόραγε δίσκους πίσω ούτε το TopGun,το μοναδικό που είχε δίσκους ,και απο αυτά τα τελευταία κομμάτια παραγωγής ήταν αυτό που έγραφε πίσω 16v (101hp). |
RASTAVIPER έγραψε: |
Κοντρα με τζιπακι??? ![]() ![]() ![]() Τι αλλο θα ακουσω... |
kanelj έγραψε: | ||
Eλα αηδιες..... ![]() ![]() ![]() |
Να αγοράζεις και να έχεις μαζί σου "οικογενειακή συσκευασία" γιατί σε μερικούς αρέσει το τσάι... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Θα γράψω κάτι για το οποίο το αυτοκίνητό μου με έκανε περήφανο. Πραγματικά. Όπως γύριζα σπίτι μου μετά από βραδυνή καφεδοποσία με γνωστή παρέα, συνάντησα σε στριφτερό δρόμο ένα Impreza μαύρο μάλλον 1,6. Το μόνο που είδα ήταν ότι είχε δίμπουκη εξάτμηση και η κολόνα του οδηγού ήταν σαν χριστουγενιάτικο δέντρο...
Και επειδή ο τυπάς πήγεναι σαν την Γιαγιά μου, κάποια στιγμή των πέρασα. Με το που βγαίνω δίπλα του και τον περνάω μισό αμάξι αρχίζει να φορτώνει και αυτός. Έτσι είσαι λέω; και αρχίζω να γεμίζω αποφασισμένος. Μετά από συζήτηση που είχα με τα παιδιά πριν ήμουν αποφασισμένος να δω τα όρια του και τα δικά μου. Πήγαινα τέζα και το Impreza όλο και έχανε έδαφος. Μέχρι που ήμουν "Μερικέεες στροφές μπροστά" που λέει και κάποιος φίλος.... Τελικά είδα ότι το αμάξι μου έχει νεύρο και πάει καλά. Και στρίβει. Το αποκορύφωμα είναι ότι μόλις βγήκα στον κεντρικό και πήγαινα πολύ χαλαρά με περνάει και μου ανάβει αλάρμ 2 φορές....... Τι να του πεις..... Ήπιε το τσαγάκι του και ήθελε και άλλο; |
Ρε Θωμά το 1600 το TS ήταν.. 160 άλογα έχει.. και εγώ τα μισά.... ξεφτίλα ήταν... |
Καλα ντε, δε θυμομουν οτι εισαι μονο 80 αλογα...Αλλα και παλι αυτο το αμαξι το ηξερα καλα τι χρεπι ηταν.Το ειχε στην πολυκατοικια μου ενα παλικαρι και μου ελεγε οτι στο δρομο τον παιρναγαν τα παντα.Πηγε και το μετρησε και ηταν πολυ πιο κατω απο 160 αλογα και αν υπολογισεις και τα τρελα κιλα τοτε θα καταλαβεις γιατι λεω οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις με μαμα τετοιο αμαξι. ![]() |
bakclima έγραψε: |
σοβαρα;;;;;;;;!!!!!! μονο στην Ελλαδα;;;;;;;!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Γενικα παντως, και μεσα απο το subaru club δεν εχω ακουσει να γινονται παραπονα!!! |
ποσα χλμ εχεις κανει με τα εξαλτο2? |
plaketokofths έγραψε: |
Πίεση στα λάστιχα ίσως...? |
Το περίεργο είναι οτι λες πως γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες γλιστράς πιο πολύ απο τους άλλους. ![]() |
Τα 20.000κμ έχει σημασία πως έχουν γίνει.... δλδ το πέλμα του ελαστικού ειναι σε καλή κατάσταση? Το περίεργο είναι οτι λες πως γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες γλιστράς πιο πολύ απο τους άλλους. ![]() |
bob έγραψε: |
Αυτο γιατι ειναι περιεργο?? Confused
lion80 οταν λες οτι εστριβες μηπως πηγες να εκβιασεις την ταχυτητα λογω του αλλου και σου φανηκε οτι γλυστραγε?? μηπως ηταν πολυ κρυα τα λαστιχα? |
bob έγραψε: |
Αα αν το παραεκανες! ![]() 1)δεν ξερεις τι πραγματα εχει ο αλλος στο αυτοκινητο 2)μπορει να ειχε σκονη εκεινη τη μερα (αν φυσουσε ειδικα)(θα μου πεις και για τον αλλον θα ειχε σκονη, αλλα βλεπε 1) 3)το καλοκαιρι και ειδικα οταν το χτυπαει ο ηλιος ΠΑΝΤΑ κραταει χειροτερα η ασφαλτος!(αυτο γινεται βασικα γιατι σε μεγαλη θερμοκρασια η ασφαλτος βγαζει καποια υγρα και γλυστραει.Επισης το καλοκαιρι εχει συνηθως περισσοτερη σκονη απο το χειμωνα) ο καλυτερος συνδυασμος ειναι κρυα ασφαλτος ζεστο λαστιχο 4)τα 10 χιλιομετρα δεν ειναι λιγα αλλα ουτε και πολλα. υπο καποιες συνθηκες ειναι παααρα πολλα για καλο ζεσταμα υπο αλλες ειναι ακομα κρυα (πιστευω να με πιανεις ![]() 5)χωρις να ημουν μεσα πιστευω πως ο αλλος ειχε καλυτερο στησιμο-λαστιχα απο σενα, σε "τραβηξε" να πατε γρηγορα στις στροφες (μπορει να ακολουθησες και τις γραμμες του) και σου φανηκε οτι γλυστραει παρα πολυ!!!να μην ξεχνας οτι σε τετοιες περιπτωσεις και ο αλλος την ιδια ασφαλτο μοιραζεται! ![]() |
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο άλλος κρατούσε πολύ σωστά τις γραμμές..εγώ αυτή την φορά όχι και τόσο καλά.. ![]() ![]() Θα το ξαναδοκιμάσω.. Ρε συ να σου πώ..φαντάσου πως στις ανοιχτές καμπές στα λιμανάκιια έχω μπεί και με 130χμ/ώρα..Αλλά το αμάξι έμαινε πάρα πολύ καλά!!Για τρελό χώσιμο πάνω κάτω πόσα χλμ χρειάζεται να χεις κάνει?? |
0-100 το corolla εχει 12 περιπου....και θα βαλουμε 400 μετρα.κατι αλλο ξερει κανεις που θα βρω 0-100 για το 206 ροπες και ολα τα σχετικα(1.4 16v)? |
Γενικά απ' ότι έχω διαβάσει και θυμάμαι με vbox που θεωρείται έγκυρο και αξιόπιστο σύστημα μέτρησης ,206 1.4 16V XS (το οποίο να ξέρεις έχει πιο κοντό σασμάν από το δικό μας) κάνει 0-100 σε 13,2! |
Θα μου φέρεις αυτό το, πως το είπες, vbox? να μετρήσουμε λίγο και το δικό μου? ![]() |
ενδεικτικά θα σου πω οτι εγώ με αρκετές μετρήσεις με το χέρι είχα βγάλει 11.5 στο δικό μου και το Vbox έδειξε 13.2 (με σχεδον φουλ βενζίνη ομως.) Άρα η διαφορά ήταν σε μένα 1.5 δευτερόλεπτο στάνταρ. |
Ρε φέρτε μου ένα (πως το είπαμε? Vbox?) τέτοιο να βγάλουμε γούστα ![]() |
195/50/15.. εσυ εισαι και 8v και δεν σε περασε ? ![]() |
Κώδικας: |
Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference
175/65-14 114mm 292mm 583mm 1832mm 546 0.0% 195/50-15 98mm 288mm 576mm 1810mm 553 -1.2% |
Προχτές άνοιξα φιλικά πάντα με τον χρήστη "george207" με 207 1.4 16V με φίλτρο, εξάτμιση (μεσαιο,τελικο,σωλήνα). Το δικό μου ειναι φουλ-εργοστασιακό. Αποτέλεσμα ήταν το 206 να βρίσκεται αρκετά μπροστά αυξάνοντας κάθε φορά την διαφορά σε κάθε ταχύτητα.
Επίσης την ίδια μέρα πάτησα μια αλφα 147 1.6 απο τα 100km/h μέχρι σπασμένες τετάρτες όπου πηγαίναμε κοπίο. ΥΓ. Άν υπάρχει αντίστοιχο τοπικ να διαγραφεί το δικό μου, έψαξα αλλα δν βρήκα κατι. |
κοπίο.
. |
Lef205 έγραψε: | ||
Το κοπιο τι ειναι? ![]() |
netblaster έγραψε: | ||
Υπαρχει καπου το "206 1.4 VS (8v, 16v)"... Λογικο μου ακουγεται, αν υπολογισεις το βαρος που τα χωριζει!!! Ανοιξατε ρεπριζ ή απο στάση??? Στις ρεπριζ ειναι το ζουμι... |
plaketokofths έγραψε: | ||||
εκφραση... κοπίο=κόπια=copy=πηγαίναμε δίπλα δίπλα. |
Yes indeed. Το δίκο μου έχει πιο μακρύ σασμάν. Έχει 16/65 πάνω αλλά με άλλα γρανάζια! Σίγουρα ενα 3θυρο θα πήγαινε πιο καλά ![]() |
Αναφέρεσαι στο κορωνοπήνιο και όχι στο σασμάν... ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||||||
Να φανταστω οτι ανηκει στην ιδια οικογενεια λεξεων με τα κενα τις καροτσες τις ρολλαριστες τις σπασμενες τελειωμενες κλπ? ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
σοβαρά μιλάς ![]() ![]() και τα είχα σε εκτίμηση αυτά τα αυτοκίνητα.. ![]() |
Γιάννη, εσένα το αμάξι σου τι έχει πάνω? |
Γιάννη, εσένα το αμάξι σου τι έχει πάνω? |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που αναφέρεστε ΔΕΝ είναι επιδόσεων και έχουν σχεδιαστεί και προορίζονται για ΆΛΛΗ χρήση.
Γενικά η δημοσίευση ΄΄κοντρών΄΄ και ΙδΙΩΣ μεταξύ οικονομικών οχημάτων πόλης είναι για ..... ΑΡΠΑΧΤΕ ![]() ![]() ![]() |
plaketokofths προς ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
ΥΓ. Είσαι κάποιο απο τα κόκκινα κλαμπίσια RC που κατεβαίνεις στα γνωστά μέρη? |
Μας δουλεύεις τώρα, ε; |
tsosmoulis έγραψε: |
και στις στροφές είναι πολύ δυνατό αυτοκίνητο. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι δεν κάνει να μειώνουμε τους υπόλοιπους που δεν έχουν την ίδια οικονομική άνεση με εμάς. |
1) Δε συχνάζω σε ΄΄στεκια΄΄ τετοιου ειδους.
Βεβαίως και δεν έχω το αυτοκίνητο για την ευθεία μόνο. |
3) Ειναι δικαίωμα καθενός να κάνει ότι θέλει και να γράφει ότι θέλει.
Απλά τονίζω την άποψη ότι η ενασχόληση με τέτοια χόμπι(κόντρες) με οποιοδήποτε αυτοκίνητο και ιδίως με οικονομικά αυτοκίνητα πόλης είναι βαρετο και παιδιάστικο και δεν είναι άξιο αναφοράς σε διαδικτιακό τόπο δημόσιας συζήτησης. Είναι άποψή μου. Δεν την επιβάλω σε κανένα. |
ΜΕΜsound έγραψε: |
αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσε με μία λευκή με μοτερ από celica... |
brz20 έγραψε: |
Ξερεις τι ειναι να καθεσε διπλα απο μια Carina και να περιμενεις να το παρεις μολις αναψει πρασινο και τελικα να σε αφηνει 3 καροτσες πρωτου κουμπωσεις την δευτερα. Ε σε πληροφορω οτι ο τυπος ειναι οικογενιαρχης και του αμαξιου δεν του φαινετε ουτε το intercooler. |
2) Μάνθο να μην αναφερθείς στους γονεις μου ξανά και βεβαίως δεν ξέρεις ούτε τα οικονομικά μου ούτε πως το πήρα ούτε αν είμαι πάνω σε καλάμι |
ΥΓ2: Κυκλοφορούν 14αρια ατμοσφαιρα κοντά στα 200άλογα έτσι περι 1400cc ο λόγος. |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: | ||
![]() Η αντιγραφή ανάλογων εργασιών. Τι μοτέρ είναι αυτο?? Και όταν λές κυκλοφορεί...που?? στη.....΄΄Βούτα΄΄?? |
DrJekyll έγραψε: | ||
Σιγά τα ψωλοχύματα εσυ ρε πορδή.... ![]() Όταν έτρωγες τις μπάλες μου στο Αιγίνιο μπροστά σε καμιά 20αριά μάρτυρες και ήσουν 2 αυτοκίνητα πίσω στο 400άρι (ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΣ) τότε ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ...!!!!!!!!... ![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Το ξαναλέω γιατί μάλλον είσαι ΓΚΑΒΟΣ αλλά και ΑΝΙΩΘΟΣ: Σε αυτά που έχουν εκκεντροφόρους, κουμπώνει η 2α αλλά μένουν μισό αμάξι πίσω μου ![]() Ποιος έφαγε τις μπάλες ποιανού... μάλλον το μπέρδεψες... κάνε καμιά γαργάρα και τα ξαναλέμε ![]() |
DrJekyll έγραψε: |
Μπουρδολογίες...αλλαντάλλα κουτρουβάλλα της Παρασκευής το γάλα Stevako... ![]() ![]() Ακόμα σε τσούζει το κωλαράκι σου, που έφαγες και ξανάφαγες την ψωλή μου στο Αιγίνιο στο ισιάδι, στο 400άρι.... ![]() ![]() Αλλά έτσι είναι οι οδυνηρές εμπειρίες.... ![]() |
Ασε...δεν ασχολούμαι άλλο με 1,4άρια... |
Ούτε θυμάσαι τί είχες δηλώσει λοιπόν... εν πάσει περιπτώσει, για να μην ξεχνιόμαστε,
"δεν μπήκε η 2α"... |
Σέρμπης Κώστας έγραψε: |
ετσι λοιπον ξεκιναω πατιναριστος στις 6000 |
ο αλλος σβαριστηκε και καρφωσε αμεσως δευτερα η οποια εμεινε επισης κατω |
για να λες ετσι για το γιαρις θα πρεπει να εχεις επιπονες εμπειριες ε... ![]() |
α όχι, δεν κατάλαβες. Εγώ δεν χάνω ποτε, γιατί πάντα ξεκινάω πρώτος, είτε με κοκκινο, είτε στο 1 2 3 παμε φευγω με το 1 κι οταν δω ο αλλος να με μαζεύει πατάω φρένο και χαλάω την κόντρα. ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
α όχι, δεν κατάλαβες. Εγώ δεν χάνω ποτε, γιατί πάντα ξεκινάω πρώτος, είτε με κοκκινο, είτε στο 1 2 3 παμε φευγω με το 1 κι οταν δω ο αλλος να με μαζεύει πατάω φρένο και χαλάω την κόντρα. ![]() |
Σέρμπης Κώστας έγραψε: | ||||
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa τι λεει ρε το ατομο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ε ναι με 14αρι μοτορι τι να κανεις... |
Για έλα από 'δω να σου δείξω τί κάνεις ![]() |
Σέρμπης Κώστας έγραψε: | ||||
ωπα!!!!συβμουλες για ευθεια????για πες ![]() |
μωρε φαση θα χει να ανοιξουμε μεταξυ μας..αλλα δυφισο εγκεφαλο που θα βρω..της μανας ειναι το αμαξι...και αυτο με τη χλωρινη δεν το ηξερα...αληθεια ειναι η με δουλευεις τωρα.. ![]() ![]() πες ρε και τιποτα αλλο..τρεχω την κυριακη το βραδυ παλι σου λεω |
Για να μην τα συγχέουμε, να κάνω μια λίστα ραψίματος γιατί πλακώνει πολύ δουλειά:
Άλλος με αμφιβολία για τις 17" να μπει κι αυτός στα προς ράψιμο? ![]() |
εγώ όχι! Όλο τελευταίος τερματιζω ρε γα**το. Μα να χάνω και απο το πούλμαν του Gr@lly ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Ειναι μαιμουδιαρης... Καντου ενσταση.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παρακαλώ να δηλώσουν και οι Plaketokofths, gr@lly και sod
να κάνουμε ένα μινι τουρμουα 14άριων! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και με 15" σε ράβω! Μή μου στεναχωριέσαι! |
vinman έγραψε: | ||
Μπορώ να συμμετέχω και εγώ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είμαι ανοικτός σε νέες εμπειρίες ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
ακουσες για sex εσύ και ετρεξες ε?? ουστ! ![]() ![]() |
Και με 15" σε ράβω! Μή μου στεναχωριέσαι! |
Steve πότε θα μου ράψεις και εμένα κανένα κουστουμάκι ρε? ![]() |
mikerrgp έγραψε: |
παιδια μιας κ ολοι εισαστε ραφτες δεν ανοιγεται κανεναν οικο μοδας κ μερικες για τα καλοριζικα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve πότε θα μου ράψεις και εμένα κανένα κουστουμάκι ρε? ![]() |
ΓΙΟΟΟ LEME YIIOOOO!!!
STEVE O rAfTiS ![]() ![]() ![]() |
εεεεεεενα αμααξι που .....δεν σπινιαρε ποτεεεε...
πατσουρεας σπικινγκκκκκ |
206kwn έγραψε: |
ανοιξα εχθες σε ενα φαναρι στην εθνικη προς ριο με μια alfa romeo 147 1,6 μοντ '04 (το ειδα γιατι ειχε πωλητηριο)......
1η πεταγομαι 2 αυτοκινιτα μπροστα (μαλλον κουλος ο τυπος) 2α,3η κραταγα την αποσταση που του ειχα παρει απο την 1η 4η αρχισε να με μαζευει και στην 5η ημουν ενα καπω μπροστα μεχρι που εγω επρεπε να στριψω..... αλλα και παλι λεω οτι το πιο ππιθανο ειναι να ηταν κουλαδι ο τυπας...... |
ανοιξα εχθες σε ενα φαναρι στην εθνικη προς ριο με μια alfa romeo 147 1,6 μοντ '04 (το ειδα γιατι ειχε πωλητηριο)......
1η πεταγομαι 2 αυτοκινιτα μπροστα (μαλλον κουλος ο τυπος) 2α,3η κραταγα την αποσταση που του ειχα παρει απο την 1η 4η αρχισε να με μαζευει και στην 5η ημουν ενα καπω μπροστα μεχρι που εγω επρεπε να στριψω..... αλλα και παλι λεω οτι το πιο ππιθανο ειναι να ηταν κουλαδι ο τυπας...... |
abaleo έγραψε: |
τς τς τς, αλήτες και στην περιοχή της πάτρας, όλοι με μαύρα αμαξια ανοίγουν προς ρίο...
![]() ![]() ![]() |
206kwn έγραψε: | ||
χααχαχχαχαχααχα δεν ξερω σε αυτο το φαναρι της toyota κατι με πιανει.....διαολιζομαι..... ισως φταιει εκεινη η στροφη κατω απο την γεφυρα της περιμετρικης.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
audi a3 1,6 παλιο..... ο καπετανιος ηταν τοσο σιγουρος που, ενω ειχε βαλει 18ρες ζαντες στο καραβι του |
Sinanai έγραψε: |
Εγώ, πάντως, με το 1.4 δεν έκανα τέτοια πράγματα. Τώρα "χάλασα". Ε, μα, φταίω γω που έρχονται και κοιτάνε καλά καλά; ![]() |
206kwn έγραψε: | ||
ε μα δεν εκανες μια αναστροφουλα το βραδυ να πηγαιναμε μαζι στη φωλια του λυκου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[...]περναω απο τη "φωλια" για βολτα και φευγω μετα...... ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||
Φωλιά; Meaning ![]() |
206kwn έγραψε: | ||||
θα τα πουμε απο κοντα αυτα ![]() |
kammenos έγραψε: |
πότε?
γιατί πολλές ντίβες μαζεύτηκαν στην πάτρα! ![]() |
ntemis έγραψε: |
με 206 1.4 8v σε τι ριχνω?(εκτος απο smartakia) |
ntemis έγραψε: |
επισεις εχω μια εροτιση να κανω....με το 206 1.4 8v και 2 ατομα επιασε 185 σε εθνικη(με πολλα ζορια βεβεα)ειναι μαλακινση του κοντερ,ευνοικος ανεμος η οντως τα αποδιδει? |
πλέον σε ελάχιστα πράγματα... δες το thread στις πρώτες σελίδες να δεις σε τι έριχνες παλαιότερα ![]() |
toyota celica τελευταίας γενιάς 2κάβαλος (ένας λεχρίτης με τη γκόμενα) μάλλον το μικρό έφαγε 1 αυτοκίνιτο από τον κουβαδάκο μου στα περίπου 300 μέτρα φανάρι-φανάρι ![]() ![]() ![]() Καλόπιωτος!!!!!! ![]() ![]() ![]() |