PSClub - Hellas

Φτιάξε το μόνος σου - 206 - HOW TO: Υλικά / Διαδικασία Βαψίματος Πλαστικών

kovac - Τετ 13 Οκτ 2004, 14:34:35
Θέμα δημοσίευσης: 206 - HOW TO: Υλικά / Διαδικασία Βαψίματος Πλαστικών
Τα λόγια είναι περιττά πλέον...ευχαριστούμε Γιάννη! Wink

ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Εδώ πιο πολύ έχουμε να κάνουμε περισσότερο με το πόσο πιάνει το χέρι του κάθε ενός και με την εμπειρία που έχει όσο αναφορά βάψιμο με σπρέι, και όχι με την υπομονή και τις σωστές κινήσεις των υπόλοιπων HOW TO που είχαν να κάνουν με αλλαγή χρώματος των οθονών.
Τα υλικά που χρειάζεστε είναι τα εξής
1. Αυτό είναι ένα υγρό το οποίο χρησιμοποιείται για να καθαρίζει το πλαστικό.

2. Αυτό εδώ είναι το ακριβό της παρέας και ένα από τα δύσκολα στο πέρασμα είναι για να δίνει πίσω από το χρώμα τα αστράκια, που είναι σαν να γυαλίζουν

3. Αυτό είναι ένα από τα ποιο απολαυστικά σπρέι. Είναι το κυρίως υλικό που ενώνει το πλαστικό με το χρώμα. Και επίσης δίνει και τη λεία μορφή και εμφάνιση και αυτό επίσης χρειάζεται αρκετή δουλεία.

4. Γυαλόχαρτο όπως αυτό ποιο χρησιμοποιούν οι ελαιοχρωματιστές P320 η ακόμα καλύτερα P300 λιγότερο τραχύ και ποιο εύκολο να κάνετε το τρίψιμο.

5. 3-Μ είναι και αυτό σαν γυαλόχαρτο μόνο που είναι πιο σκληρό και αυτό μου προτάθηκε καλύτερα από τον πωλητή.

6&7. Και τέλος το σπρέι χρώμα της αρέσκειας σας και το βερνίκι εδώ βλέπετε ότι χρησιμοποιήθηκαν αρκετά υλικά αλλά θα δείτε επίσης και ότι η δουλεία που έγινε στο αυτοκίνητο δεν ήταν λίγη Very happy Very happy Very happy

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βήμα 1. Πρώτα πιάνουμε το πλαστικό που θέλουμε να βάψουμε πχ.

το καπάκι του ταμπλό

το τρίβουμε καλά με το 3M το σφουγγαράκι (βλέπετε υλικό Νο5) έτσι ώστε να δημιουργηθούν επάνω του μικρές μικρές γρατσουνιές, (αυτό το κάνουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τέτοια επιφάνεια για να μπορέσει το επόμενο υλικό να κάτσει επάνω και να μην είναι λείο και να φύγει.

Η διαφορά ανάμεσα τριμμένου με Μ3 και κανονικού θα είναι κάπως έτσι.

Βήμα 2. Μετά καθαρίζουμε την επιφάνεια του πλαστικού με ένα χαρτί η με ένα πανί η με κάποιο απαλό βουρτσάκι.
Βήμα 3. Μετά παίρνουμε το Standoflex thinner 11 100 το οποίο η μυρωδιά του μοιάζει πάρα πολύ σε διαλυτικό και καθαρίζουμε το πλαστικό καλά… αυτό το κάνουμε μέχρι και 4 φορές με διαστήματα των 5 με 10 λεπτών για να προλάβει να στεγνώσει. Αυτό το κάνουμε για να καθαρίσει καλά η επιφάνεια του πλαστικού που θέλουμε να βάψουμε.
Βήμα 4. Αφού στεγνώσει και το τελευταίο χέρι μετά από 10 λεπτά περνάμε στο Body Primer (βλέπετε υλικό Νο3) εδώ είναι το ποιο απολαυστικό μέρος. Περνάμε από 1 έως και 3 χέρια μέχρι να καλύψουμε όλο το πλαστικό και όλα τα σημεία του. Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι.

βλέπετε ότι κάνει αγριάδες.

Όπως είπα και στην αρχή. Η επιτυχία εδώ έχει να κάνει με το μεράκι και την δεξιοτεχνία του κάθε ενός.

Διάφορα κόλπα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως και κατασκευές για την διευκόλυνση του βαψίματος.

Βήμα 5.Αφου περάσουμε τα κατάλληλα χέρια αφήνουμε να στεγνώσει καλά χρησιμοποιούμε το λεπτό γυαλόχαρτο (βλέπετε υλικό Νο4) και τρίβουμε το πλαστικό.. πρέπει να τρίψουμε καλά και να μην αφήσουμε σημεία με αγριάδες η λακκούβες, μπορεί να χρειαστεί να περάσετε κι άλλο χέρι Body Primer εάν δείτε ότι σε κάποια σημεία έχει πέσει λίγο. Εδώ είναι στην δικιά σας κρίση το ποτέ θα είναι έτοιμο για βάψιμο ένα πλαστικό. Το λογικό είναι ότι θα είναι έτοιμο όταν θα είναι λείο σε όλη του την επιφάνεια. Καθαρίζουμε πολύ πολύ πολύ καλά το πλαστικό μας και είμαστε έτοιμοι για το βάψιμο
Βήμα 6. Ήρθε η ώρα που θα νοιώσετε την μεγαλύτερη περηφάνια για την δουλεία σας. Παίρνουμε το σπρέι χρώματος που έχουμε επιλέξει και από μια απόσταση 20 με 25 εκατοστών (ανάλογος πόσο διάσπαρτα η συμπυκνωμένα το πετάει το σπρέι βάφουμε με κινήσεις προς μια κατεύθυνση πρώτα και μετά προς την άλλη κάθετα και οριζόντια για παράδειγμα. Και το αποτέλεσμα έχει ως εξής.

