Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Είναι αυτή που μοιάζει με πτερύγιο καρχαρία? |
Touristas έγραψε: |
Να βάλλεται την κοντή που δεν βρίσκει !! ![]() |
netblaster έγραψε: |
Η κεραια της 5αρας, οπως φαινεται στο τουτου του πατηρ!!! Αυτη η κεραια εχει δεκτες για τα παντα, ραδιοφωνο, τηλεοραση, τηλεφωνο και GPS!!! ![]() ![]() Οι κεραιες που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι απλες ραδιοφωνικες κεραιες!!! Εγω εχω δει μονο την αντιστοιχη της FK, η οποια δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει και τοσο!!! Αν δεν κανω λαθος το μαυτο βαφεται!!! Απο τιμη δεν γνωριζω... ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
Κοντη? της peugeot? καμμια φωτο εχουμε? |
Touristas έγραψε: | ||||
|
Steve έγραψε: |
Να προτείνω κάτι άλλο?
Κεραιούλα της LD Tuning!!! ![]() |
Touristas έγραψε: |
Τις Peugeot ειναι !!
απλα ζητας την κοντη |
crusader έγραψε: |
Σίγουρα όλα θέμα γούστου είναι, έτσι κι εγώ προτίμησα να βάλω μια κοντή κεραιούλα παρά αυτό το.. πτερύγιο του καρχαρία ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||||
Όχι Ζαχαρία, έβαλα μια σαν και αυτή που θέλει ο Hyper Piccolo... http://www.xpphotoalbum.com/showphoto.php?photo=390054 από τον Βαρελά, 10 ευρώ |
TZAG έγραψε: |
Καλή η κοντή της peugeot. Αλλά κάνει για όλα τα μοντέλα;; Εγώ έβαλα απο automoto μια στο χρώμα του αμαξώματος. Δείτε στις φωτό μου. |
shiba έγραψε: |
καλημερα πεζουκλεσ..τι κΑΝΟΥΜΕ?ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΑΙΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΑΛΑΜαρι που εχει απτην μαμα του το cc moy..για βοηθηστε ρε παιδεσ...α και κατι αλλο το σημα του radio θα χειροτερεψει με το που την αλλαξω?καλο σαββατοκυριακο |