PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Μπαταρία ...

Ivang - Πεμ 23 Σεπ 2004, 13:42:38
Θέμα δημοσίευσης: Μπαταρία ...
Έχω να βάλω το αυτοκίνητο μπροστά κανά 2μηνο επειδή έχω τη μηχανή το καλοκαίρι, βέβαια κατά καιρούς ανοιξε-κλείσε πόρτα, συναγερμό, την τελευταία φορά θυμάμαι μου έβγαλε το μήνυμα "ECONOMY MODE". Πήγα σήμερα να το πάρω ούτε το τηλεχειριστήριο δουλεύει, άνοιξα με το κλειδί, βάζω το κλειδί στην μηχανή τίποτα - όλα νεκρά, ούτε λαμπάκια.

Τι λέτε να έγινε φόρτισμα η μπαταρία ή πάω για αλλαγή μπαταρίας; Εντύπωση μου κάνει ότι δεν ανάβει ούτε ένα λαμπάκι να μου δείξει ότι έχει πέσει η μπαταρία, εντάξει δεν περιμένω να πάρει μπροστά αλλά τίποτα!

Question Question Question
Δημήτριος - Πεμ 23 Σεπ 2004, 14:17:56
Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπαταρία ...
Ivang έγραψε:
Έχω να βάλω το αυτοκίνητο μπροστά κανά 2μηνο επειδή έχω τη μηχανή το καλοκαίρι, βέβαια κατά καιρούς ανοιξε-κλείσε πόρτα, συναγερμό, την τελευταία φορά θυμάμαι μου έβγαλε το μήνυμα "ECONOMY MODE". Πήγα σήμερα να το πάρω ούτε το τηλεχειριστήριο δουλεύει, άνοιξα με το κλειδί, βάζω το κλειδί στην μηχανή τίποτα - όλα νεκρά, ούτε λαμπάκια.

Τι λέτε να έγινε φόρτισμα η μπαταρία ή πάω για αλλαγή μπαταρίας; Εντύπωση μου κάνει ότι δεν ανάβει ούτε ένα λαμπάκι να μου δείξει ότι έχει πέσει η μπαταρία, εντάξει δεν περιμένω να πάρει μπροστά αλλά τίποτα!

Νομίζω ότι δεν υπάρχει λαμπάκι που να σου υποδεικνύει ότι έχει πέσει η μπαταρία. Το γνωστό λαμπάκι υποδεικνύει βλάβη στο δυναμό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην φορτώνει η μπαταρία κατά την λειτουργία του αυτοκινήτου. Τώρα αν υπάρχει κάποια ένδειξη στην οθονούλα σου, δεν ξέρω.

Πέρα από αυτό όμως καλό είναι να μην αφήνεις το αυτοκίνητο για μεγάλα χρονικά διαστήματα αδούλευτο, αφού μπορεί και το λιπαντικό (ειδικά αν είναι παλιό) και η βενζίνη που έχει μέσα να αλλοιωθούν (με δυσμενείς επιπτώσεις για τα μέταλλα του κινητήρα). Βέβαια αυτά αφορούν μεγάλα χρονικά διαστήματα και μάλλον (το τονίζω : Μάλλον) δεν σε αγγίζουν...
Vaggelis - Πεμ 23 Σεπ 2004, 14:18:04
Ivang έγραψε:
Έχω να βάλω το αυτοκίνητο μπροστά κανά 2μηνο............

βάλε μπροστά με καλώδια και πήγαινε για αλλαγή μπαταρίας......
εγώ μια βδομάδα το άφησα ακίνητο, με ανοικτό συναγερμό και μου έφαγε την μπαταρία......
kaisaras96 - Πεμ 23 Σεπ 2004, 15:17:15
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια η μπατα ρια της πεζο ειναι μαρκα YiaTaBaza.... Sad

Εμενα με αφησε ξαφνηκα και απροιδοποιητα 10 μερες μετα τα 2 χρονια -εγγυηση...οποτε εβαλα μια 62αρα κλειστου τυπου και ελπιζω να ησυχασω για αρκετο καιρο Cool
Touristas - Πεμ 23 Σεπ 2004, 16:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:

Εμενα με αφησε ξαφνηκα και απροιδοποιητα 10 μερες μετα τα 2 χρονια -εγγυηση...οποτε εβαλα μια 62αρα κλειστου τυπου και ελπιζω να ησυχασω για αρκετο καιρο Cool

Μήπως θα έπρεπε να σου φωνάξει ότι πεθαίνει..!!
Laughing Laughing Και όσο για την μπαταρία δεν είναι τις PEUGEOT όπως και κανένας κατασκευαστής δεν παράγει μπαταρίες !!
Ακόμα να ξέρεις ότι και μια καινούργια μπαταρία να πάρεις μπορεί κάλλιστα να μην δουλέψει καθόλου !
Exclamation Exclamation
mick206 - Πεμ 23 Σεπ 2004, 19:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:

Καλά φίλε μου Καίσαρα αυτο ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
3 χρόνια και κάτι ψιλά την έχω τη δικιά μου... Wink
Σταμάτα ξεκίνα συνέχεια μαζί με τον ενισχυτή που παίζει συνέχεια τσίτα... Cool Wink
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΗ ΜΑΤΙΑΣΩ!!!! Razz Laughing
PoLiThS - Πεμ 23 Σεπ 2004, 22:21:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονόις οτι οι παρατεταμένς ζέστες κάνανε τις μπαταρίες να τα φτύσουνε.
action_peugeot - Πεμ 23 Σεπ 2004, 22:58:44
Ivang έγραψε:

Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ PEUGEOT ASSISTANS ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT
Ivang - Παρ 24 Σεπ 2004, 08:51:37
action_peugeot έγραψε:
Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ PEUGEOT ASSISTANS ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT

Μπα δε νομίζω, είμαι στα 2,5 χρόνια και εκτός εγγύησης, μάλλον πάω για καινούρια!
Γνωρίζει κανείς αν βάλω μεγαλύτερη τι επιπτώσεις θα έχει στο αυτοκίνητο? Στο προηγούμενο από 45Ah έβαλα 65Ah με αποτέλεσμα να τα φτύσει το δυναμό και αργότερα να βάλω δυναμό από μεγαλύτερο μοντέλο για να μπορεί να φορτίζει την καινούρια μπαταρία. Ισχύει και για τα Peugeot αύτό?
Δημήτριος - Παρ 24 Σεπ 2004, 12:34:55
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:

Παιδιά εμένα η μπαταρία από την μάνα του είναι Varta!!!
Πρόκειται για πολύ καλή μπαταρία, μιας και το αυτοκίνητο το έχω 3 χρόνια και 1 μήνα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την μπαταρία - ηλεκτρικά (φτου - φτου σκόρδα!).

Φαίνεται ότι η peugeot εκείνη την περίοδο δεν τσιγκουνεύονταν τα λεφτά προς τους προμηθευτές της...
CC-Gio - Παρ 24 Σεπ 2004, 15:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι εμενα μου εγραψε εχθες ECONOMY MODE!

Το ειχα γυρισμενο στον δευτερο διακοπτη,οπου ολα τα ηλεκτρικα ηταν ανοιχτα, και ακουγα μουσικη για κανενα 15 λεπτο και οταν μου γραφει αυτο το μηνυμα μου-σβηνει το ραδιο!!

Μετα πηγα να το βαλω μπροστα και πηρε με δυσκολια!!

Στο βιβλιαρακι γραφει οτι για 30 λεπτα μπορεις, στη θεση πρωτη του διακοπτη ,να εχεις το ραδιο (αξεσουαρ) ανοιχτο,μετα..........ECONOMY MODE!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες