PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τρίξιμο τσιμούχας από τζάμι
tgi - Παρ 08 Οκτ 2004, 10:33:55
Θέμα δημοσίευσης: Τρίξιμο τσιμούχας από τζάμι
Εχω ένα προβληματάκι......
Θελω την βοήθειά σας!!!!
Εχω ένα Pug307cc και όταν το έχω ανοικτό με ανεβασμένα τα παράθυρα τότε ακούγεται ένα τρίξιμο από τις τσιμούχες παραθύρων!!!
Αυτό ακούγεται όταν κυρίως κάνει στρεβλώσεις το αμάξωμα σε περίπτωση ανωμαλίας ασφάλτου ή λακούβας!!! Εκεί ακούγεται πολύ!!!
Εχει κανένας καμια λύση???
Ευχαριστώ
Ydwr - Παρ 08 Οκτ 2004, 13:33:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομιζω να υπάρχει λύση
Το προβλημα ξεκιναει απο το μεγάλο παράθυρο το οποίο στις ανωμαλίες ταλαντώνεται και τριβεται πάνω στις τσιμούχες. Στην περίπτωση που εισαι ξεσκεπαστος το θέμα χειροτερέυει γιατι το παράθυρο δεν πιανει ούτε απο επάνω.
Για να στο εξηγήσω πιο απλά, σε οσο λιγότερα σημεια πιανει το τζάμι τοσο περισσοτερο "παιζει" αρα και τοσο περισσπτερο ακούγονται οι τσιμούχες.
Touristas - Παρ 08 Οκτ 2004, 18:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις δοκιμάσει με το τζάμι λίγο κατεβασμένο αν ακούγεται πάλι?
Αν ναι δεν είναι από τις τσιμούχες αλλά από το γρύλο του τζαμιού είναι κάτι που διορθώνεται μην ανησυχείς!
tgi - Παρ 08 Οκτ 2004, 20:58:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω δοκιμάσει να κατεβάσω τα παράθυρα λιγάκι και τότε δεν τρίζουν καθόλου!!! Είναι σίγουρα η τσιμούχα του παραθύρου εκεί που ενώνεται με το αμάξωμα!!!!
Νομίζω πως ο Ydwr έχει δίκιο.... απλά έλεγα μπας και υπήρχε κάποιος τρόπος για να σταματίσει αυτό το τρίξιμο της τσιμούχας!!!! Καποιο υλικό??? Διάβασα και για σπρέυ σιλικόνης ή καποιο προϊόν SONAX !!!!!
Σημειωτέων δε ότι το τουτου είναι εντός εγγύησης!!!! Αν το αναφέρω στον εξουσιοδοτημένο συνεργείο που θα το πάω σε δύο εβδομάδες για service 10Κ Km θα μου το φτιάξουν??? Θα μου τις αλλάξουν????
Touristas - Σαβ 09 Οκτ 2004, 08:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
Θα πρέπει να το δουν και αν το κρίνουν απαραίτητο ίσως την αλλάξουν.
Τώρα μέχρι το σέρβις δοκίμασε να ρίξεις λίγο όχι πολύ σιλικόνη εκεί που νομίζεις ότι ακούγεται να δεις αν θα καλυτερέψει.
Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα στο σέρβις
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες