vio έγραψε: |
Έχω εδώ και 3 μήνες περίπου το 206 1.6 Gti και μαζί του αγόρασα και ένα γδάρσιμο σε γρήγορες αλλαγές απο 2α σε 3η. Μόλις λοιπόν αρχικά το διαπίστωσα, πήγα στην αντιπροσωπία που αγόρασα το pug και ο μηχανικός που το συζήτησα μαζί του, μόνο που δεν μου πέταξε στο κεφάλι ένα γαλλικό κλειδί που κράταγε.....
....Αυτό γιατί θεώρησε απίστευτη μ@λ@κι@ ότι ανέβαζα 6000 σαλ... (εννοείται ότι το είχα στρώσει).... Αντί λοιπόν να κοιτάξει να δεί τι γίνεται, μου είπε...Τις ταχύτητες θα της αλλάζεις το πολύ στίς 3500 σαλ...ποτέ παραπάνω... Αφού και εγώ τον διαολόστειλα έφτασε σήμερα η ημέρα που έπρεπε να κάνω τον περιοδικό έλεγχο 10000 χλμ το οποίο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν το έκανα στον καραγκιόζη εκείνο ... ...δειλά δειλά λοιπόν ρώτησα τον μηχανικό που ασχολιόταν με το δικό μου για αυτό το γρατζούνισμα που κάνει στην συγκεκριμένη αλλαγή και μου είπε απλά ότι θέλει αλλαγή το συγχρονιζέ της 3ής... τόσο απλά... κανονίσαμε ραντεβού την πέμπτη να το αλλάξω...α και να βάλω και μια σκουπίτσα ![]() Απλά το αναφέρω αυτό για να δούμε όλοι , άλλη μια φορά , πόσο μ@λ@κ3$ είναι μερικοί εξουσιοδοτημένοι μηχανικάρες... ....τι γίνετε ρε γμτ το ...τούς τραβάω ?? |
DimiP έγραψε: | ||
κατ' αρχην να σου πω πως εισαι αδικος να βριζεις τον εν λογω μηχανικο τοσο πολυ. και αυτο γιατι απλα η δουλεια του ειναι να προφυλασσει τους πελατες του δινοντας τετοιες συμβουλες οπως σε εσενα. Ειναι απολυτα λογικο ενας μηχανικος της peugeot σε επισημο εξουσιοδοτημενο να σου πει να μην αλλαζεις πανω απο τις 3500. δηλ. τι περιμενες; να σου πει παρτο και σκιστο ; δε νομιζω. εσυ βεβαια εκανες οτι επρεπε. εφοσον δεν σε ικανοποιησε η απαντηση του (η οποια ηταν σωστη) εφυγες και πηγες αλλου. το ιδιο εκανα κιεγω οταν δεν ηθελα να ακουω παρομοιες συμβουλες απο το εξουσιοδ. που πηγαινα. αλλα δεν επιτρεπεται να τους βριζουμε ετσι. λεω οτι ηταν σωστη η συμβουλη του γιατι σιγουρα αν αλλαζεις στις 3500 δεν κινδυνευεις να ταλαιπωρησεις το κιβωτιο σου οποτε τυπικα ειχε δικιο. ![]() βρες ενα συνεργειο που να σε καταλαβαινει και τους καταλαβαινεις και κανε τη δουλεια σου με το pug σου. ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
κατ' αρχην να σου πω πως εισαι αδικος να βριζεις τον εν λογω μηχανικο τοσο πολυ. και αυτο γιατι απλα η δουλεια του ειναι να προφυλασσει τους πελατες του δινοντας τετοιες συμβουλες οπως σε εσενα. Ειναι απολυτα λογικο ενας μηχανικος της peugeot σε επισημο εξουσιοδοτημενο να σου πει να μην αλλαζεις πανω απο τις 3500. δηλ. τι περιμενες; να σου πει παρτο και σκιστο ; δε νομιζω. εσυ βεβαια εκανες οτι επρεπε. εφοσον δεν σε ικανοποιησε η απαντηση του (η οποια ηταν σωστη) εφυγες και πηγες αλλου. το ιδιο εκανα κιεγω οταν δεν ηθελα να ακουω παρομοιες συμβουλες απο το εξουσιοδ. που πηγαινα. αλλα δεν επιτρεπεται να τους βριζουμε ετσι. λεω οτι ηταν σωστη η συμβουλη του γιατι σιγουρα αν αλλαζεις στις 3500 δεν κινδυνευεις να ταλαιπωρησεις το κιβωτιο σου οποτε τυπικα ειχε δικιο. ![]() βρες ενα συνεργειο που να σε καταλαβαινει και τους καταλαβαινεις και κανε τη δουλεια σου με το pug σου. ![]() |
ROLAND GARROS έγραψε: | ||||
Αγαπητέ DimiP, θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω μαζί σου. Δεν μπορεί καμία αντιπροσωπεία και κανένας μηχανικός με πίο τρόπο θα οδηγείς το αυτοκίνητο σου. Ειδικά όταν ένα αυτοκίνητο είναι εντός εγγυήσης ότι και να του έχει κάνει, φυσικά στα λογικά πλαίσια, είναι υποχρεωμένος να διορθώσει. Πράγμα που ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος δεν έκανε! Αντί λοιπόν να συστήνει πιο ήρεμη οδήγηση καλό θα ήταν ήδη να είχε ανοίξει το κιβώτιο και να το είχε επισκευάσει καθώς και να ζητούσε συγνώμη από τον ταλαιπωρημένο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Θα μου πείς φυσικά... τα λογικά πλαίσια ποια είναι. Από την στιγμή που το αυτοκίνητο προστατεύεται από κόφτη στροφών, σε όλο το φάσμα αυτών είναι λόγική η αλλαγή ταχύτητας! Θα παρατηρήσεις οτι η εγγύηση δεν καλύπτει οχήματα που χρησιμοποιούνται για αγωνιστική οδηγήση. Αυτό όμως δεν ονομάζεται αγωνιστική αλλά γρήγορη. Όλα αυτα τα αναφέρω γιατί πολύ απλά μετά από όλη μου την ταλαιπωρία τοσους μήνες στα συνεργεία της peugeot, το μόνο που μου είπε ο προϊστάμενος συνεργείου της Lion ήταν... "σκίστο αλλά αφού το έχεις ζεστάνει πρώτα! δεν προκείται να πάθει τίποτα". Άλλωστε αυτό αναφέρει και το βιβλίο κατασκευαστή. Μην κάνετε απότομες εκκινήσεις όταν το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται στις ΄σωστές θερμοκρασίες. Φιλικά όλα αυτά ΦΥΣΙΚΑ Πάρης |
DimiP έγραψε: | ||||||
o μηχανικος οπως λες κι ο ιδιος συμβούλευσε! εδωσε μια συμβουλή και μαλιστα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας οτι ειναι μηχανικος της Peugeot. δεν θα μπορουσε να σου πει και κατι αλλο, τι να ελεγε; "παρτο σκιστο και φερτο να στο φτιαξω"; δεν γινεται. δικιο εχεις να απαιτεις να φτιαχτει το προβλημα σου αλλα δεν δικαιουσαι να τον βριζεις (οχι εσυ). εχε στο μυαλο σου οτι η δουλεια του ειναι να σε προστατευσει εστω και λεγοντας σου να αλλαζεις στις 3500! τωρα αν εσυ δεν θελεις να το κανεις δικαιωμα σου. κιεγω δεν ηθελα να ακουω παραπονα γιατι εβαλα την ταδε ζαντα και τη δεινα εξατμηση και εφυγα. οποτε βλεπεις οτι συμφωνουμε απλα εχω ενσταση στο να τον βριζουμε, χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο ![]() |
DimiP έγραψε: |
παιδια ολοι οσοι διαφωνησατε μαζι μου δεκτή η αποψη σας και σεβαστη.
απλα να πω κατι τελευταιο: αλλο το τι θελουμε: θελετε προφανως εναν μηχανικο τζιμανι να σας λυνει τα προβληματα, να μην σας δινει συμβουλες αφου δεν ειναι αυτη η δουλεια του και να μην σας κατσαδιαζει οταν κανετε κατι που θα επηρεασει το αμαξι ειτε ειναι αλλαγη στις 7000 στροφες ειτε ειναι η τοποθετηση π.χ. θολομπαρας (κλασσικο παραδειγμα "κατσαδας" απο μαμα-μηχανικους). και αλλο το τι παιρνουμε : παιρνουμε αυτο που προσφερει η Peugeot και καθε επισημη αντιπροσωπεια: ενα μηχανικο που για την Peugeot κανει καλα τη δουλεια του κανοντας ολα αυτα που εμεις (και εγω) αντιπαθουμε , και που ικανοποιουν την πληοψηφια των πελατων της peugeot. ας μην το αναλυσουμε αλλο. η λυση ειναι : πολυ απλα αλλαζουμε μηχανικο ![]() |
gavanas έγραψε: |
,.....
Άλλο αν είμαστε κάφροι, και πάνω στην κ**λα αλλάζουμε ταχύτητες γρήγορα και μια φορά στο τόσο, δεν πατιέται καλά ο συμπλέκτης, με αποτέλεσμα το γκρουκ. Όταν αυτό γίνεται συχνά, πάει το αμάξι για συχρονιζέ. |