p206Mike έγραψε: |
Γιώργο, μιλάω και για αυτοκίνητο αλλά και για μηχανές..
Και τα καινούρια λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας είναι, αλλά αν θα τύχεις πίσω από κανένα, μετά θες μπάνιο..... ![]() Με το αυτοκίνητο εντάξει κλείνεις τους αεραγωγούς σε έκτακτη ανάγκη και είσαι μια χαρά.... ![]() |
geopili έγραψε: |
Προσωπικά το τελευταίο που άκουσα είναι ότι πάει για το 2006 η υπόθεση της απελευθέρωσης. |
volvos έγραψε: |
............
υ.γ2 και επισης μη συγκρινετε με τα δικα μας μοτερ. σε ενα βενζινοκινητο σημερινης τεχνολογιας αν βαλει νερο θα τρελαθει αλλα με 1-2 φουλαρισματα θα στρωσει και αν εισαι τυχερος τη γλυτωνεις χωρις περαιτερω ζημιες.σε ενα ομως αμεσου ψεκασμου μια-δυο φορες ειναι αρκετη για να τα παρεις ολα στο χερι!............ |
Εχω φιλο με μερσεντες c class Που τη πηρε 40000ευρω πριν 3 χρονια και τη προσεχε σα τα ματια του οπως και το που εβαζε βενζινη και στα 2+χρονια του εβγαλε αντλια. το ιδιο και κανα δυο γνωστοι του μου ελεγε ο ενας με μπορα και ο αλλος με τολεντο ολα common rail.
επισης στην ερευνα του εμπ οταν θα βγει με το καλο στη δημοσιοτητα θα δεις οτι λενε πως αυτο ειναι το μοναδικο εμποδιο των ντισελ στην ελλαδα. οι ζημιες και τα καυσαερια που θα βγαζουν απο τη κακη χρηση-συντηρηση-νοθευμενα καυσιμα. αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα ντισελ τεχνολογιας common rail ειναι πολυ πιο ευαισθητα απο ενα πιο παλιο ντισελ ή ενα βενζινοκινητο σε νοθευμενη βενζινη. |
??? TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ?
και εγω εκει εκανα το διπλωματικη μου αλλα σε αλλο τομεα. επειδη ημουν συνεχεια εκει ακουγα τις συζητησεις των παιδιων και εβλεπα και εγω τα τραγελαφικα που δεν θα δημοσιοποιησει σιγουρα αυτη η ερευνα οι 2000000 μτ που λες τι ειναι?αυτο δεν το ηξερα ![]() |
μηχανολογος ειμαι!
ημουν με πιτσα ο οποιος εκανε το διδακτορικο του στο ζανικο. το θεμα μου ηταν η καταγραφη των συνθηκων κινησης ενος αυτοκινητου μεσα στην αθηνα και η συγκριση με το κυκλο πολης που οριζει η ε.ε στους τομειες καταναλωσης και εκπομπης ρυπων... ο δε πιτσας ειχε καταφερει στο τελος του διδακτορικου του να φτιαξει εναν σχεδον ρεαλιστικο κυκλο πολης που προσομοιωνε τις συνθηκες κινησης στην αθηνα με απωτερο σκοπο να μετριουνται τα αυτοκινητα με αυτον στην ελλαδα! αλλα δυστυχως εχω την αισθηση οτι το ενδιαφερον του εργαστηριου ατονησε και πλεον εχει παει στα σκουπιδια αυτη η φοβερη ερευνα που ειχαμε κανει ![]() αχ τι μου θυμισες... πανε αρκετα χρονια ![]() |
brz20 έγραψε: |
Ολα καλα με το πετρελαιο αλλα αυτος ο ηχος ειναι πολυ ξενερωτικος.Σαν να εχεις ταξι ειναι.Αφηστε που τωρα με την ανηφορα που εχουν παρει γενικα τα καυσιμα οτι και να εχεις δεν σωζεσε. |
gianic έγραψε: | ||
ε και ; εχεις δει τι καιει ενα dieselaki ???τιποτα μπροστα στα βενζινοκινητα αντιστοιχης ιπποδυναμης και κατι ροπες νααααα με το συμπαθιο:roll: |
Stevon έγραψε: |
Μα πόσο μαλ@κες μπορεί να είναι....?????? ![]() ![]() ![]() άκου ρυπαίνουν ......????έως 50 φορές περισσότερο...????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Χώρια που αγνοούν πλήρως ότι οι καινούργιοι Diesel είναι εφοδιασμένοι με ειδικό φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων.... |
ultra-one έγραψε: | ||
Αν διαβάσεις τη μελέτη, οι "Αϊνσταϊν" της Ελληνικής Greenpeace επικεντρόνονται στα μικροσωματίδια που δεν τα κατακρατάει ούτε ο καταλύτης...... Το πιο ΗΛΙΘΙΟ όμως από όλα είναι ένα άλλο άρθρο που είχα διαβάσει πριν μερικές βδομάδες ότι η Ελλάδα θέλει να είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίχτες παραγωγής Βιο-Ντίζελ στην Ευρώπη και ταυτόχρονα δεν επιτρέπει την πετρελαιοκίνηση!!!!!!! Σημαντικό είναι ότι το βιο-ντίζελ ΔΕΝ παράγει μικροσωματίδια!!!!!! Πως θα εξελιχθεί βρε ηλίθιοι αρμόδιοι η βιομηχανία βιο-ντιζελ αν δεν υπάρχουν ντίζελ αυτοκίνητα????????? Οι μελλοντικές γενιές ντίζελ κινητήρων θα μπορούν να λειτουργούν 100% με βιο-ντίζελ και εδώ δεν θα επιτρέπονται!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μονο που οπως παντα τα λαμογια οι αγροτες θα παρουν τις επιδοτησεις του κερατα για να γυρισουν τις καλλιεργιες τους σε αξιοποιησημες αποτο βιοντισελ και δε θα κανουν τιποτα με αποτελεσμα σε 4-5χρονια να ξανακλεινουν τους δρομους και την εθνικη και να βριζουν το ευρω και τη κυβερνηση....α ρε θα γινω αγροτης που θα παει.... |
Tomcat έγραψε: | ||
Η λαμογιά θα πάει σύννεφο και εκεί Παν αλλά τι να πεις όπως μάθει κανείς. Πάντως όπως πάει από επιδοτήσεις θα πάρουν τα @@ από το 2010 και μετά. |
DimiP έγραψε: |
Τωρα που στερευει το πετρελαιο |
Stevon έγραψε: | ||
Ναί το λεγόμενο "FAP" στην Peugeot με διάστημα αντικατάστασης τα 210.000km..... Περαστικά τους. ![]() |
volvos έγραψε: | ||
xaxaxa το αλλο με το τοτο το ξερεις.... δυστυχως και μας γδερνουν και μας κοροιδευουν. τα αποθεματα πετρελειου δεν στερευουν καθολου.... με την συνεχη ανακαλυψη καινουργιων κοιτασματων,τη μη στερεψη παλιων και ειδικα φ.αεριου η διεθνης ενεργειακη ομοσπονδια τελευταια αρχισε και επισημα να μασαει τα λογια της ![]() |
Touristas έγραψε: |
Κάθε 120.000χλμ είναι....... ![]() |