PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Στρίβει μόνο του

PRWZSS - Παρ 24 Σεπ 2004, 01:41:05
Θέμα δημοσίευσης: Στρίβει μόνο του
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ (ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ).ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ.ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?????????????
gavanas - Παρ 24 Σεπ 2004, 10:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως έχεις αλλάξει ζάντες και έχουν μπει αποστάτες?
PRWZSS - Παρ 24 Σεπ 2004, 15:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αλλα ειναι ιδιοι οι αποστατες σε ολους τους τροχους και ερχεται το αυτοκινητο στο σωστο offset (νορμαλ ισα με το φτερο,οχι αρκουδιες).
gavanas - Παρ 24 Σεπ 2004, 15:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
Το offset μπορεί να είναι σωστό, αλλά οι αποστάτες εκ προοιμίου βάζουν αστάθμητους παράγοντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω πρόβλημα ευθυγράμμισης σε σχέση με τους αποστάτες.

Στατικά όλες οι γωνίες και το offset φαίνονται σωστά, δυναμικά όμως τα πράγματα συνήθως αλλάζουν. Συγκεκριμένα λαστιχάς είχε πει πως "θα ερχεσαι και θα μου λες ότι τραβάει, και δεν θα μπορούμε να βρούμε τι φταίει"

Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν αποστάτες που τους φτιάχνει μάστορας στο μεταξουργείο, και υπάρχουν και αποστάτες της H&R.

Δοκίμασε να τους βγάλεις και να δεις αν τραβάει. Αν όχι θα ξέρεις τι φταίει Wink
PRWZSS - Παρ 24 Σεπ 2004, 15:19:15
Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
PRWZSS έγραψε:
ναι αλλα ειναι ιδιοι οι αποστατες σε ολους τους τροχους και ερχεται το αυτοκινητο στο σωστο offset (νορμαλ ισα με το φτερο,οχι αρκουδιες).
.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΣ ΝΑ ΚΑΝΩ IMPORT ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ????????
PRWZSS - Παρ 24 Σεπ 2004, 15:32:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Η ΖΑΝΤΑ.ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΨΙΛΟΤΡΑΒΟΥΣΕ (ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΖΑΝΤΟ/ΤΙΧΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ (195/50/15 ΑΠΟ 175/65/14) ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ (BILSTEIN SPRINT KΙΤΡ.).ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.ΣΤΗΝ ΒΙLSTEIN ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ 550 ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ ΡΟΔΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ) ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ ΔΕΞΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΙΒΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΕ ΣΒΗΣΤΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ........
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΛΕΦΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΤΖΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.....ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ............
CC-Gio - Παρ 24 Σεπ 2004, 15:38:22
Θέμα δημοσίευσης: Re: Στρίβει μόνο του
PRWZSS έγραψε:
Στριβει μονο του

Ποιος στη χαρη σου, εχεις και ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ!!!!! Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 24 Σεπ 2004, 16:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
ασε το τιμονι σε ευθεια με λιγα χλμ π.χ 30-40 και πατα τερμα γκαζι αν δεις να τραβαει με το καλημερα ειναι κραμαγιερα την ειχα πατησει και εγω ετσι παλια....
επισης βρες καλο μαστορα για ευθυγραμμιση.....
gavanas - Παρ 24 Σεπ 2004, 20:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιώτη, αν ήταν κρεμαγιέρα θα το είχε δει στην ευθυγράμμιση. Τι σκ**ά! μεχρι και αλλαγές λάστιχα και ελατήρια έκανε.

Το δεύτερο που θα έλεγα μετά τους αποστάτες είναι τα φρένα. Μου είχε τύχει στο προηγούμενο τουτου η μια δαγκάνα να μην ελευθερώνει τελείως τον τροχό. Αποτέλεσμα να τρώω τραγικά πιο γρήγορα εσωτερικό τακάκι στα αριστερά και λίγο τράβηγμα αριστερά. Κοίτα και αυτό, και αν είναι κρεμαγιέρα πηγαινε στον ευθυγραμισά και 2gunfire 2gunfire
netblaster - Παρ 24 Σεπ 2004, 22:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που ειπε ο Γιωργος με τα φρενα ειναι πολυ υπουλο!!! Για κοιτα το...Δεν φαινεται απλα με το ματι, γιατι μπορει να ακουμπαει ελαχιστα το τακακι στο δισκο, αλλα αυτο το "ελαχιστα" ειναι ικανο να σου κανει τη ζημια!!! Wink
volvos - Σαβ 25 Σεπ 2004, 00:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα ειχε παρει τζογο απο παλιο τρακαρισμα η κρεμαγιερα και ο αυθυγραμμισας ουτε που το πηρε ειδηση........
ο μηχανικος μου μου το ειπε οτι τραβαει δεξια απο εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α ρε αλβανια τι μας εχεις κανει.....
πηξαν τα συνεργεια σε αλμπανο μαστορα αλλαξει λαστκο
PRWZSS - Κυρ 26 Σεπ 2004, 22:53:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ) 8-10 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ (ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ 20ΕΥΡΑ) ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΑΔΕΣ.ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΡΑΒΑΕΙ,ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗΛΑΚΟΥΒΙΤΣΑ.ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΑΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Α,ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΛΛΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΤΩΝ ΨΑΛΛΙΔΙΩΝ.ΜΠΑ ΟΜΩΣ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ....
ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΥΠΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ.ΤΟ ΑΦΗΣΑ,ΑΛΛΑΞΑ ΜΕΤΑ ΖΑΝΤΟΛ/ΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΕΚΑΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ...ΤΡΑΒΑ...!!!! Question Question Question
netblaster - Δευ 27 Σεπ 2004, 13:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ισως να φταινε οι δισκοι που εβαλες!!! Πρεπει να εχεις συμπαγεις δισκους μπροστα λογικα, εκτος αν εχεις αλλαξει και δαγκανες κιεβαλες αεριζομενα!!! Αν εχεις συμπαγεις δισκους που η "μαμα" διασταση για το πλατος ειναι 18mm, ισως ο αριστερος που εχεις βαλει να ειναι 18,κατι και να κανει τη ζημια!!! Με τα aftermarket φρενα εχουν γινει πολλα... Wink
PRWZSS - Τρι 28 Σεπ 2004, 12:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ... Bomb
StAkIS - Τρι 12 Οκτ 2004, 14:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Sad Sad Σκ@#α!!

Τρέχω εδώ και 2 χρόνια και τίποτα...Τώρα είμαι σε φάση που θα αλλάξω ελατήρια για να δω μπας και...

Αν θες στείλε μου pm με το τηλ σου για να επικοινωνήσουνε τηλεφωνικά και να σου πω... Sad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες