netblaster έγραψε: |
Καλυτερα να το πας σε φαναρτζη, παρα στην αντιπροσωπεια!!! Δε λεω, σε μερικα εξουσιοδοτημενα υπαρχουν καλοι μαστοροι, αλλα στα περισσοτερα ξερουν μονο να βγαζουν το "σπασμενο" και να βαζουν το καινουριο!!! ![]() |
CC-q-silver έγραψε: |
Παιδια εχω προβλημα=την πρωτη εβδομαδα που ειχα το τουτου μου παρκαρισμενο καποιος !$%@%^*#$%! μου χτυπησε το καπο,φυσικα δεν αφησε χαρτι,ουτε κανενας δεν τον ειδε!(πανω απο το λιονταρι,μου εκαναν ενα βαθουλωμα,πολυ βαθυ,με πολυ δυναμη)
Την επομενη μερα πηγα κατευθειαν στην πεζο και ρωτησα αν φτιαχνεται αυτο χωρις να φαινεται τιποτα... και μου λεει ο τυπος ''εδω που σε χτυπησαν δεν φτιαχνεται διοτι ειναι διπλη η λαμαρινα του αρα πηγαινεις σε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΠΟ'' Για καινουριο καπο για το τουτου μου μου ειπε 350 ευρω κομπλε! Αν μπορει καποιος να ρωτησει αλλου πιο φθηνα? αν γνωριζει κανεις τιποτα...... |
kovac έγραψε: |
Εγώ Γιώργο πιστεύω πως μιας και είναι αντιπροσωπεία, απλά θα προτιμήσουν να σου αντικαταστήσουν το "ελαττωματικό" κομμάτι, παρά ωα σου επισκευάσουν το υπάρχον, έτσι ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι να μη βρουν το μπελά τους. Γενικά μιλάω, όχι για το καπώ. ![]() |
netblaster έγραψε: | ||
Και ποιος ο λογος υπαρξης των εξουσιοδοτημενων φαναρτζηδων τοτε??? ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
εχεις PM! ![]() |
BUBA έγραψε: |
Παντως μερικες φορες για φθηνοτερα κομματια οπως π.χ. φτερο που εχει καμια 80ε μονο , εαν ειναι αρκετα στραπατσαρισμενο, οντως οικονομικα συμφερει να παρεις καινουργιο παρα να ισιωσεις το παλιο. Το βαψιμο θα γινει σε καθε περιπτωση.
Εαν τελικα βαλεις καινουργιο και εχεις και αποθηκευτικο χωρο πες να σου δωσουν και το παλιο πισω, αυτοι μην νομισεις οτι θα το .....πεταξουν Επισης εαν βαλεις καινουργιο και εχεις χρημα για "καψιμο" ευκαιρια να βαλεις κανα after-market πιο μουρατο π.χ. ...carbon! ![]() |