peugeot206cc έγραψε: |
Εχώ παραγγείλει ένα CC και έχω συμφωνήσει να μου βάλουν το συναγερμό που εξοπλίζεται από το εργοστάσιο. Στοιχίζει 163.000 δρχ με την τοποθέτηση. Τι γνώμη έχετε ; Μου είπαν επίσης ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πρόβλημα με άλλους συναγερμούς. Πιστεύω ότι μάλλον μ***κίες μου είπαν αλλά δεν τους είπα τίποτα. |
Εχώ παραγγείλει ένα CC και έχω συμφωνήσει να μου βάλουν το συναγερμό που εξοπλίζεται από το εργοστάσιο. Στοιχίζει 163.000 δρχ με την τοποθέτηση. Τι γνώμη έχετε ; Μου είπαν επίσης ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει πρόβλημα με άλλους συναγερμούς. Πιστεύω ότι μάλλον μ***κίες μου είπαν αλλά δεν τους είπα τίποτα. |
overgr έγραψε: |
Ο εργοστασιακός συναγερμός (Texalarm) είναι αρκετά καλή λύση.
Αν έβαζες έναν οποιονδήποτε άλλο του εμπορίου θα είχες τα εξής προβλήματα: 1. Απ'οτι έχω ακούσει, λόγω μη συνεργασίας με το multiplex, δεν θα λειτουργούσε το κεντρικό κλείδωμα με το χειριστήριο του συναγερμού 2. Στην πρώτη μαλ***α με τα ηλεκτρικά, θα σου λέγανε ότι φταίει ο συναγερμός... Γι'αυτό καλά έκανες και τον έβαλες! |
Καταρχήν ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες.
Δεν σας είπα ότι ο συναγερμός είναι ο ογκομετρικός ειδικά για το CC. Άρα φαντάζομαι ότι η τιμή δεν θα είναι η ίδια με αυτή για το κλειστό 206. |
![]() Η συμφωνία που έκανα με τον Ντάσιο είναι να μου κάνει 25% έκπτωση και δωρεάν την εργασία. Μου είπε ότι δεν θυμάται το ποσό αλλά στοιχίζει 180-185 χιλιάδες δρχ. Μου είπε επίσης ότι μπορεί να μου βάλει όχι ογκομετρικό που στοιχίζει περίπου 110.000 δρχ. Πήρα τηλέφωνο στη LION και τους είπα πόσο στοιχίζει ο ογκομετρικός για το CC και μου είπαν 163.000 με την εγκατάσταση. Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τον ίδιο συναγερμό ; |