μπλε

Γκρι

Ανοικτό Γρι
Και Φτάσαμε στο τελευταίο βήμα. Αφού έχουν περάσει μια με δυο ώρες περνάμε το βερνίκι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περάσαμε και το χρώμα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΑΞΕΙ!!!!!!

Και το αποτέλεσμα είναι απόλαυση

Κεντρική κονσόλα και clyma

Αεραγωγοί και καλύμματα tweeter Χερούλια

Χερούλι ντουλαπιού

Καπάκι από τασάκι

Διάφορα πλαστικά Για ομορφιά.

Πίσω πόρτα (εδώ φαίνεται το μεράκι) μπλε χερούλια ασημένιο το υπόλοιπο.

Καπάκι του κοντέρ.

Πίσω χερούλια οροφής.

Πίσω κολόνα.

Διάφορα πλαστικά

Έγινε δουλεία και στα πλαστικά του κινητήρα.

Μπαταρία και ασφάλειες. Δείτε και τις λεπτομέρειες (σταυρός, σήμα από ασφάλεια, καμπύλη γραμμή είναι διαφορετικό χρώμα)

Ένα από τα ποιο όμορφα βαψίματα !!!!

Μικρή πλαστική σήτα.

Μια ολοκληρωμένοι Φωτογραφία με όλο τον κινητήρα.

πλαϊνά πλαστικά

πίσω προφυλακτήρας (το μαύρο μέρος)

μπροστά προφυλακτήρας

Κάπως έτσι καταντήσαμε το αυτοκίνητο μας.
Μετά από περίπου 10 μέρες δουλείας (όχι όλη μέρα) περίπου στις 40 με 50 ώρες (μαζί με την αναμονή για στέγνωμα πλαστικών)
Και ΜΟΛΙΣ 150 ευρό στα υλικά τελειώσαμε.
Μην βιαστεί κανείς να πει ότι είναι πολλά τα λεφτά. Μετά από πολύ ψάξιμο οι φτηνότερες τιμές που βρήκα είναι:
Εξωτερικά 6 πλαστικά (πόρτες προφυλακτήρες) 200 ευρό
Εσωτερικά και μηχανής πλαστικά (χωρίς τις λεπτομέρειες και τις “ζωγραφιές”) (κρατηθείτε) για να βγάλει αυτός τα πλαστικά όλα από αεραγωγούς, προφυλακτήρες, μηχανή, χερούλια, ταμπλό κλπ κλπ) μου ζήτησε 400 ευρό και μου πέταξε και το θεϊκό “και βλέπουμε” και αν του τα πήγαινα εγώ να μου τα βάψει ήθελε κάπου στα 250 ευρό…(όχι στάνταρ τιμή) με λίγα λόγια φτάνουμε στον απολογισμό :
Με χάσιμο 10 μισών ημερών και 150 ευρό κάναμε ότι κάναμε και γλιτώσαμε 450 ΕΥΡΟ !!!!!! το λιγότερο.

Αν βρείτε ποιο φτηνά από όσο σας είπα και να σας κοιτάξει και το αυτοκίνητο σας με τόση προσοχή όσο θα το κάνετε εσείς (χλομό) ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΟΣ !!!
teoman - Τετ 13 Οκτ 2004, 15:44:10
Θέμα δημοσίευσης:
¶ψογος για μια ακόμα φορά.
Για να βάψει η αντιπροσωπεία μόνο την κεντρική κονσόλα και τους αεραγωγούς,ζητούσε κάπου στα 600Ε προ 3ετίας...
Ronin - Τετ 13 Οκτ 2004, 17:52:06
Θέμα δημοσίευσης:
Φανταστικό How-To παιδιά.Μπράβο σας Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
HYPER_Piccolo - Τετ 13 Οκτ 2004, 18:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ κλασικά θέλω να ευχαριστήσω τον Kovac που έκατσε και ανέβασε ολες τις φωτογραφίες... οι οποίες πέρασαν καθε αλλο HOW-TO που εχω φτιάξει... και ευτυχως ηταν το τελευταίο του Smile .Με λίγη βοήθεια έμαθα να ανεβάζω εικόνες και τωρα θα φτιάχνω alone τα HOW-TO...
THANKS AGAIN KOVAC Smile
kovac - Τετ 13 Οκτ 2004, 18:40:52
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
THANKS AGAIN KOVAC Smile

Razz Razz Razz Razz Wink
shark_zak - Πεμ 14 Οκτ 2004, 00:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρα πολύ καλή δουλεια και απο τους δυο....Απλά αν μας δίνατε λεπτομέρειες πως ξεκουμπώνατε το κάθε κομμάτι...θα ηταν τέλειοοοοοοοοοοοοοο Wink Silly
DaSoP - Πεμ 14 Οκτ 2004, 08:06:28
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη δεν παίζεσαι!!! ΤΡΟΜΕΡΟΣ!!! Έχεις αφήσει κάποιο πλαστικό άβαφο εκτός απο τα χερούλια στις πόρτες? ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!
Ady - Πεμ 14 Οκτ 2004, 09:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Πάρα πολύ καλή δουλεια και απο τους δυο....Απλά αν μας δίνατε λεπτομέρειες πως ξεκουμπώνατε το κάθε κομμάτι...θα ηταν τέλειοοοοοοοοοοοοοο Wink Silly

Ρε Ζαχαρία, αφού έχεις την "POWER OYOYΣT" δίπλα σου. Έρχεσαι και το κάνουμε φύλλο και φτερό. Είμαστε πια και επίσημα γείτονες.....

Μπράβο στα παιδιά. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Recifees - Πεμ 14 Οκτ 2004, 11:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
Για μια ακόμα φορά ένα How to άψογο Wink

Υ.Γ εγώ τέτοια υπομονή και σχέδια αποκλείεται να έκανα με τις μπογιές .
HYPER_Piccolo - Πεμ 14 Οκτ 2004, 23:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω παιδια... οσο αναφορα την προταση σας για το πως βγαινουν τα πλαστικα δεν ευγαλα φωτογραφιες γιατι φανταστηκα οτι το να φτιαξω ηος το το πως βγαινουν διαφορα πλαστικα θα ηταν ασχρηστο... αλλα απο οτι βλεπω ολα δεκτα !
thanks που κανετε stiky τα HOW_TO(αν και σας ξεφυγε το clyma) Razz
COOL ALEXIS - Παρ 15 Οκτ 2004, 10:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
Τα σέβη μου!!!
Κάθε φορά και καλυτερα!!!
Να δω την επομενη φορα τι εχει σειρα?????
Κορυφή!!!
206gti - Παρ 15 Οκτ 2004, 12:28:09
Θέμα δημοσίευσης:
Συχαρητήρια στον Γιάννη!
Είσαι φοβερός, πολύ καλή δουλειά!
Τί χρώμα είναι αυτό (το μπλε)? Πού το βρήκες? Είναι στο χρώμα του αυτοκινήτου σου?

-Τα υλικά από πού τα πήρες?
HYPER_Piccolo - Παρ 15 Οκτ 2004, 18:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο το μπλε ειναι το χρωμα του αυτοκινητου... τουλαχιστον αν εχει γινει σωστα η μιξη χρωματων για να βγει η αποχρωση απο τον πωλητη...
πηγα του εδωσα τον κωδικο του μπλε (KMF) και του ειπα οτι θελω τοσα τοσα και τοσα σπρει για να βαψω ορισμενες επιφανειες... μετα απο μια μικρι συζητηση που ειχαμε με το τι πρεπει να κανω εγινεαν ολα αυτα που βλεπεις... οσο αναφορα για το που τα βρηκα εψαξα παρα πολυ... και να φανταστεις οτι εψαχνα για πλαστικοποιητη και οχι για ολα τα υπολοιπα υλικα και τελικα κατεληξα σε αυτον... πουλαει αποκληστικα χρωματα για αυτοκινητα μονο και ετσι η δουλεια εγινε λιγο πιο ευκολα απο το να εκανα εντελος μονος μου την δουλεια...
απαντησα σε ολα ? ναι οκ Very happy
mick206 - Παρ 15 Οκτ 2004, 22:52:36
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Γιάννη έχω κάτσει και χαζεύω το pug σου και έχω μείνει τουλάχιστον μαλ**ας!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!
Δεν λεω τίποτα άλλο γιατί τα λόγια δεν αρκούν γι' αυτά που έκανες! Very happy Wink

υ.γ:Μάστορα δεν έρχεσαι Αθήνα να κάνεις χρυσές δουλειές;;;; Μια ιδέα πέταξα... Rolling eyes Very happy
HYPER_Piccolo - Σαβ 16 Οκτ 2004, 08:14:01
Θέμα δημοσίευσης:
λες ε ? δεν το ειχα αναφερει αλλα οταν ειμουν μια βραδια σε ενα φαναρι ηρθε ενα μηχανακι διπλα μου και ψιλοκοιταζε απεξω... και οταν ηρθε κοντα στο φαναρι κοιταζε και μεσα και μου λεει "φιλε και γα** τις δουλεις σου εκαναναν, ποσο σου πηγε αν μπορεις σταματα εδω διπλα να μου αφησεις ενα τηλεφωνο να παω και εγω γιατι θελω να βαψω τα πλαστικα μου, και βλεπω οτι σου εχει κανει καλη δουλεια και αξιζουν τα λευτα" και του πεταω το θεικο Razz "150 ευρο εκαναν ολα (εκει γουρλοσε τα ματια) και ο μηχανικος ειναι μπροστα σου" και μου λεει αληθεια εισαι τοσο φτηνος ? που ειναι το μαγαζι του να σου φερω το αυτοκινητο μου ? ε και μετα τα υπολοιπα ειναι αυτονοητα του ειπα οτι δεν ειμαι μαστορας οτι ειναι δικο μου αυτοκινητο και εκανα μονος μου την δουλεια και απλα μου ειπε οτι χανω που δεν το εχω κανει δουελεια....
λες τελικα να πιανει το χερι μου ? η μηπως φταιει οτι ειναι δικο μου το PUG και του εδωσα πολυ ενδιαφερον ?
παντος ευχαριστω για τα καλα λογια !!!!!!
teoman - Κυρ 17 Οκτ 2004, 03:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:

λες τελικα να πιανει το χερι μου ? η μηπως φταιει οτι ειναι δικο μου το PUG και του εδωσα πολυ ενδιαφερον ?
παντος ευχαριστω για τα καλα λογια !!!!!!

Το βασικότερο δεν είναι ούτε το να πιάνει το χέρι σου,ούτε το κόστος των υλικών.Το κυριότερο είναι να έχεις μεράκι και υπομονή.Και εσύ απ'ότι φαίνεται διαθέτεις πάρα πολύ.
Συνέχισε την καλή δουλειά... Wink
HYPER_Piccolo - Κυρ 17 Οκτ 2004, 13:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
thanks τεο ! Wink
shark_zak - Τρι 19 Οκτ 2004, 10:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Όλκιμος έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Ρε Ζαχαρία, αφού έχεις την "POWER OYOYΣT" δίπλα σου. Έρχεσαι και το κάνουμε φύλλο και φτερό. Είμαστε πια και επίσημα γείτονες.....

Μπράβο στα παιδιά. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.....αυτα ειναι ...λοιπον:

1ο καλως ορισες στην γειτονια μας

2ο συντομα θα το κανονισουμε..... Wink Silly
klain - Παρ 05 Νοέ 2004, 20:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
Thumb right The best άνευ συζήτησης... Συγχαρητήρια.. και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων... Very happy
HYPER_Piccolo - Σαβ 06 Νοέ 2004, 00:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
μολις πηρα το τουτου μου απο τον φαναρτζη... οσο αναφορα τα βαψιματα στα ασημενια εξωτερικα πλαστικα... η μονη διαφορα απο το δικο μου βαψιμο ειναι οτι ειναι πιο λειο... απο εκει και περα χρωμα ομορφια κτλπ κτλπ ειναι ακρυβος τα ιδια...
XRHSTOS - Σαβ 06 Νοέ 2004, 15:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
kala apaixtos mprabo! Wink
freestyler - Πεμ 18 Νοέ 2004, 18:35:26
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια μηπως ξερετε πως βγαινει το καπακι που βαφεται στους πλαινους καθρεπτες? το ζοριζω αλλα δεν βγαινει...
HYPER_Piccolo - Πεμ 18 Νοέ 2004, 22:00:06
Θέμα δημοσίευσης:
thanks xrhstos...
freestlyler δεν το εχω δοκιμασει ποτε... αλλα θα το ψαξω...
Ady - Παρ 19 Νοέ 2004, 08:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
freestyler έγραψε:
ρε παιδια μηπως ξερετε πως βγαινει το καπακι που βαφεται στους πλαινους καθρεπτες? το ζοριζω αλλα δεν βγαινει...

Δεν ξέρω αν βγαίνει μόνο το μέρος που θέλεις να βάψεις.
Μάλλον πρέπει να βγάλεις όλο τον καθρέφτη.
freestyler - Παρ 19 Νοέ 2004, 20:08:56
Θέμα δημοσίευσης:
κι ομως ειναι ξεχωριστο κομματι... το ανασηκωνω αλλα δεν βγαινει τελειως.. την κυριακη θα κατσω να βγαλω ολο τον καθρεπτη κ αν τα καταφερω θα κανω "how to-λυσιμο καθρεπτη" χε χε Cool
HYPER_Piccolo - Παρ 19 Νοέ 2004, 23:16:44
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ειναι δυσκολο να βγει ο καθρεπτης... μια βιδα ειναι αν θυμαμαι καλα μονο... βγαζεις το tweeter απο την πορτα (αν εχεις) και την ξεβιδωνεις.. αυτο ηταν Razz αν ειναι και ηλεκτρονικος η θερμενομενος ξεσυνδεεις και οτι καλωδιο ειναι επανω...
freestyler - Σαβ 20 Νοέ 2004, 01:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εννοουσα να βγει απ το αμαξι βρε!! για το πως θα αποσυναρμολογηθει εντελως ελεγα....κοινως να γινει βιδες.... θα δω... αμα δεν βρεχει.... Razz
παντως πολυ ωραια η δουλεια που εκανες στο τουτου σου!!! εγω εβαψα αυτες τις μερες τα εσωτερικα πλαστικα ασιμι!!! κονσολα κ τετοια!!!παρολο που δεν εκανα ολη τη διαδικασια οπως εσυ καθοτι δεν ειχα κ πολυ υπομονη κ χωρο κ κυριως χρονο γινανε φανταστικα!!! το εκανα με χρωμα ασιμι για ζαντες κ βερνικι της cosmolac.το ιδιο αν θυμαμαι καλα χρησιμοποιησε κ ο αλεξανδρος... απ οτι λεει πανω ειναι πιο ανθεκτικο χρωμα απ τα απλα... ελπιζω να μην φυγει ευκολα γιατι δεν βρηκα σπρει primer.... νησι βλεπεις.... απλα τα ετριψα καλα με ψιλο γιαλοχαρτο τα εβαψα κ τα περασα βερνικι.... τωρα απ εξω πρεπει να κανω πιο σωστη δουλεια γιαυτο θα το καθυστερησω.... που θα βρω αραγε σε σπρει το χρωμα του αυτοκινητου μου.... η' να μην τα κανω ασιμι? ωχ σας ζαλισα..... σορρυ!!!! Smile
HYPER_Piccolo - Σαβ 20 Νοέ 2004, 19:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω τι παιζει εκει στην αγορα.
οταν λες οτι δεν βρηκες primer ενοεις το body primer ? αυτο που μετα το περασμα φενεται ασπρο ? αν ναι τοτε κακος... γιατι με βαση τα λογια του παιδιου που μου τα πουλησε αυτο κανει το 80% της δουλειας οσο αναφορα λειανση και σταθεροτητα του χρωματος πανω στο πλαστικο...
αλλα δεν ειμαι και ηδεικος Razz αρα δεν μπορω να εκφερω σωστη αποψη...
liakos - Τρι 19 Απρ 2005, 10:10:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οι φωτογραφίες είναι νεκρές!!!

Δεν βλέπω τίποτα. Προτείνω το θέμα να επαναδημοσιευτεί!
teoman - Τετ 20 Απρ 2005, 13:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
liakos έγραψε:
Οι φωτογραφίες είναι νεκρές!!!

Δεν βλέπω τίποτα. Προτείνω το θέμα να επαναδημοσιευτεί!

Έχεις δίκιο.Δυστυχώς όμως οι φωτογραφίες είχαν ανέβει σε server άσχετο με το site και πιθανόν εκεί να υπάρχει πρόβλημα.
Paladin - Τετ 25 Ιαν 2006, 14:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά επειδή εγώ πριν λιγες μέρες είδα το topic, όντας καινούριος, μπορείτε να ανεβάσετε κάπου τις φωτό να τις κατεβάσω;;; Ή να μου τις στείλετε μέσω email. Please....
vassilis-7- - Δευ 20 Μάρ 2006, 18:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι αμαρτια να παει χαμμενο το ποστ!!!Αν καποιος μπορει, χρειαζεται να ανεβαστουν ξανα οι φωτογραφιες!!
giannos - Δευ 08 Μάϊ 2006, 22:56:18
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδιά γιατί δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες.... είναι κρίμα!
HYPER_Piccolo - Κυρ 14 Ιαν 2007, 21:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες sorry που ειχαν χαθει οι φωτογραφιες δεν ηταν δικο μου λαθος Smile
δεν νομιζω (δεν θυμαμαι) αν μπορουσα να post-αρω κιολας για να σας πω αυτο...

εδω
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/HYPER_piccolo/48315
ειναι 3 .doc (word) αρχεια τα οποια τα ειχα φτιαξει οταν ειχα ανεβασει και τις φωτογραφιες (βασικα αλλος τις ειχε ανεβασει) τελος παντων. οποιος μπορει και εχει την υπομονη ας μπει και ας φτιαξει το thread. αλιως καντε ενα edit στα thread των HOW-TO και ποσταρετε το url να μπαινουν να βλεπουν τις φωτογραφιες. Wink
MEMsound - Δευ 15 Ιαν 2007, 01:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Αυτά είναι. Cool

Θα τα φτιάξω εγώ το συντομότερο Wink Wink
fynos - Παρ 03 Αύγ 2007, 21:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε εσάς που τολμήσατε και βάψατε κάποια από τα εσωτερικά πλαστικά του αυτοκίνητου σας !
Θέλω να βάψω την χούφτα από το ντουλαπάκι του συνοδηγού στο 206 μου, και να μοιάζει σαν αυτό στης μπετούγιες, δηλαδή σαν το βουρτσισμένο αλουμίνιο !
Το έχει κάνει κάποιος ? Πρέπει να πάρω κάποιο ιδικό χρώμα από το εμπόριο ?
Για διαφωτίστε με !
HYPER_Piccolo - Παρ 03 Αύγ 2007, 23:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
μαλον θελεις να το νικελωσεις. για να μην κανο λαθος θελεις το χρωμα που εχει το κουτακι της κοκακολας (ή οποιοδηποτε αναψηκτικου που ειναι σε κουτακι Razz ) ετσι?
αυτο μονο αν καταφερεις να το βγαλεις το χερουλι και να το πας σε καποιον που νικελωνει, αν θυμαμαι καλα λεγεται χυτηριο (αλλα αυτο νομιζω ειναι για τα μεταλα)
Νομιζω οτι υπαρχει ομως στην αγωρα ασημενια μπογια αλλα δεν ξερω ποια ειναι η διαδικασια για να το κανεισ να ειναι γιαλιστερο και λειο. πηγαινε σε καποιο μαγαζι που πουλαει χρωματα και ρωτα. αυτο εκανα και εγω πριν αρχισω να "βαφω"
fynos - Παρ 03 Αύγ 2007, 23:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ μάλιστα, δεν είναι και τόσο απλό δηλαδή !!
Το κακό είναι ότι δεν βγαίνει η χούφτα από το πορτάκι, διαφορετικά θα μου είχε λυθεί και το πρόβλημα μου . . . . . οκ θα πάω αύριο να συλλέξω πληροφορίες !
fynos - Σαβ 04 Αύγ 2007, 11:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ρώτησα σήμερα για την χούφτα στο ντουλαπάκι, και η απάντηση ήταν αρνητική !
Όπως τα είπες, είναι χρώμιο και δεν θα έχει καθόλου καλή εφαρμογή !
kanelj - Δευ 06 Αύγ 2007, 07:49:09
Θέμα δημοσίευσης:
και γιατι δεν αγοραζεις το καινουργιο ντουλαπακι που ειναι ηδη μεταλλικο?! Rolling eyes

μεταλλικο δεν εχουν μερικα 206 αν θυμαμαι καλα?!
fynos - Δευ 06 Αύγ 2007, 08:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι πολύ καλά θυμάσαι, με την διαφορά αν αγόραζα ντουλαπάκι θα το έπαιρνα και με κλειδαριά !! οπότε μιλάμε για ένα κόστος 150 euro.
Mikekarfil - Πεμ 10 Απρ 2008, 20:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
giati den mou emfanizei tis photo re pedia ? Sad
HYPER_Piccolo - Πεμ 10 Απρ 2008, 20:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
υπομονη... ειχα ανεβασει τα HOW-TO μου σε ενα site αλλα δεν μου πολυαρεσαν... κατσε να δω αν καταφερω να τα ανεβασω στο face book Smile
(ασχετο... ξερει κανεις αν το www.facebook.com ειναι το κλασικο (γνησιο) που ακουγεται στην TV ? (oh yes... ειμαι ασχετος :p)
HYPER_Piccolo - Κυρ 27 Απρ 2008, 03:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.hotlinkfiles.com/myfiles?folder_id=103309

παιδες ποσταρω αυτο το site και στα 3 how-to που εχουν φτιαχτει απο εμενα. ειναι μεσα σε word μορφη τα how-to... επειδη τα site με τα uploading μαμιουνται....

p.s. εχω ανεβασει αλλο ενα how-to πως να αλαξετε το 3ο στοπ.
theoxarhs - Σαβ 10 Μάϊ 2008, 23:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
To site αφου κανεις login και κλικ στο Link σου βγάζει :

Uploader Message

That folder does not exist.
AlienHack - Τετ 15 Οκτ 2008, 10:05:58
Θέμα δημοσίευσης: Εσωτερικά πλαστικά! ΞΗΛΩΜΑ -ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ- ΒΑΨΙΜΟ?
Καλημερα, στο 206cc μου τα πλαστικα των κολώνων ειναι μπεζ, και με τον καιρο γινανε γκρι μαυρα απο την βρόμα, οποτε και τα ξήλωσα (θα σηκωσω οδηγό συντομα με οδηγίες ξηλώματος) .

μετα απο πολύ κόπο (μουλιασμα μπανιέρα- τριψημο με οινοπνευμα) τα εκανα σαν καινούρια. μου μπήκε ομως η ιδέα να τα βάψω μαυρα, ετσι οπως ειναι τώρα το μπαρμπριζ μπρωστα μου οταν οδηγώ χωρίς κολώνες κτλ ειναι σκουρόχρομο και την ώρα που οδηγάω στο ματι μου κάθετααι καλύτερα απο το μπέζ που εχουν τα πλαστικά. Μήπως να τα βάψω με κανα σπρέι? Confused

γνώμη σας?
AlienHack - Τετ 15 Οκτ 2008, 10:55:39
Θέμα δημοσίευσης:

Κάτι τετοιο εννοώ. Δεν το κανει ποιο άγριο? χάνει και καλά απο κυρίλα αλλα νομιζω ειναι ποιο underground ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!
Athens - Τετ 15 Οκτ 2008, 12:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy ΚΑΝΤΟ!
kovac - Τετ 15 Οκτ 2008, 17:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως το παρών τόπικ θα έπρεπε να ενσωματωθεί σε αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4018 Wink
p206Mike - Τετ 15 Οκτ 2008, 18:54:29
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Ίσως το παρών τόπικ θα έπρεπε να ενσωματωθεί σε αυτό:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4018 Wink

Done,

Υ.Γ.Δυστυχώς στο πρώτο σου post με την πολύ ωραία how-to δουλειά δεν υπάρχουν πλεον οι φωτογραφίες μάλλον εξαιτίας του xpphotoalbum.com
Κριμα γι αυτό και γι άλλα χρήσιμα how-to Sad
AlienHack - Τετ 15 Οκτ 2008, 19:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον , το βάψημο των πλαστικών αρχησε. Εβαψα με μαυρο σπρει που ειχα απο παλια (ισως χαζομάρα μου γιατι αποδειχτηκε εντελος μαπα, ισως και απο την πολυκαιρια ~5 χρονια το ειχα) .

Εβαψα τα πλαστικα, 3-4 χέρια. Το αποτελεσμα ηταν πολυ όμορφο, το σπρει που ειχα ήταν ημιγυαλιστερο. Πιστευω οτι θα ειναι σαν το μανησιο χρώμα των μαυρων πλαστικών και με λιγο γυαλιστικό κερί πανω θα γυαλίζει ακομα περισσοτερο.

Μετά το βαψημο και αφού στεγνωσαν πηγα να περάσω την μια κολώνα. 2πλή αισθηση-σοκ. 1ον το μαυρο πλαστικό στις κολώνες ΜΑΜΑΕΙ!! 2ον, μαμακια μου που δεν εβαλα καποιο σπρει βερνικιου απο πανω για ν ακρατήσει την μπογιά! μεχρι να περάσω την κολώνα το χρώμα έφυγε σε 2-3 σημέια , σαν γρατζουνιές κάτι. ετσι ξανα στο σπιτι για βάψημο με νέα σπρέι και απο πάνω βερνίκι.

Το σπρέι που μου έδωσαν αυτήν την φορά ειναι ποιο γυαλιστερο-glossy. Ελπίζω να κολάει με τα υπόλοιπα πλαστικά!
kovac - Τετ 15 Οκτ 2008, 19:46:06
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Υ.Γ.Δυστυχώς στο πρώτο σου post με την πολύ ωραία how-to δουλειά δεν υπάρχουν πλεον οι φωτογραφίες μάλλον εξαιτίας του xpphotoalbum.com
Κριμα γι αυτό και γι άλλα χρήσιμα how-to Sad

Το ξέρω Μιχάλη, και κυρίως του καμμένου τότε σκληρού δίσκου μου. Sad Sad Sad
Οι φωτογραφίες είναι από το how-to του Γιάννη (Hypperpicollo) Cool , ίσως τις έχει εκείνος, εγώ απλά τις είχα ανεβάσει. Smile
AlienHack - Τετ 15 Οκτ 2008, 19:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
Η διαφορά του πρώτου σπρέι με το δεύτερο. Το μεγαλο κομμάτι ειναι πιο γυαλιστερό και ειναι βαμενο με το νέο σπρέι. Η κολώνα με το παλιό. .

AlienHack - Πεμ 16 Οκτ 2008, 09:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά νεα. Μετα απο 3-4 στρώματα μαυρου και αλλα 2-3 βερνίκι σε σπρεί και αφού ολο το βράδυ καθησε και στέγνωσε το χρώμα ειναι σε πολύ καλή κατάσταση και αντοχή. Το πρωί προσπάθησα να γρατζουνησω το πλαστικο (όπως χτες που με το νυχι έβγαινε το χρώμα κατευθείαν) και αντεξε! εγινε σκληρό το βερνίκι και προστατεύει το χρώμα. NICE!! Laughing

συντομα φώτος απο το πέρασμα στο car.
drdino - Πεμ 16 Οκτ 2008, 11:10:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλό γίνεται. Cool Το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά σε συνδυασμό με μαύρη επένδυση στην οροφή. Razz
AlienHack - Πεμ 16 Οκτ 2008, 11:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
ναι τα σπαει λιγο που δοκιμασα..

και γυρο γυρο απο την οροφη (το μαλινο υλικο) ,εχει πλαστικες κολώνες παλι μεχρι πισω , οποτε και αυτες βγαινουν απο οσο ειδα και βάφονται. μετα θα εχει μεινει μονο το μαλινο της οροφης ενα τετραγωνο. δεν ξέρω αν θα ειναι ασχημο βεβαια σε αυτό το χρώμα . λιγο υπομονη και θα δούμε. . Smile
drdino - Πεμ 16 Οκτ 2008, 11:24:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αερογράφο δεν έχεις, ε;
Road_Runner - Πεμ 16 Οκτ 2008, 13:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
νοικιαζω τον δικο μου Laughing Laughing Laughing
drdino - Πεμ 16 Οκτ 2008, 13:23:13
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω και εγώ. Laughing Laughing Laughing
AlienHack - Πεμ 16 Οκτ 2008, 13:33:40
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι δεν εχω.... Sad

η διαφορα ειναι μονο στην ευκολια βαψήματος? (ευκολοτερο βαψημο?)
ή και στην ποιοτητα βαφής? να μην βγαινει κτλ?

πάντος μετα απο λιγο ταλαιπορια , (χρειαζοντε μπολικα χέρια-περασματα μπογιας 3-4 και αλλα 3-4 απο βερνικι, και μεταξυ τους 40 περιπου λεπτα για καλο στεγνωμα.. ) , το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο. η μπογια δεν βγαινει, και αν το γραστζουνησω βγαινει το πανω στρωμα και απο κατω ειναι παλι μαυρο λογο των πρωτων χεριων βαφης.. αντε να δουμε. .
με τον αερογραφο θα ειχα πολυ διαφορα σε ποιότητα? δεν θα χρειαζομουν βερνικι απο πανω?
drdino - Πεμ 16 Οκτ 2008, 13:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά η σταθερή πίεση που έχει ο σωστός αερογράφος βοηθάει αρκετά στην ομοιομορφία του βαψίματος. Ασχολούμαι με τον μοντελισμό βασικά, και το σπρέι ποτέ δεν μου έκατσε καλά. Τέσπα, θέλω να τα δω και από κοντά. Wink
AlienHack - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
μοντελισμό ασχολιομουν ΠΑΡΑ πολυ μικροτερος, ειχα φτάσει σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επιπεδο, βαψηματα παραλλαγή σε αεροπλανα πιστα των original κτλ. μεχρι και ξεβαματε εκανα στις εξατμησεις και σε σημεια που ειχε φθορα το σκαφος,. Επισης ειχα εναν στρατο WARHAMMER 40.000 , Και εκει επεφτε φοβερη λεπτομερια.

Αλλα αερογραφο ποτε δεν χρησημοποίησα. οι επιφάνιες ηταν παντα σχετικα μικρες, ασε που το 94-00 οι αερογραφοι ηταν αρκετα ακριβουτσικοι.

Πάντος εχω την εντύπωση οτι βγήκαν αρκετα καλά τα πλαστικά Dr. . θα μου πεις και απο κοντα.
Road_Runner - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω ασχολιομουν. Εχει μεινει λαφυρο απο τα παιδικα χρονια... Αεροπλανα να φανταστω εφτιαχνες? Η κολλημενος απο μικρος με αυτοκινητα σαν και εμενα?
drdino - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αεροπλάνα έφτιαχνα, και φτιάχνω ακόμα... Laughing Laughing Laughing Παλιμπαιδισμό το λέει η μάνα, αλλά πού να ξέρει. Laughing

Αλεξ, τι βερνίκι έβαλες από πάνω;
AlienHack - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
σε σπρει , την ιδια μαρκα που ηταν και το χρώμα που αγόρασα. μου βγηκε καλη μαρκα, ψεκάζει πολυ ποιο ομοιομορφα απο το παλιο που ειχα.

3-4 στρώσεις. σαν καινουριο εγινε το πλαστικο. Το μονο σας λεω που με ανυσηχει ειναι μην φεύγει στο παραμικρό χτύπημα. αν και το ρπωι που δοκίμασα αντεχε και σε εντονες νυχιες..
drdino - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:28:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ματ ή γυαλιστερό; Όταν μπορείς, πες να βρεθούμε...
AlienHack - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
γυαλιστερο, ειχα ματ σπρει αλλα δεν νομιζω οτι θα πηγαιναν με το κανονικο πλαστικο του cc , ειναι γυαλυστερο εκεινο. πιστευω οτι ετσι οπως κατεληξαν ειναι ιδια με το κανονικο πλαστικο του αμαξιου μου, μονο η αντοχη με προβληματίζει , θα δείξει! Confused
drdino - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστό. Απλά να λες στις γυναίκες να προσέχουν τα νύχια τους, γιατί αυτά κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στα πλαστικά πέριξ της θέσης του συνοδηγού (αυτά και τα τακούνια από τις γόβες στην τσόχα του ουρανού Laughing Laughing Laughing )
AlienHack - Πεμ 16 Οκτ 2008, 14:56:14
Θέμα δημοσίευσης:
...αυτα τα τακουνια ειναι του σατανα!! Evil

παπαχρωνης που τους χρειαζεται!! θα βαλω αυτοκόλητο οπως εχουν οι ταξιτζιδες με το τσιγαρο, εγω θα βαλω φωτο μια γόβα μεσα!!
MEMsound - Πεμ 16 Οκτ 2008, 17:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
οχι οπου να ναι όμως...
στην οροφή! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Πεμ 16 Οκτ 2008, 19:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
(αυτά και τα τακούνια από τις γόβες στην τσόχα του ουρανού Laughing Laughing Laughing )

Θεος!!!! ΤΕΛΟΣ!!!
rolland206cc - Τετ 04 Φεβ 2009, 17:07:16
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω να βαψω μια αεροτομη με σπρει χρωματος αυτοκινητου,η αεροτομη ειναι περασμενη με πριμερ και θελω να μου πει αν εχει δοκιμασει καποιος να το κανει μονος του και ποια σημεια πρεπει να προσεξω.Το χρωμα θα ειναι διπλης επιστρωσης απο οτι μου ειπαν στο μαγαζι με χρωματα αυτοκινητων απο οπου σκοπευω να αγορασω το χρωμα.Πρεπει να το περασω και με σπρει βερνικι ωστε να μην θαμπωνει το χρωμα και να το προστατευει κιολας?

