theflame έγραψε: |
Παράδειγμα: Μπαίνω στο forum και γράφω τα χειρότερα για τον Χ μηχανικό του Ψ εξουσιοδοτημένου συνεργείου. Λογικό ο άνθρωπος να θελήσει μόλις το μάθει να αμυνθεί (έχω δίκαιο ή άδικο δεν είναι της παρούσης). Από πιο θα ζητήσει τα ρέστα. Από τους admins. Και αυτοί τι θα του πουν. Άντε να του δώσουν τα στοιχεία που έχω δηλώσει, άντε και μία IP adress που μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αυτά δεν αποδεικνύουν τίποτα, μπορεί να έχω δηλώσει ότι είμαι ο Κώστας Σημίτης του Μητσοτάκη και της Παπαρήγα!!!!! (χιούμορ είναι!!! ) πάρε το αβγό και κούρευτο!!!! Άρα ποιος θα βρει το μπελά του;;;; Γιατί εγώ σε τελική μπορεί να είμαι ένας θρασύδειλος αλήτης.
|
Miltellas έγραψε: |
Βέβαια, για ότι γράφω έχω πλήρη συνείδηση και είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου για τα γραφόμενά μου, χώρια που σε τελική ανάλυση είμαι επώνυμος με τα απόρρητα στοιχεία μου (τηλέφωνα και διεύθυνση) κατατεθειμένα στην διάθεση των διαχειριστών του Forum του 206 Club. |
DimiP έγραψε: |
ΩΡΑΙΑ, ολα αυτα και φυσικα υπαρχει ευθυνη.
Μπορει καποιος να μου πει πως; εγω ο "θιγομενος", ταλαιπωρημενος, εξοργισμενος πελατης του οποιουδηποτε συνεργειου-καταστηματος-πωλητη-μηχανικου-.... θα αμυνθω; |
DIMIP έγραψε: |
αυτα πιστευω εγω και δεν θα ηθελα να επιβαλω την αποψη μου απλα να την διατυπωσω. |
christhehealer έγραψε: | ||||
Σαφώς και θα αμυνθείς. Αλίμονο και εμείς όλοι (καλά οι τριάντα) μαζί σου. Αλλά με τέτοιον τρόπο ώστε να έχεις εξασφαλήσει τα νότα σου. Σκέψου όμως, ότι ο αντιδικός σου κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να κλείσει το forum. Που θα λες μετά τον "πόνο" σου; ![]() ![]() ![]() ![]()
Έχουμε καμιά 110αρια που δεν διατυπώνουν την αποψή τους. Αυτό μας έλειπε τώρα, να μην την διατυπώνεις και 'συ ![]() ![]() ![]() |
την προταση μου τη βρισκεις λογικη ;
<<Εκει ερχονται οι admin να το επισημανουν , να ενημερωσουν τον poster και να συνενοηθουν για την τροποποίηση ή την αφαιρεση του μυνηματος ή κομματιου του>> |
οκ γιατρε. κανεις δεν θελει να κλεισει ή να απειληθει το forum και το club μας. την προταση μου τη βρισκεις λογικη ; <<Εκει ερχονται οι admin να το επισημανουν , να ενημερωσουν τον poster και να συνενοηθουν για την τροποποίηση ή την αφαιρεση του μυνηματος ή κομματιου του>> |
Sidobre έγραψε: | ||
Kατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμείς όλοι εδώ μέσα είμαστε πάνω απ'όλα φίλοι. Αυτό είναι το επιθυμητό, αυτός είναι εξ'αρχής ο στόχος μας και αυτό προσπαθούμε όλοι. Να είμαστε δηλαδή, μια παρέα, φίλοι κολλητοί! Και αν το σκεφτεί κανείς είμαστε, διότι δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε μεταξύ μας, αλλά να μοιραστούμε μαζί τις γνώσεις μας, τις εμπειρίες μας, την τρέλα μας στην τελική. Αν έγιναν κάποιες μικρές τροποποιήσεις σε κάποια post (ελάχιστα) δεν έγιναν ούτε για να τροποποιήσουν το περιεχόμενο, ούτε για να αλλάξουν την ιδέα ή το νόημα! Έγιναν καθαρά για να προστατέψουν ΕΣΑΣ και κατ'επέκταση και εμάς. Και έγιναν την στιγμή που έπρεπε να γίνουν για διάφορους λόγους. Όταν ένα μήνυμα όμως δεν είναι σωστά γραμμένο, ή είναι υπερβολικό ή οτιδήποτε που δεν προσβάλει το ίδιο το Club, δεν το σβήνουμε ή το πειράζουμε, αλλά ειδοποιούμε τον συγγραφέα του να το τροποποιήσει. Όταν όμως θα προσβάλει ανεπανόρθωτα τον συγγραφέα του και το Club, σαφώς και δεν θα μείνει ούτε δευτερόλεπτο, για να μην δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση, κανένα νομικό πρόβλημα και να μην ταράξει τίποτα την σωστή λειτουργία του Club. Ελπίζω να το καταλαβαίνετε αυτό. Δεν είναι εύκολη και η δική μας η θέση. Όταν έχετε κάποιο πρόβλημα, σκεφτείτε λίγο και την θέση του άλλου! Όσο αφορά αυτό που έγραψες παραπάνω Dimip, ότι υπάρχει το Forum και θέλεις να εκτονωθείς, δεν είναι ακριβώς έτσι. Όταν θέλουμε να είμαστε σωστοί, ιδιαίτερα απέναντι στους άλλους, όταν θα εκφράσουμε κάτι θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να εξηγήσουμε με τεκμηριωμένο λόγο, οποιοδήποτε περιστατικό και όχι "εν βρασμό ψυχής". Αυτό γιατί αφ'ενός ο άλλος θα καταλάβει καλύτερα, αφ'εταίρου γιατί προστατεύει εσένα από παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν. |
οκ, κατανοητο αλλα στην 1η "στραβη" θα σε παρω στο κινητο σου να στα πω εσενα να ξεθυμανω ετσι;;;; sidobre 090 206206206 γραμμη αγανακτησης. σωστττοοοςςςςςςς;;;;;; |