geo1st487 έγραψε: |
Τα 3 χρονια εγγυησης που δινει η peugeot αφορα δωρεαν αλλαγη ανταλλακτικων ή μονο δωρεαν service (δηλαδη πληρωνω τα ανταλλακτικα αλλα δεν πληρωνω τα τεχνικα) ;
Ευχαριστω |
Lucifer έγραψε: |
θα θελα να κανω μια παρενθεση και να σας πω πως η PEUGEOT ASSISTANCE δεν καλυπτει οδικη βοηθεια σε σκασμενα ελαστικα παρα μονο σε μηχανηκες βλαβες. |
chrisa έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Και αν πάθω λάστιχο στο δρόμο δηλαδή εγώ ποιόν θα καλέσω? Θα κάνω οτοστόπ και θα βγάλω μπούτι? ![]() ![]() ![]() |
chrisa έγραψε: |
![]() ![]() ![]() Και αν πάθω λάστιχο στο δρόμο δηλαδή εγώ ποιόν θα καλέσω? Θα κάνω οτοστόπ και θα βγάλω μπούτι? ![]() ![]() ![]() |
Lucifer έγραψε: |
... φυσικα ειχε ακολουθησει μια συζητηση με την Peugeot Asistance η οποια με μεγαλη της χαρα με ενημερωσε πως η οδικη της βοηθεια καλυπτει μονο μηχανικες βλαβες. |
zzzleepy έγραψε: |
Και επίσης σε καλύπτει σε περίπτωση που ακινητεί το αυτοκίνητο λόγω ατυχήματος... Και η μεταφορά γίνεται πάντα με έναν όρο: να πάει το αυτοκίνητο σε κάποια αντιπροσωπεία Peugeot... |
zzzleepy έγραψε: |
Οδική βοήθεια PEUGEOT ASSISTANCE: και τζάμπα να σας τη δίνουν μην την πάρετε!!! ![]() ![]() |
Val έγραψε: |
Ρε παιδακια, μηπως εξαρταται απο τον dealer ή την αντιπροσωπεια που περνετε το αμαξι η διαρκεια της δωρεαν υπηρεσιας Peugeot Assistance...
![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
αμα βγαλεις μπουτι στο αλλαζω εγω το λαστιχο! ![]() |
Lucifer έγραψε: | ||
ισως αυτο να αλλαζει απο μοντελο σε μοντελο ή καθε χρονο να παρατηνουν την καλυψη για λογους marketing. |
dbokos έγραψε: | ||||
Η peugeot assistance (μακρια απο μας) ειναι για 3 χρονια στα νεα μοντελα. Το γραφει και στο site. |
cc-q-silver έγραψε: | ||||||
Ρε παιδια,εμενα παλι εχει 2 χρονια εγγυηση μηχανικα μερη,εργασια κ ανταλλακτικα.......3 χρονια χρωμα και..........12 χρονια σκουρια!!!! Εχω prospectus μπροστα μου και μαλιστα μου το ανεφεραν και στην peugeot!! |