Σε περιπτωση που δεν πετυχει η προσπαθεια μου και θελησω να το παω σε καποιο φανοποιο θα μπορεσει να το βαψει απο πανω η δεν γινεται γιατι αυτα τα σπρει περιεχουν σιλικονη οπως διαβασα σε καποιο φορουμ.
theodore106 - Τετ 04 Φεβ 2009, 17:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
αν το παλικαρι που εβαλε την αγγελια πριν 5 χρονια απο οτι βλεπω περιπου ειναι ακομα συμφοριτης τον παρακαλω να βαλει ξανα τις φωτογραφιες γιατι δεν τις εμφανιζει!!ευχαριστω!!
rolland206cc - Τετ 04 Φεβ 2009, 18:40:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεχασα να ανφερω οτι το αυτοκινητο ειναι ενα κοκκινο 107 περιπου ενος χρονου.
ath7 - Τετ 04 Φεβ 2009, 18:59:49
Θέμα δημοσίευσης:
Eπειδη εχω κανει ενα παρομοιο πειραμα θα σου συνηστουσα να μην το κανεις με σπρεϊ!Το αποτελεσμα ηταν αισχως!Καλυτερα με αερογραφο! Wink
AlienHack - Πεμ 05 Φεβ 2009, 10:54:29
Θέμα δημοσίευσης:
Για να πετύχεις ομοιόμορφο βάψημο με το σπρει θα χρειαστεις τουλαχιστον 4-5 μπουκάλια, και καμια 20αρια περάσματα (σοβαρα μιλάω) ΚΑΙ οποσδήποτε περασμα με σπρει διάφανο-βερνίκι για να μην ξεφλουδήσει το χρώμα μετα.

Επίσης τα σπρει θα πρεπει να ειναι καλης μαρκας και ποιότητας (μην με ρωτήσεις [ποια μαρκα ειναι καλή, δεν εχω ιδέα , σε βαψημο εσωτερικών πλαστικών που εκανα πηρα 1 μπουκαλι απο 3 διαφορετικές μαρκες και ειδα ποιο βάφει καλύτερα) ωστε να ψεκάζει ομοιόμορφακαι χωρίς να κανει σταγώνες..

Δεν στο πρωτείνω για εξωτερικά πλαστικα, που θα ειναι όλη μερα στον ήλιο και στην κακοκαιρία.

Ο αερογράφος απο την άλλη (με την καταληλη μπογια) βάφει πολύ καλύτερα, λογο πίεσης και ομοιόμορφου ψεκάσματος.. και με ενα βερνίκι απο πανω κατι γίνεται.

Εγώ για να βάψω τις κολώνες εσωτερικα στο αμαξι μου εφυγε ο πάτος με σπρει. ΠΟΛΛΑ περάσματα και παλι η ποιότητα (κυριος η ομοιομορφία του βαψήματος) ειναι μονο 80% αποτι με αερογράφο, ευτυχός στο εσωτερικό δεν φαίνεται γιατι δεν το πολυχτυπάει ηλιος.
rolland206cc - Πεμ 05 Φεβ 2009, 11:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια,γιατι το φανταζομουν αρκετα δυσκολο και λεω να προτιμησω την λυση του επαγγελματια φανοποιου.Το αλλο θεμα μου ειναι πως θα ξερω οτι θα βαλει κολλα για παρμπριζ που ειναι η καταλληλη για τετοια πραγματα απο οτι μου ειπαν σε μια αντιπροσωπεια,και οχι καποια απλη κολλα που σε λιγους μηνες θα ξεκολλησει και μπορει να προκαλεσει ακομα και ατυχημα.
AlienHack - Σαβ 07 Φεβ 2009, 20:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
ευκαιρια να ρωτησω κατι... αεροτομες τις κολάμε με κολα? ή βιδόνοντε?
MEMsound - Κυρ 08 Φεβ 2009, 03:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
βρε παιδακια μου καλά
μπορείτε να μην ξεφευγετε...

αλλο το "do it yor self" βάψιμο
και άλλο το "κόλλημα"

δεν καταλαβαίνετε οτι όταν κάποια ερωτηση γινεται σε λάθος τόπικ και μάλιστα απαντηθεί κιόλας, τότε αυτό "χάνετε" μεταξύ των άλλων πόστ και εν καιρώ κάποιος θα ξαναρωτήσει το ίδιο πράγμα κάπου αλλου? καΙ φτου κι απ την αρχη πάλι τα ιδια...

υπάρχει σχετικό τόπικ για τις αεροτομές και όλα τα τι και πως σχετικά με την τοπθετηση τους

check it out Wink
zip50drum - Δευ 26 Απρ 2010, 00:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
giati den bgazei tis foto
johny1908 - Πεμ 24 Φεβ 2011, 00:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι ενα θεμα που αφορα παρα πολυ κοσμο!αν γινεται να ανανεωσεις τις φοτο θα σου ημοτν ευγνομων...καταπληκτικο DIY
Αλεξ - Κυρ 16 Οκτ 2011, 23:32:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια δεν μου βγαζει τις φωτο εδω γιατι;
Αλεξ - Τετ 19 Οκτ 2011, 20:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια βοηθεια κανεις;
vagelis - Κυρ 08 Σεπ 2013, 03:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλοι καλημέρα σας είμαι νέος στην κοινότητα και πριν λίγες μέρες απεκτησα ενα 206 κουκλι σκέτο μοντ.2000 και 1.4 . ήμουν τζιπας και αλλαξαν τ γούστα μου, πούλησα το σαμουραι μου και πήρα τον Γάλο. Τώρα που μιλαμε το αυτοκίνητο το έχω για ολικη βαφή κια θέλω να βάψω τα πλαστικα των προφυλακτήρων και τα πλαινα καθώς και της πόρτασ του πορτ μπαγκαζ. Είμαι σε διλιμα γιατι ο βαφέας μου λέει θα στα βάψω αλλα θα πετάξει το χρώμα συντομα. Εσείς έχετε αποψη για το θεμα?
ΥΓ οι φωτο στο παρόν θέμα δεν παιζουν δεν μπορω να τις δω...
kostasvti - Δευ 09 Σεπ 2013, 08:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ρίξε μια ματιά και εδώ :
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14395[/code]
vagelis - Δευ 09 Σεπ 2013, 15:39:12
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε ευχαριστώ αν και δεν εβγαλα άκρη. Πήρα την απόφαση να τα βαψω και αν πετάξει. ..δεν χαθηκε και ο κόσμος θα τα φτιάξω πάλι.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες