Steve έγραψε: |
Δεν άντεξα λοιπόν, έκανα και εγώ άλλη μια καγκουριά!!! ![]() ![]() ![]() Επειδή αυτόν τον μήνα, τον πέζουλα τον έχω κάνει βίδες, το ίδιο έκανα και σήμερα! Πέραν λοιπόν από την πίσω πινακίδα, τα λαμπάκια αυτά μπορούνε να μπούνε και: 1) Στα μπροστινά φανάρια... 2) Στην πλαφονιέρα... 3) Στον εσωτερικό φωτισμό του πορτ μπαγκάζ... 4) Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού... 5) Πάρα πολύ πιθανό, να ταιριάζουνε και στην οθόνη του ρολογιού (με το trip computer ![]() ![]() Αν η περίπτωση 5, από πολύ πιθανή, γίνει σίγουρη, τότε θα έχουμε τραγικές αλλαγές στον φωτισμό των ενδείξεων αυτών... έχουνε περάσει τρελλές ιδέες από το μυαλό μου... ![]() Τα συγκεκριμένα LED λοιπόν είναι περίπου 7mm και 12v. Κοστίζουνε 5 ευρώ το ζευγάρι. Όποιος θέλει, μπορεί να τον προμηθεύσω. Αν επίσης τα πάρουμε κατά 10άδες ή 20άδες, χτυπάμε καλύτερη τιμή!!! ![]() Ελπίζω να σας έδωσα λίγη καγκουροτροφή για τις καγκουρορέξεις σας!!! ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
μα γιατι να αρχισουμε τις ντοματες ;;; κι εμεις θα το κανουμε ...προσεχως ! ![]() |
DimiP προς Steve έγραψε: |
α! και ...παρε μια γ@#μ#@η ψηφιακη να σωθεις ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
καλά σου λέει, το έχεις γράψει σε 45 ποστ οτι περιμένεις να εμφανιστεί το φιλμ.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Νάτος και ο αρχικαγκουρέος.....!!!!! Μήτσο, μην ξεχάσεις τα φωτάκια στα πιτσιλιστήρια, στην κεραία, τα φώτα νέον κάτω από το αμάξι, αλλά και τα φωτάκια "αλα ΚΙΤ" στην μάσκα...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Εμενα παλι τα πισω φλας ειναι ηδη λευκα στα lexus κ τωρα θα βαλω κ στα πλαινα κ στα μπροστινα....στην αρχη σκεφτηκα να τα κανω ολα κοκκινα αλλα με αποτρεψε απο αυτην την ενεργεια ο σχολιασμος που εφαγα απο πολλους φιλους(?) οτι θα ειναι σκετο μπουρ....καταλαβατε.
Αληθεια...ασχετο αλλα γιατι εμενα που οι φωτο στην υπογραφη μου ειναι απο το κιν μου της χαρακτηριζει ως πολυ μεγαλες κ δεν μπορω να βαλω πανω απο 3 κ αλλοι εχουν ολοκληρο album? |
-=N4X=- έγραψε: |
Ευχαριστω πολυ Γιαννη θα το δοκιμασω αμεσως.
Αληθεια αν κ ειναι κ αφτο ασχετο εδω αλλα ειναι πολυ βλακεια να δωσεις το προφυλακτηρα σου αν αυτο που λες ειναι ο λογος.Ουτε εγω εχω πισω τον gt κ μαλιστα απο επιλογη μου αφου ειναι χαλια...το αμαξι σου ειναι πολυ ομορφο κ το μονο που βλεπω να θελει απο τις φωτο ειναι χαληλωμα για να δειξει ακομα πιο κακο. |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
3 λαμπακια στο clyma
3 λαμακια στην οθονη των ενδηξεων... οσο αναφορα το κοντερ εχει επανω Led. επανω στην πλακετα... κολημενα... που απο οσο το εχω ψαξει θελει καλαΐ και αγιος ο θεος ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
ολα τα λαμπακια που ειπες εχουν αλαχτει εδω και καιρο...
τα λαμπακια που ειναι ιδια και τεριαζουν ειναι 2.πλαινα δυο φλας |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Σταυρο αυτο το θεμα το εχω ψαξει και δεν γινεται τιποτα γιατι αν και υπαρχουν αυτο τα λαμπακια απο πισω το μονο που κανουν ειναι απλωσ να δινουν περισσοτερο φως! Δοκιμασε να τα βγαλεις και θα δεις οτι θα φωτιζει ακομα πορτοκαλι γιατι η οθονη που εχει ειναι αυτο το χρωμα! Οοτε δεν γινεται τιποτα! |
Skull έγραψε: |
Αλλα εγω το εκανα γιατι οταν πηγα για ledακια μπροστα μου ειπε οτι δεν εχει κατασπρα,για να τεριαζει με το κατασπρο μεσσαιας και μεγαλης σκαλας, |
Παράθεση: |
τι χρωμα τα εχεις κανει.... |
Δηλαδη οι ζελατινες ειναι χάλια?? |
Σταυρο αυτο το θεμα το εχω ψαξει και δεν γινεται τιποτα γιατι αν και υπαρχουν αυτο τα λαμπακια απο πισω το μονο που κανουν ειναι απλωσ να δινουν περισσοτερο φως! Δοκιμασε να τα βγαλεις και θα δεις οτι θα φωτιζει ακομα πορτοκαλι γιατι η οθονη που εχει ειναι αυτο το χρωμα! Οοτε δεν γινεται τιποτα! |
TGL_tuning έγραψε: | ||
mia mikri parenthesi na kanw yparxoun kai leuka me entono leuko fos |
SnakeMJK έγραψε: |
τι βιλανάκιδες που είστε ρε... ΟΥΥΥΥ ΡΕ!!!
το fast&furius φταίει για όλα... |
SnakeMJK έγραψε: |
το fast&furius φταίει για όλα... |
Skull έγραψε: | ||||
Γιωργο για ledακιαλεω,ετσι? ![]() Αν υαρχουν τοτε το πιο πιθανο ειναι να μην εχει ο ανθρωπος που το πηρα...ε,ενταξη!!! ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: | ||
shark_zak
μπλε... οοοοοοοοοοοολα μπλε ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ναι δεν είναι ίδιες γιατί τι θέλεις να κάνεις? |
drdino έγραψε: | ||
Αν είναι ίδιες, τότε παίζει να μπαίνει και του 308; ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
ΔΕΝ είναι ίδιες είπαμε. Το διόρθωσα ![]() |
Skull έγραψε: |
Παιδια και εγω εχω εδω και καιρο μπλε LED στην μικρη σκαλα και στην πλαφονιερα(πανω απο τα κεφαλια μας)!! Αλλα εγω το εκανα γιατι οταν πηγα για ledακια μπροστα μου ειπε οτι δεν εχει κατασπρα,για να τεριαζει με το κατασπρο μεσσαιας και μεγαλης σκαλας,και στην πλαφονιερα το εβαλα γιατι οταν εβγαινα με καμια γκομενιτσα αναβαμε το φως και ή μας τυφλωνε ή μας εβλεπαν απο εξω... ![]() |
harist έγραψε: |
...το καλυμμα της πλαφονιερας για να αλλαχθουν τα λαμπακια πως βγαινει ακριβως; |