p206xs2 έγραψε: |
Παιδιά έχω το 206 XS 1600 16V(110 hp) μοντέλο 5/2003.
Χωρίς να πατάω το πεντάλ του φρένου άναβαν τα πίσω φώτα των φρένων ακόμα και όταν το κλειδί στη μίζα ήταν στη 2η σκάλα. Τελικά το πήγα στην EΨΙΛΟΝ και μου είπαν ότι είναι η βαλβίδα του STOP. Tην άλλαξαν και τώρα είναι ΟΚ. Τι είναι αυτή η βαλβίδα του STOP; Υ.Γ. Ρώτησα αν είναι φυσιολογικός ένας μικρός τζόγος στο πεντάλ του συμπλέκτη και μου είπαν ότι έτσι είναι. Το έχετε παρατηρήσει αυτό; |
harist έγραψε: |
ο ιδιος τζογος παρουσιαζεται και σε μενα στο πενταλ του συμπλεκτη
ξερει κανεις που οφειλεται? πως επιδιορθωνεται? |
206katsu έγραψε: |
Ευγένιε, επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα περίπου και θέλει αλλαγή και η δική μου η βαλβίδα ΣΤΟΠ μπορείς να μου πείς ενδεικτικά πόσο είχες πληρώσει για να στην αλλάξουνε (επειδή είμαι γυναίκα και φοβάμαι μήπως με ξηλώσουνε!)???
Ευχαριστώ. |
206katsu έγραψε: |
Σ'ευχαριστώ για όλα, μου το άλλαξαν σήμερα.. Μου πήρε 16 ευρώ.. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ πιο ακριβό... |
elias έγραψε: |
Η πρώτη ντίζα συμπλέκτη που είχα δεν είχε τζόγο. Πριν λίγους μήνες που άλλαξα δίσκο-πλατό, επειδή η ντίζα συμπλέκτη έκανε έναν θόρυβο κάπου- κάπου την άλλαξα καλού κακού. Αυτή η καινούρια έχει ένα μικρό τζόγο περίπου 1 cm. Μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα. Μήπως έτσι κάνουν σε όλα τα νέα μοντέλα? |