Val έγραψε: |
Χωρις να ειμαι η ειδικη επι του θεματος, απο την εμπειρια μου μ'ενα συναγερμο Clifford G4 θα σου πω τι ξερω...
1.Οταν χτυπαει ισως ειναι απο κραδασμους στο γυρω χωρο που εχεις παρκαρει το αμαξι (αυτο εξαρταται απο το συναγερμο σου βεβαια αν εχει τετοιου ειδους ευαισθησια) 2.Για το θορυβο που κανει και πεταει ασφαλειες κοιτα μην τυχων και σε προειδοποιει οτι δεν εχεις κλεισει καποια πορτα ή εχεις το λαμπακι της καμπινας ανοιχτο ή στη λαθος θεση...(το ιδιο εκανε και ο δικος μου συναγερμος σε παρομοια περιπτωση) 3.Για το κοντρολακι, μαλλον δεν εχει μπαταρια, αλλα καλου-κακου πηγαινε το εκει που σου τοποθετησαν το συναγερμο να το τσεκαρουν Επαναλαμβανω, δεν ειμαι η ειδικη, αλλα ελπιζω να βοηθησα... ![]() |
Dario έγραψε: |
Καλησπέρα,
Πρόσφατα τοποθέτησα ένα συναγερμό cobra. Μέσα σε 2 εβδομάδες μου προκάλεσε τα παρακάτω προβλήματα: 1. Αρχίζει να χτυπάει μόνο του 2. Αντί να κλειδώσει, ακούγεται παρατεταμένος ήχος και πετάει τις ασφάλειες 3. Το ένα από τα 2 κουμπάκια που μου έδωσαν, δεν δουλεύει καθόλου Εκτός των παραπάνω, πρόσφατα είχε καεί ένα ρελε στον εγκέφαλο. Πιθανώς αυτό να μην είχε σχέση με τον συναγερμό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια προβλήματα?? |
IRIS έγραψε: | ||
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω γιατί δεν έχουμε τον ίδιο συναγερμό αλλά στο δικό μου, 30 λεπτά περίπου αφού έβαζα τον συναγερμό, το άκουγα να χτυπάει. Στην peugeot που το πήγα, μου είπαν ότι αφού σβήσεις τον κινητήρα, μετά από 30 περίπου λεπτά ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου κάνει ένα διαγνωστικό έλεγχο με αποτέλεσμα να περνάει ρεύμα από κάποια σημεία του αυτοκινήτου. Οταν γίνεται αυτό, ο συναγερμός το εκλαμβάνει ως παραβίαση και αρχίζει να χτυπάει...Η λύση ήταν να απενεργοποιηθεί κάποιος από τους ελέγχους που κάνει ο συναγερμός...( αν και δεν ξέρω τελικά κατά πόσον ήταν η ασφαλέστερη επιλογή...) |
Touristas έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() |
DaSoP έγραψε: |
Καλημερα παιδια! Πριν 6 μηνες περιπου τοποθετησα ενα συναγερμο PYTHON.Η τοποθετηση εγινε στην Ηχοκινηση στην Ηλιουπολη.Αφου ταλαιπωρηθηκαν τα παιδια εκει περιπου 8 ώρες πηρα το αυτοκινητο και γυρισα Γιαννενα! Τωρα εδω και 2 μερες οταν παταω το κουμπακι να κλειδωσει απλα μπαινει σε λειτουργια ο συναγερμος αλλα δεν μου κατεβαζει τις ασφαλειες ![]() |
Παράθεση: |
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω γιατί δεν έχουμε τον ίδιο συναγερμό αλλά στο δικό μου, 30 λεπτά περίπου αφού έβαζα τον συναγερμό, το άκουγα να χτυπάει. Στην peugeot που το πήγα, μου είπαν ότι αφού σβήσεις τον κινητήρα, μετά από 30 περίπου λεπτά ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου κάνει ένα διαγνωστικό έλεγχο με αποτέλεσμα να περνάει ρεύμα από κάποια σημεία του αυτοκινήτου. Οταν γίνεται αυτό, ο συναγερμός το εκλαμβάνει ως παραβίαση και αρχίζει να χτυπάει...Η λύση ήταν να απενεργοποιηθεί κάποιος από τους ελέγχους που κάνει ο συναγερμός...( αν και δεν ξέρω τελικά κατά πόσον ήταν η ασφαλέστερη επιλογή...) |