CC-Gio έγραψε: |
Οσες φορες εχω πει οτι θα παω να αλλαξω λαστιχα,οποιος ηταν μπροστα εκεινη τη στιγμη μου ελεγε να προσεξω την ημερομηνια!!!
Για πολλους ειναι σημαντικη!! Εγω παλι πιστευω οτι για να υπαρχει ημερομηνια πανω στο ελαστικο,απο την εταιρεια,καποιο ρολο παιζει!!!Δεν λενε γραψαμε τη μαρκα,τη διασταση....τι αλλο να γραψουμε??? ας γραψουμε και μια ημερομηνια!! Οταν δεις οτι κατι ειναι λιγμενο.....το φοβασαι! ![]() |
teoman έγραψε: |
Το ελαστικό από την στιγμή που βγαίνει από το εργοστάσιο,αρχίζει και φθείρεται.Ακόμα και αν μιλάμε για άριστες συνθήκες αποθήκευσης,η φθορά είναι δεδομένη.Επομένως η ημερομηνία που αναγράφει πάνω του είναι σημαντικότατος λόγος για την αγορά του. |
vaspap έγραψε: | ||
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΡΕΣΚΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΩ ΠΑΛΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ. ΒΑΣΙΛΗΣ |
sps έγραψε: |
Εγω παντως τα λαστιχα που εβαλα την παρασκευη, ηταν 3204 δηλαδη 8ος 04.
Φρεσκα σαν ζεστο ψωμι ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Τα δικά μου που είναι 3704 δηλαδή, τσουρουφλάνε;;;; |