PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Άλλαγή εσωτερικού/εξωτερικού φωτισμού (ΓΕΝΙΚΑ)

Steve - Πεμ 21 Οκτ 2004, 02:35:09
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Άλλαγή εσωτερικού/εξωτερικού φωτισμού (ΓΕΝΙΚΑ)
Δεν άντεξα λοιπόν, έκανα και εγώ άλλη μια καγκουριά!!! Cool Very happy Μιλάω για τα λαμπάκια της πίσω πινακίδας... Έβαλα μπλε LED!!! Razz Μην αρχίσετε τις ντομάτες από τώρα...

Επειδή αυτόν τον μήνα, τον πέζουλα τον έχω κάνει βίδες, το ίδιο έκανα και σήμερα! Πέραν λοιπόν από την πίσω πινακίδα, τα λαμπάκια αυτά μπορούνε να μπούνε και:

1) Στα μπροστινά φανάρια...

2) Στην πλαφονιέρα...

3) Στον εσωτερικό φωτισμό του πορτ μπαγκάζ...

4) Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού...

5) Πάρα πολύ πιθανό, να ταιριάζουνε και στην οθόνη του ρολογιού (με το trip computer Cool ) και στην οθόνη του αυτόματου κλιματισμού!!! Cool

Αν η περίπτωση 5, από πολύ πιθανή, γίνει σίγουρη, τότε θα έχουμε τραγικές αλλαγές στον φωτισμό των ενδείξεων αυτών... έχουνε περάσει τρελλές ιδέες από το μυαλό μου... Cool

Τα συγκεκριμένα LED λοιπόν είναι περίπου 7mm και 12v. Κοστίζουνε 5 ευρώ το ζευγάρι. Όποιος θέλει, μπορεί να τον προμηθεύσω. Αν επίσης τα πάρουμε κατά 10άδες ή 20άδες, χτυπάμε καλύτερη τιμή!!! Wink

Ελπίζω να σας έδωσα λίγη καγκουροτροφή για τις καγκουρορέξεις σας!!! Razz Φωτό σε 2-3 βδομάδες που θα βγει το γ**οφίλμ... Sad
shark_zak - Πεμ 21 Οκτ 2004, 06:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
το ντουλαπακι και το πορτ παγκαζ τα εχω αφηση λευκα ( να βλεπουμε και λιγο )...τωρα οσο για την οθονουλα ρωτα τον kovac αυτο ξερει καλητερα.... Idea Wink
DimiP - Πεμ 21 Οκτ 2004, 06:36:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: Άλλαγή εσωτερικού/εξωτερικού φωτισμού στο 206 (ΓΕΝΙΚΑ)
Steve έγραψε:
Δεν άντεξα λοιπόν, έκανα και εγώ άλλη μια καγκουριά!!! Cool Very happy Μιλάω για τα λαμπάκια της πίσω πινακίδας... Έβαλα μπλε LED!!! Razz Μην αρχίσετε τις ντομάτες από τώρα...

Επειδή αυτόν τον μήνα, τον πέζουλα τον έχω κάνει βίδες, το ίδιο έκανα και σήμερα! Πέραν λοιπόν από την πίσω πινακίδα, τα λαμπάκια αυτά μπορούνε να μπούνε και:

1) Στα μπροστινά φανάρια...

2) Στην πλαφονιέρα...

3) Στον εσωτερικό φωτισμό του πορτ μπαγκάζ...

4) Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού...

5) Πάρα πολύ πιθανό, να ταιριάζουνε και στην οθόνη του ρολογιού (με το trip computer Cool ) και στην οθόνη του αυτόματου κλιματισμού!!! Cool

Αν η περίπτωση 5, από πολύ πιθανή, γίνει σίγουρη, τότε θα έχουμε τραγικές αλλαγές στον φωτισμό των ενδείξεων αυτών... έχουνε περάσει τρελλές ιδέες από το μυαλό μου... Cool

Τα συγκεκριμένα LED λοιπόν είναι περίπου 7mm και 12v. Κοστίζουνε 5 ευρώ το ζευγάρι. Όποιος θέλει, μπορεί να τον προμηθεύσω. Αν επίσης τα πάρουμε κατά 10άδες ή 20άδες, χτυπάμε καλύτερη τιμή!!! Wink

Ελπίζω να σας έδωσα λίγη καγκουροτροφή για τις καγκουρορέξεις σας!!! Razz Φωτό σε 2-3 βδομάδες που θα βγει το γ**οφίλμ... Sad

μα γιατι να αρχισουμε τις ντοματες ;;;
κι εμεις θα το κανουμε ...προσεχως ! Laughing !

α! και ...παρε μια γ@#μ#@η ψηφιακη να σωθεις Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Πεμ 21 Οκτ 2004, 09:16:03
DimiP έγραψε:

Νάτος και ο αρχικαγκουρέος.....!!!!!
Μήτσο, μην ξεχάσεις τα φωτάκια στα πιτσιλιστήρια, στην κεραία, τα φώτα νέον κάτω από το αμάξι, αλλά και τα φωτάκια "αλα ΚΙΤ" στην μάσκα......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

DimiP προς Steve έγραψε:
α! και ...παρε μια γ@#μ#@η ψηφιακη να σωθεις Laughing Laughing Laughing Laughing

καλά σου λέει, το έχεις γράψει σε 45 ποστ οτι περιμένεις να εμφανιστεί το φιλμ.... Laughing Laughing Laughing Wink
COOL ALEXIS - Πεμ 21 Οκτ 2004, 09:22:48
Θέμα δημοσίευσης:
Με όλο το συμπαθιο και όλο τον σεβασμό
Splat
Μόνο μια γιατι έρχονται δύσκολοι καιροί!!!

Πάντα φιλικά Wink
Steve - Πεμ 21 Οκτ 2004, 09:50:47
Vaggelis έγραψε:
καλά σου λέει, το έχεις γράψει σε 45 ποστ οτι περιμένεις να εμφανιστεί το φιλμ.... Laughing Laughing Laughing Wink

1) Χαίρομαι που τα post μου παρακολουθούνται Cool

2) Χαίρομαι που υπάρχει και μετρητής Razz

3) Δεν χαίρομαι γιατί ακόμα δεν έχει προσφερθεί κανείς με ψηφιακή Razz Που θα πάει, στα 100 post ελπίζω να βρεθεί κάποιος με τα νεύρα κουρέλια, και να κάνει την θυσία Wink (πέρα από την πλάκα, κατεβαίνει φίλος από θεσ/νίκη μέσα στη βδομάδα που έχει studio και ένα κάρο κάμερες, οπότε θα τον πρήξω και αυτόν Evil Twisted evil )
DimiP - Πεμ 21 Οκτ 2004, 12:07:09
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Νάτος και ο αρχικαγκουρέος.....!!!!!
Μήτσο, μην ξεχάσεις τα φωτάκια στα πιτσιλιστήρια, στην κεραία, τα φώτα νέον κάτω από το αμάξι, αλλά και τα φωτάκια "αλα ΚΙΤ" στην μάσκα......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

αφου το ξερεις κατα βαθος οτι ειμαι "πολιτισμενος" καγκουρας.
στο αμαξι μου βαζω τα καλυτερα και οχι τα καγκουροτερα!!!!
οποτε πιτσιλιστηρια και νεον και λοιπες αηδιες μακρια, αλλα τα φωτακια στα φλας/φωτα θεσης/πινακιδες ειναι must ειδικα στο μπλε μου!
πες μου ρε Twisted evil εχεις δει ομορφοτερο αμαξι απο το δικο μου; Twisted evil Cool Laughing Laughing Laughing
HYPER_Piccolo - Πεμ 21 Οκτ 2004, 13:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
ολα τα λαμπακια που ειπες εχουν αλαχτει εδω και καιρο...
τα λαμπακια που ειναι ιδια και τεριαζουν ειναι
1.πισω δυο που φωτιζουν την πινακιδα...
2.πλαινα δυο φλας
3.στο πορτ μπακαζ δεξια ενα φωτακι
4.πλαφονιερα πανω απο τα κεφαλια μας Razz
5.μεσα στο ντουλαπακι
6.στην μικρη σκαλα μεσα στα φωτα
ΟΛΑ αυτα ειναι τα ιδια λαμπακια... και εγω τα εχω αλαξει με LED
οσο αναφορα μεσα στο clymaκαι στην οθονη με τις ενδηξεις ειναι 3 και 3 στο καθε ενα απο αυτα... δηλαδη
3 λαμπακια στο clyma
3 λαμακια στην οθονη των ενδηξεων...

οσο αναφορα το κοντερ εχει επανω Led. επανω στην πλακετα... κολημενα... που απο οσο το εχω ψαξει θελει καλαΐ και αγιος ο θεος Razz
Skull - Πεμ 21 Οκτ 2004, 14:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΙ κρυφοκνγκουρες να βγαινουν ενας-ενας.... Razz

Παιδια και εγω εχω εδω και καιρο μπλε LED στην μικρη σκαλα και στην πλαφονιερα(πανω απο τα κεφαλαια μας)!!

Αλλα εγω το εκανα γιατι οταν πηγα για ledακια μπροστα μου ειπε οτι δεν εχει κατασπρα,για να τεριαζει με το κατασπρο μεσσαιας και μεγαλης σκαλας,και στην πλαφονιερα το εβαλα γιατι οταν εβγαινα με καμια γκομενιτσα αναβαμε το φως και ή μας τυφλωνε ή μας εβλεπαν απο εξω... Very happy
-=N4X=- - Πεμ 21 Οκτ 2004, 15:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παλι τα πισω φλας ειναι ηδη λευκα στα lexus κ τωρα θα βαλω κ στα πλαινα κ στα μπροστινα....στην αρχη σκεφτηκα να τα κανω ολα κοκκινα αλλα με αποτρεψε απο αυτην την ενεργεια ο σχολιασμος που εφαγα απο πολλους φιλους(?) οτι θα ειναι σκετο μπουρ....καταλαβατε.
Αληθεια...ασχετο αλλα γιατι εμενα που οι φωτο στην υπογραφη μου ειναι απο το κιν μου της χαρακτηριζει ως πολυ μεγαλες κ δεν μπορω να βαλω πανω απο 3 κ αλλοι εχουν ολοκληρο album?
Skull - Πεμ 21 Οκτ 2004, 15:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Εμενα παλι τα πισω φλας ειναι ηδη λευκα στα lexus κ τωρα θα βαλω κ στα πλαινα κ στα μπροστινα....στην αρχη σκεφτηκα να τα κανω ολα κοκκινα αλλα με αποτρεψε απο αυτην την ενεργεια ο σχολιασμος που εφαγα απο πολλους φιλους(?) οτι θα ειναι σκετο μπουρ....καταλαβατε.
Αληθεια...ασχετο αλλα γιατι εμενα που οι φωτο στην υπογραφη μου ειναι απο το κιν μου της χαρακτηριζει ως πολυ μεγαλες κ δεν μπορω να βαλω πανω απο 3 κ αλλοι εχουν ολοκληρο album?

Το ερωτηματικο εκει στους φιλους ειναι ασχολιαστο... Very happy
Την γνωμη του μπορει ο καθενας να την πει και πιστευω οτι σε εκαναν να το ξανασκεφτεις! Wink

Οσο για το ασχετο,πανε στην ζωγραφικη σου και βαλε ολες τις φοτο μαζι και κανε ενα .jpeg ή .jpg.
Ετσι θα στο δεχτει και δεν θα ειναι τοσο βαρυ! Wink

...χαχα...album????..... Laughing Laughing Laughing
-=N4X=- - Πεμ 21 Οκτ 2004, 16:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω πολυ Γιαννη θα το δοκιμασω αμεσως.
Αληθεια αν κ ειναι κ αφτο ασχετο εδω αλλα ειναι πολυ βλακεια να δωσεις το προφυλακτηρα σου αν αυτο που λες ειναι ο λογος.Ουτε εγω εχω πισω τον gt κ μαλιστα απο επιλογη μου αφου ειναι χαλια...το αμαξι σου ειναι πολυ ομορφο κ το μονο που βλεπω να θελει απο τις φωτο ειναι χαληλωμα για να δειξει ακομα πιο κακο.
HYPER_Piccolo - Πεμ 21 Οκτ 2004, 17:05:02
Θέμα δημοσίευσης:
να σου πω την γνωμη μου για την γνωμη των αλλων...
εγω εβαλα τις νεον (με βαση αυτους) υπερβολικα πιο νωρις...
δηλαδη οτι και καλα πρεπει πρωτα να βαλω ζαντες μετα εξατμηση μετα φτιαξιμο μηχανικα και στο τελος οι νεον....
και εκτος αυτου πολλα πολλα αλα σχολεια για τις νεον... δεκτες ολες οι γνωμες... αλλα πανω απολα εχω το δικο μου γουστο....
επισης... σε μαυρο παει τελεια το κοκκινο που ελεγες να βαλεις και το πρασινο... δυο χρωματα που αν μπουν και νεον στο ιδιο χρωμα ειναι κορφη !
συγκεκριμενα εχω δει ενα μαυρο astra με κοκινα λαμπακια στα μικρη σκαλα,φλας και νεον μονο μπροστα και πισω και ηταν πολυ ομορφο...
κανε οτι λεει η ορεξη σου και οτι θελεις....
"καλητερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες"
ενα ρητο που το εχω για τις κοπελες μιας και παντα κοτευω να μιλησω σε αγνωστες Embarassed Wink Wink Wink Wink
Skull - Πεμ 21 Οκτ 2004, 18:53:56
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Ευχαριστω πολυ Γιαννη θα το δοκιμασω αμεσως.
Αληθεια αν κ ειναι κ αφτο ασχετο εδω αλλα ειναι πολυ βλακεια να δωσεις το προφυλακτηρα σου αν αυτο που λες ειναι ο λογος.Ουτε εγω εχω πισω τον gt κ μαλιστα απο επιλογη μου αφου ειναι χαλια...το αμαξι σου ειναι πολυ ομορφο κ το μονο που βλεπω να θελει απο τις φωτο ειναι χαληλωμα για να δειξει ακομα πιο κακο.

οχι ρ AL δεν με επιρεασε κανενας απλα δεν μου πολυαρεσει να το βλεπω απο πισω...αν ειναι κανα παιδι που να εχει μεγαλητερη οικονομικη ανεση κ μπορει να αγορασει,πισω προφυλακτηρα,κατι καλο να το συνδυασει ομορφα τοτε ας το χαρει κανας αλλος... Wink

πισω εχω το xt!!! Very happy
Steve - Πεμ 21 Οκτ 2004, 20:37:25
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
3 λαμπακια στο clyma
3 λαμακια στην οθονη των ενδηξεων...

οσο αναφορα το κοντερ εχει επανω Led. επανω στην πλακετα... κολημενα... που απο οσο το εχω ψαξει θελει καλαΐ και αγιος ο θεος Razz

Εγώ νομίζω 2 λαμπάκια στο clima Rolling eyes Κάτι τέτοιο έπιανα πίσω χωρίς να βγάλω την πλακέτα. Είναι υπερβολικά τα 3 για τόσο μικρή οθόνη!!!

Επίσης βρήκα κάτι σαν αυτό το πορτοκαλί πλαστικό που έχει η οθόνη ενδείξεων για να διαχέει ομοιόμορφα το φως...

Μόνο που το βρήκα σε άσπρο Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές!!!

Όσο για το καντράν, δεν μου γλυτώνει και αυτό, μέσα στο πρόγραμμα είναι!!! Wink
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Πεμ 21 Οκτ 2004, 20:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρο αυτο το θεμα το εχω ψαξει και δεν γινεται τιποτα γιατι αν και υπαρχουν αυτο τα λαμπακια απο πισω το μονο που κανουν ειναι απλωσ να δινουν περισσοτερο φως! Δοκιμασε να τα βγαλεις και θα δεις οτι θα φωτιζει ακομα πορτοκαλι γιατι η οθονη που εχει ειναι αυτο το χρωμα! Οοτε δεν γινεται τιποτα!
HYPER_Piccolo - Πεμ 21 Οκτ 2004, 20:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
θα με συνχωρεσετε... αλλα σε αυτο το θεμα δεν δεχομαι διαφωνιες... μπορειτε να πατε να δειτε το HOW-TO... ειναι εμφανες... 3 λαμπακια ειναι steve
2 για την οθονη και 1 για τον φωτησμο στα κουμπια...
πιστεψεμε δεν μιλαω με καμια απολητος αμφιβολια... ετσι κιαλιος εχω αλαξει και στα δυο τον φωτησμο...
οσο αναφορα τις ζελατηνες το εχω πει και στον steve μεσω MSN αυτην την περιοδο τα οικονομικα παμε απο σκ**α εως πολυ σκ**α και δεν μπορω να πανω πειραματα...
CC-Gio - Πεμ 21 Οκτ 2004, 23:51:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη οι ζελατινες ειναι χάλια??

Δεν κανουν το φωτισμο ομοιομορφο? Crying or Very sad
shark_zak - Παρ 22 Οκτ 2004, 06:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
ολα τα λαμπακια που ειπες εχουν αλαχτει εδω και καιρο...
τα λαμπακια που ειναι ιδια και τεριαζουν ειναι
2.πλαινα δυο φλας

τι χρωμα τα εχεις κανει.... Question Question Question
Steve - Παρ 22 Οκτ 2004, 08:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
Σταυρο αυτο το θεμα το εχω ψαξει και δεν γινεται τιποτα γιατι αν και υπαρχουν αυτο τα λαμπακια απο πισω το μονο που κανουν ειναι απλωσ να δινουν περισσοτερο φως! Δοκιμασε να τα βγαλεις και θα δεις οτι θα φωτιζει ακομα πορτοκαλι γιατι η οθονη που εχει ειναι αυτο το χρωμα! Οοτε δεν γινεται τιποτα!

Γιώργο... αν γίνει όπως αναμένω ο φωτισμός, τότε με το που δείς φωτό, θα τρέχεις Λάρισα και συ για να στο φτιάξω έτσι Cool Laughing
TGL_tuning - Παρ 22 Οκτ 2004, 14:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:

Αλλα εγω το εκανα γιατι οταν πηγα για ledακια μπροστα μου ειπε οτι δεν εχει κατασπρα,για να τεριαζει με το κατασπρο μεσσαιας και μεγαλης σκαλας,

mia mikri parenthesi na kanw
yparxoun kai leuka me entono leuko fos
HYPER_Piccolo - Παρ 22 Οκτ 2004, 14:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak
Παράθεση:
τι χρωμα τα εχεις κανει....

μπλε... οοοοοοοοοοοολα μπλε Smile

CC-Gio
Παράθεση:
Δηλαδη οι ζελατινες ειναι χάλια??

οι ζελατινες δεν ειναι χαλια... απλα εχεις τρεις επιλογες...
1.να βρεις ζελατινα μπλε και να βαλεις αστπα λαμπακια
2.να βρεις μπλε λαμπακια και να μην ναλεις ζελατινα η να φτιαξεις καποια δικια σου( αυτο που εκανα εγω)
3.να βρεις ΚΑΙ ζελατινα ΚΑΙ λαμπακια μπλε και να δεις πως βγαινει
ξαναλεω οτι εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα... εκτος αυτο με την μπλε ζελατινα... δεν εχω βρει...
αλλα επειδη τα πλε λαμπακια δινουν λιγοτερο φως αν βαλετε και ζελατινα ιδιου τυπου οπως αυτην που εχει εργοστασιακα το φως που βγαινει ειναι πολυ λιγο και φενεται μονο το βραδι καλα...
να φανταστειτε οτι εγω εχω βαλει 3 μπλε λαμπακια και μια μονο ζελατινα απο ενα μπλε διαφανο ντοσιε που ειχα και παλι το πρωι διακρινονται με δυσκολεια οι ενδηξεις...

GFG
Παράθεση:

απανταω ποιο πανω... ολα παιζουν ρολο... απλα οπως λεω το μονο προβλημα ειναι οτι οταν βαζεις τα μπε λαμπακια το φως που βγαζουν δεν ειναι δυνατο...
Skull - Παρ 22 Οκτ 2004, 16:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
TGL_tuning έγραψε:
Skull έγραψε:

Αλλα εγω το εκανα γιατι οταν πηγα για ledακια μπροστα μου ειπε οτι δεν εχει κατασπρα,για να τεριαζει με το κατασπρο μεσσαιας και μεγαλης σκαλας,

Γιωργο για ledακιαλεω,ετσι? Confused

Αν υαρχουν τοτε το πιο πιθανο ειναι να μην εχει ο ανθρωπος που το πηρα...ε,ενταξη!!! Very happy
SnakeMJK - Παρ 22 Οκτ 2004, 22:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
τι βιλανάκιδες που είστε ρε... ΟΥΥΥΥ ΡΕ!!!

το fast&furius φταίει για όλα...
Skull - Παρ 22 Οκτ 2004, 22:47:27
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
τι βιλανάκιδες που είστε ρε... ΟΥΥΥΥ ΡΕ!!!

που την βρικες αυτην την λεξη ρ??? Confused
Steve - Σαβ 23 Οκτ 2004, 04:39:14
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

fast & καγκούριους... Cool
TGL_tuning - Σαβ 23 Οκτ 2004, 11:53:48
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
TGL_tuning έγραψε:
Skull έγραψε:

Γιωργο για ledακιαλεω,ετσι? Confused

Αν υαρχουν τοτε το πιο πιθανο ειναι να μην εχει ο ανθρωπος που το πηρα...ε,ενταξη!!! Very happy

kala nte mi baras Smile
nai auta pou bazoume sths porias lew
telos panton min kolame den exei kai toso simasia afou brikes ayta pou itheles ok
HYPER_Piccolo - Σαβ 23 Οκτ 2004, 20:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
πω πω τι γκαντεμια... μια μερα αφου ποσταρα εδω και καηκε το δεξι μπροστα led στην μικρη σκαλα.... Twisted evil grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Twisted evil
δεν ξαναποσταρω για το pug μου, ειμαι γκανεμης Wink Razz Wink
shark_zak - Δευ 25 Οκτ 2004, 07:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
shark_zak
Παράθεση:
τι χρωμα τα εχεις κανει....

μπλε... οοοοοοοοοοοολα μπλε Smile

και τα φλας μπλε... Question Question Question
HYPER_Piccolo - Δευ 25 Οκτ 2004, 14:51:33
Θέμα δημοσίευσης:
ναι... ολα μπλε, φλας, μικρι σκαλα,πινακιδα πισω,προτ μπαγκαζ, και μεσα
drdino - Τρι 23 Δεκ 2008, 18:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αργύρη οι πλαφονιέρες για VAN και CAN είναι διαφορετικές;
Touristas - Τρι 23 Δεκ 2008, 22:26:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι ίδιες γιατί τι θέλεις να κάνεις?
sakis206t - Τρι 23 Δεκ 2008, 22:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=7Bd8yv1j6cw Shoot Shoot Shoot
drdino - Τετ 24 Δεκ 2008, 00:17:49
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ναι δεν είναι ίδιες γιατί τι θέλεις να κάνεις?

Αν είναι ίδιες, τότε παίζει να μπαίνει και του 308; Laughing Laughing Laughing
Touristas - Τετ 24 Δεκ 2008, 08:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Touristas έγραψε:

ΔΕΝ είναι ίδιες είπαμε.

Το διόρθωσα Razz
drdino - Τετ 14 Ιαν 2009, 03:35:20
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
drdino έγραψε:
Touristas έγραψε:

ΔΕΝ είναι ίδιες είπαμε.

Το διόρθωσα Razz

Δεν απάντησα ποτέ εδώ, ε; Laughing
Ζήλεψα τα ledακια του πακέτου φωτισμού. Razz Καλά, θα κάνω πατέντα μάλλον...
harist - Τετ 15 Απρ 2009, 14:12:19
Θέμα δημοσίευσης:
Να κανω μια ερωτηση παιδια

Τελικα τα LEDακια για πλαφονιερα και πορτ μπαγκαζ ειναι
αυτα που αναφερονται στο πρωτο ποστ του Steve δηλ
7mm , 12 V

και κατι ακομα το καλυμμα της πλαφονιερας για να αλλαχθουν τα λαμπακια πως βγαινει ακριβως
gulik - Κυρ 20 Δεκ 2009, 23:02:37
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:

Παιδια και εγω εχω εδω και καιρο μπλε LED στην μικρη σκαλα και στην πλαφονιερα(πανω απο τα κεφαλια μας)!!

Αλλα εγω το εκανα γιατι οταν πηγα για ledακια μπροστα μου ειπε οτι δεν εχει κατασπρα,για να τεριαζει με το κατασπρο μεσσαιας και μεγαλης σκαλας,και στην πλαφονιερα το εβαλα γιατι οταν εβγαινα με καμια γκομενιτσα αναβαμε το φως και ή μας τυφλωνε ή μας εβλεπαν απο εξω... Very happy

Έβαλες μπλε LEDάκια στην πλαφονιέρα; Eek

Επειδή κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από την ισχύ που έχει το λαμπάκι της πλαφονιέρας, θέλω να το αλλάξω, πιθανώς με LED (λευκό). Ξέρετε πού θα βρώ και πόσο περίπου κάνει;

harist έγραψε:
...το καλυμμα της πλαφονιερας για να αλλαχθουν τα λαμπακια πως βγαινει ακριβως;

Α ναι, και πόσο εύκολα γίνεται η αλλαγή;

Επίσης, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού δεν έχω καθόλου φως, μήπως είναι καμμένο;
gulik - Τετ 23 Δεκ 2009, 10:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
Whistling
Stevon - Πεμ 24 Δεκ 2009, 22:44:40
Θέμα δημοσίευσης:
Θα βρείς , ένα μικρό ίσιο κατσαβίδι , και "κοιτώντας απο κάτω την πλαφονιέρα " στην δεξιά της πλευρά θα εισχορήσεις την μύτη του κατσαβιδιού. Αφού βγεί ξεκουμπόνεις το φυσάκι και τα υπόλοιπα είναι τυφλοσούρτης , για να το κλήσεις κάνεις ακριβώς τα αντίστροφα με την διαφορά ότι πλέον την πλαφονιέρα θα κουμπόσεις πρώτα το αριστερό κομάτι της , και μετά με το χέρι σου , σπρώχνεις και το δεξί. Wink Wink

Το ντουλαπάκι σου : μπορεί ή να έχει καεί η λάμπα ή να μήν έχει καθόλου {υπήρχαν εκδόσεις που δέν είχαν}
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες